Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Sigma"
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3
godive
Buvau pas Jurgą ir Leną, tai Jurga schmoll.gif , o Lena (juodais ilgais plaukais) - thumbup.gif
Bet tik iš karto įspėju - į tą klubą reikia eiti su išankstiniu nusiteikimu doh.gif Šiaip jeigu Sigma man būtų ne pakeliui, tai tikrai į jį neičiau, nes kaip už 130Lt, tai tokios sąlygos yra žvėriškai brangios. Bet yra vienas didelis pliusas - aerobikos salėj yra vietos thumbup.gif Ir laukti spintelių nereikia lotuliukas.gif Nors jei dislokacijos vieta nėra svarbi, tada žymiai geriau Bodygym (ką čia geriau, nesulyginami klubai) 4u.gif
Bureja
Sveikos,

noriu ir ash jungtis i Sigma, esu ten lankius pries 3 metus smile.gif aplinka shudina, bet kaip uz tokia kaina - visai nieko smile.gif

Noreciau eiti ant-ketv. 17,00 pas Irena, noriu paklaust ar daug zmoniu susirenka ?
godive
QUOTE(Bureja @ 2008 01 30, 11:35)
Sveikos,

noriu ir ash jungtis i Sigma, esu ten lankius pries 3 metus smile.gif aplinka shudina, bet kaip uz tokia kaina - visai nieko smile.gif

Noreciau eiti ant-ketv. 17,00 pas Irena, noriu paklaust ar daug zmoniu susirenka ?
*

Pas Ireną dar neteko, vakar buvau pas Kristiną, tai visai fainulka ji tongue.gif Aišku, galėtų labiau merginas prižiūrėti, bet šiaip pati miela ir maloni thumbup.gif
motiejuke
bureja, mes irgi ruosiames i aerobika, gal po savaites kokios eisim su pazistama, junkis !
va godive siulo Kristina , tai gal ir pas ja bandysim g.gif
isterike
sveikos. ar siuo metu yra lankanciu sigma? man netoli namu tai nuo kito men. planuoju ten lankytis smile.gif gal kas parasys kokiu atsiliepimu?
#kameja#
sveikos 4u.gif as gavau dovanu i seipingo kluba abonenta tik perskaicius atsiliepimus truputi issigandau,negi ten taip tragiska.
*rasa*
QUOTE(lmama @ 2009 01 02, 15:31)
sveikos  4u.gif as gavau dovanu i seipingo kluba abonenta tik perskaicius atsiliepimus truputi issigandau,negi ten taip tragiska.
*

As einu i aerobika-tai esu patenkinta ax.gif
#kameja#
as eisiu i treniruoklius rytoj pirma karta,tikiuosi kad patiks.
*rasa*
QUOTE(lmama @ 2009 01 04, 15:16)
as eisiu i treniruoklius rytoj pirma karta,tikiuosi kad patiks.
*

Svarbiausia - noras sportuoti, tada ir patiks 4u.gif
#kameja#
QUOTE(*rasa* @ 2009 01 04, 18:28)
Svarbiausia - noras sportuoti, tada ir patiks  4u.gif
*

Aciu uz padrasinima 4u.gif nesportavau 10metu ,tad nedrasu pradeti blink.gif
*rasa*
QUOTE(lmama @ 2009 01 04, 20:44)
Aciu uz padrasinima 4u.gif nesportavau 10metu ,tad nedrasu pradeti blink.gif
*

Na sportuot tikrai niekad nevelu mirksiukas.gif tuo labiau, kad tenai treniruokliu sale lanko visokio amziaus ir sudejimo moterys 4u.gif
isterike
na as du menesius jau sigmoj sportoju ir visai nieko, tik gaila kad isejo trenere viena sad.gif bet turint noro viskas gerai jei nekreipi demesio i aplinka kuri dvelkia senovei, bet jei eini siekt tikslo o nezvalgytis tai visai saunu smile.gif
*rasa*
QUOTE(isterike @ 2009 01 06, 22:31)
na as du menesius jau sigmoj sportoju ir visai nieko, tik gaila kad isejo trenere viena sad.gif bet turint noro viskas gerai jei nekreipi demesio i aplinka kuri dvelkia senovei, bet jei eini siekt tikslo o nezvalgytis tai visai saunu smile.gif
*

