Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sekcija
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Mytis
Vis tik, gal kas galit Kaune parekomenduoti gerus kietų baldų gamintojus. Reikia nedidelės sekcijos, TV staliuko, gal kokios komodos 4u.gif
zuikelee
o as tai svaigstu del sekcijos " MANGO" bigsmile.gif ax.gif tik niekaip nete nerandu jos foto g.gif
Lotari
QUOTE(zuikelee @ 2007 03 19, 14:01)
o as tai svaigstu del sekcijos " MANGO"  bigsmile.gif  ax.gif tik niekaip nete nerandu jos foto g.gif
*

žinau kelias MANGO sekcijas
gal šita ?user posted image
ar šita ?
user posted image
SUNO
Abeji Mango baldeliai grazus. thumbup.gif
zuikelee
QUOTE(Lotari @ 2007 03 21, 13:07)
žinau kelias MANGO sekcijas
gal šita ?user posted image
ar šita ?
user posted image
*

schmoll.gif schmoll.gif nea. ta MANGO kur man patinka yra is SBA baldu 4u.gif
geguzevasaris
Labai norėčiau minimalistinio stiliaus sekcijos (arba kažkas į tą pusę) , bet nerandu idėjų. Gal kas galėtų pasidalint? smile.gif
Willmute
Sveiki,
Išsirinkome štai tokius baldus:

http://www.redapple.pl/popup2.php?id=16

mums tik pakabinamų lentynų nereikia:
Gylis čia 54cm. sad.gif, o reikia, kad būtų ~40cm

Side board
R077
L2100 D540
H435

Small cabinet
R077-1
L600 D540
H850

Counter
R077-4
L600 D540
H850

Štai keletas nuotraukų iš arčiau:

www.elekta.lt/~vitanas/b1.jpg
www.elekta.lt/~vitanas/b2.jpg
www.elekta.lt/~vitanas/b3.jpg

Gal kas gali paskaičiuoti kiek tai kainuotu, jei viską suderintume tai darytumę užsakymą.
Ačiū
helena
Man gražiausia ne sekcija, o lentynos visaip išdėstytos. Kam ta sekcija... Pas mane nėra jos.
Gricė
Peržiūrėjau visą temą, bet man nerodo daugelio nuotraukų.
Labai noriu mažos sekcijos, kažko panašaus į antikvarinę. Girdėjau, kad yra firmų, kurios veža baldus iš užsienio kaip antikvarinius. Na, manau, tie baldai nėra antikvariniai, nes būna įmontuotas sekcijoj ar bufete apšvietimas ir pan. Bet man tai nesvarbu. Gal teko kam pirkti baldus tokiose firmose ar kas žinote tokių parduotuvių adresų?
uk-girl
QUOTE(doma_ @ 2006 02 06, 20:06)
user posted image šita įdomi tokia

user posted image ir ši miela, labai panaši į mano  thumbup.gif 

*

Kur Kaune galima rast tokio stiliaus baldu bigsmile.gif
help.gif o gal kas koki interneti puslapi dar zinot ax.gif
cudo
QUOTE(uk-girl @ 2007 07 11, 17:41)
Kur Kaune galima rast tokio stiliaus baldu  bigsmile.gif
help.gif o gal kas koki interneti puslapi dar zinot  ax.gif
*

Savanoriu pr. Pries Dubingiu kilimu parduotuves.
Papildyta:
user posted image grazus apsvetimas,berods 300-400lt kainoja viena toke apsveista lentina. doh.gif
uk-girl
QUOTE(cudo @ 2007 07 11, 18:08)
Savanoriu pr. Pries Dubingiu kilimu parduotuves.
Papildyta:
user posted image grazus apsvetimas,berods 300-400lt kainoja viena toke apsveista lentina.  doh.gif
*

O gal zinai kiek kainuoja visas toks komplektas, kad ir ne su apsviestom lentynom ax.gif ... ar kaskas panasaus smile.gif
Ieva-Pieva
user posted image
Zuiqtis
QUOTE(uk-girl @ 2007 07 11, 21:29)
O gal zinai kiek kainuoja visas toks komplektas, kad ir ne su apsviestom lentynom  ax.gif ... ar kaskas panasaus  smile.gif
*

maciau kaune megoj, neatsimenu kaip ta praduotuve vadinasi, gal ir ne vienas prie vieno, bet labai panasi sekcija ir kainos buvo surasytos kiekvienai spintelei ackirai.. tai kaip suprantu gali susikomplektuoti pati wink.gif kainos lyg ir nuo 300 prasideda.. zodziu ivairios
saule :)
Nesakykit, jog jums neigriso tos senovisko tipo, gremezdiskos svetaines sekcijos (per visa siena) blush2.gif
As dabar kaip tik ieskau kazko panasaus i SBA internetiniame puslapyje eksponuojama svetaines baldu kolekcija LIFE (sokoladines ir pino spalvos).
Tas variantas man thumbup.gif

