sveikos mamytes. turiu 3men. leliuka ir nors ji auginu ne nuosavame name, taciau jauciu poreiki isigyti radio rysi. kadangi daug vazinejame, mazoji pasilieka miegoti masinoje, o as turiu kur nors turmpam uzlekti.....gal kas turite toki irengimeli, gal galite parduoti ar tikrai jis yra butinas ir kok reiketu pirkti.
Mums palikti vaiką vieną mašinoje, jei ji nestovi nuosavo namo kieme, buvo (ir tebėra) tabu. Jei užmigdavo, arba nešdavom miegantį, arba kantriai laukdavom mašinoje, kol pabus. Pakakdavo tik įsivaizduoti, kad kažkas, nepastėbęjęs miegančio vaiko, daužia langą...
O radijo ryšys ir bute - visai neblogas daiktas
Mes turime nusipirke Hauck firmos radio ryšį.Tikrai nepamainomas daiktas ypač tada,kada sūnelis miega,o šuniukas labai jau prašosi į lauką. Jei esi kauniete,radio ryšį gali isigyti Jonelio kiemelio parduotuveje,ten tikrai gan pigu(mazdaug iki 150lt). Nes kt.parduotuvese kainos tikrai ziaurios.Patarciau pirkti abu "galus"be laido ,tik ant pakrovejo,nes kitaip turesit vargt su prailgintojais jei vezimuka noresit palikt lauke ar balkone.Taip pat butina issiaiskint atstumus kiek "traukia",maziausiai turi buti 500m.
Sekmes perkant ir naudojantis. QUOTE(Arnika @ 2004 12 14, 17:35) Kaip manot mamytės ar reikalingas radijo ryšys beveik metų vaikui? Nes dabar jo žiemą nereikia bute, o vasarą jei kur važiuosiu tai manau neblogai?? Tik man kažkas paaiškino, kad metų vaikas dieną jau beveik nemiega, taigi bet kokiu atveju negalėsiu jo vieno palikt.... Mes naudojom iki tol, kol vaikas pradejo imti pats daiktus, nes jei pribusdavo ir paimdavo ta aparata, tai kartais is karto jam "pavykdavo" isjungti ir mes tik po kiek laiko nueje patikrint del itartinai ilgo miego, isgirsdavom ji "kalbant" (siaip pribudes jis neverkia)
mes turim, labai geras daiktas, ypac vaziuojant atostogaiti
pvz., mes pries metus kai atostogavom Kanaruose, palikdavom mieganti viesbucio namelyje, patys tuo metu pas kokius kaimynus sededavom, ar prie baseino kokteiliukus gurgsnodavom pirkom gariunuose, Hauck firmos, mokejom 100 lt. Beje, labai patiko aptarnavimas gariunu
Mes ir bute naudojam. Ir labai gerai ypač kai vaikas sirguliuoja. Aš tai noriu girdėt, ypač jei prasideda laringitiniai kosuliukai, kaip vaikelis kvėpuoja ir panašiai...
Ir šiaip, girdžiu, kai vaikas pradeda nerimaut, ar čiulptuko neranda. Tai iškart nueinu ir paduodu, kad zuikis neišsibudintų... Ir per Naujuosius, palikom miegantį sūnelį namie, o patys ėjom į lauką su didžiaisiais šaudyt petardas. Raciją nešėmės kartu
Ieškau mobilios auklės, kad ir atstumu normaliu veiktu (na bent jau keli šimtai metrų) ir kad būtų galimybė abu galus padaryti be laido, tai yra su batareikom. Gal kas žino kur Vilniuje galima tokią nusipirkti, nes aš kažkaip niekur nemačiau. Tik i Gariūnus nesiūlykit važiuot, nes jau nebenuvažiuosiu
na manu kad siuo metu tikrai turi buti visose parduotuvese toks dalykas nes viskas gaminama 2in1
laidas plius batareikos,bet batarkes labai greit seda nespesi keist QUOTE(Andryte @ 2005 06 20, 19:05) Ieškau mobilios auklės, kad ir atstumu normaliu veiktu (na bent jau keli šimtai metrų) ir kad būtų galimybė abu galus padaryti be laido, tai yra su batareikom. Gal kas žino kur Vilniuje galima tokią nusipirkti, nes aš kažkaip niekur nemačiau. Tik i Gariūnus nesiūlykit važiuot, nes jau nebenuvažiuosiu Kai man jos labai prireikė,tai vyras grįždamas iš darbo "Maximoje"nupirko.Vokiška prekė,gerai veikia ,o ir kaina
As turiu ta daikciuka nuo pat vaiko gimimo.Nors ir gyvenu triju kambariu bute,bet jis man pastovei ijungtas.Kai vaikas miega kitame kambaryje nebijau,kad neisgirsiu jo verkiant.Ar jei ir kur i svecius isvaziuoji.Patariu visoms mamytems nusipirkti ir nesvarbu kiek vaikui laiko,juk vaikai net iki triju metuku eina pietu miegoti.
