Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viskas apie dėvėtus vaikų drabužėlius
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Kriiste
As irgi perku visokius doh.gif , svarbu grazus ir kokybiski mirksiukas.gif , aisku ir kaina normali blush2.gif
*Lina*
QUOTE(Isila @ 2007 07 13, 18:48)
Taigi visokius perku - ir internetu, ir prekybos centruose, ir vaikiškose parduotuvėse ir, be abejonės, padevėtuose, ir draugai atiduoda. Visų po truputį - šiek tiek ten, šiek tiek šen.
*

drinks_cheers.gif aš irgi taip pat
Paja
Perkam tik naujus specializuotose parduotuvėse. Gerai, kai būna nuolaidos, bet jei rūbo reikia, tai ir ieškai, nelauksi gi kol sezonas įpusės mirksiukas.gif . Perkam ir internetu, ir giminaičius pavaikom. smile.gif Svarbu kokybė. smile.gif
Ir beveik niekada neperkam turguje. Kiek buvom, tai nieko neradom... doh.gif
mylimuke
Taip gavosi, kad man nezinant vyras atitempe namo maisus savo buvusios kaimynes dukros drabuzeliu. Tai dar iki siol esam nupirke tik pacius pirmuosius drabuziukus ir keleta sliauztu biggrin.gif O atiduoti labai grazus, visi is firminiu parduotuviu ir beveik nesunesioti.
krauda
Visos perkam pagal galimybes, as pradejau apsipirkineti internetu, labai patogu, ir kainos nesikandzioja, taip pat laukiu nuolaidu, o tada pasluojam parduotuves, na o apie padevetus schmoll.gif , nepatinka, kiek buvau tai kainos kosmines, o be to nuskalbtas ar demiu pilnas, galima isigyti nauju, nebrangiu ir labai graziu drabuzeliu kitur nei padevetuose. 4u.gif
mylimuke
QUOTE(krauda @ 2007 07 17, 14:13)
Visos perkam pagal galimybes, as pradejau apsipirkineti internetu, labai patogu, ir kainos nesikandzioja, taip pat laukiu nuolaidu, o tada pasluojam parduotuves, na o apie padevetus  schmoll.gif , nepatinka, kiek buvau tai kainos kosmines, o be to nuskalbtas ar demiu pilnas, galima isigyti nauju, nebrangiu ir labai graziu drabuzeliu kitur nei padevetuose.  4u.gif
*

Gal gali duoti linka, kur nete perki? ax.gif
noanoa
Dauguma musu berniuko rubu pirkti Danijoj firminese parduotuvese,per ispardavimus.Tikrai daug pigiau nei Lietuvoje.O kai bunam Lietuvoj-tai perku devetu drabuziu parduotuvese,jose galima gauti geru firmu visai nauju ir apynauju drabuzeliu.
sayonara2
4u.gif Devetu rubu parduotuvese ,galima rasti tikrai graziu ir vienetiniu rubeliu,kartais verta ten apsilankyti thumbup.gif
allegro
QUOTE(Isila @ 2007 07 13, 18:48)
Taigi visokius perku - ir internetu, ir prekybos centruose, ir vaikiškose parduotuvėse ir, be abejonės, padevėtuose, ir draugai atiduoda. Visų po truputį - šiek tiek ten, šiek tiek šen.
*

Tas pats panašiai drinks_cheers.gif
Levander
niekada nepirkau ir nepirkčiau schmoll.gif
Šypsenėlė24
Aš taip pat susipirkau iš visur po truputį, ir dėvėtuose radau labai gražių, ir naujų rūbelių, kurie iškart matosi, kad kokybė skiriasi nuo mūsiškių ax.gif
dalionska
Ne, apatinis trikotažas toks "intymus" dalykas, kad niekada nepirkčiau padėvėto schmoll.gif
mylimuke
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 07 25, 15:46)
Aš taip pat susipirkau iš visur po truputį, ir dėvėtuose radau labai gražių, ir naujų rūbelių, kurie iškart matosi, kad kokybė skiriasi nuo mūsiškių  ax.gif
*

