Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar paliekate naktį autokėdutes mašinose ?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Roset
Na va, apsisprendžiau, kad nepalikinėsiu kėdutės, vistiek mes kolkas tik savaitgaliais vazinėjam, tai nesunku ir parsinešti. Nesenai vežima pavogė, tai jei dar ir kėdute nuneš...
rutulyte
O mes visada paliekam ax.gif
meduliukas
Nepaliekam schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Galila butu 700lt biggrin.gif
Keberiokšt
Lygiai ketveri metai kaip palieku 4u.gif
Maxima
As dabar ieskau pirkti didesnes kedutes savo dukrai, tai irgi noreciau, kad butu su tuo padu, kur masinoj fiksuojasi, o kede noriu nest namo, nes baisu, kad pavogs. Viena karta net maza maiseli bulviu yra pavoge, tai del kedes tikrai gali masinos lango netekti.
Frosta
Dažniausiai palieku kėdutę mašinoje, nebent vyras būna tuščiomis rankomis - tada užneša. Pati neturiu noro tampyti į penktą aukštą verysad.gif.
Kristtute
Mes paliekam mašinoj ax.gif
ketti
QUOTE(meduliukas @ 2006 01 14, 09:18)
Nepaliekam schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Galila butu 700lt biggrin.gif
*

Tai dėl to ir neapsimoka brangios kėdelės pirkt... Paskui baisu palikt fear.gif

Nusipirkau už 80 Lt ir nieko nebijau lotuliukas.gif
Kristtute
QUOTE(ketti @ 2006 01 19, 17:53)
Tai dėl to ir neapsimoka brangios kėdelės pirkt... Paskui baisu palikt  fear.gif

*

Jeigu vogs, tai vogs bet kokią ax.gif Nemanau, kad vagišiai eina vogt būtent brangių autokėdučių.... Tiesiog griebia, kas papuola biggrin.gif Nelabai jie susigaudo tose kėdučių firmose, aš manau mirksiukas.gif
ketti
QUOTE(Kristtute @ 2006 01 19, 21:01)
Jeigu vogs, tai vogs bet kokią  ax.gif  Nemanau, kad vagišiai eina vogt būtent brangių autokėdučių.... Tiesiog griebia, kas papuola  biggrin.gif  Nelabai jie susigaudo tose kėdučių firmose, aš manau  mirksiukas.gif
*

Galbūt mirksiukas.gif
Bet vagys stiklą išmušti gali ir dėl magės, paliktos tašės arba šiaip tikėdamiesi bardačioke daiktų surast... Nuo to niekad nesi apsaugotas doh.gif . Jau buvo nutikę kol autokėdutės neturėjom verysad.gif . Tai vat jei pavogtų kėdutę už 700Lt, tai tikrai didelis nuostolis, o už 80Lt ne taip graudu smile.gif

P.S. Dėl mašinos stiklo nebaisu, nes mūsų mašina drausta smile.gif
jovka
QUOTE(ketti @ 2006 01 19, 20:44)
Galbūt mirksiukas.gif
Bet vagys stiklą išmušti gali ir dėl magės, paliktos tašės arba šiaip tikėdamiesi bardačioke daiktų surast... Nuo to niekad nesi apsaugotas doh.gif . Jau buvo nutikę kol autokėdutės neturėjom verysad.gif . Tai vat jei pavogtų kėdutę už 700Lt, tai tikrai didelis nuostolis, o už 80Lt ne taip graudu smile.gif
*

Va jei kedute uz 80lt pavogs, tai bus paskui bedos taisant masina... Na stiklo idejimas ir t.t.
Mes irgi ja paliekam masinoj, nors mokejom ir daug daugiau nei 80lt.
ketti
QUOTE(jovka @ 2006 01 19, 21:59)
Va jei kedute uz 80lt pavogs, tai bus paskui bedos taisant masina... Na stiklo idejimas ir t.t.
Mes irgi ja paliekam masinoj, nors mokejom ir daug daugiau nei 80lt.
*

Mūsų mašina drausta mirksiukas.gif Remontas nieko nekainuotų, tik šiaip aišku papildomų rūpesčių būtų doh.gif

