Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Elektroninis paštas
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Mamos kompiuteris
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
KaZaA
Jei neturit pasto dezutes ar norite naujo, galite ji susikurti siose svetainese:

http://www.studentas.lt/?act=28

~~~

http://www.omni.lt/?ir$$z_27771

Nemokama, duoda 2 MB laisvos vietos. Trukumas - nera pop3, t.y. nera galimybes parsisiusti laiskus su pasto programa. Juos galima paziureti tik per narsykle www.omni.lt.

~~~

http://mail.gala.net/

Duoda 15 MB laisvos vietos. Yra pop3.

~~~

http://www.front.ru/

Duoda 40 MB vietos. Yra pop3. Taip pat siame puslapyje duoda 20 MB laisvos vietos savo saitui ikelti.

~~~

Prasom pratest mane. Tik nepamirskit irasyti pasto (e-mail'o) pliusus ir minusus wink.gif.
Aciu!
KaZaA
Radau dar viena, kur gauni 50 MB vietos ohmy.gif! Yra ir pop3.

http://www.mail2k.ru/
KaZaA
Bangoj radau viiena puslapi, kur aprasyta nemazai pasto paslaugu tiekeju. Jei kam idomu - pasiskaitykite:

http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts...61-=(1127849182
Jumi
Aciu uz naudinga informacija  ;D
Anksciau naudojausi graffiti meilu ir labai tiko jis man.Tik kelios savaites kaip negaliu jo is namu atsidaryti  :'(
Taigi susikuriau nauja  ;)  
Ambro
Oi, net nezinau pati kiek turiu e-mailu susikurus ;D: one.lt, delfyje, saloj, galoj, yahoo... Kiekviena maila naudoju atitinkamai su kuo bendrauju wink.gif. Nes kai kurie yra vardiniai (su vardu ir pavarde)...
remka
ohmy.gif ohmy.gif :oOi,Viksreli,tu cia daug zinai,gal gali man padeti??Susikuriau nauja dezute TAKE,viskas gerai,issiunciu emailus,bet niekaip negaunu,ten su tais Incomingais ir Outcomingais kazkas,nu as ivedziau ten tuos adresiukus,bet nezinau kas ten yra.Kai atsidarai reikalauja pasvordo,suvedu,bet vistiek neatsidaro,nu cia ta POP3 dezute ;D.Mano vyras man nieko nerodo,tipo jau ir taip per daug sedziu,jis visa diena darbe prie kompo,tai vakare net neziuri ir man nepadeda.O as jau va trecia diena prakaituoju ir nezinau ka cia daryti,gal cia serverio kokio pasvordo reikia?HELP HELP!!!! ;D
Iva
Remka nezinau kame pas tave ten problemos, bet paaiskinkit man ciukciai kas tai per velnias POP3, su kuo valgomas ir kam reikalingas? Please
Sinuhe
 ohmy.gif ohmy.gif :oNu tai,mamos,gal kuri zinot ka daryt??? ??? ??? ???

O kokioje pašto sistemoje susikūrusi dėžutę?
Sinuhe
Remka nezinau kame pas tave ten problemos, bet paaiskinkit man ciukciai kas tai per velnias POP3, su kuo valgomas ir kam reikalingas? Please

Iva, kai yra POP3 funkcija, savo pašto dėžutę gali tikrinti ne būtinai lįsdama į internetą, bet ir per tokias programas kaip Outlook, IncrediMail ir pan.  ;)
Tikiuosi aiškiai parašiau :smile.gif
remka
::)Susikuriau Take,per Outlook Express,paskui dar sakiau pabandysiu per Eudora programele,nu tiesiog nezinau???  ??? ???Ta "Eudora" zadejo drauge atsiusti,bet neatsiuncia,dar neaisku ar tilps i 5Mb.dezute,nu vienu zodziu tik nervas ima,su tuo ONE,tai pastoviai problemos ir popines dezutes nera,nors sake galima padaryti,nu vienu zodziu grybaunu,grybaunu!!!! ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif.
remka
Na va,pagaliau susitvarkiau!!!Pasileidau per Mozilla programa!Viskas ciki!  [smiley=vo.gif]  [smiley=smiley5.gif]
Iva
aisku, supratau , aciu labai ;D
Ambro
Kazkiap nesimiega man sianakt. Po darbo pamiegojau ir daba nesinori ;D...

