neseniai isgirdau kad po cezario i soliariuma negalima eit bene puse metu kol randas raudonas
Tikrai tikrai geriau neik
O randas tikrai sunkiai gyja ir dar visiskai raudonas, nors praejo jau 1,3 men.Nezinau ar tai soliariumo itaka,bet itariu,kad sis irgi prisidejo
O velnias, as jau irgi buvau susiruosus begti pasidegint
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 03 15, 23:21) Tikrai tikrai geriau neik O randas tikrai sunkiai gyja ir dar visiskai raudonas, nors praejo jau 1,3 men.Nezinau ar tai soliariumo itaka,bet itariu,kad sis irgi prisidejo tai kad as jau nebemaitnu..
As ejau kai mano pupai buvo pora menesiu,man irgi buvo darytas cezaris. Paprasciausiai uzsiklijuodavau su pleistriuku ta randa, arba patepdavau su dideles apsaugos kremu nuo saules iseidama is namu. Mano randui jau 2 metai,o jis dar gana ryskokas,nezinau nuo ko cia priklauso,jei buciau nuo pat pradziu tepliojusis su kokiu tepaliuku nuo randu tai gal dabar butu grazesnis.
Na jei i soliariuma negalima, tai kaip su idegio kremais?
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 03 15, 22:31) neseniai isgirdau kad po cezario i soliariuma negalima eit bene puse metu kol randas raudonas QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 03 15, 23:21) O randas tikrai sunkiai gyja ir dar visiskai raudonas, nors praejo jau 1,3 men.Nezinau ar tai soliariumo itaka,bet itariu,kad sis irgi prisidejo Mano randui jau daugiau kaip 8 mėn., o jis vis dar ryškiai raudonas QUOTE(agnixa @ 2007 03 16, 15:46) Mano randui jau 2 metai,o jis dar gana ryskokas,nezinau nuo ko cia priklauso,jei buciau nuo pat pradziu tepliojusis su kokiu tepaliuku nuo randu tai gal dabar butu grazesnis. Aš tepliojau nuo pat pradžių, bet tai nieko nepadėjo
o idomu kaip ten is tikruju su tuo soliariumu ir paluku dazymu, kada jau fgalima savim pasirupint
Nu ne,papu neteplioju, ir aplink randa stengiuos,kad nepatektu kolkas
nu geras, nezinojau net kad negalima
po triju menesiu as jau nuejau, vis atsargiai po 4 min , nes stiprus ir nei maitinimui niekam nepakenke
Kažkur mėnesiui praėjus, pradėjau eiti
![]() lialka21 O kodėl antras cezaris? Čia tu taip nusprendei?
as pradejau i soliarimus vaikscioti,po men gimus vaikui ir nieko mamn nepakenke
Na, aš manau, kad po cezario pjūvio nereiktų skubėti eiti į soliariumus.
O klausykit, kaip su ta tamsia juosta ant pilvo. Man po gimdymo jau praėjo 4 mėn., visai norėčiau pasišildyt, bet galvoju ar čia gerai bus. Nereikia laukt kol ji išnyks, ar čia nieko tokio?
QUOTE(toscana @ 2008 01 09, 11:46) O klausykit, kaip su ta tamsia juosta ant pilvo. Man po gimdymo jau praėjo 4 mėn., visai norėčiau pasišildyt, bet galvoju ar čia gerai bus. Nereikia laukt kol ji išnyks, ar čia nieko tokio?
As manau,kol maitini ner ko ten eit.O ir nauda jau labai priestaringa
as ejau po menesiuko... o randas po mazu baigia prarasti ta raudonuma
as ir snd uzsimaniau i soliariuma nulekt, bet iatriu teks atideti...pagimdziau pries 5men, tik as naturaliai (neradau temos kad butu apie soliariuma po gimdymo) bet dar pati maitinu...nenoriu pakenkti nei sau nei lelio maisteliui...o jei paskui kas negerai
as siandien buvau, krutis prisidengiau, nes dar maitinu, o apie randa pamirsau net
O tai kas gali atsitikti jei maitini vaikuti ir nori pasideginti soliariume?Ar pienas gali dingti,ar seip kazkas?
net nebuvau sumascius, kad po cezario negalima i soliariuma
Siaip kas liecia soliaruma tai as jau buvau ir nieko tokio neatsitiko
man dar tik savaite po operacijos, bet jau nebesulaukiu kada galesiu pasiskrudint, juk taip norisi vel i zmogu tapt panasiai
o jei eiti ir degintis su apatiniais
Sveikos merginos,niu as nuejau gal po kokiu triju men soliariuma ir kas del cezario tai ir as nepagalvojau kad negalima,tai kaip ir nieko neatsitiko,todel sekmingai nulekiu ir dabar,o tada dar maitinau tai zinokit pradejo begti pienas is papuku
Na man sakė kad reikia plaukti kada strijos pradės blankti, tai laukiu
Aš kažkaip nieko blogo nematau tame, kad deginasi po Cezario... Jeigu randas užgijęs, tai kame problema?
