Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
myma
Na štai užbaigėm seną temą tai toliau tęsiam naują 4u.gif
dalinkitės mamytės savo patirtimi dėl ginekologų Mažeikiuose mirksiukas.gif
Sėkmės visoms nešiojančioms mažus savo angeliukus wub.gif
Irmgarda
Labas mergytes,

Gal kas žinot, kur galima nėštukinių drabužių įsigyti Mažeikiuose. Gal kas užsiima parsiuntimu ar taip perpardavinėjimu, nes parduotuvių tai nemanau, kad yra.
Beje, vakar buvau pas Graželienę ir man išpranašavo berniuką. Taip gražiai jis rodė savo grožybes, kad net gydytoja juokėsi. Aišku, kadangi dar tik 18 sav. tai 100 proc. nedavė. Beje pirmo vaiko lytį tai ji man buvo tikrai atspėjusi. O šiaip viskas gerai, normos ribose. Taip faina pamatyti savo angelėlį thumbup.gif
myma
QUOTE(Irmgarda @ 2007 03 14, 12:44)
Labas mergytes,

Gal kas žinot, kur galima nėštukinių drabužių įsigyti Mažeikiuose. Gal kas užsiima parsiuntimu ar taip perpardavinėjimu, nes parduotuvių tai nemanau, kad yra.
Beje, vakar buvau pas Graželienę ir man išpranašavo berniuką. Taip gražiai jis rodė savo grožybes, kad net gydytoja juokėsi. Aišku, kadangi dar tik 18 sav. tai 100 proc. nedavė. Beje pirmo vaiko lytį tai ji man buvo tikrai atspėjusi. O šiaip viskas gerai, normos ribose. Taip faina pamatyti savo angelėlį  thumbup.gif
*

wub.gif wub.gif wub.gif o nuotrauką dareis ax.gif

Nėštukių, tai nelabai yra Mažeikiuose g.gif , o dėl parsiuntimo tai gal ir galiu padėt blush2.gif
Benitux
Apsirikau, ne kalafijorus, o brokolius reikia valgyti, kad daugetu pienelio ax.gif
Papildyta:
As dar pirkau spec. arbata maitinancioms, tai irgi padejo pienukui gamintis thumbup.gif
Rasiunia
QUOTE(Irmgarda @ 2007 03 14, 13:44)
Labas mergytes,

Beje, vakar buvau pas Graželienę ir man išpranašavo berniuką. Taip gražiai jis rodė savo grožybes, kad net gydytoja juokėsi. Aišku, kadangi dar tik 18 sav. tai 100 proc. nedavė. Beje pirmo vaiko lytį tai ji man buvo tikrai atspėjusi. O šiaip viskas gerai, normos ribose. Taip faina pamatyti savo angelėlį  thumbup.gif
*

pas mane ta pati beda. Vaziavau i Klaipeda - nusiprkau kelnes. dabar norisi dzinsu ale cia nieko nera. Buvau uzsukusi i "kietas" tai ten tokia tragedija kabejo doh.gif doh.gif keletas kelniu buvo buvusioj Gilej, bet ismieros kazkokios labai dideles verysad.gif

Siustis bijau, nes kazkaip nepataikau dydziu arba mediagos kokybe netinka.
Nemarioji
QUOTE(Irmgarda @ 2007 03 14, 14:44)
Labas mergytes,

*

Mazeikiuose kaip ir nera nestukems parduotuviu..
As tai vaziavau i Klaipeda ir visam nestumui nusipirkau drabuziu...
Kaip fainiai tikrai jog matei savo angeliuka thumbup.gif
myma
Dar turgelyje pats pirmas skyrius nuo gatvės kur yra džinsiniai drabužiai ten visai neblogų džinsų yra nėščiosioms g.gif
Rasiunia
QUOTE(Jurate26 @ 2007 03 14, 15:10)
Mazeikiuose kaip ir nera nestukems parduotuviu..
As tai vaziavau i Klaipeda ir visam nestumui nusipirkau drabuziu...
Kaip fainiai tikrai jog matei savo angeliuka  thumbup.gif
*

o gal ka parduoti nori? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(myma @ 2007 03 14, 15:19)
Dar turgelyje pats pirmas skyrius nuo gatvės kur yra džinsiniai drabužiai ten visai neblogų džinsų yra nėščiosioms  g.gif
*

reiks uzbegt paziuret. Aciu.
Meškinija
QUOTE(myma @ 2007 03 14, 14:19)
Dar turgelyje pats pirmas skyrius nuo gatvės kur yra džinsiniai drabužiai ten visai neblogų džinsų yra nėščiosioms  g.gif
*

