labai prasau, jei kas zinot padekit, tik ne bandomasias versijas, arba tada is karto vaistuku nuoroda imeskit. Nes kiek cia skaitineju, taj daug kas sulaukia pagalbos, ir pati esu sulaukusi jau, todel dar karteli prasau.
ACIU
labai prasau, jei kas zinot padekit, tik ne bandomasias versijas, arba tada is karto vaistuku nuoroda imeskit. Nes kiek cia skaitineju, taj daug kas sulaukia pagalbos, ir pati esu sulaukusi jau, todel dar karteli prasau.
ACIU
O gal yra programele, kuri verstu *.WMV failus nebitinai i DVD, o tarkim i *.avi failo formata?
O siaip as tai dazniausiai irasineju SU NERo programa, tenai rasydama pasirenku kompakto tipa, tarkim DVD VIDEO ir man NERO iskepa kompakta, kuri galima ziureti per bet kuri DVD leistuva
nu as kazkaip nerandu tokio nero, pas mane turbut sena versija ir DVD video nera, o seip dar ir del to labai gerai, kad tada galima i paprastus kompaktus irasineti.
Na galima tai pat ir paprasta CD padaryti VIDEO ir SUPERVIDEO.
Pas Mane NERO 7, gali per burning rom, ar per nero express tas pats, pasirenki kompakto tipa, tarkim yra gi duomenu diskai (data cd), copy cd ir pan, tik cia video. Tik man nepatinka tas dalykas,kad reikia ilgai laukti pakol jis ten uzkoduoja ta faila Tik man labai idomu del kitokiu papildomu programu, tipo kenverteriu kokiu nors nera? QUOTE(Ivetaa @ 2006 04 13, 22:02) labai prasau, jei kas zinot padekit, tik ne bandomasias versijas, arba tada is karto vaistuku nuoroda imeskit. Nes kiek cia skaitineju, taj daug kas sulaukia pagalbos, ir pati esu sulaukusi jau, todel dar karteli prasau. ACIU WMV to AVI MPEG VCD SVCD DVD Converter 3.0 konvertuosi, kur tik nori . nueik čia: http://softex.meganet.lt/news.php?readmore=1805 Taip pat tame pačiame puslapyje skyrelyje Video Editors rasi ir daugiau tokių programų. Sėkmės
Prasau pagalbos
QUOTE(Nainai @ 2006 11 19, 10:51) Prasau pagalbos Bandyk rasyti i dvd diską, Jei netelpa- į du. Filmų kaip ir dainų suspausti tikrai nepavyks Ps neparasei kiek užima kiekviena serija, gal jos labai trumpos ir tilps i viena kompakta rasant juos i diską?
bet kazkaip suspaudzia, juk nuomoja ir pardavineja dvd kuriame 12 seriju, pati toki nusipirkus turiu
gal pasakytumet is kur atsisiusti ta nero 7 ?
QUOTE(Nainai @ 2006 11 19, 14:19) hmm arba galiu pasiulyti paprastesni varianta - nusipirkti s-video laida kuris susjungia kompa ir TV (TV turi tureti s-video lizda) kaina apie 20 LT bet daugiau nereikia sukt galvos del jokiu CD ar DVD tuo labiau kad ju "ishkepimas" uzima nemazai laiko (apie 2 h. kazkur) o cia tik paukst laida i TV is kompo paleidi ir jokiu problemu. Jei TV neturi s-video jungties gali pasidomet gal but dvd grotuvas ja turi. Jungtis apvali, labai panashi i pelytes jungti, TV buna dazniausiai nugaroje arba shone, o kompe nugaroje ant vaizdo plokstes. Sekmes, kils problemu kreipiames nesivarzom jei galesim tai padesim
paprastai įrašytų filmų namų kinas neskaitys. Reikia daryti DVD formatu. Galima bandyti konvertuoti filmą su kokia nors iš šių programų. Nė vienos nebandžiau, bet gal veiks kokia nors
QUOTE(Calaquendi @ 2006 11 27, 12:15) paprastai įrašytų filmų namų kinas neskaitys. Reikia daryti DVD formatu. Galima bandyti konvertuoti filmą su kokia nors iš šių programų. Nė vienos nebandžiau, bet gal veiks kokia nors Cia gal daugiau nuo DVD grotuvo priklauso. Pas mane 2 grotuvai skaito visus formatus, o vienas tik DVD, SVCD, VSD. Taip kad, jeigu skaito tik DVD, tada reikia konvertuoti i DVD formata. Jeigu skaito viska, tada paprastai surasai ir ziuri.
