kas man gali paaiškinti kaip visiškai tundrai-kaip naudojamos microlax klizmutės vaikui? koldėl mums jos beveik tuoj pat iš užpakaliuko išbėga ir neduoda jokio norimo efekto? ką darom ne taip? atrodo, sukišu visą antgalį į užpakliuką (vaikui 7 metai). ar po to reikia gulėti? kaip greit turi prasidėti veikimas? niekad gyvenime nebuvau susidūrus su jokiomis tuštinimosi problemomis, tai dabar jaučiuos kaip visiškas "čainikas"
As savo vaikui dariau kai jam buvo gal 5 men,misinukas netiko tai buvo problemu su uzkietejimu.tai as viska dariau kaip tu ir parasei,bet vaikutis paguledavo ir tik veliau minkstai pakakodavo.O siaip po tokiu klizmuciu geriausiai pagulet ant pilvo,ar sono ir pakentet kiek gali,o tada begt tustintis.
mes irgi naudojom,bet musu mazylei buvo nuo5-8men.tai padedavo.jas rekia ikist iki pazymetos ribos,ir pagulet pora min.
Man atrodo, kad ju veikimas kiekvienam kitaip, nuo organizmo priklauso, kiek atsilaiko
Viska darot gerai
Ar galima sitas klizmutes naudoti naujagimiui? Turiu omeny, ar galima nuo pat gimimo? Nes mamytes sako davusios 5 men. vaikuciams?
QUOTE(lina.k @ 2007 08 07, 00:25) Ar galima sitas klizmutes naudoti naujagimiui? Turiu omeny, ar galima nuo pat gimimo? Nes mamytes sako davusios 5 men. vaikuciams? Aš savo mažei gal nuo kokių 1,5mėn jas naudojau,gydytoja jas rekomendavo, nes mažylė pati nepasituštindavo, o verkdavo iki žviegimo
Mano vaiko gydytoja siule geriau rinktis pompyte negu klizma, nes neva ji kudikiam skausminga. O su prileisti i uzpakaliuka muilino kuno temperaturos vandens. Minkstai pakakodavo is karto...,su viduriu uzkietejimu kovojam nuo gimimo.
mes naudojom kai buvo maziukas dar vaikukiukas ir tik vieninteli karteli
mes taip pat naudojom, kaip mazius dar buvo leliukas, tai visada sulaukdavom greito efekto
Naudojom kai keli mėnesiai buvo, nesinorėjo vaiko kankint, padėjo. Dabar jau susitvarkė viskas
QUOTE(širšė @ 2007 03 17, 18:30) kas man gali paaiškinti kaip visiškai tundrai-kaip naudojamos microlax klizmutės vaikui? koldėl mums jos beveik tuoj pat iš užpakaliuko išbėga ir neduoda jokio norimo efekto? ką darom ne taip? atrodo, sukišu visą antgalį į užpakliuką (vaikui 7 metai). ar po to reikia gulėti? kaip greit turi prasidėti veikimas? niekad gyvenime nebuvau susidūrus su jokiomis tuštinimosi problemomis, tai dabar jaučiuos kaip visiškas "čainikas" Reikėtų klizmutę daryti gulint vaikui ( čia ne kūdikiui ) ant kairio šono truputį prilenktomis kojomis prie krūtinės ir po to dar pagulėti ant šono bent 5 min.
mes klizmute naudojom viena karta kai buvo labai uzkieteje viduriukui, vaikui buvo apie 3 metus. tai tikrai labai padejo na tik zinoma tik tam kartui, o ir po to daugiau nebesileido...
labai padeda
Mum ir labai padejo, 10 min ir reikalali atlikti, tik labai jau nemalonus procesas, nes matomai, skauda ta pilveli, tai pakeitem maisto raciona, ir situacija pagerejo...
Šiaip nieko gero tos klizmutės, jos tik pašalina problemą tam kartui, o vis vien problema t.y vidurių užkietėjimas išlieka. Gaila, kad apie tai plačiai nešnekama, o mes tik leidžiame pinigėlius o problema tęsiasi.
