Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: NAKKO vežimėliai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Dziurgyte
Laba dienyte 4u.gif
Gal kas turit NAKKO Oregon trirati vezima,kokia patirtis,ar nesigailit?Ka gero galit pasakyt apie si vezimaiti? ax.gif
juraciux
pas mane yra nakko tik ne oregon o tornado. Irgi pirkau vaikutyje. Jei kalbet apie pacia kokybe ta iskustis negaliu nors vezimas ir pakankamai pigus. Nors viena karta kai vaiksciojau lauke ratas nukrito. Aisku pati kalta nes ratu nesutepiau blush2.gif
Svoris toks kad pati pakelt galiu ir manevringas, "minkstai" vaziuoja nes gera amortizacija.
Gal siek tiek erdvesnis galetu buti.
Kai pirkau savaji nakko, tai tokios firmos triracio nebuvo, bet manau jie kazkuom panasus. Tai tikrai juo dziauguosi ir jokio kito nenoreciau tongue.gif aisku vasarai gal ir reiketu kokio lengvesnio sportinuko.
Joalin
Ai, supratau, kuri jus turejote omeny. Tai Oregon Nakko, dar yra Oregon Passion. doh.gif: Skiriasi ratai ir spalva.
Siaip kiek teko juos ciupineti, tai jie labai siauruciai. Del to ju ir nepirkau. Turim oregon s smile.gif
Papildyta:
Tornado
user posted image
Oregon Nakko
user posted image
Dziurgyte
Oregon Nakko
user posted image
*

[/quote]
mes sita turim,tik zydras su oranzinia spalvyte thumbup.gif ,nu siaip gal ir siaurokas,bet sesuo turi panasio plocio,tai sekmingai mzoji jame gyveno smile.gif
juraciux
Del siaurumo tai tikra tiesa.Jie atrodo tikrai labai siauri. Bet kai su mazuciu apkutotu naujagimiu vazinejau ziema tai nesijaute kad vietos truktu. O ir dabar kai vaikui 3.5men uztenka tos vietos mirksiukas.gif
Šypsenėlė24
O koks svoris šių vežimų? wub.gif
guodele
Mane labai sužavėjo Nakko Moon vežimėlis. Mamytės, gal kuri turite šį vežimėlį? Ar esate juo patenkinti?
Shater
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 04 13, 18:34)
O koks svoris šių vežimų? wub.gif
*

Svoris 13-15 kg,tai labai uzknisdavo i 5auksta tasyti...o siaip tai puikuva wub.gif
ziwe
QUOTE(Dziurgyte @ 2007 03 14, 11:19)
Laba dienyte 4u.gif
Gal kas turit NAKKO Oregon trirati vezima,kokia patirtis,ar nesigailit?Ka gero galit pasakyt apie si vezimaiti? ax.gif
*

As turiu NAKKO Oregon trirati. Gal ir nieko butu ,tik labai siauras, nestabilus ir sunkus. Vienintelis privalumas- su juo labai lengva manevruoti. blink.gif
Viltyte
QUOTE(guodele @ 2007 05 03, 19:53)
Mane labai sužavėjo Nakko Moon vežimėlis. Mamytės, gal kuri turite šį vežimėlį? Ar esate juo patenkinti?
*

sintetikia, sintetika ir dar karta sintetika, vasara i toki vezima vaiko guldyti negali, nes jis bus visas suprakaitaves, o galu gale dar ir susti gali pradeti
nera jokios medvilnes nieko, jie nukopijuoti nuo brevi ovo vezimeliu pomidorai2.gif
siaip vizualiai paziurejus jie atrodo vienodi, bet kai pradedi aiskintis tai i ta moon net nesinori ziureti
nu bet cia mano nuomone smile.gif jusu teise rinktis 4u.gif

