Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baime baime baime
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
Šiaurė

Спрашивала в стоматологическом форуме, но sad.gif

Спрошу тут g.gif У меня и у моего мужа -- фобия

Боимся стоматолога doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif и ничего не можем сделать с собой. У мужа после аварии выбиты верхние передние, а у меня от природы плохие. Страшно смотреть на нас doh.gif doh.gif doh.gif Что делать, как побороть страх
Skruzdeliukas
Oi, tikrai nera ko bijoti stomotologu, dabar taisyti dantis ar juos traukti- neskausminga. Man buvo daryta operacija, bet istveriau. Nemaloniausia buna jau po visko, nes tada atsiranda jautrumas ir t.t., ziurint ka reikia daryti. Jei tik taisyti dantis, tai jokio skausmo nejauti visai...Man kartais buna labai keista, kai moterys pagimdziusios vaikus bijo stomotologu....su vyrais - kitaip.... smile.gif
AUKSUOLIUKĖ
TIKRIAUSIAI NEŽINAI ....DANTŲ SKAUSMO.KAŽKADA IR AŠ BIJOJAU STOMOTOLOGO,BET KAI VIENĄ NAKTĮ SUSKAUDO DANTĮ....TAI PATIKĖK NEBELIKO TOS BAIMĖS blink.gif blink.gif .Į KABINETĄ ĮLĖKIAU KAIP VIESULAS IR VERKDAMA PASAKIAU STOMOTOLOGUI... DARYK KĄ NORS...KAD TIK DAUGIAU NEBESKAUDĖTŲ.KAD DAIGIAU NEPATIRČIAU DANTŲ SKAUSMO.....PAS DANTŲ GYDYTOJĄ APSILANKAU KAS PUSMETĮ. rolleyes.gif rolleyes.gif
Šiaurė

У меня организм mad.gif наверно не правильный mad.gif не берет анестезия и все doh.gif

Ну вот повела старшего к зубному doh.gif и его не брало обезболивание doh.gif , повела к другим стоматологам, врачи только руками разводили doh.gif А преставьте как мне будет doh.gif

Я тоже думала, хватит, пойду unsure.gif как посмотрела на сына doh.gif приходилось укол прямо ему в нерв колоть, и так почти все зубы doh.gif Обезбаливание никакое не берет doh.gif
Узнала что у некоторых родственников такая же беда, может - это наследственное g.gif
fukuotukaf
Man dar nei karto nebuvo, kad nesuveiktu nuskausminimas. Buvo taip, kad suleido 2 adatas i dantenas ir 1 i nervus, bet padejo.
Kol vaiksciojau i poliklinika dantu taisytis, is viso neleidau man jokiu adatu leisti (tiesa sakant, kazkodel paniskai bijojau adatu). Vieno danties nervus reikejo isvalyti, tai pasakiau, kad numarinanciu nervus vaistu geriau detu doh.gif Visus dantis, net ir labiausiai skaudancius, leisdavau taisyti be nuskausminimo blink.gif ir bijojau turbut tik pirmus kelis kartus. Zinojau, kad jeigu neduosiu dantu sutaisyt, bus dar blogiau. O dantu rovimo bijojau dar labiau negu taisymo huh.gif
Kai pirma karta nuejau privaciai, net nepajutau, kaip gavau doze i dantenas laugh.gif Tik kai pradejo zandas nutirpinet, tada supratau, kas ten buvo doh.gif Pas ta pacia dantiste nusitempiau ir vyra, kuris is viso visu daktaru bijo doh.gif Ir nieko, isgyveno, dantis susitvarke ir laimingai toliau gyvena biggrin.gif
Šiaurė
QUOTE (fukuotukaf @ 2004 12 09, 17:16)
Man dar nei karto nebuvo, kad nesuveiktu nuskausminimas. Buvo taip, kad suleido 2 adatas i dantenas ir 1 i nervus, bet padejo.
Kol vaiksciojau i poliklinika dantu taisytis, is viso neleidau man jokiu adatu leisti (tiesa sakant, kazkodel paniskai bijojau adatu). Vieno danties nervus reikejo isvalyti, tai pasakiau, kad numarinanciu nervus vaistu geriau detu doh.gif Visus dantis, net ir labiausiai skaudancius, leisdavau taisyti be nuskausminimo blink.gif ir bijojau turbut tik pirmus kelis kartus. Zinojau, kad jeigu neduosiu dantu sutaisyt, bus dar blogiau. O dantu rovimo bijojau dar labiau negu taisymo huh.gif
Kai pirma karta nuejau privaciai, net nepajutau, kaip gavau doze i dantenas laugh.gif Tik kai pradejo zandas nutirpinet, tada supratau, kas ten buvo doh.gif Pas ta pacia dantiste nusitempiau ir vyra, kuris is viso visu daktaru bijo doh.gif Ir nieko, isgyveno, dantis susitvarke ir laimingai toliau gyvena biggrin.gif

В частные, только и ходили sad.gif Может дашь координаты стоматолога rolleyes.gif Я тоже хочу быть красивой rolleyes.gif А этот стомотолог дорого берет wub.gif или терпимо
Šiaurė
QUOTE (fukuotukaf @ 2004 12 09, 17:16)

В частные, только и ходили sad.gif Может дашь координаты стоматолога rolleyes.gif Я тоже хочу быть красивой rolleyes.gif А этот стомотолог дорого берет wub.gif или терпимо
remka
Pas mane irgi panaši problemėlė,tik as va nesenai susitvarkiau visus dantis,na kažkaip prisiverčiau,baisu buvo tik pirmus kartus,paskui ėjau kaip i darbą,ateini,atsisėdi,išsižioji ir jokiu baimių,net tris menesius vaikščiojau.
Bet dar ne viskas,reikia viena dantį statyti,kanalai užplombuoti,bet vistiek ten sako aprauna aplink tą dantį,nu bet va delsiu ir bijau nerealiai to rovimo,o taip noriu tą dantuka susitvarkyt. sad.gif
Venta
Šiaip tai aš neseniai irgi pirmą kartą gyvenime stačiausi dantuką. Ir man dar nėra rovę taip pat nei vieno. Bet statant dantį, nieks aplinkui nieko nerovė. Tiesiog apzūlino ta patį dantuką, į kanalus dėjo tam tikrus laikikliukus ir paskui dantį kažkaip pricementavo. Žodžiu, nėra taip baisu, kaip atrodo, tik kainuoja nemažai pinigų ir laiko.
ama3
QUOTE(Venta @ 2005 01 31, 11:04)
tik kainuoja nemažai pinigų ir laiko.
*

Tai irgi baugina biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.