O kuri cia trenere isejo??? unsure.gif
#kameja#
Dziaugiuosi kad pradejau sportuoti ax.gif Nors ten aplinka nekokia,bet man sudare intesyvia programa,tad nors ir nusikalusi bet patenkinta gryztu namo thumbup.gif
isterike
QUOTE(*rasa* @ 2009 01 07, 08:27)
O kuri cia trenere isejo??? unsure.gif
*

pasirodo ten buvo tik gandas smile.gif
luxuriukas
As su pertrauka sportavus sitam klube gana ilgai smile.gif
Trenere Lena superine, treniruotes superines smile.gif
Deja, pradejo nebepatikt nuolatinis perpildytas klubas, kaina pigiausia berods visam vilniuje kaip uz 2 krt/ sav treniruoklius + aerobika tai nenuostabu kad tiek merginu eina, su treniruokliu sales treneriais beda pas juos, nebebuvo kai lankiau (na kai as zinojau ko man reikia tai nebereikejo konsultacijos) bet va siurpu budavo matyt, kai ateina jaunos paneles belekaip padaro, praplepa daugiau, zodziu be rezultatu akivaizdziu ateity smile.gif
Pliusas, kad kubas moterims, bet kompiuterines programos pagal ismatavimus yra nesamone, jokio individualaus sportavimo.
Kas galit, nepagailekit 20-30 Lt ir galite i impulsa pereiti, lokaliai jis isimetes po kelias vietas Vilniuje arba i kita kluba, tik kiek atsimenu po impulso jau kiti brangesni smile.gif
promenada
aš ilgą laiką lankiau BodyGym, bet dabar jis man visai nepakeliui, galvoju gal čia pabandyt į šitą šeipingo klubą, bet biški nugazdino kad ten baisi aplinka, nu man patalpos tai gali būt ir senos bet turi būt švaru rolleyes.gif kaip ten su dušais, tualetais? kiek ten jų yra, eilės nebūna kad nusipraust? ir ar švaru?
pelėdžiukas
Sveikos,

gal galit parašyti kokios klubo kainos ir daugiau apie klubą: kokios programos, t. y. ko galima norėti iš to klubo, kokios galimybės. Mane domintų treniruokliai, anksčiau namie turėjau, bet teko parduoti, nes vietos reikėjo. Man reikalinga individuali programa, su treneriu, nes seniai sportavau ir viską nuo pradžių reikia mokintis, išėjau visai iš formų...Domina kokia ten atmosfera, ar nėra taip, kad piemenų gauja treniruoklius apspitę ir panos aplink trainiojasi kikendamos, man to nereikia, labiau tiktų įvairaus amžiaus publika, kad ir moterškių metuose.
pelėdžiukas
Na, tinklapyje kaipr ir pasižiūrėjau kas ir kaip. Tik viena man neaišku. Nelankiusi aš jokio sporto klubo ir nežinau ar dušai bet kokiu atveju priklauso? Kažkaip durnai klausiu, bet nelankius nesuprantu, nors nelogiška būtų sportuoti eiti ir nesiprausti po to...Šakės kaip noriu, bet planuoju po kio mėn., nes baisiai laiko neturiu. Gal kas dar panašiai mąsto ir atsirastų su "lašinukais" nelankiusi dėl kompanijos?
maza_maza
QUOTE(pelėdžiukas @ 2009 02 01, 19:30)
Sveikos,

gal galit parašyti kokios klubo kainos ir daugiau apie klubą: kokios programos, t. y. ko galima norėti iš to klubo, kokios galimybės. Mane domintų treniruokliai, anksčiau namie turėjau, bet teko parduoti, nes vietos reikėjo. Man reikalinga individuali programa, su treneriu, nes seniai sportavau ir viską nuo pradžių reikia mokintis, išėjau visai iš formų...Domina kokia ten atmosfera, ar nėra taip, kad piemenų gauja treniruoklius apspitę ir panos aplink trainiojasi kikendamos, man to nereikia, labiau tiktų  įvairaus amžiaus publika, kad ir moterškių metuose.
*

