Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šiaulių lopšeliai-darželiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Armana
Norėčiau savo mažylį vesti į darželį nuo vienerių metų. Gal žinote kokį nors lopšelį darželį Šiauliuose, į kurį priima tokius mažus vaikus. Bandėme kreiptis į tris darželius, bet ten anksčiau 1,5 metų nepriima.
Kalinka
maniskis ežerelyje ežero g. nuo 1m ir 2 men į iki 3 metu misria grupe papuole bet mes mokejom jau ant puodo daryt ir patys valgyti, kitaip nebutu prieme...ir drauges merga tokio amziaus i lopsi prieme, bet irgi jau per dovaneles pateko...rinkis toki darzeli gal jis kur toliau nuo namu, bet jame daugiau laisvu vietu ir jei jau vaikstantis lelius itaisysi biggrin.gif
Armana
Mus priėmė nuo 1,3m, netoli to darželio Ežero gatvėje smile.gif
mažulka
Mes savo berną buvo užrašę į darželį "Pušelė", netoli "Vijolių" mokyklos. Jam tada buvo 1.5, tai priėmė iš karto, nors tikrai žinau, kad priima vaikus nuo 1 metų. Aišku gal tokiems reikalavimas būtų, kad vaikščiotų, to tai jau nesiaiškinau(neaktualu buvo) biggrin.gif Tačiau tos minties atsisakėme, nes: anyta sutiko prižiūrėti vaiką(tiesiog primygtinai reikalavo biggrin.gif ), darželis labai toli nuo namų, gaila buvo vaiko.Aš ten kai nuvažiavau apsižiūrėjimui, tai blauna mažiulėliai, apsisnarglėję, auklėtoja mane norėjo palydėti, tai apsivyniojo kokie 5 apie kojas, neišleido. Šiaip labai patiko ir auklėtoja, ir šeimininkėlė. Be to, man to darželio lopšelinę grupę rekomendavo viena draugė, ji savo mažių nuo 1.2m vedė.
Kiek man žinoma, į bet kurį darželį galima(susitarus žinoma), vaiką atiduoti nuo pusantrų metų.
mamux02
Sveikos mamytes - siaulietes,as tai savo kudikelli nuo pusantru metu vedu i l.d. ,,Dainele" ir jis toje maziuku grupeje pats maziausias. Ir man atrodo, kad mazesniu jau nelabai kur priima. nors gal...Bet kai atejom i darzely, tai nadarem ant puodo, patys nevalgem, gerem is buteliuko ir nieko, prieme. O dabar jau darom viska thumbup.gif
Džinka
Gal ka gera-bloga girdejot apie darzeli "Azuoliukas"? Jis yra centre salia viesbucio "Turne". Mes esam uzsirase i Ezereli, bet nusprendziau, kad jis man labai nepakeliui ryte i darba...
laurencijal
QUOTE(dzinka @ 2005 01 25, 14:28)
Gal ka gera-bloga girdejot apie darzeli "Azuoliukas"? Jis yra centre salia viesbucio "Turne". Mes esam uzsirase i Ezereli, bet nusprendziau, kad jis man labai nepakeliui ryte i darba...
*

