Labai aciu
Labai lauksiu nuomoniu apie berods naujus Lietuvoje BREVI kudikio vezimelius, Sistema B . MAX.
Labai aciu
O gal daugiau aprasyt galetumet ir nuotraukyciu butu gerai pamatyt arba nuoroda kur ji paziuret
va dar ir čia galima pasižiūrėti My Webpage. Mum labai patiko brevi Ovo modeliukas, va toks Brevi Ovo būtume pirkę, bet netiko dėl to, kad rankenos aukštis reguliuojasi sustumant rankeną, tai man mažiausias aukštis gaunasi per aukštai, nes esu nedidelio ūgio, todėl ir atkrito
as turiu b-max vezimeli brevi
labai fainas as tai patenkinta juo, jis labai lengvas
Tas brevi ovo vežimėlis lygiai toks kaip Akropolyje galima pažiūrėti http://www.brevi.eu/public/page.jsp?sez=285&pag=638
Ir kaina ovo ispudinga-2999 lt
QUOTE(Gundia @ 2007 05 04, 23:25) Tas BREVI OVO lygiai toks pats kaip Babywelt MOON vezimelis, tik moon kaina tame paciame Akropolyje Kaune 1333 LT. Dvigubai pigiau o viskas tas pats tik kedutes nera. nu ne viskas tas pats tam po 1333 nera nei medvilnes nieko, kokybe ir ne kokia, o ir svoris didesnis o juos abusudejus salia ir issiaiskinus kuo jie skiriasi tai ju paskui ir leygint nesinori nes kaina atitinka kokybe kaina tai ispudinga bet kad labai jau jie grazus man
gal užtikot kur jų svorį?
As ka tik nusipirkau BREVI B-MAX vezimuka is TOYS savo maziukei, tiesa, kol kas neteko jo isbandyti, nes dar neturim leliuko
Tuo ka pamaciau ji susitverusi likau patenkinta nors is pradziu buvau gana nuliudusi ir visu spaudziama kad per brangus ir to nevertas. Taip kad mielos mamos, kol kas esu patenkinta pirkiniu ir su nekantrumu laukiu kada jau galesiu isbandyti, o tada laukit atsiliepimu
b-max vezimo svoris yra 8,5kg o ovo lygtais 9.2 kg
as tai manau kad jie labai lengvi, mes rinkomes tarp quinny ir brevi tai svorio ir kokybes atzvilgiu nesulyginama, bent jau man aisku kiekvienas ziurim is savo prizmes
Viltyte, o tai kuri vis del to pirkote, brevi ar qiunny, jei brevi tai b-max ar ovo????
Viltyte, o kaip seniai turite b-max, ar patenkinta?? Ar kaip pirkot i komlpekta iejo uzdangalas nuo lietaus, nes pas mane jo kazkodel nebuvo, nors aprasyme internete skaiciau kad lygtais turetu buti. As pirkau su deze, dar nebuvo ipakuotas, gal tiesiog parduotuvej pamirso ji?? ir dar, idomu ar galima su nesiojama kedute kuri yra prie b-max pasiimti kudiki is ligonines, ar geriau lopsyje??
QUOTE(edita84 @ 2007 06 08, 17:02) Viltyte, o kaip seniai turite b-max, ar patenkinta?? Ar kaip pirkot i komlpekta iejo uzdangalas nuo lietaus, nes pas mane jo kazkodel nebuvo, nors aprasyme internete skaiciau kad lygtais turetu buti. As pirkau su deze, dar nebuvo ipakuotas, gal tiesiog parduotuvej pamirso ji?? ir dar, idomu ar galima su nesiojama kedute kuri yra prie b-max pasiimti kudiki is ligonines, ar geriau lopsyje?? TUri but uzdangele ieina i komplekta , gal pamirso kartu su tase idet uzklausk parduoduveje QUOTE(edita84 @ 2007 06 08, 20:02) Viltyte, o kaip seniai turite b-max, ar patenkinta?? Ar kaip pirkot i komlpekta iejo uzdangalas nuo lietaus, nes pas mane jo kazkodel nebuvo, nors aprasyme internete skaiciau kad lygtais turetu buti. As pirkau su deze, dar nebuvo ipakuotas, gal tiesiog parduotuvej pamirso ji?? ir dar, idomu ar galima su nesiojama kedute kuri yra prie b-max pasiimti kudiki is ligonines, ar geriau lopsyje?? mes pirkom gruodzio pabaigoje, o uzdangele ir nuo lietaus apsaugele ieina tik i pilna sistema, kurios kaina 3000lt, o uz 1995 sios dalys neieina o del nesiokles as tai sakyciau geriau ka nors i apacia isideti, gal koki ranksluostuka ar ka, kad uzpakaliukas butu auksciau , mes parsivezem lopsyje ai o vezimu kolkas esame patenkinti nieko blogo nepastebejome
kokia uzdangele tu turi omenyje??? pas mane yra lopsys, masinine kedute ir sedimas sportinis variantas, tase, o joje tokia klijokne, tai suprantu kad kudikio pervystymui ir dar 2m garantija dave. Man apie tokia kaina kaip 3000Lt niekas nei zodzio parduotuveje nesake