Aš taip pat prašau pagalbos
QUOTE(jurguliukas @ 2007 01 09, 01:01) Kokybiškai suspausti yra gan sunku. Dažniausiai tenka nemažai eksperimentuoti su video/audio formatais bei jų nustatymais, kad išgauti gerą sinchroniškumą tarp vaizdo ir garso. Tai -- sunkiausias uždavinys. QUOTE(Vytautas Kokybiškai suspausti yra gan sunku. Dažniausiai tenka nemažai eksperimentuoti su video/audio formatais bei jų nustatymais, kad išgauti gerą sinchroniškumą tarp vaizdo ir garso. Tai -- sunkiausias uždavinys. O jeigu tas filmukas trunku tik kelias minutes? Taip pat sunku?
Pvz., turiu kompe filmą. Jei neklystu, avi formato. Turbūt jį reikia programos, kad galėčiau paversti kitu formatu. Kokios programos reikia? Ar reikia dar kokios programos, kad galėčiau filmą įrašyti į DVD diską? Ar išvis tai įmanoma?
Taip, norint pakeisti "avi" formata i DVD reikalinga atskira programa. Viena is geresniu butu "VSO ConvertXToDVD". Ja galima atsisiusti is cia: http://softex.meganet.lt/news.php?readmore=3365
Bet avi formatas ir yra tas, kur žiūriu filmus per windows media player?
Ir ar galima su Nero įrašyti DVD filmą į diską?
Zinoma, AVI formatu filmus ziuryte per kompiuteri. O su mano jau mineta programa AVI formata konvertuojate i DVD, o toliau su Nero programa filmus irasote i DVD diska.
Ačiū labai už atsakymus
Pasižiūrėjau į tą Nero, bet kad ten nėra "Make own your DVD Video"..
Yra tik : Recode an entire DVD to DVD, Recode main movie to DVD, Remake a DVD, Recode DVDs and Videos to Nero Digital, Rocode main movie to Nero Digital.
Ei, kai noriu pakeisti avi formatą į DVD, programa parašo, kad uždės kažkokį užrašą ant filmo, kai jį žiūrėsiu.. nėra kitokių, pvz. nemokamų programų?
as naudojuos winavi video converter
O kam gi jus tuos video cd/dvd kepat? Kad galetumete savo reikmems paziureti per platuji TV ekrana, ar kad su kitais pasidalinti?
Jei pirmasis variantas siulau alternatyva, sutaupysite ir laiko ir pinigu kompaktams. Nueinate i artimiausia kompiuteriniu prekiu parduotuve ir paklausiate ar turi laida, kuris sujungia kompa su Tv, tada isirenkate norima ilgi, pareinate namo sujungiate laidus ir prasom galite ziureti filma ne monitoriaus ekrane, o per TV. (Laido kaina kai pirkau pries 4-5 metus, apie 15 metru ilgio buvo 25Lt) P.S. Pries perkant reiktu pasidometi ar vaizdo plokste ir tv turi S-Video jungtis, tai padaryti paprasta, kompo nugareleje salia jungties kur jungiasi monitoriaus laidas turi buti tokia apvali jungtis labai panasi i peles , toliau pasiziurite ar pas TV yra lygiai tokia pat, jei taip galite drasiai ieskoti laido QUOTE(DeepsorroW @ 2008 03 04, 18:59) O kam gi jus tuos video cd/dvd kepat? Kad galetumete savo reikmems paziureti per platuji TV ekrana, ar kad su kitais pasidalinti? Jei pirmasis variantas siulau alternatyva, sutaupysite ir laiko ir pinigu kompaktams. Nueinate i artimiausia kompiuteriniu prekiu parduotuve ir paklausiate ar turi laida, kuris sujungia kompa su Tv, tada isirenkate norima ilgi, pareinate namo sujungiate laidus ir prasom galite ziureti filma ne monitoriaus ekrane, o per TV. (Laido kaina kai pirkau pries 4-5 metus, apie 15 metru ilgio buvo 25Lt) P.S. Pries perkant reiktu pasidometi ar vaizdo plokste ir tv turi S-Video jungtis, tai padaryti paprasta, kompo nugareleje salia jungties kur jungiasi monitoriaus laidas turi buti tokia apvali jungtis labai panasi i peles , toliau pasiziurite ar pas TV yra lygiai tokia pat, jei taip galite drasiai ieskoti laido neblogas variantas bet yra ir minusu!pirma pastovei reiks laidus junginet!antra pas mane kompas silpnas daznai strigineja nepatogu ziuret o man filma persikonvertuoti uzima 5min irasyti irgi 5min viso 10min!o diskas kainuoja 0.70 cnt QUOTE(pukute27 @ 2008 03 04, 18:44) neblogas variantas bet yra ir minusu!pirma pastovei reiks laidus junginet!antra pas mane kompas silpnas daznai strigineja nepatogu ziuret o man filma persikonvertuoti uzima 5min irasyti irgi 5min viso 10min!o diskas kainuoja 0.70 cnt Na nebent kad kompas strigineja, o del junginejimo tai as juos visada pajungtus laikau, palei siena nuvedziau laidus ir apsaugele tokia uzdejau, kurios senukuose ar ermitaze pilna. Tai pakanka tik spusteleti keleta klavisu ir galima ziureti. QUOTE(DeepsorroW @ 2008 03 05, 15:17) Na nebent kad kompas strigineja, o del junginejimo tai as juos visada pajungtus laikau, palei siena nuvedziau laidus ir apsaugele tokia uzdejau, kurios senukuose ar ermitaze pilna. Tai pakanka tik spusteleti keleta klavisu ir galima ziureti. o jei tau teliko nereikia tau per kur tada vaizdas?per pc monitoriu?tau tu nori pasakyti kad prie tavo pc du monitoriai pajungti? QUOTE(pukute27 @ 2008 03 05, 18:43) o jei tau teliko nereikia tau per kur tada vaizdas?per pc monitoriu?tau tu nori pasakyti kad prie tavo pc du monitoriai pajungti? QUOTE(DeepsorroW @ 2008 03 06, 14:08) nesupratau ka tu cia susnekejai?!pas mane yra telikas per kuri ziuriu tv!ir atskiras monitorius kompuj! gal pas tave kompo monitorius turi ir tv funkcija? QUOTE(pukute27 @ 2008 03 06, 13:50) nesupratau ka tu cia susnekejai?!pas mane yra telikas per kuri ziuriu tv!ir atskiras monitorius kompuj! gal pas tave kompo monitorius turi ir tv funkcija?