o del tu vezimu svoriu nakko tai ju svoris ne 15kg, 15kg yra tik pats remas be jokiu ratu be nieko, realiai ju svoris sieka +/- 20kg blink.gif
SkyLy
labas 4u.gif vaikutyje maciau nakko vezimeli kuris vadinasi millenium.suzavejo kad jo aukstai lopsys nes pati tikrai auksta esu,ir manevringa vaziuokle,taciau niekur nerandu jokios info apie ji...pasidalinkit patirtim..
Kriiste
Nu nejuokaukit. Pasisveriau su vezimu ant ranku ir paskui viena - 11kg, aiskube tasiu, lopsiu ir t.t. doh.gif
Puikus vezimas, va del 5 auksto tai blogai. Mes vezima masinoje laikom - taip daug lengviau. O siaip jam jokiu priekaistu neturiu jau beveik 1.3 metus vazinejam. Ziema be galo silta - miegmaisiukas neslampantis, vejo neperpuciamas, vasara daug atsisega ir vel labai atviras lieka zodziu thumbup.gif
SkyLy
tai niekas nieko? verysad.gif
Kriiste
Tiesa, pas mane oregon Passion (ratai kitokie) doh.gif
Papildyta:
O kas del ju siaurumo, tai niekis juk vaiko net ziema nereikia kaldrom kuntavoti, nes labai jau siltas lopsiukas kur transformuojasi i miegmaisiuka. Jis impregnuotas ir nepraleidzia nei vejo, nei dregmes. Mes jau viena ziema atvazinejom ir esam be galo patenkinti, o kur dar gaubtas - vaikutis is tiesu guli giliai. Visos drauges tos silumos man pavydejo. Ant naminiu rubeliu uzrengiu kombinezona, idedu i miegmaisiuka ir iki -7 be problemu, o vasara atsisega gaupto galas - tada gerai ventiliuojasi ir vaikui ne taip karsta. Zodziu thumbup.gif
vainė
Galiu pasakyt tik tiek, kadšiandien jį nusipirkau, nes žiauriai patiko vyrui blush2.gif Sunku pasakyt kaip ten jis eksploatuosis, bet savus pliusus tikrai turi- erdvus, platus ir gerai apšiltintas lošys- o tai mums rugsėjinukams spalinukams labai aktualu, ,nesunkus, aukštas, kaip vyras sako "Bagotai" atrodo.... lotuliukas.gif (truputi jis narcizas tuo klausimu). Bet įdomiausia- pirkau Vaikutyje o iVaikučio netiniame psl. jo visai nėra, o kai nelabai kalbi pardavėja buvo tai nelabai ką ir sužinojau... Beje šiandien buvo nuolaidų daug Vaikutyje (gal jos ir nuo seniau, nežinau, nes nebuvau) tai truputįpigesnis išėjo...ir dar nusiderėjom papildomai (šliaužtus ir kepurytę dovanojo lotuliukas.gif mano vyras ir nuo lito nusidera).... mums pardavėja sakė berods kad jis lyg Austriškas (kad ne lenkiškas ier ne kiniškas tai tikrai). Vienintelis man kas nepatinka- spalva, nes kolekcija iš dviejų spalvų- bordinė ir salotinė. O kai mums gims berniukas tai bordinė kaip ir atkrito, tai pasiėmėm salotinę.

