ech, musu gydytoja atostogauja. teks pas Luksiene eit su serganciu vaiku ir prashytis be talono (talonu visai savaitei nera). jau dabar bloga kai pagalvoju
Keista girdeti..
Luksiene su serganciu vaiku yra ir be eiles liepusi ieiti .. Esu ir pati ejusi, esu ir kitus uzleidusi.. Visko pasitaiko..
Musu taip pat Matuzeviciene priimt nenorejo, vis bambejo" oi as nenoreciau, kaip blogai, kad jus pas mane..."
O siaip man koks reikalas nori tu ar nenori, cia jos darbas ir kazkaip nepastebejau kad pas ja kasnors verztus, tuscia, nei vieno. Tikriausia visus isgyde
sveikutės
per skaičiau visą temelę, bet neradau atsiliepimų apie Ščiupakovą, mes tuoj pas ja eisim pirmam vizitui, prisirasem, nes priklauso pagal rajoną. labai norėtųsi sužinoti, kokia ji- kaip pediatrė,-kaip žmogus? QUOTE(zitukas24 @ 2009 10 14, 12:55) Liftai yra du, bet nedideli, vienodi. Mes su savo sportiniu Cicco visada tilpdavome. Gerai pagalvojus, jei vieni be papildomu zmoniu ivaziuotumet, tilptumete ir jus su bet kokiu. Manau isderinsite toki varianta, gal ir zmones uzleis. Ne visada ten grustis. Vaiku pediatrai 4 aukste. QUOTE(TJolke @ 2009 10 14, 13:07) Liftai yra du, bet nedideli, vienodi. Mes su savo sportiniu Cicco visada tilpdavome. Gerai pagalvojus, jei vieni be papildomu zmoniu ivaziuotumet, tilptumete ir jus su bet kokiu. Manau isderinsite toki varianta, gal ir zmones uzleis. Ne visada ten grustis. Vaiku pediatrai 4 aukste. oi labai ačiū už informaciją, visur ieškojau bet neradau , tai pagalvojau, čia paklausiu
Mes lankomės pas gydytoją Antuševa. Puiki gydytoja ir sesutė labai fainai
QUOTE(Landrita @ 2009 04 01, 14:33) Mes buvom antradieni pas Volobujeva,siaip atrode nieko gydytoja..ejom,nes siaubingas dukros kosejimas,ypac 10-12 nakties ir ryte jau nuo kokiu 6 val.Nes su vemimais.Nuejom,pasisakem kas darosi,ir kaip tycia manoji nenusikosejo nei karto per kokias 5 minutes.O ji man ir sako"jau jeigu vaikas tikrai koseja,tai koseja ir pas mus" Zodziu,likau labai nepatenkinta QUOTE(Casual @ 2009 09 14, 09:14) ech, musu gydytoja atostogauja. teks pas Luksiene eit su serganciu vaiku ir prashytis be talono (talonu visai savaitei nera). jau dabar bloga kai pagalvoju Luksiene buvo ir mano pediatre todel kai tik gime mano dukryte, iskart sakiau kad noriu uzsiregistruot pas betka, tik ne pas ja Musu pediatre Vederiene, tikrai labai faina
O as pas Luksiene ir labai patenkinta.