Oi, tikrai reiks uzbegt paziuret, ir as tikrai galvojau, kad Mazeikiuose nesciosioms rubu pirkt nebuna... g.gif
Jurgux 1
Labas mergytes,

*

Nueik i parduotuve "Ar noretum" Naftininku 2, ten labai daznai buna, as ten daug ka pirkausi bigsmile.gif
Rasiunia
QUOTE(Jurgux 1 @ 2007 03 14, 23:40)
Nueik i parduotuve "Ar noretum" Naftininku 2, ten labai daznai buna, as ten daug ka pirkausi bigsmile.gif
*

o as ten nieko nerandu, o jei yra ismieros tai doh.gif doh.gif trys nestuke.gif rasiunios tilptu biggrin.gif
Jurgux 1
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 15, 09:24)
o as ten nieko nerandu, o jei yra ismieros tai  doh.gif  doh.gif  trys  nestuke.gif  rasiunios tilptu  biggrin.gif
*

Matai as kaip varydavau kiekviena dien kaip tik prekes uzveza, tai pasirinkdavau. na aisku, gi nevisuomet ir uzveza ko mums reikia ir kokiu dydziu. bigsmile.gif Man tai buvo nusiseke bigsmile.gif
Nemarioji
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 14, 16:57)
o gal ka parduoti nori?  blush2.gif
Papildyta:

*

kol kas dar neparduosiu,nes jei antras ir trecias lelius bus,tai prisireiks... mirksiukas.gif tie drabuziai visiskai nauji dar,ateity prisireiks mirksiukas.gif
Rasiunia
QUOTE(Jurgux 1 @ 2007 03 15, 15:31)
Matai as kaip varydavau kiekviena dien kaip tik prekes uzveza, tai pasirinkdavau. na aisku, gi nevisuomet ir uzveza ko mums reikia ir kokiu dydziu. bigsmile.gif Man tai buvo nusiseke bigsmile.gif
*

is kur zinot, kada ten uzveza.
Gymantė
QUOTE(Irmgarda @ 2007 03 14, 12:44)
Labas mergytes,

*

g.gif Aš džinsus pirkau "Kietas" thumbup.gif , dar mačiau "Junamoj" (IKI) . O daugiau tai kažin g.gif .

QUOTE(Jurgux 1 @ 2007 03 14, 22:40)
*

O aš ten iš vis nieko neradau schmoll.gif doh.gif . Tiksliau, nieko net nebuvo tada visai schmoll.gif .
Jurgux 1
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 15, 17:47)
*

Papildyta:
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 15, 17:47)
*

Na bent kai dar lankiaus, tai antradieniais ir ketvirtadieniais budavo naujos prekes bigsmile.gif
myma
gal norit bodžių early days kaip kaiminkoms bus pigiau turėsiu kitą savaitę trumpomis rankovytėmis, o yra visai nebrangiai ir Adams balti ilgomis rankovytėmis blush2.gif
gal kas norit savo vaikučiams kokių rūbelių, tai prašom kreiptis ax.gif
Jurgux 1
Aciu visoms uz patarimus del pienelio.Jo jau pas mane uztektinai ir nebereikia daduoti maistelio, labai tuom dziaugiuosi. thumbup.gif bigsmile.gif
Rasiunia
QUOTE(myma @ 2007 03 15, 21:18)
gal norit bodžių early days kaip kaiminkoms bus pigiau turėsiu kitą savaitę trumpomis rankovytėmis, o yra visai nebrangiai ir Adams balti ilgomis rankovytėmis  blush2.gif
gal kas norit savo vaikučiams kokių rūbelių, tai prašom kreiptis  ax.gif
*

MB kazkoks prietaringas dar neleidzia nieko pirkti.
Papildyta:
QUOTE(Jurgux 1 @ 2007 03 15, 23:26)
Aciu visoms uz patarimus del pienelio.Jo jau pas mane uztektinai ir nebereikia daduoti maistelio, labai tuom dziaugiuosi. thumbup.gif  bigsmile.gif
*

ir kuriais is ju pasinaudojai. Idomu, gal kada tai prireiks. Beje kaip augate???
myma
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 16, 08:04)
MB kazkoks prietaringas dar neleidzia nieko pirkti.

tai jums dar ir anksti, aš ir pati pirkausi tik paskutinį mėnesį blush2.gif , na bet tas laikas greitai bėga mirksiukas.gif
Jurgux 1
[ir kuriais is ju pasinaudojai. Idomu, gal kada tai prireiks. Beje kaip augate???
*

