Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar paliekate naktį autokėdutes mašinose ?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Varėnė
Sveikos. smile.gif
Siandien PAGALIAU pirksim nauja kedute i masina, clap.gif tad kyla klausimas, kaip bus nakti - palikti ta kedute masinoje? Gyvename Seskineje, daugiabutyje, masina laikom kieme... Iki siol naudojom nesyne, tai aisku parsinesdavopm namo, o kai dabar? unsure.gif
taja:)
kai turėjom lenkišką kėdutę tai palikdavom, dabar nupirkom Graco tai vyras parneša, bet ne todėl kad geresnė. Neseniai mums pavogė magnetofoną iš mašinos (surado mūsų lelės dėka nes jinai užsimanė valgyti 3 nakties tai mes išgirdom ir iš kart paskambinom mūsų žaviesiems policininkams) tai va, tie policininkai sakė, kad labai dažnai vagia kėdutes iš mašinų ir todėl geriau kaip ir magnetolą neštis namo
neraj
Buvau kelis kartus palikusi, bet atrodo nieko. Patarciau nepalikti, nes vagiukai siais laikais viska sluoja ka mato wink.gif
Varėnė
Na va as irgi taip manau, kad teks nesiotis... unsure.gif
Debesiukas
Mes visa laika laikom mashinoje - labai jau daug laiko uzhima ishimti ir vel ideti. Kazhkaip net mintis nekilo kitaip daryti. Mashina irgi laikome kieme, kol kas tfu tfu tfu nepavoge.
happy
Nu mes savo kedute bebe iseos irgi laikom masinoj,
man kazkokia nesamone atrodo vakare parsinesk, ryte vel
isinesk. Tuo labiau, kad ir sveria nemazai..
Tpfu tpfu... kol kas nepavoge..
Džiuga
Pas mus tai gali pavogti,tai mes nesiojames.
linum
Mes irgi pusę metų kėdutę laikėm mašinoj, neišiminėjom, nes atrodė, kad daug darbo. Bet vieną rytą nueinam - nėra kėdutės unsure.gif Ir pikta, ir gaila buvo, ir skubiai naują pirkt teko. Tai dabar labai saugom - ne tik nakčiai išimam, bet jei pas ką nors į svečius tik kelioms valandoms nuvažiuojam, ypač kai taip anksti sutemsta.
raganiuke86
as nepalieku, jau viena buvo pavoge. geriausia iseiti radau dedu i bagazine cool.gif
SuperBaba
Auto kedute palieku. Nelabai realu man butu ja tysiotis. Vaikas vienoj rankoj, kedute kitoj sad.gif Masina mano dvieju duru, gale tamsinti stiklai-nesimato tos kedutes smile.gif masina stovi gatveje, tikiuosi nepavogs blink.gif
Ingulė
Mes jei ilga laika planuojam niekur nevaziuot tai parsinesam, o jei zinom , kad teks vazineti, tai i bagazine idedu. Pas mus CONCORD
miskouoga
As palieku. Labai jau sunku butu tempti vaika ir kedute. Pas mus Chicco Zenit, sunki labai ir grizdas tokia...Jau kokius du menesius masinoj stovi, kol kas nieko.
Varėnė
Na o mes pagaliau nusipirkom Maxi Cosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai faina, ir nepasakyciau, kad labai sunki. Nakciai vyras isimineja wink.gif
Brooke
Ne. Visada pasiimam eidami namo ir vėl atsinešam prieš kur važiuojant. po to, kai mūsų mašinytė buvo apšvarinta du kartus per savaitę, joje nepaliekam net pirštinių.. Paskutinį sykį nieko neatrado, tai tušinuką ir vestuvinių nuolaidų knygelę išsinešė unsure.gif Dėl cigarečių pakelio langus išdaužo, būna, tai kėdutė tik ir bado akis..
Veda
Pries metus Nidoje susipazinau su jauna svedu seima. Jiems pacia pirma nakti is atomobiliu saugojimo aiksteles pavoge dvi geras ato kedutes mad.gif Svedai ju labai gailejo, nes buvo brangios, o be to ju dar lauke ilgas kelias namo, tad teko skubiai ieskoti nauju.