P.S. O šiaip ar dažnai vagia tas kėdutes.. g.gif . Suprantu, kad magę tai nesunku ir pavogt, ir realizuoti.. O kėdutė tai ir savo gabaritais nemaža, kad pavogt.. Magę tai čiupai ir bėgi..
Na, bent jau aš tai negirdėjau tokio atvejo, kad kėdutę pavogtų, tarp mano pažįstamų nepasitaikė niekam schmoll.gif . O vat magę iš mašinos ne vienam išėmę doh.gif
Kristtute
QUOTE(ketti @ 2006 01 19, 21:03)
Mūsų mašina drausta mirksiukas.gif Remontas nieko nekainuotų, tik šiaip aišku papildomų rūpesčių būtų doh.gif

P.S. O šiaip ar dažnai vagia tas kėdutes.. g.gif . Suprantu, kad magę tai nesunku ir pavogt, ir realizuoti.. O kėdutė tai ir savo gabaritais nemaža, kad pavogt.. Magę tai čiupai ir bėgi..
Na, bent jau aš tai negirdėjau tokio atvejo, kad kėdutę pavogtų, tarp mano pažįstamų nepasitaikė niekam schmoll.gif . O vat magę iš mašinos ne vienam išėmę doh.gif
*

Aš irgi negirdėjau, kad būtų kėdutę pavogę g.gif
Žmonėms, gyvenantiems gretimame name, iš mašinos vaistinėlę ir rankinę pavogė, bet kėdutę paliko thumbup.gif Nu ne super firminė buvo, bet ir ne už 50 lt. Manau nelabai patogu kėdę tempt naktį ir įtartinai atrodytų lotuliukas.gif
Nors aišku visko būna. Dėl nieko negali garantuot schmoll.gif
ketti
QUOTE(Kristtute @ 2006 01 19, 23:28)
Aš irgi negirdėjau, kad būtų kėdutę pavogę  g.gif 
Žmonėms, gyvenantiems gretimame name, iš mašinos vaistinėlę ir rankinę pavogė, bet kėdutę paliko  thumbup.gif  Nu ne super firminė buvo, bet ir ne už 50 lt. Manau nelabai patogu kėdę tempt naktį ir įtartinai atrodytų  lotuliukas.gif
Nors aišku visko būna. Dėl nieko negali garantuot  schmoll.gif
*

tai vat aš irgi realiai negirdėjau apie autokėdučių vagystes, viskas tik gandų lygyje smile.gif Nors aišku matyt būna, bet greičiausiai tai vienetiniai atvejai, o ne populiarus vagystės objektas... Galų gale pavogs tai pavogs, nors mažai tikėtina, bet aš nežadu kasdien tampytis schmoll.gif . Tai turėtų būti be galo nepatogu, vien jau dėl to, kad užtrunka tą kėdutę į mašiną primontuot doh.gif
Kristtute
QUOTE(ketti @ 2006 01 19, 22:42)
tai vat aš irgi realiai negirdėjau apie autokėdučių vagystes, viskas tik gandų lygyje smile.gif Nors aišku matyt būna, bet greičiausiai tai vienetiniai atvejai, o ne populiarus vagystės objektas... Galų gale pavogs tai pavogs, nors mažai tikėtina, bet aš nežadu kasdien tampytis schmoll.gif . Tai turėtų būti be galo nepatogu, vien jau dėl to, kad užtrunka tą kėdutę į mašiną primontuot doh.gif
*

Na dabar mes Concord Trimax turim, ji gana lengva ir greit prisitvirtina, palyginus su ankstesniąja, bet nešiot pirmyn-atgal man vistiek nepriimtina schmoll.gif
Pasirinkom tiesiog nelabai ryškią spalvą, kad "į akis" labai nekristų ir tiek mirksiukas.gif
rencew
O mūsų mašinoje galiniai stiklai tamsinti- tai nelabai ir matosi ta kėdutė. O šiaip tik visi šneka, kad jas vagia, bet realiai nepažįstu nei vieno vaikelio, kurio kėdutė buvo pavogta
fleita
Mes taipat paliekam kėdutę mašinoje, kažkaip net nepagvojau, kad ją galėtų pavogti 4u.gif
AgnePagne
Sveikos. Prisipazinsiu, man paciai net i galva neatejo, kad kedute gali kas pavogti blush2.gif Vis matydavau masinas, kuriose nakvoja kedutes. Metus gyvenau pas mama Vilijampolej (cia Kaune).Masina stovedavo po langais, beveik miegodavau su ja biggrin.gif , nes mamos butas pirmame aukste.Tad ir del piktu vagiu keslu kedutes atzvilgiu nesusimastydavau. Dabar persikrausciau i Petrasiunus, gyvenu desimtame aukste. Jau pusmetuka kedute ir vel palieku, nes matyt pripratau.Kiek as cia isigasdinau jusu visu merginu minciu prisiskaiciusi unsure.gif Na sunelio kedute yra is dvieju daliu, atlosas nusiima.Tai kai griztam su pirkinukais, tenka kedute palikti, nes ja tektu nesti abiem rankom.O kaip, juk jose jau maisai.Pagalbininko daznai nebuna doh.gif . Tad buciau labai dekinga, jei cia atsilieptu Petrasiunu gyventojos ir papasakotu man naujokei apie bendra kriminalistine padeti juose ax.gif .Nes man sake, kad ramus cia rajonas, bet kaip sakoma "berezonnova bog berezot" biggrin.gif Dekoju mergytes 4u.gif
Palma
Mes jau pora metų autokėdutę laikome automobilyje. Šiaip sutemus nelabai ir matosi, gal dėl tamsesnės spalvos.
Veitė
ir mūsų kėdutė nakvoja automobilyje, vargšelė blush2.gif
Pastaba
QUOTE(Palmama @ 2006 02 02, 19:24)
Mes jau pora metų autokėdutę laikome automobilyje. Šiaip sutemus nelabai ir matosi, gal dėl tamsesnės spalvos.
*