[/quote]

Na as geriau plikyta kmynu arbata su pienu ir ta arbata is Hipp maitinanciom, na dar geriu mineralinio negazuoto vandens, valgau vienodu laiku, bet valgau viska kaip sako, kad negalima citrusiniu, tai valgau ir apelsinus ir mandarinus, vynuoges, tik obuoliu nevalgau.Mano mazojo neberia, taip, kad galiu valgyti viska bigsmile.gif O augame tai kaip ant mieliu, atrodo katik parsivezem, bet jau musu maziukas toks didelis bigsmile.gif thumbup.gif
Rasiunia
[quote=Jurgux 1,2007 03 17, 12:57]
[ir kuriais is ju pasinaudojai. Idomu, gal kada tai prireiks. Beje kaip augate???
*

[/quote]

Na as geriau plikyta kmynu arbata su pienu ir ta arbata is Hipp maitinanciom, na dar geriu mineralinio negazuoto vandens, valgau vienodu laiku, bet valgau viska kaip sako, kad negalima citrusiniu, tai valgau ir apelsinus ir mandarinus, vynuoges, tik obuoliu nevalgau.Mano mazojo neberia, taip, kad galiu valgyti viska bigsmile.gif O augame tai kaip ant mieliu, atrodo katik parsivezem, bet jau musu maziukas toks didelis bigsmile.gif thumbup.gif
*

[/quote]

saunuoliai kokie thumbup.gif
Ganga
Labukas.
As tai nescia 6 men ir 2 sav ir pastebejau kad man siandien slapiuoja speneliai, tai cia suprast kaip priespieni blush2.gif Mazai bet slapiuoja tongue.gif tai turbut po gymdymo turesiu pieno ar cia vissiskai nuo to neprikalauso? doh.gif
Jurgux 1
QUOTE(Ganga @ 2007 03 18, 14:23)
Labukas.
As tai nescia 6 men ir 2 sav ir pastebejau kad man siandien slapiuoja speneliai, tai cia suprast kaip priespieni blush2.gif  Mazai bet slapiuoja  tongue.gif tai turbut po gymdymo turesiu pieno ar cia vissiskai nuo to neprikalauso?    doh.gif
*

Jo, cia priespienis.Mano draugei taip pat buvo, ji po gimdymo turi labai daug pieno thumbup.gif bigsmile.gif
Rasiunia
QUOTE(Ganga @ 2007 03 18, 14:23)
Labukas.
As tai nescia 6 men ir 2 sav ir pastebejau kad man siandien slapiuoja speneliai, tai cia suprast kaip priespieni blush2.gif  Mazai bet slapiuoja  tongue.gif tai turbut po gymdymo turesiu pieno ar cia vissiskai nuo to neprikalauso?    doh.gif
*

Idomu, reiks savo pastebet...
Artulia
QUOTE(Ganga @ 2007 03 18, 13:23)
Labukas.
*

Per visa nestumo meta priespienio tik vienas laselis islasejo, bet pieno turiu labai daug - nespeja mano mazute isgerti (kai praleidziam viena maitinima, nes valgo tuo metu "rimta" maista, tai isvis nezinau, ka su krutimis daryt - kaip Pamelos Anderson biggrin.gif ). Taigi, sie dalykai isvis nesusije smile.gif
Tiesiog atsipalaiduokit ir negalvokit, mielos nestuke.gif 4u.gif smile.gif Kai gims leliukas, bus pienelio, kiek tik reikes jusu mazyliui. As nestumo metu isvis apie tai negalvojau ir pienuko turiu, nors pagal visus "liaudies posakius" tureciau neturet: krutine maza, priespienio nestumo metu buvo tik laselis, patyriau cezari....
Rasiunia
http://www.lugne.lt/lov.htm
kazi kuri lovyte butu praktiskiausia, ir ko labiau reikia, ar tekinuku, ar kad supuotuosi?
sandra00
nu patarsiu iš savo patirties,tik ne su lingėmis. mano mergytė maža buvo rami,tai šiaip jos toje lovytėje supuoti nereikėjo,pati užmigdavo,kai paaugo,kažkaip jaučiausi negera mama,kad vaiko nepasupuoju,pati užmiega,taip po truputį ir pradėjau supuot,taip ir pripratinau,kol nebeužmigdavo pati kol nepasupdavau. daėjo iki tokio momento,kad naktį pabusdavo(jai buvo metukai ir 6mėn. )ir prašydavo,mama apapa(apapa reiškia supk),kai atsikėlusi po tokios nakties supimo,koja visa skaudėjo,supykau ir liepiau vyrui nuimt linges. ir viskas normaliai,paaiškinau vaikui kad lova lūžo,ir nuo to karto nebesupu ir visą naktį ramiai išmiega. kitam vaikui tikrai nedėsiu lingių,kaip pripratinsi iš mažens,taip turėsi. geriau pratint pačiam užmigt. nors reikia tą vaikutį pasupuot,bet juk galima ir ant rankų,o ne taip kai įpranta,pastoviai kad turi supt net ir miegantį.
oi,daug prirašiau,na čia mano patirtis ir nuomonė
Nemarioji
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 19, 18:04)
kazi kuri lovyte butu praktiskiausia, ir ko labiau reikia, ar tekinuku, ar kad supuotuosi?
*

