Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Išskyros
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
inetukea
deja ir mane kankina ta pati problema, bet ji prasidejo gal nuo kokios ~ 30 nestumo saw. ir kankina iki siol, tikrai nemalonu ax.gif
Pavasarėlis
QUOTE(Pavasarėlis @ 2010 02 16, 21:52)
Sveikos, susiduriau ir as su tokiom problemom, noriu paklausti, gal kuri isbandet  Karlo Hadeko aromaterapijos  intymios higienos  priemones? kosmetika  man ju patinka, bet situ piriemoniu nebandzius. gal kam teko susidurti?

http://www.aromaterapija.lt/katalogas.php?...OS%20PREPARATAI

aprasymai atrodo graziai, kazi kaip realybeje?
*

pati paklausiau pati atsakau, gal kam bus naudinga informacija. smile.gif
Nusipirkau as tas priemones: prausikli ir balzama inistan. Man jos patiko, nepasakyciau, kad "nueme kaip ranka" rolleyes.gif , bet jau po pirmos dienos nestejimas labai sumazejo, o po keliu dienu visai thumbup.gif , tik ta balzameli panaudoti ilgiau, kad problema neatsinaujintu. Balzamas tinka nestumo metu ir del kitu priezasciu mirksiukas.gif . gal issisenejusia "zaraza" ir sunkiau butu numarinti vien tik su sia primone, bet man tik pajutus beda tikrai padejo. pati visada isbandau naturalias priemones, pries griebiantis sintetiniu prepataru ir dziaugiuosi ir si karta pavyko isvengti chemijos mirksiukas.gif o prausiklis taip pat liuks, gerai kad neputoja, nes visi putojantys prausikliai naikina naturalia mikroflora verysad.gif
malvinka90
sveikos,patarkit gal pas ka taip buvo ir ka tai pranasauja? sen nakti negalejau miegoti nes aip slapia man buwo lyg kazkas vandeni man pyla i kelnaites tik ir keiciau iklotus,net nezinau ka ir galvoti gal tai vaisiaus vandenys nubega po truputi?tai turbut lb bloai.. verysad.gif mum jau 21 sawaite,labai bijau planuoju ry ejt pas gine bet lb noreciau ka suzinot iki rytojaus,lauksiu atsakymu g.gif
indriuska
as irgi vargstu klausiau gyd. sake niekur nepabegsiu siuo periodu biggrin.gif bet jei taip ziaurei tai lai daro tyrimus
Jugita29
Mum ir visa laika iskyru yra, bet regis viskas gerai, manau jei daug tai nera normalu...
barryte
Sveikos nestukes smile.gif man jau 23 savaiteles smile.gif nezinau ar jau buvo tokia tema,as jos neradau. jau kuris laikas man naktimis bega daug isskyru, taciau jos tokios kaip vandens pavidalu, vienu metu galvojau gal jau slapimo nebelaikau, bet lova buna sausa tik visas klynas slapias. nezinau kas cia galetu buti. bet taip dazniausiai buna tik naktimis dienomis tai normaliau. ar cia taip turi buti? ar kas? gal kam ir taip yra?
Cukraus pudra
QUOTE(barryte @ 2010 02 23, 13:23)
Sveikos nestukes smile.gif man jau 23 savaiteles smile.gif nezinau ar jau buvo tokia tema,as jos neradau. jau kuris laikas man naktimis bega daug isskyru, taciau jos tokios kaip vandens pavidalu, vienu metu galvojau gal jau slapimo nebelaikau, bet lova buna sausa tik visas klynas slapias. nezinau kas cia galetu buti. bet taip dazniausiai buna tik naktimis dienomis tai normaliau. ar cia taip turi buti? ar kas? gal kam ir taip yra?
*