Turėjome ir mes mamos-vaiko Hauck radio ryšį. Na mums tai jis tikrai nebuvo labai reikalingas, todėl, kai sukako metukai, atidavėme kitam leliukui. Dabar jau tikrai nebepirkčiau to ryšio. Gyvename 3 kambarių bute, kur, kai vaikas pravirksta savo kambary ir tai viskas girdisi. Lauke mes jos vienos nepalikdavome, tik vasarą kartą kitą pas senelius miegančią, bet vis tiek bėgiodavome žiūrėti ar nepabudo, nes nelabai gal pasitikėjome tos auklės patikimumu
QUOTE(PaMeL @ 2005 12 21, 17:05) na manu kad siuo metu tikrai turi buti visose parduotuvese toks dalykas nes viskas gaminama 2in1 laidas plius batareikos,bet batarkes labai greit seda nespesi keist Nebutina pirkt tokios racijos kur keiciami elementai. Turiu isigyjusi su pakraunamais elementais, visi metai kaip turime, bet elementu dar nekeiteme.
Norime pirkti mobiliąją auklę (Bay Phone). Dabar renkames. Girdėjome apie firmos Cobra radijo rysio stotelęs su šią funkciją. Gal kas turi ir gali pasidalint patirtim
QUOTE(Gold Man @ 2006 06 12, 15:54) Norime pirkti mobiliąją auklę (Bay Phone). Dabar renkames. Girdėjome apie firmos Cobra radijo rysio stotelęs su šią funkciją. Gal kas turi ir gali pasidalint patirtim Aha, mes turim nusipirke tokias http://www.librantas.lt/it/lt/?CobraMT725/2 Tik leliuko dar truksta
o kiek tokios kainuoja? veikimo nuotolis įspūdingas, bet ar reikia? juk nepaliksi vaiko 3 km atstumu?
aš naudoju philips. QUOTE(yuki @ 2006 06 13, 16:23) o kiek tokios kainuoja? veikimo nuotolis įspūdingas, bet ar reikia? juk nepaliksi vaiko 3 km atstumu? aš naudoju philips. Na, mes dabar gyvenam kaime, o vaikai auga, tad galima bus vaikui duot ir kalbėtis su juo. Gribaujant praverstu ir dar daug kitų atvėjų. O kiek mokėjot už Cobra MT 725 Librante ir kokią garantiją davė?
