Vis tik, gal kas galit Kaune parekomenduoti gerus kietų baldų gamintojus. Reikia nedidelės sekcijos, TV staliuko, gal kokios komodos
o as tai svaigstu del sekcijos " MANGO"
Abeji Mango baldeliai grazus.
Labai norėčiau minimalistinio stiliaus sekcijos (arba kažkas į tą pusę) , bet nerandu idėjų. Gal kas galėtų pasidalint?
Sveiki,
Išsirinkome štai tokius baldus: http://www.redapple.pl/popup2.php?id=16 mums tik pakabinamų lentynų nereikia: Gylis čia 54cm. Side board R077 L2100 D540 H435 Small cabinet R077-1 L600 D540 H850 Counter R077-4 L600 D540 H850 Štai keletas nuotraukų iš arčiau: www.elekta.lt/~vitanas/b1.jpg www.elekta.lt/~vitanas/b2.jpg www.elekta.lt/~vitanas/b3.jpg Gal kas gali paskaičiuoti kiek tai kainuotu, jei viską suderintume tai darytumę užsakymą. Ačiū
Man gražiausia ne sekcija, o lentynos visaip išdėstytos. Kam ta sekcija... Pas mane nėra jos.
Peržiūrėjau visą temą, bet man nerodo daugelio nuotraukų.
Labai noriu mažos sekcijos, kažko panašaus į antikvarinę. Girdėjau, kad yra firmų, kurios veža baldus iš užsienio kaip antikvarinius. Na, manau, tie baldai nėra antikvariniai, nes būna įmontuotas sekcijoj ar bufete apšvietimas ir pan. Bet man tai nesvarbu. Gal teko kam pirkti baldus tokiose firmose ar kas žinote tokių parduotuvių adresų?
QUOTE(uk-girl @ 2007 07 11, 21:29) O gal zinai kiek kainuoja visas toks komplektas, kad ir ne su apsviestom lentynom maciau kaune megoj, neatsimenu kaip ta praduotuve vadinasi, gal ir ne vienas prie vieno, bet labai panasi sekcija ir kainos buvo surasytos kiekvienai spintelei ackirai.. tai kaip suprantu gali susikomplektuoti pati
Nesakykit, jog jums neigriso tos senovisko tipo, gremezdiskos svetaines sekcijos (per visa siena)
As dabar kaip tik ieskau kazko panasaus i SBA internetiniame puslapyje eksponuojama svetaines baldu kolekcija LIFE (sokoladines ir pino spalvos). Tas variantas man P.S. Labai visu atsiprasau, jog negaliu ikelti paveikslelio Jei kas padetu, tai butu saunu O gal kas esate nusiziureja ka nors panasaus. Grazaus Papildyta: spalva ne "pino", o "pieno"
Tikra tiesa, tos be galo dideles sekcijos tartum uzgozia visa kambario erdve, man netgi pritruksta oro bunant tokiuose kambariuose
saule turbut turejai omeny sitas kolekcijas ![]() ![]()
Taip, kalbejau apie toki stiliu, ir man sitie pavyzdziai
Enrikule, aciu kad ikeliai paveikslelius. O kur dar kas uzsisakinejot, ar matet tokio tipo, prekyboj? QUOTE(saule:) @ 2007 10 18, 11:52) Taip, kalbejau apie toki stiliu, ir man sitie pavyzdziai Enrikule, aciu kad ikeliai paveikslelius. O kur dar kas uzsisakinejot, ar matet tokio tipo, prekyboj? siaip pries pora menesiu teko pabuvot vilniaus akropolyje tai ermitaze kazka panasaus uzmaciau, bet tikrai nepasakysiu tiksliai kas gamina
Merginos,o gal pazistate gera baldziu Vilniuje?
Noriu uzsisakyti mazute sekcija,tad dairaus nagingo,kokybiskai gaminancio zmogaus Busiu dekinga uz info
mes pasirinkom is sios sistemos baldus, tik truputi dalys skiriasi nei sioj
sveikosios,senai cia kas rasa,tai as parasysiu man labai patinka tokios dabar populiarios seneles pradejau rinktis tai man mano baldininkas suskaiciavo tokia paprastute virs 3000,na jinai nemaza siaip 3metru,nezinau ka daryti,pas mane tokia ilga siena 4metru istisine neisivaizduoju ka su ja daryti? jei daryti mazesne 2 metru man atrodo nelabai ziuresis be to o ka is sonu statyti?
