Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Sigma"
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3
subalansuota
Sveikos. Gal kam teko sportuoti "Sigmos" sporto klube? Parasykit atsiliepimus .Aciu
Nilka
Man teko lankyti aerobiką+treniruokliai. Vaikščiojau du kartus į savaitę. Į mėnesį kainuoja 80 lt. Po treniruoklės gali apsiprausti duše.Vaikščiojau pas trenerę Jurgą. Man labai patiko thumbup.gif
Alvyda
Ir aš ten sportavau. Rinkausi tik treniruoklius. Kainavo 50 lt per mėnesį. Man ten labai patikdavo, kai patekdavau iš ryto - būdavau viena per dvi sales smile.gif Tačiau yra ir minusų: tik vienas dviratis, o daugiau apšilimui nieko. Minus nėra trenerio, kuris tau pasakytų, kas blogai. Nesudarinėja normalių individualių treniruočių, o išmatavę, tiesiog atspausdina bendrą... Siūlau rinktis tik tada, jei jau tikrai žinote, ko jums reikia, arba neleidžia piniginė brangesnio klubo. Man jis buvo kitoj gatvės pusėj nuo namų, tačiau pasirinkau kitą. Kokybė jaučiasi. T.y. kiek moki, tiek gauni.
Skruzdeliukas
As irgi sportavau tame klube gal pora metu. Rinkausi aerobika pas trenere Irena. Ji man atrode pati pati profesionaliausia is ten esanciu treneriu. Lankiau ir pas Jurga, bet ji tinka labiau toms, kurios beveik nesportavo, labai jau menkas kruvis. O Irena pats tas, ji dar paragina visas :"nesimuliuokim", parenka grazia muzika, labai megsta latino.Kas liecia treniruokius, taip tenai pasirinkimo didelio nera. Apskritai klubas nera is moderniu, aplinka nera tokia grazi kaip kituose klubuose, bet kaina nedidele, o jei dar prie namu, tai is vis gerai. Dabar as jau ten nebesportuoju, nes pakeitem gyv. vieta, tai susiradau artimesni:)
subalansuota
tai as laimejau 50% nuolaida siame klube, eisiu pabandyt, beje pirma karta varysiu i sporto kluba doh.gif Nors jis gana toli nuo mano namu, bet dzinas, negi dabar nepasinaudosi tokia proga thumbup.gif thumbup.gif
Bureja
ash kazkada aerobika ten lankiau, pas trenere Jurga- super vedimas, labai i patiko thumbup.gif
subalansuota
Nu ka gi as vakar pasporatvau rolleyes.gif Buvau pas trenere Jurga. Sakes siandien viska skauda doh.gif Bet penktadieni vel eisiu clap.gif clap.gif
subalansuota
QUOTE (Alvyda @ 2004 12 07, 12:54)
Ir aš ten sportavau. Rinkausi tik treniruoklius. Kainavo 50 lt per mėnesį. Man ten labai patikdavo, kai patekdavau iš ryto - būdavau viena per dvi sales smile.gif Tačiau yra ir minusų: tik vienas dviratis, o daugiau apšilimui nieko. Minus nėra trenerio, kuris tau pasakytų, kas blogai. Nesudarinėja normalių individualių treniruočių, o išmatavę, tiesiog atspausdina bendrą... Siūlau rinktis tik tada, jei jau tikrai žinote, ko jums reikia, arba neleidžia piniginė brangesnio klubo. Man jis buvo kitoj gatvės pusėj nuo namų, tačiau pasirinkau kitą. Kokybė jaučiasi. T.y. kiek moki, tiek gauni.

O kodel dabar ten nesportuoji?
O gal kur kitur sportuoji?
Alvyda
QUOTE (vituly @ 2004 12 09, 16:24)
O kodel dabar ten nesportuoji?
O gal kur kitur sportuoji?

