Siandien PAGALIAU pirksim nauja kedute i masina,
Sveikos.
Siandien PAGALIAU pirksim nauja kedute i masina,
kai turėjom lenkišką kėdutę tai palikdavom, dabar nupirkom Graco tai vyras parneša, bet ne todėl kad geresnė. Neseniai mums pavogė magnetofoną iš mašinos (surado mūsų lelės dėka nes jinai užsimanė valgyti 3 nakties tai mes išgirdom ir iš kart paskambinom mūsų žaviesiems policininkams) tai va, tie policininkai sakė, kad labai dažnai vagia kėdutes iš mašinų ir todėl geriau kaip ir magnetolą neštis namo
Buvau kelis kartus palikusi, bet atrodo nieko. Patarciau nepalikti, nes vagiukai siais laikais viska sluoja ka mato
Na va as irgi taip manau, kad teks nesiotis...
Mes visa laika laikom mashinoje - labai jau daug laiko uzhima ishimti ir vel ideti. Kazhkaip net mintis nekilo kitaip daryti. Mashina irgi laikome kieme, kol kas tfu tfu tfu nepavoge.
Nu mes savo kedute bebe iseos irgi laikom masinoj,
man kazkokia nesamone atrodo vakare parsinesk, ryte vel isinesk. Tuo labiau, kad ir sveria nemazai.. Tpfu tpfu... kol kas nepavoge..
Pas mus tai gali pavogti,tai mes nesiojames.
Mes irgi pusę metų kėdutę laikėm mašinoj, neišiminėjom, nes atrodė, kad daug darbo. Bet vieną rytą nueinam - nėra kėdutės
as nepalieku, jau viena buvo pavoge. geriausia iseiti radau dedu i bagazine
Auto kedute palieku. Nelabai realu man butu ja tysiotis. Vaikas vienoj rankoj, kedute kitoj
Mes jei ilga laika planuojam niekur nevaziuot tai parsinesam, o jei zinom , kad teks vazineti, tai i bagazine idedu. Pas mus CONCORD
As palieku. Labai jau sunku butu tempti vaika ir kedute. Pas mus Chicco Zenit, sunki labai ir grizdas tokia...Jau kokius du menesius masinoj stovi, kol kas nieko.
Na o mes pagaliau nusipirkom Maxi Cosi
Ne. Visada pasiimam eidami namo ir vėl atsinešam prieš kur važiuojant. po to, kai mūsų mašinytė buvo apšvarinta du kartus per savaitę, joje nepaliekam net pirštinių.. Paskutinį sykį nieko neatrado, tai tušinuką ir vestuvinių nuolaidų knygelę išsinešė
Pries metus Nidoje susipazinau su jauna svedu seima. Jiems pacia pirma nakti is atomobiliu saugojimo aiksteles pavoge dvi geras ato kedutes
As pati noreciau Bebeconfort auto kedes, bet tikrai bijau, kad ja gali pavogti
paliekam mashinoj. mashina stovi gatvej. tfu tfu tfu, kol kas viskas ok.
man i galva neatejo ju neshiotis... jau vien kiek laiko uzhima ishimt, idet... o dar tystis du vaikus, dvi kedes i trechia aukshta... fuj.
Na, mes viosada kedute laikome masinoje (o masina gatvej)...
Kai dukrele buvo mazyte, namo nesdavomes kedute, jei ji joje budavo uzmigus (kad neprizadint)...dabar parsinesam, jei ilgiau kur nors nevaziuojam, kad nepridregtu...bet ne del to, kad gali pavogti...As buvau apie tai pora kart pagalvojus, tai vyras taip juokesi...
na,as irgi kedute nesioju arba i bagazine dedu,nes musu kieme tik palik masinoj ka nors,net ir cd koki istraukia per 5 minutes,kol ko nors namo nubegi pamirsus pasiimt....tai jeigu kedele palikciau...tai dar ir langus naujus reiktu det...nes pas mus pastoviai langus dauzo su keramika,gyvenu Seskinej,rajonelis ne is geriausiu....
Tampaus ir vaika ir kede i 4 auksta. Pora kartu buvom palike nakciai, bet siaip bijau. Gaila gero daikto. Ismokau greit pritvirtint, greit isimt. Dabar daznai sustojam nedavaziave namu, kede i bagazine ir ramu. Jei viena vaziuoju, taip neiseina padaryt. Ner ko pelnytis parazitam is mano gero.