QUOTE(ledix @ 2008 06 02, 15:31) Šiaip nieko gero tos klizmutės, jos tik pašalina problemą tam kartui, o vis vien problema t.y vidurių užkietėjimas išlieka. Gaila, kad apie tai plačiai nešnekama, o mes tik leidžiame pinigėlius o problema tęsiasi. Na tu cia labai neteis, siuo atveju. Pasakysiu is savo patirties, vaikui buvo infekcija, pilvelyje kaupesi dujos ir niekaip neisejo, nei viduriuot nei pirdauti, as nesupratau kas darosi, jis taip vaikas kankinosi tris paras, finale atsidurem ligonineje, daktare minke minke ta pilveli, ir pati maciau, kad jis minkstas, bet pilnas duju, va ta zvakute buvo musu issigelbejimas, nes ji pramuse, vaikas atsigavo 100 procentu, man akyse prasviesejo. O taip suprantu, kad infekcija, laseli isviduriuoja ir stop, klykia toliau. Zinoma panaudojom pora kartu zvakutes, palengvino infekcija ir viskas baigesi QUOTE(giedryte @ 2008 06 03, 15:08) Na tu cia labai neteis, siuo atveju. Pasakysiu is savo patirties, vaikui buvo infekcija, pilvelyje kaupesi dujos ir niekaip neisejo, nei viduriuot nei pirdauti, as nesupratau kas darosi, jis taip vaikas kankinosi tris paras, finale atsidurem ligonineje, daktare minke minke ta pilveli, ir pati maciau, kad jis minkstas, bet pilnas duju, va ta zvakute buvo musu issigelbejimas, nes ji pramuse, vaikas atsigavo 100 procentu, man akyse prasviesejo. O taip suprantu, kad infekcija, laseli isviduriuoja ir stop, klykia toliau. Zinoma panaudojom pora kartu zvakutes, palengvino infekcija ir viskas baigesi O infekcija su keletom zvakučių praeina???????????????????????? QUOTE(ledix @ 2008 06 02, 14:31) Šiaip nieko gero tos klizmutės, jos tik pašalina problemą tam kartui, o vis vien problema t.y vidurių užkietėjimas išlieka. Gaila, kad apie tai plačiai nešnekama, o mes tik leidžiame pinigėlius o problema tęsiasi. 100% pritariu. Jei vaikas po klizmutes pakakoja minkstai - tai ne viduriu uzkietejimas. Uzkietejimas nuo zodzio "kietas" - rutuliukai, kieti, kurie uzblokuoja isange ir neleidzia tustintis, gali traumuoti iseinamaja zarna. Klizmute - vienkartine priemone, ekstra atveju. Kudikiams as isvis jokiu mikrolaks nedeciau (teko paciai pasinaudoti pora kartu, jausmas neapsakomas - visa uzpakali degina, niezti ir t.t.). Kudikiams geriau padeda siltos voneles ir pilvo masazas/dviratis, nes jie tik mokosi tustintis. Mamos pienu maitinami kudikiai isvis turi teise neistustinti po keleta dienu. Bet mamos visalaik panikuoja. O paaugusiems vaikams reikia mityba sekti ir reguliuoti, o ne klizmutes statyti...
mes viena karta naudojom....ekstra atvejis buvo vakas 2men cypia nesavo baldu visa melyna....apie jokius dviracius ir masazus nebuvo net kalbos as pati su asarom i vaika ziuriu atrodo sprogs tuoj visa. padarem klizmute po 5min vaikas ramus miega
O mes viena karta jau naudojom, mums beveik 2 men. Kuomet vaikas nesitustina 3 - 4 dienas, as nerimauju, juk tai nera normalu. Vaikutis neramus ir rangosi. Labai noreciau paklausti mamu, kuri gali nepanikuoti ir ziureti kaip jos vaikas kankinasi??? As tai tuojau imuosi priemoniu. Tai klyzmute pats tas. Siandien jau antra diena kaip nesulaukiam kakucio, tad vel griebsiuosi klyzmutes microlax, svarbu, kad mano suneliui butu lengviau. Manau po truputeli jam viduriukai susitvarkys...