QUOTE(edita84 @ 2007 06 09, 20:08) kokia uzdangele tu turi omenyje??? pas mane yra lopsys, masinine kedute ir sedimas sportinis variantas, tase, o joje tokia klijokne, tai suprantu kad kudikio pervystymui ir dar 2m garantija dave. Man apie tokia kaina kaip 3000Lt niekas nei zodzio parduotuveje nesake apie ta pacia nuo lietaus ir snekejau tik kai parasiau nebeperskaiciau tai ir prirasiau mums tai normaliai vaziavosi, tik pirma karta kai isvaziuosit i lauka neissigaskit nes labai jausis visi zemes nelygumai, bet cia tol kol ratukai apsitrins, tai antra ar trecia karta jau buvo viskas ok o ziema tai normaliai vaziavosi, o del 3000lt tai nesake todel kad jo lietuvoje paprasciausiai nera o ir neapsimoka atsivestis jau tada geriau ovo vezima pirkti nes kaina ta pati nu zinok mes kol kas nenusivylem tai tikiuosi ir tau sis vezimas patiks
aha, o as labai jau laukiu
QUOTE(edita84 @ 2007 06 14, 15:21) aha, o as labai jau laukiu tai jusu dar pilkos spalvytes turi jei neklystu
aha, musu dar pilkos truputuka turi
As vis interntete uzmetu aki dar i ta vezimuka, ziuriu kad i pilna komlekta ieina dar ir koju uzdangalas prie sportinuko, tai suprantu jie pilnam komlekte turetu buti du, vienas lopsiui, kitas sportinukui, ar as gerai suprantu??? Nu bet pas mus kadangi kaip tu sakei nepilnas tai jo ir nera QUOTE(edita84 @ 2007 06 15, 12:56) aha, musu dar pilkos truputuka turi As vis interntete uzmetu aki dar i ta vezimuka, ziuriu kad i pilna komlekta ieina dar ir koju uzdangalas prie sportinuko, tai suprantu jie pilnam komlekte turetu buti du, vienas lopsiui, kitas sportinukui, ar as gerai suprantu??? Nu bet pas mus kadangi kaip tu sakei nepilnas tai jo ir nera internete tai parodyta ta visiskai pilna sistema, o kai jau uzsakineji is ju paciu tai tik tada ir pasako, kad yra ir tas variantas, kuri mes turim, idomiai jie cia taip kazkaip daro
tai jus uzsakinejote, ir kiek jum kainavo visa pilna ta sistema?? Kiek draugai mokejo, taip kaip ir mes 1995Lt??? rimtai kazkokie idomus, tai galejo pasakyti
QUOTE(edita84 @ 2007 06 16, 13:40) tai jus uzsakinejote, ir kiek jum kainavo visa pilna ta sistema?? Kiek draugai mokejo, taip kaip ir mes 1995Lt??? rimtai kazkokie idomus, tai galejo pasakyti sportinukui eina trys padetys, na pasakysiu tiksliai kiek ju kai susirinksim ji, o ci ajau laabai greitai tai bus, nes musu maze jau nesiokleje sedeti visai nebenori o mes turim lygiai toki pat uz 1995lt, pazistami irgi, lietuvoje to su visais priedais nera o imone ir neveza, nes neapsimoka, uz kelis priedus moketi visu 1000lt daugiau... o nuo lietaus apsauga gali nusipirkti ji kainuoja apie 20lt, manau ta uzdangele, kuri yra ant lopsio, galima ir ant kojyciu uzdeti sportinuke, as cia kazkuria diena taip pagalvojau, kad butu imanoma Papildyta: QUOTE(Viltyte @ 2007 06 16, 11:59) internete tai parodyta ta visiskai pilna sistema, o kai jau uzsakineji is ju paciu tai tik tada ir pasako, kad yra ir tas variantas, kuri mes turim, idomiai jie cia taip kazkaip daro o cia turejau galvoje spalva
gerai tu galvojai, ta uzdangele galima panaudoti sportinukyje, radau pavaizduota italu tinklapyje
QUOTE(edita84 @ 2007 06 18, 13:12) gerai tu galvojai, ta uzdangele galima panaudoti sportinukyje, radau pavaizduota italu tinklapyje lopsi mes gulejom iki kokiu 3,5 men. paskui jau jai nebeidomu tada pradejom deti i nesiokle ir taip ja vezioti, taip ji gali matyti viska o ir jai paciai daug idomiau o dabar jau matom, kad kai paguldom i nesiokle nelabai patenkinta ji ten buna o lopsys dedasi taip pat kaip ir nesiokle, tik kai naudosit nesiokle neuzmirskit uzsideti tos apsaugeles, kuri dedasi ant sportinuko, kad vaikas galetu isikibti , nes jei neuzdesit ta nesiokle bus nestabili
sveikos, norėčiau jūsų paklauti, gal matėt kur yra pirkti brevi colibri vėžymėliai? kažin kokia kaina pas mus lietuvoje?
