Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: NAKKO vežimėliai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Hasta
QUOTE(Fudzijama @ 2008 04 17, 12:03)
www.vaikutis.lt
Ten jie yra prie universalių vežimėlių  4u.gif
*

O aciu 4u.gif radau clap.gif ... Simpatulka toks, gaila, kad neraso duomenu, varau ziuret ax.gif
Fudzijama
QUOTE(Hasta @ 2008 04 17, 15:33)
O aciu 4u.gif radau clap.gif ... Simpatulka toks, gaila, kad neraso duomenu, varau ziuret ax.gif
*

Mes jau tokį turim wub.gif Mane suviliojo lopšiuko erdvumas, ratų manevringumas, pilna gulima padėtis sportinuko (beje, ji ir pakankamai plati atrodo) ir svoris vėžimko (sako, kad su lopšiu 11 kg sveria) thumbup.gif Bet iki vasaros pabaigos dar nieko apie jį pasakyt negalėsiu blush2.gif Tik tada bus išbandytas ax.gif
Hasta
QUOTE(Fudzijama @ 2008 04 17, 15:51)
Mes jau tokį turim  wub.gif Mane suviliojo lopšiuko erdvumas, ratų manevringumas, pilna gulima padėtis sportinuko (beje, ji ir pakankamai plati atrodo) ir svoris vėžimko (sako, kad su lopšiu 11 kg sveria)  thumbup.gif  Bet iki vasaros pabaigos dar nieko apie jį pasakyt negalėsiu  blush2.gif Tik tada bus išbandytas  ax.gif
*

vel kisu savo nosi, tai buvau vaikuty, apziurejau siuos ratus...giliuose apmastymuose esu g.gif turi jis pliusu, tikrai turi ir ne viena: lopsis erdvus, siltas, tikrai ne x-landerio ilgio o ilgesnis, ratai dideli, kaina irgi normali, galima auto kedute tvirtint, spalvos tokios ryskios reiktu priprasti..., bet svoris be lopsio apie 12-13 kg
Tai va ka prisimenu, nes ziurejom ne viena toj parduotuvej, paskui kitoj. Dabar narvosiuos, rinktis yra is ko bet kaip issirinkti kad paskui nesigaileti doh.gif
Fudzijama
Ai, nu ka cia prisigailesi... Bet kokiam vezimuky gali atrast su laiku savu minusu. As suprantu, kai mamos, uzauginusios ne viena vaikuti, jau tikrai zino, kas joms patogu, o kas netinka visiskai. Bet juk tai taip individualu. Kiekvienas sau issirenkam labiausiai tinkamus kriterijus mirksiukas.gif O dar jei nori ir "protinga" kaina moket... ax.gif As gal ir noreciau kokio tai super-truper vezimuko... Bet jei jis kainuoja keleta tukst. blink.gif doh.gif Aisku, jei tu keletos tukst. neskaiciuoji - tada gali sau leist bele ka ir bele uz kiek. Galu gale, tokiu atveju nepatiko - jami kita. O kai ieskai protingiausiu sprendimu uz padoria kaina - tai vel visai kitaip yra ax.gif
Vienaip ar kitaip - kol pati neisbandysi daikto - tol ir nezinosi, ar jis tau tinka, ar ne. Ir jokie patarimai cia nepades mirksiukas.gif
Hasta
Dar nepaminejau , pliusas kad sportine dalis issitiesia visiskai. Rode kitus ratus, bet tenai nevisai issitiesi ,o pardaveja nieko tokio mamytes deda paklotelius ar kazka panasaus kad vaikutis tiesiai guletu... mirksiukas.gif
Laaaaaaaabai maloniai viska papaskojo ir parode lotuliukas.gif
Fudzijama
Na, tiesa pasakius, mums Vaikucio pardavejas savo patarimais kaip tik ir padejo apsisprest, ko mums is tikruju reikia. Ne konkretaus vezimuko prasme, o apskritai mums naudingu ir reikalingu funkciju prasme thumbup.gif Ir Milleniume jos visos kaip tik ir buvo mirksiukas.gif
Hasta
QUOTE(Fudzijama @ 2008 04 17, 22:17)
Na, tiesa pasakius, mums Vaikucio pardavejas savo patarimais kaip tik ir padejo apsisprest, ko mums is tikruju reikia. Ne konkretaus vezimuko prasme, o apskritai mums naudingu ir reikalingu funkciju prasme  thumbup.gif Ir Milleniume jos visos kaip tik ir buvo  mirksiukas.gif
*

O kokios spalvos pirkote? Na man irgi norisi tokio ojoj ojoj uz kokius 2-3 tukstantukus, bet palnuoju dienos metu laikyti rakinamoj laiptinej, vistiek baisu, kad kas nenukosetu visgi aliuminis?Nakciai MB tikiuosi pargabens lotuliukas.gif Nesiot i 5 auksta nelabai linksma. Planuoju lotuliukas.gif cia mano tik pirmos zvalgytuves vezimuku gausybeje, bet taip krito i aki
Fudzijama
QUOTE(Hasta @ 2008 04 17, 22:24)
O kokios spalvos pirkote? Na man irgi norisi tokio ojoj ojoj uz kokius 2-3 tukstantukus, bet palnuoju dienos metu laikyti rakinamoj laiptinej, vistiek baisu,  kad kas nenukosetu visgi aliuminis?Nakciai MB tikiuosi pargabens lotuliukas.gif  Nesiot i 5 auksta nelabai linksma. Planuoju lotuliukas.gif cia mano tik pirmos zvalgytuves vezimuku gausybeje, bet taip krito i aki
*