As pati noreciau Bebeconfort auto kedes, bet tikrai bijau, kad ja gali pavogti g.gif
ragnez
paliekam mashinoj. mashina stovi gatvej. tfu tfu tfu, kol kas viskas ok.
man i galva neatejo ju neshiotis... jau vien kiek laiko uzhima ishimt, idet... o dar tystis du vaikus, dvi kedes i trechia aukshta... fuj.
saulytuke
Na, mes viosada kedute laikome masinoje (o masina gatvej)...
Kai dukrele buvo mazyte, namo nesdavomes kedute, jei ji joje budavo uzmigus (kad neprizadint)...dabar parsinesam, jei ilgiau kur nors nevaziuojam, kad nepridregtu...bet ne del to, kad gali pavogti...As buvau apie tai pora kart pagalvojus, tai vyras taip juokesi... biggrin.gif
GiedrUla
na,as irgi kedute nesioju arba i bagazine dedu,nes musu kieme tik palik masinoj ka nors,net ir cd koki istraukia per 5 minutes,kol ko nors namo nubegi pamirsus pasiimt....tai jeigu kedele palikciau...tai dar ir langus naujus reiktu det...nes pas mus pastoviai langus dauzo su keramika,gyvenu Seskinej,rajonelis ne is geriausiu....
Pastaba
Tampaus ir vaika ir kede i 4 auksta. Pora kartu buvom palike nakciai, bet siaip bijau. Gaila gero daikto. Ismokau greit pritvirtint, greit isimt. Dabar daznai sustojam nedavaziave namu, kede i bagazine ir ramu. Jei viena vaziuoju, taip neiseina padaryt. Ner ko pelnytis parazitam is mano gero.
Pupsas
QUOTE(SuperBaba @ 2004 12 04, 16:57)
Auto kedute palieku. Nelabai realu man butu ja tysiotis. Vaikas vienoj rankoj, kedute kitoj sad.gif Masina mano dvieju duru, gale tamsinti stiklai-nesimato tos kedutes smile.gif masina stovi gatveje, tikiuosi nepavogs blink.gif
*

Va ir as taip zadu daryt. O kokia prasme det i bagazine g.gif , jau kas vagia, tas ir mato kur tu ka dedi. Cia tas pats kas maga slept po sedyne smile.gif
Kedute gana sunki, pas mane du vaikai, dar kai is pardes grizti, tai ir dantu neuzteks, viskam panest laugh.gif
kendi
jei tave seks kelias dienas, tai aisku pavogs ar kedute is bagazines, ar maga is po sedynes biggrin.gif, bet slerpti reikia nuo paprastu uzklydeliu, kurie eina pro sali ir pamate vagia...bus paslepta, nepamatys, nepavogs...juk visu is eiles masinu bagaziniu neatidarines....
saugokites ir busit apsaugoti wink.gif
Pupsas
QUOTE(kendi @ 2004 12 15, 13:58)
jei tave seks kelias dienas, tai aisku pavogs ar kedute is bagazines, ar maga is po sedynes biggrin.gif, bet slerpti reikia nuo paprastu uzklydeliu, kurie eina pro sali ir pamate vagia...bus paslepta, nepamatys, nepavogs...juk visu is eiles masinu bagaziniu neatidarines....
saugokites ir busit apsaugoti  wink.gif
*

Gal ir taip g.gif Tik stebi jie tuos kiemus istisai , pro savo buto langus, eidami ir pan. O siaip jei ka, tai galinis stiklas brangiau kainuoja smile.gif
Lexana
O mes nesiojames kedute i namus, nepaliekame masinoje, nes brangus ir automobilio stiklai, ir kedutes ne is pigiuju... Kieme ne karta yra apvoge automobilius ir isvoge vaikiskas auto kedutes. Tad mes saugomes. Dabar savo pupai turime dar paprastesne kedute, kuria tik i bagazine idedame, jei man vienai tektu kur vaziuoti, kad nereiketu tempti ir vaiko, ir pilvo, ir kedutes. Bet automobilio salone ir tos paprastos nepaliekame. Beje, kaimynui masinos stikla isdauze del grazaus ziebtuvelio palikto ant paneles, tai kedute - rimtesnis masalas.