Man ja rekomendavo kelios reiklios drauges, kuriu as nuomone gerbiu ir neapsirikau. Gimdymo namuose kai klause, tai net prasiau, kad pas ja.. Kad nereiktu paskui persirasineti. Ir nesigailiu: visi skiepai laiku, lanke kiek reikia namuose, skambinu kada noriu, perskambina net per sventes. Visada priima vos "kostelejus". Liepia pasirodyti po kazkiek dienu, jei neateini pati skabina ir klausia, kodel neatejot.. Prie duru nelaukiau ilgu eiliu, pyksta jei veluojama.. Tiesa, ji griezta, be uzuolanku, konkreti, turi ir savotiskos ironijos, bet as nemegstu tokiu, kaip dabar populiaru sakyti" vis glostanciu ir i vata vyniojanciu". Buna gyvenime apskritai visokiu situaciju renkantis gydytojus ar kazkokiam konfliktui atsiradus. Kartais aplinkybes susiklosto taip, kad pasirenki viena arba kita. Vienam tas geras, kitam - kitas. QUOTE(aquilatel @ 2008 08 12, 11:40) Nieko neradau apie Stankaitiene. Gal kas gali ka nors apie ja parasyti? Mums viena mamyte is kaiminystes rekomendavo ja kuo greiciau pakeisti QUOTE(aquilatel @ 2008 11 06, 14:41) Nu vienu zodziu... Kadangi, kaip rasiau anksciau, Stankaitiene man irgi prie sirdies nelipo, tai pasikeitem gydytoja ir dabar rami galva. Nereiks abejoti kiekvienu daktares zodziu. Nes Stankaitiene kazkodel visiskai nepasitikejau. dar gimdymo namuose paklause kokioj poliklinikoj registruosites.. paminejau kalnieciu.. ta pacia diena gryzus i namus, apsilanke sesute, po keliu min si gydytoja... dabar turetume registruotis pas ja.. bet ne per daugiausiai atsiliepimu cia apie ja? dar klausimelis: galima bet kadapersirasyt pas kitagydytoja toje poliklinikoje?
Nu geras... Mes ir uzsirasem neseniai pas Luksiene. Nu nereali gydytoja. Lygiai taip pat, rekomendavo daruge. Tai nuejau, atsisedau prie jos kabineto, nei uzsirasius, nei susitarus ir laukiau. Galvojau isvarys taai isvarys. o mes net ne kalnieciu rajone gyvenam. Bet prieme, prirase mus, priziuri. Labai saunu. Pati domisi. Nereik atejus litaniju skaityt. Problemas pati pamato, ir sprendziam ka daryt. Super.
mano maziuke jau beveik 3m priziuri Luksiene, kazkaip nieko bologo negaliu apie ja pasakyti, nei per daug saldi, nei per daug grubi, man ji pats tas. visada siuntimus israso kur reikia ar pazymas i darzeli, buna kad ir be talonu nueinam kai labai reikia, tai nei pyksta ji del to nei ka, jei reikia ir telefonu pakonsultuoja. kol dukryte buvo visai maziuke visada priimdavo be eiles, prasydavo, kad vyresni uzleistu, o dabar mes pacios maziausius uzleidziam, zodziu ji man tikrai supratinga ir
Mes lankomes pas gydytoja Chudinskaja. Sesele labai puiki. Kai maziui buvo 4 men., lankemes, tai pasakiau, kad vaikui plaukuciai slenka ir lyg pakausiukas plinka, bet gydytoja net galvytes neapziurejusi nieko nesake, tik sedejo ir kazka rase i kortele. Kai suejo 6 men.,vel nuejom, gydytoja jau nusistebejo kada mano vaikui pakausiukas pradejo plikti. Pasakiau, kad kai buvom 4 men.sakiau apie tai, bet ji tik apsimete, kad negirdi ir liepe vitamino D daugiau gerti, nors pries tai klausiau ar nereikia didinti dozes, pasake, kad ne. Lankydamasi parodziau, kad vaikui ant skruosto netoli ausytes iki smilkinuko atsirado toks kaip odos issausejimas. Ji net gerai neapziurejusi pasake, kad patepciau kremukais ir praeis. Nors tepiau, bet nepraejo, tik pradejo tokia luobele detis. Uzsiregistravau pas gydytoja vel. Nuejom, viskas vyko gal 5 min., paziurejo, pasake, kad cia odos uzdegimas, israse tepaliuko ir viskas. Tepiau tuo tepaliuku, viskas kaip ir praejo, bet gal per ilgai tepiau, net nezinau. Dabar vel raudona, kasosi. Paskambinau, bet aisku, kad ji neprisimine tokio ivykio, kad pas ja buvom, o buvom pries savaite. Tai pasake, kad jam alergija maistui. Nusterau, nes kiek vartojo tyreles ar koses jokiu odos problemu neturejo. Kai pasakiau, kad ji israse tepaliuko, tepasake, kad ir kiek tepsit, vis tiek nepranyks. Dabar liepe stebeti vaika, kai pavalgo kam alergizuoti gali, atrinkti produktus. Jei nepavyks, tada gal gausiu siuntima pas alergologa. Nutariau nelaukti ir vaziuoti privaciai pas alergologa, nes klinikose iki vasario vidurio nera laisvu taloneliu.