Kai mes ji nusiziurejom, Vaikutis siule tik zydra ir rausvai-oranzine. O ju tinklapyje tada grizus namo pamaciau salotini wub.gif Ir taip uzsimaniau butent salotinio doh.gif O po kokiu poros sav. vyras su uosviu kaip tik salotini aptiko kitoj vietoj ax.gif Ir nupirko thumbup.gif
Beje, po to kai nusiziurejau Milleniuma, kazkaip daugiau nelabai kas ir "lipo" prie sirdies blush2.gif Aisku, i tuos kelitukstantinius stengiuosi neziuret blush2.gif
Hasta
QUOTE(Fudzijama @ 2008 04 17, 22:29)
Kai mes ji nusiziurejom, Vaikutis siule tik zydra ir rausvai-oranzine. O ju tinklapyje tada grizus namo pamaciau salotini  wub.gif Ir taip uzsimaniau butent salotinio  doh.gif O po kokiu poros sav. vyras su uosviu kaip tik salotini aptiko kitoj vietoj  ax.gif Ir nupirko  thumbup.gif
Beje, po to kai nusiziurejau Milleniuma, kazkaip daugiau nelabai kas ir "lipo" prie sirdies  blush2.gif Aisku, i tuos kelitukstantinius stengiuosi neziuret  blush2.gif
*

Ta kita vieta, kur Mileniumai salotiniai kur? ax.gif
Fudzijama
Rietavo turguj lotuliukas.gif Bet kaip supratau is cia anksciau pasisakiusiu merginu - Gariunuose irgi yra mirksiukas.gif
Hasta
QUOTE(Fudzijama @ 2008 04 17, 22:42)
Rietavo turguj  lotuliukas.gif Bet kaip supratau is cia anksciau pasisakiusiu merginu - Gariunuose irgi yra  mirksiukas.gif
*

Nieko sau blink.gif staigmena, as is tu krastu
Papildyta:
Ar bute ar name gyvenat? ar reiks temt ji?
Fudzijama
Bute. Bet viso labo tik antras aukstas ax.gif Kazkaip i ta aspekta labai optimistiskai ziuriu blush2.gif
Beje, ir kainavo turguj jis siek tiek pigiau nei vaikutyje mirksiukas.gif
Hasta
QUOTE(Fudzijama @ 2008 04 17, 22:51)
Bute. Bet viso labo tik antras aukstas  ax.gif Kazkaip i ta aspekta labai optimistiskai ziuriu  blush2.gif
Beje, ir kainavo turguj jis siek tiek pigiau nei vaikutyje  mirksiukas.gif
*

ax.gif nu aisku tai ne 5 aukstas, tavo atveju tikrai idealus variantas ir dar spalva wub.gif
ir berniukui, ir mergaitei. O autokedute pirkot ar ne?
Fudzijama
O del autokedutes mes kartu su tuo sauniu pardaveju nusprendem, kad mums neapsimoka pirkti tos tvirtinamos ant paties vezimuko remo (beje, kaip suprantu, tai ir tavo atveju tiks). Nes musu vaikelis turetu pas mus atkeliaut vasaros pabaigoj, jau nebeuzilgo visai vesu pasidarys. Tai kiek realiai ta kedute galesit panaudot tam, kad ja pritvirtinus prie remo vezti joje vaikeli? Nu menesi, ne daugiau. Ir tai - man pirmom dienom jauciu nelabai smagu butu autokedutej veziot toki leliuka maziuka, lopsiukas man vis tiek atrodo jaukesnis. O tokia autokedute, kuri tvirtintusi butent prie vezimuko remo - atitinkamai kainuoja brangiau gerokai uz paprasta... Musu atveju nusprendem, kad mums tada geriau pirkti atskira autokedute - ir masinoj vaikeli vezt, ir panest, jei kur reiktu. O tokia paprasta kainuoja tam paciam vaikutyje vos ne nuo 130 litu, jei neklystu blush2.gif
Fox_lady
QUOTE(Hasta @ 2008 04 17, 22:10)
Dar nepaminejau , pliusas kad sportine dalis issitiesia visiskai. Rode kitus ratus, bet tenai nevisai issitiesi ,o pardaveja nieko tokio mamytes deda paklotelius ar kazka panasaus kad vaikutis tiesiai guletu... mirksiukas.gif

man irgi labai patiko, kad visiškai išsitiesia. Dar šalia stovėjo Stanley vežimėliai, triračiai. Tai labai panašūs į mileniumus, tik dar lengvesni. Bet niekaip neatsimenu, ar jų sportinė dalis pilnai išsitiesia ar ne. Gal netyčia Tu atsimeni, gal irgi reklamavo jums? smile.gif

QUOTE(Fudzijama @ 2008 04 17, 22:29)
Kai mes ji nusiziurejom, Vaikutis siule tik zydra ir rausvai-oranzine.