Song
Musu kedute dar mazyte, nesiojama, bet kai bus didele, tikrai nepaliksiu masinoj, mat musu kieme pastoviai valo masinas. Vyrui per viena nakti is bagazines nusvilpe dvi brangias meskeres, ir tik todel, kad patingejo grizes is zvejybos eiti i masina antra karta ir atsinesti mad.gif Tai kokia kalba apie kedutes? Jei mato tiek, kad zino is kur ir kada grizai, kedute tikrai matys sad.gif . Šikniai tie vagys, viena beda...
Vudis
kol dar kedute iki 13 kg, tai nesuos, bet veliau net nezinau. palikt labai pavojinga, nes tie ilgapirsciai lupa viska. narkomanai, kai dozes reikia, del palikto maiselio bambilina langus, tai del kedutes tuo labiau. visai neseniai seskineje mums isdauze langa, del magnetolos. apsizioplino vyras paliko, blioviau ant jo kelias dienas mad.gif smile.gif smile.gif
Kazimiera d'Artanjan
Nejuokauk, aišku, kad pavogs. Mano kaimynei tą pačią naktį pavogė, kai tik nusipirko- diržus nupjovė. Neškit greit namo unsure.gif
Summer
Aš tai palieku abi g.gif Jau trejus metus. Mašina stovi gatvėj. Ir - tpfu tpfu tpfu - nieko. O tai tampyk kaskart į penktą aukštą ar garažą schmoll.gif Gerai, jei viena. O jei be tėčio ir su abiem kaculiais už abiejų rankų? Tai kuom nešti? Gal ant galvos užsidėjus? Ir kur vaikus tada palikti? Kad mašina suvėžintų? Na jau schmoll.gif
GiedrUla
na va,netycia palikau nakciai kedute masinoj,bet apsnigo - ir nieko.Nezinau kaip butu buve,jeigu nebutu sniego.Masina stovi kieme,prie gatves,beda,kad pro langus nesimato...bet kas gali eidamas issilupt...sad.gif
Varėnė
As vakar masinoj palikau rankinuka doh.gif Kai grizom vakare is Akropolio sakiau vyrui kad parnestu. Bet jis partempe kedute ir pirkiniu krepsi, as tempiau vaika ir orchideja... o rankinukas liko nakvoti ant galines sedynes doh.gif
Nu blyn ir siandien i darba kaip tycia nesikelem - vezem vaika i poliklinika, tai i kiema issiruosem tik 9,30 ryte, kaip niekada velai. Apsiziurejau kad nera rankinuko kai vaika jau aprengiau doh.gif Islekiau i laiptine (nes is buto nera langu i kiema) - paziuret ar su stiklais masina. Viskas OK! thumbup.gif
Svarbiausia, kad net neapsalus masina ir neapsnigta, kuo puikiausiai matos rankinukas doh.gif
Jau buvau pradejus galvot apie mobilu, pinigine, dokumentus, masinos stikla...
Nu pasiseke tai juodai manau... (Tfu tfu tfu...)
Ir maga jau ne karta buvom palike nakciai per uzmarsuma... Rasdavom (irgi tfu tfu tfu...)
Bet kedutes dar ne karto nepalikom.
vikix
Niu man tai labai butu sunku nesti ir vaika ir kedute, tai as jos ir nenesioju.
Masina kieme stovi ir kai pasiziuriu be musu gal dar kokiu 12 masinu stovi su vaik. kedutem, tai galvoju jeigu labai jau jas vogtu tai masiskai tikrai nepalikinetu.