Nu aš dabar sportuoju BodyGym klube. Gal ir nelabai man ten pakeliui, bet kokybė nepalyginamai geresnė. Susidariau individualią trenuruočių programą ir jau tris treniruotes atlaikiau. Po pirmos negalėjau rankų ištiest tris dienas smile.gif Kas fainiausia, rezultatai jau matosi smile.gif Ten faini dviračiai elektroniniai, skaičiuoja sudegintas kalorijas ir t.t. thumbup.gif Fainas baseinelis su burbuline vonia yra smile.gif Tik kompanijos labai trūksta smile.gif O šiuo metu man ji labai reikalinga smile.gif
Ginija
Ar kas nors sportuojate Sigma sporto klube? Kokie atsiliepimai? Kokios kainos? Buciau dekinga uz info.
Onora
QUOTE(ginija @ 2005 04 12, 11:37)
Ar kas nors sportuojate Sigma sporto klube? Kokie atsiliepimai? Kokios kainos? Buciau dekinga uz info.
*

buvau ten pries metus, bet man nepatiko schmoll.gif
kaina, gal 70 uz 2 kartus per savaite, bet klubas nevertas ir ju. Treniruokliai levi, o su aerobikom visom irgi ne kas- kazkokie senamadiski pratimai, sale sausakimsa, vos ne sekcijos saleje stovi doh.gif Net neatvaiksciojau pilno menesio.
Gal kas ir pasikeite per metus.
Miaška
Na, aš tai vaikščiojau dar seniau, gal prieš 5 metus, bet jei per tiek laiko niekas nepasikeitė, tai ne į gerą... g.gif
Pigu buvo visą laiką, bet nepatogios salės, treniruokliai iš viso be ryšio, lyg kokios "samodelkos"... Vaikščiojau tik todėl, kad visai šalia namų.
Ginija
Aciu uz nuomone! Pravers. Nebeisiu net ziureti.pati panasiam klube karta atsiradau ir nusivylusi po 1 treniruotes pasprukau... schmoll.gif
Bajm
Susidomėjau. Gal kas dabar eina ten sportuoti. Kokios kainos? Koks baseino ilgis??????
Google
QUOTE(Bajm @ 2005 05 20, 11:22)
Susidomėjau. Gal kas dabar eina ten sportuoti. Kokios kainos? Koks baseino ilgis??????
*

Jei nori normalaus silto baseino paplaukiojimui rinkis koki OlympicGym ar Impuls. Man ten labai patiko (OG)...Dar pora pirteliu, sūkurinės vonios.. BodyGym ir baisiai mazas baseinukas ir saltas... O apie Sigma is vis patyliu... 4u.gif Impuls nebuvau, nes baisiai brangu verysad.gif
Matea
busiu visiska tundra bet kur randasi sigmos klubas? blush2.gif
Spyrga
QUOTE(Matea @ 2006 04 13, 16:11)
busiu visiska tundra bet kur randasi sigmos klubas?  blush2.gif
*

Prie Kuro aparaturos Luksio gatveje (cia gatvele nuo Kalvariju gatves link Zirmunu Hyper Rimi ir Banginio) 4u.gif
miauka
Vaiksciuojau ir as pries metus. Siaip aerobika pas Jurga labai patiko-tik zmoniu budavo doh.gif (jauciu ne tik man Jurga patiko tongue.gif )ir dar velokai aerobika budavo pas geras treneres-18 arba 19..man budavo velu.
Aisku klubas visai nemodernus, trenerokliai seni..
vaida_pb
As ilgokai ten lankiau ir super thumbup.gif Zinoma, jei domina pats sportas, o ne aplinka ar inventorius (nes jie seni). Uztat treneres nerealios. Dabar sportuoju Bodygym'e. Ten zinoma inventorius bei sales yra modernios, taciau turiu pasakyti, kad aerobikos treneres man labiau patiko Sigmoj. Ypac Irena ir Jurga thumbup.gif Taciau Sigmos treniruokliu saleje treneriu praktiskai neisvysi, o saviveikla ne visada i nauda unsure.gif
Nome
Panos, čia ne visai į temą, bet ar tame sporto klube yra soliariumas? Man sakė, kad yra labai naujoviškas, modernus ir pan. Nu jei jau pats klubas, kaip kai kurios rašot, senoviškas, tai ar tikrai ten gali būt labai modrenus soliariumas ir tik už 1 Lt/min?
Atsiprašau, jei kam nepatiko mano vartojami epitetai apie šį klubą.
vaida_pb
QUOTE(Nome @ 2006 04 20, 18:34)
Panos, čia ne visai į temą, bet ar tame sporto klube yra soliariumas? Man sakė, kad yra labai naujoviškas, modernus ir pan. Nu jei jau pats klubas, kaip kai kurios rašot, senoviškas, tai ar tikrai ten gali būt labai modrenus soliariumas ir tik už 1 Lt/min?
Atsiprašau, jei kam nepatiko mano vartojami epitetai apie šį klubą.
*

