Gal kas turit NAKKO Oregon trirati vezima,kokia patirtis,ar nesigailit?Ka gero galit pasakyt apie si vezimaiti?
Laba dienyte
Gal kas turit NAKKO Oregon trirati vezima,kokia patirtis,ar nesigailit?Ka gero galit pasakyt apie si vezimaiti?
pas mane yra nakko tik ne oregon o tornado. Irgi pirkau vaikutyje. Jei kalbet apie pacia kokybe ta iskustis negaliu nors vezimas ir pakankamai pigus. Nors viena karta kai vaiksciojau lauke ratas nukrito. Aisku pati kalta nes ratu nesutepiau
Svoris toks kad pati pakelt galiu ir manevringas, "minkstai" vaziuoja nes gera amortizacija. Gal siek tiek erdvesnis galetu buti. Kai pirkau savaji nakko, tai tokios firmos triracio nebuvo, bet manau jie kazkuom panasus. Tai tikrai juo dziauguosi ir jokio kito nenoreciau
Ai, supratau, kuri jus turejote omeny. Tai Oregon Nakko, dar yra Oregon Passion.
Siaip kiek teko juos ciupineti, tai jie labai siauruciai. Del to ju ir nepirkau. Turim oregon s Papildyta: Tornado ![]() Oregon Nakko
Del siaurumo tai tikra tiesa.Jie atrodo tikrai labai siauri. Bet kai su mazuciu apkutotu naujagimiu vazinejau ziema tai nesijaute kad vietos truktu. O ir dabar kai vaikui 3.5men uztenka tos vietos
O koks svoris šių vežimų?
Mane labai sužavėjo Nakko Moon vežimėlis. Mamytės, gal kuri turite šį vežimėlį? Ar esate juo patenkinti?
QUOTE(Dziurgyte @ 2007 03 14, 11:19) Laba dienyte Gal kas turit NAKKO Oregon trirati vezima,kokia patirtis,ar nesigailit?Ka gero galit pasakyt apie si vezimaiti? As turiu NAKKO Oregon trirati. Gal ir nieko butu ,tik labai siauras, nestabilus ir sunkus. Vienintelis privalumas- su juo labai lengva manevruoti. QUOTE(guodele @ 2007 05 03, 19:53) Mane labai sužavėjo Nakko Moon vežimėlis. Mamytės, gal kuri turite šį vežimėlį? Ar esate juo patenkinti? sintetikia, sintetika ir dar karta sintetika, vasara i toki vezima vaiko guldyti negali, nes jis bus visas suprakaitaves, o galu gale dar ir susti gali pradeti nera jokios medvilnes nieko, jie nukopijuoti nuo brevi ovo vezimeliu siaip vizualiai paziurejus jie atrodo vienodi, bet kai pradedi aiskintis tai i ta moon net nesinori ziureti nu bet cia mano nuomone o del tu vezimu svoriu nakko tai ju svoris ne 15kg, 15kg yra tik pats remas be jokiu ratu be nieko, realiai ju svoris sieka +/- 20kg
labas
Nu nejuokaukit. Pasisveriau su vezimu ant ranku ir paskui viena - 11kg, aiskube tasiu, lopsiu ir t.t.
Puikus vezimas, va del 5 auksto tai blogai. Mes vezima masinoje laikom - taip daug lengviau. O siaip jam jokiu priekaistu neturiu jau beveik 1.3 metus vazinejam. Ziema be galo silta - miegmaisiukas neslampantis, vejo neperpuciamas, vasara daug atsisega ir vel labai atviras lieka zodziu
tai niekas nieko?
Tiesa, pas mane oregon Passion (ratai kitokie)
Papildyta: O kas del ju siaurumo, tai niekis juk vaiko net ziema nereikia kaldrom kuntavoti, nes labai jau siltas lopsiukas kur transformuojasi i miegmaisiuka. Jis impregnuotas ir nepraleidzia nei vejo, nei dregmes. Mes jau viena ziema atvazinejom ir esam be galo patenkinti, o kur dar gaubtas - vaikutis is tiesu guli giliai. Visos drauges tos silumos man pavydejo. Ant naminiu rubeliu uzrengiu kombinezona, idedu i miegmaisiuka ir iki -7 be problemu, o vasara atsisega gaupto galas - tada gerai ventiliuojasi ir vaikui ne taip karsta. Zodziu
Galiu pasakyt tik tiek, kadšiandien jį nusipirkau, nes žiauriai patiko vyrui
Jei ką plačiau sužinosi- parašyk (gali ir į a.ž.)
merginos vaikutis visus vezimus vezasi is kinijos ir ka jie besakytu, kad is kur jie yra, bet teisybe yra tokia, kad jie kinietiski
pati dirbu su vaikucio vezimais ir tikrai ta zinau
tai kad aplamai beveik visi vežimai arba lenkiški, arba kiniški tik rinkti berods lenkijoje...
