QUOTE(Fudzijama @ 2008 04 17, 12:03)
O aciu
QUOTE(Hasta @ 2008 04 17, 15:33) Mes jau tokį turim QUOTE(Fudzijama @ 2008 04 17, 15:51) Mes jau tokį turim vel kisu savo nosi, tai buvau vaikuty, apziurejau siuos ratus...giliuose apmastymuose esu Tai va ka prisimenu, nes ziurejom ne viena toj parduotuvej, paskui kitoj. Dabar narvosiuos, rinktis yra is ko bet kaip issirinkti kad paskui nesigaileti
Ai, nu ka cia prisigailesi... Bet kokiam vezimuky gali atrast su laiku savu minusu. As suprantu, kai mamos, uzauginusios ne viena vaikuti, jau tikrai zino, kas joms patogu, o kas netinka visiskai. Bet juk tai taip individualu. Kiekvienas sau issirenkam labiausiai tinkamus kriterijus
Vienaip ar kitaip - kol pati neisbandysi daikto - tol ir nezinosi, ar jis tau tinka, ar ne. Ir jokie patarimai cia nepades
Dar nepaminejau , pliusas kad sportine dalis issitiesia visiskai. Rode kitus ratus, bet tenai nevisai issitiesi ,o pardaveja nieko tokio mamytes deda paklotelius ar kazka panasaus kad vaikutis tiesiai guletu...
Laaaaaaaabai maloniai viska papaskojo ir parode
Na, tiesa pasakius, mums Vaikucio pardavejas savo patarimais kaip tik ir padejo apsisprest, ko mums is tikruju reikia. Ne konkretaus vezimuko prasme, o apskritai mums naudingu ir reikalingu funkciju prasme
QUOTE(Fudzijama @ 2008 04 17, 22:17) Na, tiesa pasakius, mums Vaikucio pardavejas savo patarimais kaip tik ir padejo apsisprest, ko mums is tikruju reikia. Ne konkretaus vezimuko prasme, o apskritai mums naudingu ir reikalingu funkciju prasme O kokios spalvos pirkote? Na man irgi norisi tokio ojoj ojoj uz kokius 2-3 tukstantukus, bet palnuoju dienos metu laikyti rakinamoj laiptinej, vistiek baisu, kad kas nenukosetu visgi aliuminis?Nakciai MB tikiuosi pargabens QUOTE(Hasta @ 2008 04 17, 22:24) O kokios spalvos pirkote? Na man irgi norisi tokio ojoj ojoj uz kokius 2-3 tukstantukus, bet palnuoju dienos metu laikyti rakinamoj laiptinej, vistiek baisu, kad kas nenukosetu visgi aliuminis?Nakciai MB tikiuosi pargabens Kai mes ji nusiziurejom, Vaikutis siule tik zydra ir rausvai-oranzine. O ju tinklapyje tada grizus namo pamaciau salotini Beje, po to kai nusiziurejau Milleniuma, kazkaip daugiau nelabai kas ir "lipo" prie sirdies QUOTE(Fudzijama @ 2008 04 17, 22:29) Kai mes ji nusiziurejom, Vaikutis siule tik zydra ir rausvai-oranzine. O ju tinklapyje tada grizus namo pamaciau salotini Beje, po to kai nusiziurejau Milleniuma, kazkaip daugiau nelabai kas ir "lipo" prie sirdies Ta kita vieta, kur Mileniumai salotiniai kur?
Rietavo turguj
Bute. Bet viso labo tik antras aukstas
Beje, ir kainavo turguj jis siek tiek pigiau nei vaikutyje QUOTE(Fudzijama @ 2008 04 17, 22:51) Bute. Bet viso labo tik antras aukstas Beje, ir kainavo turguj jis siek tiek pigiau nei vaikutyje ir berniukui, ir mergaitei. O autokedute pirkot ar ne?