Klubas senokas, o vat soliariumas ne taip seniai pastatytas. Turbut nei metuku nera. Arba as laike nesiorientuoju. Jis yra tik vienas, bet eiliu prie jo nelabai buna (nebent vakare). O kainuoja 80ct uz minute. O lempos keistos berods pries 2men.
ZBITKA
kokia kaina toks ir komfortas..as nesitikiu kad uz 50lt bus modernu..tinka toms kurios turi savo programa ir zino kaip teisingai daryt pratimus..geriau toks negu ismetus lasinius sedet
vaida_pb
Pritariu mirksiukas.gif
jolcik
QUOTE(ZBITKA @ 2006 11 30, 22:24)
kokia kaina toks ir komfortas..as nesitikiu kad uz 50lt bus modernu..tinka toms kurios turi savo programa ir zino kaip teisingai daryt pratimus..geriau toks negu ismetus lasinius sedet
*

Aš va irgi mastau apie ši klubiuka, nes visai arti namų 4u.gif
ir manau vaizdo neišsigasiu nes suprantu, kad už tokia kaina stebuklo nereikia noret...
tiesa jų tinklalapyje prisiskaičiau, kad kažkokios ten Thaiči treniruotės vedamos, gal kuri bandėt? gal žinot kaip kas ten?
tiesa ar galima abonementą išsipirkt tarkim kad būtų baseinas, treniruokliai ir tas taiči (aerobika sunkiai perneša mano keliai kažkaip vis iš pusės treniruotės turėdavau išeit dėl skausmo verysad.gif )
ir dar lankyčiau aš tik vakarais, na nuo kokios 19val, kaip ten žmonių kiekis tuo metu??? labai smarkiai užpildyta būna? ax.gif
ir dar šiaip tinklalapyje skelbia, kad sudaro ten individualią programą - ar tai tik reklaminis triukas? blush2.gif
Adm
http://www.shaping.lt/
Man ten patinka bigsmile.gif
Flos
o nezinot nuo kurios val dirba treniruokliai, man butu geriausia pries paskaitas..
Bezdžionė
Pakartosiu savo klausimą čia ax.gif
Kiek pastebėjau, vartydama klubo tinklalapį, yra naujas treneris treniruoklių salėje. Ar jis pats sudaro programas, prižiūri salėje (technika ir pan.) ar situacija tokia kaip buvus - aerobikos trenerės parodo pratimėlius iš kompiuterinio programų sudarymo varianto, o toliau - manykis kaip nori?
Stebukle
As ten pradesiu nuo kitos savaites sportuot, tai atsipliepimus butinai parasysiu. Eisiu i aerobika tongue.gif Ten as kolkas i soliariuma vaikstau thumbup.gif: dabar jau sportuot pradesiu tongue.gif
Sport+Work
pries keleta metu sportavau sitaje klube. Kol buvau studente - buvo puiku ir labaiu lankiau aerobika - tai man yspudis buvo likes labai geras, net po metu susitikus trenere atpazindavo mane;) o db sugryzau vel, bet tik vasaros sezonui ir tik treniruoklius - palaikyt forma. tai mane susokiravo aplinka ir irangos senumas, aciau esme - jog galima ir cia taip puikiai pasportuot, kad patikekit - as jau antra diena vaikstau tokia jaucianti raumenukus, nors pries tai puse metu intensyviai sportavau. esme - teisingas pratimu atlikimas ir netinginiavimas, o toliau uzsimerki i viska- senus treniruoklius, aplinka, dusus ir darai, ko atejai:))) bet visa laika cia sportuoti neiseitu, lb sunku is geresnio pereiti i prastesni:)
del programos - tai tave ismatuoja, pasveria ir sudaro programele ale, bet aisku viska daro kompas, tai kaip cia pasakius - tavo poreikiai sioj vietoj nebus patenkinti, todel ta programa ir nesinaudoju:)
del trenerio salej - mano nuomone kitokia, kiek dienu buvau, tai kiekviena diena treneris netgi prieidavo prie manes, ko net mano ankstesniam klube nebudavo...aisku, treneris salej nesedi, jis tik retkarciais uzeina...
Greenxe
ax.gif ir man teko ten pradeti "sportine karjera"...Aerobikos nelankiau, bet dabar drasiai galiau pasakyti - jog treniruokliu sale - tragiska....persirengimo kambariai - irgi...atsimenu, kad labai daznai pritrukdavo persirengimo kambaryje vietu - tai administratore siulydavo eiti i sale ir ten a lia "konteineriuose" persirenginet....Zodziu, visiska nesamone, aisku sudentams gana normalus pasirinkimas, kadangi labai pigu. Bet atvirai - neverta. doh.gif
Stebukle
vasara zada sporto sale- treniruokliu visa remontuoti ir atnaujinti PAGALIAU viska thumbup.gif: zada ten nemazai isgriaut sienos tongue.gif
Kirkė
Lankiau ir aš tame klube treniruoklius. Nzn, jei eini sportuot, o ne į treniruoklius pasižiūrėt, ar save parodyt, tai visai normaliai, kaip už tokią kainą. [Y]
Sportavau beveik pusmetį, tai tikrai jautėsi rezultatai. Jei dar ateini iki 16 val, tai ir žmonių mažiau... Dar kas patiko, kad žmonės susirenka sportuoti, o ne į kitus žiūrėt ir apkalbinėt (uch, kaip nemėgstu tokių personų, kurios kitus nužiūrinėja ir apkalbinėja bash.gif )
O trenerio galima paprašyt, kad prižiūrėtų, kol išmoksi teisingai pratimus atlikt. Reikia tik maloniai paprašyt, nusišypsot daugiau ir nepamiršt padėkot. wink.gif
Bezdžionė
QUOTE(Kirkė @ 2007 05 31, 17:30)
O trenerio galima paprašyt, kad prižiūrėtų, kol išmoksi teisingai pratimus atlikt. Reikia tik maloniai paprašyt, nusišypsot daugiau ir nepamiršt padėkot.  wink.gif
*

