Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Arneta
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
Barte
Kazkada, kazkur aptikau varda Arneta ir nusprendziau savo, kada nors gimsiancia, dukryte pavadinti butent siuo vardu 4u.gif Siaip as niekada net neabejojau, kad toki varda ir duosiu, taciau viena drauge pareiske: "tu pagalvok kaip tavo vaikas jausis turedamas toki varda?" blink.gif Todel ir noriu suzinoti ka jus, mielosios, manote? Ar vaikui tikrai butu sunku su tokiu vardu? Ir siaip, is mano pazistamu tai tik vos keletui sis vardas grazus, kito sako, kad nesamone verysad.gif Negi jis tikrai toks be rysio? blink.gif Nors man jis taip patinka ax.gif
Piranija
Niu man tai grazu wub.gif
Samy
man tai visai nieko, panašu į Inetą mirksiukas.gif
mutti
Man schmoll.gif Esu girdėjusi Aneta- tai jau geriau skamba
ore|gano
Na nėra šis vardas be ryšio, bet toks "pamandrintas" biggrin.gif O kaip tau Arnolda? g.gif Irgi paraitytas vardas, bet neatrodo toks dirbtinas kaip Arneta. Šis vardas man labiau primena UAB "Arneta" (girdėjau kažkur tokią)... mastau.gif
Aidulia
Ar ne ta? bigsmile.gif
Langoza
QUOTE(Barte @ 2007 03 17, 00:23)
kito sako, kad nesamone verysad.gif  Negi jis tikrai toks be rysio? blink.gif
*

na, nepasakyciau, kad jau visai be rysio biggrin.gif bet ir ne su rysiu biggrin.gif

klarnetas doh.gif nzn, man visgi jokio cia grozio unsure.gif kazkoks UAB'as rolleyes.gif
Unregistered
QUOTE(leliux @ 2007 03 17, 01:02)
na, nepasakyciau, kad jau visai be rysio  biggrin.gif bet ir ne su rysiu  biggrin.gif

klarnetas  doh.gif nzn, man visgi jokio cia grozio  unsure.gif kazkoks UAB'as  rolleyes.gif
*

Pritariu ax.gif . Man dar lyg ir interneto firma kokia būtų rolleyes.gif .
M & G
Man tai su muzikos instrumentu asocijuojasi. Man nepatinka jis...
kamileh
Man tai nieko gero... schmoll.gif
*GAILĖ*
o čia moteriškas Arno variantas unsure.gif ?
man tai negražiai skamba. nėra toks jau labai baisus ar tragiškai be ryšio. bet negražus schmoll.gif
Simple girl
Negražus schmoll.gif
Gytarė
QUOTE(Elina @ 2007 03 17, 01:52)
Ar ne ta? bigsmile.gif
*

drinks_cheers.gif
Gal Arleta geriau? g.gif
helena
pretenzingas vardas...
vyšniux
Ta ar-ne-ta biggrin.gif
Idomus vardas tongue.gif
taibent1
Man pagal skambesi- kaip trys zodziai: Ar ne ta?
Usuri
Savo dukra pavadinau Arneta, man šis vardas gražus, ne įprastas ir dukra (jai dabar 2metai ir 1mėnuo) normaliai ištaria savo varda.
Nieko sau
Nepatinka schmoll.gif
Turiu mokinę Ornetą doh.gif doh.gif Dar baisiau smile.gif
Terija:)
QUOTE(taibent1 @ 2007 03 17, 14:45)
Man pagal skambesi- kaip trys zodziai: Ar ne ta?
*

Va va kazkas panasaus drinks_cheers.gif keistokai skamba...............
*Miledi*
Na negražus tas vardas schmoll.gif Net vardu sunku jį pavadinti g.gif Juk yra tiek daug gražių vardų, tai kam rinkt tokias nesamones? g.gif
Mellysa
Nesuprantu,na kodel taip yra... Kai klausima uzduodi del seno vardo,tai visi raso; Ai,jau atsibodes.,Gana daznas.,Noretusi kazko naujo., ir t.t.Kai atsiranda klausime tikrai,labai retas ir galima sakyti tikrai naujas,negirdetas vardas,tai visi isvercia tai kaip i koki...net nzn,kaip ir issiriaikst...!? Pvz,man sis vardas visai idomus ir skamba visai nieko.Nesakau,kad super,bet ir nesakyciau,kad negrazus.Na uz tai vaikas su tokiu vardu,klaseje tikrai butu vienas.Negu 3Rugiles,2Atenes,ir kokios 4Smiltes... UZ TAD MADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HappyAngel
Idomus toks vardelis g.gif Nori nenori i galva lenda ar- ne- ta? Bet siaip tai, jei busimai mamytei grazus, tai kodel ne? mirksiukas.gif
Gytarė
QUOTE(Mellysa @ 2007 03 17, 20:45)
Nesuprantu,na kodel taip yra... Kai klausima uzduodi del seno vardo,tai visi raso; Ai,jau atsibodes.,Gana daznas.,Noretusi kazko naujo., ir t.t.Kai atsiranda klausime tikrai,labai retas ir galima sakyti tikrai naujas,negirdetas vardas,tai visi isvercia tai kaip i koki...net nzn,kaip ir issiriaikst...!? Pvz,man sis vardas visai idomus ir skamba visai nieko.Nesakau,kad super,bet ir nesakyciau,kad negrazus.Na uz tai vaikas su tokiu vardu,klaseje tikrai butu vienas.Negu 3Rugiles,2Atenes,ir kokios 4Smiltes... UZ TAD MADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*

