luxuriukas
2009 03 18, 22:55
O tai čia už tą 80 Lt ir aerobika, ir treniruokliai, ir baseinas su sauna įeina ? Kažkaip jau nerealu būtų  [/quote] Taip  As pirkau per sudaryta grupe per firma, bet supermamose merginos irgi sukonstruoja grupele 8 zmoniu ir eina  dabar gal 100 Lt  bet tai visas klubas neribotas laikas , tikrai gera kaina  Jei nori pasizvalgyk ir tu. Tiesa abonentas 4 menesiam manasis ir grupeliu  Na iki vasaros pats tas, kol neprasidejo kiti sezono sportai - begiojimas, baidares ir visokie dviraciai bei ezeriukai
annomis
2009 03 19, 01:11
[quote=luxuriukas,2009 03 18, 23:55] O tai čia už tą 80 Lt ir aerobika, ir treniruokliai, ir baseinas su sauna įeina ? Kažkaip jau nerealu būtų  [/quote] Taip  As pirkau per sudaryta grupe per firma, bet supermamose merginos irgi sukonstruoja grupele 8 zmoniu ir eina  dabar gal 100 Lt  bet tai visas klubas neribotas laikas , tikrai gera kaina  Jei nori pasizvalgyk ir tu. Tiesa abonentas 4 menesiam manasis ir grupeliu  Na iki vasaros pats tas, kol neprasidejo kiti sezono sportai - begiojimas, baidares ir visokie dviraciai bei ezeriukai  [/quote] Na, man kol kas Sigma prie pat namų, tai viena priežasčių, kodėl ten lankau, bet planuoju kraustytis kitur (tik kol kas dar nežinau, kur  ) - tuomet bus matyti. Mano viena draugė Victorijoj sportuoja - tai sakė, kad labai daug žmonių - per aerobiką nėr kur kojos pastatyti  Nors dabar gal visur taip - visos gi nori prieš vasarą figūras pataisyti
luxuriukas
2009 03 20, 18:31
Na, man kol kas Sigma prie pat namų, tai viena priežasčių, kodėl ten lankau, bet planuoju kraustytis kitur (tik kol kas dar nežinau, kur  ) - tuomet bus matyti. Mano viena draugė Victorijoj sportuoja - tai sakė, kad labai daug žmonių - per aerobiką nėr kur kojos pastatyti  Nors dabar gal visur taip - visos gi nori prieš vasarą figūras pataisyti  [/quote] Nium tai jei Sigma netoli namu, tai ka ten pora stoteliu ir Victoria nuo jos  Dabar daug visur, kaip mes su treneriu pajuokaujam, menesi palankys ir viskas didzioji dalis  Bet juk ne esme zmonese, aerobikoj telpa, svarbiausia kad butu 1,5 m i sonus pasilankstyt, o saleje, tai jei ir daro vienu metu prie to pacio treniruoklio pratimus zmogelis koks, taigi irgi nebeda, padarai serija, pailsi minute, vel pakartoji su tuo zmogeliu pakaitom, pries vasara 60 % sprotuojanciu apsilanko klube, mazesne dalis sportuoja istisus metus
MuzikALI
2009 12 15, 12:19
kazko tai temele visai numirusi ziuriu  gal yra norinciuju krizes laikais sportuoti pigiau? zadu pradeti lankyti si klubeli. kazin kaip kainos ten dabar? grupelem berods nuolaidos yra. gal butu norinciu prisijungti? 2 zmones is mano puses jau butu anksciau lankiau active gym, nieko blogo negaliu pasakyti, tik ieskau kazko "ekonomiskiau" siuo metu. o be to sis klubelis arciau namu. sportavus esu apie metus, programas savo turiu, pratimus zinau, tai manau pilnai issiversiu ir su siuo klubu
QUOTE(MuzikALI @ 2009 12 15, 12:19) kazko tai temele visai numirusi ziuriu  gal yra norinciuju krizes laikais sportuoti pigiau? zadu pradeti lankyti si klubeli. kazin kaip kainos ten dabar? grupelem berods nuolaidos yra. gal butu norinciu prisijungti? 2 zmones is mano puses jau butu anksciau lankiau active gym, nieko blogo negaliu pasakyti, tik ieskau kazko "ekonomiskiau" siuo metu. o be to sis klubelis arciau namu. sportavus esu apie metus, programas savo turiu, pratimus zinau, tai manau pilnai issiversiu ir su siuo klubu  As vaikstau i aerobika - esu patenkinta
MuzikALI
2009 12 16, 08:50
QUOTE(*rasa* @ 2009 12 15, 13:52) As vaikstau i aerobika - esu patenkinta  mane labiau domintu treniruokliu sale. kokia situacija joje dabar? padaugejo treniruokliu jau gal? tiesa, o jei perkant abonementa tarkim tik treniruokliams, gal pigiau kazkiek? kokios kainos ten dabar?