Kiekviena karta apsilankius pas ja ima tik pyktis, jei pati kazko nepaklausiu, tai ji tikrai nepasakys. Sesele daugiau ismano uz gydytoja. Dar vienas dalykas. Kazkur skaiciau, kad galvytes ir krutines apimtys turi sutapti. Taciau maniskio galvyte yra didesne nei krutine. Tai gydytoja pasake, nepergyvenk, vaiko didele galva kaip Kubiliaus, bus protingas. Noreciau persirasyti pas kita gydytoja, bet nezinau pas kuria...
Gyd. Kaminskaite
Sveiki. Gal galite pasidalinti svieziais ispudziais apie gydytoja STANKAITIENE? Nes kiek cia radau, tai nelabai iseina nuomone susidaryti, o mus gimusius jai priskyre, tai jau bijau pirmojo vizito, nes man gydytoja labai svarbi - pati maza buvau pas nekokia gydytoja, tai zinau ka tai reiskia... Is anksto aciu
QUOTE(svaja27 @ 2010 01 20, 21:14) siaubas... tik greičiau keiskit gydytoją, nesvarbu, pas ką nors kitą. nepatiks, vėl pasikeisit, gi nekainuoja ir nedraudžiama. mes eidavom pas ruibienę.. bet va irgi nežinau ką dabar darysim Papildyta: QUOTE(jurackaaa @ 2009 12 11, 16:43) aš kiek kartų bandžiau tai visada be problemų
labai senai,pries 11m,as vedziau savo pirma sunu pas daktare Meilute.iki sioliai islike labai blogi prisiminimai,nes tik vaikui uzkildavo temperatura iskarto skirdavo ji antibiotikus,o as kaip jauna mama turedama pirma leliuka juos pirkdavau ir aklai vykdidavau jos nurodymus.veliau prasidejo is daktares aimanos apie mazus atlyginimus,kad labai daug lygoniu ir t.t.t galima butu surasyt labai daug.nezinau ar si daktare dar dirba,bet jai dirba-mamytes neveskit pas sia daktare savo vaiku
Sveikos mamytės,
Turiu bėdą - išėjo puiki gydytoja Ruibienė į Centro polikliniką ir reikia pasirinkti naują gydytoją vaikui - ką patarsit? Gal kuri matėte tą naują jauną gydytoją Kaminskaitę, kuri vietoj jos atėjo? Kaip jinai Jums pasirodė? O gal kokią kitą galit rekomenduoti?