Mes dabar turim ant ratuku,bet nelabai dziaugiuosi..manoji pripratusi uzmigti,kai ja supuoja,tai man linges butu pats tas thumbup.gif ,zinoma dabar jau per velu,nes pripratusi jog suptu ant ranku, o manau,kad tik gimusiai butume uzdeje linges man butu lengviau ir priprastu pati uzmigti...antram vaikui,tai butinai pirksiu linges...
Na cia mano nuomone...o kaip geriau,tai kiekvienu atveju manau yra kitaip,vieniems ant ratuku geriau,kitiems ant lingiu....
Artulia

Pritariu Sandrai00 - kaip vaika pripratinsi, taip ir bus. Jei pripratinsi vaika supuot, tai ir nores but supuojamas, atitinkamai ir lovytes tokios reikes. O jei pratinsi uzmigt paciam ( is pradziu tai nera lengva, kol vaikas maziukas arba sumaises diena su naktim doh.gif ), pripras, ir nereikes jokio supavimo.
Tad spresti patiems tevams 4u.gif
Ganga
Man tai lovyte Lukrecija atrodo liuks thumbup.gif
Jurgux 1
QUOTE(Gytr @ 2007 03 19, 10:53)
Per visa nestumo meta priespienio tik vienas laselis islasejo, bet pieno turiu labai daug - nespeja mano mazute isgerti (kai praleidziam viena maitinima, nes valgo tuo metu "rimta" maista, tai isvis nezinau, ka su krutimis daryt - kaip Pamelos Anderson  biggrin.gif ). Taigi, sie dalykai isvis nesusije  smile.gif
Tiesiog atsipalaiduokit ir negalvokit, mielos  nestuke.gif  4u.gif  smile.gif  Kai gims leliukas, bus pienelio, kiek tik reikes  jusu mazyliui. As nestumo metu isvis apie tai negalvojau ir pienuko turiu, nors pagal visus "liaudies posakius" tureciau neturet: krutine maza, priespienio nestumo metu buvo tik laselis, patyriau cezari....
*

Kam priespienio yra dar nestumo metu, tai pienelio tikrai tures, o kam jo nera, tai ir turi ir neturi, buna visaip. manau cia gal priklauso nuo musu paciu... bigsmile.gif
*EUPHORIA*
Labas mergytes,

*

Laba dienele, siaip del rubeliu Mazeikiuose sunku gauti. Kaip tik laukesi sese mano, bet ji gyvena Vilniuje. Ji buvo klausinejus manes gal kas aplinkui laukiasi, noretu parduoti savo nestukinius rubus smile.gif Bet kazkaip aplinkui jau visos turi leliukus. Tad jei domina galeciau kazkaip padeti smile.gif siuo klausimu. Aisku ziurint kokio dydzio reikia? Siaip mano sese smulki, ugis 168cm. Ji turi dzinsus, dzinsini sijona, golfa toki juros spalvos...
Rasiunia
QUOTE(zanina @ 2007 03 19, 20:34)
Laba dienele, siaip del rubeliu Mazeikiuose sunku gauti. Kaip tik laukesi sese mano, bet ji gyvena Vilniuje.  Ji buvo klausinejus manes gal kas aplinkui laukiasi, noretu parduoti savo nestukinius rubus smile.gif  Bet kazkaip aplinkui jau visos turi leliukus. Tad jei domina galeciau kazkaip padeti smile.gif  siuo klausimu.  Aisku ziurint kokio dydzio reikia? Siaip mano sese smulki, ugis 168cm. Ji turi  dzinsus, dzinsini sijona,  golfa toki juros spalvos...
*

tai kad dzinsus savatgali klaipedoj jau nusipirkau, daugiau kol kas nieko nepirksiu, lauksiu siltesniu oru ir tada ziuresiu.

