Man taip yra buve pries pat gimdyma. Buvau paguldyta i patalogini skyriu. Leliukas gime visu menesiu anksciau
Man 7 savaite ir siandien pastebejau iprastose baltose isskyrose gelsva atspalvi. Ar yra kam taip buve ir ka tai galetu reiksti?
man 7 sav. truputi truputi patepliojo, as is pradziu aisku baisiai issigandau, bet jauciausi gerai, todel nieko nedariau, bet kai pasiskaitau dabar visokiausiu istoriju...taip ir nezinau, kas man tada buvo...
Tai man patepliojo vakar vakare truputi, o nakti ir siryt - jau nieko. Reik tiketis, kad tai nieko baisaus. Bet kokiu atveju, poryt einu pas gydytoja, tai ziuresiu, ka ji sakys...
Ambra, Masako as jusu vietoje lekciau pas gydytoja ar i ligonine. Iskyros isskyromis, bet bent jau nuramintu gydytojai.
Man tepliojo nuo 4 iki 11 savaites.As buvau labai uzsispirusi ir gulejau,ir leido man arkliskom dozem Profazi, iki 18 sav. viskas buvo gerai, po to hipertonusas,po 3 lasalines kasdien lovos rezimas bet datraukiau tik iki 28 sav.ir leliuka skubiai evakuavo nes buvo labai riski hipotrofija . vaikutis buvo apsigimes ir neisgiveno.Geriau buciau pametus anksciau.Tikekit gamta,as turejau labai skaudzia pamoka
QUOTE(Upsiukas @ 2005 04 27, 15:10) Ambra, Masako as jusu vietoje lekciau pas gydytoja ar i ligonine. Iskyros isskyromis, bet bent jau nuramintu gydytojai. as dabar, prisiskaicius tiek istoriju visokiausiu irgi begciau pas gydytoja, bet tada tai galvojau, kad nieko baisaus tas vienkartinis patepliojimas...o be to ir literaturoj ta raso! na bet as irgi patariu eit pas gydytoja tokiu atveju siaip man net butu idomu, kas man tada buvo, bet dabar man nebereikia lekt, juk jau beveik 33 sav
O as buvau siandien pas gydytoja. Kaip tik siryt pastebejau tas pat "negeras" isskyras. Kai gydytoja padare apziura, tai pasake, kad tai normaliu normaliausios isskyros. Tai va. Tikiuosi, kad ji teisi
Sveikinu
Sveikutes ar as cia vietoj ar ne nezinau.Ligtai dar nesilaukiu,menesines veluoja 10d. testa dariau paskutini karta penktadieni.Mano isskiros,tokios kaip zele,veido pienelio spalvos,nera labai gausios.pas daktara eisiu penktadieni,bet labai neramu nes nejauku su vuru myletis,gaunasi toks trinimas,gal supratot ka parasiau.laukiu nuomoniu
esu nėščia 5 savaitės ir mane neseniai pradėjo varginti gausios išskyros..bespalvės ir bekvapės,bet ju daug ar čia normalu , ar reikia eiti pas ginekologę?
QUOTE(haifa @ 2005 07 15, 11:52) esu nėščia 5 savaitės ir mane neseniai pradėjo varginti gausios išskyros..bespalvės ir bekvapės,bet ju daug ar čia normalu , ar reikia eiti pas ginekologę? ko gero, nieko baisaus... jei bespalvės ir bekvapės, reiškia, tai ne pienlygė ir ne kokia kita infekcija. ant kiek gausios??? gal tau tik atrodo, kad labai, nes QUOTE(Eziuke @ 2005 07 15, 12:57) ko gero, nieko baisaus... jei bespalvės ir bekvapės, reiškia, tai ne pienlygė ir ne kokia kita infekcija. ant kiek gausios??? gal tau tik atrodo, kad labai, nes ačiū už atsakymą na, nėra labai gausios,bet labiau pagausėjusios nei prieš nėštumą.. gal tiesiog per daug jautriai reaguoju
Sveikos.Pas mane buvo lygiai tas pats:bespalves,bekvapes,tokios permatomos,kaip vanduo.Ju buvo daugiau nei paprastai,o beto mano gydytojas sake,kad isskyros neturi "pereiti"per kelnaites.Tai paskambinau i jo ofisa ir iskart liepe vaziuot i ligonine,nuvaziavau,tyrimus padare ir rado uzdegima,ne pienlige,o kita,kuris labai artimas pienligei ir jis yra kas antrai nesciajai,bet nevisoms tie simptomai pasireiskia.Tik nestresuok,butinai pasitikrink,gal pas tave ir nieko nera.Sekmes
Man ju buvo tiek,kad reikedavo keist kelnaites kelis sykius per diena,nes klynas buvo slapias,kaip prisisi...