As esu girdejusi apie "Azuoliuka". Ten dirbo mano pazistama vasaros laiku, tai sake, kad nieko gero. Vaikai zaislu turi mazai, o ir paziurejus i aplinka lauke, kur nera praktiskai ne vienos normalios supynes, viska pasako apie darzeli. O kaip zinia darzelis vaikui daug ka duoda. Patarciau pabandyti i "Berzeli". Jis uz autobusu stoties. Labai puikus, o ir aukletojai kiek zinau labai geri. Mano drauge i ji ka tik pradejo vesti savo leliu. O pries tai vede i "Saulute" ezero gatvej. Ner ne ka lyginti. "Berzely" ir vaikas patenkintas, ir tevai. smile.gif
*saulė*
Gal galite pasakyti, ar yra kokie darželiai centre, kurnors netoli Dvaro gatvės. Norėčiau, kad būtų netoli darbo ax.gif
Ir prieš kiek laiko užsirašyti į darželį?
Kalinka
ilga ta dvaro gatve...vienas cvirkos gatveje pasikeles darzelis yra salia autobusu stoties, pavadinimo nzn, bet ten sunku pakliuti, "gluosnis" -nelabai kokios reputacijos, aukletojos apkiautusios. Azuoliukas prie turne- jau kazkas rase koks, mes lankom "ezereli" man darbas centre tai kaip ir imanoma sulakstyti.Ten lyg ir vietu yra ir vasara dirbs, bet ziurint i kokia grupe paklius pas kokia aukletoja- nors ten lyg ir viskas OK...
*saulė*
QUOTE(Kalinka @ 2005 03 16, 14:17)
ilga ta dvaro gatve...vienas cvirkos gatveje pasikeles darzelis yra salia autobusu stoties, pavadinimo nzn, bet ten sunku pakliuti, "gluosnis" -nelabai kokios reputacijos, aukletojos apkiautusios. Azuoliukas prie turne- jau kazkas rase koks, mes lankom "ezereli" man darbas centre tai kaip ir imanoma sulakstyti.Ten lyg ir vietu yra ir vasara dirbs, bet ziurint i kokia grupe paklius pas kokia aukletoja- nors ten lyg ir viskas OK...
*

Aciu. Tikriausiai reiks mums i ezereli uzsukti. Dabar gyvename visai salia to darzelio, bet neaisku, kiek cia gyvensim, bet atrodo neturesim per daug is ko rinktis.
janna
Oi mamytes, o gal kas nors veda savo atzaleles i darzeli, esanti Spindulio g.? mirksiukas.gif
edinka
Nors dauguma sako, kad reikia užrašyti į darželį tik gimus-aš "stropi" mama tai padariau tik po 1-ojo gimtadienio. Klausiu, kada gi prieis eilė ir galėsiu atvesti vaikutį. Sako - nors ir rytoj. Tačiau kai susiruošėm ateiti, pasitikrinom sveikatą ir kt., ėmė atkalbinėti, kad permaža, verks sirgs ir t.t. Nors tuo metu būtų buvę 1 m. 11 mėn, sauskelnių nebereikėjo visai, gana suprantamai kalbėjo, valgė pati ...Supratau, kad vedėja labai norėjo... O kai rudenį supykusi neatvedžiau - pati paskambino, kaip lakštingala čiulbėjo. Vadinasi visai nesvarbu, koks vaikučio amžius ir ką sugeba ( reketas paplitęs visur). cry.gif
Ajuss
Aš saviškę nuo 1,4m išvedžiau į "Voveraitę", Saulės take, Lieporių rajone. Priima nuo 1,2m, aukėtoja thumbup.gif 4u.gif , eina noriai, tik, aišku sergam, bet visi tą "košę" pereina ankščiau ar vėliau unsure.gif
Nepamenu kuri rašėt apie "gluosnį" - darželis atrodo toks nelabai... bet auklėtojos tikrai thumbup.gif , aš savo dičkę ten tik vieną dieną vedžiau - taip jau gavosi, bet mano buvusi šefė ir jos sesuo tik tą darželį renkasi smile.gif
TIKRAI niekam nerekomenduočiau vesti į "Kūlverstuką" buvęs rusų darželis, tvarka kaip ofise ir šiaip veee schmoll.gif , mums ten žiauriai nepatiko, o ir kiti, kas ten veda, skundžiasi g.gif
Jei kam patogu labai fainos auklėtojos ir pati tvarka, bent jau man, "Varpely", Akštabalio rajone, nors pats rajonas tai kaip ir "prestižinis" wink.gif