Mes irgi si modeliuka nusiziurejom labai patiko kad lopsys siltas ir erdvesnis uz kitu, tik kol kas dar negalim apsispresti nes X - lander XA modelis irgi labai panasus
nu ka as dabar galiu apie ji pasakyti,naudojam jau beveik 5 men,tai super vezimas,ir lab man gerai,kad siauresnis,del sintetikos,tai mes visa vasara su juo draugavom,ne karto mazoji nebuvo suprakaitavus,be to as idejau i ji kokosini ciuzinuka,labai patogu kai karsta,kad nusiima visas galas,daug oro gryno ieina
o sveria tai kazkur 12kg,biski sunkoka tampyti is trecio auksto,bet suradau buda kaip lengvai nusileist ir lengvai uzlipt su juo
Mes turim Nakko triratį. Atrodo toks siauras, tačiau kai vaikiną įsodinu, tai vietos lyg ir užtenka. Tikiuosi iki žiemos atsisakysim vežimuko
labas, mes siandien nusipirkom si vezimuka, o spalva salotine .labai grazi spalva, sis vezimukas yra vokiskas, joks nelenkiskas ar kiniskas. kadangi isbandysim ji tik po 3men. tai minusu ir pliusu nezinau.bet remas tvirtas, lopsiukas siltas ir erdvus, tik gaila kad ant jo nesitvirtina autokedute ir nera krepsioo.
dar gavom 100lt.nuolaida jam
Sveikos,
as taip pat domiuosi siuo vezimeliu, pirma ji pamaciau turguje, tai mums su vyru jis tikrai patiko, nes ratai labai liuks, manevringi, lopsys normalus, sportine dalis erdvi, tik turguje kazkaip mums ta rankena pasirode isklerus, tai pagalvojau biski ne kas. Paskui Vilniuje apziurejau ji Vaikutyje, tai ten rankena buvo stabili, tik vat neaisku ar ji neisklertu nuo supimo, lingavimo.. Bet siaip be to kad truputi gaila jog nera autokedutes jam, daugiau priekaistu nemaciau siam vezimeliui ir kaina man labai patiko. Vat dabar esu tarp X lander XA ir Nakko Milenium QUOTE(zuvedra21 @ 2007 10 27, 15:59) labas, mes siandien nusipirkom si vezimuka, o spalva salotine .labai grazi spalva, sis vezimukas yra vokiskas, joks nelenkiskas ar kiniskas. kadangi isbandysim ji tik po 3men. tai minusu ir pliusu nezinau.bet remas tvirtas, lopsiukas siltas ir erdvus, tik gaila kad ant jo nesitvirtina autokedute ir nera krepsioo. dar gavom 100lt.nuolaida jam QUOTE(Silence @ 2007 10 30, 13:31) Sveikos, as taip pat domiuosi siuo vezimeliu, pirma ji pamaciau turguje, tai mums su vyru jis tikrai patiko, nes ratai labai liuks, manevringi, lopsys normalus, sportine dalis erdvi, tik turguje kazkaip mums ta rankena pasirode isklerus, tai pagalvojau biski ne kas. Paskui Vilniuje apziurejau ji Vaikutyje, tai ten rankena buvo stabili, tik vat neaisku ar ji neisklertu nuo supimo, lingavimo.. Bet siaip be to kad truputi gaila jog nera autokedutes jam, daugiau priekaistu nemaciau siam vezimeliui ir kaina man labai patiko. Vat dabar esu tarp X lander XA ir Nakko Milenium yra kedute siam vezimui, tik reikia pirkti adapterius. pasiklauskite Vaikutyje
Sveikos,
čia rudenį buvo didelis susidomėjimas millenium vežimėliais. gal dabar mamos galite pasakyti, ar tikrai geras tas vezimėlis, nes mes su vyru būtent apie tokį ir galvojame. Būtų įdomu sužinoti pliusus ir minusus. QUOTE(kvikte @ 2008 01 15, 13:50) Sveikos, čia rudenį buvo didelis susidomėjimas millenium vežimėliais. gal dabar mamos galite pasakyti, ar tikrai geras tas vezimėlis, nes mes su vyru būtent apie tokį ir galvojame. Būtų įdomu sužinoti pliusus ir minusus. Papildyta: sveikutės, aš vakar buvau vaikutyje tai mane irgi sužavėjo šis vežimas, be to atsirado dar dvi naujos spalvos tai orandžinė su melsva kombinuota atrodo neblogai ir manau tinka visiems leliukams ,gar tokių vežimų yra ir turge? įdomu kokia jųkaina gal kas nakko millenium pirkot gariūnuose?labai norėčiau kad parašytumėt visus šio vežimo minusiukus, nes jis man labai patiko.