http://tikki.ru/product_info.php?item=53&pid=2381 QUOTE(pelytea @ 2007 06 24, 20:11) sveikos, norėčiau jūsų paklauti, gal matėt kur yra pirkti brevi colibri vėžymėliai? kažin kokia kaina pas mus lietuvoje? http://tikki.ru/product_info.php?item=53&pid=2381 kiek zinau kol kas lietuvoje ju nera, ir jei neklystu tai cia senas modeliukas
As vakar kaip tik nete ta kedute ziurejau ir dar mamai rodziau kokia faina ir kad turi nemazai padeciu
QUOTE(edita84 @ 2007 06 25, 19:26) As vakar kaip tik nete ta kedute ziurejau ir dar mamai rodziau kokia faina ir kad turi nemazai padeciu kai mes issirinkom tas kedutes tai toyse ju nebuvo, tai mes uzsisakem pas juos, o laukem menesi, gal siek tiek daugiau, dabar jie jau ir parduotuveje turetu tureti, nes tuo paciu sake visaks atvaziavo o su brevi mums taip kazkaip gavosi o manieza mes irgi matem
isrieda naujas brevi b-max i gatves
QUOTE(edita84 @ 2007 07 17, 21:18) isrieda naujas brevi b-max i gatves sveikinu sulaukus mergytes dziaugiuosi, kad ir tu taip pat patenkinta pirkinium kaip ir as
labai aciu
Kaip tik siandien isigijom Brevi Grillo sportinuka. Mokejom 424lt, nes priklause nuolaidele mazyliams, kuriems dar nera 1 metuku. Man labai patiko ju kokybe ir lengvumas (5,9kg), minkstai vaziuoja, sedynes uzvalkaliukai nuimami ir galima skalbti. Suneliui panasu, kad taip pat patiko pirkinys, nes tik isvaziavus is parduotuves tuoj jame uzmigo. Be to vezimeliui, sake, suteikiama 2 metu garantija. Zodziu, visi esam patenkinti pirkinuku
Ar jay yra kas pirko Brevi Ovo? Man visai jis patiko išskyrus kelių dalykų:
lopšio gaubtuve nėra jokios ventiliacijos (ta prasme užtrauktuko kaip pas kitus lopšius, kad galima būtų atsegti ir pakelti). Ir klausimas dėl sportinės dalies. Ji padaryta kaip sėdima, bet galima nuleisti (kaip ir pas bugaboo), bet vaikas ir gulėdamas lyg sėdi, tai yra jo užpakaliukas ir kojos ne ištiestos, o sulenktos kaip ir sėdint. Tikiuosi supratote ką norėjau pasakyti, tai man įdomu ar patogu bus 6 mėn. vaikui miegoti tokioje pozoje?
Va dėl Brevi OVO man irgi klausimukai iškilo
Pasidalinkit patirtim, gal kuri jau išbandėt Papildyta: QUOTE(Viltyte @ 2007 07 22, 20:17) Tai va, atradau kad tokia pati komplektacija kaip Chicco yra pas Brevi B-max. kaip jums sekasi viena ranka stumti šį grožį va kiek klausimukų toms kurios jau išbandė šį vežimaitį, pakonsultuokit prašau, labai reikia , nes bijau kad žiemą nelabai su tais ratukais bus
Nu ne, ten tikrai yra 3 padėtis. Ir beje vienas iš privalumu, kad jos reguliuojamos mygtukais iškart visas sportinukas, o ne nugarėlė. Nes aš pamenu su pirmu vaiku skėtuke reikėjo traukti ta nugarėlę, tai vaikas nuo staigių judesių iškart prabusdavo.