Jei ką plačiau sužinosi- parašyk (gali ir į a.ž.) mirksiukas.gif
Viltyte
merginos vaikutis visus vezimus vezasi is kinijos ir ka jie besakytu, kad is kur jie yra, bet teisybe yra tokia, kad jie kinietiski 4u.gif
pati dirbu su vaikucio vezimais ir tikrai ta zinau blush2.gif
vainė
tai kad aplamai beveik visi vežimai arba lenkiški, arba kiniški tik rinkti berods lenkijoje... biggrin.gif na dar lietuviškų yra... neišgrius ir iš lenkiško/kiniško ar dar kokio arabiško, svarbu patogus būtų...o ten pasakyti gali iš kur tik nori (ypač turgoje, kai net popieriukų jokių nėra) mirksiukas.gif
LEDINE20
Mes irgi si modeliuka nusiziurejom labai patiko kad lopsys siltas ir erdvesnis uz kitu, tik kol kas dar negalim apsispresti nes X - lander XA modelis irgi labai panasus g.gif Svarbiausia kad dideli ratai ir priekiniai manevringi man tas labai buvo renkantis aktualu smile.gif Gal kas galit parasyti lopsio ismatavimus? Ir dar idomu kaip jis susilanksto ar tilps mums i bagazine g.gif
Dziurgyte
nu ka as dabar galiu apie ji pasakyti,naudojam jau beveik 5 men,tai super vezimas,ir lab man gerai,kad siauresnis,del sintetikos,tai mes visa vasara su juo draugavom,ne karto mazoji nebuvo suprakaitavus,be to as idejau i ji kokosini ciuzinuka,labai patogu kai karsta,kad nusiima visas galas,daug oro gryno ieina thumbup.gif ,labai patogus manevruoti ir minkstai vaziuoja,tik minusas toks,blunka spalvos nuo saules,bent jau mums oranzine isbluko verysad.gif ir dar ratai didoki tai i bazazine ne visada ikisam,reik ratus nuimt,bet ir tai nedidele problema,vienu pirsto paspaudimu nusiima ir uzsideda thumbup.gif
o sveria tai kazkur 12kg,biski sunkoka tampyti is trecio auksto,bet suradau buda kaip lengvai nusileist ir lengvai uzlipt su juo lotuliukas.gif
juliux
Mes turim Nakko triratį. Atrodo toks siauras, tačiau kai vaikiną įsodinu, tai vietos lyg ir užtenka. Tikiuosi iki žiemos atsisakysim vežimuko ax.gif .
Ziedlapiux
labas, mes siandien nusipirkom si vezimuka, o spalva salotine .labai grazi spalva, sis vezimukas yra vokiskas, joks nelenkiskas ar kiniskas. kadangi isbandysim ji tik po 3men. tai minusu ir pliusu nezinau.bet remas tvirtas, lopsiukas siltas ir erdvus, tik gaila kad ant jo nesitvirtina autokedute ir nera krepsioo.
dar gavom 100lt.nuolaida jam ax.gif
Silence
Sveikos,
as taip pat domiuosi siuo vezimeliu, pirma ji pamaciau turguje, tai mums su vyru jis tikrai patiko, nes ratai labai liuks, manevringi, lopsys normalus, sportine dalis erdvi, tik turguje kazkaip mums ta rankena pasirode isklerus, tai pagalvojau biski ne kas. Paskui Vilniuje apziurejau ji Vaikutyje, tai ten rankena buvo stabili, tik vat neaisku ar ji neisklertu nuo supimo, lingavimo..
Bet siaip be to kad truputi gaila jog nera autokedutes jam, daugiau priekaistu nemaciau siam vezimeliui ir kaina man labai patiko.
Vat dabar esu tarp X lander XA ir Nakko Milenium thumbup.gif
Fabiana
QUOTE(zuvedra21 @ 2007 10 27, 15:59)
labas, mes siandien nusipirkom si vezimuka, o spalva salotine .labai grazi spalva, sis vezimukas yra vokiskas, joks nelenkiskas ar kiniskas. kadangi isbandysim ji tik po 3men. tai minusu ir pliusu nezinau.bet remas tvirtas, lopsiukas siltas ir erdvus, tik gaila kad ant jo nesitvirtina autokedute ir nera krepsioo.
*