O del autokedutes mes kartu su tuo sauniu pardaveju nusprendem, kad mums neapsimoka pirkti tos tvirtinamos ant paties vezimuko remo (beje, kaip suprantu, tai ir tavo atveju tiks). Nes musu vaikelis turetu pas mus atkeliaut vasaros pabaigoj, jau nebeuzilgo visai vesu pasidarys. Tai kiek realiai ta kedute galesit panaudot tam, kad ja pritvirtinus prie remo vezti joje vaikeli? Nu menesi, ne daugiau. Ir tai - man pirmom dienom jauciu nelabai smagu butu autokedutej veziot toki leliuka maziuka, lopsiukas man vis tiek atrodo jaukesnis. O tokia autokedute, kuri tvirtintusi butent prie vezimuko remo - atitinkamai kainuoja brangiau gerokai uz paprasta... Musu atveju nusprendem, kad mums tada geriau pirkti atskira autokedute - ir masinoj vaikeli vezt, ir panest, jei kur reiktu. O tokia paprasta kainuoja tam paciam vaikutyje vos ne nuo 130 litu, jei neklystu
QUOTE(Hasta @ 2008 04 17, 22:10) Dar nepaminejau , pliusas kad sportine dalis issitiesia visiskai. Rode kitus ratus, bet tenai nevisai issitiesi ,o pardaveja nieko tokio mamytes deda paklotelius ar kazka panasaus kad vaikutis tiesiai guletu... man irgi labai patiko, kad visiškai išsitiesia. Dar šalia stovėjo Stanley vežimėliai, triračiai. Tai labai panašūs į mileniumus, tik dar lengvesni. Bet niekaip neatsimenu, ar jų sportinė dalis pilnai išsitiesia ar ne. Gal netyčia Tu atsimeni, gal irgi reklamavo jums? QUOTE(Fudzijama @ 2008 04 17, 22:29) Kai mes ji nusiziurejom, Vaikutis siule tik zydra ir rausvai-oranzine. Vat būtent, tik šitas spalvas ir siūlė Tai dar tikiuosi turguj ar urmo bazėj rasti kitų spalvų... QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 17, 23:31) 1. man irgi labai patiko, kad visiškai išsitiesia. Dar šalia stovėjo Stanley vežimėliai, triračiai. Tai labai panašūs į mileniumus, tik dar lengvesni. 2. Vat būtent, tik šitas spalvas ir siūlė Tai dar tikiuosi turguj ar urmo bazėj rasti kitų spalvų... 1. O as kategoriskai pries triracius nusistacius 2. O man kaip tik ta zydra- dangiska tokia atrode QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 17, 23:31) man irgi labai patiko, kad visiškai išsitiesia. Dar šalia stovėjo Stanley vežimėliai, triračiai. Tai labai panašūs į mileniumus, tik dar lengvesni. Bet niekaip neatsimenu, ar jų sportinė dalis pilnai išsitiesia ar ne. Gal netyčia Tu atsimeni, gal irgi reklamavo jums? Vat būtent, tik šitas spalvas ir siūlė Tai dar tikiuosi turguj ar urmo bazėj rasti kitų spalvų... Labas rytas, aha as irgi ta salia lengvesni ziurejau Stanley, jei neklystu man nepatiko todel, kad sportinukas montuojasi taip, kad vaikutis ziuri i prieki ir nekitaip. Kazkaip man tas variantas is kart atkrito, su pirmu vakeliu turejau universalu galima buvo keist. Gal cia galima priprasti, skonio reikalas O del spalvu mileniumu rase, kad ir bordo atrodo turi, reiktu pamatyti gal ne tokia tepli, nors salotine Kedutes as irgi nesiruosiu pirkti, tam kad turet komplekta, ne tas vaikiuko gimimo laikas. Labai grazu kedutes ant remo, bet deja...pradziai lopsis, o paskui salta ir neprirengsi tiek kad tilptu i kedute. QUOTE(Hasta @ 2008 04 18, 08:52) 1. Labas rytas, aha as irgi ta salia lengvesni ziurejau Stanley, jei neklystu man nepatiko todel, kad sportinukas montuojasi taip, kad vaikutis ziuri i prieki ir nekitaip. Kazkaip man tas variantas is kart atkrito, 2. su pirmu vakeliu turejau universalu galima buvo keist. Gal cia galima priprasti, skonio reikalas 3. O del spalvu mileniumu rase, kad ir bordo atrodo turi, reiktu pamatyti gal ne tokia tepli, nors salotine 1. O man atrodo, kad Milleniumo irgi nesikeičia padėtis sportinuko, tik veiduku į priekį 2. Nu va, o aš čia kad skirstau - pati nieko nesuprasdama apie vežimukus 3. Na, dėl to man irgi neramu, kad tepli spalva
Taip, sportinukas tik i prieki ziuri, o jei stipresnis vejas?