Mes irgi turejom bedu su tustinimusi, tai MICROLAX superine klizmute, greito poveikio, teko naudot apie 10 kartu,( cia kas 3 para) ir nieko blogo nenutiko, vaikas nepriprato prie ju. Dabar jau viskas pas mus
QUOTE(širšė @ 2007 03 17, 17:30) kas man gali paaiškinti kaip visiškai tundrai-kaip naudojamos microlax klizmutės vaikui? koldėl mums jos beveik tuoj pat iš užpakaliuko išbėga ir neduoda jokio norimo efekto? ką darom ne taip? atrodo, sukišu visą antgalį į užpakliuką (vaikui 7 metai). ar po to reikia gulėti? kaip greit turi prasidėti veikimas? niekad gyvenime nebuvau susidūrus su jokiomis tuštinimosi problemomis, tai dabar jaučiuos kaip visiškas "čainikas" Reiskia ir as tundra
Sveikos,
ir mano mažius nesituština. jau 5 para. visada suveikdavo Viburcol. bet šį sykį jokio efekto. teks bandyti klizmutę. pati nespėjau prieš gimdymą panaudoti, o po gimdymo neprireikė
Kam kankinti mazyli juk galima vaistuka koki pavyzdziui Forlax bent jau mums tikrai efektyvus klizmute bandziau bet labai gaila vaikiuko kai tai verkai o vaistuka bats sugirdei ir zinokit tikrai veikia greitai:0
QUOTE(essa.inn @ 2009 04 18, 00:13) Kam kankinti mazyli juk galima vaistuka koki pavyzdziui Forlax bent jau mums tikrai efektyvus klizmute bandziau bet labai gaila vaikiuko kai tai verkai o vaistuka bats sugirdei ir zinokit tikrai veikia greitai:0
Man irgi gaila vaikucio nebandem mes per 7 metus nei karto klizmutes kazkaip su vaistukais issikapstom
o mes nenaudojom jokiu vaistuku ir klizmuciu,kai budavo viduriu uzkietejimai tesiog naudodavau termometra,termometro plonesneji gala ikisi i uzpakaliuka ir po biski stumi i prieki ir atgal ir taip pora kartu neistraukiant termometro.tada suveikia refleksas ir vaikutis issitustina,termometro galiukas yra aptakus ir nepazeis isanges,kartais paseiledavau kad geriau slystu
QUOTE(bimkutele @ 2008 05 16, 14:12) labai padeda vat man iškilo klausimas, kaip galima kitaip, na vandeniukas koks tai suprantu, bet sukuo ipurskiat ji nes 1 ta klizmute baisiai brangu gaunasi Papildyta: QUOTE(ledix @ 2008 06 02, 14:31) Šiaip nieko gero tos klizmutės, jos tik pašalina problemą tam kartui, o vis vien problema t.y vidurių užkietėjimas išlieka. Gaila, kad apie tai plačiai nešnekama, o mes tik leidžiame pinigėlius o problema tęsiasi. Tas tai taip, sutinku su jumis 100 proc. bet kaip suprantu mano vaikuciui cia tiesiog paveldeta is manes, pati vargau ilgai ir nuobodziai iki pat tol kol nepagimdziau, nebeturiu jokiu bedu su siuo reikalu, o iki to tai Papildyta: QUOTE(nemezide @ 2010 02 13, 13:34) o mes nenaudojom jokiu vaistuku ir klizmuciu,kai budavo viduriu uzkietejimai tesiog naudodavau termometra,termometro plonesneji gala ikisi i uzpakaliuka ir po biski stumi i prieki ir atgal ir taip pora kartu neistraukiant termometro.tada suveikia refleksas ir vaikutis issitustina,termometro galiukas yra aptakus ir nepazeis isanges,kartais paseiledavau kad geriau slystu kazkaip mazesniem jie neuzkieteja, o tiesiog susikaupes oras neiseina ir nepraleidzia to "torto"
Kadangi retai reikia, tai naudojam šias klizmutes... jei reiktų dažniau tai tikrai brangoka...
Turime nepanaudotas microlax 6 klizmutes , garantija iki 2014 m. parduotume po 3,- Lt.
Maniškei viduriukai užsikišo pradėjus valgyt pirmąsias košytes. Bandėm ir aukščiau aprašytą termometro būdą, bet mums jis nepagelbėjo. Tada teliko klizmutė, kuri pakankamai greit suveikė. Tfu tfu tfu, gerai, kad tai tebuvo tik kartą.
brangiai,nu bet ne naudojam gi daznai,mes kart i 3-4men,o geriau dziovintu slyvu kompotas
laba diena.turiu klausima,kaip daznai galima naudoti klizmute microlax,pirma kai piliau viskas istekejo ir jokio efekt?
|