Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Organizmo valymas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
entera
sveikos, neseniai į rankas papuolė organizmą valanti arbata .Ji susideda iš kažkokių žolelių, žinoma ne lietuviškų. poveikis lyg būtų pridėta senos lapų.Pažįstamos vartoja, sako labai nebloga savijauta jau po kelių dienų.Gal kas vartoja ilgesnį laiką? gal yra kokių neigiamų savybių?
Gregorij L.
QUOTE (entera @ 2004 10 03, 18:37)
sveikos, neseniai į rankas papuolė organizmą valanti arbata .Ji susideda iš kažkokių žolelių, žinoma ne lietuviškų. poveikis lyg būtų pridėta senos lapų.Pažįstamos vartoja, sako labai nebloga savijauta jau po kelių dienų.Gal kas vartoja ilgesnį laiką? gal yra kokių neigiamų savybių?

megstu visokias valancias stebuklingas arbatas bet tokios dar nesu girdejusi g.gif
is tavo pasisakymo supratau kad lietuva nedaro jokiu valanciu arbatu , ar ka? g.gif daro daro, kaip tik einu uzsiplikysiu balvociutes arbatele biggrin.gif
spaNguolė
kazkur namie voliojasi ta arbata pas mane (mama is maskvos atveze) bet jau skonis tos arbatos blink.gif wacko.gif pora vakaru bandziau gerti, bet po to kazkur nukisau. valo organizma tai tikrai, ryte tik spek i tulika varyti laugh.gif gal vel reiks kuri vakara pabandyti pagerti, bet kai prisimenu skoni, tai brrrr visa burna is karto sutraukia kazkoks kartumas ir dar nzn koks slykstus skonis huh.gif
Selena
Sako visi kartumynai labai naudingi organizmui.Mano sesuo kzkokia arbata su senos lapais kai pagere,tai vos nenusividuriavo laugh.gif
Rigedora
nu blemba, taigi sena ir yra vidurius laisvinantis augalas, be to jo nerekomenduojama dažnai vartoti, nes organizmas pripranta ir paskui gali atsirasti natūralaus šalinimo sutrikimų. wink.gif
Shiduh
nu nenoreciau tiket, kad viduriuot yra labai naudinga. reikia valgyt daugiau dzvio slyvu ir abrikosu, tai nereikes ir senos. ypac gerai juos pries tai pamirkyt vandeny.
Tina*
Ka manote apie NEW NORDIC preparata BIO DRAIN? Gal kas ji vartojote ar vartojate siuo metu? Kaip pasikeite jusu savijauta?
Lukutis
sveikute, girdejusi as apie si preparata ir pati norejau ji pirkti, bet mane pertare pati vaistininke, kad neapsimoka, nes rezultatai ne koki.
bet gal kas naudojo ir buvo gerai, as nezinau, bet ir man butu idomu suzinoti. g.gif
Tina*
Tai va - pabandyt norisi, bet kai pinigeliai nemazi,tai ir to efekto tikiesi atitinkamo.
NAUDOJANTYS ATSILIEPKIT g.gif
megana
QUOTE(Tina* @ 2004 12 05, 22:36)
NA NEGI NIEKS NEATSILIEPSITE?  huh.gif
*

As siuo produktu nusivyliau,nes vartodama taip ir nepajutau kokiu ypatingu pakitimu.O tikejausi,nes kaina isties nemenka.Man didesni poveiki turedavo obuoliu sidro tabletes.
Tina*
QUOTE(megana @ 2004 12 26, 04:19)
As siuo produktu nusivyliau,nes vartodama taip ir nepajutau kokiu ypatingu pakitimu.O tikejausi,nes kaina isties nemenka.Man didesni poveiki turedavo obuoliu sidro tabletes.
*

Na pagaliau kazkas parase biggrin.gif
Bet obuoliu sidro tabletes berods skirtos lieknejimui? o BioDrain organizmo valymui.
O ar paskaistejo oda? pagerejo virskinimas? panaudojus BioDrain.
Kaina tai tikrai labai jau didele blink.gif
Griaustinė
naudojau biodrain - paleido ziauriai vidurius ir tiek
nesamone
ERA
Nu nezinau mergos nezinau ,bet mano tetule numete 14 kg.(pries metus) be jokiu dietu tik su sia arbata"Kankura".As vat jau 5-kios dienos geriu ja tai jau 1.5 kg.nera., bet cia (kaip as galvoju) tik pradinis variantas.Tai parasysiu kaip bus paskui.
SiVidz
et paciai svorio truksta sad.gif ....pasiulyti reikes gal draugui,nes butu neblogai minus kokie 5kg....kur ta arbata pirkti? g.gif
Fela
QUOTE(ERA @ 2005 03 28, 22:37)
Nu nezinau mergos nezinau ,bet mano tetule numete 14 kg.(pries metus) be jokiu dietu tik su sia arbata"Kankura".As vat jau 5-kios dienos geriu ja tai jau 1.5 kg.nera., bet cia (kaip as galvoju) tik pradinis variantas.Tai parasysiu kaip bus paskui.
*