Aš už retus vardus, bet ne už raidžių derinį. Kur parašyta, kad Arneta yra vardas? g.gif Kokia jo reikšmė? Aš neradau. ax.gif
Pliukšt
Man patinka :yes: Kolkas tik vieną žmogų su tokiu vardu pažystu. Lengvai įsimena ne dėl to kad išskiemenavus gaunasi Ar-ne-ta, o tiesiog, kad dar retokas, ne kaip Medos, Rugilės ir ...
Gulia
Man nepatinka schmoll.gif
ridikelis
QUOTE(pliukšt @ 2007 03 17, 21:02)
Man patinka :yes: Kolkas tik vieną žmogų su tokiu vardu pažystu. Lengvai įsimena ne dėl to kad išskiemenavus gaunasi Ar-ne-ta, o tiesiog, kad dar retokas, ne kaip Medos, Rugilės ir ...
*

man irgi iškart norisi šitą vardą išskiemenuoti, o klasiokam smokykloje irgi norėsis - jau geriau turbūt būt ka-kelinta klasėje Meda ar Rugile smile.gif Bet jei mamytė kartu su dukryte ruošiasi emigruot į kokią kitą šalį, tai gal nieko - skambesys šiaip gražus smile.gif
*Lina*
nepatinka schmoll.gif schmoll.gif
Kėja
Nepatinka man..
*Citra*
Man visai neblogas.
pepė ilgakojinė
Man negražus. schmoll.gif
Vladislava
o gal ARNITA ? g.gif
muminukas
negražus, nepatinka schmoll.gif
Noa
Arneta? Tai tuo principu galima ir daugiau gražių vardų sudaryt.
Pvz.
Arnešita
Neneta
Visaikita
Galkokiakita
Turbūta
Turbūtneta
Galasžinokatra

O išsirinkti tai sunku! Čia turbūt priklauso nuo motinos požiūrio į kūdikį laugh.gif
muminukas
QUOTE(Noa @ 2007 03 19, 12:44)
Pvz.
Arnešita
Neneta
Visaikita
Galkokiakita
Turbūta
Turbūtneta
Galasžinokatra

O išsirinkti tai sunku! Čia turbūt priklauso nuo motinos požiūrio į kūdikį laugh.gif
*

labai puikus sąrašas lotuliukas.gif į jį siūlyčiau ir Miją įtraukti, taigi itališkai ar pan. reiškia "mano" biggrin.gif
Isila
man tai nepatinka schmoll.gif . O čia vardas su reikšme ar tiesiog sugalvotas? O kaip malonybiškai?

QUOTE(Noa @ 2007 03 19, 11:44)
Pvz.
Arnešita
Neneta
Visaikita
Galkokiakita
Turbūta
Turbūtneta
Galasžinokatra

*

Noa, kaip visada nuostabu thumbup.gif labai geras sąrašiukas drinks_cheers.gif
upe_5
QUOTE(Isila @ 2007 03 19, 16:13)
man tai nepatinka schmoll.gif . O čia vardas su reikšme ar tiesiog sugalvotas? O kaip malonybiškai?
Noa, kaip visada nuostabu  thumbup.gif labai geras sąrašiukas  drinks_cheers.gif
*

doh.gif Klarneta g.gif
SUNO
Negrazus vardas,Arneta iskart i galva sove Klarneta. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
lauruskal
O man visai grazus sis vardas wub.gif Mielas tox...
rytoj
Na, toks mazumele be rysio sitas vardas g.gif Nea, nepatinka man tokie naujadarai...

Noa, - super saraselis thumbup.gif:
SANTA
Visai negrazus vardas ..kazkoks keistas schmoll.gif
*GAILĖ*
QUOTE(Noa @ 2007 03 19, 11:44)
Pvz.
Arnešita
Neneta
Visaikita
Galkokiakita
Turbūta
Turbūtneta
Galasžinokatra

*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
paskutinis geriausias thumbup.gif
Hebe
na schmoll.gif
Ramasta
man graziau butu -Aneta ax.gif
strazdanėlė...
be ryšio g.gif
Barte
Kiek supratau, tai daugeliui šis varda iš tikrųjų atrodo negržus verysad.gif Gal jūsų nuomonė padės man suprasti, kad jis tikrai kžkoks ne toks g.gif Nors, kol kas jis man yra pats gražiausias vardas thumbup.gif

Beje, aš pažystu panelę (tiksliau žinau jų keletą) vardu Vaineta, bet niekada nepaglvojau, kad šį vardą galima išskiemenuoti ir taip gauti 3 žodžius: vai ne te ax.gif Visai panašiai kaip ar ne ta doh.gif Aš kirčiuoju Arneta, Vaineta, gal todėl niekada ir nekilo mintis iš šių vardų daryti kelius žodžius blush2.gif

O kas dėl Arnetos panašumo į klarnetą, tai man, pvz. vardas Monika, iš karto primena armoniką lotuliukas.gif Bet dėl to nesakau, kad Monika - negržu 4u.gif
Festa
Negirdejau dar tokio, bet gal visai nieko smile.gif
mmergyte
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
dori
gražiai skamba mirksiukas.gif
dincek2006
QUOTE(Elina @ 2007 03 17, 00:52)
Ar ne ta? bigsmile.gif
*

Aš irgi pagalvojau-Ar ne ta?
Gražiau Aneta mirksiukas.gif
sandddra
Gražu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.