QUOTE(Silence @ 2007 10 30, 13:31)
Sveikos,
as taip pat domiuosi siuo vezimeliu, pirma ji pamaciau turguje, tai mums su vyru jis tikrai patiko, nes ratai labai liuks, manevringi, lopsys normalus, sportine dalis erdvi, tik turguje kazkaip mums ta rankena pasirode isklerus, tai pagalvojau biski ne kas. Paskui Vilniuje apziurejau ji Vaikutyje, tai ten rankena buvo stabili, tik vat neaisku ar ji neisklertu nuo supimo, lingavimo..
Bet siaip be to kad truputi gaila jog nera autokedutes jam, daugiau priekaistu nemaciau siam vezimeliui ir kaina man labai patiko.
Vat dabar esu tarp X lander XA ir Nakko Milenium thumbup.gif
*

yra kedute siam vezimui, tik reikia pirkti adapterius. pasiklauskite Vaikutyje mirksiukas.gif
kvikte
Sveikos,

čia rudenį buvo didelis susidomėjimas millenium vežimėliais. gal dabar mamos galite pasakyti, ar tikrai geras tas vezimėlis, nes mes su vyru būtent apie tokį ir galvojame. Būtų įdomu sužinoti pliusus ir minusus.
godė
QUOTE(kvikte @ 2008 01 15, 13:50)
Sveikos,

čia rudenį buvo didelis susidomėjimas millenium vežimėliais. gal dabar mamos galite pasakyti, ar tikrai geras tas vezimėlis, nes mes su vyru būtent apie tokį ir galvojame. Būtų įdomu sužinoti pliusus ir minusus.
*

Papildyta:
sveikutės, aš vakar buvau vaikutyje tai mane irgi sužavėjo šis vežimas, be to atsirado dar dvi naujos spalvos tai orandžinė su melsva kombinuota atrodo neblogai ir manau tinka visiems leliukams ,gar tokių vežimų yra ir turge? įdomu kokia jųkaina gal kas nakko millenium pirkot gariūnuose?labai norėčiau kad parašytumėt visus šio vežimo minusiukus, nes jis man labai patiko. thumbup.gif thumbup.gif
aaalinuxxx
gal kas galit suteikti informacijos apie nakko sportinius vezimelius, labai nustebino maza kaina, todel suabejojau ar jie gali buti kokybiski. siaip is isvaizdos patiko smile.gif
Levander
QUOTE(zuvedra21 @ 2007 10 27, 15:59)
nera krepsioo.

*

kokio krepsio? blush2.gif

kaip gavai nuolaida? blush2.gif

man tai tik sitas vezimelis akyse ir testovi... maciau ji tik gatvej vazinejant ir www.vaikutis.lt, tai paciupinejusi dar nesu biggrin.gif o kiek "Vaikuty" jis realiai kainuoja? 4u.gif
ai, dar vienas klausimelis? blush2.gif o sportine dalis turi visiskai gulima padeti? 4u.gif
Liusii
QUOTE(Levander @ 2008 01 27, 20:24)
kokio krepsio?  blush2.gif

kaip gavai nuolaida?  blush2.gif 

man tai tik sitas vezimelis akyse ir testovi... maciau ji tik gatvej vazinejant ir www.vaikutis.lt, tai paciupinejusi dar nesu  biggrin.gif  o kiek "Vaikuty" jis realiai kainuoja?  4u.gif
ai, dar vienas klausimelis?  blush2.gif  o sportine dalis turi visiskai gulima padeti?  4u.gif
*

nuolaidos reikia prašyti parduotuvėje kai perki vežimėlį ir tikrai padarys mirksiukas.gif sportinė dalis nėra visiškai gulima smile.gif
Liusii
vakar buvau vaikutyje ir šitas vežimas man labai patiko nes sportine dalis pilnai gulima, turi apklota ant kojyciu ir gana platoka thumbup.gif
Levander
tai gulima ar nepilnai gulima? biggrin.gif
o siaip tvirtas vezimukas atrodo? blush2.gif
ir kokia kaina viso komplekto "Vaikuty"? 790lt? mastau.gif
ruta_zalia
QUOTE(Levander @ 2008 01 29, 20:40)
tai gulima ar nepilnai gulima?  biggrin.gif
o siaip tvirtas vezimukas atrodo?  blush2.gif 
ir kokia kaina viso komplekto "Vaikuty"? 790lt?  mastau.gif
*