niekas tikslesnio atsakymo neduos, nei apsilankymas ir konsultacija su ginekologe.
Martusik
Kaip suprantu, taip tikrai neturetu buti. Geriau pasikonsultuokite su gydytoja. Neieskokite atsakymo literaturoje. Sekmes.
slyva
Man budavo ne tik naktim, bet istisai labai daug tokiu skystu isskyru... Ypac nestumo pabaigoj. Jei tai ne vandenys lasa, tai normalu ax.gif Bet konsultuokis su gyd.
lelijabalta1
Sveikos,
na išskyros dar galėtų reikšti ir pienligę, tai grybelis ir jį būtina gydyti, dažniausiai tai žvakutėm. Tačiau, jei tik naktį, tai g.gif , nu nežinau. Nieko nebelauk ir nubėk pasiklausti, arba tiesiog pasiskambink savo ginei.
L'aurora
as bunu labai slapia, kai sapnuoju smileysex.gif hihihi.gif blush2.gif
ereeka
Man taip buvo, išskyros buvo skaidrios, be krauju, truputi lyg gleivėtos, ypač nėštumo pabaigoj, labai daug, nakti tai išvis visad šlapia, vyras vis manė, kad aš amžinai susijaudinus esu doh.gif lotuliukas.gif sakydavo " Nenori? blink.gif " gi visa net slapia. Na nieko blogo nerado daktarai. Bet nėštumas toks dalykas, kad jei kas geriau pas daktarus mirksiukas.gif
*Clivia*
na, isskyru yra ir man, bet ne naktim... pasikonsultuok su gine, bus ramiau tau paciai 4u.gif
sandrijja1980
QUOTE(Jugita25 @ 2010 02 22, 11:59)
Mum ir visa laika iskyru yra, bet regis viskas gerai, manau jei daug tai nera normalu...
*

tai yra nesciuju liga ir manau nera ne vienos nesciosios kuri sitai nepatirtu.maziau tu iklotu,o jei jau naudot tai tik einant i gatve kazkur kad gedos neapsituret,bet namie venkite ju,geriau dazniau i tualeta,nueit pasipraust su siltu vandenuku.ir siaip gyditoja turetu israsyt zvakutes kazkokias,as su pirmu vaikeliu irgi turejau ju,bet trumpai,o dabar dar kol kas nieko,bet laukiu.jos tikrai manes neaplenks
Wild Pearl
o man idomu ar buvo mamytem tokiu atveju kad iskyru visai nebutu nestumo metu?(Kaip per paprastas nevaisingas dienas buna?)nes kazkaip ziuriu daugumai tu iskyru visada buna o va pas mane per visus nestumus nieko sad.gif idomu ar dar kam taip buna? g.gif
~Beauty~
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 02 23, 23:56)
tai yra nesciuju liga ir manau nera ne vienos nesciosios kuri sitai nepatirtu.maziau tu iklotu,o jei jau naudot tai tik einant i gatve kazkur kad gedos neapsituret,bet namie venkite ju...

aha, mažiau tų įklotų... juk dauguma dirbančių, į darbą neisi be jų doh.gif
namie tai, žinoma, ka geriau apsieiti be jų ax.gif
Pamaiva
Sveikutės.
Gal kam yra nutikę, kai po ginės apžiūros pradėjo teplioti? unsure.gif Ar čia normalu? unsure.gif
~Beauty~
QUOTE(Pamaiva @ 2010 03 10, 08:10)
Sveikutės.
Gal kam yra nutikę, kai po ginės apžiūros pradėjo teplioti?  unsure.gif  Ar čia normalu?  unsure.gif
*

Būna, kad po apžiūros pateplioja mirksiukas.gif
Tai normalu, nesijaudink 4u.gif
Pamaiva
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 03 10, 11:59)
Būna, kad po apžiūros pateplioja  mirksiukas.gif
Tai normalu, nesijaudink  4u.gif
*

ačiū 4u.gif
nicy
Sveikos

Sakykit merginos, O jums pavartojus Lomexin zvakuciu iskart praeidavo visos isskyros?
Nes man kazkaip keistai jos nieko nepadejo, kaip buvo balta kose taip ir liko..... verysad.gif verysad.gif
O gal kamstis gali buti baltas ir vandeningas??? Ar kam nors yra taip buve? verysad.gif
Wild Pearl
QUOTE(Pamaiva @ 2010 03 10, 09:10)
Sveikutės.
Gal kam yra nutikę, kai po ginės apžiūros pradėjo teplioti?  unsure.gif  Ar čia normalu?  unsure.gif
*

Jei nestumas eina i pabaiga tai manau gali buti (man su visais veikeliais taip buvo mirksiukas.gif )net teiravausi ginekologes tai ji patvirtino kad gali buti..Man daugiausiai 3dienas tepliojo, taip kad visai galimas variantas kad tau tas pats :)Siaip kaklelio ziurejimas man nemaloniausia procedura doh.gif schmoll.gif rolleyes.gif
Migdole
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 03 08, 13:05)
aha, mažiau tų įklotų... juk dauguma dirbančių, į darbą neisi be jų doh.gif
namie tai, žinoma, ka geriau apsieiti be jų ax.gif
*