QUOTE(SuperBaba @ 2004 12 04, 16:57) Auto kedute palieku. Nelabai realu man butu ja tysiotis. Vaikas vienoj rankoj, kedute kitoj Va ir as taip zadu daryt. O kokia prasme det i bagazine Kedute gana sunki, pas mane du vaikai, dar kai is pardes grizti, tai ir dantu neuzteks, viskam panest
jei tave seks kelias dienas, tai aisku pavogs ar kedute is bagazines, ar maga is po sedynes
saugokites ir busit apsaugoti QUOTE(kendi @ 2004 12 15, 13:58) jei tave seks kelias dienas, tai aisku pavogs ar kedute is bagazines, ar maga is po sedynes saugokites ir busit apsaugoti Gal ir taip
O mes nesiojames kedute i namus, nepaliekame masinoje, nes brangus ir automobilio stiklai, ir kedutes ne is pigiuju... Kieme ne karta yra apvoge automobilius ir isvoge vaikiskas auto kedutes. Tad mes saugomes. Dabar savo pupai turime dar paprastesne kedute, kuria tik i bagazine idedame, jei man vienai tektu kur vaziuoti, kad nereiketu tempti ir vaiko, ir pilvo, ir kedutes. Bet automobilio salone ir tos paprastos nepaliekame. Beje, kaimynui masinos stikla isdauze del grazaus ziebtuvelio palikto ant paneles, tai kedute - rimtesnis masalas.
Musu kedute dar mazyte, nesiojama, bet kai bus didele, tikrai nepaliksiu masinoj, mat musu kieme pastoviai valo masinas. Vyrui per viena nakti is bagazines nusvilpe dvi brangias meskeres, ir tik todel, kad patingejo grizes is zvejybos eiti i masina antra karta ir atsinesti
kol dar kedute iki 13 kg, tai nesuos, bet veliau net nezinau. palikt labai pavojinga, nes tie ilgapirsciai lupa viska. narkomanai, kai dozes reikia, del palikto maiselio bambilina langus, tai del kedutes tuo labiau. visai neseniai seskineje mums isdauze langa, del magnetolos. apsizioplino vyras paliko, blioviau ant jo kelias dienas
Nejuokauk, aišku, kad pavogs. Mano kaimynei tą pačią naktį pavogė, kai tik nusipirko- diržus nupjovė. Neškit greit namo
Aš tai palieku abi
na va,netycia palikau nakciai kedute masinoj,bet apsnigo - ir nieko.Nezinau kaip butu buve,jeigu nebutu sniego.Masina stovi kieme,prie gatves,beda,kad pro langus nesimato...bet kas gali eidamas issilupt...
As vakar masinoj palikau rankinuka
Nu blyn ir siandien i darba kaip tycia nesikelem - vezem vaika i poliklinika, tai i kiema issiruosem tik 9,30 ryte, kaip niekada velai. Apsiziurejau kad nera rankinuko kai vaika jau aprengiau Svarbiausia, kad net neapsalus masina ir neapsnigta, kuo puikiausiai matos rankinukas Jau buvau pradejus galvot apie mobilu, pinigine, dokumentus, masinos stikla... Nu pasiseke tai juodai manau... (Tfu tfu tfu...) Ir maga jau ne karta buvom palike nakciai per uzmarsuma... Rasdavom (irgi tfu tfu tfu...) Bet kedutes dar ne karto nepalikom.
Niu man tai labai butu sunku nesti ir vaika ir kedute, tai as jos ir nenesioju.
Masina kieme stovi ir kai pasiziuriu be musu gal dar kokiu 12 masinu stovi su vaik. kedutem, tai galvoju jeigu labai jau jas vogtu tai masiskai tikrai nepalikinetu. Dar kai iki 13 kg tai nesunki ji tokia, o musu ta pati didziausia tai vilkti reiktu issisiepus
as kedutes niekad nepalieku. tikrai nervuociaus jei kox bomzakad nukaltu is masinos
o siaip as ja ir namuose naudoju, nes zuika megsta sededama pazaist, o ir maitinti
Na as palieku masinoj, jei jau man reiktu tampyti ja tai turbut
niekur neisvaziuociau,vien nuo minties,kad reikia dar ir kede tysti praeitu noras bet kur vaziuoti.
As pati kedes dar ne karto niekur nenesiau, visada vyras parnesa ir nunesa.
Palikinejom iki kol nepavoge, o po to jau nebebuvo ka palikt. Gaila kedutes, gaila isdauzto masinos lango. Naujos kedutes nebepalikinejam nakciai ir tampomes i 3 auksta. O pavoge besarmaciai tai per pacias sv. Kaledas.
Nu mes tai laikom mašinoj tfu tfu tfu... Gaila būtų jei nupūstų, nu bet ir tįst namolio kas kart per sunku...