Beje mamytes o kur vezimukus lelkom pirkot, ir kokie geresni. Pasidalinkit praktiska info su nieko nezinancia pirmakarte blush2.gif
Jurgux 1
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 19, 17:04)
*

Na jei pirksi su tekinukais ar su lingem, tai uzsidesi sau papildoma varga. As jau antra auginu, tai labai gerai ir be nieko, kai pavalgo vaikutis, tai ji paguldau ir miega sau ramiai, jokiu supavimu, na buna kartais, kad neramesnis, tai ant ranku palaikau nesupuodama ir uzmiega bigsmile.gif
Ganga
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 19, 22:01)
tai kad dzinsus savatgali klaipedoj jau nusipirkau, daugiau kol kas nieko nepirksiu, lauksiu siltesniu oru ir tada ziuresiu.
Beje mamytes o kur vezimukus lelkom pirkot, ir kokie geresni. Pasidalinkit praktiska info su nieko nezinancia pirmakarte  blush2.gif
*

As tai zadu turgui pirkti. Esu jau nusiziurejus vezima is Tutis firmos, niu bet ju visokiu buna doh.gif
Rasiunia
QUOTE(Ganga @ 2007 03 20, 12:37)
As tai zadu turgui pirkti. Esu jau nusiziurejus vezima is Tutis firmos, niu bet ju visokiu buna  doh.gif
*

o turguj kokiam? pas mus mazeikiuose??
Ganga
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 20, 12:42)
o turguj kokiam? pas mus mazeikiuose??
*

Juo pas mus turgui, ta pati moteriske ir i rietava vazinejas bigsmile.gif
Nemarioji
As turiu Tutis firmos vezima,tai esu patenkinta thumbup.gif .Manasis vezimas labai patvarus,nes kiekviena diena is ketvirto auksto pirmyn atgal tempiu vezima,tai jis man thumbup.gif ir kol kas dar laiko..o pirkau ji Migleje..
Rasiunia
QUOTE(Jurate26 @ 2007 03 20, 16:29)
As turiu Tutis firmos vezima,tai esu patenkinta  thumbup.gif .Manasis vezimas labai patvarus,nes kiekviena diena is ketvirto auksto pirmyn atgal tempiu vezima,tai jis man  thumbup.gif ir kol kas dar laiko..o pirkau ji Migleje..
*

o kaip del svorio?? ir ar jis ten tik vezimo funkcija turi, ar yra dar lopsys, sportinukas??
Nemarioji
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 20, 18:20)
o kaip del svorio?? ir ar jis ten tik vezimo funkcija turi, ar yra dar lopsys, sportinukas??
*

Na nelengvas verysad.gif ,bet jau pripratau tampyti biggrin.gif .Siaip jis pasidaro sportinis,yra lopsys,pripuciamos padangos,amortizatoriai geri...Kai pirkau,tai atitiko visus reikalavimus (is zurnalo buvau issitraukusi,koks vezimas praktiskiausias ir geriausias),isskyrus,kad nera lengvas...
Rasiunia
QUOTE(Jurate26 @ 2007 03 20, 17:30)
Na nelengvas  verysad.gif ,bet jau pripratau tampyti  biggrin.gif .Siaip jis pasidaro sportinis,yra lopsys,pripuciamos padangos,amortizatoriai geri...Kai pirkau,tai atitiko visus reikalavimus (is zurnalo buvau issitraukusi,koks vezimas praktiskiausias ir geriausias),isskyrus,kad nera lengvas...
*

cia tai blogai...nes man ji irgi i 4 auksta teks tysti. O kaina jo kokia?
Ganga
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 21, 07:57)
*

Man tai Tuti tampyt i penkta auksta niu gal priprasiu doh.gif o turgui kainos mazesnes nei Miglei.
Rasiunia
QUOTE(Ganga @ 2007 03 21, 12:49)
Man tai Tuti tampyt i penkta auksta niu gal priprasiu doh.gif o turgui kainos mazesnes nei Miglei.
*

na apie migles kainas aplamai neverta diskutuot, taip kaip ir apie aptarnavima. As tik galvoju gal butu pigiau ir didesnis pasirinkimas kokioj Kauno bazej apsipirkti....
myma
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 21, 14:38)
na apie migles kainas aplamai neverta diskutuot, taip kaip ir apie aptarnavima. As tik galvoju gal butu pigiau ir didesnis pasirinkimas  kokioj Kauno bazej apsipirkti....
*

yra vienas vyriškis Ventoje, kuris turi ką pasiūlyti už normalias kainas, tik jo tel nebeturiu, gal kas turi ax.gif
Nemarioji
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 21, 09:57)
*