Mano vyras naudojasi Outlook Express, o as IncrediMail'u. Nezinau smulkiai siu programu pliusu ir minusu. Tik man patinka, kad IncrediMaile galima pasirinkti norima fona (galima ideti ir grazu paveiksliuka kaip fona), i laiska iterpti ivairiu smailiku, paveiksliuku...

Kiek girdejau, kiti giria The Bat! Kazin kuo jis toks jau geras? Gal kuri/is naudojat? Pasidalinkit ir su mumi jos pliusais/minusais wink.gif.
KaZaA
Standartiniu Outlooku. Kol kas minusu nepastebejau. Yra ir kalendorius, priminimai.
laiva
Oulook Express naudojuos jau nežinau kiek metų, man paprasčiausiai jis patogus, įpratimas daro savo ir tokie privalumai kaip smailikai ir šiaip visokie akiai patrauklūs pribumbasai, man nebeatstoja to įpratimo. Buvau dėl tos pačios smagesnės ir estetiškai gražesnės e-mail'o formos atsisiuntus IncrediMail, bet po poros dienų šveičiau jį lauk ir toliau laimingai gyvenu su savo outlook'u  ;) Na pas mane čia grynas pripratimas ...smile.gif
Board
Namie Outlookas, darbe Pelyte (The BAT) Skirtumu ypatingu nepastebejau, ypac kai naudojuos tik laisku gavimui ir siuntimui.
Patinka man ypac pelei, kad ekranas perskirtas i tris dalis: vienoj folderiu sarasas (na inbox outbox ir kiti), antroj laisku sarasas, po jais dar laisko tekstas, ir prikabinti failai atskirti ketvirtoj dali ( :-[ :-/ buhalteris iki 4 suskaiciuot nemoka ;D :-[ tongue.gif)
Outlooke tas minusas,  kad norint paziuret attachmentus reikia paspausti ant zinutes dukart, tada tik islenda tie prikabinti, (na aisku kai jie neparodomi tekste) o The Bate paprasciau iskart jie isskirti.
Sinuhe
Naudoju IncrediMaila'ą - tikrai smagūs laiškai gaunasi su fonu ir šypsenėlėmis ;D
Beje, vikšreli, Outlook Express'e irgi būna ir fonas gražus, ir animacija, ir šypsenėlės - Hotbar man rodos vadinasi  ;)
Jumi
Beje, vikšreli, Outlook Express'e irgi būna ir fonas gražus, ir animacija, ir šypsenėlės - Hotbar man rodos vadinasi  wink.gif

As butent Outlook'e Hotbara turiu ir laaabai patenkinta.Tikrai ir fonu ivairiausiu ir sypseniuku ir animaciju nemazai. Nors kiek girdejau uzdejo limita naujiems vartotojams ir ne viskuo leidzia naudotis.
Etina
as taip pat naudoju incredimail programa,esu labai patenkinta.
SuperMama
O as nuo savo gimimo Internete naudoju The Bat.
Incredimail irgi bandziau, labai grazi programke.

Tik kai siunti laiska tam, kas The Bat turi, gali buti problemu.
Man pvz. visus fonus iskreipia kvadraciukais.
Ambro
Tik kai siunti laiska tam, kas The Bat turi, gali buti problemu.
Man pvz. visus fonus iskreipia kvadraciukais.