as pritariu drinks_cheers.gif
man norisi kuo maziau vepsanciu veidu ir daugiau demesio man is trenerio puses ax.gif
bet apie si kluba nieko nzn rolleyes.gif
pelėdžiukas
Kažin ar klube įmanoma be nužiūrinėjimų ir fifiškų panų kikenimo ramiai pasportuot, gaut programą sau ir, kad treneris normaliai vadovautų, padėtų, o ne pirštu bedęs išeitų pas panas? doh.gif Mane tokie dalykai žiauria biesina, negalėčiau pakęst... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
maza_maza
as velgi pritariu drinks_cheers.gif
man uzteko vieno klubo, kelis kart apsilankiau ir viskas.
sportuot noriu ne todel, kad jau pas mane lasiniu ratai butu, bet del savo sveikatos, geros nuotaikos ir norisi tvirtesnio kuno bei raumenuku, nes as tokia prie kuduju 4u.gif
ir del to nuziurejimo jauciuosi kalta, kad as nesu kazkokia stora ir kad man cia ne vieta, ir pan. ax.gif ax.gif
pelėdžiukas
O aš negaliu žiopsojimo pakęst dėl lašinukų ax.gif Man celiulitas per paskutinius 2 metus labai matytis pradėjo, tai iš gėdos negaliu į veidrodį pasižiūrėti blush2.gif
*rasa*
QUOTE(pelėdžiukas @ 2009 02 05, 22:45)
O aš negaliu žiopsojimo pakęst dėl lašinukų ax.gif Man celiulitas per paskutinius 2 metus labai matytis pradėjo, tai iš gėdos negaliu į veidrodį pasižiūrėti blush2.gif
*

Na nieko ten niekas neziopso.. kiekviena sportuoja sau ir tiek.. smile.gif
pelėdžiukas
Tai OK.Internete vaizdas man irgi nieko atrodo, kanos normalios. kaip tokiam klubui. Po mėnesiuko galvoju pabandyt bigsmile.gif Tada ir kompanija ne prošal būtų, dėl drąsos ax.gif
woverius
Ech, reikia ir man prisiruošti i Sigmą, nes celiulitas akis bado. Baisu grįžti po trijų metų pertraukos...
*rasa*
Man tai patinka ten aerobika labai wub.gif be to ju internetiniam psl skaiciau kad nauju treniruokliu nuo vakar yra thumbup.gif
pelėdžiukas
QUOTE(woverius @ 2009 02 06, 21:58)
Ech, reikia ir man prisiruošti i Sigmą, nes celiulitas akis bado. Baisu grįžti po trijų metų pertraukos...
*

Tai kooperuokimės ir pirmyn mirksiukas.gif
Petitgrain
As pavasari ten sportavau, nedirbau, tai galejau eiti tada, kada moteriskiu maziausiai biggrin.gif
Dabar ruosiuos vel pradeti, nes aplink pilva rata uzsiauginau lotuliukas.gif
kainos nesikandzioja, netoli namu man thumbup.gif
pelėdžiukas
O, tai gal kompaniją surenkam? Aš ketinu pavasarį pradėt, nes dabar vis kas nors šeimoj suserga, o ir pačiai gripas už pakarpos užlindęs...
maza_maza
as cia kaip ir nebeisipaisau rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Bureja
ash siandien susiruoshiau eiti bigsmile.gif eisiu pas Irena 17,00 ax.gif
*rasa*
QUOTE(Bureja @ 2009 02 17, 12:05)
ash siandien susiruoshiau eiti  bigsmile.gif  eisiu pas Irena 17,00  ax.gif
*

Jei pirma karta eisi-tai manau sunkoka bus ax.gif
Petitgrain
As siandien pradejau lankyti treniruoklius smile.gif turiu problemu su stuburu, tai daktare patare treniruoklius isbandyti, treneris sudarys programa, kad ta stubura kiek sutvarkyti wink.gif
bet siandien gavau lengva soka, pamacius kiek moteru sportuoja biggrin.gif ai pavasari ejau, tai niekad tiek nebudavo biggrin.gif