Man irgi buvo panasiai. Labai padaugejo isskyru. bed daktare sake kad daugumai nesciuju taip buna.Kad patogiau butu reikia kasdieninius iklotusnaudoti(tuos plonus).
pas mane tai labai daug baltu isskyru, ir jei nera ikloto, tai persigeria ir per kelnaites ant dzinsu ar kitu kelniu. kai sakiau ginekologei, sake kad taip ir turi but, bet dabar paskaicius galvoju kad butinai kuo greiciau turiu nueit issitirt
Sveikutes, mane ir kankina tokios pat isskyros, bekvapes, baltos ir skystos. Tai gudytojas padare tyrima ir pasirodo turiu grybeli, israse zvakutes, atrodo, kad jau po truputi gereja, bet vis tiek be ikloto negaliu niekur iseiti. Dar gydytojas sake, svargu kad nera niezejimo ir perstejimo, tada jau negerai.
Man besilaukiant abieju budavo daug bespalviu ir bekvapiu isskyru, didejant nestumui ju daugedavo, pabaigoje net galvodavau, kad cia vandenys lasa, taciau nei tyrimai ka rode, nei vandenys lasejo
Sveiki, esu nescia 4 men. Pries menesi buvo pagausejusios baltosios isskyros. Siuo metu jos normalios, t.y. negausios, baltos spalvos, tik vat atsirado nemalonus, astrus kvapas. Ar galejo patekti kokia infekcija? Gal kam taip buvo ir galetu pakonsultuoti? Gyvenu ne Lietuvoje, dar pas gydytoja nesikreipiau siuo klausimu.
QUOTE(ledi. @ 2005 11 21, 17:24) Sveiki, esu nescia 4 men. Pries menesi buvo pagausejusios baltosios isskyros. Siuo metu jos normalios, t.y. negausios, baltos spalvos, tik vat atsirado nemalonus, astrus kvapas. Ar galejo patekti kokia infekcija? Gal kam taip buvo ir galetu pakonsultuoti? Gyvenu ne Lietuvoje, dar pas gydytoja nesikreipiau siuo klausimu. Manau, kad bet kokiu atveju turėsi kreiptis į gydytoją. Nėščiųjų "džiaugsmas" dažnai - pienligė
ko gero, tai gali būti pienligė
patarčiau apsiprausti su ramunėlių arbata keletąkartų per dieną iš vaistų aš vartojau LOMEXIN tepalą ir žvakutes, atrodo, parduoda be recepto (pas mus)
Va va kvapas ir mane neramina jau kokia pora savaičių.
Išskyros nėra gausios, niežėjimo jokio nėra, negi tai vis tiek gali būti pienligės požymiai??? Prausiuosi su skysčiu, skirtu intymiai higienai - nepadeda.
Pas mane ta pati problema- isskyros. Labai varginantis ir nemalonus dalykas. Neniezti, taciau kvapas astrus. Ir kiek gydziau... Visokiu zvakuciu gydytoja liepe pirktis. Nuo ju isskyru nemazeja. O kaip gydytoja sake, tik bakterijas nereikalingas uzmusa. Ai, tiesa sakant nelabai as tuose reikaluose gaudausi. Ne tiek daug man ir beliko-pakentesiu...
Patarciau gydydtis nuo pienliges,nes tos isskyros su astriu kvapu tai pati pradziu pradzia pienliges.Paskui bus ir niezejimai,kurie siaubingai varo is proto.
QUOTE(ledi. @ 2005 11 21, 17:24) Sveiki, esu nescia 4 men. Pries menesi buvo pagausejusios baltosios isskyros. Siuo metu jos normalios, t.y. negausios, baltos spalvos, tik vat atsirado nemalonus, astrus kvapas. Ar galejo patekti kokia infekcija? Gal kam taip buvo ir galetu pakonsultuoti? Gyvenu ne Lietuvoje, dar pas gydytoja nesikreipiau siuo klausimu. Čia jau būtina pasirodyti gydytojai, juk tik ji gali pasakyti ką galima daryti
Jo su tomis ishskyromis ir as nezinau ka daryti. Jos pas mane nera nei gausios, nei kokios ipatingos spalvos (balksvos spalvos). Gydytoja buvo ishrashiusi zvakuciu, tai 10 dienu pavartotjau tas zvakutes, taciau ishskyros kaip yra taip yra. Niekur jos nedingsta
Lalalalalala, isroviau as ta pienliges gryba. Nu koks kaifas
Pas mane irgi ir tų išskyrų daug ir jų nemažėja tikrai,bet kvapo jokio nėr.O išskyrų gausa yra normalus dalykas nėštumo metu.Nežinau kodėl,bet skaičiau kad tai normalu. QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 02 14, 00:39) Pas mane irgi ir tų išskyrų daug ir jų nemažėja tikrai,bet kvapo jokio nėr.O išskyrų gausa yra normalus dalykas nėštumo metu.Nežinau kodėl,bet skaičiau kad tai normalu. as ir girdejau kad ju kuo toliau tuo daugiau....