Tai, kokie rezultatai, kiek kg numetei biggrin.gif ??
Gabbii
QUOTE(ERA @ 2005 03 28, 21:37)
*

O kur galima nusipirkti šios arbatos ir kokia jos kaina? ax.gif
Etina
QUOTE(babarskas @ 2004 10 03, 18:47)
megstu visokias valancias stebuklingas arbatas bet tokios dar nesu girdejusi g.gif
is tavo pasisakymo supratau kad lietuva nedaro jokiu valanciu arbatu , ar ka? g.gif daro daro, kaip tik einu uzsiplikysiu balvociutes arbatele biggrin.gif
*

visos Balvočiutės arbatos thumbup.gif
pupa@
QUOTE(Sfinxute @ 2005 06 17, 19:52)
visos Balvočiutės arbatos  thumbup.gif
*

O kur jas galima įsigyti? g.gif
Laisvė
QUOTE(Sfinxute @ 2005 06 17, 19:52)
visos Balvočiutės arbatos  thumbup.gif
*

Aš geriu tik savo rinktas arba J. Balvočiūtės ūkio. Na, dar nebent arbatžoles. O Jadvygos Balvočiūtės ūkio arbatas perku ekologiško maisto parduotuvėje.
pupa@
QUOTE(Laisvė @ 2005 06 18, 16:15)
Aš geriu tik savo rinktas arba J. Balvočiūtės ūkio. Na, dar nebent arbatžoles. O Jadvygos Balvočiūtės ūkio arbatas perku ekologiško maisto parduotuvėje.
*

O kur tai yra? blush2.gif Kur Vilniuje yra ekologiško maisto parduotuvės?
Kaip supratau jos yra kažkur prie mažeikių cry.gif
ewita321
g.gif o mane labai sudomino ta KANKUROS arbata, bet kur ja nusipirkti ????????? notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Slapukė
QUOTE(pupa@ @ 2005 06 18, 13:34)
O kur jas galima įsigyti? g.gif
*

Vilniuje tai tik 2 vietose - Kavinėje Svetainė Pylimo gatvėje ir vaistinėje "Purpurinė ežuolė" Antakalnio g. kitoje pusėje kur yra suaugusių poliklinika. Kaune yra jų daugelyje vaistinų, tik ne visos turi visų reikiamų.
lialyte
Mano nuomonė apie Kankura ne itin gera. Mano mylima mamytė jos nupirko man, nes mane kamuoja kieti viduriai, tai pavartojus kokias keturias dienas, galvojau, kad kojas pakratysiu - taip raižė vidurius, silpna, vienžuo nieko gero. O atseit mano mamytės kažkokia pažįstama tetulė su ta arbata numetė irgi kažkur apie 15kg. Bet atvirai pasakius, netikiu tokiais dalykais - jei valgai kaip kiaulė, vartoji kankura ir krenta kg. Šiaip prieš kokius gerus metus kankura kainavo kažkur 30 Lt. Jei teisingai prisimenu. Namuose kažkur dar voliojas cool.gif
Gabbii
QUOTE(lialyte @ 2005 06 23, 13:30)
Mano nuomonė apie Kankura ne itin gera. Mano mylima mamytė jos nupirko man, nes mane kamuoja kieti viduriai, tai pavartojus kokias keturias dienas, galvojau, kad kojas pakratysiu - taip raižė vidurius, silpna, vienžuo nieko gero. O atseit mano mamytės kažkokia pažįstama tetulė su ta arbata numetė irgi kažkur apie 15kg. Bet atvirai pasakius, netikiu tokiais dalykais - jei valgai kaip kiaulė, vartoji kankura ir krenta kg. Šiaip prieš kokius gerus metus kankura kainavo kažkur 30 Lt. Jei teisingai prisimenu. Namuose kažkur dar voliojas cool.gif
*