O kai dėl reketo, tai mums buvo situacija su "Kūlverstuku", paskambinau prieš rugsėjį, sako - neee, niekaip - vietų nėr, be to, jūsų eilė nepriėjo, tuomet į "Varpelį" išėjom, po pusmečio jau nebeskambinau, o nuėjau į tą nelemtą "Kūlverstuką", tai vedėja užgiedojo: "Reikėjo ATEITI rugsėjį, o ne paskambinti"(ir ką nors atsinešti mad.gif ). Va taip va mirksiukas.gif
geguzevasaris
Dar galiu gražiu žodžiu paminėti Šiauliuose "Žiogelį","Dainelę","Eglutę"(gal ir daugiau reiktų,bet kitur neteko lankytis.O dėl "Kūlverstuko" tai pritariu.Teko girdėti,kad ir auklėtojoms ten nelabai saldu dirbti.
mamux02
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 04 24, 14:13)
Dar galiu gražiu žodžiu paminėti Šiauliuose "Žiogelį","Dainelę","Eglutę"(gal ir daugiau reiktų,bet kitur neteko lankytis.O dėl "Kūlverstuko" tai pritariu.Teko girdėti,kad ir auklėtojoms ten nelabai saldu dirbti.
*

Na mes einam į lopšelį-darželį ,,Dainelė", tai tikrai negaliu skųstis. Kiekvieną dieną vaikai užsiima kokia nors veikla, o vakare tėveliai gali pamatyti tos veiklos rezultatus - kokį piešinuką ar ką nors iš plastelino. Ir auklėtojos labai fainos, ir ten vis dar šildo, nors visur kitur jau ledaunė tongue.gif .
O vasarą, kadangi mūsų darželis nedirbs, turėsim progą ir ,,Žiogely" apsilankyti...
geguzevasaris
QUOTE(mamux02 @ 2005 04 25, 10:37)
O vasarą, kadangi mūsų darželis nedirbs, turėsim progą ir ,,Žiogely" apsilankyti...
*

Gerai,kad turėsit progą,bet nepamirškit,kad vasarą gali būti viskas kiek kitaip.
Visų pirmą vasarą dirbantys darželiai yra lyg "kokteilis":sueina viso rajono uždarytų darželių vaikiukai,taip pat auklėtojos ir jų padėjėjos dažniausiai būna "nevietinės"-vietinio personalo dauguma eina atostogauti.Nesakau jokiu būdu,kad tai blogai,tik noriu pasakyti ,kad apie darželį būtų sunku spręsti iš lankymosi jame vasarą.
"Žiogelis " turi fainą baseiną,tik nežinau ar jis vasarą nebus uždarytas (kokiam remontui pavyzdžiui ar šiaip).
Mamytės,jei tik turit galimybę pasišnekinti kokių senelių pagalbos,tai būtinai duokit vaikams atostogų !!! Juk darželis vaikams tas pats kas darbas mums.

Tai vistik ar pasakys kas nors man dėl tos mokyklos(žr.aukščiau)?
geguzevasaris
[ Patarciau pabandyti i "Berzeli". Jis uz autobusu stoties. Labai puikus, o ir aukletojai kiek zinau labai geri. Mano drauge i ji ka tik pradejo vesti savo leliu. O pries tai vede i "Saulute" ezero gatvej. Ner ne ka lyginti. "Berzely" ir vaikas patenkintas, ir tevai. smile.gif
*

Labai patarčiau būti atsargioms ir atidžioms dėl "Berželio".Dėl viso pikto,kad paklausius patarimo,netektų nusivilti.Puiku,kad tam mažyliui patiko ir auklėtojos geros,ale viskas tai priklauso nuo vedėjos(artisčių artistė)
edinka
Kaip blogai, kai yra šlykščių dabuotojų blink.gif darželiuose, o darželis mums - šalia namų (Žirniukas) ir taip nesinorėtų eiti kur nors kitur. Šį rudenį didžiąjai bus beveik 3 metai. Pagal visas rekomendacijas - pats tinkamiausias amžius "ištrūkti" iš namų. Nors namuose užsisėdėjome visai nenorom schmoll.gif .
redžikė
QUOTE(Ajuss @ 2005 04 24, 09:46)
Aš saviškę nuo 1,4m išvedžiau į "Voveraitę", Saulės take, Lieporių rajone. Priima nuo 1,2m, aukėtoja thumbup.gif  4u.gif , eina noriai, tik, aišku sergam, bet visi tą "košę" pereina ankščiau ar vėliau unsure.gif
Nepamenu kuri rašėt apie "gluosnį" - darželis atrodo toks nelabai... bet auklėtojos tikrai thumbup.gif , aš savo dičkę ten tik vieną dieną vedžiau - taip jau gavosi, bet mano buvusi šefė ir jos sesuo tik tą darželį renkasi smile.gif
TIKRAI niekam nerekomenduočiau vesti į "Kūlverstuką" buvęs rusų darželis, tvarka kaip ofise ir šiaip veee schmoll.gif , mums ten žiauriai nepatiko, o ir kiti, kas ten veda, skundžiasi g.gif
Jei kam patogu labai fainos auklėtojos ir pati tvarka, bent jau man, "Varpely", Akštabalio rajone, nors pats rajonas tai kaip ir "prestižinis" wink.gif