Pagal naujausias rekomendacijas, moteris kelnaites turetu keistis tris kart per diena, kad isliktu sausa ir svari 4u.gif Bet kaip tai suderinti, kai dauguma is musu dirba doh.gif
maza saulyte
noriu paklausti gal kuriai buvo. tokios keėisto isskyros..lyg gelsvos gleivetos, lipnios..na ju visokiu buna, ligu nera-ka tik po tyrimu..ir pasirodo kokia juostele raudono kraujo, kaip snargliukas vos ne..nesuprantu..jau nubegau pas gydytoja tai sake ramiai, nieko cia baisaus, tik ramiai buti ir nestresuoti.,..gal kam tai buvo?
egliuzke
QUOTE(maza saulyte @ 2010 03 17, 17:39)
noriu paklausti gal kuriai buvo. tokios keėisto isskyros..lyg gelsvos gleivetos, lipnios..na ju visokiu buna, ligu nera-ka tik po tyrimu..ir pasirodo kokia juostele raudono kraujo, kaip snargliukas vos ne..nesuprantu..jau nubegau pas gydytoja tai sake ramiai, nieko cia baisaus, tik ramiai buti ir nestresuoti.,..gal kam tai buvo?
*

O kiek tau dabar laiko???

Jai turi galimybę nulėk privačiai ir paprašyk kad patikrintų kaklelį.
Man po tokių išskyrų kaklelis atsidarė.
maza saulyte
QUOTE(egliuzke @ 2010 03 17, 19:44)
O kiek tau dabar laiko???

Jai turi galimybę nulėk privačiai ir paprašyk kad patikrintų kaklelį.
Man po tokių išskyrų kaklelis atsidarė.
*

man yra daryta koizacija, tai gydytojas sake, kad kaklelio virsus gali buti negrazus..
13 savaite, tai pamaudzia pilva ir tiek-tempiasi matyt viskas..
ar buvo kam tokios rausvos skaidrios ?? nes kartais pasirodo, pirmas vaikelis tai nerimaujau ir vaidenasi viskas smile.gif
margo
QUOTE(maza saulyte @ 2010 03 22, 10:41)
man yra daryta koizacija, tai gydytojas sake, kad kaklelio virsus gali buti negrazus..
ar buvo kam tokios rausvos skaidrios ?? nes kartais pasirodo, pirmas vaikelis tai nerimaujau ir vaidenasi viskas smile.gif
*

labute

mano irgi 13 sav eina- tai isskyros sakyciau kaip tavo- tik be kraujuko - be raudonos spalvos.Tik tokios lyg gelsvos- tirstos..lyg i zalsvuma....nezinau ir as.Kaip ir nieko neskauda- nezinau- ar cia normalu ar ne.Manau labai individualiai cia.Reikia bijoti zviezio kraujo spalvos isskyru.o siaip- gal pasitikrinus ramiau butu. g.gif
Lu Lu
o mane jau tos isskyros uzkankino, nuo pat pradzios atsiranda tai rudos, tai gelsvos, tai zasvos verysad.gif rado bakterija kazkokia, teko gerti antibiotikus, zvakutes naudoti..po viso kurso buvo super, jokiu isskyru! o vakar vakare pasirode tokiu keistu, rudai-geltonu, lyg vandenigu, gleietu ir kvapas toks keistas, kaip spermos blink.gif kurios ten niekaip buti negalejo schmoll.gif prisiminiau kad tas kvapas man isskyru buvo kai su pirmu vaiku iseidinejo gleiviu kamstis unsure.gif o man dabar tik 13 savaite unsure.gif unsure.gif daktarei negaliu prisiskambinti nezinau ka daryti..siandien jau nebera tu isskyru unsure.gif gal kam buvo tas kvapas keistas????
jolie
QUOTE(Lu Lu @ 2010 03 23, 18:17)
o mane jau tos isskyros uzkankino, nuo pat pradzios atsiranda tai rudos, tai gelsvos, tai zasvos  verysad.gif rado bakterija kazkokia, teko gerti antibiotikus, zvakutes naudoti..po viso kurso buvo super, jokiu isskyru! o vakar vakare pasirode tokiu keistu, rudai-geltonu, lyg vandenigu, gleietu ir kvapas toks keistas, kaip spermos  blink.gif kurios ten niekaip buti negalejo  schmoll.gif prisiminiau kad tas kvapas man isskyru buvo kai su pirmu vaiku iseidinejo  gleiviu kamstis  unsure.gif o man dabar tik 13 savaite  unsure.gif  unsure.gif daktarei negaliu prisiskambinti nezinau ka daryti..siandien jau nebera tu isskyru  unsure.gif gal kam buvo tas kvapas keistas????
*