Aišku! Na bet vis tiek ji mane domina, gal žinai, kur galima įsigyti šią arbatytę. Iš anksto dekui! 4u.gif
lialyte
QUOTE(Gabbii @ 2005 06 23, 14:01)
Aišku! Na bet vis tiek ji mane domina, gal žinai, kur galima įsigyti šią arbatytę. Iš anksto dekui!  4u.gif
*

kur įsigyti nežįsivaizduoju schmoll.gif Man parvežė kažkokia mamos draugė iš ruskyno
TiTiJu
o mamo mama perka FIGURA arbata, skonis nekoks bet gerti galima, organizma valo taip pat ir nuo paciu svoris krenta. Va taip... thumbup.gif
pupa@
QUOTE(Slapukė @ 2005 06 20, 08:04)
Vilniuje tai tik 2 vietose - Kavinėje Svetainė Pylimo gatvėje ir vaistinėje "Purpurinė ežuolė" Antakalnio g. kitoje pusėje kur yra suaugusių poliklinika. Kaune yra jų daugelyje vaistinų, tik ne visos turi visų reikiamų.
*

Ačiū už atsakymą reiks užlėkti smile.gif
winterlady
Zalioji arbata valo nuo toksinu. Mano mama gere zaliosios arbatos kapsules irgi svori numete. Bet ansciau kokia kvaila buvau... Zalia arbata karstu vandeniu uzpildavau doh.gif Tai ir galvodavau, kaip tokia slyksciai kartaus skonio geria tie siauraakiai??? (galvojau del to ju tokios siauros akys laugh.gif ) Bet kai daugiau zurnaluose pradejo rasyt suzinojau, kad reikia tik siltu vandeniu uzpilt, o ne verdanciu doh.gif Tai kvaisa
undine
QUOTE(winterlady @ 2005 07 02, 17:49)
Zalioji arbata valo nuo toksinu. Mano mama gere zaliosios arbatos kapsules irgi svori numete. Bet ansciau kokia kvaila buvau... Zalia arbata karstu vandeniu uzpildavau doh.gif Tai ir galvodavau, kaip tokia slyksciai kartaus skonio geria tie siauraakiai??? (galvojau del to ju tokios siauros akys laugh.gif ) Bet kai daugiau zurnaluose pradejo rasyt suzinojau, kad reikia tik siltu vandeniu uzpilt, o ne verdanciu doh.gif Tai kvaisa
*

nu as jau kuri laika geriu tik zalia arbata bet ir tik pirma kart isgirdau kad siltu vandeniu riek uzpilt g.gif ,siaip pirmi tik kartai buna tokie kartus,paskui kaip pripranti prie jos,tai atsikeli vos ne kiekviena ryta ir is kart zalios arbatos blink.gif biggrin.gif
o tai kai su siltu vandeniu uzpili,kas tada buna? tai kartumas manau priklauso ir nuo to kiek tu dedies jos.
ERA
Zalia arbata gaima uzpilti kokius 5 kartus.Ir kuo daugiau puodeliu isgeri tuo ji tampa skanesne.As ryte pasidarau dideli puodeli arbatos, paskui visa diena ant virsaus uzsipilu karsto(ne verdancio) vandens.tik zalia arbata geriama be cukraus.
vat tik svorio ji man nepadeda numesti g.gif .
Proza
Ar naudojote hemaopatinį preparatą "Detox-kit"? Ar pastebėjote kokių nors teigiamų pokyčių? Nusipirkau prisiskaičiusi info, kad jis išvalo organizmą. Į jį įeina trys skirtingos bonkutės, bet vaistinėje neturėjo komplekto, todėl man jas surinko atskirai, pasakė kad reikia pradėti gerti per delčią. Kas pirko komplekltą, gal yra parašyta kiek lašų reikia lašinti? Nes ant ant vienos bonkutės parašyta 15 lašų, ant kitų po 10 lašų.
bonza
oi gera tema uzvedei, as ir labai situo susidomejus. gal gali parasyt kur pirkai ir kiek mokejai? ir kokia sudetis 4u.gif
Proza
Man visi kainavo 54 Lt, bet jei būtų komplektas gal pigiau kainuotų. Susideda iš trijų butelikų : Nux vomica-Homaccord, Lymphomyosot, Berberis -Homacord.
*erikute*
Detox Kit esu sugėrusi jau 2 kursus. Ji reikia kartoti kas pusę metų. Vienas kursas atrodo 6 savaitės, kad išeina panašiasi 2 pakuotės. Vartojimas: aš į 1,5 ar 2 litrų mineralinio butelio vandens susilašindavau kiekvieno preparato po 30 lašų ir išgerdavau per visą dieną. Taip man nurodė mano gydytoja. Šiaip labai geras dalykas thumbup.gif be galo išsivalo oda, pasidaro skaisti, man asmeniškai dingo kuriam laikui alergija ir t.t. Aš pati tikrai vėl kartosiu kursus kas pusmetį ir rekomendavau visom savo draugėm 4u.gif
Proza
O kaip su maistu ir alkoholiu blush2.gif , nieko keisti ir atsisakyti nereikia?
Šmigija
Pati Detox-kit nevartojau, bet daviau jo vaikui tik mažesnem dozėm. Rezultatas- imuniteto sustiprėjimas, alerginio bėrimo išgyjimas. Mano anytai nuo detox-kit inkstuose ištirpo akmuo mirksiukas.gif Namie turiu viena pakuotę bet vis neprisiverčiu jos isgert. Minusia tokia, kad jei yra koks organizmo negalavimas tai pirmom savaitėm šie vaistai iššaukia to negalavimo paūmėjimą taip parodydami, kad veikia ir kad padės negalavimo atsikratyti. Gali atsirast berimas, pasikeist šlapimo spalva ar kvapas. Gali paskaudėti kepenų srityje. Vaistus butina geri su mineraliniu, nes jie labai isvaro druskas iš organizmo, tai kad nebūtų tų druskų permažai reikalingas mineralinis vanduo. Patarčiau tik pirmą savaitę lašinti į 1.5-2 l ne po 30 lašų iš kiekvieno buteliuko o bent po 15 iš kiekvieno ir vis didinti lašiukų kiekį.
*erikute*
QUOTE(Proza @ 2005 07 28, 07:18)
O kaip su maistu ir alkoholiu  blush2.gif , nieko keisti ir atsisakyti nereikia?
*