Linkiu sekmes visoms sportuojancioms ax.gif
pokahonta
buvau combo/bodytoning pas jurga, nusivyliau kiek unsure.gif tikejausi maziau "sokiu",o daugiau darbo g.gif kokia treniruote rinktis (jei yra atitinkanciu mano lukescius),kad butu atliekami daugiau jegos pratimai-visokie ant zemes kilnojimai,ar itupstai (tik be stangu)?? galvoju ar verta dar i kuriA kt treniruote nueit,ar kt klubo ieskot...
aciu 4u.gif
luxuriukas
pati sportavau ne viename klube, uzsikabinau ant gero abonento 4 menesiams pasiulymo per imone, taigi zinok su sigma ner ko lygint,
ciuozk is ten ir kuo skubiau, junkis prie supermamu, maciau renka grupes sportuoti gaunasi menuo 80-90 Lt jei perki 4 men abonenta ir tikrai nesigailesi, o ir nera jis taip toli nuo sigmos sporto klubo. patikek, nenusivilsi smile.gif
*rasa*
QUOTE(pokahonta @ 2009 02 25, 23:29)
buvau combo/bodytoning pas jurga, nusivyliau kiek  unsure.gif tikejausi maziau "sokiu",o daugiau darbo  g.gif kokia treniruote rinktis (jei yra atitinkanciu mano lukescius),kad butu atliekami daugiau jegos pratimai-visokie ant zemes kilnojimai,ar itupstai (tik be stangu)?? galvoju ar verta dar i kuriA kt treniruote nueit,ar kt klubo ieskot...
aciu  4u.gif
*

Pas Irena tada eik mirksiukas.gif
Produktyvioji
As lankiau pas Kristina ir Irena. JUrga-siaip sau. Dar joga buvo, visai nebloga trenere ten
pokahonta
QUOTE(Produktyvioji @ 2009 02 26, 18:02)
As lankiau pas Kristina ir Irena. JUrga-siaip sau. Dar joga buvo, visai nebloga trenere ten
*

aciu visoms uz info 4u.gif ko gero lankysiu kitur ir jau zinau kur rolleyes.gif
Salia_kelio
O gal kas nors bande asmenines treniruotes siame klube? Ar geri treneriai, ar visalaik priziuri? Noreciau pabandyt, nes ir nebrangu, ir nuo namu nelabai toli, tiktai nezinau, pas koki nuejus...
luxuriukas
lankiau si kluba ir daugiau nei menesi, sportuodavau intensyviai, bet niekada saleje nematydavau kad butu kosk treneris pastoviai vaiskciotu pagal ka nors ir individualiai treniruotu.
Atvirai pasakius juokinga ir tai, kad ale ismatuotos apimtys padeda sudaryti programa, kuriuos suvedi i kompiuteri gauni piesinukus kaip ka daryt. Kuria aerobikos treneres parodo viena karta ir viskas, daug maciau merginu kurios belekaip daro, netaisyklingai, galima gi pasitempti nugara ir panasiai, o kas poto atsakys uz tai?
Nezinau, pries darydamasi programa tai individualia jei nuspresi visgi ja darytis, isiskalusinek, o tik tada susimokek, kad nebutu pinigai i bala ismesti. smile.gif
annomis
QUOTE(luxuriukas @ 2009 02 27, 21:41)
lankiau si kluba ir daugiau nei menesi, sportuodavau intensyviai, bet niekada saleje nematydavau kad butu kosk treneris pastoviai vaiskciotu pagal ka nors ir individualiai treniruotu.
Atvirai pasakius juokinga ir tai, kad ale ismatuotos apimtys padeda sudaryti programa, kuriuos suvedi i kompiuteri gauni piesinukus kaip ka daryt. Kuria aerobikos treneres parodo viena karta ir viskas, daug maciau merginu kurios belekaip daro, netaisyklingai, galima gi pasitempti nugara ir panasiai, o kas poto atsakys uz tai?
Nezinau, pries darydamasi programa tai individualia jei nuspresi visgi ja darytis, isiskalusinek, o tik tada susimokek, kad nebutu pinigai i bala ismesti. smile.gif
*