Tai taip, juk kinietiski neatlaiko tiek, kad dar padeveta galetu parduot blush2.gif
Tonydi
nu jau apatiniai tai tikrai nea, as net kur tecio broliai savo vaiku pradziai kol maziukas , (kad nereiktu pirkt, nes lb greit iki 4men auga,) aoatinius imdavau, bet niekada nededavau, pati apatinius rubus perku, juk nemanau , kad ir paciom butu smagu detis svetimu nesiotas kelnaites, kojinaites ar panasiai
Tonydi
ne as perku firminese parduotuvese, internetinese pard., perku ir naudotu ( ne parduotuvese, o is ranku ), bet tik virsutinius rubus ir juo dedu tik namie ar ten kur zinau, kad issiterlio issiteplios, nes geru rubu truputeli gaila, perku jei firminese ir internetinese su nuolaida didele, tai tokiu irgi priperku daug, tam kad galetu tampyt visur.

mano mazius dar mazas, bet va valgo kosytes su morka, tai rubui sakes galima sakyt, jau is intern ir firminiu pripirkus daug iki 1.5 metuku, kad turetu ka drozt po namus ir pas auklyte mirksiukas.gif
vilmase
Perku visur: parduotuvėse, internetu, panešiotus "iš pirmų rankų", draugai atiduoda ar padovanoja. Dabar daugiausia džiaugiuosi galėdama pirkti internetu, nes kur kas didesnis pasirinkimas ir dažnai mažesnės kainos nei parduotuvėse.
perlixike
mes irgi visko po truputi, tik turguje neperku schmoll.gif nepatinka man turgaus kokybe ax.gif rolleyes.gif internetu taip pat labai didelis pasirinkimas ir dar labai grazus bigsmile.gif ir padevetuose rubu parduotuvese tikrai superiniu rubu galima rasti, aisku ne visose biggrin.gif galima uz kelis litus nauja rubeli nusipirkti bigsmile.gif
Taide
Gal galėtumėt parašyti keletą adresų internetinių parduotuvių, kurių kainos, kokybė ir pristatymas jus tenkina.
Kristtute
QUOTE(Taide @ 2007 07 26, 10:59)
Gal galėtumėt parašyti keletą adresų internetinių parduotuvių, kurių kainos, kokybė ir pristatymas jus tenkina.
*

Nueik į skelbimų skyrelį kur internetinės parduotuvės ir pasiskaitinėk biggrin.gif Užsakinėja iš visur mamos: UK, Prancūzijos, JAV ax.gif
*rutuliukas*
paskutiniu metu perku internetu is ivairiu parduotuviu
mama_x2
as tai daznai perku pr centruose - ten ir apatiniu neblogu buna, ir vaiku rubu parduotuvese. padevetu - ne. kazkaip nei sau nei vaikui padevetu nenoriu sad.gif

internetu dairaus labai, bet dar neradau TO kazko, ko noreciau smile.gif
jurgiciokas
perku dažniausiai užsienį arba anyta ar sesė ar draugai gyvenantys ne Lt priperka ir atveža. o jei Lt. tai košių valgymui iš padėvėtų kad negaila būtų, o taip dar daug atidavė draugai, labai retai vaikiškose parduotuvėse prigriebiu ką nors (bet čia jau extra atveju).
Edirga
Niekada ranka nekyla pirkti padevetu schmoll.gif
Mond
Tikrai nepirkciau, kaip ir devetu batu schmoll.gif
allegro
Jau kad užsipirkau grožybių padėvėtuose ir sau ir vaikams, ir tesumokėjau kažkur 50lt, kadangi nemažai diskutuojama apie next , adams...rūbelius,tai specialiai paieškojau tų firmų ir džiaugiuos savo pirkiniais,jie kažkiek naudoti,bet atrodo beveik kaip nauji,aišku,buvo ir daugiau nunešiotų,bet rinkaus kuo naujau atrodančius ir bus patogu ir gražu...
mylimuke
QUOTE(allegro @ 2007 08 09, 15:38)
Jau kad užsipirkau grožybių padėvėtuose ir sau ir vaikams, ir tesumokėjau kažkur 50lt, kadangi nemažai diskutuojama apie next , adams...rūbelius,tai specialiai paieškojau tų firmų ir džiaugiuos savo pirkiniais,jie kažkiek naudoti,bet atrodo beveik kaip nauji,aišku,buvo ir daugiau nunešiotų,bet rinkaus kuo naujau atrodančius ir bus patogu ir gražu...
*