P.S. Labai visu atsiprasau, jog negaliu ikelti paveikslelio blush2.gif
Jei kas padetu, tai butu saunu smile.gif

O gal kas esate nusiziureja ka nors panasaus. Grazaus ax.gif
Papildyta:
spalva ne "pino", o "pieno" blush2.gif
emrata
Tikra tiesa, tos be galo dideles sekcijos tartum uzgozia visa kambario erdve, man netgi pritruksta oro bunant tokiuose kambariuose smile.gif
saule turbut turejai omeny sitas kolekcijas
user posted image
user posted image
user posted image
saule :)
Taip, kalbejau apie toki stiliu, ir man sitie pavyzdziai thumbup.gif
Enrikule, aciu kad ikeliai paveikslelius.
O kur dar kas uzsisakinejot, ar matet tokio tipo, prekyboj?

emrata
QUOTE(saule:) @ 2007 10 18, 11:52)
Taip, kalbejau apie toki stiliu, ir man sitie pavyzdziai  thumbup.gif
Enrikule, aciu kad ikeliai paveikslelius.
O kur dar kas uzsisakinejot, ar matet tokio tipo, prekyboj?
*

siaip pries pora menesiu teko pabuvot vilniaus akropolyje tai ermitaze kazka panasaus uzmaciau, bet tikrai nepasakysiu tiksliai kas gamina doh.gif pati gyvenu siauliuose tai cia kiek ziurejau mazas tokio stiliaus baldu pasirinkimas
*Voverytė*
Merginos,o gal pazistate gera baldziu Vilniuje? ax.gif .
Noriu uzsisakyti mazute sekcija,tad dairaus nagingo,kokybiskai gaminancio zmogaus ax.gif
Busiu dekinga uz info 4u.gif
neraj
mes pasirinkom is sios sistemos baldus, tik truputi dalys skiriasi nei sioj smile.gif

user posted image
INGRIDIK81
sveikosios,senai cia kas rasa,tai as parasysiu man labai patinka tokios dabar populiarios seneles pradejau rinktis tai man mano baldininkas suskaiciavo tokia paprastute virs 3000,na jinai nemaza siaip 3metru,nezinau ka daryti,pas mane tokia ilga siena 4metru istisine neisivaizduoju ka su ja daryti? jei daryti mazesne 2 metru man atrodo nelabai ziuresis be to o ka is sonu statyti?
ostė
user posted image
Taupau pinigėlius tokiai, ąžuolo masyvas 4u.gif

KLER salonas, be nuolaidų 18073 Lt 4u.gif
aitiii
Man labai si patinka, super.
undi
QUOTE(neraj @ 2007 12 07, 20:26)
mes pasirinkom is sios sistemos baldus, tik truputi dalys skiriasi nei sioj  smile.gif

user posted image
*

kur jus saketes tokio tipo sekcija ir kiek mazdaug tai kainuoja. noriu kazko panasaus
neraj
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2008 02 05, 20:46)
o  ka is  sonu  statyti?
*

namu kino geras kolonkes aukstas is sonu , thumbup.gif

sakemes Frustum firmoj, atveze tada kada mums reikejo, aisku is ju pasiemem patys nes kainuoja atvezimas 40 lt, jokiu priekaistu apie sita firma negaliu pasakyti, aptarnavimas malonus, nes kai paskaitai atsiliepimus ne kas, bet as esu sia firma patenkinta. Dalis rinkomes ir projektavome mes patys kokias norejom tai mums gavosi kazkur iki 2700, dabar gerai nepamenu. smile.gif

cia yra ju puslapiukas kur galima paziureti bei isirinkti detales kokiu reikia
http://www.brw.com.pl/en_index.html
mes rinkomes is REA_SET siaip gana kokybiskai padaryta aplink stiklus metalas, ir gan stilingai siuolaikiskai atrodo ax.gif

mums ji kainavo apie 3000 su staliuku, o jei be jo tai 2600 kazkur 4u.gif

http://www.frustum.lt/
Simpatiaska
Gal kas gales patars kokiu int.puslapiuku imoniu kas daro pan.sekcijas,t.y minimalistines,kad butu kuo maziau baldu ,virsui kokia lentinele ir maza sekcija plazm.televizoriui...noretusi kazko idomesnio blush2.gif