bordine spalva yra tamsoka, bet ne tamsi QUOTE(Fudzijama @ 2008 04 18, 09:06) 1. O man atrodo, kad Milleniumo irgi nesikeičia padėtis sportinuko, tik veiduku į priekį 2. Nu va, o aš čia kad skirstau - pati nieko nesuprasdama apie vežimukus 3. Na, dėl to man irgi neramu, kad tepli spalva Jau susipaniojau, man patogiau kai vaikas ziuri i mama Nebuvo pasiriniko tokio kaip dabar, del to su vyru ir pradejom dabar is anksto ziureti. Visa paklode gavosi prisiminimu
Nu jo, panašu, kad šį rinksitės kaip ir "pirmą" kartą
Pirkti Milleniuma
Pranešk paskui kaip sekėsi
Jo jo butinai
QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 19, 21:42) Nu jau kaip laukiu, kol Hasta ką papasakos.. Labiausiai įdomu, ar Gariūnuose yra kitų spalvų, išskyrus persikinę ir žydrą, nes visam Kaune kitų spalvų nerasta. Ir kainytė,aišku, aktualu. Gal apsimokėtų iš Kauno mums važiuot? Labas motereles Lovytes lenkiskos, italiskos, kainos kaip parduotuvej Tokios ir naujienos QUOTE(Hasta @ 2008 04 20, 13:27) Labas motereles Lovytes lenkiskos, italiskos, kainos kaip parduotuvej Tokios ir naujienos O Milleniumas už 700 tai čia iš kiek dalių? Autokėdutė įeina? Jei ne, tai neapsimoka visiškai: Vaikutyje, atrodo, 740 be autokėdutės kainuoja. Man tai žydras tiktų, nes berniuko laukiuos. Tik šiaip, ta spalva man nelabai graži. O Stanley (irgi Nakko firmos) triračių vežimų nebandei žiūrėti? Jie pagal savo visas savybes niekuo nesiskiria nuo Nakko, išskyrus tuo, kad yra siauresni, lengvesni ir triračiai, ir dar sportinė dalis pilnai neišsitiesia, skirtingai nei Milleniume. O spalvos jų padoresnės, jei gerai pamenu, Vaikutyje buvo salotinė ir oranžinė. QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 20, 16:47) O Milleniumas už 700 tai čia iš kiek dalių? Autokėdutė įeina? Jei ne, tai neapsimoka visiškai: Vaikutyje, atrodo, 740 be autokėdutės kainuoja. Man tai žydras tiktų, nes berniuko laukiuos. Tik šiaip, ta spalva man nelabai graži. O Stanley (irgi Nakko firmos) triračių vežimų nebandei žiūrėti? Jie pagal savo visas savybes niekuo nesiskiria nuo Nakko, išskyrus tuo, kad yra siauresni, lengvesni ir triračiai, ir dar sportinė dalis pilnai neišsitiesia, skirtingai nei Milleniume. O spalvos jų padoresnės, jei gerai pamenu, Vaikutyje buvo salotinė ir oranžinė. Mileniumas is 2 daliu, as taip ir pagalvojau kad neapsimoka, nes Vaikutyje duoda nuolaida. As noriu visiskai istiesiamo sportinuko... triratis -net nezinau Stenley Garuose nera. nebezinau
Hasta, o aš ėmiau ir apsisprendžiau
Ir nusipirkau Vaikutyje Stanley, va tokį: ![]() Labiausiai džiaugiuosi dėl spalvos, nes visada norėjau raudono. Dabar ir jiems, kaip ir Milleniumams akcija, taigi be autokėdutės kainuoja 791 Lt. Kėdutė, atrodo 179 kainavo, bet dar kažkokią nuolaidą pritaikė. Dabar galiu dar pasakyt keletą žodžių palyginimui su Milleniumu. Milleniumo sportinė dalis biškį geresnė- ten pilnai išsitiesia ta vieta, kur kojytės pasideda, o šitą, atrodo, galima greičiau išaugti, jeigu vaikas ilgakojis bus O kiti palyginimai pas mane jau Stanley naudai: jis ŽYMIAI lengvesnis