![]() Taupau pinigėlius tokiai, ąžuolo masyvas KLER salonas, be nuolaidų 18073 Lt
Man labai si patinka, super.
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2008 02 05, 20:46) namu kino geras kolonkes aukstas is sonu , sakemes Frustum firmoj, atveze tada kada mums reikejo, aisku is ju pasiemem patys nes kainuoja atvezimas 40 lt, jokiu priekaistu apie sita firma negaliu pasakyti, aptarnavimas malonus, nes kai paskaitai atsiliepimus ne kas, bet as esu sia firma patenkinta. Dalis rinkomes ir projektavome mes patys kokias norejom tai mums gavosi kazkur iki 2700, dabar gerai nepamenu. cia yra ju puslapiukas kur galima paziureti bei isirinkti detales kokiu reikia http://www.brw.com.pl/en_index.html mes rinkomes is REA_SET siaip gana kokybiskai padaryta aplink stiklus metalas, ir gan stilingai siuolaikiskai atrodo mums ji kainavo apie 3000 su staliuku, o jei be jo tai 2600 kazkur http://www.frustum.lt/
Gal kas gales patars kokiu int.puslapiuku imoniu kas daro pan.sekcijas,t.y minimalistines,kad butu kuo maziau baldu ,virsui kokia lentinele ir maza sekcija plazm.televizoriui...noretusi kazko idomesnio
Aciu QUOTE cia yra ju puslapiukas kur galima paziureti bei isirinkti detales kokiu reikia čia iš lenkų,man tai labiau patinka largo sistema.rimčiau padaryta http://www.brw.com.pl/en_index.html mes rinkomes is REA_SET siaip gana kokybiskai padaryta aplink stiklus metalas, ir gan stilingai siuolaikiskai atrodo
Įdedu ir aš kelis internetinius puslapiukus:
http://www.meble-wloskie.com.pl/meble_wloskie_santarossa.htm http://www.santarossa.it/ita/simform/colle...giorno.php?id=7 http://www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfini...pName=sh5438880 http://www.bydgoskiemeble.pl/meble_nowoczesne.php?num=41 Šiandien " Dubingių " pard. Vilniuje žiūrėjome lenkų firmos " Klose " baldus. Įdedu jų intern. pusl.: http://www.klose.com.pl/index1.php?lang=lt...ble&filtr=0
Sveikutes,
kuo toliau tos sekcijos ieskau, tuo daugiau pasimetusi esu. Jus man pasakykit, kaip cia yra.SBA modeliukai lyg ir neblogi, bet tos plokstes tai kaip kokia lipnia juostele uzklijuotos (kaip yske). Tai kazi kiek tokie baldai tarnaus. O paprasiau Emiroj kad paskaiciuotu, tai man uzprase 3700 lt uz 2 metru ploti, ir modeliukas toks visai nieko gero. Gal galit man kas i az mestelt kontaktus firmos, pas kuria vilniuj uzsakinejot ir galvot nebloga kokybe QUOTE(Ingridutėė @ 2008 02 19, 20:34) Sveikutes, kuo toliau tos sekcijos ieskau, tuo daugiau pasimetusi esu. Jus man pasakykit, kaip cia yra.SBA modeliukai lyg ir neblogi, bet tos plokstes tai kaip kokia lipnia juostele uzklijuotos (kaip yske). Tai kazi kiek tokie baldai tarnaus. O paprasiau Emiroj kad paskaiciuotu, tai man uzprase 3700 lt uz 2 metru ploti, ir modeliukas toks visai nieko gero. Gal galit man kas i az mestelt kontaktus firmos, pas kuria vilniuj uzsakinejot ir galvot nebloga kokybe zinok SBA kaineles tikrai nerealios AS irgi nusiziurejau viena dalyka,bet bandysiu panasua uzsisakyti,turetu per pus maziau kainuoti.Jei teisingai supratau kalbejai apie plokstes (t,y ne s naturaliaus medzio).Kazkaip kaip nekeista per paskutinius 2 metus visai pakeiciau nuomone apie baldus,turejau us naturalaus medzio tai pvz staliua galima sugadinti akimirksniu jei pastatysi karsta puodeli.Prieziura gan sudetinga. Dabar turiu keleta baldu ne is nat.medzio is pluoksciu,negaliu atsidziaugti,man vienas zmogus kuris daug metu dirba su baldais paaiskino jai su protu padaryta ir ne is nat.medzio baldai bali daugiau tarnauti. Ten yra keleta kazkoku niuansiu,reikes issiaskinti kame esme.
