spirgiukas
2004 12 07, 00:45
Peržiūrėjau visas panašias temas,bet atsakymo neradau Kai bandau įdėti nuotraukytę,man vis rašo: Jums neleidžiama naudoti tokio paveikslėlio plėtinio. Teisingas formatas yra: http://www.www.supermama.com.org/logo.gif, ir neteisingas formatas yra: http://www.www.supermama.com.org/logo.pirmas.gifKą aš darau blogai? **********Papildymas
Kaip skelbime prisegt nuotrauką?
Jei spaudžiant kodą img rašo error, ką daryt skaityti čiaNuotraukų redagavimo programos
Almusia
2004 12 07, 09:33
Supermama Tau neleidžia pridėti nuotraukytės dėl to, kad neesi surinkusi 100 žinučių. Įdėti nuotraukytę galėsi tik tada, jei jau kažkur tinkle tas nuotraukas esi sudėjusi pvz. bangoje. Antras dalykas, nuotraukytės pavadinime negali būti keli taškai.
spirgiukas
2004 12 07, 22:59
Aciu,Almusia.Tik kad as ir bandau nuotraukytes deti is bangos.Visa beda tame,kad kai tik iklijuoju nuotraukos adresiuka i IMG lentele,tai ir meta ta pati uzrasa
atleiskint bet niekaip nesuprantu kas ta banga.Labai noreciau ideti savo mazytes nuotraukyte i "stai mes kokie"skyreli bet net nezinau nuo ko pradeti Gal patarsi kas man kvailelei?
QUOTE(janko @ 2005 01 03, 00:01) atleiskint bet niekaip nesuprantu kas ta banga.Labai noreciau ideti savo mazytes nuotraukyte i "stai mes kokie"skyreli bet net nezinau nuo ko pradeti http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=6591
dabar man paaiskinkit del tu nuotraukyciu.visada dejau tas nuotraukas ir buvo gerai,bet kazkas atsitiko ir nebegaliu idet nors parasyta kad galiu prisegt faila apie 2.7 mb.raso kad per dideles nuotraukos arba per daug ju dedu,nors nuotrauka tik 60 kb.man kazkas parase kad gal perdaug nuotrauku yra prideta,tai as jas istryniau(aisku toje temoje dingo nuotraukytes)bet vis tiek negaliu idet.nezinau ar supratot ka norejau parasyti,bet gal vis tiek padekit.gal galit parasyt ir isaiskinti man i asmenine zinute.aciu
Šaltmėtė
2005 01 05, 00:04
o man ar galetumet kas paaiskint - vienose temose, kai noriu parasyt atsakyma, matau ta nuotraukos prijungimo langeli, o kitose - ne. Kodel taip yra? nes yra tema, kurioje noreciau idet nuotrauka, bet deja negaliu.
Tagulia
2005 01 05, 11:22
[quote=tindi,2005 01 04, 23:43] dabar man paaiskinkit del tu nuotraukyciu.visada dejau tas nuotraukas ir buvo gerai,bet kazkas atsitiko ir nebegaliu idet nors parasyta kad galiu prisegt faila apie 2.7 mb.raso kad per dideles nuotraukos arba per daug ju dedu Jo, ir man tas pats. Na niekaip neprisega nei 1 foto, nors tikrai nera ji per didele  Nieko nesuprantu
QUOTE(tindi @ 2005 01 04, 23:43) ,nors nuotrauka tik 60 kb
Nu nuotrauka turi buti iki 30 KB
QUOTE(Saltmėtė @ 2005 01 05, 00:05) o man ar galetumet kas paaiskint - vienose temose, kai noriu parasyt atsakyma, matau ta nuotraukos prijungimo langeli, o kitose - ne. Kodel taip yra? nes yra tema, kurioje noreciau idet nuotrauka, bet deja negaliu. Todel kad si galimybe pritaikyta tik keliose temose - "stai mes kokie", "skelbimu lenta", berods dar "gyvunu" skyrelyje
Tagulia
2005 01 06, 08:51