Mes lankomes pas gyd. Luksiene... Jau kuris laikas bresta planas keisti pediatre. Priezastys sios:
1. pernelyg arogantiska ir pasitikinti savimi (prazioplino vaikui inkstu uzdegima, kai atsigulem i ligonine, nes vaikui blogejo, o ji paskyre antibiotiku nuo gerkles, ji paskambino ir pasake "na, atsidurei ten, kur norejai atsidurti"... pasveikus ji inirtingai aiskina, kad mums nebuvo jokio inkstu uzdegimo, nors tai patvirtino echoskopija ir vaikas net antra karta persirgo...) 2. tiesiog "zudo" tas neprivalomu skiepu brukimas - tai nuo roto, tai nuo vejaraupiu. suprantu, jos reikalas informuoti, pasiulyti, o musu, tevu, apsispresti... kai tik isgirsta, kad nenorime skiepyti, dave suprasti, kad esam analfabetai, studiju nemate zmones, vadovaujames sektantu persamomis idejomis... 3. pastoviai lekianti... as ten nuejus net pamirstu rupimus klausimus paklausti, nes bent 3 kartus ji mano vaika apziurejo su paltu, nes jau buvo einanti pro duris, darbo laiku, beje... gal reiktu vis tik zmogui pasirinkti kas svarbiausia - darbas ar visokia papildoma veikla, nes aiskiai nesugeba siu dalyku suderinti... 4. kiek sirgo vaikas, ne karto neatvyko i namus... tysiau ligoniuke su 39 i poliklinika, ir ne karta... 5. jauciasi "meile pinigams"... Privalumai: 1. kelia rageli, kai skambinu, arba perskambina QUOTE(kiwi22 @ 2011 05 13, 15:36) Mes lankomes pas gyd. Luksiene... Jau kuris laikas bresta planas keisti pediatre. Priezastys sios: 1. pernelyg arogantiska ir pasitikinti savimi (prazioplino vaikui inkstu uzdegima, kai atsigulem i ligonine, nes vaikui blogejo, o ji paskyre antibiotiku nuo gerkles, ji paskambino ir pasake "na, atsidurei ten, kur norejai atsidurti"... pasveikus ji inirtingai aiskina, kad mums nebuvo jokio inkstu uzdegimo, nors tai patvirtino echoskopija ir vaikas net antra karta persirgo...) 2. tiesiog "zudo" tas neprivalomu skiepu brukimas - tai nuo roto, tai nuo vejaraupiu. suprantu, jos reikalas informuoti, pasiulyti, o musu, tevu, apsispresti... kai tik isgirsta, kad nenorime skiepyti, dave suprasti, kad esam analfabetai, studiju nemate zmones, vadovaujames sektantu persamomis idejomis... 3. pastoviai lekianti... as ten nuejus net pamirstu rupimus klausimus paklausti, nes bent 3 kartus ji mano vaika apziurejo su paltu, nes jau buvo einanti pro duris, darbo laiku, beje... gal reiktu vis tik zmogui pasirinkti kas svarbiausia - darbas ar visokia papildoma veikla, nes aiskiai nesugeba siu dalyku suderinti... 4. kiek sirgo vaikas, ne karto neatvyko i namus... tysiau ligoniuke su 39 i poliklinika, ir ne karta... 5. jauciasi "meile pinigams"... Privalumai: 1. kelia rageli, kai skambinu, arba perskambina Parasysiu kaip sakome "is savo varpines", nes ir ji musu gydytoja: 1. pasitikinti savimi - tai pliusas, nes tiki savo ziniomis ir zino ka daro. Arogantiska? - man atrodo kitaip - tiesmukiska, reikli, griezta, konkreti, neglostanti be reikalo... man ji atrodo tokia. Del praziopsotos ligos - negaliu analizuoti kas ir ka ne taip padare, nesu medike. 2. Tik tuos 2 skiepus atkakliau ir siulo is neprivalomu. 3. Man pasisekdavo viska paklausti ko noriu, susirasydavau ir ant lapelio, niekada nera priemusi "su paltu", nors zmoniu daug, visada liepdavo atvaziuoti pasirodyti, jei tik kas paskambinus telefonu atrodydavo neaisku. Jos visuomenine veikla susijusi daug atveju su medicina, seminarais, nauju vaistu pazinimais, naujais gydymu metodais ir t.t. Ji, kaip mediku sajungos viceprezidente, pati nemazai dalyku organizuoja ar itakoja nemazai sprendimu. Zodziu, zino apie naujoves daugiau negu bet kuris kitas gydytojas. 4. nebezinau tokiu gydytoju, kurie labai lakstytu pas vaikus ir dar didesnius. Tam yra greitoji pagalba. Kai dabar tiek virusu, poliklinika uzgrusta serganciu vaiku, ivertinant dar ir tai, kad butina aplankyti leliukus, kruvis tikrai pas ja labai didelis. Vaziuoja krastutiniu atveju. 5. Meile pinigams jauciame visi... bukime atviri. Tikrai nera is tu, kuri akivaizdziai reikalautu ar duotu suprasti. Pati neturiu galimybiu vis "dovanoti", bet prieziura nuo to nesikeite niekad. Privalumas del telefono - labai geras. Ypac svenciu metu, kai visi atsipalaidave, o tavo vaikui tragiskai blogai...