Matot, to BRW fabriko baldu galima isigyti kur tik norit, nes tai didziausias lenku koncernas, turi daugiau nei 8 fabrikus, ir kas netingi, tas juos veza i Lietuva, nes labai paprasta.taip kad ,tai nera labai originalus baldai, nors kokybe tikrai nebloga(ziurint ko norit is tos sekcijos).Kaune yra bent 6-7 salonai ,kas jais prekiauja.
Yra dar ir kitu geru fabriku: www.forte.pl www.szynakameble.pl(atrodo taip) www.fat.pl wwwgautier.fr www.stanbor.pl jei bus idomu ,dar galesiu duot nuorodu.visa esme, kiek norit uz tai moket ir ko uz ta suma tikites. QUOTE(Simpatiaska @ 2008 02 19, 23:19) zinok SBA kaineles tikrai nerealios Normalios ten tos kainos
Sveikos, merginos, gal kuri nors iš jūsų pirko minimalistinio stiliaus staliuką kompui ir mažą sekciją, vienu žodžiu kažką gražaus, bet ne iš SBA, t.y kad kainytė būtų šiek tiek mažesnė?
Nežinau ką daryt, niekur nerandu sekcijos, bent jau pavyzdžio. Reikia labai minimalios, daugiau a la lentyninės, gali būt koks vienas stikliukas, stalčiai. TV vieta nereikalinga, siauros ir iki 1.80-2 metrų ilgio. Nu nerandu nieko gražaus, nors tu ką. O daryt irgi nesugalvoju
QUOTE(Aga @ 2008 03 09, 13:21) Nežinau ką daryt, niekur nerandu sekcijos, bent jau pavyzdžio. Reikia labai minimalios, daugiau a la lentyninės, gali būt koks vienas stikliukas, stalčiai. TV vieta nereikalinga, siauros ir iki 1.80-2 metrų ilgio. Nu nerandu nieko gražaus, nors tu ką. O daryt irgi nesugalvoju Perskaiciau tavo zinute ir galvoju tuiu nuotraukyte kaip tik tokios sekcijos kokios tau reiketu, tik nemoku ikelt foto. Mes butent ja ir uzsisakem. Pirkom Megoje Kaune. Gal kas gali ikelti as atsiusciau foto.
Uzsisakeme minkstus baldus svetainei, o sekcijos dar neturim. Truputi pasizvalgem po baldu salonus, taciau neturejom daug laiko, tad nieko tokio neradom. Tik viena pastebejau, kad kaineles kosmines. Pvz., Juodojo alksnio ekspozicijoje pastatoma zema komoda su stalciais ir dar viena komoda aukstesne - apie 4600 Lt. Labai brangu.
Kazin ar Lietuvoj galima isigyti ka nors pigesnio, bet kokybisko. Ir kodel tokios dideles korpusiniu baldu kainos?
Va sita pasziurek cia sita sekcija galima pirkti dalimis.Komoda ir ta apatine tokia kur telikui pasideti kainuotu apie 2000.Kokybe ir isvaizda super
Sekcija http://www.lauksva.lt/get.php?id=oslo
Visai nieko ta sekcija. Tik,zinoma, man uztektu zemos komodos ir spintos su stiklu. Taciau as gyvenu Mazeikiuose. Tad kazin , ar cia butu imanoma uzsisakyti.