Vakar kelias valandas kankinausi  , vienoj temoj paskaiciau, kitoj ... ir pavyko idet foto  Aisku nervu man kainavo Aciu Supermamai, Viksreliui, Auges ir kitoms forumietems uz kantrius ir detalius paaiskinimus Aisku as vis tiek galu gale kazkaip savaip padariau (fotkes tvarkiau ne per Photo paint'a, o kazkokia kita Window'sine programa, kuria visai netycia atradau kompe pas save)  Ir pasirodo mano nuotraukos tikrai per dideles buvo  Tiesiog mane supainiojo tas dydis (virs 2 MB ar pan.), kuris prie langelio "Browse" (kai, pvz., nori idet foto i skelbimus) nurodytas - jis is tikruju turi buti zymiai mazesnis - 30 KB Vnz., pajutau neapsakoma malonuma, kai pavyko tai, ko norejau
QUOTE(viksrelis @ 2005 01 05, 22:55) Nu nuotrauka turi buti iki 30 KB  o kodel vienom eina ideti didesnes nuotraukas, o kitom tik 30 kb??? kiek zinuciu reikia surinkti? va, pvz - prasau pasiziureti ČIA man leidzia ideti tik viena nuotrauka, ir tai tik iki 30 kb, o Westa idejo tas pacias nuotraukas -tik galejo det stambesnes (daugiau kb) ir daugiau foto i viena zinute ??? kodel taip yra? nuo ko tai priklauso?
turbūt taip ir nebesulauksiu atsakymo...  kokia neteisybė... kad kitiem galima daugiau didesniu pav. talpint, o man
*Nendria*
2005 01 21, 21:38
norechiau suzhinoti,kaip cituojant ideti kito forumo nario nuotraukele???nu niekaip neisheina
gutukas
2005 01 24, 10:30
paaiškinkit kas nors nuo..iki kaip įdėti nuotrauką,
Gal kas nors gali pasakyti kaip reikia sumazinti nuotraukyte ( jos dydi KB ) ?  busiu dekinga
*DAIVA*
2005 01 26, 22:23
[quote=Iraida,2005 01 25, 17:20] Gal kas nors gali pasakyti kaip reikia sumazinti nuotraukyte ( jos dydi KB ) ?  busiu dekinga  1 nukopink 2 spausk desini klavisa EDIT PAINT 3 IMAGE STECH&SKEW parasyk 25% 4 FILE ir SAVE bent jau mane taip moke as ir dar cia naujioke
Ačiū bandysiu.
*DAIVA*
2005 02 01, 14:09
QUOTE(gutukas @ 2005 01 24, 10:31) paaiškinkit kas nors nuo..iki kaip įdėti nuotrauką,  AS IR LABAI ZIOPLA  PAAISKINKIT IR MAN
Germante
2005 02 01, 17:55
As irgi noreciau to paaiskinimo. Ir dar. Ar norint ideti nuotrauka i "Supermama", pvz. prie paraso ar i skyreli "Stai mes kokie", butinai nuotraukos is pradziu turi buti patalpintos internete, pvz. Bangoje?
[quote=t_lapas,2005 01 26, 22:24] [quote=Iraida,2005 01 25, 17:20] Gal kas nors gali pasakyti kaip reikia sumazinti nuotraukyte ( jos dydi KB ) ?  busiu dekinga  1 nukopink 2 spausk desini klavisa EDIT PAINT 3 IMAGE STECH&SKEW parasyk 25% 4 FILE ir SAVE bent jau mane taip moke as ir dar cia naujioke  [/quote] Labai aciu.  Patarimas padejo
Gal galit kas pasakyti kodel nebegaliu deti nuotraukyciu i "mamu susitikimus" ? viskas buvo gerai, vis dejau nuotraukas, o paskui atsirado toks uzrasas "Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą." ir viskas... Atidariau nauja tema, bet vis tiek neleidzia...  vis ta pati uzrasa meta...
laisviausia
2005 02 13, 14:57
QUOTE(viksrelis @ 2005 01 05, 22:56) Todel kad si galimybe pritaikyta tik keliose temose - "stai mes kokie", "skelbimu lenta", berods dar "gyvunu" skyrelyje  norint skelbimuose ideti nuotrauka, reikia 100 sms surinkti?