Man labai panasiai buvo su pirmu nestumu apie 12 sav.Dave iskyros,net dzinsus perslapau ir grynai spermos kvapo,o kita diena kraujas pasirode.Deja,mano atveju ivyko persileidimas.Nueik butinai pasitikrint,jei ne pas savo,tai pas kokia kita daktare,kad ramiau butu.
Lu Lu
Aciu uz atsakyma, prisiskambinau savo daktarei, tai pasake vaziuot i ligonine, siandien jau pamaniau kad nieko man ten nepadarys, vaziuosiu ryt anksti ryte, ir daktare pasake kad nieko gero cia..paklause ar skauda, sakau ne lyg, gal tik biski tempia nemaloniai..o Jum ar buvo skausmai? nes man vakar vakare velai pasirode isskyru tu, o siandien nebuvo ju..buvo isskyru biski bet ne spermos to kvapo unsure.gif o Jum kaip buvo, po kiek laiko pasirode kraujas ?
jolie
QUOTE(Lu Lu @ 2010 03 24, 00:13)
Aciu uz atsakyma, prisiskambinau savo daktarei, tai pasake vaziuot i ligonine, siandien jau pamaniau kad nieko  man ten nepadarys, vaziuosiu ryt anksti ryte, ir daktare pasake kad nieko gero cia..paklause ar skauda, sakau ne lyg, gal tik biski tempia nemaloniai..o Jum ar buvo skausmai? nes man vakar vakare velai pasirode isskyru tu, o siandien nebuvo ju..buvo isskyru biski bet ne spermos to kvapo  unsure.gif o Jum kaip buvo, po kiek laiko  pasirode kraujas ?
*

Atrasiau i az tau 4u.gif
pilkoji28
QUOTE(maza saulyte @ 2010 03 22, 12:41)
*

Man buvo 28 ir 32 sav., labai išsigandus buvau, antrą kartą nustatė, kad yra polypas prie kaklelio, kuris duoda kraujavimą ir tepinėlis nelabai geras buvo, dabar nuolat baimėj gyvenu, kad nepasikartotų doh.gif
maza saulyte
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 03 24, 12:53)
Man buvo 28 ir 32 sav., labai išsigandus buvau, antrą kartą nustatė, kad yra polypas prie kaklelio, kuris duoda kraujavimą ir tepinėlis nelabai geras buvo, dabar nuolat baimėj gyvenu, kad nepasikartotų  doh.gif
*

o ka tas polypas daro? nes man atai atrodo kaip kartais snargliai ar pan

kaklelis rode pakitimus ir kuo baigesi?
man konizacijos rode jog viskas gerai, viska isoperavo ir neliko nieko blogo..tai kita sav pas gydytoja-laukiu
maza saulyte
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 03 24, 12:53)
Man buvo 28 ir 32 sav., labai išsigandus buvau, antrą kartą nustatė, kad yra polypas prie kaklelio, kuris duoda kraujavimą ir tepinėlis nelabai geras buvo, dabar nuolat baimėj gyvenu, kad nepasikartotų  doh.gif
*

nu va ir man rado polypa..nuo planectos susiformavo likes toks..tai gydytojas ji nueme..kadangi viskas daugiau gerai, kaklelis gerai, gimda puikiai, tai nutare kad jokios rizikos nebus-nukirpo..ir jis neturetu nei liestis kur nei sukelti isskyras netinkamas..diena tepimo aisku-reikia nepanikuoti ir praeis..issiunte tyrimams, nes taip turi buti, bet kadangi zino visus mano tyrimus, darausi nuolat-tai sake nieko nebus ir galiu buti rami smile.gif
pilkoji28
QUOTE(maza saulyte @ 2010 03 31, 10:29)
nu va ir man rado polypa..nuo planectos susiformavo likes toks..tai gydytojas ji nueme..kadangi viskas daugiau gerai, kaklelis gerai, gimda puikiai, tai nutare kad jokios rizikos nebus-nukirpo..ir jis neturetu nei liestis kur nei sukelti isskyras netinkamas..diena tepimo aisku-reikia nepanikuoti ir praeis..issiunte tyrimams, nes taip turi buti, bet kadangi zino visus mano tyrimus, darausi nuolat-tai sake nieko nebus ir galiu buti rami smile.gif
*