O kam? Aš gi abonementą perku tongue.gif biggrin.gif
Jei rimčiau - man jau gal žinomiems pratimams technikos aiškinti iš naujo nereikia (nors nepamaišytų), bet kaip mėgėjiško pasisportavimo pradžiai (tai buvo pirmas klubas) - labai reikėjo. Atsitempi trenerę, paaiškina šiek tiek ir dingsta, o aš, aišku, tuoj pamirštu, pasiklausti nėra pas ką, todėl iš pradžių ten lankiau tik grupinius užsiėmimus.
Dabar reikia gerų programų - bet kokios nesinori (šiokia tokia patirtis trukdo tongue.gif), o matau, kad klube atsirado naujas treneris treniruoklių salėje - smalsu pasidarė - gal geras programas rašo g.gif Nors galima susirasti, kas sudarys ir puikiai naudotis treniruoklių sale rolleyes.gif
Man tai klubas, į kurį kartas nuo karto vis sugrįžtu. Aišku, dėl jogos blush2.gif Na, gal netgi dėl tos "prasčiokiškos" aplinkos - vis dar nespėju nenusipirkti "Adidas"o pasidemonstravimui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
VilkoSesuo
tai ar kas nors lankotės šiame klube šiuo metu? ar atsinaujino jis, ar vis dar tragiška situacija? g.gif
LaLee
Na man ten visai nepatiko, sales mazhos, sienos baisios, persirengimo kambariai irgi nelabai, i tualeta nuieti reikia rakto imt , treneriai tai man irgi nelabai patiko, kaip cia kazkas minejo senamadiski, po kitu klubu treneriu net neidomu eiti.
espana
sugalvojau ir as eit pasportuot.sis sporto klubas salia manes, tai sakau reik eit ismegint, niekur nereiks vaziuot blush2.gif
gal yra mamyciu dabar ten sportuojanciu, galvoju eiti pirmoj dienos pusej ir su treniruokliais bigsmile.gif gal zinot kokios kainos, 2-3 kart i savaite 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(espana @ 2007 12 02, 15:30)
sugalvojau ir as eit pasportuot.sis sporto klubas salia manes, tai sakau reik eit ismegint, niekur nereiks vaziuot blush2.gif
gal yra mamyciu dabar ten sportuojanciu, galvoju eiti pirmoj dienos pusej ir su treniruokliais bigsmile.gif gal zinot kokios kainos, 2-3 kart i savaite 4u.gif
*