Merginos, o kaip jum su spalva? Skaitau kad pas visas baltos
QUOTE(Rasandra @ 2006 01 23, 17:46) Lalalalalala, isroviau as ta pienliges gryba. Nu koks kaifas Pritariu, ir, beje patogu naudoti - užtenka vos 1 žvakutės (apie 20 Lt). Tačiau nėštukėms geriausiai pritaikyti Gyno Pevaryl. Tik gydytis reikia ilgėliau. Už 5 žvakutes sumokėjau apie 15 Lt - padėjo. Lomexiną geriau naudokit pagimdžiusios. QUOTE(Sadi @ 2006 02 14, 11:47) Merginos, o kaip jum su spalva? Skaitau kad pas visas baltos Gelsvos kai šviežiai išbėga,ar kai išdžiūsta ant įkloto? nes jos kai išdžiūsta,tai pasidaro tokios vos vos gelsvos,bet šiaip tai baltos būna,tiksliau bespalvės QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 02 15, 00:09) Gelsvos kai šviežiai išbėga,ar kai išdžiūsta ant įkloto? nes jos kai išdžiūsta,tai pasidaro tokios vos vos gelsvos,bet šiaip tai baltos būna,tiksliau bespalvės kai išdžiūsta ir kai jų daugiau prisikaupia. Nes pvz vakar du kartus keičiau įkoltus, tai buvo beveik bespalvės QUOTE(Sadi @ 2006 02 14, 11:47) Merginos, o kaip jum su spalva? Skaitau kad pas visas baltos Maniškės gelsvos QUOTE(Cikadelė @ 2006 02 15, 09:06) Maniškės gelsvos man darė tepinėlį prieš du mėn, sakė ne stebūklai, bet nieko blogo nėra. Pas mane vaginozė vis atsinaujina. Tai irgi kai pamatau kad išskyrų daugėja, Vagisan susikišu ir lyg padeda keliom dienom.... ir dar apsiplovimam naudoju skystį su pieno rūgštim.... bet dabar galvoju - kažkur skaičiau apie Vagisan kažką nelabai gero QUOTE(Sadi @ 2006 02 15, 09:20) man darė tepinėlį prieš du mėn, sakė ne stebūklai, bet nieko blogo nėra. Pas mane vaginozė vis atsinaujina. Tai irgi kai pamatau kad išskyrų daugėja, Vagisan susikišu ir lyg padeda keliom dienom.... ir dar apsiplovimam naudoju skystį su pieno rūgštim.... bet dabar galvoju - kažkur skaičiau apie Vagisan kažką nelabai gero aš bakterinę vaginozę turėjau prieš nėštumą...dabar gardnerelų nebėra, bet yra kažkas kitokio, kurios sukelia tą prakeiktą nelemtą Sadi, o kas per apsiplovimo skystis? QUOTE(Sadi @ 2006 02 15, 08:48) kai išdžiūsta ir kai jų daugiau prisikaupia. Nes pvz vakar du kartus keičiau įkoltus, tai buvo beveik bespalvės Jo,gali būti,kad ndėl jų gausos tada taip pasidaro.Šiaip manau labai pergyventi dėl to nereiktų.Man jau senokai gydytoja ten žiūrėjo,bet kai žiūrėjo,viskas buvo čiki.
Sveikos,
Žinau vieną labai gerą ir pigų būdą nėštumo metu išsigydyti pienligę, čia aišku gal ne visom padeda, bet man tikrai padėjo. Kai man buvo gal antras nėštumo mėnuo, atsirado pienligė ir labai niežėjo ir daug buvo išskyrų. Gydytoja liepė apsiplauti du kartus per dieną, bet ne ilgiau kaip 3 dienas sodos tirpalu. Į 0,5l šilto virinto vandens įdėti 1šaukštą sodos ir praplauti makštį. O man tie visi intymios higienos prausikliai tai visai netinka. Nusipirkau iš AVON, bet jau po kelių dienų atsirado pienligė. Tai teko išmesti jį lauk.
Mums 22 savaites
mums 22 savaites,jau pora dienu kaip pagausejo isskyru,bet jos balksvos ir vandeningos,jei buciau be kelnaiciu tai po pora lasu ir per kojas begtu,ar yra kam tai buve?
QUOTE(DAIVA23 @ 2006 02 16, 19:14) mums 22 savaites,jau pora dienu kaip pagausejo isskyru,bet jos balksvos ir vandeningos,jei buciau be kelnaiciu tai po pora lasu ir per kojas begtu,ar yra kam tai buve? Kažkaip nelabai parišu kaip tos vandeningos išskyros atrodo
jau tokia tema yra,paieskok gal rasi sau tinkama atsakyma
parasyk gydytojai - ginekologei
|