Dar kai iki 13 kg tai nesunki ji tokia, o musu ta pati didziausia tai vilkti reiktu issisiepus biggrin.gif
Meisy
as kedutes niekad nepalieku. tikrai nervuociaus jei kox bomzakad nukaltu is masinos schmoll.gif
o siaip as ja ir namuose naudoju, nes zuika megsta sededama pazaist, o ir maitinti thumbup.gif kedej
happy
Na as palieku masinoj, jei jau man reiktu tampyti ja tai turbut
niekur neisvaziuociau,vien nuo minties,kad reikia dar ir kede tysti
praeitu noras bet kur vaziuoti.
Varėnė
As pati kedes dar ne karto niekur nenesiau, visada vyras parnesa ir nunesa. mirksiukas.gif
knielita
Palikinejom iki kol nepavoge, o po to jau nebebuvo ka palikt. Gaila kedutes, gaila isdauzto masinos lango. Naujos kedutes nebepalikinejam nakciai ir tampomes i 3 auksta. O pavoge besarmaciai tai per pacias sv. Kaledas.
a79
Nu mes tai laikom mašinoj tfu tfu tfu... Gaila būtų jei nupūstų, nu bet ir tįst namolio kas kart per sunku... blush2.gif
Pupsas
QUOTE(a79 @ 2005 02 04, 16:34)
Nu mes tai laikom mašinoj tfu tfu tfu... Gaila būtų jei nupūstų, nu bet ir tįst namolio kas kart per sunku... blush2.gif
*

Ir as palieku smile.gif Ir man butu gaila, bet pas mus kieme daug keduciu "nakvoja" . Einu amzinai apsikrovusi vaikais, kuprinem, krepsiais is pardos, dar kedute doh.gif Kiekviena karta ja prisegti, fiksuoti doh.gif Per sunku blush2.gif
blondine
Palieku abi visada. Tpfu-tpfu-tpfu.
Kitos išeities neturiu. Neužtysčiau abiejų vaikų ir kėdučių į viršų niekaip. Aš ne supermoteris.Ir vyro specialiai su savim vežiotis negaliu vien tam, kad kėdutes nešiotų.
Annia
geriau nerizikuot. siais laikais viska vagia, nes viska galima prakalt
Pastaba
Nu nesuprantu kartais. Per sunku, per sunku. As tampiau nuo pat gimimo iki dabar ta kede i 4 auksta. Nebutina juk viska vienu metu nest. Aisku, daznai eidavau kaip kupranugaris, kaip kokia tarybine moteris. Daznai kedutes pedindavau vaikus sumigdzius. Negaliu palikt kedutes. Man pinigai nesimeto ir ju labai truksta. Cia turbut tas pats, kas su vaiku i lauka eit, kai gyveni ne pirmam aukste. Sunku vezima tampyt ir galima neit. Nors nieko ner patogiau, kaip kedute pastoviai gyvenanti masinoj smile.gif Bet musu visuomene iki to dar nepriaugo. Linkiu, kad niekam niekam nepavogtu kedutes! (o as vistiek nesiosiu ja smile.gif )
Varėnė
QUOTE(Lija @ 2005 02 09, 21:46)
Nu nesuprantu kartais. Per sunku, per sunku. As tampiau nuo pat gimimo iki dabar ta kede i 4 auksta. Nebutina juk viska vienu metu nest. Aisku, daznai eidavau kaip kupranugaris, kaip kokia tarybine moteris. Daznai kedutes pedindavau vaikus sumigdzius. Negaliu palikt kedutes. Man pinigai nesimeto ir ju labai truksta. Cia turbut tas pats, kas su vaiku i lauka eit, kai gyveni ne pirmam aukste. Sunku vezima tampyt ir galima neit. Nors nieko ner patogiau, kaip kedute pastoviai gyvenanti masinoj smile.gif Bet musu visuomene iki to dar nepriaugo. Linkiu, kad niekam niekam nepavogtu kedutes! (o as vistiek nesiosiu ja smile.gif )
*

Sutinku! drinks_cheers.gif
Nebutina visko tempt is karto, vyras grizes is darbo eis parukyt ir parnes, nes cia dauguma pergyvena, kaip galima nest ir vaika ir kede. Kartais tenka ir 2 kartus suvaiksciot, jei pilnas krepsys pirkiniu, kad netempt kaip kupranugariui. Svarbiausia manau nakti nepalikt, diena pakankamai daug zmoniu ir vaiku prie musu namo sukinejasi, tai diena paliekam ir maga, ir kedute.