As irgi va cia kuria diena pirkau maikute ir sortukus, visai nauji ax.gif
xena
niekada nepirkciau vaikui padevetu drabuziu, o jei kas sugalvotu padovanoti - hm-hm, tikrai nedeciau vaikui, tuo labiau apatiniu. na su uosve aisku pyktis nereikia, bet siaip ji negraziai elgiasi jei paaiskinai o ji vistiek nesa.

o kas del nauju drabuziu - kazkaip sugebu rasti ir graziu ir nebrangiu ir tikrai islaidos joms nesudaro didesnes dalies (kazkada paaanalizavau savo banko ataskaita) - ir tai jau tu drabuziu mums perdaug - lentynos luzta o visu nesunesioja. na tikrai jau geriau nupirkti dvejas kelnes kokioj zaroj ar benetone, negu prisipirkti 12 daiktu uz tuos pacius pinigus, o paskui puses ju net neuzsidet.
Simutee
QUOTE(Opusas @ 2007 03 14, 22:52)
apatinių neperku nei sau nei vaikui  schmoll.gif  nors jei bodžiukas skaitos kaip apatiniai, tai tada perku  g.gif
*

ir as taip pat.. bodziukai mano nuomone nepriskiriami apatiniams.. unsure.gif
Timidity
QUOTE(Simutee @ 2007 08 14, 10:29)
ir as taip pat.. bodziukai mano nuomone nepriskiriami apatiniams..  unsure.gif
*

O kodėl neprisikiriami? mastau.gif Aš bodžiukus laikau apatiniais rūbais, juk jie tarsi apatiniai marškinukai, tik ilgi bigsmile.gif ar jūs juos rengiate ant kitų drabužių g.gif

O šiaip apatinių neperku. Perku tik viršutinius, nes tikrai negaliu atsispirti, kai naujas(iš išvaizdos) drabužis kainuoja vos kelis litus, o pirkdama jį parduotuvėjė sumokėčiau 2-gubai ar 3-gubai tongue.gif
jurana
na apatiniu ir maxsimose pilna pigiu ( va neseniai po 0.99 pirkau dukrai). Paprasciausiai paziureti reikia per ispardavimus. O virsutinius tai perku devetus, ypac tuos kur su etiketem smile.gif .Kokybe tikrai gera , ir kaina maza ...
Vladislava
Jokiu budu nepirkčiau
sigmola
Sveikos 4u.gif
Sulaukėte baltos varnos tongue.gif
Mėgstu padėvėtus rūbelius pirkti, ir tik gerų firmų, o jei randu nenunešiotus (t.y. be etiketės, bet tikrai nesimato jokių dėmių ir atrodo kaip ir nenešioti) apatinius rūbelius - perku smile.gif
Ir ne todėl, kad neišgalėčiu nusipirkti naujų ir vaikams nupirkti, o todėl, kad padėvėtuose yra visai kitos kokybės. Nusiperki kokioj Maximoj ar turguj - tuoj nuyra, išsitampo.... Kadangi nėr kam parvežti iš užsienio, per tarpininkus pirkti per brangu - tai todėl renkuosi iš padėvėtų. Pas mus tikrai nemažai parduotuvių, turguje yra, todėl yra iš ko pasirinkti. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
*rutuliukas*
na, apatinio trikotazo tai jau tikrai ne uz ka nepirkau ir nepirksiu
nes naisku, kas ji nesiojo
man nesvarbu,kad jis be demiu ir nenunesiotas
migliux
Koks skirtumas ar padėvėti apatiniai ar neapatiniai? g.gif Bet šiaip tai neperku, pigiai kainuoja apatiniai Norfoje, Maximoje ir t.t.
myma
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 19, 08:38)
man nesvarbu,kad jis be demiu ir nenunesiotas
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
aš taip pat nepirkau apatinių rūbų ir nepirksiu dėvėtų, man net šiurpas pereina pagalvojus apie tai blush2.gif
*rutuliukas*
as nesmerkiu tu , kurie perka, nes ne visi istengia nusipirkt
migliux
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 21, 05:53)
*

drinks_cheers.gif
*rutuliukas*
mirksiukas.gif
Timidity
QUOTE(migliux @ 2007 08 20, 20:21)
Koks skirtumas ar padėvėti apatiniai ar neapatiniai?  g.gif 
*