O kai dėl reketo, tai mums buvo situacija su "Kūlverstuku", paskambinau prieš rugsėjį, sako - neee, niekaip - vietų nėr, be to, jūsų eilė nepriėjo, tuomet į "Varpelį" išėjom, po pusmečio jau nebeskambinau, o nuėjau į tą nelemtą "Kūlverstuką", tai vedėja užgiedojo: "Reikėjo ATEITI rugsėjį, o ne paskambinti"(ir ką nors atsinešti mad.gif ). Va taip va  mirksiukas.gif
*

Aš irgi galiu parekomenduoti Voveraitę, mes kartu su Ajuss Evute lankom. Labai faina auklėtoja ir maitina, ir sauskelnes pakeičia. Va ir ketvirtadienį koncertą mažiai surengs mamytės dienos proga biggrin.gif
Ir kyšio nereikėjo, nors užuominos šiokos tokios buvo mirksiukas.gif
geguzevasaris
[quote=edinka,2005 04 26, 08:11]
Kaip blogai, kai yra šlykščių dabuotojų blink.gif darželiuose, o darželis mums - šalia namų (Žirniukas) ir taip nesinorėtų eiti kur nors kitur
.

Nepergyvenkit jūs dėl tos vedėjos(aš supratau,kad tai ji tas "šlykštus darbuotojas"), "Žirniukas" šaunus darželis,o ypač,kad arti namų.

Nueisit kitur,ten irgi susidursit su panašiais klausimais ir pasiūlymais,tai nejaugi taip iš visur ir bėgsit supykę?Kantrybės bendraujant su vedėja ir pasieksit ko reikia. mirksiukas.gif
skraja
Gal kas nors žinote ką nors apie Avižonio regos centro lopšelį - darželį? Ketinu vaiką ten leisti, nes nėra visiškai gerai su akytėmis, todėl būtų labai įdomu sužinoti kaip ten sąlygos vaikiukams.
mažulka
QUOTE(skraja @ 2005 04 28, 11:56)
Gal kas nors žinote ką nors apie Avižonio regos centro lopšelį - darželį? Ketinu vaiką ten leisti, nes nėra visiškai gerai su akytėmis, todėl būtų labai įdomu sužinoti kaip ten sąlygos vaikiukams.
*