Tai viena sėdima, kita gulima, trečia - pusiau gulom. ![]() Tik kaina tokio pat lygio kaip ir Bugaboo 3000 lt. Toys markete daro 15 procentų nuolaidą pirmam apsipirkimui, tai 2550 lt. O čia svoriai ir kiti išmatavimai: ![]()
Ne nu kad taip atsiverčia tai žinau, bet va vaikučio kojytės tai vistiek lieka sulenktos ir ant šoniuko miegot nepatogu bus
Siandien isigijome ir mes BREVI B-LIGHT sketuka. Lengvutis (4,8kg), grazutis (lb grazi spalva), turi rankena vezimeliui nesti, manevringi ratai...SUPER. Pirkome si vezimuka dickei (2 metai, 15kg) ir nepaisant nemazo vaiko svorio vaziuoja labai minkstai
QUOTE(mamusiuka @ 2007 08 03, 11:11) Tai va, atradau kad tokia pati komplektacija kaip Chicco yra pas Brevi B-max. kaip jums sekasi viena ranka stumti šį grožį va kiek klausimukų toms kurios jau išbandė šį vežimaitį, pakonsultuokit prašau, labai reikia , nes bijau kad žiemą nelabai su tais ratukais bus na manau nei vienas vezimas viena ranka lengvai nesistumia o butent kalbant apie brevi, tai jei ratai uzfiksuoti tai visai normaliai stumiasi, na o jei ne, tai aisku sunkoka jau stumti ji su viena ranka, nesjis daug labiau reaguoja i kiekviena nelyguma ne, rankeneles nesisukineja, kaip pas chicco, bet tai yra pati patogiausia padetis rankoms na mes ziema isvazinejom, nes musu maze gime sausio menesi, tai nieko basaus nepastebejom o dar ka tik susirinkom sportinuka, tai labai faina vaikstineti, tik is pradziu buvo labai keista, kad vaikutis jau ziuri nebe i mus, o i priesais besikeiciancia aplinka ai dar musu mazei laaaabai patinka jame sedeti niu atrodo i daug klausimu atsakiau, jei ka klauskit o brevi grillo tai labai fainas vezimukas, mes parduotuveje ji apziurinejome tai mums laaaabai patiko o del OVO vezimuko taigi sakoma, kad pakeltom kojom zmogus geriau pailsi o jei manai,kad bus vaikuciau nepatogu, tai pradzioje gali ikloti i ta idubima ranksluostuka beje mes vaikucio vezimuke niekada neguldom ant soniuko Papildyta: QUOTE(Chloe @ 2007 08 02, 20:46) Ar jay yra kas pirko Brevi Ovo? Man visai jis patiko išskyrus kelių dalykų: lopšio gaubtuve nėra jokios ventiliacijos (ta prasme užtrauktuko kaip pas kitus lopšius, kad galima būtų atsegti ir pakelti). Ir klausimas dėl sportinės dalies. Ji padaryta kaip sėdima, bet galima nuleisti (kaip ir pas bugaboo), bet vaikas ir gulėdamas lyg sėdi, tai yra jo užpakaliukas ir kojos ne ištiestos, o sulenktos kaip ir sėdint. Tikiuosi supratote ką norėjau pasakyti, tai man įdomu ar patogu bus 6 mėn. vaikui miegoti tokioje pozoje? bet jei guldai leliuka i nesiokle tai padetis gaunasi lygiai tokia pati o be to nuo 4men vaika privaloma sodinti ar guldyti vezimuke ar kur kitur (aisku ne lovyteje) 45 laispniu kampu
kaip ir vilte mes turim b-max, viena ranka as laisvai ji stumiu, ir nieko tokio!del ratuku tai mes dar tik keturis kartus buvome lauke tai biski darda, bet vilte sake kad turetu apsitrinti ir bus gerai, beja prie musu namu dar seni sovietiniai saligatviai iskandzioti, tai ne visur patogu, bet jei kelias geras tai rieda liuks!
o del ovo tai as jo nepirkau nes nepatiko kaip susiskleidzia remas, ir kad priekinis ratukas mazas, sunku nuo bordiuro nusivesti! pries pirkdamos gerai apziurinekit, nesidrovekit
gal kas jau išaugot ir parduodat savo brevi grillo?
sveikos, sakykit, ar Brevi B max priekiniais ratais ziema nesunku pravaziuoti pro sniega? o jei gamtoje kur su juo, po miska.. Turbut geriau kai ratai didesni?
maniske gime liepa, tai mums tie ratukai gerai, tiesa bandziau as miske vaziuoti, nu lygtais nieko, o vat kaip ziema tai cia vilte jau gali nupasakoti. mano mergaite dar tik 3men bet mes jau tuoj isaugsim lopsi, sesim i kedute, o ziemosim jau sportinuke, lopsys tikrai pats didziausias koki as sugebejau rasti, bet kas galejo zinoti kad lelius toks ilgas bus
|