QUOTE(MuzikALI @ 2009 12 16, 08:50) mane labiau domintu treniruokliu sale. kokia situacija joje dabar? padaugejo treniruokliu jau gal? tiesa, o jei perkant abonementa tarkim tik treniruokliams, gal pigiau kazkiek? kokios kainos ten dabar? Na yra atrodo 3 nauji begimo takeliai ir steperiai, bet siaip daugiau nieko.. bent jau kazkada maciau, nes vaikstau tik i aerobika  o kainos tai va kokios http://www.shaping.lt/index2.html
Sportavau ir as ten praejusia ziema, uz aerobika ir treniruoklius mokejau berots 80 ar 90 lt. Kaina aisku gera, bet...zmoniu klaisiai daug, rubines mazos, sales aptrintos, stepu, kilimeliu visiems neuztenka, dusai klaikus, administratores visa laika susiraukusios lyg klientai joms butu skolingi  viskas baigesi tuom, kad net nepabaigiau lankyti savo isigytu treniruociu. dabar einu i impulsa, brangiau 30 lt, taciau bent jau svaru, erdves daugiau, klubu rupinamasi. Pvz sigmoje per menesi nei karto nemaciau valytojos, impulse jos yra nuolat ir niekur nera nei balu nei dulkiu nei pelesio ant duso sienu. Apie baseina net ir kalbet nera ko... bet cia tik mano nuomone
Kootwella
2010 03 30, 21:21
Tai apskritai pirmas sporto klubas, į kurį pradėjau eiti (prieš, maždaug, dešimt metų, būdama studentė). Galbūt dėl šios priežasties manęs niekas ten per daug nešokiravo. Atvirkščiai - patiko draugiškas personalas, nuoširdžiai dirbančios trenerės (intensyvesnio aerobikos lygio kol kas neaptikau jokiame kitame Viniaus klube, o man krūvis patinka). Taip, žmonių salėje buvo per daug, ir aplinka - ne pati estetiškiausia, tačiau ėjau dėl trenerių ir gana patogios man vietos.
Sveikos, o kokia situacija dabar?
MoonbeaM
2010 11 19, 23:02
QUOTE(gandre @ 2010 10 12, 11:20) Sveikos, o kokia situacija dabar?  Mane irgi domina...
as dabar sportuoju, tai man zinokite pirma karta kai atejau, tai labai nepatiko, galvojau, ar dar tokiu vietu buna??  bet uzsiemimai aerobikos patinka labai, trenere liuks, patalpa gera, o ko ir bereikia, nesvarbu man tie koridoriai ir pan. sedi i masina irgristi po to namo
MuzikALI
2012 03 21, 15:53
QUOTE(dulle @ 2012 03 21, 13:41) as dabar sportuoju, tai man zinokite pirma karta kai atejau, tai labai nepatiko, galvojau, ar dar tokiu vietu buna??  bet uzsiemimai aerobikos patinka labai, trenere liuks, patalpa gera, o ko ir bereikia, nesvarbu man tie koridoriai ir pan. sedi i masina irgristi po to namo  sutinku
|
|