O vyro, kaip kazkuri parase, nesivezioju vien tam, kad kede parnestu - pas mus iprasta po darbo kartu visiems trims vaziuot apsipirkt, jei reikia, nes mums taip smagiau, o ne tam kad man vienai nest kazko nereiktu blink.gif
babouziuke
Aš tai visą laiką kėdutę palieku mašinoj ax.gif . Nors kai tik nusipirkome, buvo tokių minčių, kad pavogs. Bet labai jau sunkiai ji ten prisitaiso, kad išiminėčiau kiekvieną kartą. Aš irgi gyvenu šeškinėj ir ne vieną kartą buvo mašinas apvogę ir į sandėliukus laužiasi, bet vis tas tingėjimas. bet dabar kai perskaičiau jūsų pasisakymus, tai tikriausiai ir aš pradėsiu kėdutę nešiotis namo, tik labai jinai didelė ir namuose daug vietos užims blush2.gif .
mergyte :)
Aš tai nepalieku, per daug vertingas daiktas rolleyes.gif . Dabar visokie narkomanai viską vagia, kas tik įmanoma blink.gif
Raganėlė
aš tai palieku, gal jau koks 4-5 mėn. ir nieko yra, tik va dabar, kad neprisišnėkėčiau g.gif .
šiaip mašina dviejų durų, o be to ir murzina dabar,tai labai nepatogu jau būtų. o ir kėdė prisegta, tai protingai mąstančiam vagiui neverta rizikuot, nes kai reikia perkelt iš vienos mašinos į kitą po prakaitais būni, kol diržą per visus galus suvarstai. nebent koks narkomanas ar girtuoklis gali susidomėt.
bet su savim nešiotis, bent aš pati tikrai niekaip nesugėbėčiau ir vaiką ir kėdę, nes jis dažnai užmiega pakeliui namo.
tai va vis tikiuosi, kad ir niekam jos neprireiks
Vaira
Aš irgi palieku kėdutę automobilyje. blush2.gif
Bet jau daugiau nei pusė metų ir niekam ji neužkliuvo tfu tfu tfu......
O dabar žiema, mašina dažniausiai apsnigta, mažesnė tikimybė, kad ją kas pastebės bigsmile.gif
Noa
Palieku smile.gif

Pas mane nuostabi tam reikalui kėdutė - geros firmos, kokybiška, patogi, su padėtim visokiom - ale jau gobelenas tai baisus baisus laugh.gif Nupezęs, nublukęs, išreptas neatsiplaunančiai... Bet padėčių mechanizmas veikia ir viskas veikia kuo puikiausiai smile.gif Tai tokios nelabai kas ims ( nu tfu tfu tfu) - o vaikui tai dideliai vienodai, koks tas gobelenas, jis gi jo nemato laugh.gif
bedugne
Palieku. Jau antra kedute...Pirma atia jau verysad.gif ....A ka daryti? Man per sunku tampyti.
Song
Mes tampom doh.gif Vagia musu rajone kaip pasiute, nuo benzo iki masinu verysad.gif
Tai vyras kas ryta pries darba nunesa, prisega, po to jau as su vaikais i darzeli vaziuoju ax.gif Kas vakara derames, kuris eis parnest biggrin.gif
Paja
Nepalieku niekad, nebent iki vakaro, kol vyras grįš iš darbo ir užneš kėdutes (visgi abi Maxi-cosi mirksiukas.gif ). Tokiam reikalui jis visad nešiojasi nuo mano mašinos atsarginius raktelius. ax.gif
SuperBaba
O as jau daugiau nei metus palieku, bet kolkas tfu tfu nieko biggrin.gif
linaj
mes niekada nepaliekam kedutes schmoll.gif jei kur toliau vaziuojam pasiimam kedute, o jei kur mieste vazinejam yra masinoj pasostele mirksiukas.gif Va ja visada paliekam masinoj iki kito vaziavimo mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.