Vat būtent, tik šitas spalvas ir siūlė verysad.gif . Ta oranžinė man labai graži, bet- mergaitei. O laukiuosi berniuko. O žydros nenoriu. smile.gif
Tai dar tikiuosi turguj ar urmo bazėj rasti kitų spalvų...
Fudzijama
QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 17, 23:31)
1. man irgi labai patiko, kad visiškai išsitiesia. Dar šalia stovėjo Stanley vežimėliai, triračiai. Tai labai panašūs į mileniumus, tik dar lengvesni.

2. Vat būtent, tik šitas spalvas ir siūlė  verysad.gif . Ta oranžinė man labai graži, bet- mergaitei. O laukiuosi berniuko. O žydros nenoriu. smile.gif
*

1. O as kategoriskai pries triracius nusistacius blush2.gif todel man labai labai thumbup.gif buvo kad Milleniumo prieky du ratai, bet mazesni ax.gif

2. O man kaip tik ta zydra- dangiska tokia atrode wub.gif Jei jau buciau rinkusi is tu dvieju, tai kaip tik zydra buciau emus ax.gif
Hasta
QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 17, 23:31)
man irgi labai patiko, kad visiškai išsitiesia. Dar šalia stovėjo Stanley vežimėliai, triračiai. Tai labai panašūs į mileniumus, tik dar lengvesni. Bet niekaip neatsimenu, ar jų sportinė dalis pilnai išsitiesia ar ne. Gal netyčia Tu atsimeni, gal irgi reklamavo jums? smile.gif
Vat būtent, tik šitas spalvas ir siūlė  verysad.gif . Ta oranžinė man labai graži, bet- mergaitei. O laukiuosi berniuko. O žydros nenoriu. smile.gif
*

Labas rytas, aha as irgi ta salia lengvesni ziurejau Stanley, jei neklystu man nepatiko todel, kad sportinukas montuojasi taip, kad vaikutis ziuri i prieki ir nekitaip. Kazkaip man tas variantas is kart atkrito, su pirmu vakeliu turejau universalu galima buvo keist. Gal cia galima priprasti, skonio reikalas
O del spalvu mileniumu rase, kad ir bordo atrodo turi, reiktu pamatyti gal ne tokia tepli, nors salotine wub.gif
Kedutes as irgi nesiruosiu pirkti, tam kad turet komplekta, ne tas vaikiuko gimimo laikas. Labai grazu kedutes ant remo, bet deja...pradziai lopsis, o paskui salta ir neprirengsi tiek kad tilptu i kedute. 4u.gif
Fudzijama
QUOTE(Hasta @ 2008 04 18, 08:52)
1. Labas rytas, aha as irgi ta salia lengvesni ziurejau Stanley, jei neklystu man nepatiko todel, kad sportinukas montuojasi taip, kad vaikutis ziuri i prieki ir nekitaip. Kazkaip man tas variantas is kart atkrito,
2. su pirmu vakeliu turejau universalu galima buvo  keist. Gal cia galima priprasti, skonio reikalas
3. O del spalvu mileniumu rase, kad ir bordo atrodo turi, reiktu pamatyti gal ne tokia tepli, nors salotine wub.gif
*

1. O man atrodo, kad Milleniumo irgi nesikeičia padėtis sportinuko, tik veiduku į priekį g.gif Bet iš principo nežinau, ar labai jau reikalingas dalykas keisti tą padėtį, vis tiek sėdintys vaikiukai jau labiau nori matyti, kur vežami smile.gif Man tai nebuvo esminis dalykas renkantis vežimuką ax.gif
2. Nu va, o aš čia kad skirstau - pati nieko nesuprasdama apie vežimukus doh.gif Jau ir pati galėtum pakonsultuot, ko reik kad būtų - patirties gi turi mirksiukas.gif Beje, koks jusu pirmas vežimukas buvo?
3. Na, dėl to man irgi neramu, kad tepli spalva doh.gif Nu bet jos grožis ir nuotaika wub.gif Ai, pavalysiu dažniau blush2.gif
Šindila
Taip, sportinukas tik i prieki ziuri, o jei stipresnis vejas? g.gif:
bordine spalva yra tamsoka, bet ne tamsi mirksiukas.gif man ir patiko saltonie su zydra, bet tsakant pasirinkau praktiskesne spalva ax.gif
Hasta
QUOTE(Fudzijama @ 2008 04 18, 09:06)
1. O man atrodo, kad Milleniumo irgi nesikeičia padėtis sportinuko, tik veiduku į priekį  g.gif Bet iš principo nežinau, ar labai jau reikalingas dalykas keisti tą padėtį, vis tiek sėdintys vaikiukai jau labiau nori matyti, kur vežami  smile.gif Man tai nebuvo esminis dalykas renkantis vežimuką  ax.gif
2. Nu va, o aš čia kad skirstau - pati nieko nesuprasdama apie vežimukus  doh.gif Jau ir pati galėtum pakonsultuot, ko reik kad būtų - patirties gi turi  mirksiukas.gif Beje, koks jusu pirmas vežimukas buvo?
3. Na, dėl to man irgi neramu, kad tepli spalva  doh.gif Nu bet jos grožis ir nuotaika  wub.gif Ai, pavalysiu dažniau  blush2.gif
*