Siais laikais vagys su prozektoriais vaiksto biggrin.gif
gri36
O ką, ir vaikiškas kėdutes iš mašinų jau vogt pradėjo?.. blink.gif
Paskaičiavau dabar sau, kad pas mus jau greit aštuoni metai bus kaip kokia nors vaikiška kėdutė (vienu metu net dvi) automobilyje nuolat būna. Kol kas - nieko...
Nusišaučiau, jeigu dar ją namo reiktų kaskart tampyti...
Šarlotė~
jo, as irgi nusisauciau, jei reiktu dar kedute tampytis kaskart. Mes apsidraude ir masinas, ir turta ir miegam ramiai cool.gif
meduliukas
QUOTE(ketti @ 2006 01 19, 17:53)
Tai dėl to ir neapsimoka brangios kėdelės pirkt... Paskui baisu palikt  fear.gif

*

Tai kad man ne tik vaiko saugumas, bet patogumas tolimose kelionese aktualu, todel ir rinkomes tokia blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Masinos stiklu, nei pacios masinos visai negaila, viskas drausta, o be to ji garaze miega, bet ir prie namo pastovi netrumpai. O va del kedutes labai asaras lieciau doh.gif O musu draugams Maxi Cosi nauja nukniso doh.gif doh.gif doh.gif , Palangoj doh.gif
Užmirstuole
Tfu, tfu bet mes ir paliekam kedute bet pas mus kiemas apsvietas ir masinos langai tamsinti tai nelabai jinai matosi, bet geriau kam baisu tai nepalikinekit, nors zinau kaip uzknisa ja nesioti pirmyn atgal bigsmile.gif
asera
as tai dvi kedutes palieku ir kazkaip net mintis nebuvo kilusi kad jas kas galetu pavogti, o gal jau aplamai ju nereikia juk vaikam 4 ir 5 metai net nezinau kaip jus darote
Ryški
O mes NIEKADA nepaliekam smile.gif Mokėjom 150lt,nežinau daug čia ar mažai, bet vistiek pinigas ir mums kažkaip savaime gaunasi, kad ją išimam su kėdutę, nes patogiau užsinešt į 5 aukštą... Niekada nekilo mintis palikt jos mašinoj, nors kiemas ir saugus, signalizacija yra, bet... biggrin.gif Kėdutės vieta namie, nes tai vaiko atrakcijonas - laipioti biggrin.gif
DaliaG
Kol burbulas mažas, tai patį jį nešiosim į namus toje kėdutėje lotuliukas.gif , o vėliau, kai nusipirksim sėdimą, tai net nežinau, kaip čia reikės daryt g.gif
Ella
Mes paliekam masinoje. Neisivaizduoju saves nesant vienoje rankoje drucki, kitoje kedute. Patarimas : jei turite brangesnes firmos kedute - pasistenkite kazkokiu budu uzdengti firmos pavadinima - vagys irgi zino ju verte:)))
Mašinytė
Oi ne ne, nepaliekam. Vagys viska baigia isnest is masinos.... Nezinau ar imtu ta kedute, bet geriau nerizikuot. Beje brangia pirkom, butu labai gaila verysad.gif
keas
Dabar kėdutę-nešioklę nešam namo, bet paskui.. paliksim, nes neprinešiosi g.gif
leliukass
nakciai niekad nepaliekam schmoll.gif nekarta teko matyti kaimynu automobiliu ismustus langus blink.gif tai ne tik stiklus reiks keisti, bet dar ir kedutes neteksiu... doh.gif
nuostoliu nenoriu, tai ir tampau.....
espera
na, 9-18 kg skirta kedute tai visada palieku. mes apsidraude, tai mat ja bala, jei ka. tokios kedutes i daugiabuti tikrai neprinesiosi doh.gif
vasiliok
mes paliekam smile.gif
o jei kas bijo,tegu deda i bagazine 4u.gif
kiri111
mes paliekam. rolleyes.gif
ingridatam
mes irgi ..tfu tfu tfu blink.gif
Kotre
mes visada kedute masinoj laikom, neisivaizduoju,kaip reiektu nuolat nesiotis pirmyn-atgal doh.gif ir seskinej teko panakvoti, irgi palikdavom smile.gif
alexxxx
visada paliekam.pakolkas ramu,niekam neprireikė lotuliukas.gif
vasar_a
Na paskaičiau, kad paliekat, reiktų gal ir mums bandyt palikt g.gif Bet kažkaip nelabai drąsu, ypač, kai vis audio išlupa, tai spyneles prasuktas randam...
Valetta
mes irgi paliekam masinoj kedute biggrin.gif bet gyvenam ne LT, nors kai buvom LT, teko nakvot Kaune, tai kedute pasiemem blush2.gif
zidinga
mes tai auto kėdute nakčiai dedam į bagažinę.
Pikta voverė
QUOTE(zidinga @ 2007 02 19, 15:48)
mes tai auto kėdute nakčiai dedam į bagažinę.
*

