Na va, apsisprendžiau, kad nepalikinėsiu kėdutės, vistiek mes kolkas tik savaitgaliais vazinėjam, tai nesunku ir parsinešti. Nesenai vežima pavogė, tai jei dar ir kėdute nuneš...
O mes visada paliekam
Nepaliekam
Lygiai ketveri metai kaip palieku
As dabar ieskau pirkti didesnes kedutes savo dukrai, tai irgi noreciau, kad butu su tuo padu, kur masinoj fiksuojasi, o kede noriu nest namo, nes baisu, kad pavogs. Viena karta net maza maiseli bulviu yra pavoge, tai del kedes tikrai gali masinos lango netekti.
Dažniausiai palieku kėdutę mašinoje, nebent vyras būna tuščiomis rankomis - tada užneša. Pati neturiu noro tampyti į penktą aukštą
Mes paliekam mašinoj
QUOTE(ketti @ 2006 01 19, 17:53) Tai dėl to ir neapsimoka brangios kėdelės pirkt... Paskui baisu palikt Nusipirkau už 80 Lt ir nieko nebijau Jeigu vogs, tai vogs bet kokią QUOTE(Kristtute @ 2006 01 19, 21:01) Jeigu vogs, tai vogs bet kokią Galbūt Bet vagys stiklą išmušti gali ir dėl magės, paliktos tašės arba šiaip tikėdamiesi bardačioke daiktų surast... Nuo to niekad nesi apsaugotas P.S. Dėl mašinos stiklo nebaisu, nes mūsų mašina drausta QUOTE(ketti @ 2006 01 19, 20:44) Galbūt Bet vagys stiklą išmušti gali ir dėl magės, paliktos tašės arba šiaip tikėdamiesi bardačioke daiktų surast... Nuo to niekad nesi apsaugotas Va jei kedute uz 80lt pavogs, tai bus paskui bedos taisant masina... Na stiklo idejimas ir t.t. Mes irgi ja paliekam masinoj, nors mokejom ir daug daugiau nei 80lt. QUOTE(jovka @ 2006 01 19, 21:59) Va jei kedute uz 80lt pavogs, tai bus paskui bedos taisant masina... Na stiklo idejimas ir t.t. Mes irgi ja paliekam masinoj, nors mokejom ir daug daugiau nei 80lt. Mūsų mašina drausta P.S. O šiaip ar dažnai vagia tas kėdutes.. Na, bent jau aš tai negirdėjau tokio atvejo, kad kėdutę pavogtų, tarp mano pažįstamų nepasitaikė niekam QUOTE(ketti @ 2006 01 19, 21:03) Mūsų mašina drausta P.S. O šiaip ar dažnai vagia tas kėdutes.. Na, bent jau aš tai negirdėjau tokio atvejo, kad kėdutę pavogtų, tarp mano pažįstamų nepasitaikė niekam Aš irgi negirdėjau, kad būtų kėdutę pavogę Žmonėms, gyvenantiems gretimame name, iš mašinos vaistinėlę ir rankinę pavogė, bet kėdutę paliko Nors aišku visko būna. Dėl nieko negali garantuot QUOTE(Kristtute @ 2006 01 19, 23:28) Aš irgi negirdėjau, kad būtų kėdutę pavogę Žmonėms, gyvenantiems gretimame name, iš mašinos vaistinėlę ir rankinę pavogė, bet kėdutę paliko Nors aišku visko būna. Dėl nieko negali garantuot tai vat aš irgi realiai negirdėjau apie autokėdučių vagystes, viskas tik gandų lygyje QUOTE(ketti @ 2006 01 19, 22:42) tai vat aš irgi realiai negirdėjau apie autokėdučių vagystes, viskas tik gandų lygyje Na dabar mes Concord Trimax turim, ji gana lengva ir greit prisitvirtina, palyginus su ankstesniąja, bet nešiot pirmyn-atgal man vistiek nepriimtina Pasirinkom tiesiog nelabai ryškią spalvą, kad "į akis" labai nekristų ir tiek
O mūsų mašinoje galiniai stiklai tamsinti- tai nelabai ir matosi ta kėdutė. O šiaip tik visi šneka, kad jas vagia, bet realiai nepažįstu nei vieno vaikelio, kurio kėdutė buvo pavogta
Mes taipat paliekam kėdutę mašinoje, kažkaip net nepagvojau, kad ją galėtų pavogti
Sveikos. Prisipazinsiu, man paciai net i galva neatejo, kad kedute gali kas pavogti
Mes jau pora metų autokėdutę laikome automobilyje. Šiaip sutemus nelabai ir matosi, gal dėl tamsesnės spalvos.
ir mūsų kėdutė nakvoja automobilyje, vargšelė
O ką, ir vaikiškas kėdutes iš mašinų jau vogt pradėjo?..