Aciu
adriu
cia yra ju puslapiukas kur galima paziureti bei isirinkti detales kokiu reikia
http://www.brw.com.pl/en_index.html
mes rinkomes is REA_SET siaip gana kokybiskai padaryta aplink stiklus metalas, ir gan stilingai siuolaikiskai atrodo  ax.gif
čia iš lenkų,man tai labiau patinka largo sistema.rimčiau padaryta ax.gif iš to pačio gamintojo
Ingridutėė
Sveikutes,

kuo toliau tos sekcijos ieskau, tuo daugiau pasimetusi esu. Jus man pasakykit, kaip cia yra.SBA modeliukai lyg ir neblogi, bet tos plokstes tai kaip kokia lipnia juostele uzklijuotos (kaip yske). Tai kazi kiek tokie baldai tarnaus. O paprasiau Emiroj kad paskaiciuotu, tai man uzprase 3700 lt uz 2 metru ploti, ir modeliukas toks visai nieko gero.
Gal galit man kas i az mestelt kontaktus firmos, pas kuria vilniuj uzsakinejot ir galvot nebloga kokybe ax.gif 4u.gif
Simpatiaska
QUOTE(Ingridutėė @ 2008 02 19, 20:34)
Sveikutes,

kuo toliau tos sekcijos ieskau, tuo daugiau pasimetusi esu. Jus man pasakykit, kaip cia yra.SBA modeliukai lyg ir neblogi, bet tos plokstes tai kaip kokia lipnia juostele uzklijuotos (kaip yske). Tai kazi kiek tokie baldai tarnaus. O paprasiau Emiroj kad paskaiciuotu, tai man uzprase 3700 lt uz 2 metru ploti, ir modeliukas toks visai nieko gero.
Gal galit man kas i az mestelt kontaktus firmos, pas kuria vilniuj uzsakinejot ir galvot nebloga kokybe  ax.gif  4u.gif
*

zinok SBA kaineles tikrai nerealios 4u.gif
AS irgi nusiziurejau viena dalyka,bet bandysiu panasua uzsisakyti,turetu per pus maziau kainuoti.Jei teisingai supratau kalbejai apie plokstes (t,y ne s naturaliaus medzio).Kazkaip kaip nekeista per paskutinius 2 metus visai pakeiciau nuomone apie baldus,turejau us naturalaus medzio tai pvz staliua galima sugadinti akimirksniu jei pastatysi karsta puodeli.Prieziura gan sudetinga.
Dabar turiu keleta baldu ne is nat.medzio is pluoksciu,negaliu atsidziaugti,man vienas zmogus kuris daug metu dirba su baldais paaiskino jai su protu padaryta ir ne is nat.medzio baldai bali daugiau tarnauti. 4u.gif
Ten yra keleta kazkoku niuansiu,reikes issiaskinti kame esme.
4u.gif
pariso
Matot, to BRW fabriko baldu galima isigyti kur tik norit, nes tai didziausias lenku koncernas, turi daugiau nei 8 fabrikus, ir kas netingi, tas juos veza i Lietuva, nes labai paprasta.taip kad ,tai nera labai originalus baldai, nors kokybe tikrai nebloga(ziurint ko norit is tos sekcijos).Kaune yra bent 6-7 salonai ,kas jais prekiauja.
Yra dar ir kitu geru fabriku:
www.forte.pl
www.szynakameble.pl(atrodo taip)
www.fat.pl
wwwgautier.fr
www.stanbor.pl
jei bus idomu ,dar galesiu duot nuorodu.visa esme, kiek norit uz tai moket ir ko uz ta suma tikites. rolleyes.gif
Emerencija
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 02 19, 23:19)
zinok SBA kaineles tikrai nerealios