Vakar mes irgi buvome "Vaikutyje", labai patiko sie vezimeliai, manau griebsim ji. Patiko ir lopsys ir sportine dalis. Beje, sportine duris yra pilnai gulima ir gana erdvi thumbup.gif
Liusii
QUOTE(Levander @ 2008 01 29, 20:40)
tai gulima ar nepilnai gulima?  biggrin.gif
o siaip tvirtas vezimukas atrodo?  blush2.gif 
ir kokia kaina viso komplekto "Vaikuty"? 790lt?  mastau.gif
*

kadangi Vaikutyje dirba mano draugė, tai kokybė to vežimo ji sakė kad gera, bet reikia kėdutę ir adapterius pirkti atskirai mirksiukas.gif Šiaip ir aš pati galvoju jį pirkti bigsmile.gif labai fainuoliškas jis man pasirodė. Maniau kad sportinė dalis ne pilnai gulima bet klydau - pasirodo pilnai ir dar gana plati ir turi kojoms apklotą thumbup.gif
godė
gal kas žinot ar gariūnuose nėra tokių vežimėlių, man labai patiko...
Liusii
QUOTE(godė @ 2008 02 06, 12:59)
gal kas žinot ar gariūnuose nėra tokių vežimėlių, man labai patiko...
*

manau kad geriau pirkti parduotuvėje, nes jei kas sugestų ar sulūžtų lengviau būtų rasti galus, o gariūnuose tai nusipirksit, o jei sulūš o pardavėjas jau nebedirba?
u.o.g.y.t.e
Niu, mamulios, kas naudojat si vezima - ar vis dar patenkintos? gal islindo kokie minusai? Dar norejau paklausti, ar spalvyte neblunka ir rankena neisklera g.gif Mes vis dar rimtai mastom, rinktis si ar Xlander XA g.gif Dar patrauklus Xadventure, irgi yra Vaikutyje, lb panasus i tuos du, bet jis daug brangesnis ax.gif
ruta_zalia
Na mes irgi ziurinejome siuos vezimelius, bet pasirinkimas buvo XAdventure. Mileniumas man patiko, bet vyras savo vyriska akimi viska isstudijaves parinko kita varianta: 1. del priekiniu ratuku; 2. del susilankstymo, XAdventure lengviau sulankstyti, jis kompaktiskiau susideda; 3. del lopsio rankenu, ju ilgis reguliuojamas ir jos lopsio isoreje o ne viduje; 4. del stabdzio, na jis ten kazka nuziurejo del pacio fiksavimo, 5. vienintelis mano pasirinkimas - spalva blush2.gif Ai, dar remo forma kitokia XAdventure ir padegta plastiku. Aisku, mes dar jo nenaudojome, dar tik laukiame savo mazylio, tai kaip bus panaudojus galesiu atsakyti tik balandzio men mirksiukas.gif
Nors is esmes jie abu labai labai panasus.
gutė pinkutė
Gal kuri turit NAKKO ALU 6 sportinį vežimuką, man jis labai patiko ir manevringas pasirodė, bet norėtusi prieš perkant turėti kokių nors atsiliepimų ax.gif
Levander
klausimėlis toms, kurios jau turi Millenium'ą... kaip jums ta sportinė dalis? kažin, ar patogu ten tą diržą vis traukinėti, kai nori vaikutį paguldyti??? blush2.gif ir siaip kokie atsiliepimai apie sportinę dalį? kad lopšys didelis tai pati šiande pas draugę pamačiau thumbup.gif paguldė ten savo beveik 2 metukų dukrytę, tai is pločio kuo puikiausiai ji tilpo biggrin.gif biggrin.gif
pilveliukas
biggrin.gif a va siandien isigijom nakko milenium gariunuose. salotines spalvos, be krepsio-jie neturi. Su metu garantija remuj, i komplekta ieina -lopsys ir sportine dalis su uzklotu kojytems, pilnai gulima sportine dalis thumbup.gif . prie jo pasiule kedute ant remo-bendra suma 870lt. uz vezima 700 blush2.gif taip pat svarstem del x landerio skirtumai minimalus, kadangi jau cia musu antras vezimas ziurejom kad butu patvarus remas ir lengvas manevruoti thumbup.gif rytoj isbandysim sportine dali
mirksiukas.gif
amelituke
Sveikos,