Jau susipaniojau, man patogiau kai vaikas ziuri i mama lotuliukas.gif tada man taip atrode dabar nebezinau. Pirmas vezimas lotuliukas.gif tais laikais buvo toks paprastutis margas, zalias su violetiniais rastai ar tai gelem, diedliais ratais, atrode nesunkus. Lopsis didelis irgi margu iklotu-fanas as labai dziaugiausi, bet neilgai lotuliukas.gif . Kai pradejom vaziuot su tokiu neva sportiniu virsum, tai keliones tesesi neilgai- suluzo remas. Netaisem mes jo prie konteinerio ir tiek ziniu. Po to nusipirkau tik sportini, bet lengva pasidare visiskai gulamas, ratukai mazi, manevringi, pamenu Palangoj palei jura vaziuodavom visai gerai...
Nebuvo pasiriniko tokio kaip dabar, del to su vyru ir pradejom dabar is anksto ziureti.
Visa paklode gavosi prisiminimu lotuliukas.gif
Fudzijama
Nu jo, panašu, kad šį rinksitės kaip ir "pirmą" kartą lotuliukas.gif
Hasta
QUOTE(Fudzijama @ 2008 04 18, 09:59)
Nu jo, panašu, kad šį rinksitės kaip ir "pirmą" kartą  lotuliukas.gif
*

Nea lotuliukas.gif dabar yra zymiai sunkiau, tada buvom jauni svarbu grazus, gyvenom pirmame aukste ir vsio. Dabar g.gif ka daryt, ka daryt? lotuliukas.gif
Fudzijama
Pirkti Milleniuma mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Hasta
QUOTE(Fudzijama @ 2008 04 18, 11:15)
Pirkti Milleniuma  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

varysiu ryt i Garus, pasizvalgyt, o gal ir ne tik pasizvalgyt ax.gif reikia dar ir lovyte paziuret
Fudzijama
Pranešk paskui kaip sekėsi mirksiukas.gif
Hasta
Jo jo butinai drinks_cheers.gif
Fox_lady
QUOTE(Hasta @ 2008 04 18, 11:38)
Jo jo butinai drinks_cheers.gif
*

Nu jau kaip laukiu, kol Hasta ką papasakos.. ax.gif
Labiausiai įdomu, ar Gariūnuose yra kitų spalvų, išskyrus persikinę ir žydrą, nes visam Kaune kitų spalvų nerasta. Ir kainytė,aišku, aktualu. Gal apsimokėtų iš Kauno mums važiuot? rolleyes.gif
Hasta
QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 19, 21:42)
Nu jau kaip laukiu, kol Hasta ką papasakos..  ax.gif
Labiausiai įdomu, ar Gariūnuose yra kitų spalvų, išskyrus persikinę ir žydrą, nes visam Kaune kitų spalvų nerasta. Ir kainytė,aišku, aktualu. Gal apsimokėtų iš Kauno mums važiuot?  rolleyes.gif
*

Labas motereles 4u.gif nekokios naujienos: Mileniumio - kaina 700 Lt, o saplva zyyyyyyyyydra verysad.gif . Nezinau esu visai visai pasimetus, MB patiko X-type, bet sitas sportinuke nepasidaro visiskai gulamas verysad.gif . Ir dar Garuose pasirinkimas labai labai skurdus, daugiausia 18-20 kg universalai su minkstais lopsiais ir pablizginti su kaspineliais bei raukinukais, sportinukai. doh.gif O Mileniumas zydras nelabai atrodo, beje as dar ir nezinau kas gims.
Lovytes lenkiskos, italiskos, kainos kaip parduotuvej doh.gif
Tokios ir naujienos
Fox_lady
QUOTE(Hasta @ 2008 04 20, 13:27)
Labas motereles 4u.gif  nekokios naujienos: Mileniumio - kaina 700 Lt, o saplva zyyyyyyyyydra verysad.gif . Nezinau esu visai visai pasimetus, MB patiko X-type, bet sitas sportinuke nepasidaro visiskai gulamas verysad.gif . Ir dar Garuose pasirinkimas labai labai skurdus, daugiausia 18-20 kg universalai su minkstais lopsiais ir pablizginti su kaspineliais bei raukinukais, sportinukai. doh.gif  O Mileniumas zydras nelabai atrodo, beje as dar ir nezinau kas gims.
Lovytes lenkiskos, italiskos, kainos kaip parduotuvej doh.gif
Tokios ir naujienos
*

O Milleniumas už 700 tai čia iš kiek dalių? Autokėdutė įeina? Jei ne, tai neapsimoka visiškai: Vaikutyje, atrodo, 740 be autokėdutės kainuoja.
Man tai žydras tiktų, nes berniuko laukiuos. Tik šiaip, ta spalva man nelabai graži.