http://www.lge.com/products/sidemenu/detai...UG_uglist.jhtml paziurek cia gal aiskiau bus prie MultiLink Technology paspausk Watch Video po paveiksleliu ir isivaizduok kad ten vietoj antro monitoriaus tv pajungia.
QUOTE(DeepsorroW @ 2008 03 06, 17:14) http://www.lge.com/products/sidemenu/detai...UG_uglist.jhtml paziurek cia gal aiskiau bus prie MultiLink Technology paspausk Watch Video po paveiksleliu ir isivaizduok kad ten vietoj antro monitoriaus tv pajungia. ai tai tas laidas i telika eina per usb? QUOTE(pukute27 @ 2008 03 06, 18:13) QUOTE(DeepsorroW @ 2008 03 07, 14:13) Kol kas neteko matyti monitorių, jungiamų prie kompo per USB, o Tv prie kompo gali būti jungiamas ne tik per S-Video, o ir per HDMI, VGA kabelį. Geriausia kokybė per HDMI, blogiausia per S-Video.
tai paciam kompe yra ta svideo ir kt?
QUOTE(pukute27 @ 2008 03 07, 16:40) taip yra kompe o tiksliau vaizdo ploksteje QUOTE Kol kas neteko matyti monitorių, jungiamų prie kompo per USB, o Tv prie kompo gali būti jungiamas ne tik per S-Video, o ir per HDMI, VGA kabelį. Geriausia kokybė per HDMI, blogiausia per S-Video. Yra kai pirkau monitorius, pasakiau kad man bus reikalingi abu iskarto tai man pasiule su Multilink technologija jungiasi per usb.
Sveiki,kaip reikia suspausti filmą,jei jis pvz. yra 730mb,o cd diskas tik 700mb. Dvd pas mane neįrašantis.Dėkui.
Sveiki, nebeismanau, kur man ieskot pagalbos. Turiu filmuka wmw formatu. Man zutbut reikia ji parodyti per dvd. Be jokiu laidu. Irasiau filmuka su nero i dvd diska ir nieko nerodo... Ka man daryti? kokiu programu reikia ir i koki formata ji konvertuoti? laaaabai prasau padekite
QUOTE(NeverMore @ 2008 11 11, 15:08) Sveiki, nebeismanau, kur man ieskot pagalbos. Turiu filmuka wmw formatu. Man zutbut reikia ji parodyti per dvd. Be jokiu laidu. Irasiau filmuka su nero i dvd diska ir nieko nerodo... Ka man daryti? kokiu programu reikia ir i koki formata ji konvertuoti? laaaabai prasau padekite Rašei kaip video kompaktą ar kaip paprastą failą?
rasiau su nero ir dariau make data dvd...
galvoju... o gal reikejo daryt make video cd... dbar neturiu dvd kompakto, kai nusipirksiu reiks pabandyt. bet esminis klausimas turbut islieka del filmuko formato, ane? jei jis wmw tai dvd gali rodyti ar nea?
o yra toks formatas? dvd?
QUOTE(NeverMore @ 2008 11 12, 15:01) o yra toks formatas? dvd? Taip.QUOTE(NeverMore @ 2008 11 12, 15:01) ... mano failas is video.wmw turi tapti video.dvd ?? Taip.QUOTE(NeverMore @ 2008 11 12, 15:01) Parsisiunti konverterį VSO_ConvertXtoDVD, arba TMPGEnc.XPress (pastarasis ypač geras) ir konvertuoji, o paskui su Nero įrašai į DVD diską.Čia yra VSO_ConvertXtoDVD konverteris, o čia TMPGEnc.XPress.v4.6.2.266. |