Griaustinė
2007 03 09, 12:24
Labas, mamytės kompiuteristės Turiu laptopą Asus, kuriuo naudojasi visa familija, kiekvienas turim atskirą įėjimą ar kaip tai pavadint. Mažoji "skaipinosi" mano darbastalyje ar kaip tai pavadinti ir kažką paspaudė. Ten dešinėje virš klaviatūros, kur po įjungimo - išjungimo ir kitais mygtukais yra tokia permatoma linija, kur paspaudus Caps Lock užsidega spynelė su A raide - pas mane dega spynelė su skaičiumi 1 ir vietoje d, k, l, dar kai kurių raidžių rašo skaičius. Bandžiau keisti kalbas iš EN į LT, bandžiau visur landžioti, perkroviau kompą, kai įeina MB ar dukra į savo - pas juos viskas gerai, o pas mane - ne. Gal žinote, kame čia problema? Būčiau baisiai dėkinga už atsakymą
Nzn ar as busiu teisi, bet paprastame kome yra knopke "Num Lock", paieskok ja ir laptope  jei ja nuimsi raides vel atsiras  bent man taip buvo, ir pasimeciau, gerai kad maniskis parode ka ir kur tame laptope spaudineti
Griaustinė
2007 03 14, 13:28
QUOTE(sachar @ 2007 03 14, 11:03) Nzn ar as busiu teisi, bet paprastame kome yra knopke "Num Lock", paieskok ja ir laptope  jei ja nuimsi raides vel atsiras  bent man taip buvo, ir pasimeciau, gerai kad maniskis parode ka ir kur tame laptope spaudineti  Ačiū, ieškosiu
QUOTE(Ratatankė @ 2007 03 14, 14:28) Ačiū, ieškosiu  jei neatsiras tai papaisyk cia, tada saviski apklausinesiu, jis tai tikrai patars
Griaustinė
2007 03 14, 15:27
QUOTE(sachar @ 2007 03 14, 15:23) jei neatsiras tai papaisyk cia, tada saviski apklausinesiu, jis tai tikrai patars  Įtariu - neatsiras, nes jau taip sąžiningai viską n kartų spaudinėjau. Db negaliu pažiūrėt, nes darbe esu, bet būčiau labai dėkinga, jei paklaustum...
L@imužė
2007 03 15, 18:08
QUOTE(Ratatankė @ 2007 03 14, 15:27) Pamėgink paspausti kairiam kampe esantį klavišą su užrašu Fn, ir neatleidus jo kartu paspausti dešinėj viršuj esantį antrą klavišą su užrašu Ins (Num Lk), tada turėtų užgesti ta lemputė ir vėl rašyti raidėmis, o ne skaičiais  . O jei tai nepadės - tada nežinau jau
QUOTE(laimužėX @ 2007 03 15, 19:08) Pamėgink paspausti kairiam kampe esantį klavišą su užrašu Fn, ir neatleidus jo kartu paspausti dešinėj viršuj esantį antrą klavišą su užrašu Ins (Num Lk), tada turėtų užgesti ta lemputė ir vėl rašyti raidėmis, o ne skaičiais  . O jei tai nepadės - tada nežinau jau  Cia ir galimybe su ta dviguba kombinacija  namie kur senesnis laptopas butent taip kaikurios knopkes ir spaudinejamos  pas mano broli ziuriu ir tas pats  (db jo laptopa pries akis turiu) fn kaireje apacioje prie ctrl ivestas i tokius remelius ir num lk desinej virsule ir tokiose pat remeliuose  kartu jos nuspaudus turetu veikti tikrai  jei neveiks tai galiu net i skola ilysti
L@imužė
2007 03 15, 18:29