Paskaičiavau dabar sau, kad pas mus jau greit aštuoni metai bus kaip kokia nors vaikiška kėdutė (vienu metu net dvi) automobilyje nuolat būna. Kol kas - nieko... Nusišaučiau, jeigu dar ją namo reiktų kaskart tampyti...
jo, as irgi nusisauciau, jei reiktu dar kedute tampytis kaskart. Mes apsidraude ir masinas, ir turta ir miegam ramiai
QUOTE(ketti @ 2006 01 19, 17:53) Tai dėl to ir neapsimoka brangios kėdelės pirkt... Paskui baisu palikt Nusipirkau už 80 Lt ir nieko nebijau Tai kad man ne tik vaiko saugumas, bet patogumas tolimose kelionese aktualu, todel ir rinkomes tokia Masinos stiklu, nei pacios masinos visai negaila, viskas drausta, o be to ji garaze miega, bet ir prie namo pastovi netrumpai. O va del kedutes labai asaras lieciau
Tfu, tfu bet mes ir paliekam kedute bet pas mus kiemas apsvietas ir masinos langai tamsinti tai nelabai jinai matosi, bet geriau kam baisu tai nepalikinekit, nors zinau kaip uzknisa ja nesioti pirmyn atgal
as tai dvi kedutes palieku ir kazkaip net mintis nebuvo kilusi kad jas kas galetu pavogti, o gal jau aplamai ju nereikia juk vaikam 4 ir 5 metai net nezinau kaip jus darote
O mes NIEKADA nepaliekam
Kol burbulas mažas, tai patį jį nešiosim į namus toje kėdutėje
Mes paliekam masinoje. Neisivaizduoju saves nesant vienoje rankoje drucki, kitoje kedute. Patarimas : jei turite brangesnes firmos kedute - pasistenkite kazkokiu budu uzdengti firmos pavadinima - vagys irgi zino ju verte:)))
Oi ne ne, nepaliekam. Vagys viska baigia isnest is masinos.... Nezinau ar imtu ta kedute, bet geriau nerizikuot. Beje brangia pirkom, butu labai gaila
Dabar kėdutę-nešioklę nešam namo, bet paskui.. paliksim, nes neprinešiosi
nakciai niekad nepaliekam
nuostoliu nenoriu, tai ir tampau.....
na, 9-18 kg skirta kedute tai visada palieku. mes apsidraude, tai mat ja bala, jei ka. tokios kedutes i daugiabuti tikrai neprinesiosi
mes paliekam
o jei kas bijo,tegu deda i bagazine
mes paliekam.
mes irgi ..tfu tfu tfu
mes visada kedute masinoj laikom, neisivaizduoju,kaip reiektu nuolat nesiotis pirmyn-atgal
visada paliekam.pakolkas ramu,niekam neprireikė
Na paskaičiau, kad paliekat, reiktų gal ir mums bandyt palikt
mes irgi paliekam masinoj kedute
mes tai auto kėdute nakčiai dedam į bagažinę.
Palieku abi kedutes masinoj ,kol kas vagims jos nepasirode labai geras grobis
net minciu nebuvo kedute nestis namo, kai prisegem taip ir yra masinoje.
Pusseserei pavoge nors kedute tai visai paprasta, na bet jie nesigaili to, suprato kad verta isigyti saugesne ir patogesne vaikui. Tik po to ji ir mes jau kedute nesames namo kaskart.
QUOTE(zirziliukas @ 2007 05 07, 19:28) Pusseserei pavoge nors kedute tai visai paprasta, na bet jie nesigaili to, suprato kad verta isigyti saugesne ir patogesne vaikui. Tik po to ji ir mes jau kedute nesames namo kaskart.
man vakar pavoge 2 kedutes
QUOTE(mila @ 2007 05 10, 23:05) man vakar pavoge 2 kedutes
as gyvenu mazame miestuke,tai kedute palieku masinoje,masina laikau kieme,pakolkas pas mus isvis neteko girdeti,kad kieme kokia masina butu apvoge.
|