gal kas galit suteikti informacijos apie nakko sportinius vezimelius, labai nustebino maza kaina, todel suabejojau ar jie gali buti kokybiski. siaip is isvaizdos patiko
QUOTE(zuvedra21 @ 2007 10 27, 15:59) kokio krepsio? kaip gavai nuolaida? man tai tik sitas vezimelis akyse ir testovi... maciau ji tik gatvej vazinejant ir www.vaikutis.lt, tai paciupinejusi dar nesu ai, dar vienas klausimelis? QUOTE(Levander @ 2008 01 27, 20:24) kokio krepsio? kaip gavai nuolaida? man tai tik sitas vezimelis akyse ir testovi... maciau ji tik gatvej vazinejant ir www.vaikutis.lt, tai paciupinejusi dar nesu ai, dar vienas klausimelis? nuolaidos reikia prašyti parduotuvėje kai perki vežimėlį ir tikrai padarys
vakar buvau vaikutyje ir šitas vežimas man labai patiko nes sportine dalis pilnai gulima, turi apklota ant kojyciu ir gana platoka
tai gulima ar nepilnai gulima?
o siaip tvirtas vezimukas atrodo? ir kokia kaina viso komplekto "Vaikuty"? 790lt? QUOTE(Levander @ 2008 01 29, 20:40) tai gulima ar nepilnai gulima? o siaip tvirtas vezimukas atrodo? ir kokia kaina viso komplekto "Vaikuty"? 790lt? Vakar mes irgi buvome "Vaikutyje", labai patiko sie vezimeliai, manau griebsim ji. Patiko ir lopsys ir sportine dalis. Beje, sportine duris yra pilnai gulima ir gana erdvi QUOTE(Levander @ 2008 01 29, 20:40) tai gulima ar nepilnai gulima? o siaip tvirtas vezimukas atrodo? ir kokia kaina viso komplekto "Vaikuty"? 790lt? kadangi Vaikutyje dirba mano draugė, tai kokybė to vežimo ji sakė kad gera, bet reikia kėdutę ir adapterius pirkti atskirai
gal kas žinot ar gariūnuose nėra tokių vežimėlių, man labai patiko...
Niu, mamulios, kas naudojat si vezima - ar vis dar patenkintos? gal islindo kokie minusai? Dar norejau paklausti, ar spalvyte neblunka ir rankena neisklera
Na mes irgi ziurinejome siuos vezimelius, bet pasirinkimas buvo XAdventure. Mileniumas man patiko, bet vyras savo vyriska akimi viska isstudijaves parinko kita varianta: 1. del priekiniu ratuku; 2. del susilankstymo, XAdventure lengviau sulankstyti, jis kompaktiskiau susideda; 3. del lopsio rankenu, ju ilgis reguliuojamas ir jos lopsio isoreje o ne viduje; 4. del stabdzio, na jis ten kazka nuziurejo del pacio fiksavimo, 5. vienintelis mano pasirinkimas - spalva
Nors is esmes jie abu labai labai panasus.
Gal kuri turit NAKKO ALU 6 sportinį vežimuką, man jis labai patiko ir manevringas pasirodė, bet norėtusi prieš perkant turėti kokių nors atsiliepimų
klausimėlis toms, kurios jau turi Millenium'ą... kaip jums ta sportinė dalis? kažin, ar patogu ten tą diržą vis traukinėti, kai nori vaikutį paguldyti???
Sveikos,
Mes irgi su MB renkames tarp X-Lander XA ir Millenium. Pakolkas linkstame arciau XA. Man nepatinka, kad Vaikutyje duoda tik 3 men garantija, tai kaip vyras sako, dar vaikas nebus gimes, o garantija jau pasibaigus (XA duoda metams). Kitas dalykas spalvos - jos ryskios ir teplios, va nebent ta bordine, bet kaip mums paaiskino pardaveja ju like tik 3 vezimeliai (visu kitu spalvu kiek nori) ir is tu vienas ekspozicijoj, antras uzsakytas. Tai daugmaz jei dabar nepirksit, tai "RYT" jau galit ir nebegauti...
Šiaip medžiagytė tai ne sintetika, o tik išorinė dalis kaip ir visų vežimukų sintetinė, o vidus medvilninis, specialūs dažai naudoti, kad vaikučio nealergizuotų. Mes juo irgi labai džiaugėmės, super manevringas, bet kokioje parduotuvėje tarp lentynų išlaviruodavome, visru įvažiuodavome.
sveikutes
mes pirkome nakko millenium vezima gariunuose ir esame juo patenkinti, vaziuoja kaip tankas, labai manevringas,
mes Nakko Millenium nuo lapkricio vazinejam, siaip su remu viskas tvarkoj tik labai nekompaktiskas, rankena tvirta, manevringas, lopsio kol kas uztenka. Bet va vakar kazkoks varztas nuo priekinio rato nukrito, pastebejom tik jau sulankste vezima, tai baisu dabar rata pamest. Idomu ar sutaisytu mums kur nors
Turim toki vezimuka. Man tai visai patinka
Apžiūrėjau Nakko Millenium, ir man labai patiko.