Mano giminaičiai vedė savo berniuką į darželį, skirta regos sutrikimų turintiems vaikams g.gif , tai turbūt tas pats. Šiaip atsiliepimai patys geriausi: grupėje mažai vaikų(rodos tik 8, kai normaliame darželyje 21), užsiėmimai vyksta individualiai, labai gerai maitina. Tai jeigu tas pats darželis, tai galite drąsiai ten keliauti 4u.gif .
Akvarelė
Joo, ir aš girdėjau gerų atsiliepimų apie tą daržą ax.gif smile.gif
Cherry Lips
Sveikos, Šiaulių mamytės!
Apie Šiaulių darželius žinau labai nemažai.Pirmiausia dėl Avižonio-tikrai geras darželis,nei vieno nusivylusio vaiko,nei vienos nusivylusios mamytės.Kolektyvas labai šiltas. "Gluosnyje" labai pasipūtusi vedėja ir auklėtojos "pastatytos" į vietą.O kaip žinia-kokia vedėja,toks ir kolektyvas,koks kolektyvas,tokia ir atmosfera.Apie "Berželį" buvo pasakyta tiesa,bet metodininkė dar artistiškesnė už vedėja. O su "Kūlverstuku" turiu ypatingą pažintį-neveskit ten vaikų. "Ąžuoliuke" nėra tvarkos.Ypač pietų miego metu.Vaikai paliekami vieni,o kur auklėtojos neaišku. Labai neblogas "Ežerėlis",taip pat "Trys nykštukai" pietiniame truputį toliau už "Tomo"kavinę.
Tai tiek.Sėkmės, mamytės!
Akvarelė
Cherry Lips, papasakok apie "Salduvės" darželį mirksiukas.gif Gal ką žinai įdomaus smile.gif doh.gif
O gal kitos mamytės ką žinot ax.gif
geguzevasaris
[quote=Cherry Lips,2005 04 30, 01:10]
Sveikos, Šiaulių mamytės!
Apie Šiaulių darželius žinau labai nemažai.

Cherry Lips,matau tavo vaikai jau nemaži,o į kokius darželius jie ėjo ir gal eina?
Cherry Lips
Sveikos,
mano didysis lankė kelis darželius.Labai patiko "Žilvitis" medelyne.Labai jaukus,tik 6 grupės,kolektyvas labai draugiškas,nors tas buvo prieš 14 metų.Bet kiek žinau,napasikeitė administracija.Tikrai labai patiko. Po to lankė "kurčiukų",nors tokių problemų neturėjo.Kolektyvas patiko,bet vaikai iš aplinkinių bendrabučių ne ypač.Bet vaikas turėjo draugų,su kai kuriais dar ir dabar bendrauja.Na,o paskui pateko į "Kūlverstuką".Auklėtoja buvo nuostabi.Aš jai dėkinga labai.Atėjęs į pirmą klasę mokėjo eilėraščių,mįslių,patarlių ir t.t. už visus daugiausiai.Ačiū auklėtojai.Bet visa kita ten-atskira tema.Mažylė lanko "Ąžuoliuką".Savo nuomonę jau išsakiau.O apie"Salduvę" nieko tokio nežinau,bet man visai patiko.
skraja
Ačiū, visoms už išsakytą nuomonę apie Avižonio regos centro darželį, jeigu mus priims, tai būtinai vesiu ten savo mažylį, nors jis bus dar mažas( tik 1.5 metukų) rudenį, bet tikiuosi gal akytėms padės. Nelabai ką žinau apie Šiaulių lopšelius -darželius, nes nesenai tik atsikraustėme į Šiaulius.
mantyte
O gal apie "Pasaka" ka nors gero ar blogo zinote g.gif tongue.gif
Akvarelė
QUOTE(mantyte @ 2005 05 03, 22:43)
O gal apie "Pasaka" ka nors gero ar blogo zinote g.gif  tongue.gif
*

O "Pasaka" yra Statybininkų gatvėje g.gif ? A?
mantyte
QUOTE(Akvarelė @ 2005 05 03, 23:59)
O "Pasaka" yra Statybininkų gatvėje  g.gif ? A?
*

taip smile.gif salia manes ax.gif
Saga
QUOTE(mantyte @ 2005 05 04, 00:23)
taip smile.gif salia manes ax.gif
*