elektroninės auklės būna ivairios:
pagrindiniai pasirinkimo kriterijai: veikimo daznis, atstumas, bei garso kokybe. kuo didesnis atstumas tuo prastesne garso kokybe. 200-300m atstumo pilnai pakanka gyvenant name ar bute. veikimo atstumas atviroje vietoveje t.y. lauke bus mazesnis. daznis turetu buti 86Mhz, kitaip jus galite girteti ne leliuka, o radija ar tai ka kalba radio telefonu jusu kaimynas. elektroniniu aukliu buna vien racijos, buna su kamera, kur gali mamyte matyti ka leliukas veikia arba prijungti prietaisa prie TV, buna su lopsinemis,raba mamyte gali irasyti savo lopsnine pati. svieselemis,taip pat buna atgalinio rysio kur mamyte gali pasakyti ka nors leliukui ir jis ja girdes. buna imontuoti prietaisiukai i ivairius minkstus zaislus. svrabiausia rinktis kokybiska, net jei ir pigesni ir maziau privalumu turinti prietaisiuka. tokiu prietaisiuku kainos svyruoja nuo nuo 140 iki 600Lt. QUOTE(Gold Man @ 2006 06 14, 00:15) Na, mes dabar gyvenam kaime, o vaikai auga, tad galima bus vaikui duot ir kalbėtis su juo. Gribaujant praverstu ir dar daug kitų atvėjų. O kiek mokėjot už Cobra MT 725 Librante ir kokią garantiją davė? Mes irgi gyvename name uz miesto, tai mums ir tas nuotolis visai svarbus. Pirkome cia Lietuvoj is "Librantas IT" berods vadinas ir mokejom 210 Lt. garantija dave vieniems metams. Ir lygiai taip pat jas zadam naudoti kelionese, grybaujant ir t.t. siaip liuks daiktas
Neisivaizduoju kaip galeciau gyventi be mobiliosios aukles!
Musu aukle kur prie leliuko ant laido, o nesiojama dalis - pakraunamas akumuliatorius
Turim ir mes mobilia aukle. Siaip retai ja naudoju. Ijungiu, kai miega balkone, vaziuojam i svecius arba pas mus ateina sveciai. Tada labai gerai. Jeigu vaikas miega, gali sau kitam kambary "triuksmauti", vis tiek isgirsi, kai prabus.
P.S. Redele, NIEKADA nepalik vaiko vieno automobilyje, tai labai pavojinga. Paskaityk istoriju, kaip prabude vaikai pasismaugia iskise galva pro langa.
Gal kas ruoshiates parduoti ar pasiulytumet nusipirkti panashu produkta (video ryshio)?
http://www.smarthome.com/78601.html arba http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI..._PCN_BIX_Stores yra kotrynoj panashus sprendimas (baby control camera), bet begedishkai brangus - 1150lt. kazhkuriam forume girdejus, kad an LT yra ir pigesniu sprendimu ~300lt.
Labai patogi ir praktiska priemone, kai vaikutis lauke ar balkons.
o gal galite patarti kokios firmos pirkti "mobilia aukle"
nes isbandem kelias ( ir philips'a ir racija skirta ne tik vaikui) mums per silpnai gaudo garsa - t.y. vaikas verkia- kitame kambaryje mes girdim, o racija TYLI ,,, tai net suabejojau kokia pirkti, kaip patikrinti.
Noriu paklausti. Gal kas naudoja kvepavimo monitoriu Angelcare firmos? (atrodo taip verciasi). Tai toks prietaisas, kuris yra po vaiko ciuziniu ir reguoja i vaiko kvepavima. Ir, ne duok dieve, jam nustojus kvepuoti skelbia alerma.
http://www.angelcare-monitor.com/english/h.../angelcare.html
O mes naudojam PHILIPS, pakanka nereikia tikrai daugiau
Nesenai nusipirkom naują Cobra modelį MT750 už 259lt. www.librantasit.lt
Kolkas esame patenkinti
Sveikos mamytės. Gal galėtumėte pasidalinti patirtimi apie lektronines aukles? Prieš savaitę nusipirkome elektroninę auklę Tigex. Mokėjome 350 Lt. Vieną kartą grąžinome, nes neveikė visai, antrą - pastoviai dingdavo ryšys... Tai dabar nežinau, ar kitokios firmos ieškoti, ar visai nepirkti, nes vistiek ryšio pastoviai nebūna, nors naudojom bute, kur atstumas tarp siuntėjo ir gavėjo tik keliolika metrų... Būtų labai smagu, jei parašytų tos, kurioms teko naudoti. Ar nebuvo problemų dėl ryšio, kokios kainos ir kokios firmos geriausios?
