Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Soliariumas po cezario
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
TimbaLimba
neseniai isgirdau kad po cezario i soliariuma negalima eit bene puse metu kol randas raudonas huh.gif o jau buvau susiruosus kita menesi eit... unsure.gif tai kaip ten is tikro? g.gif
Jurgutėlė
Tikrai tikrai geriau neik schmoll.gif ,ir ne vien del Cezario! Jei dar maitini vaikuti,tai geriau i soliariuma nosies nekist,nes dar padidejus pigmentacija,man atsirado daug rudu demeliu ant ranku,padidejo apgameliai ant kuno doh.gif
O randas tikrai sunkiai gyja ir dar visiskai raudonas, nors praejo jau 1,3 men.Nezinau ar tai soliariumo itaka,bet itariu,kad sis irgi prisidejo g.gif
mylimuke
O velnias, as jau irgi buvau susiruosus begti pasidegint doh.gif
TimbaLimba
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 03 15, 23:21)
Tikrai tikrai geriau neik schmoll.gif ,ir ne vien del Cezario! Jei dar maitini vaikuti,tai geriau i soliariuma nosies nekist,nes dar padidejus pigmentacija,man atsirado daug rudu demeliu ant ranku,padidejo apgameliai ant kuno doh.gif
  O randas tikrai sunkiai gyja ir dar visiskai raudonas, nors praejo jau 1,3 men.Nezinau ar tai soliariumo itaka,bet itariu,kad sis irgi prisidejo g.gif
*

tai kad as jau nebemaitnu.. mellow.gif
agnixa
As ejau kai mano pupai buvo pora menesiu,man irgi buvo darytas cezaris. Paprasciausiai uzsiklijuodavau su pleistriuku ta randa, arba patepdavau su dideles apsaugos kremu nuo saules iseidama is namu. Mano randui jau 2 metai,o jis dar gana ryskokas,nezinau nuo ko cia priklauso,jei buciau nuo pat pradziu tepliojusis su kokiu tepaliuku nuo randu tai gal dabar butu grazesnis.
mylimuke
Na jei i soliariuma negalima, tai kaip su idegio kremais? g.gif Ant rando netepu,tai gal nieko blogo? rolleyes.gif
agnixa
QUOTE(mylimuke @ 2007 03 17, 14:29)
Na jei i soliariuma negalima, tai kaip su idegio kremais?  g.gif Ant rando netepu,tai gal nieko blogo?  rolleyes.gif
*

Jei turi galvoje savaiminio idegio krema,tai manau,kad jis tai tikrai nepakens smile.gif
Bet jei maitini,tai bijau,kad nezinau,gal daro kokia itaka g.gif
mylimuke
QUOTE(agnixa @ 2007 03 18, 00:15)
Jei turi galvoje savaiminio idegio krema,tai manau,kad jis tai tikrai nepakens  smile.gif
Bet jei maitini,tai bijau,kad nezinau,gal daro kokia itaka  g.gif
*

na kolkas nieko blogo nepastebejau,tai gal nekenkia rolleyes.gif
TimbaLimba
QUOTE(mylimuke @ 2007 03 18, 18:00)
na kolkas nieko blogo nepastebejau,tai gal nekenkia  rolleyes.gif
*

jei ir papus tepi tuom kremu tai gal nelabai gerai.. o siaip as tai netikiu kad kai dazai plaukus ar tepiesi kremais ta chemija pereina i piena.. schmoll.gif
madi
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 03 15, 22:31)
neseniai isgirdau kad po cezario i soliariuma negalima eit bene puse metu kol randas raudonas

QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 03 15, 23:21)

Mano randui jau daugiau kaip 8 mėn., o jis vis dar ryškiai raudonas doh.gif

QUOTE(agnixa @ 2007 03 16, 15:46)
Mano randui jau 2 metai,o jis dar gana ryskokas,nezinau nuo ko cia priklauso,jei buciau nuo pat pradziu tepliojusis su kokiu tepaliuku  nuo randu tai gal dabar butu grazesnis.