Mes jau trecius metus ten lankome wink.gif ....... ziurint kokie tavo reikalavimai darzeliui, as esu labai patenkinta wink.gif ....... nors ir darzelis niurus is pirmo zvilgsnio (mazai karstykliu ir geliu) taciau gyvenimas ten verda. Nuostabios aukletojos, nuostabus personalas, vaiko uzimtumas didelis (lanko sokius dainuoja) , dalyvavo ne viename piesiniu konkurse, soks koncerte kazkokiame ir t.t. .......
Siaip ivairiu nuomoniu girdejau apie ta darzel, netgi viena drauge pasibaisejo suzinojusi kad as ten vaika vedu... biggrin.gif biggrin.gif ...... jai kazkas kazkur sake kazkokia drauges drauge ar pan, kad neiskente ten ne puses metu, susigincijo su personalu, su aukletoja ir vedeja bei vaika atsieme.... kazkaip klausant man panasiau buvo kad ta mama problemu turi. Zinant vedeja ir aukletojas ten viskas thumbup.gif thumbup.gif .... buvo ir musu grupeje mama nepatenkinta aukletoju darbu blink.gif blink.gif ...... taciau as per tiek metu neradau prie ko prikibti.... gal kai mamos geros ir aukletojos geros biggrin.gif biggrin.gif Trumpai tariant vaikiukai ugdomi, mokomi, labai aukletojos didziuojasi ju pasiekimais, smagu kai giriasi viena kitai , kad kazkuris "ju" vaikas jau ta ar ana moka biggrin.gif biggrin.gif . beje vedeja is pirmo zvilgsnio tokia "saldi" moteryte, keistoka.... bet geriau pazinus tai ji puiki ir rupestinga thumbup.gif thumbup.gif ........ visus vaikus vardais vadina, visus pazysta, pati daznai koki vaikiuka uz rankos vedasi is kurios nors grupes..... na spresti tau paciai, bet as tai labai dziaugiuosi darzeliu wink.gif
Džinka
QUOTE(Cherry Lips @ 2005 05 02, 09:18)
Mažylė lanko "Ąžuoliuką".Savo nuomonę jau išsakiau.

Kiek supratau, kad ir ne kokios nuomones apie Azuoliuka, vis tik dukryte i ji vedi?
Minejai, kad ten tvarkos nera, kazkuri rase, kad kieme nelabai yra vaikuciams kuo uzsiimti...
Taip noretusi isgirsti kokiu nors teigiamu argumentu... unsure.gif
mantyte
aciu saga 4u.gif

mes nuo rudens eisim, na tikiuos kad viskas bus ok tongue.gif biggrin.gif
geguzevasaris
QUOTE(Džinka @ 2005 05 04, 16:21)
Kiek supratau, kad ir ne kokios nuomones apie Azuoliuka, vis tik dukryte i ji vedi?
Minejai, kad ten tvarkos nera, kazkuri rase, kad kieme nelabai yra vaikuciams kuo uzsiimti...
Taip noretusi isgirsti kokiu nors teigiamu argumentu... unsure.gif
*

Manau,kad aš galėčiau pasakyti gerų dalykų,mano pačios vaikas ten lankė,o dabar eina keletas pažįstamų(kartais man tenka paimti ).
Tvarkos nėr ta prasme,kad labai "paprasta" vedėja-nemoka išsireikalauti griežtai ,nepalyginsi su kitų darželių vedėjom(bet jos būdamos griežtos yra landesnės ir daugiau sugebančios išpešti savo įstaigai).Tai va,grupės mano manymu ne tik,kad neprastesnės už kitų darželių,net geresnės,nes auklėtojos tikrai labai stengiasi.Mažasis dabar lanko "Žiogelį",kuris tikrai yra apsirūpinęs ir man labai patinka,tačiau "Žiogelio" grupės man visai atrodo prastos palyginus su "Ąžuoliuku",sakyčiau truputį "tarybinės" tongue.gif .Na ,lauko teritorija tikrai labai skurdi,bet užtat tai labai rami vieta pačiame miesto centre,žodžiu labai patogu geografiškai(šalia "Maxima") smile.gif .O kad buvo rašyta,jog vaikai pietų miego metu vieni,tai tikrai nepatikėsiu ,kad kituose darželiuose būtų kitaip. schmoll.gif Ir jei įstaigoje yra auklėtoja,tai kažin ar miegančiam vaikui yra skirtumas kur ji-grupėje,susirinkime ar kitam korpuse.Netikiu,kad darželiuose vaikai būtų paliekami vieni ilgam,nes pasijutę vieni jie tikrai tyliai nebūtų(taip buvo mūsų laikais ,taip manau ir dabar)-plyšautų sienos nuo triukšmo.Juk užtenka atvesti vaiką,tai toks ūžesys grupėje,kad jezusmarija,nepakalbėsi net su auklėtoja-visi energijos ir įspudžių pilni.
Žodžiu,manau visi tie daržai daugmaž vienodi,tik mes labai jau tampam išrankūs,o pažįstama persikėlė į pietinį gyventi,norėjo vaiką į kitą darželį persivesti,tas-nei už ką thumbup.gif Svarbu,kad vaikui būtų gerai.
shpika
labas 4u.gif