Mes irgi su MB renkames tarp X-Lander XA ir Millenium. Pakolkas linkstame arciau XA.
Man nepatinka, kad Vaikutyje duoda tik 3 men garantija, tai kaip vyras sako, dar vaikas nebus gimes, o garantija jau pasibaigus (XA duoda metams).
Kitas dalykas spalvos - jos ryskios ir teplios, va nebent ta bordine, bet kaip mums paaiskino pardaveja ju like tik 3 vezimeliai (visu kitu spalvu kiek nori) ir is tu vienas ekspozicijoj, antras uzsakytas. Tai daugmaz jei dabar nepirksit, tai "RYT" jau galit ir nebegauti...
laisve76
Šiaip medžiagytė tai ne sintetika, o tik išorinė dalis kaip ir visų vežimukų sintetinė, o vidus medvilninis, specialūs dažai naudoti, kad vaikučio nealergizuotų. Mes juo irgi labai džiaugėmės, super manevringas, bet kokioje parduotuvėje tarp lentynų išlaviruodavome, visru įvažiuodavome. thumbup.gif
jolitana
sveikutes
mes pirkome nakko millenium vezima gariunuose ir esame juo patenkinti, vaziuoja kaip tankas, labai manevringas, thumbup.gif ryskus, niekur nepasimesi, labai greitai tave pastebi( zioplinejantis MB smile.gifsmile.gifsmile.gif) kolkas jokiu nusiskundimu neturime. lopsiukas tikrai labai geras didelis ir siltas jokie pavasariniai vejai mums nebaisus biggrin.gif beto sulaukeme daug pagiru ypac rajoniniuose miesteliuose biggrin.gif kolkas sportinuko dar neisbandem jo eile dar tik priesaky, nes mes kolkas tik augame ir stiprejame. thumbup.gif
trixy
mes Nakko Millenium nuo lapkricio vazinejam, siaip su remu viskas tvarkoj tik labai nekompaktiskas, rankena tvirta, manevringas, lopsio kol kas uztenka. Bet va vakar kazkoks varztas nuo priekinio rato nukrito, pastebejom tik jau sulankste vezima, tai baisu dabar rata pamest. Idomu ar sutaisytu mums kur nors g.gif Sportine dalis man biski be rysio, o dar kadangi remas uzima visa bagazine tai galvojam koki lengvesni sportinuka dabar jau pirkt.
*Knopka*
Turim toki vezimuka. Man tai visai patinka ax.gif ratai dideli, manevringi, pravaziuoja bet koki sniega ir pliurza, lopsys didelis, siltas, tai ziema vazinejom be problemu thumbup.gif tik visai neseniai persikraustem i sportine dali, kol kas viskas tvarkoj, sportinukas platus, turi visiskai gulima padeti, tad jokiu problemu thumbup.gif tik va planuojam atsilus orams nemazai vazinet, tai matyt parduosim ir pirksim koki skietuka, nes kitaip apart vezimo niekas i bagazine netilps, tuo labiau, kad ir bagazine musu nedidele biggrin.gif dar kazkuri sake, kad tamsiai raudona ne berniukiska spalba, o mes savo maziui turim kaip tik raudona ax.gif kai rinkomes, tai as irgi sakiau, kad ne berniukiska spalva, o vyras pareiske:"Neissigalvok, tikra Ferrari spalva" biggrin.gif
Fox_lady
Apžiūrėjau Nakko Millenium, ir man labai patiko. thumbup.gif
Tik norėčiau paklausti jau turinčių šį vežimą- kaip jis lifte telpa? Jeigu reikia nuimt ratą, ar sudėtinga tai?
Mano vaikiukas gims birželio gale ar liepos pradžioj. Mačiau, kad lopšys pašiltintas. Kaip manot, ar nebus vaikeliui per karšta?