Man sakė jį palikt ramybėj iki gimdymo, gali būti, kad išnyks pats, bet citologinį reiks atlikt po kokių 3 mėn. po gimdymo.
maza saulyte
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 04 01, 14:02)
Man sakė jį palikt ramybėj iki gimdymo, gali būti, kad išnyks pats, bet citologinį reiks atlikt po kokių 3 mėn. po gimdymo.
*

vadinasi tau taip turi buti..man gydytojas nueme, tai kraujuko jau nebera ir nebera tiek ir ivairiausiu isskyru

sake placentai tempiantis ir taskelis kuris liko, turetu dingti ar issitempti..tai kol kas laukiam smile.gif svarbu mazas gerai jauciasi, gimdos tonusos nera, kaklelis puikus ir ilgas..
zviozdachka
Man tai 4 nestumo menuo or to isslyros labai jau gausios...sako gali buti pienlige.... unsure.gif
Freila
o kada jums anksciausiai pasirode isskyru (baltu)? ar gali buti, kad jau 2-3 sav nestumui esant?
sandrijja1980
tfu tfu tfu kol kas dar neturiu jokiu isskyru
rutocka
Sveikos mamytes smile.gif
man taip pat aktualus klausimas su isskyrom, ju padaugejo gal antra savaite. Is pradziu maniau taip turi buti, bet kad pas mane jos lyg zalsvos lyg gelsvos, kartais net atrodo kad sisioju jomis blush2.gif
pas gydytoja dar tik uz 3 savaiteliu eisiu, kazko labai baisu.. : verysad.gif
esu dar tik 26 nestumo savaitelej..
ar yra kam taip buve?
Mistake
Man irgi tai baltos, tai gelsvos, tai tirštos, tai skystos ir kartais tiesiog iškrenta tualete. Ginė buvo išrašius žvakutes Polygynax, vis dar delsiau, nes jokių perštėjimų ir skaumų nėra, bet vakar jau nusipirkau. Sunaudosiu ir žiūrėsiu kaip po jų bus.
donna bella
Natūralu, turi būti išskyrų nėštumo metu, man ginas iškart (kur lankausi privačiai) patarė nenaudoti žvakučių, jei kartais išrašytų ginė (kur einu į polikliniką dėl įskaitos), nes žvakutės panaikina kartu ir gerąją mikroflorą makštyje. Taip ir buvo kai nuėjau į polikliniką liepė žvakutes naudoti (ką visada jos visoms ale rekomenduoja), kai pamatė tepinėlio rezultatus, bet, kai pasakiau, kad nenaudojau nes ir taip sumažėjo išskyros, tai nebeturėjo ką pasakyti. smile.gif
Jolancik
Mums 5 savaites ir 5 dienos, siandien pradejo rudai negausiai teplioti ir skauda nugara bei pilvo apacia, ar cia normalu? Girdejau, kad kai placenta prisitvirtina prie gimdos, tai pasirodo rudos isskyros, ar kam taip buvo?
Jolancik
Ar blogai tamsiai geltonos spalvos isskyros g.gif kartais buna skaidrios g.gif
Evi
QUOTE(maza saulyte @ 2010 03 24, 17:11)
o ka tas polypas daro? nes man atai atrodo kaip kartais snargliai ar pan

kaklelis rode pakitimus ir kuo baigesi?
man konizacijos rode jog viskas gerai, viska isoperavo ir neliko nieko blogo..tai kita sav pas gydytoja-laukiu
*