susirupinom ir mes darzeliu. tik vakar susiruosem uzrasyt, o norim vest jau nuo rudens blush2.gif doh.gif . pirmiausia uzsukom salia autobuso stoties esanti darzely, nu jomajo, kaip "siltai" ten mus suitko blink.gif doh.gif . iskart dave suprast, kad vietu ner ir nebus schmoll.gif , sako: "eikit ten kur jusu laukia" blink.gif . labai nepatiko schmoll.gif . o paskui nuvaziavom i "trys nykstukai", kazkaip iskart labai patiko, vedeja tokia sauni thumbup.gif , uzsirasem, tikiuos papulsim rudeni biggrin.gif
edinka
Nagi žiūriu visų tokie mažuliukai, vos 1,5 ar 2 metukų lanko arba ruošiasi lankyti darželius. Kaip jau rašiau maniškės beveik 2 metų nepriėmė. Šiandien užrašiau mažiukę į eilę ir parašiau (tik tarp kitko) kad norėsim lankyti kai bus 1,7 m, t.y. nuo kitų metų rugsėjo, tai vėl taip atkalbinėjo... schmoll.gif
mamux02
QUOTE(edinka @ 2005 05 09, 17:50)
Nagi žiūriu visų tokie mažuliukai, vos 1,5 ar 2 metukų lanko arba ruošiasi lankyti darželius. Kaip jau rašiau maniškės beveik 2 metų nepriėmė. Šiandien užrašiau mažiukę į eilę ir parašiau (tik tarp kitko) kad norėsim lankyti kai bus 1,7 m, t.y. nuo kitų metų rugsėjo, tai vėl taip atkalbinėjo... schmoll.gif
*

Neimk į galvą, Edinka smile.gif Mano Arnas nuo 1,8 m. pradėjo eit į darželį. Nemokėjo nieko - nei valgyt, nei kalbėt, darė į pampersus. Praėjo pora mėnesių - viską jau darė pats. Tiesa, pradžioj ašarų buvo daug ir ligų buvo, bet dabar viskas susitvarkė ir tikrai negalvoju, kad labai per anksti leidau. Vaikui darželis tik į naudą mirksiukas.gif
janna
mamytės au-au-uuuuuu
taip kaip gi darželis spindulio gatvėje g.gif
dėja, aš jo pavadinimo nežinau, gal kas jau ir minėjot jį?
pypsas
[sveikutes.tik manau as atvirksciai,''azuoliukas''saunus maziukas darziukas,nors ir supyniu nera.tai tik parodo,kad darzelis turi prasta finansine baze,bet uz tat aukletojos saunios,jos ras laiko ir asara maziui nubraukt ir nosi ispust.na o apie''Berzeli''esu labai prastos nuomones,kad tevams gerai,tikiu nes viskas daroma demonstratyviai,o ir vaikams manau gerai tik tiems kuriu teveliu pinigines storesnes.nors sutvarkytas jis is ties puikiai,bet juk grazus daiktai nedaro ten dirbanciu zmoniu doresniais ar geresniais. g.gif
pypsas
verysad.gif Is tiesu atejo tokie laikai,kad i vaiku darzeli lyg i universiteta,visur pinigai.Jei gerai pagalvoji nera geru ar blogu darzeliu,yra tik aukletoja kuri sutaria arba ne su jusu vaiku.Ir dar,galit juoktis galit ne,bet kiekvienas padorus darzelis po virtuves langais turi zvilganti,riebu katina.tai zenklas,kad maistas skanus o ir porcijos nenumazintos.Jei aukletoja jums sypsosi tikra sypsena,o jusu mazius netiketai jums paciai isikimba jai i ranka,vadinas jus cia pataiket ir visai nesvarbu ar tas darzelis kam nors patiko.Sekmes! 4u.gif
janna
QUOTE(pypsas @ 2005 05 17, 19:13)
verysad.gif Is tiesu atejo tokie laikai,kad i vaiku darzeli lyg i universiteta,visur pinigai.Jei gerai pagalvoji nera geru ar blogu darzeliu,yra tik aukletoja kuri sutaria arba ne su jusu vaiku.Ir dar,galit juoktis galit ne,bet kiekvienas padorus darzelis po virtuves langais turi zvilganti,riebu katina.tai zenklas,kad maistas skanus o ir porcijos nenumazintos.Jei aukletoja jums sypsosi tikra sypsena,o jusu mazius netiketai jums paciai isikimba jai i ranka,vadinas jus cia pataiket ir visai nesvarbu ar tas darzelis kam nors patiko.Sekmes! 4u.gif
*