Aš tepliojau nuo pat pradžių, bet tai nieko nepadėjo blush2.gif schmoll.gif
giedre2005
o idomu kaip ten is tikruju su tuo soliariumu ir paluku dazymu, kada jau fgalima savim pasirupint blush2.gif
mylimuke

Nu ne,papu neteplioju, ir aplink randa stengiuos,kad nepatektu kolkas rolleyes.gif
lialka21
nu geras, nezinojau net kad negalima blink.gif po 2 menesiu kazkur pradejau vaiksciuot ir jau 2 abonimentus pravaiksciuojau po 150min doh.gif bet kazkaip tai del to rando nesiparinu, vistiek jo nesimato ir nieks jo nematys isskyrus mano vyro ie mane cool.gif turiu tepaliuka nebloga, bet vis pamirstu apie ji doh.gif vistiek reikes dar karta daryt cezario pjuvi nes gymdyt negimdysiu turbut pati blink.gif tai neverta prasidet zaist su tuo randu tongue.gif
vaivam
po triju menesiu as jau nuejau, vis atsargiai po 4 min , nes stiprus ir nei maitinimui niekam nepakenke smile.gif o randas grazus suminkstejes smile.gif
Gintarėlis*
Kažkur mėnesiui praėjus, pradėjau eiti thumbup.gif Ir su maitinimu viskas tvarkoj ir biški bendrą vaizdą atgavau user posted image

lialka21 O kodėl antras cezaris? Čia tu taip nusprendei? g.gif
Miegaliuke S
as pradejau i soliarimus vaikscioti,po men gimus vaikui ir nieko mamn nepakenke
Rita_M
Na, aš manau, kad po cezario pjūvio nereiktų skubėti eiti į soliariumus.
*ssuzzi*
4u.gif I soliariuma galima eiti kai baigi maitinti kudyki 4u.gif
toscana
O klausykit, kaip su ta tamsia juosta ant pilvo. Man po gimdymo jau praėjo 4 mėn., visai norėčiau pasišildyt, bet galvoju ar čia gerai bus. Nereikia laukt kol ji išnyks, ar čia nieko tokio? g.gif
*ssuzzi*
QUOTE(toscana @ 2008 01 09, 11:46)
O klausykit, kaip su ta tamsia juosta ant pilvo. Man po gimdymo jau praėjo 4 mėn., visai norėčiau pasišildyt, bet galvoju ar čia gerai bus. Nereikia laukt kol ji išnyks, ar čia nieko tokio? g.gif
*