O Stanley (irgi Nakko firmos) triračių vežimų nebandei žiūrėti? Jie pagal savo visas savybes niekuo nesiskiria nuo Nakko, išskyrus tuo, kad yra siauresni, lengvesni ir triračiai, ir dar sportinė dalis pilnai neišsitiesia, skirtingai nei Milleniume. O spalvos jų padoresnės, jei gerai pamenu, Vaikutyje buvo salotinė ir oranžinė.

Hasta
QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 20, 16:47)
O Milleniumas už 700 tai čia iš kiek dalių? Autokėdutė įeina? Jei ne, tai neapsimoka visiškai: Vaikutyje, atrodo, 740 be autokėdutės kainuoja.
Man tai žydras tiktų, nes berniuko laukiuos. Tik šiaip, ta spalva man nelabai graži.

O Stanley (irgi Nakko firmos) triračių vežimų nebandei žiūrėti? Jie pagal savo visas savybes niekuo nesiskiria nuo Nakko, išskyrus tuo, kad yra siauresni, lengvesni ir triračiai, ir dar sportinė dalis pilnai neišsitiesia, skirtingai nei Milleniume. O spalvos jų padoresnės, jei gerai pamenu, Vaikutyje buvo salotinė ir oranžinė.
*

Mileniumas is 2 daliu, as taip ir pagalvojau kad neapsimoka, nes Vaikutyje duoda nuolaida. As noriu visiskai istiesiamo sportinuko... triratis -net nezinau g.gif
Stenley Garuose nera. nebezinau doh.gif
Fox_lady
Hasta, o aš ėmiau ir apsisprendžiau biggrin.gif
Ir nusipirkau Vaikutyje Stanley, va tokį:

user posted image

Labiausiai džiaugiuosi dėl spalvos, nes visada norėjau raudono. wub.gif

Dabar ir jiems, kaip ir Milleniumams akcija, taigi be autokėdutės kainuoja 791 Lt. Kėdutė, atrodo 179 kainavo, bet dar kažkokią nuolaidą pritaikė.

Dabar galiu dar pasakyt keletą žodžių palyginimui su Milleniumu. Milleniumo sportinė dalis biškį geresnė- ten pilnai išsitiesia ta vieta, kur kojytės pasideda, o šitą, atrodo, galima greičiau išaugti, jeigu vaikas ilgakojis bus smile.gif. Bet šiaip, gražiai išsitiesia sportinė dalis, pakankamai patogi ir didelė pasidaro.
O kiti palyginimai pas mane jau Stanley naudai: jis ŽYMIAI lengvesnis už Milleniumą. Šiandien dar kartą juos abu pakilnojau, skirtumas akivaizdus. Na ir visiškai be vargo, nieko neardžius įvažiuoja į liftą. smile.gif

Tai vat, neagituoju aš smile.gif, tik nutariau pasidalinti informacija smile.gif. Sėkmės paieškose, linkiu išsirinkti gerą variantą. 4u.gif
Hasta
QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 21, 18:36)
Hasta, o aš ėmiau ir apsisprendžiau  biggrin.gif
Ir nusipirkau Vaikutyje Stanley,
Tai vat, neagituoju aš smile.gif, tik nutariau pasidalinti informacija smile.gif. Sėkmės paieškose, linkiu išsirinkti gerą variantą.  4u.gif
*

labas, o gera naujiena, sveikinu sveikinu igijus seimoj naujus ratus drinks_cheers.gif .
Is foto visai fainas (ar raudona pirkai-mergaites lauki? wub.gif ), nebezinau ar as ji ziurejau, reikia tech.duomenu.
But gerai kad man parasytum:
1. kiek sveria su sportinuku remas; kiek lengvesnis uz Mileniuma?
2. lopsio ilgumas
3.kokios spalvikes buna
4.ar visiskai issitiesia sportinukas
5. sportinuke kur vaikelis ziuri (i mama ar i prieki)
6.ratai kokie pripuciami ar gumuoti?
Oho visa paklode gavosi klausimu lotuliukas.gif Nekantraiai lauksiu 4u.gif
Fox_lady
QUOTE(Hasta @ 2008 04 22, 11:21)
labas, o gera naujiena, sveikinu  sveikinu igijus seimoj naujus ratus  drinks_cheers.gif .
Is foto visai fainas (ar raudona pirkai-mergaites lauki? wub.gif ), nebezinau ar as ji ziurejau, reikia tech.duomenu.
But gerai kad man parasytum:
1. kiek sveria su sportinuku remas; kiek lengvesnis uz Mileniuma?
2. lopsio ilgumas
3.kokios spalvikes buna
4.ar visiskai issitiesia sportinukas
5. sportinuke kur vaikelis ziuri (i mama ar i prieki)
6.ratai kokie pripuciami ar gumuoti?
Oho visa paklode gavosi klausimu lotuliukas.gif Nekantraiai lauksiu 4u.gif
*