Zinosiu, kai desiu grazu fona :smile.gif ;D. Galejai is anksto perspeti, kad nedeciau...
alfa
As irgi naudojuosi The Bat. Darbe naudodavausi Outlook Express ir labai esminiu patogumo skirtumu nepastebiu. Man kaip kompiuteristei "cainikui" patogi ta programa, kuri instaliuota.
milabra
Namie naudojuos Incredimail, bais patenkintu, ypač tuo vokeliu, kuris parodo liežuvį, kai laiškas ateina - ot linksmina jis mane  ;D
Akstesniame darbe naudojausi MicrosoftOutlook - man tai buvo nerealių galimybių programa: paštas, kalendorius, galybė vidinių folderių...Gaila naujajame darbe negaliu juo naudotis, ten Outlook express - beveik šlamštas, tinka tik paštui.... Man užuomaršai kalendorius su reminderiu reikalingas, o jame nėra  :-[ Šefas mačiau Mozilla naudoja, o kolegė Eudora....nežinau, kas jose tokio gero, bet jau Eudoroj tai net neradau kaip paštą išsiųsti  ;D
mamulia
Parsisiunciau as ta Incredimail,bet ten praso irasyti incoming mail server ir dar ten kazkoki server...Kur man ju ieskot? one.lt rasyt ar ka????
Sinuhe
Parsisiunciau as ta Incredimail,bet ten praso irasyti incoming mail server ir dar ten kazkoki server...Kur man ju ieskot? one.lt rasyt ar ka????

mamulia, neleis su IncrediMail programa tikrintis one.lt pašto sad.gif turi būti POP3 galimybė - ją turi takas.lt, delfi.lt pašto sistemos.
mamulia

mamulia, neleis su IncrediMail programa tikrintis one.lt pašto sad.gif turi būti POP3 galimybė - ją turi takas.lt, delfi.lt pašto sistemos.

aciu,isivedziau kita emaila ir dabar ok smile.gif
lututee
Naudojausi IncrediMail, nepatiko kad ten ateina visokiu laisku ne i  tema daug virusu.
Ambro
Naudojausi IncrediMail, nepatiko kad ten ateina visokiu laisku ne i  tema daug virusu.

Instaliuojant sia programa, klausia "ar nori gauti naujienu?". Ir kaip visada buna uzdeta varnele ;D. Tau tik reikejo ja nuimti...

mamulia
viksreli,help,man is IncrediMail neiseina laiskai,gaut gaunu,o issiust raso kad "Bad destination mailbox address". Ka daryt?
Sinuhe
aš ne vikšrelis, bet irgi biškiuką nusimanau  ;D mamulia, o kokioje pašto sistemoje susikūrusi pašto dėžutę? gali būti, kad blogai įrašytas Incoming ar Outgoing mail server...
Ambro
viksreli,help,man is IncrediMail neiseina laiskai,gaut gaunu,o issiust raso kad "Bad destination mailbox address". Ka daryt?

Matyt 'outcoming' blogai nustatei :smile.gif. Pvz, kadangi esu prisijungus per INIT, tai mano outcoming yra mail.init.lt
mamulia
aš ne vikšrelis, bet irgi biškiuką nusimanau  ;D mamulia, o kokioje pašto sistemoje susikūrusi pašto dėžutę? gali būti, kad blogai įrašytas Incoming ar Outgoing mail server...

takas.lt ir lyg ziurejau viskas ten surasyta,lyg ir teisingai...jau apima neviltis blondiniska...
Sinuhe
mamulia, pasitikrink ar pas tave taip surasyta
Incoming server - pop.takas.lt
Outgoing server - mail.takas.lt
Ingaaa
Na kompiuteristes ;Dpapasakokit ar imanoma kad incredit maile butu dvi dezutes, ta prasme naudojomes outlook expres ir jame turejom du adresus as i asvo adresiuka pereidavau ivedus slaptazodi o kai parsisiuntem incredit maila viskas gavosi viename :-[visi vyro ir mano laiskai eina i viena dezute ???
Ar imanoma pasidaryt kad taip kaip ir outlooke butu galima per slaptazodi ieit i kita pasto dezute ???
nezinau ar aiskiai parasiau bet jus kompiuteristes gudros gal suprasit wink.gif
Sinuhe
alvija, o būtina, kad kita dėžutė būtų su slaptažodžiu...?
Paprasčiausiai, kairiame šone, kur yra Folders (inbox, Outbox ir t.t.) paspausk dešinę pelytės ir susikurk NewFolder -savo vardu wink.gif
tada eini Tools - Message Rules... spaudi Add
IF pasirenki iš stulpelio To line containssekančiame laukelyje įvedi savo emeilą AND THEN iš stulpelio Move it to sekančiame laukelyje įrašai to naujai sukurto Folder'io vardą...
Tikiuosi aiškiai parašiau, jei kas neveiks, žiūrėsim ;D
Ambro
Alvija, teisingai Sinuhe paaiskino wink.gif. Tik laikykis instrukcijos ir viskas bus ok ;D!