Tokios prastos gydytojos kaip Matuzeviciene dar reiktu paieskot
Papildyta: ai dar korteleje vietoj to kad surasytu vaiko liga ir simptomus, tai surase kaip as su ja kalbejau ir kad biuletenio prasiau serganciam vaikui, kurio ji aisku nedave QUOTE(mamiux @ 2009 11 19, 23:05) Mes buvom antradieni pas Volobujeva,siaip atrode nieko gydytoja..ejom,nes siaubingas dukros kosejimas,ypac 10-12 nakties ir ryte jau nuo kokiu 6 val.Nes su vemimais.Nuejom,pasisakem kas darosi,ir kaip tycia manoji nenusikosejo nei karto per kokias 5 minutes.O ji man ir sako"jau jeigu vaikas tikrai koseja,tai koseja ir pas mus" Zodziu,likau labai nepatenkinta Mirusi jau ši gydytoja, nerašinėkit daugiau apie ją
O kaip jums Dalia Viederienė? Gal kas lankotes pas ja?
Oj, sita tema aktuali ir mums. Buvome prisirasusios privacioj prie BPG gydytojo, bet kai ji pridare N kliurku- begome keturiom is jos. Kalnieciuose prirasiau vaika prie Pukenienes- kadangi pirma karta su pediatre susiduriu nelabai galiu ka pakomentuot.Lyg ir nera bloga, bet savo vaikui iekau geriausios.
Geri atsiliepimai apie Antuseva ir Viederiene- bet kuri is ju- geriausia? QUOTE(kristinapuma @ 2010 02 14, 06:49) mes ir pas sia gydytoja einam, gyvenam visai kitam miesto gale, bet pirmoji buvo pas ja prirasyta tai ir maziu prie jos prirasem.zodziu labai gera daktare, visada isklausys, visada pakels rageli ar sekmadienis ar sventines dienos, visada atvaziuos i namus kai man neramu ir niekada neims vokelio, nors bandziau tikrai ne viena karta duoti, bet greiciau kaip kompensacija uz kelione, ji visuomet mandagiai atsisako.tik patys silciausi ir geriausi zodziai apie sia gydytoja ir jos sesele
Paskaitinėju dznai sitą skiltį nes bręsta reikalas pakeisti gydytoją vaikams. lankomės pas stankaitienę. Anksciau lyg ir viskas buvo gerai, visada duodavo ir nedarbingumo lapelį, ir vaikus apžiūrėdavo, bet ilgainiui jeigu kreipiesi su vaiku dėl virusinio susirgimo , slogos, kosulio, tai atsakymas būna dazniausiai: jeigu namie turit kokių ors vaistų tai ir duokit. Atrodo kad galėtum visokius vaistus prisipirkti iš vaistinės be recepto ir daryti iš vaiko bandomajį triušį, bandyti, gal padės
O mes lankomes pas gyd. Kuprioniene ir esame kolkas laaabai patenkintos.....(maloni, isklausanti, patarianti nei karto dar nebuvo "nugydziusi"... nes vyr. dukra laabai daznai serga ir kas aktualu pastebejau sioje temoje, kad visada kelia rageli arba perskambina)
Gal kas lankotes pas sia gydytoja, noreciau suzinoti ir daugiau nuomoniu
Gal kas lankosi pas Chudinskaja, kokie atsiliepimai?
|