Tikra tiesa thumbup.gif
Svarbu, kad vaikas jame gerai jaustusi thumbup.gif
O suage jau kaip nors suras bendrą kalbą, jug tam jie ir suagę. mirksiukas.gif
somebody else
QUOTE(janna @ 2005 05 10, 11:30)
mamytės au-au-uuuuuu
taip kaip gi darželis spindulio gatvėje g.gif
dėja, aš jo pavadinimo nežinau, gal kas jau ir minėjot jį?
*

na apie tą darželį žinau tik šiek tiek. Į jį vedė kaimynai savo sūnų tai kiek žinau liko patenkinti ir nusiskundimų neturėjo.....na čia bendrais bruožais tik blush2.gif
canim
Labai negera grupe "Pupu pedo" darzelio Eziuku grupe. cry.gif
Akvarelė
QUOTE(canim @ 2005 06 30, 15:43)
Labai negera grupe "Pupu pedo" darzelio Eziuku grupe.  cry.gif
*

O kur tas Pupu - pedas??? Kas nutiko, kad raudi g.gif Papasakok plačiau, kad kiti žinotų g.gif
canim
Pietiniam rajone. Siaubinga seimininkele. Ilga istorija.Tiesiog nuosirdziai patariu ten nepakliuti.Kas kad mamos skundziasi, bet ji vistiek ten dirba.
jurgusia
As savo kleckiu vesiu kai jam bus 1 metai ir 10 men.Zadu vesti i darzeli prie senuju kapiniu.Nes man arciausiai, arba i "Zilviti", nes jis man prie darbo.
saulike
sveikos mamytes,

mes dar labai mažiukai (4,5 mėn.), bet jau galvojame apie darzeli. Taip norisi savo angeliukui isrinkti geriausia varianta. Tiek daug atsiliepimu, bet vieningos nuomones nelabai aptikau. sad.gif Tai kuris gi geriausias? g.gif Gal galetu kas nors parasyti apie privačius darželius Šiauliuose? Kiek jie kainuoja ir pan. unsure.gif
geguzevasaris
QUOTE(saulike @ 2005 07 16, 11:43)
sveikos mamytes,

mes dar labai mažiukai (4,5 mėn.), bet jau galvojame apie darzeli. Taip norisi savo angeliukui isrinkti geriausia varianta. Tiek daug atsiliepimu, bet vieningos nuomones nelabai aptikau.  sad.gif Tai kuris gi geriausias?  g.gif Gal galetu kas nors parasyti apie privačius darželius Šiauliuose? Kiek jie kainuoja ir pan. unsure.gif
*

O žiūrint kurioje miesto dalyje norite papulti į darželį. mirksiukas.gif
Geriausio tai negali būti,čia juk vaiko ir mamos "skonio reikalas",juk kas vieniems geriausia-kitiems prasčiausia.Tai štai,kai parašysi kur maždaug gyvenate ir ieškote,bus lengviau patarti ar bent informacijos kokios suteikti. doh.gif
*saulė*
O ar yra Šiauliuose privačių darželių?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.