Būsiu dėkinga už visas nuomones. 4u.gif
Jau beveik įsimylėjau šitą vežimuką, bet dar norėtųsi išgirsti, jeigu kas pastebėjot kokių minusų.
*Knopka*
QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 15, 21:21)
Apžiūrėjau Nakko Millenium, ir man labai patiko.  thumbup.gif
Tik norėčiau paklausti jau turinčių šį vežimą- kaip jis lifte telpa? Jeigu reikia nuimt ratą, ar sudėtinga tai?
Mano vaikiukas gims birželio gale ar liepos pradžioj. Mačiau, kad lopšys pašiltintas. Kaip manot, ar nebus vaikeliui per karšta?
*

Del lifto, tai man tik viena syki teko vaziuot mazam lifte, tai be problemu nusileidau. Nuemiau viena dideli rata (nusiima lengvai, dabar neatsimenu ar tai migtuka kazkoki paspaust reikia ar tai rankenele g.gif ) ir ivairavau i lifta, nusileidus uzdejau ratuka (uzsideda irgi lengvai, nieko fiksuot paciai nereikia) ir psio biggrin.gif
Kadangi vaikutis pas jus vasarinukas bus, tai gal ir bus karstoka, nes lopsiukas tikrai siltas, mums tai buvo super, nes gimem rudeni...
Truputuka ne i tema ax.gif planuojam parduot savo vezimuka, tai jei bus susidomejusiu rasykit ax.gif vezimukas idealios bukles mirksiukas.gif
Hasta
QUOTE(*Knopka* @ 2008 04 16, 10:34)
Del lifto, tai man tik viena syki teko vaziuot mazam lifte, tai be problemu nusileidau. Nuemiau viena dideli rata (nusiima lengvai, dabar neatsimenu ar tai migtuka kazkoki paspaust reikia ar tai rankenele  g.gif ) ir ivairavau i lifta, nusileidus uzdejau ratuka (uzsideda irgi lengvai, nieko fiksuot paciai nereikia) ir psio  biggrin.gif
Kadangi vaikutis pas jus vasarinukas bus, tai gal ir bus karstoka, nes lopsiukas tikrai siltas, mums tai buvo super, nes gimem rudeni...
Truputuka ne i tema ax.gif planuojam parduot savo vezimuka, tai jei bus susidomejusiu rasykit  ax.gif vezimukas idealios bukles  mirksiukas.gif
*

Sveiki, o koks mazdaug vezimelio svoris?
Fox_lady
QUOTE(*Knopka* @ 2008 04 16, 10:34)
Del lifto, tai man tik viena syki teko vaziuot mazam lifte, tai be problemu nusileidau. Nuemiau viena dideli rata (nusiima lengvai, dabar neatsimenu ar tai migtuka kazkoki paspaust reikia ar tai rankenele  g.gif ) ir ivairavau i lifta, nusileidus uzdejau ratuka (uzsideda irgi lengvai, nieko fiksuot paciai nereikia) ir psio  biggrin.gif
Truputuka ne i tema ax.gif planuojam parduot savo vezimuka, tai jei bus susidomejusiu rasykit  ax.gif vezimukas idealios bukles  mirksiukas.gif
*

Ačiū už atsakymą. Mane tik tas karštis ir atbaido. O gimusiems rudeniop ar rugpjūčio gale tai turėtų būti labai pats tas.
Dar trūkumas, kad spalvų nėra iš ko rinktis. Vaikuty žiūrėjau, tai tik persikinė ir žydra. O jeigu nesi tikras dėl vaikučio lyties?...