Normalios ten tos kainos irnesakyk.gif Tikrai nera super brangu schmoll.gif
Guod@
Sveikos, merginos, gal kuri nors iš jūsų pirko minimalistinio stiliaus staliuką kompui ir mažą sekciją, vienu žodžiu kažką gražaus, bet ne iš SBA, t.y kad kainytė būtų šiek tiek mažesnė? ax.gif smile.gif
Aga
Nežinau ką daryt, niekur nerandu sekcijos, bent jau pavyzdžio. Reikia labai minimalios, daugiau a la lentyninės, gali būt koks vienas stikliukas, stalčiai. TV vieta nereikalinga, siauros ir iki 1.80-2 metrų ilgio. Nu nerandu nieko gražaus, nors tu ką. O daryt irgi nesugalvoju blush2.gif Tik va kur randu normalesnes, tai su kabinamom lentynom, o pas mane gipsinė siena, kabint neišeina. Ir kur ieškot doh.gif
Lau_rike
QUOTE(Aga @ 2008 03 09, 13:21)
Nežinau ką daryt, niekur nerandu sekcijos, bent jau pavyzdžio. Reikia labai minimalios, daugiau a la lentyninės, gali būt koks vienas stikliukas, stalčiai. TV vieta nereikalinga, siauros ir iki 1.80-2 metrų ilgio. Nu nerandu nieko gražaus, nors tu ką. O daryt irgi nesugalvoju  blush2.gif Tik va kur randu normalesnes, tai su kabinamom lentynom, o pas mane gipsinė siena, kabint neišeina. Ir kur ieškot doh.gif
*

Perskaiciau tavo zinute ir galvoju tuiu nuotraukyte kaip tik tokios sekcijos kokios tau reiketu, tik nemoku ikelt foto. Mes butent ja ir uzsisakem. Pirkom Megoje Kaune. Gal kas gali ikelti as atsiusciau foto. 4u.gif
Fijora
Uzsisakeme minkstus baldus svetainei, o sekcijos dar neturim. Truputi pasizvalgem po baldu salonus, taciau neturejom daug laiko, tad nieko tokio neradom. Tik viena pastebejau, kad kaineles kosmines. Pvz., Juodojo alksnio ekspozicijoje pastatoma zema komoda su stalciais ir dar viena komoda aukstesne - apie 4600 Lt. Labai brangu.
Kazin ar Lietuvoj galima isigyti ka nors pigesnio, bet kokybisko. Ir kodel tokios dideles korpusiniu baldu kainos?
Zanku
Va sita pasziurek cia sita sekcija galima pirkti dalimis.Komoda ir ta apatine tokia kur telikui pasideti kainuotu apie 2000.Kokybe ir isvaizda super thumbup.gif ta komoda vien tik tokia mini sekcijuke sonuose su stiklais.is kokio miesto esi?
Sekcija http://www.lauksva.lt/get.php?id=oslo
Fijora
Visai nieko ta sekcija. Tik,zinoma, man uztektu zemos komodos ir spintos su stiklu. Taciau as gyvenu Mazeikiuose. Tad kazin , ar cia butu imanoma uzsisakyti.
Ir dar. Kadangi mano minkstu baldu kojos - juodos medines, tai ir korpusinio baldo noreciau i juoduma.
vaivos juosta
Mūsų va tokia. Realiai šiek tiek tamsesnė.

user posted image
Fijora
Grazi sekcija. Bet as noriu visai minimalistiniu spinteliu. Kazko modernesnio smile.gif
Guod@
QUOTE(Aga @ 2008 03 09, 13:21)
Nežinau ką daryt, niekur nerandu sekcijos, bent jau pavyzdžio. Reikia labai minimalios, daugiau a la lentyninės, gali būt koks vienas stikliukas, stalčiai. TV vieta nereikalinga, siauros ir iki 1.80-2 metrų ilgio. Nu nerandu nieko gražaus, nors tu ką. O daryt irgi nesugalvoju  blush2.gif Tik va kur randu normalesnes, tai su kabinamom lentynom, o pas mane gipsinė siena, kabint neišeina. Ir kur ieškot doh.gif
*

Lygiai ta pati situacija, gipso siena, norim minimalistines sekcijos ir niekur nerandu, gražias mačiau tik Juodajo alksnio parduotuvėj, bet kainytės kosminės.. doh.gif
adriu
QUOTE(Fijora @ 2008 03 21, 15:59)
Grazi sekcija. Bet as noriu visai minimalistiniu spinteliu. Kazko modernesnio  smile.gif
*

mes ir norim kažko nedidelio-modernaus,tai iš lenkų largo system išsirinkom.komodą,tv staliukas ir spinta siaura,dar pora lentynėlių-2600,-
Fijora
O kur butu galima pamatyti tuos lenkiskus largo baldus?
Internete radau toki pavadinima - "Baldonesis" prekiauja kazkokiais largo sisteminiais baldais internetu. Ar tai tie ir yra?
adriu
QUOTE(Fijora @ 2008 03 21, 17:45)
O kur butu galima pamatyti tuos lenkiskus largo baldus?
Internete radau toki pavadinima - "Baldonesis" prekiauja kazkokiais largo sisteminiais baldais internetu. Ar tai tie ir yra?
*