Tik norėčiau paklausti jau turinčių šį vežimą- kaip jis lifte telpa? Jeigu reikia nuimt ratą, ar sudėtinga tai? Mano vaikiukas gims birželio gale ar liepos pradžioj. Mačiau, kad lopšys pašiltintas. Kaip manot, ar nebus vaikeliui per karšta? Būsiu dėkinga už visas nuomones. Jau beveik įsimylėjau šitą vežimuką, bet dar norėtųsi išgirsti, jeigu kas pastebėjot kokių minusų. QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 15, 21:21) Apžiūrėjau Nakko Millenium, ir man labai patiko. Tik norėčiau paklausti jau turinčių šį vežimą- kaip jis lifte telpa? Jeigu reikia nuimt ratą, ar sudėtinga tai? Mano vaikiukas gims birželio gale ar liepos pradžioj. Mačiau, kad lopšys pašiltintas. Kaip manot, ar nebus vaikeliui per karšta? Del lifto, tai man tik viena syki teko vaziuot mazam lifte, tai be problemu nusileidau. Nuemiau viena dideli rata (nusiima lengvai, dabar neatsimenu ar tai migtuka kazkoki paspaust reikia ar tai rankenele Kadangi vaikutis pas jus vasarinukas bus, tai gal ir bus karstoka, nes lopsiukas tikrai siltas, mums tai buvo super, nes gimem rudeni... Truputuka ne i tema QUOTE(*Knopka* @ 2008 04 16, 10:34) Del lifto, tai man tik viena syki teko vaziuot mazam lifte, tai be problemu nusileidau. Nuemiau viena dideli rata (nusiima lengvai, dabar neatsimenu ar tai migtuka kazkoki paspaust reikia ar tai rankenele Kadangi vaikutis pas jus vasarinukas bus, tai gal ir bus karstoka, nes lopsiukas tikrai siltas, mums tai buvo super, nes gimem rudeni... Truputuka ne i tema Sveiki, o koks mazdaug vezimelio svoris? QUOTE(*Knopka* @ 2008 04 16, 10:34) Del lifto, tai man tik viena syki teko vaziuot mazam lifte, tai be problemu nusileidau. Nuemiau viena dideli rata (nusiima lengvai, dabar neatsimenu ar tai migtuka kazkoki paspaust reikia ar tai rankenele Kadangi vaikutis pas jus vasarinukas bus, tai gal ir bus karstoka, nes lopsiukas tikrai siltas, mums tai buvo super, nes gimem rudeni... Truputuka ne i tema Ačiū už atsakymą. Mane tik tas karštis ir atbaido. O gimusiems rudeniop ar rugpjūčio gale tai turėtų būti labai pats tas. Dar trūkumas, kad spalvų nėra iš ko rinktis. Vaikuty žiūrėjau, tai tik persikinė ir žydra. O jeigu nesi tikras dėl vaikučio lyties?... Kokios pas jus spalvos? QUOTE(Hasta @ 2008 04 16, 15:40) jis tikrai lengvas. Apie 11-12 kg su lopšine dalimi. Tas mane irgi žavi. QUOTE(Levander @ 2008 03 07, 01:41) klausimėlis toms, kurios jau turi Millenium'ą... kaip jums ta sportinė dalis? kažin, ar patogu ten tą diržą vis traukinėti, kai nori vaikutį paguldyti??? as neseniai si vezimaiti isigijau, namuose tik karta sudejus buvau.. tai del to dirzo psortinej daly, man idomu ar atsigulus vaikui neidubs tas atlosas QUOTE(pilveliukas @ 2008 03 11, 21:05) keista, vaikuty dave tik puse metu garantija Del x-landerio man skirtumas yra ir didelis- visu pirma lopsio dydis.. x-landery man lopsys pasirode laaaabai mazas, beto jame ir sportine dalis pilnai neissitiesia kaip milleniume QUOTE(*Knopka* @ 2008 04 11, 12:42) Turim toki vezimuka. Man tai visai patinka mes ir berniukui bordine imem Beje mes ir gimsim liepos gale, bet nemanau kad bus per karsta leliui, maziau aprengsim
Sveiki,
Susidomejau rugseji bus reikalingas, vein del lopsio kad nemazas, siltas, svoris irgi nieko Gal kuri turit nuotrauka, ar nuoroda kokia atsiuskit geriau i AZ aciu |