QUOTE(Annika @ 2006 11 01, 18:04) Sveikos mamytės. Gal galėtumėte pasidalinti patirtimi apie lektronines aukles? Prieš savaitę nusipirkome elektroninę auklę Tigex. Mokėjome 350 Lt. Vieną kartą grąžinome, nes neveikė visai, antrą - pastoviai dingdavo ryšys... Tai dabar nežinau, ar kitokios firmos ieškoti, ar visai nepirkti, nes vistiek ryšio pastoviai nebūna, nors naudojom bute, kur atstumas tarp siuntėjo ir gavėjo tik keliolika metrų... Būtų labai smagu, jei parašytų tos, kurioms teko naudoti. Ar nebuvo problemų dėl ryšio, kokios kainos ir kokios firmos geriausios? Aš turiu Baby Ono, kainavo 149 Lt. Pokol kas esu labai patenkinta
Aš tai TOMMY Walkabout atsisiunčiau iš Anglijos. Maniškė dvipusė, abi dalys gali būti mobilios, atstumas 300 m. Kainavo 25 svarus (apie 125 lt).
Neturiu jokių nusiskundimų. Nebent tai, kad batareikos gan greitai susivalgo. Bet dabar Duracel'us nupirkom, tai ilgai turėtų veikt. Šiaip man vyras sakė, kad racija gali neveikti per storo betono sienas. Nu bet bute koks ten betonas gi P.S. Mamytės mačiau skelbimų lentoje geras racijas pardavinėja. Tik būtinai imk kad abu galai mobilūs būtų. Daug patogiau. Juk galim ir ant batarkių ir ant laido pajungti.
Turime Winnie . Kainos tiksliai neprisimenu, bet 100 Lt tikrai nekainavo. Labai patenkinta. Ryšys puikus, vasara lauke visus darbus nudirbdavau kol dukrytė savo lovytėje miegodavo. O ir abi dalys nedidutės, žaismingos. Meškutis, kuriame mikrofonas įtaisytas, į komplekta įeina. Tiesa, jo aš nenaudojau, nes nelabai suprantu kam jis reikalingas. Kaip dekoracija ant komodos guli. O labiausiai man patinka, kad nereikia elementų pirkti. Abi dalys pakraunamos kaip mobil. telefonai. Buvome kažkokį brangų (neprisimenu kokį) nusipirkę - neveikė. O ir aštuonių elementų abiem dalims reikėjo. Įdomu kaip dažnai juos reiktų keisti, jei kasdien po dvi valandas mažiausiai naudoji. Net džiaugiuosi, kad neveikė ir buvome priversti grąžinti.
Mes naudojam Tigex (kiek kainavo nežinau, nes kaip ir pasiskolinau iš sesės, kai jos vaikis paaugo). bet labai džiaugiuos. Tiesa, batarkė greit baigiasi, todėl jos nebenaudoju, tiesiog saugiau, kai abu galai į rozetę įjungti. Nes kartą pasimokiau, kai lelius buvo lauke, o aš negirdėjau, kaip verkė. Dėka tos racijos musų mažylė jau nuo 3 sav miega savo kambary, be to, kai išvežu į lauką nereikia pačiai šalia tupėt - galiu namus susitvarkyt (ar prie kompo pasėdėt
Žodžiu - man tai nepakaičiamas dalykas
Sveikutes,
Mes turime "Summer".Vieni draugai is Amerikos atsiunte, kainavo apie 200 doleriu.As galiu ne tik garsa girdeti, bet ir vaizda matyti, traukia apie 100 metru.Gan neblogas daikciukas ir pasinaudoju juo,kai buna koks baliukas namuose, ar siaip tvarkausi namie.As galiu pasijungti net per telika,tai vaizdas didesnis geriau matyti ka mano mazoji veikia.
na name ar sodyboj, tai tikrai geras dalykas, bet ar bute toks reikalingas kai yra tik 80 kvadratu, ir taip viskas girdis
QUOTE(lora++ @ 2006 12 08, 18:54) na name ar sodyboj, tai tikrai geras dalykas, bet ar bute toks reikalingas kai yra tik 80 kvadratu, ir taip viskas girdis Siaip butinybes nera, kai gyveni bute, bet jei padavonajo,tai negi ismesi.Cia gerai,jei kitam kambary kazkuom uzsiemimi,tai ta aukle pravercia.......