QUOTE(a79 @ 2005 02 04, 16:34) Nu mes tai laikom mašinoj tfu tfu tfu... Gaila būtų jei nupūstų, nu bet ir tįst namolio kas kart per sunku... Ir as palieku
Palieku abi visada. Tpfu-tpfu-tpfu.
Kitos išeities neturiu. Neužtysčiau abiejų vaikų ir kėdučių į viršų niekaip. Aš ne supermoteris.Ir vyro specialiai su savim vežiotis negaliu vien tam, kad kėdutes nešiotų.
geriau nerizikuot. siais laikais viska vagia, nes viska galima prakalt
Nu nesuprantu kartais. Per sunku, per sunku. As tampiau nuo pat gimimo iki dabar ta kede i 4 auksta. Nebutina juk viska vienu metu nest. Aisku, daznai eidavau kaip kupranugaris, kaip kokia tarybine moteris. Daznai kedutes pedindavau vaikus sumigdzius. Negaliu palikt kedutes. Man pinigai nesimeto ir ju labai truksta. Cia turbut tas pats, kas su vaiku i lauka eit, kai gyveni ne pirmam aukste. Sunku vezima tampyt ir galima neit. Nors nieko ner patogiau, kaip kedute pastoviai gyvenanti masinoj
QUOTE(Lija @ 2005 02 09, 21:46) Nu nesuprantu kartais. Per sunku, per sunku. As tampiau nuo pat gimimo iki dabar ta kede i 4 auksta. Nebutina juk viska vienu metu nest. Aisku, daznai eidavau kaip kupranugaris, kaip kokia tarybine moteris. Daznai kedutes pedindavau vaikus sumigdzius. Negaliu palikt kedutes. Man pinigai nesimeto ir ju labai truksta. Cia turbut tas pats, kas su vaiku i lauka eit, kai gyveni ne pirmam aukste. Sunku vezima tampyt ir galima neit. Nors nieko ner patogiau, kaip kedute pastoviai gyvenanti masinoj Sutinku! Nebutina visko tempt is karto, vyras grizes is darbo eis parukyt ir parnes, nes cia dauguma pergyvena, kaip galima nest ir vaika ir kede. Kartais tenka ir 2 kartus suvaiksciot, jei pilnas krepsys pirkiniu, kad netempt kaip kupranugariui. Svarbiausia manau nakti nepalikt, diena pakankamai daug zmoniu ir vaiku prie musu namo sukinejasi, tai diena paliekam ir maga, ir kedute. O vyro, kaip kazkuri parase, nesivezioju vien tam, kad kede parnestu - pas mus iprasta po darbo kartu visiems trims vaziuot apsipirkt, jei reikia, nes mums taip smagiau, o ne tam kad man vienai nest kazko nereiktu
Aš tai visą laiką kėdutę palieku mašinoj
Aš tai nepalieku, per daug vertingas daiktas
aš tai palieku, gal jau koks 4-5 mėn. ir nieko yra, tik va dabar, kad neprisišnėkėčiau
šiaip mašina dviejų durų, o be to ir murzina dabar,tai labai nepatogu jau būtų. o ir kėdė prisegta, tai protingai mąstančiam vagiui neverta rizikuot, nes kai reikia perkelt iš vienos mašinos į kitą po prakaitais būni, kol diržą per visus galus suvarstai. nebent koks narkomanas ar girtuoklis gali susidomėt. bet su savim nešiotis, bent aš pati tikrai niekaip nesugėbėčiau ir vaiką ir kėdę, nes jis dažnai užmiega pakeliui namo. tai va vis tikiuosi, kad ir niekam jos neprireiks
Aš irgi palieku kėdutę automobilyje.
Bet jau daugiau nei pusė metų ir niekam ji neužkliuvo tfu tfu tfu...... O dabar žiema, mašina dažniausiai apsnigta, mažesnė tikimybė, kad ją kas pastebės
Palieku
Pas mane nuostabi tam reikalui kėdutė - geros firmos, kokybiška, patogi, su padėtim visokiom - ale jau gobelenas tai baisus baisus
Palieku. Jau antra kedute...Pirma atia jau
Mes tampom
Tai vyras kas ryta pries darba nunesa, prisega, po to jau as su vaikais i darzeli vaziuoju
Nepalieku niekad, nebent iki vakaro, kol vyras grįš iš darbo ir užneš kėdutes (visgi abi Maxi-cosi
O as jau daugiau nei metus palieku, bet kolkas tfu tfu nieko
mes niekada nepaliekam kedutes
|