QUOTE(sachar @ 2007 03 15, 18:20) Cia ir galimybe su ta dviguba kombinacija  namie kur senesnis laptopas butent taip kaikurios knopkes ir spaudinejamos  pas mano broli ziuriu ir tas pats  (db jo laptopa pries akis turiu) fn kaireje apacioje prie ctrl ivestas i tokius remelius ir num lk desinej virsule ir tokiose pat remeliuose  kartu jos nuspaudus turetu veikti tikrai  jei neveiks tai galiu net i skola ilysti  Ratatankė rašė, kad jos laptopas Asus - pas mane irgi toks pat, tai tikiuosi kad suveiks
QUOTE(laimužėX @ 2007 03 15, 19:29) Ratatankė rašė, kad jos laptopas Asus - pas mane irgi toks pat, tai tikiuosi kad suveiks  Manau kad turetu  nes kitokios iseities net nezinau  nes namie pas mane stovi didelis stacionarus mazi retai istraukiu nes senukas jau  tai nelabai tenka man laptopais naudotis
Griaustinė
2007 03 22, 18:39
Polaroid
2008 07 05, 20:04
laba diena,as su tokia problemele,gal netyia zinot kaip kas mazasis mano kazka prispaudinejo tai isvis klaviatura nieko neberase,nusipirkom nauja tai mygtukai rasos tik tada jaigu paspaui ir ilgai palaikai tada raide pasiraso.nusipirkom dar viena brangesne,bet vel ta pati problema...tai naudojuos kompe ta klaviatura,bet kol parasau su ta pele tai sakes.. gal netycia zinot kaip ka reiketu cia padaryt.. labai aciu isanksto
Gerutėlė
2008 12 15, 18:10
QUOTE(sachar @ 2007 03 15, 19:20) Cia ir galimybe su ta dviguba kombinacija  namie kur senesnis laptopas butent taip kaikurios knopkes ir spaudinejamos  pas mano broli ziuriu ir tas pats  (db jo laptopa pries akis turiu) fn kaireje apacioje prie ctrl ivestas i tokius remelius ir num lk desinej virsule ir tokiose pat remeliuose  kartu jos nuspaudus turetu veikti tikrai  jei neveiks tai galiu net i skola ilysti  Jega  tai aciu uz sia temele, jusu deka issprendziau ir savo beda
ZilqiookaZ
2008 12 20, 15:58
QUOTE(spurgiene @ 2008 11 27, 14:20) laba diena,as su tokia problemele,gal netyia zinot kaip kas mazasis mano kazka prispaudinejo tai isvis klaviatura nieko neberase,nusipirkom nauja tai mygtukai rasos tik tada jaigu paspaui ir ilgai palaikai tada raide pasiraso.nusipirkom dar viena brangesne,bet vel ta pati problema...tai naudojuos kompe ta klaviatura,bet kol parasau su ta pele tai sakes.. gal netycia zinot kaip ka reiketu cia padaryt.. labai aciu isanksto  Jei dar neišsprendei pamėgink nueiti čia: START > SETTINGS > CONTROL PANEL > KEYBOARD (arba: START > SETTINGS > CONTROL PANEL > PRINTERS AND OTHER HARDWARE > KEYBOARD) tada padaryk kaip šitame piešinėlyje http://www.freewebs.com/192-168/pvz1.JPG
juoduke
2009 07 15, 12:31
laba diena, gal kas zinot, noriu parasyti zodi rusu kalba,o man rasosi EN,LT , nors ir nustatyta yra RU kalba, bet vistiek neraso.AR CIA KLAVIATURA REIKIA KEISTI, AR NUSTATYMUOSE KAZKAS NEGERAI, NEZINAU, PADEKITE PRASAU
gelyte 1
2009 07 15, 12:42
QUOTE(juoduke @ 2009 07 15, 13:31) laba diena, gal kas zinot, noriu parasyti zodi rusu kalba,o man rasosi EN,LT , nors ir nustatyta yra RU kalba, bet vistiek neraso.AR CIA KLAVIATURA REIKIA KEISTI, AR NUSTATYMUOSE KAZKAS NEGERAI, NEZINAU, PADEKITE PRASAU desini peles klavisa ant kalbos pasirinkimo > settings >  Isitikinkite kad pas jus tikrai Keyboard = Russian, o jei taip nera , tada rusu kalba visai ismeskite (su remove mygtuku), ir pridekite is naujo