QUOTE(VilmaM @ 2005 02 12, 11:05) Gal galit kas pasakyti kodel nebegaliu deti nuotraukyciu i "mamu susitikimus" ? viskas buvo gerai, vis dejau nuotraukas, o paskui atsirado toks uzrasas "Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą." ir viskas... Atidariau nauja tema, bet vis tiek neleidzia...  vis ta pati uzrasa meta... Vienam nariui priklausomai nuo zinuciu skaiciaus skiriama iki 10MB vietos. Gali det nuotraukytes kol neprieisi tu 10MB. Veliau kad galetum idet naujas nuotraukas, reikia pratrinti senas. Ta gali padaryti taip: eini i "mano valdymo skydas" paspaudi ant nuorodos i pridetus (prikabintus) failus ir ten gali trint senesnius, bei didesnius. Kai pratrinsi senesnius, galesi det naujus. Merginos, kurios nezinot kaip reikia deti nuotraukas: paziurekit prie skyrelio stai mes kokie yra visi aprasymai (pirmo puslapio virsuje) Netikslinga kartoti visa informacija keliose temose.
QUOTE(Lindra @ 2005 01 12, 18:49) o kodel vienom eina ideti didesnes nuotraukas, o kitom tik 30 kb??? kiek zinuciu reikia surinkti? va, pvz - prasau pasiziureti ČIA man leidzia ideti tik viena nuotrauka, ir tai tik iki 30 kb, o Westa idejo tas pacias nuotraukas -tik galejo det stambesnes (daugiau kb) ir daugiau foto i viena zinute ??? kodel taip yra? nuo ko tai priklauso?  Lindra - ti kabini ir savo kompo per browse, o tada leidziama kabinti nuotraukas ne didesnes kaip 30Kb, westa gi nuotraukas deda per IMG mygtuka (kai nuotraukos patalpintos jau kituose inet.puslapiuose), tuomet dydis nera ribojamas (nes faktiskai dedama tik nuoroda i ta nuotrauka) ir gali idet kelias nuotraukas is karto.
laisviausia
2005 02 14, 09:37
Pasakykite ir man. Kodėl negaliu prikabinti nuotraukų iš kompiuterio skelbimuose? Galvojau, kad reikia100 žinučių, bet ten viena mama kelia daug, o turi tik 30 žinučių, tai kodėl gi? Nėra net browse mygtuko
Ji matyt kelia is kito inetinio puslapio per img mygtuka, o ne tiesiogiai is savo kompo
laisviausia
2005 02 14, 11:29
QUOTE(Auges @ 2005 02 14, 10:21) Ji matyt kelia is kito inetinio puslapio per img mygtuka, o ne tiesiogiai is savo kompo ne, įkeltos browse pagalba, dar tyčia jos paklausiau  pasižiūrėk ciair kita dalyve su20 zinuciu ciaten daug tokių skelbimuose, tikrai.
laisviausia
2005 02 15, 08:27
niekas neišaiškins
Aha tikrai neteisybe!!!!!!!!!!!!!!! O gal skelbimuose leidzia deti visiems ber browse?
drieziuke
2005 02 15, 15:28
bjaurus yra tie kurie tyciojasi is kitu
*valdonė*
2005 02 19, 09:29
Prasau paaiskinti , man neismaneliai  Kai ikeliu nuotraukas i skelbimu skyreki , tai jos labai mazo dydzio.As ju specialiai nemazinu.o keliu as jas is foto.lt Kazin kaip padaryti kas jos didesnes butu?
QUOTE(Nightingale @ 2005 02 15, 14:07) O gal skelbimuose leidzia deti visiems ber browse? Jau nebe
virgyte, o tu pirma ja issididink, o tik paskui kopijuok foto adresa
*valdonė*
2005 02 19, 16:39
QUOTE(viksrelis @ 2005 02 19, 11:12) Jau nebe
virgyte, o tu pirma ja issididink, o tik paskui kopijuok foto adresa  Viksreli, didink nedidines , kai ikeli i foto.lt vistiek visos vienodo dydzio gaunasi(daug mazesnes)
QUOTE(virgyte @ 2005 02 19, 16:40) Viksreli, didink nedidines , kai ikeli i foto.lt vistiek visos vienodo dydzio gaunasi(daug mazesnes)  Kelk i www.photobucket.com ir viskas bus ok
xxxsaulyte
2005 02 24, 09:13
Ideti nuotarukas jau ismokau. Tik dar norejau paklausti - kaip reikia ideti nuotraukas, kad dar tarp ju teksta rasyti ????