O va man tai rūpi, ar galima ir kada galima degintis maitinančiai mamai?
as tai einu i soliaruma, tik randa uzdengiu, dar baugoka degint
po cezario pirma kart buvau soliariume kai vaikui jau buvo 2-3men
As tai pritariu tai nuomonei, kad kol randas raudonas tai geriau neiti degintis, nes jis pigmentuoja ir gali iki galo nepabalti...(taip pat ir sauleje nepatartina nauju randu laikyti neuzdengtu...)
sveikutes,
man 1menesis ir 4dienos, kai po operacijos, o jau taip norisi pasideginti soliariume, maitinu savo mazgi, kada eiti galiu i soliariuma??? gal kurios panasi situacija, kad menuo praejas
as ejau gal po menesio. ka zinau koks skirtumas, jei cia del rando spalvos rupesteliai visoms... vistiek to rando nieks nemato.
ne ant kaktos gi tas cezaris man visiskai dzin kokios jis spalvos as i ji net neziuriu.. uz tai kai idegus stai bent nuotaika geresne
naujausi tyrimai rodo,kad soliariumas yra ziauriai nesveika,nes atsiradus jiems odos vezio padaugejo daugiau kaip dvigubai! Kol esat jaunos apie tai nepagalvojat,o jis vienas is sunkiausiai pagydomu veziu.. Oda sendina ir jau 30 metes atrodo,kaip 50metes pagal odos kokybe,ypac tos,kurios nuo jaunystes pradejo svilintis be saiko. Juk seniau moterys degindavosi tik vasara,o dabar istisus metus.. pamastykit pries eidamos ten,nes beje db madinga tik blyski oda arba tik siek tiek irudusi. Niekur pasaulyje nepamatysi issilavinusiu baltaodziu taip nusvilusiu,kaip pas mus,jie brangina savo balta oda ir tuo didziuojasi
Gavau dovanu La Babambos abonementine kortele 150lt vertes, bet pati nesideginu. Gal kam reikia? Atiduochiau uz 100lt.
Kortele yra vokelije, galima dovanoti. Galioja visose Kauno La Bambos soliariumuose neribota laika. tel.: 8 605 03832 Rima
as tai jau po menesio vaiksciojau i soliariuma. randa tepu contratubex ir man jis greitai nyksta. nei paraudes, nei ka
Papildyta: QUOTE(Bluebell @ 2009 07 24, 17:04) as ejau gal po menesio. ka zinau koks skirtumas, jei cia del rando spalvos rupesteliai visoms... vistiek to rando nieks nemato. ne ant kaktos gi tas cezaris man visiskai dzin kokios jis spalvos as i ji net neziuriu.. uz tai kai idegus stai bent nuotaika geresne pritariu, nes kai pradejau skaityti komentarus, kad randas raudonas, tai begau paziureti pas mane koks. nes einu i soliariuma ir nesuku sau galvos
As i soliariume ketinu apsilankyti apie balandzio vidury. Ziema galiu ir baltaode pabuti
Beje visa praejusia vasara baltute buvau (nes buvau nescia). Tai kai kas prisikabindavo prie mano sviesios odos, atrezdavau, kad mano oda aristokratiska Bet dabar jau esisu, pasiilgau buti sau bent kiek daugiau patraukli.
kam tie soliariumai kai yra geri ydegio kremai
kiek zinau tai nepatariama eiti i soliariuma maitinant nes gali atsirast pigmentiniu demiu.o del operacijos rando ,mano patarimas neit tol kol ji nepasvieses .na ir siaip jis tau juk idegs ir jei yra tamsesnes nei oda spalvos bus dar ryskesnis
I soliariuma, kol maitinanti mama negalima (tas pats galioja ir dideliems fiziniams kruviams kaip intens. aerobikos treniruotes) - nes kunas isskiria slakus, toksinus, kuriu leliukas gaus per motinos piena.
Man kol kas soliariumas nepakenke nei pjuviui nei pienuko kokybei ar gausai. Pirma karta pasilepinau kai suejo menuo po operacijos, labai nepiktnaudziauju, uztenka vieno karto (8min.) panasiai kas desimt dienu. Be to visada krutine prisidengiu ranksluostuku, pjuvi su pleistriuku. Suprantu, kad geriau butu pakenteti, bet taip norisi nors kiek save palepinti
as irgi i soliariuma nuejau po pirmo menesio ir nemanau kad jis blogai
Na man irgi mėnesiukas kaip po operacijos
Man tiesiog smalsumo deliai idomu. O jai maitini galima i soleriuma?
Manau galima, as ejau, ir tikrai eisiu, tik krutine prisidengti reikia.
as turbut po kokiu 3sav. lekiau ir nieko nenutiko
|