Esu dekinga uz sia zinute, nes atkreipe mano demesi i galima problema. Mane gelsvai-zalsvai tasios isskyros kamuoja ne tik sio nestumo metu, bet, gerai pagalvojus, nuo praejusio gimdymo (2 metai atgal!) Tik tiek kad jos nereguliarios, tai labai nevargina, bet nemalonu ziauriai. Issityriau, nerado jokiu grybeliu ar ligu, sake sveika “bet kartais taip buna”. Sunku net patiketi (ir pasitiketi UK gydytojais). Labai galimas daiktas kad ir man koks polipas issivyste. Juk per pirmaji gimdyma ir plysau ir siuvo, tai turbut visos salygos tam. Vaziuosiu i Lietuva ir bent jau zinosiu, nuo ko tirtis. Aciu mazai saulytei.
malvinka90
o man tai daktare nuo pienliges israse 2 rusiu zvakutes , panaudojau 10 dienu ir tfiu-tfiu-tfiu mirksiukas.gif rodos kaip ir isnyko thumbup.gif thumbup.gif
Oliana
Labas rytas visoms būsimoms ir jau esančioms mamytėms 4u.gif Prašau Jūsų pagalbos ar patarimo... blush2.gif Esame 25-toje nėštumo savaitėje ir mus vis nepalieka ramybėje makšties grybelis (pienligė) ... Ginė išrašė Lomexin žvakučių (net 2 kartus) ir vyrui patarė tokiu pat kremu naudotis (taip ir darėme). Po žvakučių grybelis dingsta thumbup.gif , tačiau tik keliom dienom... doh.gif Poto jaučiu vėl niežulį ir išskyrų padaugėja verysad.gif apie lytinius santykius net kalbos nėra... Kaip ginė patarė, laikausi GRIEŽČIAUSIOS higienos - atskiras rankluostis, atskiras muilas, kelnaitės skalbiu vaikišku muiliuku, po to jos praeina karštą apdorojimą lygintuvu, naudoju tik medvilninius įklotus tongue.gif Bet vistiek ta nelaimė grįžta, kas varo iš proto po truputi blink.gif Aš tai pakentėčiau aišku iki gimdymo, bet ar mano mažyliui tas nekenkia? - va kame svarbiausias klausimas....
Galbūt kuri nors iš Jūsų susidūrė su panašia problema - labai lauksiu atsiliepimų, galima ir į až 4u.gif Dėkoju Jums iš anksto ir linkiu geros dienos ax.gif
ajuka
QUOTE(Oliana @ 2010 06 22, 09:07)
Labas rytas visoms būsimoms ir jau esančioms mamytėms  4u.gif
*

pas mane pienlige istisa nestuma, laukiuosi treciojo, su visais buvo, bet su siuo stipriausiai, net maksties sieneles buvo emusios kraujuot nuo pienliges ...
naudojau poliginax, tada maxmiror, o geriausiai padejo man gaminamos nistitino zvakutes, jas man israse gamintis gine vaistineje. dabar yra geriau, naudoju tik sexo metu tepaliuka .. taip pat apsiprausiu vandeniu su soda. tai dabar geriau zymiai.
pienlige leliukui nepakenks, pavojus tas , kad negydant gali prasideti prieslaikinis gimdymas, del to butina sia liga kontroliuoti.
o sergi todel, kad nestumo metu susilpneja organizmo imunitetas ir cia nieko nepadarysi, man pienlige visada praeina su gimdymu ....
MeSsS

QUOTE(Mistake @ 2010 04 07, 14:43)
Man irgi tai baltos, tai gelsvos, tai tirštos, tai skystos ir kartais tiesiog iškrenta tualete. Ginė buvo išrašius žvakutes Polygynax, vis dar delsiau, nes jokių perštėjimų ir skaumų nėra, bet vakar jau nusipirkau. Sunaudosiu ir žiūrėsiu kaip po jų bus.
*

atrodo kad pati tai buciau parasius g.gif nuo nestumo pradzios tiesiogine to zodzio prasme vargina isskyros, kartais isejus is namu jauciu kaip isbega lyg koks gniutulas unsure.gif koki karta galiu pagalvot kad vandenys nubego doh.gif ir nezinau ar cia tikrai normalu? kiek skundziausi ginekolohei tai sake normalu tuo labiau ir pries nestuma isskyru budavo, anot jos tai del zaizdeles ant gimdos kaklelio, o gydymo jokio, galima panaudoti nebent zvakutes doh.gif negi nera jokiu priemoniu be zvakuciu siek tiek sumazinti ju issiskyrima?
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.