kaina jau radau, tik va idomu kiek kartu i savaite galima eit uz ta kaina g.gif
oreanda
jei lankysi tik treniruoklius, tai apsilankymu skaicius neribotas smile.gif
rsc
Gal zinot, kada ten pirtys dirba? Nes ju puslapy labai keistas laikas nurodytas g.gif
Ar visa diena - bet kuriuo metu - galima eiti?
godive
Tai kokia situacija siame klube dabar? Bent jau aerobikos salej vietos pakanka? doh.gif
astulkinas

Sveikos sportininkės mirksiukas.gif

gal ką sudomins sportinė apranga, užsukit į mano temą ( nuoroda mano paraše ) 4u.gif

Įmetu kelias nuorodas ( kainos gerokai mažesnes nei mūsų parduotuvėse ) :
Šiuo metu išpardavimas iki - 75 % bigsmile.gif
user posted image

SPORTO PREKĖS MOTERIMS

SPORTO PREKĖS VYRAMS

SPORTO AVALYNĖ MOTERIMS

SPORTO AVALYNĖ VYRAMS

SPORTO APRANGA MERGINOMS

SPORTO AVALYNĖ JAUNIMUI

SPORTO PREKĖS VAIKIUKAMS

ADIDAS

NIKE

PUMA

Geros dienos visoms mirksiukas.gif

Jei kils kokių klausymų užsukit į mano temą , arba rašykit į až smile.gif

motiejuke
gal kas noretu kartu lankyti , vakare.. g.gif
drasiau !
Interna
Pasiryzau pradeti sportuoti. Kadangi esu studente, kainos man tiktu cia, nors prie pat mano namu yra impulsas. Tai dabar neapsisprendziu - kur pradet sportuot g.gif Nereikia man tos prabangos, bet nesinori eiti, jei nebus jokios realios naudos cia g.gif Esu antisportiska biggrin.gif Reiks daug patarimu man biggrin.gif Ka patartumet: ar pataupyt pinigus ir lankytis cia, ar vis delto impulse... Nes sportuot ziauriai reikia - jau tevai liepia, nes atrodau tragiskai, nors man tik 20 doh.gif
motiejuke
as studentavimo laikais vaiksciojau ir sekmingai mesdavau svori biggrin.gif
na pries nestuma, pasiruosimas jam itt,
nezinau , jei tau nesvarbi aplinka , na ten ji vidutine g.gif
tai super
as zinau kad einu del saves , o ne del kaimynes , kaip ji atrodo itt
yra treniruokliai , sedi ir pirmyn biggrin.gif
nors nepalyginus su kitais klubais (slapcia noris kazkur tikrai nueit ) tai nzn , gal man tikrai patiktu impuls
o kuri tu esi nusimacius impuls?
nes as irgi ant apsisprendimo ribos , kazkaip su metais prikimbu prie visko , net prie aplinkos biggrin.gif smulkmenu, detaliu , itt
sigmoj admin, ar cia direktorius man schmoll.gif blush-anim-cl.gif nors tikrai wub.gif
Mistaken
QUOTE(saldomane @ 2008 01 27, 23:42)
Pasiryzau pradeti sportuoti. Kadangi esu studente, kainos man tiktu cia, nors prie pat mano namu yra impulsas. Tai dabar neapsisprendziu - kur pradet sportuot  g.gif Nereikia man tos prabangos, bet nesinori eiti, jei nebus jokios realios naudos cia  g.gif Esu antisportiska  biggrin.gif Reiks daug patarimu man  biggrin.gif Ka patartumet: ar pataupyt pinigus ir lankytis cia, ar vis delto impulse... Nes sportuot ziauriai reikia - jau tevai liepia, nes atrodau tragiskai, nors man tik 20  doh.gif
*

pabandyk su vienkartiniu nueiti viena karta smile.gif ir pamatysi ar noresi ten vaikscioti ar nelabai smile.gif