QUOTE(xxxsaulyte @ 2005 02 24, 09:14) kaip reikia ideti nuotraukas, kad dar tarp ju teksta rasyti ????  Parasai teksta, tada spaudi "img" (ipeistini ten paveiksleio adresa) ir toliau rasai teksta 
O jei fotkes keli tiesiai is kompo, tai nuotraukos visada nuskelia i zinutes apacia
gutukas
2005 02 26, 16:51
noriu atidaryti naują temą ir įdėti nuotraukų į skyrelį "štai mes kokie", bet paspaudus 'sukurti temą' išmeta, kad neturiu teisės atidaryti naują temą KODĖL?
QUOTE(gutukas @ 2005 02 26, 16:52) noriu atidaryti naują temą ir įdėti nuotraukų į skyrelį "štai mes kokie", bet paspaudus 'sukurti temą' išmeta, kad neturiu teisės atidaryti naują temą KODĖL? Jau niekam neleidziam kurti ten naujos temos, nes tam yra "Galerija". Apie placiau pasiskaityk temoje Apie dienorascius ir galerija
AurelijaM
2005 03 08, 15:21
o gal galit man pasakyti kaip išvis reikia įdėt tas nuotraukas?
QUOTE(AurelijaM @ 2005 03 08, 15:22) o gal galit man pasakyti kaip išvis reikia įdėt tas nuotraukas?  Pasiskaityk tema apie dienorascius ir galerija
pekutis
2005 03 11, 16:38
o as sukuriau 1albuma,kur yra tik 1 nuotraukyte,o daugiau man neleidzia sukurt.kodel?
QUOTE(pekutis @ 2005 03 11, 16:39) o as sukuriau 1albuma,kur yra tik 1 nuotraukyte,o daugiau man neleidzia sukurt.kodel?  Eini i "mano nustatymai". Kaireje puseje pasirenki "Jūsų albumai" (Galerija) ir spaudi. Tada prie jau sukurto albumo desineje rasi zyme "Kontrole". Toje grafoje paspaudi rodyklyte ir ten pasirenki "ikelti paveiksleli" .
Ten pat gali ir sukurti nauja albuma, po lentele (tame paciame psulapyje) yra "Sukurti albumą", ji ir spaudi .
Sekmes!!!!
mazhulia
2005 03 14, 00:03
man leido sukurti albuma, taciau leido ikelti tik 1 nuotrauka, ir tai iki 30kb dydzio  galetu leisti ikelti didesne...
QUOTE(mazhulia @ 2005 03 14, 00:04) man leido sukurti albuma, taciau leido ikelti tik 1 nuotrauka, ir tai iki 30kb dydzio  galetu leisti ikelti didesne... Niekojau nepadarysi del to dydzio Cia jau toks limitas visiems uzdetas
P.s. o jei nori daugiau ikelti nuotrauku, tai daryk taip, kaip parasiau auksciau tavo zinutes
Norejau parasyti skelbima su nuotrauka, bet ziuriu nebera browse zenkliuko,kur jis dingo? anksciau tikrai toks buvo aciu
QUOTE(happy @ 2005 03 23, 10:39) Norejau parasyti skelbima su nuotrauka, bet ziuriu nebera browse zenkliuko,kur jis dingo? anksciau tikrai toks buvo aciu  Deja, ši galimybės kelbimuose jau nuimta.
Kaip jūs įsikeliat nuotraukas iš bitės,aš visaip bandau,bet man rašo: Jums neleidžiama naudoti tokio paveikslėlio plėtinio. Teisingas formatas yra: http://www.supermama.lt.org/logo.gif, ir neteisingas formatas yra: http://www.supermama.lt/logo.pirmas.gifnesuprantu ką darau blogai..paaiškinkit man,please
Jei bandau per pfotobucket,tai išmeta taip: Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami nu padėkit,nebežinau ką daryti..
|
|