už Milleniumą. Šiandien dar kartą juos abu pakilnojau, skirtumas akivaizdus. Na ir visiškai be vargo, nieko neardžius įvažiuoja į liftą. Tai vat, neagituoju aš QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 21, 18:36) Hasta, o aš ėmiau ir apsisprendžiau Ir nusipirkau Vaikutyje Stanley, Tai vat, neagituoju aš labas, o gera naujiena, sveikinu sveikinu igijus seimoj naujus ratus Is foto visai fainas (ar raudona pirkai-mergaites lauki? But gerai kad man parasytum: 1. kiek sveria su sportinuku remas; kiek lengvesnis uz Mileniuma? 2. lopsio ilgumas 3.kokios spalvikes buna 4.ar visiskai issitiesia sportinukas 5. sportinuke kur vaikelis ziuri (i mama ar i prieki) 6.ratai kokie pripuciami ar gumuoti? Oho visa paklode gavosi klausimu QUOTE(Hasta @ 2008 04 22, 11:21) labas, o gera naujiena, sveikinu sveikinu igijus seimoj naujus ratus Is foto visai fainas (ar raudona pirkai-mergaites lauki? But gerai kad man parasytum: 1. kiek sveria su sportinuku remas; kiek lengvesnis uz Mileniuma? 2. lopsio ilgumas 3.kokios spalvikes buna 4.ar visiskai issitiesia sportinukas 5. sportinuke kur vaikelis ziuri (i mama ar i prieki) 6.ratai kokie pripuciami ar gumuoti? Oho visa paklode gavosi klausimu Raudoną, nes man graži ši spalva. O laukiu tai berniuko. Žinai, aš tau tų techninių charakteristikų tikrai nepasakysiu, nes neturiu gi kaip pasverti jo. Dėl spalvikių, tai yra trys: oranžinė, tamsiai pilka ir raudona. Sportinukas išsitiesia beveik pilnai, man pasirodė pakankamai tiesu ten bus leliui. Tik kojytėms galėtų būti atlenkiamas pakilimas padarytas, kad jas būtų galima jau paaugusiam pilnai ištiest, jei gulėtų. Ratai pripučiami, dideli. Jei dar kokios info trūksta, tai siūlau nuvažiuoti į Vaikutį ir pačiai apžiūrėt. Bent Kaune tai Milleniumai stovi šalia Stanley, taip kad yra galimybė iškart palyginti juos, pakilnoti ir t.t. O dar variantas- paklausinėti pas jį parduodančią mamytę visų detalių. Kadangi ji suinteresuota parduoti, turėtų nepatingėti išmatuoti ir t.t. Skelbimas čia: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=304611 QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 22, 12:49) Raudoną, nes man graži ši spalva. O laukiu tai berniuko. Žinai, aš tau tų techninių charakteristikų tikrai nepasakysiu, nes neturiu gi kaip pasverti jo. Dėl spalvikių, tai yra trys: oranžinė, tamsiai pilka ir raudona. Sportinukas išsitiesia beveik pilnai, man pasirodė pakankamai tiesu ten bus leliui. Tik kojytėms galėtų būti atlenkiamas pakilimas padarytas, kad jas būtų galima jau paaugusiam pilnai ištiest, jei gulėtų. Ratai pripučiami, dideli. Jei dar kokios info trūksta, tai siūlau nuvažiuoti į Vaikutį ir pačiai apžiūrėt. Bent Kaune tai Milleniumai stovi šalia Stanley, taip kad yra galimybė iškart palyginti juos, pakilnoti ir t.t. O dar variantas- paklausinėti pas jį parduodančią mamytę visų detalių. Kadangi ji suinteresuota parduoti, turėtų nepatingėti išmatuoti ir t.t. Skelbimas čia: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=304611 nukopinau klausimus, laukiu ka atrasys.. Dekoju uz skelbimo nuoroda Buvau vaikuty, biski laiko praeis ir vel vaziuosiu, geda ten vaziuot daznai ir to pacio klausinet