Raudoną, nes man graži ši spalva. O laukiu tai berniuko. biggrin.gif
Žinai, aš tau tų techninių charakteristikų tikrai nepasakysiu, nes neturiu gi kaip pasverti jo. smile.gif Viskas gražiai supakuota pas mane maiše ir laukia vaikelio gimimo. smile.gif. Pasakysiu tik tiek, kiek pastebėjau parduotuvėje.
Dėl spalvikių, tai yra trys: oranžinė, tamsiai pilka ir raudona.
Sportinukas išsitiesia beveik pilnai, man pasirodė pakankamai tiesu ten bus leliui. Tik kojytėms galėtų būti atlenkiamas pakilimas padarytas, kad jas būtų galima jau paaugusiam pilnai ištiest, jei gulėtų.
Ratai pripučiami, dideli.

Jei dar kokios info trūksta, tai siūlau nuvažiuoti į Vaikutį ir pačiai apžiūrėt. Bent Kaune tai Milleniumai stovi šalia Stanley, taip kad yra galimybė iškart palyginti juos, pakilnoti ir t.t.

O dar variantas- paklausinėti pas jį parduodančią mamytę visų detalių. Kadangi ji suinteresuota parduoti, turėtų nepatingėti išmatuoti ir t.t. smile.gif
Skelbimas čia:
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=304611
Hasta
QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 22, 12:49)
Raudoną, nes man graži ši spalva. O laukiu tai berniuko.  biggrin.gif
Žinai, aš tau tų techninių charakteristikų tikrai nepasakysiu, nes neturiu gi kaip pasverti jo.  smile.gif  Viskas gražiai supakuota pas mane maiše ir laukia vaikelio gimimo. smile.gif. Pasakysiu tik tiek, kiek pastebėjau parduotuvėje.
Dėl spalvikių, tai yra trys: oranžinė, tamsiai pilka ir raudona.
Sportinukas išsitiesia beveik pilnai, man pasirodė pakankamai tiesu ten bus leliui. Tik kojytėms galėtų būti atlenkiamas pakilimas padarytas, kad jas būtų galima jau paaugusiam pilnai ištiest, jei gulėtų.
Ratai pripučiami, dideli.

Jei dar kokios info trūksta, tai siūlau nuvažiuoti į Vaikutį ir pačiai apžiūrėt. Bent Kaune tai Milleniumai stovi šalia Stanley, taip kad yra galimybė iškart palyginti juos, pakilnoti ir t.t.

O dar variantas- paklausinėti pas jį parduodančią mamytę visų detalių. Kadangi ji suinteresuota parduoti, turėtų nepatingėti išmatuoti ir t.t. smile.gif
Skelbimas čia:
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=304611
*

nukopinau klausimus, laukiu ka atrasys.. Dekoju uz skelbimo nuoroda 4u.gif
Buvau vaikuty, biski laiko praeis ir vel vaziuosiu, geda ten vaziuot daznai ir to pacio klausinet lotuliukas.gif
Fox_lady
Bent Kaune tai pardavėjos keičiasi, kas antrą dieną gal ta pati dirba mirksiukas.gif

mačiau, kad pas pardavėją klausei to paties, apie ratus. Tai žinok, Stanlėjų ir nebūna kitokiais, kaip tik pripučiamais ratais smile.gif.
O apie spalvą, kad oranžinė, ji rašė skelbime. smile.gif
Nu bet čia neesmė.

Pamaniau, jeigu tavęs nebaido Milleniumo svoris, tai panašiai sveria X-landeriai. Nesidomėjai jais, nepatinka? Mačiau, labai gražų x-landerį dabar pardavinėja už labai gerą kainą- 750 Lt kainuoja komplektas iš trijų dalių, tuo tarpu kai naują galima įpirkti nebent už 1600 Lt (tiesa, dar girdėjau, kad Gariūnuose galima gaut už 1400).
Hasta
QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 22, 15:35)
Bent Kaune tai pardavėjos keičiasi, kas antrą dieną gal ta pati dirba  mirksiukas.gif

mačiau, kad  pas pardavėją klausei to paties, apie ratus. Tai žinok, Stanlėjų ir nebūna kitokiais, kaip tik pripučiamais ratais smile.gif.
O apie spalvą, kad oranžinė, ji rašė skelbime. smile.gif
Nu bet čia neesmė.

Pamaniau, jeigu tavęs nebaido Milleniumo svoris, tai panašiai sveria X-landeriai. Nesidomėjai jais, nepatinka? Mačiau, labai gražų x-landerį dabar pardavinėja už labai gerą kainą- 750 Lt kainuoja komplektas iš trijų dalių, tuo tarpu kai naują galima įpirkti nebent už 1600 Lt (tiesa, dar girdėjau, kad Gariūnuose galima gaut už 1400).
*

x-landeriu Garuose tikrai nemaciau, jau pradedu uzpavydeti toms kurios zino ko nori ir jau nusipirko, o as kaip vista - trypcioju vietoje wacko.gif , norai keiciasi kiekviena diena
Isila
kiek suprantu vertas dėmesio vežimas?