juoduke
2009 07 15, 12:57
QUOTE(gelyte 1 @ 2009 07 15, 14:42) desini peles klavisa ant kalbos pasirinkimo > settings >  Isitikinkite kad pas jus tikrai Keyboard = Russian, o jei taip nera , tada rusu kalba visai ismeskite (su remove mygtuku), ir pridekite is naujo  Keyboard=Russian nebuvo, tai ismeciau ir is naujo pridejau,o man ismete toki langa su uzrasu WINDOWS COULD NOT REMOVE RUSSIAN -US BECAUSE IT IS CURRENTLY IN USE. IT WILL BE REMOVED NEXT TIME YOU EITHER REBOOT OR LOGOFF AND LOGON, ir migtukas OK,tai paspaudziau, ir vistiek jokiu paketimu, neraso ru kalba nu geda man, bet anglu kalbos nemoku,
Padėjėjas
2009 07 15, 13:01
QUOTE(juoduke @ 2009 07 15, 13:57) Keyboard=Russian nebuvo, tai ismeciau ir is naujo pridejau,o man ismete toki langa su uzrasu WINDOWS COULD NOT REMOVE RUSSIAN -US BECAUSE IT IS CURRENTLY IN USE. IT WILL BE REMOVED NEXT TIME YOU EITHER REBOOT OR LOGOFF AND LOGON, ir migtukas OK,tai paspaudziau, ir vistiek jokiu paketimu, neraso ru kalba nu geda man, bet anglu kalbos nemoku, Čia sako, kad negalite ištrinti Rusiškos klaviatūros nes ji šiuo metu yra naudojama. Taip pat reikia turėti omeny, kad jei Russian bus parinkta prie Default input language irgi neišsitrins. Prieš tai pasirinkite prie Default tarkim Anglų, tada apply ir vėl bandykite ištrinti Russian. Įsitikinkite kad šiuo metu nė vienoje programoje nesate įsijungę Russian kalbos. Nes Windows Atsimena kokioje programoj kokią kalbą naudojat. tad geriausia visus kitus langus išjungti prieš nustatant klaviatūros išdėstymus.
juoduke
2009 07 15, 13:11
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 07 15, 15:01) Čia sako, kad negalite ištrinti Rusiškos klaviatūros nes ji šiuo metu yra naudojama. Taip pat reikia turėti omeny, kad jei Russian bus parinkta prie Default input language irgi neišsitrins. Prieš tai pasirinkite prie Default tarkim Anglų, tada apply ir vėl bandykite ištrinti Russian. Įsitikinkite kad šiuo metu nė vienoje programoje nesate įsijungę Russian kalbos. Nes Windows Atsimena kokioje programoj kokią kalbą naudojat. tad geriausia visus kitus langus išjungti prieš nustatant klaviatūros išdėstymus. labai labai jum didelis ACIU, dabar jau raso ru klaba
Padėjėjas
2009 07 15, 13:20
QUOTE(juoduke @ 2009 07 15, 14:11) labai labai jum didelis ACIU, dabar jau raso ru klaba Prašom. Štai dar viena nuoroda, jei kartais neturite klaviatūros su nupieštom rusiškom raidėm o tik lotyniškom: http://www.ismokpats.lt/kaip-rasyti-rusisk...-klaviatura/lt/
alytukas
2011 09 08, 21:14
Sveiki man neveike ant asus kompiuterio Fn miktukai kai kurie (yra ir veikenciu) bet pries savaite veike viskas puikiai db ne gal galit padet pas mane win7 is anksto aciu.
Laba laba, o kaip zinoti, ar yra ivesta rusu kalba ar na? Ir kaip ja rasti , as nesenai turiu kompa, nelabai suprantu kas cia kaip  . O rasyti rusiskai reikia.
|
|