Lankau šį klubą šiuo metu. Tiesa, dar neilgai - trečia savaitė. Jo, dėl tos neva individualios programos - sutinku - kaip galima sudaryt kokią nors programą nematant žmogaus?
O va dėl trenerio - nesutinku. Jis ten būna vakarais. Asmeninė treniruotė kainuoja 25 litus. Jos metu jis sudaro individualią programą pagal žmogaus pageidavimus, kaip kad mano atveju, parodo, kaip taisyklingai daryti pratimus, žiūri, kad teisingai atliktum - žodžiu visą treniruotę stovi šalia ir aiškina. O ir vėliau, niekada neatsisako paaiškint, jei kažkas neaišku. Reikia tik prieit ir paklaust. smile.gif
luxuriukas
Na matai, as parasiau del trenerio, kai lankiau pati, jo ten tikrai nebudavo, buvo vienas toks su akinukais, bet jis isejo is darbo.
Na jei dabar pastoviai buna treneris, tai tik valio, nes seniau tai suleistom i patalpa moteros belekai darydavo nieks nepriziredavo, tik tos aerobikos trenerytes viena karta ir tai greit labai.
Gal pajutes konkurencija klubas, atsigauna smile.gif
As dbr sportuoju kitur, tai ten 2-3 treneriai buna kai einu nesvarbu ar ryte ar per pietus nuejnu, pasidariau programa, ir gavosi kad nebuvo mano trenerio viena diena, o as buvau primirsus su hanteliais pratima kaip daryti, tai paprasiau kito trenerio kad padetu prisimint ir mielai parode, esme ka noriu pasakyti, kad sporto klube turi buti treneris tiek ryte, tiek diena, tiek vakare, paciu klientu labui smile.gif
annomis
QUOTE(luxuriukas @ 2009 03 05, 17:14)
Na matai, as parasiau del trenerio, kai lankiau pati, jo ten tikrai nebudavo, buvo vienas toks su akinukais, bet jis isejo is darbo.
Na jei dabar pastoviai buna treneris, tai tik valio, nes seniau tai suleistom i patalpa moteros belekai darydavo nieks nepriziredavo, tik tos aerobikos trenerytes viena karta ir tai greit labai.
Gal pajutes konkurencija klubas, atsigauna smile.gif
As dbr sportuoju kitur, tai ten 2-3 treneriai buna kai einu nesvarbu ar ryte ar per pietus nuejnu, pasidariau programa, ir gavosi kad nebuvo mano trenerio viena diena, o as buvau primirsus su hanteliais pratima kaip daryti, tai paprasiau kito trenerio kad padetu prisimint ir mielai parode, esme ka noriu pasakyti, kad sporto klube turi buti treneris tiek ryte, tiek diena, tiek vakare, paciu klientu labui smile.gif
*