As mokejau 550 lt Miglej...o turguj turbut kokia 100 lt pigiau,bet kai mes ziurejom,bent jau mano reikalavimu neatitiko schmoll.gif ne vienas vezimas (mazeikiu turguje).
Papildyta:
QUOTE(myma @ 2007 03 21, 16:42)
yra vienas vyriškis Ventoje, kuris turi ką pasiūlyti už normalias kainas, tik jo tel nebeturiu, gal kas turi  ax.gif
*

As turejau jo telefona,bet istryniau taip nepasinaudojusi jo paslaugomis,nes tai tie patys vezimai kur ir turguje,jie dar Retavo turguj prekiauja...kadangi buvo toks atvejis,kai viena mano drauge nusipirko is ju vezima,tai dar net nepagimdzius jis suluzo kazkokia detale,tai veze keisti...tai pagalvojau koks skirtumas kur pirkti,nes nezinai kas gali atsitikti ir kitur perkant...o dar vaziuok i Venta,pagalvojom su vyru ir nusipirkom Miglej,nors ir kaip ten man nepatinka schmoll.gif ir esu patenkinta vezimu thumbup.gif (o gal ir antram leliui pasinaudosim g.gif )
Rasiunia
kazkaip mes apie gydytojas uzmirsom...
vakar prisiklausiau pletku apie Ziulpiene ir Tamasauskiene....ir vel neramu pasidare kur gimdyt
Nemarioji
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 22, 10:12)
vakar prisiklausiau pletku apie Ziulpiene ir Tamasauskiene....ir vel neramu pasidare kur  gimdyt
*

As manau maziau reikia pletku klausytis..as kai buvau nescia nieko nenorejau girdeti,nes visokie pletkai tik nerimo sukelia ir kenkia leliukui....
Gymantė
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 22, 08:12)
vakar prisiklausiau pletku apie Ziulpiene ir Tamasauskiene....ir vel neramu pasidare kur  gimdyt
*

Nagi nagi, ir man įdomu paliko g.gif bigsmile.gif ?????? Jei nenori čia, laukiu AŽ mirksiukas.gif . Man jau aktualu bigsmile.gif .
Vaidutex
Labas Mazeikiu mamos. nestuke.gif
Kaip matau turite begale rupesciu - pradedant gerais gydytojais, baigiant vaiko vezimu ar pacios mamytes apranga. Vis uzsuku pas jus paskaityti, nes pati esu is Mazeikiu. Jau 7 metai gyvenu Kaune.
Galiu patarti jeigu leidzia finansai- butinai vaziuokite i Kauna apsipirkti. Konkreciai Kauno Urmo miestelyje savo vaikeli aprengsite nuo galvos iki koju, sau rasite rubeliu, nes yra nesciuju skyrius. Kainos tikrai nesikandzioja, ir pasirinkimas labai didelis. Kad ir ne nesciuju skyriuje, dzinsiukus nestukei be problemu nusipirksite bet kuriame dzinsu skyriuje ir kainos tikrai prieinamos( iki 150- 200lt nusipirksite super super madingus dzinsus). Be to kas liecia vezimus- yra dvi vietos vertos demesio. Mes patys pries savaite nusipirkome superini vezima uz 460lt. Jei vaziuosite tai patariu uzeiti i 5 sandeli. Ten rasite ir vezimu, ir lovyciu thumbup.gif Mes isirinkome lovyte su stalciu. Kadangi miesto erdves mazos,bute labai patogu lovyte su stalciumi. Be to dar yra firmine TUTUTIS parduotuve. Cia vezimai lietuviski irgi saunus, bet brangesni nei lenkiski. Nors kiek girdejau kad ir Tututis savo vezimu remus veza is lenkijos. Tai va, per visa Kauna cia radome pigiausius vezimus. Be to isirinksite ir ciuzinukus,ir patalynes komplektus. Na tiesa pasakius sunku isirinkti, nes norisi visu thumbup.gif

Jeigu reiketu kokios pagalbos kaip ir kur pigiausiai rasti Kaune vaikams ir mamoms prekiu, rasykite. Tikrai nesunku bus patarti kolegems nestuke.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.