P.S. be impulsu yra ir kitu sporto klubu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(motiejuke @ 2008 01 28, 00:09)
nes as irgi ant apsisprendimo ribos ,  kazkaip su metais prikimbu  prie visko , net prie aplinkos biggrin.gif smulkmenu, detaliu , itt
*

pastebejau, kad vieniems zmonems smulkmenos nepatinka smile.gif o man ir mano pazistamiems kai kurie komentarai juokingi labai buna lotuliukas.gif

tai jus maziau galvokite, o eikite sportuoti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Interna
QUOTE(motiejuke @ 2008 01 28, 01:09)
as studentavimo laikais vaiksciojau ir sekmingai mesdavau svori biggrin.gif
na pries nestuma, pasiruosimas jam itt,
nezinau , jei tau nesvarbi aplinka , na ten ji vidutine g.gif
tai super
as zinau kad einu del saves , o ne del kaimynes , kaip ji atrodo itt
yra treniruokliai , sedi ir pirmyn biggrin.gif
nors nepalyginus su kitais klubais (slapcia noris kazkur tikrai nueit ) tai nzn , gal man tikrai patiktu impuls
o kuri tu esi nusimacius impuls?
nes as irgi ant apsisprendimo ribos ,  kazkaip su metais prikimbu  prie visko , net prie aplinkos biggrin.gif smulkmenu, detaliu , itt
sigmoj admin, ar cia direktorius man schmoll.gif blush-anim-cl.gif nors tikrai wub.gif
*

Impuls Kareiviu gatveje - labai patogu man butu. Bet net neisivaizduoju, ka daryt... Gal dar kokius pasiziurinet... nes svarbus treneriai - vis delto niekad nesportavus g.gif
godive
Kol kas buvau tik vieną kartą, aerobikoj. Užsiroviau ant tokios trenerės, kad geriau pas ją pradedantiems neiti schmoll.gif Visiškai nežiūri kaip merginos atlieka pratimus, pati sau varo non stop, netgi hantelių į rankas neima doh.gif Gerai, kad turiu supratimą apie sportą, kitaip būtų visiškas pravalas cool.gif Dar pabandysiu pas kitas nueiti, jeigu bus ta pati situacija, rinksiuosi kitą sporto klubą smile.gif
motiejuke
QUOTE(Mistaken @ 2008 01 28, 01:45)
tai jus maziau galvokite, o eikite sportuoti  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
*

mirksiukas.gif va ta as sakiau pries 2 metus , o dabar nezinau kas vyksta bet noras buti malonioje aplinkoje nugali, jei as perku abonementa o jis net i akis negali paziuret doh.gif tai zinai .. unsure.gif
pries du metus buvau "uzsimerkus" ir svoris krito thumbup.gif
siais metais nekreip demesio i smulkmenas unsure.gif nepavyksta unsure.gif

vienkartinis apsilankymas treniruokliu saleje ar ne 5lt ? g.gif kiek pamenu

Mistaken
QUOTE(motiejuke @ 2008 01 28, 10:07)
vienkartinis apsilankymas treniruokliu saleje ar ne 5lt ?  g.gif  kiek pamenu
*

aš šiam klube nebuvau, bet man atrodo lyg 10lt, jei tame interneto puslapyje žiūrėjau lotuliukas.gif doh.gif
godive
Na ką, nuėjau antrą kartą į aerobiką, šį kartą pas kitą trenerę ir likau labai patenkinta thumbup.gif Puikiai atliko savo darbą, nuoširdžiai dirbo kartu su merginomis ir t.t. smile.gif Jeigu išeitų savo grafiką taip susiderinti, kad eičiau tik į jos treniruotes, tada jaučiu pirksiu abonementą g.gif
Bezdžionė
QUOTE(godive @ 2008 01 29, 08:50)
Na ką, nuėjau antrą kartą į aerobiką, šį kartą pas kitą trenerę ir likau labai patenkinta  thumbup.gif  Puikiai atliko savo darbą, nuoširdžiai dirbo kartu su merginomis ir t.t.  smile.gif Jeigu išeitų savo grafiką taip susiderinti, kad eičiau tik į jos treniruotes, tada jaučiu pirksiu abonementą g.gif
*

Pas kurias treneres buvai?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.