labukas. siuo metu laukiuosi, ir labai parupo suzinoti, ar labai nukentes papukai po nestumo..bet ne naturalus, o silikoniniai..?siuo metu esu4men nescia jie atrodo taip pat graziai, staciai
[SIZE=1]
labukas. siuo metu laukiuosi, ir labai parupo suzinoti, ar labai nukentes papukai po nestumo..bet ne naturalus, o silikoniniai..?siuo metu esu4men nescia jie atrodo taip pat graziai, staciai
Na, maniškiai natūralūs labiausiai pasikeitė pradėjus maitinti. Dar nebaigiau, tai nežinau, kaip atrodysiu. O implantai neturi įtakos galimybei maitinti?
Smalsauju, nes svarstau, ar neužsinorėjus man implantų. Nes krūtys jau rodo būsimo nukarimo požymius
po nestumo krutys bet kokiu atveju pakis, bet daug kas priklauso nuo pacios krutines ir ja prilaikanciu raumenu..jei tavo krutine linkusi karti patarciau, jei sugalvosi darytis plastine operacija, geriau palauk po vaikucio..bet as pavyzdziui kaip ir neplanavau vaikiuko, nors tiesa pasakiu jau ir jauciau, kad kaip ir laikas butu...bet labai tikiuosi, kad labai nepakis tie mano papukai..
na as bijau i sona nusikalbeti, pati implantu neturiu, taciau teko girdeti, kad gydytojai rekomenduoja, pastojusioms implantus imti laukan, turbut cia del maitinimo..nezinau
QUOTE(Riole @ 2007 03 21, 16:29) na as bijau i sona nusikalbeti, pati implantu neturiu, taciau teko girdeti, kad gydytojai rekomenduoja, pastojusioms implantus imti laukan, turbut cia del maitinimo..nezinau idomu Repcenkaite irgi issieme Papildyta: tekos autorei: http://www.moteris.lt/04jan/04/straipsnis0401.html
na va viskas kuo aiskiausiai parasyta
dabar tikrai zinosiu kad imti nereikia
as gal biski ne i tema, bet mano papukai po gimdymo paliko kaip ,, kojines,,
Gali pasikeist, o gali ir nepasikeist
pas mane irgi yra implantai( isidejau 2 metus pries pastojant) maitinti ne tik ,kad galima,bet daktare kuri dejo labai netgi rekomendavo
sveikutes,
as laaaabaaiii domejaus pries metus ar du, nes norejau labai didesniu papuku, bet kol kas nusprendziau pirmaiu leliuko susilaukt. Taigi: implantai dedasi arba po pieno liauka arba po raumeniu, cia kaip nori, bet kiek zinau Lietuvoj deda tik po raumeniu ir lyg tik per speneli pjuvis, nors gali eiti jis ir po krutim ir pazasyje. maitinimui visiskai netrukdo nei po pieno liauka nei po raumeniu, tik va manau, tiksliai nzn. del to, kad nukarti gali lygiai taip pat kaip ir be implantu ir strijos atsirasti irgi, nes cia implantai nei prie ko. vien del to as nusprendziau pirma pasigimdyti ir tik tada jei nepadides patys darytis operacija. Beje pagal mane labiausiai Lietuvoje patikimas daktaras Vitkus, bet ir operacijos pas ji kainuoja daugiausiai, o keisti implantus reikia kas 10 metu mazdaug. O jei dar truputi palauksit, tai girdejau, kad jau galima be operacijos pasidaryti didesnes krutis kazkaip susvirkscia kazko, bet kol pas mus tai ateis tai dar speju palaukt reikes arba bent jau kol kainos nukris. QUOTE(dublin24 @ 2007 05 31, 14:55) Labutis visoms, mano krutis nei po pirmo, nei po antro gimdymo nepakito, kaip buvo mazi, tokie ir liko, Mano drauge nesenai isidejo krutu implantus,mokejo 9000lt.,ju nereikes keisti ir nieko blogo neatsitiks,jei papulsi i avarija ir jie truks,dabar yra kazkokie nauji ir tikrai geri,kuriu nereikia keisti kas 10m. QUOTE(merina @ 2009 02 23, 12:31) Sveiki, noreciau atsakyti, jei darysites krutines plastine operacija, tarkime krutines pakelimo ir implanto idejimo, tai galimi 3 atvejai: kai implantas dedamas per speneli - rando is viso nematyti, taciau pazeidziama pieno liauka ir maininti jau nebegalesite, antra per pazasti ir trecias - po krutine, labiausiai matomi Papildyta: Na netiesa,kad maitinti negalima,jei implantas dedamas per speneli...Ji vistiek deda po raumeniu ir pieno liaukos gyvibingos
hmmm... po raumeniu deda tada kai nori kruties stabilumo (ypac jei mergina smulki), jei stambesne po raumeniu siuloma nedeti
QUOTE(merina @ 2009 03 17, 13:43) hmmm... po raumeniu deda tada kai nori kruties stabilumo (ypac jei mergina smulki), jei stambesne po raumeniu siuloma nedeti Man didino 1.5 dydzio,buvau smulkesne daug nei db,bet ne is plonuju.Viskas ok jau 9metai ir maitnau.O forma tai laselio,man ji labiau patiko,nors ir brangesne.Gydytoju nesiskundziu,geras labai
Labai rimtai svarsciau detis implantus pries pora metu. Net gydytoja buvau susiradus. Taciau mane perkalbejo, pasiule pirmiau susilaukti vaikucio (mintyse planavau). Susilaukiau
Kas zino, o gal tada jau nebenoresiu...
Sveikos merginos Visos kurios domitės plastinemis operacijomis, t.y. norite pasidailinti krūtinę kviečiame į šią temutę
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...654354&st=0 QUOTE(godos mama @ 2007 03 22, 15:59) as gal biski ne i tema, bet mano papukai po gimdymo paliko kaip ,, kojines,, Labas, Mano sesuo daresi krutines operacija Kaune pas Astrauska. Tai liko be proto patenkinta. Dejo laso formos anatominius implantus. Mokejo 10000 lt Is tikruju daktaru liko be galo patenkinta, klinikos prieziura taip pat auksciausio lygio. Ji daresi pries pusmeti. O va jos drauge dejosi Vilniuje pas Razeviciu tai jai sudejo taip, kad vienas i viena puse ziuri, o kitas i kita, tik tiek, kad pjuvi susiuvo graziai. |