Ir dar. Kadangi mano minkstu baldu kojos - juodos medines, tai ir korpusinio baldo noreciau i juoduma.
Mūsų va tokia. Realiai šiek tiek tamsesnė.
Grazi sekcija. Bet as noriu visai minimalistiniu spinteliu. Kazko modernesnio
QUOTE(Aga @ 2008 03 09, 13:21) Nežinau ką daryt, niekur nerandu sekcijos, bent jau pavyzdžio. Reikia labai minimalios, daugiau a la lentyninės, gali būt koks vienas stikliukas, stalčiai. TV vieta nereikalinga, siauros ir iki 1.80-2 metrų ilgio. Nu nerandu nieko gražaus, nors tu ką. O daryt irgi nesugalvoju Lygiai ta pati situacija, gipso siena, norim minimalistines sekcijos ir niekur nerandu, gražias mačiau tik Juodajo alksnio parduotuvėj, bet kainytės kosminės..
O kur butu galima pamatyti tuos lenkiskus largo baldus?
Internete radau toki pavadinima - "Baldonesis" prekiauja kazkokiais largo sisteminiais baldais internetu. Ar tai tie ir yra? QUOTE(Fijora @ 2008 03 21, 17:45) O kur butu galima pamatyti tuos lenkiskus largo baldus? Internete radau toki pavadinima - "Baldonesis" prekiauja kazkokiais largo sisteminiais baldais internetu. Ar tai tie ir yra? įvesk black red white, susirask largo system.čia bus lenkų puslapis,o prekiauja daugmaž visi kas iš lenkų vežas.kokybėį sakė viena iš geresnių butent tos sistemos Papildyta: pažiūrėjau baldonešio pusl.yra largo,galima koplektuotis,kiek žinau galimi 4 spalvų variantai Perskaiciau tavo zinute ir galvoju tuiu nuotraukyte kaip tik tokios sekcijos kokios tau reiketu, tik nemoku ikelt foto. Mes butent ja ir uzsisakem. Pirkom Megoje Kaune. Gal kas gali ikelti as atsiusciau foto. Ikeliu jusu sekcija. ![]() ![]() ![]() Kaip jau minejau, neblogas pasirinkimas. Taciau kai parasete kaina - 4540 Lt - nuomone pakeiciau
nerodo man nuotraukų
o jus tokią ir užsasakėtę,mes ir apie tokią sistemą galvojam,tik aš jos gyvos nemačius,sakė kad nebloga kokybė.gal galit apie kokybę parašyt nes kaina QUOTE(adriu @ 2008 03 25, 10:01) nerodo man nuotraukų o jus tokią ir užsasakėtę,mes ir apie tokią sistemą galvojam,tik aš jos gyvos nemačius,sakė kad nebloga kokybė.gal galit apie kokybę parašyt nes kaina Cia ne drozliu plokste, o masyvo laminatas del to ir kaina tokia, o sei dienai kainos astronomines QUOTE(Lau_rike @ 2008 03 25, 11:13) Cia ne drozliu plokste, o masyvo laminatas del to ir kaina tokia, o sei dienai kainos astronomines o bėgeliai kokie sudėti,labai sunku pirkt iš katalogo mes tai imsim tą didelę komodą su stalčiais,tv staliuką ir vieną lentyną su stiklu.o spalva tą tamsią su dab czesany[šviesi] nors aš pati dirbu prie baldų ir mes daug pagal katalogus užsakinėjam,bet largo neteko užsakyt ir matyt.tik girdėjau kad
Beja nuotraukyciu kazkodel ir as nematau, gal blogai ikele jas, na jei nematysit ir veliau kam labai idomu parasyk man as atsiusiu i meila.
Papildyta: Nezinau as nieko nesuprantu apie begelius, tai nepasakysiu kokie jie ten, o baldai tai Spazio Bello firmos.
tai mes ne apie tą pačią kalbam,aš apie largo sistemą
bet kaip ilgai jums laukt iki gegužės mėn.mes per 4-5 sav atvežam iš lenkų o bėgeliai buna tokie visai paprasti,arba kur švelniai patys važiuoja vos pastumus |