4u.gif As ejau su ta ruda juosta i soliariuma ax.gif nieko neatsitiko,kaskur po 6men isnyko 4u.gif
ingakric
As manau,kol maitini ner ko ten eit.O ir nauda jau labai priestaringa
sanidiki
as ejau po menesiuko... o randas po mazu baigia prarasti ta raudonuma thumbup.gif
deividaite
as ir snd uzsimaniau i soliariuma nulekt, bet iatriu teks atideti...pagimdziau pries 5men, tik as naturaliai (neradau temos kad butu apie soliariuma po gimdymo) bet dar pati maitinu...nenoriu pakenkti nei sau nei lelio maisteliui...o jei paskui kas negerai doh.gif o pasigrazinti galima ir kitokiais budais nail.gif
MONRO
as siandien buvau, krutis prisidengiau, nes dar maitinu, o apie randa pamirsau net doh.gif . istikruju nezinau ar gerai i soliariuma ar ne, paprasciausiai jau labai passilgau visu proceduru nail.gif , be to balius ant nosies laukia, reikia gi graziai atrodyt assa.gif
Linikė
O tai kas gali atsitikti jei maitini vaikuti ir nori pasideginti soliariume?Ar pienas gali dingti,ar seip kazkas?
Primadona-A
net nebuvau sumascius, kad po cezario negalima i soliariuma g.gif siaip as randu turiu pakankamai ir eidavau i soliariuma, bet zinoma, ne taip greitai kaip dabar ruosiausi blush2.gif matyt teks atideti siek tiek...o gal tikrai uzsiklijuoti pleistriuka-ciela pleistra rolleyes.gif
giarto
Siaip kas liecia soliaruma tai as jau buvau ir nieko tokio neatsitiko blush2.gif Beje man randas gija graziai jokiu komplikaciju nebuvo, tai kazkaip ir surizikavau smile.gif
jauna nestuke
man dar tik savaite po operacijos, bet jau nebesulaukiu kada galesiu pasiskrudint, juk taip norisi vel i zmogu tapt panasiai biggrin.gif
o jei eiti ir degintis su apatiniais g.gif ?
lelka
Sveikos merginos,niu as nuejau gal po kokiu triju men soliariuma ir kas del cezario tai ir as nepagalvojau kad negalima,tai kaip ir nieko neatsitiko,todel sekmingai nulekiu ir dabar,o tada dar maitinau tai zinokit pradejo begti pienas is papuku hihihi.gif ,tai kitakart gulejau su lipciku assa.gif
Aero
Na man sakė kad reikia plaukti kada strijos pradės blankti, tai laukiu biggrin.gif bet galvoju greitu laiku jau eisiu, po gimdymo praėjo beveik 7 mėnesiai
Vilmoshka
Aš kažkaip nieko blogo nematau tame, kad deginasi po Cezario... Jeigu randas užgijęs, tai kame problema?
O va man tai rūpi, ar galima ir kada galima degintis maitinančiai mamai?
karamele898
as tai einu i soliaruma, tik randa uzdengiu, dar baugoka degint
katiusa20
po cezario pirma kart buvau soliariume kai vaikui jau buvo 2-3men 4u.gif tiksliai neprisimenu dar maitinau
gile:)
As tai pritariu tai nuomonei, kad kol randas raudonas tai geriau neiti degintis, nes jis pigmentuoja ir gali iki galo nepabalti...(taip pat ir sauleje nepatartina nauju randu laikyti neuzdengtu...)
Lukos_mamyte
sveikutes,

man 1menesis ir 4dienos, kai po operacijos, o jau taip norisi pasideginti soliariume, maitinu savo mazgi, kada eiti galiu i soliariuma???

gal kurios panasi situacija, kad menuo praejas bigsmile.gif ir jau deginates? rolleyes.gif
Bluebell
as ejau gal po menesio. ka zinau koks skirtumas, jei cia del rando spalvos rupesteliai visoms... vistiek to rando nieks nemato.
ne ant kaktos gi tas cezaris man visiskai dzin kokios jis spalvos as i ji net neziuriu.. g.gif blush2.gif
uz tai kai idegus stai bent nuotaika geresne smile.gif
Realybe
naujausi tyrimai rodo,kad soliariumas yra ziauriai nesveika,nes atsiradus jiems odos vezio padaugejo daugiau kaip dvigubai! Kol esat jaunos apie tai nepagalvojat,o jis vienas is sunkiausiai pagydomu veziu.. Oda sendina ir jau 30 metes atrodo,kaip 50metes pagal odos kokybe,ypac tos,kurios nuo jaunystes pradejo svilintis be saiko. Juk seniau moterys degindavosi tik vasara,o dabar istisus metus.. pamastykit pries eidamos ten,nes beje db madinga tik blyski oda arba tik siek tiek irudusi. Niekur pasaulyje nepamatysi issilavinusiu baltaodziu taip nusvilusiu,kaip pas mus,jie brangina savo balta oda ir tuo didziuojasi
Rykule
Gavau dovanu La Babambos abonementine kortele 150lt vertes, bet pati nesideginu. Gal kam reikia? Atiduochiau uz 100lt.

Kortele yra vokelije, galima dovanoti.