Tuo metu kai geri Detox-Kit negalima gerti stiprios kavos (jos būtų geriausia iš viso atsisakyti nes tai yra organizmo teršalas) ir alkoholio.
Dėl lašiukų dozės didinimo tikrai nieko nežinau, man gydytoja iš karto sakė susilašinti visų po 30 lašų. O ten kažkokių labai baisių paūmėjimų ar šalutinių poveikių tikrai nepajaučiau. Pats didžiausias "šalutinis" poveikis buvo tai, kad net savaitei nepraėjus labai labai išgražėjo veido oda mirksiukas.gif
bonza
o kaip su zarnynu ? ar prasivalo? nu as turiu omeny maziau vidurius pucia, susireguliuoja tustinamasis. nes kol kas supratau paskaicius kad odai gerai g.gif
SiVidz
merginos,kur yra sio preparato pirkti? ax.gif
SiVidz
zaliaja arbata uzpilti is tikruju reik ne karstu verdanciu vandeniu,o siltu,paprastai temperat. 60-80 laipsniu karsciausia,kitaip skoni ir daug vertingu medziagu sugadina 4u.gif
*erikute*
QUOTE(bonza @ 2005 07 29, 17:01)
o kaip su zarnynu ? ar prasivalo? nu as turiu omeny maziau vidurius pucia, susireguliuoja tustinamasis. nes kol kas supratau paskaicius kad odai gerai g.gif
*

Ne ne, tikrai ne tik oda. Aš tik paminėjau ant ko greičiausiai ir labiausiai matosi mirksiukas.gif Vieni lašiukai valo limfa, kiti lašiukai - žarnyną ir virškinimo sistemą, o treti - inkstus ir šlapimo sistemą. Tikrai labai neblogas efektas, tik reikia kantrybės sugerti visą kursą. Jau berods minėjau, kad dingo alergija, išgražėjo oda, pagerėjo virškinimas ir naudingų maisto medžiagų įsisavinimas, sustiprėjo nagai ir t.t. 4u.gif
*erikute*
QUOTE(SiVidz @ 2005 07 30, 20:37)
merginos,kur yra sio preparato pirkti? ax.gif
*

Jo yra pirkti vaistinėse. Jis vadinasi Detox-Kit, bet dažniausiai vaistinėse sukomplektuoto neturi tai pasakius šį pavadinimą vaistininkės surenka atskirai visus tris buteliukus. Vienam kursui reikia dviejų pakuočių mirksiukas.gif
SiVidz
aciu, eri25, tikriausiai salutiniu poveikiu neatsiranda?
Frosted
Tai, kaip Proza rase, jei surenka atskirai 3 bonkutes, tai kainuoja 54Lt, o jei pakuote - tai kiek? Ir kursui reikia 2-ju pakuociu, ar ne? Kas 6 men.?
SiVidz
manau, reik pacioms begti i vaistine ir ten paaiskins viska smile.gif
Linetė
Aš taip pat susidomėjau šiuo preparatu g.gif smile.gif
Gal vertėtų išbandyti g.gif Nes nei sveikatos nei imuniteto pas mane nerasta g.gif ax.gif
Na merginos rašykit dar daugiau apie šį preparatą thumbup.gif
Proza
O jums gerian detox-kit neatsiranda burnoje toks neskanus skonis? Man vis norisi gerti, nad nuplaiti tą skonį.
zelionuska
padeda...
Estrella...
Kokia jo kaina blush2.gif
zelionuska
120 tablečių - 73lt, 60 tabl. - 44lt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.