Didelis bigsmile.gif , apatiniai rūbai tiesiogiai liečiasi su kūnu. Pvz ar duotum savo nešiotas kelnaites kažkam? bigsmile.gif Ar liemenuką? Man tai nehigieniška tiesiog. Suprantu, jei daiktas būna su etikete, visiškai naujas, tai nesvarbu kokioje parduotuvėje jis pirktas(sutikite, būna naujut naujutėlaičių ir padėvėtų drabužių parduotuvėse). Tačiau akivaizdžiai nešioto apatinio trikotažo AŠ nepirkčiau niekuomet.

Taip, kai kas neišgali pirkti naujų, kokybiškas daiktas turi savo kainą. tas pats apatinis trikotažas kainuoja nemažai, jei jis kokybiškas. Dauguma PC pirktų apatinių "papigiai" po pirmo skalbimo atrodo blogiau nei tie dėvėti iš PDV. matau ten ir garsių firmų, kokybiško apatinio trikotažo, tačiau ranka jo pirkti nekyla. Pirkdama dėvėtus viršutinius rūbelius "sutaupau" naujam kokybiškam apatiniui trikotažui rolleyes.gif
myma
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 21, 06:53)
*

aš taip pat nesmerkiui, bet aš net nenoriu galvoti apie padėvėtų apatinių rūbų pirkimą schmoll.gif
Jau geriau iš maximos po 1lt nupirkti, bet naujus, negu neaišku kas nešiojo tuos triusikėlius, o paskui mauti savo vaikui unsure.gif

Dėl viršutinių rūbų truputį kitokią situaciją, mano uošvienė taip pat mėgėja pavaikščioti po PDV, bet vis tiek neleidžiu savo vaikasm nieko pirkti, nei padėvėtų, nei naujų rūbų, nes truputį mūsų nuomonės skiriasi dėl rūbų, jai gražu tai, į ką aš niekada neatkreipčiau dėmesio blush2.gif
migliux
QUOTE(Timidity @ 2007 08 21, 10:06)
Didelis  bigsmile.gif , apatiniai rūbai tiesiogiai liečiasi su kūnu. Pvz ar duotum savo nešiotas kelnaites kažkam?  bigsmile.gif  Ar liemenuką? Man tai nehigieniška tiesiog.  Suprantu, jei daiktas būna su etikete, visiškai naujas, tai nesvarbu kokioje parduotuvėje jis pirktas(sutikite, būna naujut naujutėlaičių ir padėvėtų drabužių parduotuvėse). Tačiau akivaizdžiai nešioto apatinio trikotažo AŠ nepirkčiau niekuomet.

Taip, kai kas neišgali pirkti naujų, kokybiškas daiktas turi savo kainą. tas pats apatinis trikotažas kainuoja nemažai, jei jis kokybiškas. Dauguma PC pirktų apatinių "papigiai" po pirmo skalbimo atrodo blogiau nei tie dėvėti iš PDV. matau ten ir garsių firmų, kokybiško apatinio trikotažo, tačiau ranka jo pirkti nekyla. Pirkdama dėvėtus viršutinius rūbelius "sutaupau" naujam kokybiškam apatiniui trikotažui  rolleyes.gif
*