Aš noriu vėl triračio ir apžiūrėjus šitas man visai nieko. Atitinka mano kriterijus, o ir kaina nėra tokia labai besikandžiojanti.
Isila
QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 21, 17:36)
Hasta, o aš ėmiau ir apsisprendžiau  biggrin.gif
Ir nusipirkau Vaikutyje Stanley, va tokį:

user posted image

Labiausiai džiaugiuosi dėl spalvos, nes visada norėjau raudono.  wub.gif

Dabar ir jiems, kaip ir Milleniumams akcija, taigi be autokėdutės kainuoja 791 Lt. Kėdutė, atrodo 179 kainavo, bet dar kažkokią nuolaidą pritaikė.

Dabar galiu dar pasakyt keletą žodžių palyginimui su Milleniumu. Milleniumo sportinė dalis biškį geresnė- ten pilnai išsitiesia ta vieta, kur kojytės pasideda, o šitą, atrodo, galima greičiau išaugti, jeigu vaikas ilgakojis bus smile.gif. Bet šiaip, gražiai išsitiesia sportinė dalis, pakankamai patogi ir didelė pasidaro.
O kiti palyginimai pas mane jau Stanley naudai: jis ŽYMIAI lengvesnis už Milleniumą. Šiandien dar kartą juos abu pakilnojau, skirtumas akivaizdus. Na ir visiškai be vargo, nieko neardžius įvažiuoja į liftą. smile.gif

Tai vat, neagituoju aš smile.gif, tik nutariau pasidalinti informacija smile.gif. Sėkmės paieškose, linkiu išsirinkti gerą variantą.  4u.gif
*

tai patenkinta pirkiniu? aš irgi šituo susidomėjau. jaučiu, varysiu į vaikutį pačiupinėt g.gif
Fox_lady
QUOTE(Isila @ 2008 04 29, 13:26)
tai patenkinta pirkiniu? aš irgi šituo susidomėjau. jaučiu, varysiu į vaikutį pačiupinėt  g.gif
*

patenkinta, kaip kitaip smile.gif
bet gi dar nebuvo progos išbandyti- gimdysiu kažkur birželio/liepos sandūroj.
taip kad nieko papildomai papasakot negaliu.
Smėlio Migla
o mes jau vazinejam millenium vezimelyje blush2.gif maziukei tuoj 5 menesiai, o ji telpa kuo puikiausiai lopsyje, nors tokia is dideliu vaiku ji blush2.gif turim melyna, ir man si spalva labai grazi, nerezia akies taip, kaip oranzine (na cia kiekvieno pasirinkimas zinoma), o raudonos ir zalios nenorejau schmoll.gif del sportinuko, tai matau labai aktuali pilnai gulima padetis. pasakysiu is praktikos - vaikuciai, kai perkeli jau is slopsio i sportine dali, tai zvalgytis nori, be to, kai perkelsit, jau jiems 5-6 menesiukai bus, o tada jie jau rieciasi ir galvyte kelia taip, kad kuo daugiau pamatytu. zinoma jie dar nesedi, bet tokia nevisiskai gulima padetis jiems patinka. be to puikiai jie toioj padety ir uzmiega, juk keduteje daugiau stuburas islenktas buna, o vaziuojant juk po kelias valandas isparpia mirksiukas.gif
Isila
QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 29, 23:48)
patenkinta, kaip kitaip  smile.gif
bet gi dar nebuvo progos išbandyti- gimdysiu kažkur birželio/liepos sandūroj.
taip kad nieko papildomai papasakot negaliu.
*

lauksiu žinių, man pirkimas vežimo turbūt tik rudenį nusimato, tad laiko dar į valias, galiu laukti tavo praktinių atsiliepimų. Tik nepamiršk pasidalinti mirksiukas.gif

aš labai noriu triračio, šitas man visai patinka. Reik rast laiko nulėkt iki Vaikučio doh.gif
Fox_lady
QUOTE(Isila @ 2008 04 30, 10:27)
lauksiu žinių, man pirkimas vežimo turbūt tik rudenį nusimato, tad laiko dar į valias, galiu laukti tavo praktinių atsiliepimų. Tik nepamiršk pasidalinti  mirksiukas.gif

aš labai noriu triračio, šitas man visai patinka. Reik rast laiko nulėkt iki Vaikučio  doh.gif
*

Gerai- jei nepamiršiu biggrin.gif
Gal iki rudens atsiras ir daugiau turinčių Stanley. smile.gif
Ar gal reikėtų užvesti naują temą apie juos, nes tos kas turi Stanley, į Milleniumo temą gal ir neužsuka? g.gif

Man tai įdomu, ką Hansa išsirinko? Pasipasakok mirksiukas.gif
Isila
QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 30, 12:21)
Gerai- jei nepamiršiu  biggrin.gif
Gal iki rudens atsiras ir daugiau turinčių Stanley.  smile.gif
Ar gal reikėtų užvesti naują temą apie juos, nes tos kas turi Stanley, į Milleniumo temą gal ir neužsuka?  g.gif
Man tai įdomu, ką Hansa išsirinko? Pasipasakok  mirksiukas.gif
*

tikriausiai g.gif gal reiktų taip ir padaryti g.gif
vainė
Sveikos, turiu milenium salotinį....spalva wub.gif wub.gif nors aš jos bijojau, bet atrodo gerai.... man vienintelis minusas- kad rankena nesikilnoja, nes vaikis pradeda pykti ir lipti , mamą nori matyti...(nors aišku nežinau kaip būtų kad matytų, gal tada ant rankų užsimanytų....).

