Kazkada, kazkur aptikau varda Arneta ir nusprendziau savo, kada nors gimsiancia, dukryte pavadinti butent siuo vardu
Niu man tai grazu
man tai visai nieko, panašu į Inetą
Man
Na nėra šis vardas be ryšio, bet toks "pamandrintas"
Ar ne ta?
Man tai su muzikos instrumentu asocijuojasi. Man nepatinka jis...
Man tai nieko gero...
o čia moteriškas Arno variantas
man tai negražiai skamba. nėra toks jau labai baisus ar tragiškai be ryšio. bet negražus
Negražus
pretenzingas vardas...
Ta ar-ne-ta
Idomus vardas
Man pagal skambesi- kaip trys zodziai: Ar ne ta?
Savo dukra pavadinau Arneta, man šis vardas gražus, ne įprastas ir dukra (jai dabar 2metai ir 1mėnuo) normaliai ištaria savo varda.
Nepatinka
Turiu mokinę Ornetą
Na negražus tas vardas
Nesuprantu,na kodel taip yra... Kai klausima uzduodi del seno vardo,tai visi raso; Ai,jau atsibodes.,Gana daznas.,Noretusi kazko naujo., ir t.t.Kai atsiranda klausime tikrai,labai retas ir galima sakyti tikrai naujas,negirdetas vardas,tai visi isvercia tai kaip i koki...net nzn,kaip ir issiriaikst...!? Pvz,man sis vardas visai idomus ir skamba visai nieko.Nesakau,kad super,bet ir nesakyciau,kad negrazus.Na uz tai vaikas su tokiu vardu,klaseje tikrai butu vienas.Negu 3Rugiles,2Atenes,ir kokios 4Smiltes... UZ TAD MADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idomus toks vardelis
QUOTE(Mellysa @ 2007 03 17, 20:45) Nesuprantu,na kodel taip yra... Kai klausima uzduodi del seno vardo,tai visi raso; Ai,jau atsibodes.,Gana daznas.,Noretusi kazko naujo., ir t.t.Kai atsiranda klausime tikrai,labai retas ir galima sakyti tikrai naujas,negirdetas vardas,tai visi isvercia tai kaip i koki...net nzn,kaip ir issiriaikst...!? Pvz,man sis vardas visai idomus ir skamba visai nieko.Nesakau,kad super,bet ir nesakyciau,kad negrazus.Na uz tai vaikas su tokiu vardu,klaseje tikrai butu vienas.Negu 3Rugiles,2Atenes,ir kokios 4Smiltes... UZ TAD MADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aš už retus vardus, bet ne už raidžių derinį. Kur parašyta, kad Arneta yra vardas?
Man patinka :yes: Kolkas tik vieną žmogų su tokiu vardu pažystu. Lengvai įsimena ne dėl to kad išskiemenavus gaunasi Ar-ne-ta, o tiesiog, kad dar retokas, ne kaip Medos, Rugilės ir ...
Man nepatinka
QUOTE(pliukšt @ 2007 03 17, 21:02) Man patinka :yes: Kolkas tik vieną žmogų su tokiu vardu pažystu. Lengvai įsimena ne dėl to kad išskiemenavus gaunasi Ar-ne-ta, o tiesiog, kad dar retokas, ne kaip Medos, Rugilės ir ... man irgi iškart norisi šitą vardą išskiemenuoti, o klasiokam smokykloje irgi norėsis - jau geriau turbūt būt ka-kelinta klasėje Meda ar Rugile
nepatinka
Nepatinka man..
Man visai neblogas.
Man negražus.
o gal ARNITA ?
negražus, nepatinka
Arneta? Tai tuo principu galima ir daugiau gražių vardų sudaryt.
Pvz. Arnešita Neneta Visaikita Galkokiakita Turbūta Turbūtneta Galasžinokatra O išsirinkti tai sunku! Čia turbūt priklauso nuo motinos požiūrio į kūdikį QUOTE(Noa @ 2007 03 19, 12:44) Arneta? Tai tuo principu galima ir daugiau gražių vardų sudaryt. Pvz. Arnešita Neneta Visaikita Galkokiakita Turbūta Turbūtneta Galasžinokatra O išsirinkti tai sunku! Čia turbūt priklauso nuo motinos požiūrio į kūdikį labai puikus sąrašas
man tai nepatinka
QUOTE(Noa @ 2007 03 19, 11:44) Arneta? Tai tuo principu galima ir daugiau gražių vardų sudaryt. Pvz. Arnešita Neneta Visaikita Galkokiakita Turbūta Turbūtneta Galasžinokatra O išsirinkti tai sunku! Čia turbūt priklauso nuo motinos požiūrio į kūdikį Noa, kaip visada nuostabu
Negrazus vardas,Arneta iskart i galva sove Klarneta.
O man visai grazus sis vardas
Na, toks mazumele be rysio sitas vardas
Noa, - super saraselis
Visai negrazus vardas ..kazkoks keistas
na
man graziau butu -Aneta
be ryšio
Kiek supratau, tai daugeliui šis varda iš tikrųjų atrodo negržus
Beje, aš pažystu panelę (tiksliau žinau jų keletą) vardu Vaineta, bet niekada nepaglvojau, kad šį vardą galima išskiemenuoti ir taip gauti 3 žodžius: vai ne te O kas dėl Arnetos panašumo į klarnetą, tai man, pvz. vardas Monika, iš karto primena armoniką
Negirdejau dar tokio, bet gal visai nieko
gražiai skamba
Gražu
|