Aš norėjau paklaust į temą - kur jūs dedate tą mobilią auklę, kai vaikas miega lauke. Vežimėlyje prie galvos, kojų ar kažkur šalia?
mes tai "brevi" pirkom, kainavo 250 lt. traukia 200 metru. geras daikciukas, galiu sau lauke dirbti, geliu darzelyje kapstinetis. tik va bateriju ideta nebuvo. nekraunamos greit iseko, o kraunamos brangokos (apie 70 lt, nes reikia AAAx8) tai niekaip neprisiruosiu nusipirkti. o gal kuriai jos atlieka?
as taip pat viena grazinau,kokios firmos nepamenu mokejau 179 Lt.O dabar isigijau BABYONO ir esu labai patenkinta
mes turim chicco , kainavo apie 350lt . labai geras daiktas - mazute miega lauke , o as galiu namuose krapstytis , arba skirti laiko sau!
tik dar karta noreciau patarti - jei renkates racijas naudojimui lauke - ieskokit , kad abi butu laisvos (ne jungiamos i rozete!)
turiu, be stovi nenaudojama, tik is pradziu smalsumo vedami buvo isijunge
Turiu Multifone stabo su vaizdu.Vienintelis trukumas, kad siek tiek prasciau veikia per plytines sienas. O siaip
QUOTE(Gilute @ 2006 12 04, 22:52) Turime Winnie . Kainos tiksliai neprisimenu, bet 100 Lt tikrai nekainavo. Labai patenkinta. Ryšys puikus, vasara lauke visus darbus nudirbdavau kol dukrytė savo lovytėje miegodavo. O ir abi dalys nedidutės, žaismingos. Meškutis, kuriame mikrofonas įtaisytas, į komplekta įeina. Tiesa, jo aš nenaudojau, nes nelabai suprantu kam jis reikalingas. Kaip dekoracija ant komodos guli. O labiausiai man patinka, kad nereikia elementų pirkti. Abi dalys pakraunamos kaip mobil. telefonai. Buvome kažkokį brangų (neprisimenu kokį) nusipirkę - neveikė. O ir aštuonių elementų abiem dalims reikėjo. Įdomu kaip dažnai juos reiktų keisti, jei kasdien po dvi valandas mažiausiai naudoji. Net džiaugiuosi, kad neveikė ir buvome priversti grąžinti. gal gali pasakyti kur pirkai?
o mes turim Tomy firmos.paskolino mums ja,bet vat minusas tas,kad kai temp aukshtesne +23 laipsniai,tai jinai pastoviai tevu galepypsi,o kai zemesne uz +12 berods,tai vel pypsi.ech,kad butu galima ta pypsejima atjungti
Mes bute naudojom ir man visiskai negaila tu pinigu
Papildyta: QUOTE(polonia @ 2006 10 02, 18:37) Noriu paklausti. Gal kas naudoja kvepavimo monitoriu Angelcare firmos? (atrodo taip verciasi). Tai toks prietaisas, kuris yra po vaiko ciuziniu ir reguoja i vaiko kvepavima. Ir, ne duok dieve, jam nustojus kvepuoti skelbia alerma. http://www.angelcare-monitor.com/english/h.../angelcare.html Atrodo, kad ne i kvepavima o i judesius reaguoja
Mes turime Tomy Walkabout Baby. Puikumėlis, nereikia sėdėt ištempus ausų, ar neverkia,galiu ir televizorių žiūrėt ir darbuotis ir žinau ,kad nerasiu vaikiuko užsiverkusio.Yra ir atgalinis ryšys su vaiku.
Mes naudojam kažkokį vokišką aparatą
Mes turim Philips. Esam labai patenkinti.
mes ir turim...buvau viena nusipirkusi,bet name del storu perdengimu neveike, tai grazinau ir nupirkau kita...ot smagu, vaikas miega lauke, o as viska girdziu... abi dalys jungiasi i tinkla, bei turi kronas....nezinau,jau daug naudojom,bet krona dar neissieikvojo.....tikrai geras daikciukas....
Mes irgi turim vokiska.Super dalykas
|