Bent Kaune tai pardavėjos keičiasi, kas antrą dieną gal ta pati dirba
mačiau, kad pas pardavėją klausei to paties, apie ratus. Tai žinok, Stanlėjų ir nebūna kitokiais, kaip tik pripučiamais ratais O apie spalvą, kad oranžinė, ji rašė skelbime. Nu bet čia neesmė. Pamaniau, jeigu tavęs nebaido Milleniumo svoris, tai panašiai sveria X-landeriai. Nesidomėjai jais, nepatinka? Mačiau, labai gražų x-landerį dabar pardavinėja už labai gerą kainą- 750 Lt kainuoja komplektas iš trijų dalių, tuo tarpu kai naują galima įpirkti nebent už 1600 Lt (tiesa, dar girdėjau, kad Gariūnuose galima gaut už 1400). QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 22, 15:35) Bent Kaune tai pardavėjos keičiasi, kas antrą dieną gal ta pati dirba mačiau, kad pas pardavėją klausei to paties, apie ratus. Tai žinok, Stanlėjų ir nebūna kitokiais, kaip tik pripučiamais ratais O apie spalvą, kad oranžinė, ji rašė skelbime. Nu bet čia neesmė. Pamaniau, jeigu tavęs nebaido Milleniumo svoris, tai panašiai sveria X-landeriai. Nesidomėjai jais, nepatinka? Mačiau, labai gražų x-landerį dabar pardavinėja už labai gerą kainą- 750 Lt kainuoja komplektas iš trijų dalių, tuo tarpu kai naują galima įpirkti nebent už 1600 Lt (tiesa, dar girdėjau, kad Gariūnuose galima gaut už 1400). x-landeriu Garuose tikrai nemaciau, jau pradedu uzpavydeti toms kurios zino ko nori ir jau nusipirko, o as kaip vista - trypcioju vietoje
kiek suprantu vertas dėmesio vežimas?
Aš noriu vėl triračio ir apžiūrėjus šitas man visai nieko. Atitinka mano kriterijus, o ir kaina nėra tokia labai besikandžiojanti. QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 21, 17:36) Hasta, o aš ėmiau ir apsisprendžiau Ir nusipirkau Vaikutyje Stanley, va tokį: ![]() Labiausiai džiaugiuosi dėl spalvos, nes visada norėjau raudono. Dabar ir jiems, kaip ir Milleniumams akcija, taigi be autokėdutės kainuoja 791 Lt. Kėdutė, atrodo 179 kainavo, bet dar kažkokią nuolaidą pritaikė. Dabar galiu dar pasakyt keletą žodžių palyginimui su Milleniumu. Milleniumo sportinė dalis biškį geresnė- ten pilnai išsitiesia ta vieta, kur kojytės pasideda, o šitą, atrodo, galima greičiau išaugti, jeigu vaikas ilgakojis bus O kiti palyginimai pas mane jau Stanley naudai: jis ŽYMIAI lengvesnis už Milleniumą. Šiandien dar kartą juos abu pakilnojau, skirtumas akivaizdus. Na ir visiškai be vargo, nieko neardžius įvažiuoja į liftą. Tai vat, neagituoju aš tai patenkinta pirkiniu? aš irgi šituo susidomėjau. jaučiu, varysiu į vaikutį pačiupinėt
o mes jau vazinejam millenium vezimelyje
QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 29, 23:48) patenkinta, kaip kitaip bet gi dar nebuvo progos išbandyti- gimdysiu kažkur birželio/liepos sandūroj. taip kad nieko papildomai papasakot negaliu. lauksiu žinių, man pirkimas vežimo turbūt tik rudenį nusimato, tad laiko dar į valias, galiu laukti tavo praktinių atsiliepimų. Tik nepamiršk pasidalinti aš labai noriu triračio, šitas man visai patinka. Reik rast laiko nulėkt iki Vaikučio QUOTE(Isila @ 2008 04 30, 10:27) lauksiu žinių, man pirkimas vežimo turbūt tik rudenį nusimato, tad laiko dar į valias, galiu laukti tavo praktinių atsiliepimų. Tik nepamiršk pasidalinti aš labai noriu triračio, šitas man visai patinka. Reik rast laiko nulėkt iki Vaikučio Gerai- jei nepamiršiu Gal iki rudens atsiras ir daugiau turinčių Stanley. Ar gal reikėtų užvesti naują temą apie juos, nes tos kas turi Stanley, į Milleniumo temą gal ir neužsuka? Man tai įdomu, ką Hansa išsirinko? Pasipasakok QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 30, 12:21) Gerai- jei nepamiršiu Gal iki rudens atsiras ir daugiau turinčių Stanley. Ar gal reikėtų užvesti naują temą apie juos, nes tos kas turi Stanley, į Milleniumo temą gal ir neužsuka? Man tai įdomu, ką Hansa išsirinko? Pasipasakok tikriausiai
Sveikos, turiu milenium salotinį....spalva
Dėl teplumo- išvažinėjom iki 6 mėn. lopšyje, bet stovis kaip naujo. Dabar sportinuke, tai gal labiau papurvinsim, bet sportinė beveik visa pagrindinė dalis nusiima plauti galima. Beje, buvo apkakojęs paukštis, tai pavaliau su kempine, su fairy ir neliko jokios dėmės, valosi lengvai....taigi, nėra dėl to problemų tikrai.... draugė turi tą Stanlay oranžinį, tai labai gailisi kam jį išsirinko dėl 3 ratų. Sakė jau kaip nepatogų bordiurais kai reikia kilnotis....
Sveikutės....
Mes taip pat įsimylėjome salotinį Nakko milenium, tik žiuriu Vilniuje pigiau nei Alytuje, tai man reiks atvažiuoti į sostinę, nes pas mus 899.00
Sveikos, mes taip pat labai susidomėjom šiuo Nakko Millenium vežimaičiu. Buvau nuvažiavus šiandien apžiūrėti kaip atrodo - nu tikrai labai patiko, ir lopšys didelis ir šiaip toks patogus. Vienintelis minusas tikriausiai tai, kad rankena nepersikelia. Gal vilnietės ar kaunietės gali informuoti kokių splavų pasirinkimas jų mieste "Vaikutyje", nes pas mus, Panevėžyje - visas raudonas ir du vežimai dviejų spalvų (lopšio viršus raudona, apačia mėlyna / lopšio viršus mėlynas, apačia raudona).
O kokie lopšio išmatavimai?
Gal yra koks internetinis puslapis su techniniais duomenimis šio vežimo? QUOTE(airv @ 2008 06 25, 14:41) O kokie lopšio išmatavimai? Gal yra koks internetinis puslapis su techniniais duomenimis šio vežimo? www.vaikutis.lt ten nueik kur sportiniai vezimai ir ties viduriu nusileisk, viskas aprasyta. mes irgi pirkom si vezima, man baisiai patiko, pirkom zydra, nu be galo grazi spalvyte QUOTE(umberta @ 2008 07 02, 14:40) www.vaikutis.lt ten nueik kur sportiniai vezimai ir ties viduriu nusileisk, viskas aprasyta. mes irgi pirkom si vezima, man baisiai patiko, pirkom zydra, nu be galo grazi spalvyte ta ratų pompa tikras š....nieko jie nepūčia...vos ne tokio tipo kaip žaislinė....taigi nedaug netekot
va ir as pasisakysiu
naudojam nako milenium beveik 5men, vejai nebaisus joki bet siaip is esmes patenkinti aisku kaletu buti priedu daugiau pvz apsauga nuo lietaus(pirkom universale ir papildomai pirkom sketuka nuo saules ir vejo) o kiek priblevyzgojau o pompa mum kuo puikiausiai tarnauja |