įvesk black red white, susirask largo system.čia bus lenkų puslapis,o prekiauja daugmaž visi kas iš lenkų vežas.kokybėį sakė viena iš geresnių butent tos sistemos smile.gif
Papildyta:
pažiūrėjau baldonešio pusl.yra largo,galima koplektuotis,kiek žinau galimi 4 spalvų variantai 4u.gif
Fijora

Perskaiciau tavo zinute ir galvoju tuiu nuotraukyte kaip tik tokios sekcijos kokios tau reiketu, tik nemoku ikelt foto. Mes butent ja ir uzsisakem. Pirkom Megoje Kaune. Gal kas gali ikelti as atsiusciau foto. 4u.gif

Ikeliu jusu sekcija.

user posted image

user posted image

user posted image

Kaip jau minejau, neblogas pasirinkimas. Taciau kai parasete kaina - 4540 Lt - nuomone pakeiciau smile.gif
adriu
nerodo man nuotraukų verysad.gif o kokia kaina bigsmile.gif
o jus tokią ir užsasakėtę,mes ir apie tokią sistemą galvojam,tik aš jos gyvos nemačius,sakė kad nebloga kokybė.gal galit apie kokybę parašyt nes kaina blink.gif .ar dėta pvc,kokie lankstai ir aplamai 4u.gif
Lau_rike
QUOTE(adriu @ 2008 03 25, 10:01)
nerodo man nuotraukų verysad.gif o kokia kaina bigsmile.gif
o jus tokią ir užsasakėtę,mes ir apie tokią sistemą galvojam,tik aš jos gyvos nemačius,sakė kad nebloga kokybė.gal galit apie kokybę parašyt nes kaina blink.gif .ar dėta pvc,kokie lankstai ir aplamai 4u.gif
*

Cia ne drozliu plokste, o masyvo laminatas del to ir kaina tokia, o sei dienai kainos astronomines doh.gif Bet sis variantas mums buvo labai grazus ir tinkamas i musu svetaine. Plius dar ir kaina ne tokia ir baisi, kai pavaiksciojom ir pamatem kainas tai cia dar puse velnio. O visa kokybe paaiskes veliau nes dar tik geguzi gausim baldukus, ilgai reikia laukti nuo uzsakymo dienos. schmoll.gif
adriu
QUOTE(Lau_rike @ 2008 03 25, 11:13)
Cia ne drozliu plokste, o masyvo laminatas del to ir kaina tokia, o sei dienai kainos astronomines doh.gif Bet sis variantas mums buvo labai grazus ir tinkamas i musu svetaine. Plius dar ir kaina ne tokia ir baisi, kai pavaiksciojom ir pamatem kainas tai cia dar puse velnio. O visa kokybe paaiskes veliau nes dar tik geguzi gausim baldukus, ilgai reikia laukti nuo uzsakymo dienos. schmoll.gif
*

o bėgeliai kokie sudėti,labai sunku pirkt iš katalogo verysad.gif
mes tai imsim tą didelę komodą su stalčiais,tv staliuką ir vieną lentyną su stiklu.o spalva tą tamsią su dab czesany[šviesi]
nors aš pati dirbu prie baldų ir mes daug pagal katalogus užsakinėjam,bet largo neteko užsakyt ir matyt.tik girdėjau kad thumbup.gif tai aš kaip sau už didmeninę kainą paimčiau biggrin.gif
Lau_rike
Beja nuotraukyciu kazkodel ir as nematau, gal blogai ikele jas, na jei nematysit ir veliau kam labai idomu parasyk man as atsiusiu i meila.
Papildyta:
Nezinau as nieko nesuprantu apie begelius, tai nepasakysiu kokie jie ten, o baldai tai Spazio Bello firmos.
adriu
tai mes ne apie tą pačią kalbam,aš apie largo sistemą biggrin.gif
bet kaip ilgai jums laukt iki gegužės mėn.mes per 4-5 sav atvežam iš lenkų g.gif
o bėgeliai buna tokie visai paprasti,arba kur švelniai patys važiuoja vos pastumus
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.