Nežinau, keista logika. Tipo kiti rūbai su kūnu nesiliečia. O tai pėdkelnės, marškinėliai, šortai. Na gal tik striukės nesiliečia. O gal manai kad parduotuvėje moterys liemenukų nesimatuoja? Arba Maximoje maudymukų? Aš kol vaikai buvo maži, tai visus rūbus pirktus normalioje parduotuvėje skalbdavau. O PC pirkti apatiniai vaikiški yra labai normalios kokybės (išskyrus kelias išimtis). Iš esmės aš esu kokybiškus naujus rūbus, o dėvėtas rūbas yra dėvėtas. Galiu pasakyti tik kad mano dukra nešioja savo puseserės dėvėtas kelnaites ir aš problemos tame nematau. Kas kita pirkti iš PDV
Timidity
QUOTE(migliux @ 2007 08 21, 11:36)
Nežinau, keista logika....
*

Na man tai nepriimtina ir tiek schmoll.gif . Kiti rūbai dažniausiai rengiami ant apatinių(beje ir pedkelnes visuomet naujas perku ax.gif ). Ir aš tikrai matau skirtumą tarp apatinių ir viršutinių rūbų.
Pati niekada nesimatuoju apatinių rubų parduotuvėse ant nuogo kūno. Neįsivaizduoju to unsure.gif Jei kitos matuojasi tai valio, aš žinau savo dydį - tad neproblema apatinius pirkti ir nesimatavus.
Visus pirktus daiktus aš taipogi išskalbiu prieš dėvėjimą.

migliux
QUOTE(Timidity @ 2007 08 21, 13:35)
Na man tai nepriimtina ir tiek  schmoll.gif .
*

Dėl to tai aš sutinku. Dėvėtiems apatiniams - ne
sigmola
QUOTE(migliux @ 2007 08 21, 11:36)
Nežinau, keista logika. Tipo kiti rūbai su kūnu nesiliečia. O tai pėdkelnės, marškinėliai, šortai. Na gal tik striukės nesiliečia. O gal manai kad parduotuvėje moterys liemenukų nesimatuoja? Arba Maximoje maudymukų?
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Man atrodo, kad su padėvėtais taip - arba perku, arba ne smile.gif O skirstyti tai tikrai keista, juk mažesnis vaikas ir rankovę į burną gali susigrūst, taip, kad liesis su tuo kūnu ir dar kaip tongue.gif
O dėl baimės ar pasišlykštėjimo tai čia panašiai, kaip baimė ištiest ranką ir pasisveikinti su sergančiu AIDS. g.gif
Turbūt supratot ką norėjau pasakyt smile.gif
kukutukas
padevėtuose beveik niekada neperku, gal ir esu įsigyjusi kokius 5 drabužėlius, bet iš esmės nieko ten nerandu, o knystis neturiu laiko schmoll.gif paprasčiau nueit į prekybos centrą mirksiukas.gif labai gerų drabužėlių ir pigių būna maximoj, daug ką perku kauno bazėse mirksiukas.gif
Zana4
tsakiau i kelis variantus smile.gif firminėse parduotuvese ir uzsakinema internetu bigsmile.gif
jurgitav
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 08, 20:08)
tsakiau i kelis variantus smile.gif firminėse parduotuvese ir uzsakinema internetu  bigsmile.gif
*

Perku parduotuvese naujus drabuzelius smile.gif
Linusikas
Perku visur ir viską kas gražu, patogu ir už padorią kainą.
Brooke
Dabar, kai yra pinigų, perku firminėse parduotuvėse, kartais prekybcentriuose (pvz. apatinius ir pėdkelnes). Kai gyvenome Lietuvoje nešiojom giminaičių atiduotus rūbelius, toje pačioje padėvėtų rūbų parduotuvėj apsipirkt buvo didelė prabanga ir laimė, nes dauguma rastų ten rūbelių būdavo mažai naudoti ir dar prekinės išvaizdos nepraradę, ne kaip kad jau kokių 2-3 giminaičių vaikučių aptrintieji.
zvaigzdute23
QUOTE(Linusikas @ 2008 01 01, 23:04)
Perku visur ir viską kas gražu, patogu ir už padorią kainą.
*

As taip pat labai panasiai uzsuku tiek beneton tiek i urmo baze man svarbu kad rubas patiktu ir tiktu, tik nebandziau internetu uzsisakineti man tai prilygsta pirkti kate maise, kai nematai prekes, bet jau esu keliose parduotuvese isimetusi prekiu i krepseli dabar tik reikia nugaleti baime ir uzsakyti smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.