Galioja visose Kauno La Bambos soliariumuose neribota laika.

tel.: 8 605 03832 Rima
Emerencija
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 03 15, 21:31)
neseniai isgirdau kad po cezario i soliariuma negalima eit bene puse metu kol randas raudonas huh.gif o jau buvau susiruosus kita menesi eit...  unsure.gif  tai kaip ten is tikro? g.gif
*

po Cezario man jau yra parėję metai, bet randas vis dar raudonas biggrin.gif tai pagal tave dar negalima man.
picota777
as tai jau po menesio vaiksciojau i soliariuma. randa tepu contratubex ir man jis greitai nyksta. nei paraudes, nei ka smile.gif pati maitinu, tai del maitinimo irg nieko, tik pieno daugiau gaminasi.o pigmentiniu demiu neatsiraso. man kazkaip depresija nuima soliariumas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Bluebell @ 2009 07 24, 17:04)
as ejau gal po menesio. ka zinau koks skirtumas, jei cia del rando spalvos rupesteliai visoms... vistiek to rando nieks nemato.
ne ant kaktos gi tas cezaris man visiskai dzin kokios jis spalvos as i ji net neziuriu.. g.gif  blush2.gif
uz tai kai idegus stai bent nuotaika geresne smile.gif
*

pritariu, nes kai pradejau skaityti komentarus, kad randas raudonas, tai begau paziureti pas mane koks. nes einu i soliariuma ir nesuku sau galvos smile.gif
Esha
As i soliariume ketinu apsilankyti apie balandzio vidury. Ziema galiu ir baltaode pabuti smile.gif
Beje visa praejusia vasara baltute buvau (nes buvau nescia). Tai kai kas prisikabindavo prie mano sviesios odos, atrezdavau, kad mano oda aristokratiska tongue.gif
Bet dabar jau esisu, pasiilgau buti sau bent kiek daugiau patraukli.
SauLionGe
kam tie soliariumai kai yra geri ydegio kremai wink.gif
Agnyyte
kiek zinau tai nepatariama eiti i soliariuma maitinant nes gali atsirast pigmentiniu demiu.o del operacijos rando ,mano patarimas neit tol kol ji nepasvieses .na ir siaip jis tau juk idegs ir jei yra tamsesnes nei oda spalvos bus dar ryskesnis mirksiukas.gif
zuzule
I soliariuma, kol maitinanti mama negalima (tas pats galioja ir dideliems fiziniams kruviams kaip intens. aerobikos treniruotes) - nes kunas isskiria slakus, toksinus, kuriu leliukas gaus per motinos piena.
rasarus
Man kol kas soliariumas nepakenke nei pjuviui nei pienuko kokybei ar gausai. Pirma karta pasilepinau kai suejo menuo po operacijos, labai nepiktnaudziauju, uztenka vieno karto (8min.) panasiai kas desimt dienu. Be to visada krutine prisidengiu ranksluostuku, pjuvi su pleistriuku. Suprantu, kad geriau butu pakenteti, bet taip norisi nors kiek save palepinti smile.gif
Donyy
as irgi i soliariuma nuejau po pirmo menesio ir nemanau kad jis blogai 4u.gif jei mama nuo to jauciasi tik geriau kodel gi neiti mirksiukas.gif
Amri32
Na man irgi mėnesiukas kaip po operacijos 4u.gif Šyryt kaip tik apsižiūrinėjau veidrody, nu vaizdialis nekoks - balta, plius oda sausa, šlaunys celiulitais apėjusios ax.gif taip ir pamąsčiau, kad kol dar negaliu intensyviai pult prie treniruoklių - tai nors soliarumas pagelbės kažkiek g.gif Juk kai rudesnė oda, tie celiulitai visai kitaip atrodo nei baltoje cool.gif Randas kaip ir pablukęs, išvis beveik jo nematyt, tai manau drąsiai jau eisiu ir aš 4u.gif
maskanyte
Man tiesiog smalsumo deliai idomu. O jai maitini galima i soleriuma?
gelep
Manau galima, as ejau, ir tikrai eisiu, tik krutine prisidengti reikia.
asareja
as turbut po kokiu 3sav. lekiau ir nieko nenutiko biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.