Jau 5 metus vežioju vaikus su kėdutem ir dar nekilo mintis jas išimti nakčiai. pasitaiko, užmirštu užrakinti mašiną, bet vagims per sunku nešti matyt smile.gif
Lara2
Palieku abi kedutes masinoj ,kol kas vagims jos nepasirode labai geras grobis ax.gif
Rasmuze
net minciu nebuvo kedute nestis namo, kai prisegem taip ir yra masinoje. g.gif
Jūja
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 20, 09:43)
net minciu nebuvo kedute nestis namo, kai prisegem taip ir yra masinoje. g.gif
*

tai gal pigi? mes mastom apie bebe confort nuo 9kg. o jos kaina apie 800 lt.
zirziliukas
Pusseserei pavoge nors kedute tai visai paprasta, na bet jie nesigaili to, suprato kad verta isigyti saugesne ir patogesne vaikui. Tik po to ji ir mes jau kedute nesames namo kaskart.
ciurka
QUOTE(zirziliukas @ 2007 05 07, 19:28)
Pusseserei pavoge nors kedute tai visai paprasta, na bet jie nesigaili to, suprato kad verta isigyti saugesne ir patogesne vaikui. Tik po to ji ir mes jau kedute nesames namo kaskart.
*

drinks_cheers.gif sutinku, kad visiska nesamone, bet istiek nesiojam sad.gif kai kainuoja jos tiek daug, butu gaila, jei nunestu schmoll.gif o0 daugiaauksciu kiemai tai verysad.gif
mila
man vakar pavoge 2 kedutes verysad.gif .ir dar prigriebe viska ka rado masinoj.net popierinius ranksluoscius ir liemene paeme,nupjauste aparaturos laidus,centrinio kompiuteriuka.nebezinau ka daryti,dvieju kedziu tampyti nesugebu schmoll.gif .
Margita
QUOTE(mila @ 2007 05 10, 23:05)
man vakar pavoge 2 kedutes  verysad.gif .ir dar prigriebe viska ka rado masinoj.net popierinius ranksluoscius ir liemene paeme,nupjauste aparaturos laidus,centrinio kompiuteriuka.nebezinau ka daryti,dvieju kedziu tampyti nesugebu schmoll.gif .
*

blink.gif Įsivaizduoju,kaip nesmagu console.gif .Mes paliekam,bet tikrai neramu g.gif ,o dar kai paskaitai,kad pavogė doh.gif
Sigita-Dani
as gyvenu mazame miestuke,tai kedute palieku masinoje,masina laikau kieme,pakolkas pas mus isvis neteko girdeti,kad kieme kokia masina butu apvoge.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.