Nebutinai. Pvz, as jungiuos per kabelini init modema, tai mano outcoming yra mail.init.lt :smile.gif. Ir taip prie visu accountu wink.gif.
mamulia

Taip,patikrinau,butent taip parasyta. tai ka daryt?  :'( :'( :'(
mamulia
;D ;D ;D outgoing server turi buti nurodytas ne takas,o mano interneto tiekejo serveris  ;D ;D ;D 8)
Sinuhe
Tai jau viskas veikia  ??? Šaunuolė, mamulia wink.gif
Ambro
Neseniai vyras atrado maza tokia programele "nPOP", kuri veikia kaip pastas, kaskart jungiasi prie mailo serverio inete ir pranesa, kada laiskas gaunamas. Ji tokia mazulyte (neuzima ir 100 KB). Pliusas, kad negali paziureti prisegto failo (svarbu, plintant musu dienomis virusams). Galima su ja taip pat ir laiskus siuntineti, istrinti is paties serverio laiskus su virusais, o tik siustis visus laiskelius...

nPOP (siuntimui spausk cia)

Oficialus programeles puslapiukas:

Kaip atrodo pati programele:
--Resize_Images_Alt_Text--
SuperMama
patarkite, kur galima rasti nemokama pasto dezute lietuvoje?
viska perziurejau, visur registracija sustabdyta.
Gosh
QUOTE (SuperMama @ 2004 02 16, 20:33)

O Take nebandei?Ten juk nemokama registracija smile.gif
laiva
o tau būtinai, kad oultook'e susikonfiguruot galima būtų? Jei ne, tai gal www.one.lt tiktų rolleyes.gif
Ambro
QUOTE (SuperMama @ 2004 02 16, 20:33)

Turbut noretum su pop3 biggrin.gif ?...

Reik paieskoti tada...
SANI26
Neseniai savo Pegasus mail pakeiciau Incredimail programa.
Lyg ir viskas neblogai... biggrin.gif taciau, kai gaunu laiskus lietuviskais rasmenimis, man ju nerodo... g.gif bandziau pakeisti Encoding i Baltic (windows), bet vis vien tas pats...
Gal kas zinot ka reiktu pakeisti?
Iva
klausimeli turiu. gavau as laiska, kuris prase mano atsako, t.y. man reikejo patvirtinti ar as gavau sita laiska.
o kaip galima padaryti kad taip pat kam nors nusiusti laiska, kad tas patvirtintu kad gavo?
cipliukas
Jeigu neturite normaliai visą laiką veikiančio, periodiškai iš interneto atsinaujinančio gero antiviruso (pvz., Norton/Symantec Antivirus ar pan., kuris veikia kaip tarpininkas tarp pašto serverio ir Jūsų kompiuterio pašto programos), tai labai rekomenduočiau NENAUDOTI Microsoft "Outlook" ir "Outlook Express" programų.

Nes galite labai nesunkiai pasigauti bacilų...
Ir prisidaryti bėdų.
kris
QUOTE (Iva @ 2004 05 01, 15:49)
klausimeli turiu. gavau as laiska, kuris prase mano atsako, t.y. man reikejo patvirtinti ar as gavau sita laiska.
o kaip galima padaryti kad taip pat kam nors nusiusti laiska, kad tas patvirtintu kad gavo?

Priklausomai nuo programos, kuria naudoji kur nors meniu turi buti opcija "Return Receipt". Ji pasirodo pradejus rasyti laiska (na tiesiog paspaudus "New Message"). Ant jos paspaudi, uzdedi varnele ar panasiai ir tada tavo laiskas irgi prasys patvirtinimo.
melagele
Na o kur daugiausia vietos duoda ir nesiuncia slamsto? wub.gif
Ambro
QUOTE (melagele @ 2004 08 25, 00:47)
Na o kur daugiausia vietos duoda ir nesiuncia slamsto? wub.gif

As atsidariau www.gala.net pasto dezute. Duoda berods 20 Mb vietos. Ir mail.ru neblogas is patikimu saltiniu wink.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.