Visiškai sutinku, kad treneris turi būti ir prižiūrėti. Tačiau, kiek šiuo metu tenka matyti sportuojančių moteriškių - tai susidaro toks vaizdas, jog jom pačiom dzin, kaip daryt - svarbu tik, kad kažką daryt. Pvz, viena nemokėjo įjungt bėgimo takelio - tai klausinėjo kitų, kaip tai padaryt. Pasiūliau nueit į kitą salę (ten jos dvi), kurioj tuo metu buvo treneris ir paklaust jo, bet kažkodėl ji nėjo, o toliau slampinėjo aplink treniruoklius, klausinėdama ką ir kaip daryt kitų moteriškių. Tai žinai, kurios tikisi, kad kažkas ateis, už rankos nuves ir parodys - gali taip ir nesulaukti to, ko tikisi... biggrin.gif Kita vertus, ne paslaptis, kad dauguma damučių ateina sportuot pavasarį, tam, kad ale suplonėt prieš vasarą ir po poros mėn. arba vasarai atėjus treniruotes meta. Tai kam dėl tokių vargt? Manau, ir paties trenerio visai kitoks požiūris į žmogų, kuris rimtai nusiteikęs sportuot, domisi, klausinėja, kuriam rūpi, kaip teisingai atlikt pratimus.
Bet aš jau nukrypau nuo mūsų temos. Manau, galima sumokėti už vieną treniruotę ir pabandyti. Patiks - pasiliksit, nepatiks - pasirinksit kitą klubą. smile.gif
luxuriukas
annomis praplete mano mintis su kuriomis visapusiskai sutinku smile.gif
Petitgrain
As paprasiau, kad sudarytu programa skaudanciai nugarai, paasikinau kur man ten skauda ir tt, kad plius dar iskrypes stuburas. tai man sudare programa ne juosmeniui stiprinti, o krutinei ir mentinms. kai parodziau gydytojai programa, tai sake jokiu budu nedaryti, nes dar blogiau bus. pratimai stovint ir su labai sunkiais svoriais..
luxuriukas
mmmjo....
gerai kad nebeinu ten, o treneris tai ar buvo ar ne, ar kompiuterine programa ar individuali, tas pats bulshit taip gaunasi biggrin.gif
annomis
[quote=Dolphin,2009 03 12, 12:57]
As paprasiau, kad sudarytu programa skaudanciai nugarai, paasikinau kur man ten skauda ir tt, kad plius dar iskrypes stuburas. tai man sudare programa ne juosmeniui stiprinti, o krutinei ir mentinms. kai parodziau gydytojai programa, tai sake jokiu budu nedaryti, nes dar blogiau bus. pratimai stovint ir su labai sunkiais svoriais..

Manyčiau, programą žmogui su iškrypusiu stuburu turėtų sudarinėti ne sporto klubo treneris, o kvalifikuotas gydytojas reabilitologas, turintis medicininį išsilavinimą.
Papildyta:
Beje, luxuriuk, o į kokį klubą tu šiuo metu vaikštai? Tiesiog įdomu, koks kainos ir kokybės santykis smile.gif
luxuriukas

Beje, luxuriuk, o į kokį klubą tu šiuo metu vaikštai? Tiesiog įdomu, koks kainos ir kokybės santykis smile.gif
*

[/quote]

As vaikstau i Vicotria Gym, patinka, tiek aerobika, tiek treniruokliu sale ir pasipliuskent gerai ten smile.gif Nors ne treniruokliu naujume ar dusu ir kt agregatu isvaizdoje esme, kai yra noras sportuoti, kai sportuojama normaliai, o ne ateinama pasimaivyt, bet rimtai ir sistemingai daroma viskas, tai kazkaip nekreipi demesi i isore. Nors Victoriajai neturiu jokiu blogu zodziu smile.gif
Dabar Victorioj padaugejo zmoniu, bet o kur ju nebuna pavasari? kai visi pries vasara susiruosia sportuot? smile.gif
Kaina tenkina, isigijau abonenta uz 80 lt menesiui neribotam laikui smile.gif
annomis
[quote=luxuriukas,2009 03 17, 17:37]
*

[/quote]
As vaikstau i Vicotria Gym, patinka, tiek aerobika, tiek treniruokliu sale ir pasipliuskent gerai ten smile.gif Nors ne treniruokliu naujume ar dusu ir kt agregatu isvaizdoje esme, kai yra noras sportuoti, kai sportuojama normaliai, o ne ateinama pasimaivyt, bet rimtai ir sistemingai daroma viskas, tai kazkaip nekreipi demesi i isore. Nors Victoriajai neturiu jokiu blogu zodziu smile.gif
Dabar Victorioj padaugejo zmoniu, bet o kur ju nebuna pavasari? kai visi pries vasara susiruosia sportuot? smile.gif
Kaina tenkina, isigijau abonenta uz 80 lt menesiui neribotam laikui smile.gif
*

[/quote]

O tai čia už tą 80 Lt ir aerobika, ir treniruokliai, ir baseinas su sauna įeina ? blink.gif
Kažkaip jau nerealu būtų smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.