Dėl teplumo- išvažinėjom iki 6 mėn. lopšyje, bet stovis kaip naujo. Dabar sportinuke, tai gal labiau papurvinsim, bet sportinė beveik visa pagrindinė dalis nusiima plauti galima. Beje, buvo apkakojęs paukštis, tai pavaliau su kempine, su fairy ir neliko jokios dėmės, valosi lengvai....taigi, nėra dėl to problemų tikrai....

draugė turi tą Stanlay oranžinį, tai labai gailisi kam jį išsirinko dėl 3 ratų. Sakė jau kaip nepatogų bordiurais kai reikia kilnotis....
dzukiene
Sveikutės....
Mes taip pat įsimylėjome salotinį Nakko milenium, tik žiuriu Vilniuje pigiau nei Alytuje, tai man reiks atvažiuoti į sostinę, nes pas mus 899.00 doh.gif
2saulyte2
Sveikos, mes taip pat labai susidomėjom šiuo Nakko Millenium vežimaičiu. Buvau nuvažiavus šiandien apžiūrėti kaip atrodo - nu tikrai labai patiko, ir lopšys didelis ir šiaip toks patogus. Vienintelis minusas tikriausiai tai, kad rankena nepersikelia. Gal vilnietės ar kaunietės gali informuoti kokių splavų pasirinkimas jų mieste "Vaikutyje", nes pas mus, Panevėžyje - visas raudonas ir du vežimai dviejų spalvų (lopšio viršus raudona, apačia mėlyna / lopšio viršus mėlynas, apačia raudona). g.gif
airv
O kokie lopšio išmatavimai? g.gif
Gal yra koks internetinis puslapis su techniniais duomenimis šio vežimo? g.gif
Umberta
QUOTE(airv @ 2008 06 25, 14:41)
O kokie lopšio išmatavimai? g.gif
Gal yra koks internetinis puslapis su techniniais duomenimis šio vežimo? g.gif
*

www.vaikutis.lt ten nueik kur sportiniai vezimai ir ties viduriu nusileisk, viskas aprasyta. mes irgi pirkom si vezima, man baisiai patiko, pirkom zydra, nu be galo grazi spalvyte wub.gif tik aisku dar nenaudojom, nes lelius rugpjuti atkeliaus wub.gif tik nesupratau vieno dalyko, kodel mums neidejo pompos ratu, ar kitos mamytes kai pirko juos gavo? mes dar priedo pirkom ir kedute, ir adapterius iskarto pritvirtino prie vezimo, tai kai keliausim kur tai su kedute ir ratais tongue.gif
vainė
QUOTE(umberta @ 2008 07 02, 14:40)
www.vaikutis.lt ten nueik kur sportiniai vezimai ir ties viduriu nusileisk, viskas aprasyta. mes irgi pirkom si vezima, man baisiai patiko, pirkom zydra, nu be galo grazi spalvyte wub.gif  tik aisku dar nenaudojom, nes lelius rugpjuti atkeliaus wub.gif  tik nesupratau vieno dalyko, kodel mums neidejo pompos ratu, ar kitos mamytes kai pirko juos gavo? mes dar priedo pirkom ir kedute, ir adapterius iskarto pritvirtino prie vezimo, tai kai keliausim kur tai su kedute ir ratais tongue.gif
*

ta ratų pompa tikras š....nieko jie nepūčia...vos ne tokio tipo kaip žaislinė....taigi nedaug netekot lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Doomsday
va ir as pasisakysiu
naudojam nako milenium beveik 5men, vejai nebaisus joki biggrin.gif pirkom ir autokedute su adapteriais tai mum tai thumbup.gif kai i parde varom. sportines dalies dar nenaudojam negaliu nieko pasakyt , nes drasiai telpam i lopsiuka ir dar tikriausiai ilgai tilpsim biggrin.gif va va prisiminiau minusa, mazoji musu kai pasidare gudrocius tai per ta lengeli spokso labai vercia galvyte g.gif
bet siaip is esmes patenkinti aisku kaletu buti priedu daugiau pvz apsauga nuo lietaus(pirkom universale ir papildomai pirkom sketuka nuo saules ir vejo)

o kiek priblevyzgojau g.gif atsiprasau uz padrikas mintis blush2.gif

o pompa mum kuo puikiausiai tarnauja ax.gif ir idejo mums ja i jai skirta vieta g.gif gal tu pasiteirauk kodel nera nes manau kad turi buti g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.