Kokios pas jus spalvos?

QUOTE(Hasta @ 2008 04 16, 15:40)
Sveiki, o koks mazdaug vezimelio svoris?
*

jis tikrai lengvas. Apie 11-12 kg su lopšine dalimi. Tas mane irgi žavi.
Šindila
QUOTE(Levander @ 2008 03 07, 01:41)
klausimėlis toms, kurios jau turi Millenium'ą... kaip jums ta sportinė dalis? kažin, ar patogu ten tą diržą vis traukinėti, kai nori vaikutį paguldyti???

as neseniai si vezimaiti isigijau, namuose tik karta sudejus buvau.. tai del to dirzo psortinej daly, man idomu ar atsigulus vaikui neidubs tas atlosas g.gif na cia tokia abejone mane apnyko ax.gif

QUOTE(pilveliukas @ 2008 03 11, 21:05)
biggrin.gif a va siandien isigijom nakko milenium gariunuose. salotines spalvos, be krepsio-jie neturi. Su metu garantija remuj, i komplekta ieina -lopsys ir sportine dalis su uzklotu kojytems, pilnai gulima sportine dalis thumbup.gif . prie jo pasiule kedute ant remo-bendra suma 870lt. uz vezima 700 blush2.gif taip pat svarstem del x landerio skirtumai minimalus, kadangi jau cia musu antras vezimas ziurejom kad butu patvarus remas ir lengvas manevruoti thumbup.gif rytoj isbandysim sportine dali

keista, vaikuty dave tik puse metu garantija doh.gif o turguj dugiau duoda unsure.gif beje kaina nelabai ir skiriasi nuo vaikucio biggrin.gif tik uz kedute nepigiai tada gavosi-170 lt, vaikuty maciau 130.
Del x-landerio man skirtumas yra ir didelis- visu pirma lopsio dydis.. x-landery man lopsys pasirode laaaabai mazas, beto jame ir sportine dalis pilnai neissitiesia kaip milleniume mirksiukas.gif

QUOTE(*Knopka* @ 2008 04 11, 12:42)
Turim toki vezimuka. Man tai visai patinka  ax.gif  ratai dideli, manevringi, pravaziuoja bet koki sniega ir pliurza, lopsys didelis, siltas, tai ziema vazinejom be problemu  thumbup.gif tik visai neseniai persikraustem i sportine dali, kol kas viskas tvarkoj, sportinukas platus, turi visiskai gulima padeti, tad jokiu problemu  thumbup.gif tik va planuojam atsilus orams nemazai vazinet, tai matyt parduosim ir pirksim koki skietuka, nes kitaip apart vezimo niekas i bagazine netilps, tuo labiau, kad ir bagazine musu nedidele  biggrin.gif dar kazkuri sake, kad tamsiai raudona ne berniukiska spalba, o mes savo maziui turim kaip tik raudona  ax.gif kai rinkomes, tai as irgi sakiau, kad ne berniukiska spalva, o vyras pareiske:"Neissigalvok, tikra Ferrari spalva"

mes ir berniukui bordine imem ax.gif taigi ne ruzava mirksiukas.gif remas tai is tikro sunkokas, ziurejau kita vezimeli, sketuka ir lopsys buvo erdvus, tik vien del ratu pasirinkau si- ar prie ezero ar pire juros- problemu pravaziuoti nebus thumbup.gif o vaiko kiekvienoj duobej nesinori kratyti ax.gif
Beje mes ir gimsim liepos gale, bet nemanau kad bus per karsta leliui, maziau aprengsim biggrin.gif
Hasta
Sveiki,
Susidomejau rugseji bus reikalingas, vein del lopsio kad nemazas, siltas, svoris irgi nieko bigsmile.gif
Gal kuri turit nuotrauka, ar nuoroda kokia atsiuskit geriau i AZ ax.gif , bet leksiu ziuret kaip gyvai atrodo
aciu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.