Skruzdeliukas
2004 12 08, 16:25
Oi, tikrai nera ko bijoti stomotologu, dabar taisyti dantis ar juos traukti- neskausminga. Man buvo daryta operacija, bet istveriau. Nemaloniausia buna jau po visko, nes tada atsiranda jautrumas ir t.t., ziurint ka reikia daryti. Jei tik taisyti dantis, tai jokio skausmo nejauti visai...Man kartais buna labai keista, kai moterys pagimdziusios vaikus bijo stomotologu....su vyrais - kitaip....
У меня организм  наверно не правильный  не берет анестезия и все Ну вот повела старшего к зубному  и его не брало обезболивание  , повела к другим стоматологам, врачи только руками разводили  А преставьте как мне будет Я тоже думала, хватит, пойду  как посмотрела на сына  приходилось укол прямо ему в нерв колоть, и так почти все зубы  Обезбаливание никакое не берет Узнала что у некоторых родственников такая же беда, может - это наследственное
fukuotukaf
2004 12 09, 16:15
Man dar nei karto nebuvo, kad nesuveiktu nuskausminimas. Buvo taip, kad suleido 2 adatas i dantenas ir 1 i nervus, bet padejo. Kol vaiksciojau i poliklinika dantu taisytis, is viso neleidau man jokiu adatu leisti (tiesa sakant, kazkodel paniskai bijojau adatu). Vieno danties nervus reikejo isvalyti, tai pasakiau, kad numarinanciu nervus vaistu geriau detu  Visus dantis, net ir labiausiai skaudancius, leisdavau taisyti be nuskausminimo  ir bijojau turbut tik pirmus kelis kartus. Zinojau, kad jeigu neduosiu dantu sutaisyt, bus dar blogiau. O dantu rovimo bijojau dar labiau negu taisymo Kai pirma karta nuejau privaciai, net nepajutau, kaip gavau doze i dantenas  Tik kai pradejo zandas nutirpinet, tada supratau, kas ten buvo  Pas ta pacia dantiste nusitempiau ir vyra, kuris is viso visu daktaru bijo  Ir nieko, isgyveno, dantis susitvarke ir laimingai toliau gyvena
| QUOTE (fukuotukaf @ 2004 12 09, 17:16) | Man dar nei karto nebuvo, kad nesuveiktu nuskausminimas. Buvo taip, kad suleido 2 adatas i dantenas ir 1 i nervus, bet padejo. Kol vaiksciojau i poliklinika dantu taisytis, is viso neleidau man jokiu adatu leisti (tiesa sakant, kazkodel paniskai bijojau adatu). Vieno danties nervus reikejo isvalyti, tai pasakiau, kad numarinanciu nervus vaistu geriau detu Visus dantis, net ir labiausiai skaudancius, leisdavau taisyti be nuskausminimo ir bijojau turbut tik pirmus kelis kartus. Zinojau, kad jeigu neduosiu dantu sutaisyt, bus dar blogiau. O dantu rovimo bijojau dar labiau negu taisymo Kai pirma karta nuejau privaciai, net nepajutau, kaip gavau doze i dantenas Tik kai pradejo zandas nutirpinet, tada supratau, kas ten buvo Pas ta pacia dantiste nusitempiau ir vyra, kuris is viso visu daktaru bijo Ir nieko, isgyveno, dantis susitvarke ir laimingai toliau gyvena |
В частные, только и ходили  Может дашь координаты стоматолога  Я тоже хочу быть красивой  А этот стомотолог дорого берет  или терпимо
| QUOTE (fukuotukaf @ 2004 12 09, 17:16) | Man dar nei karto nebuvo, kad nesuveiktu nuskausminimas. Buvo taip, kad suleido 2 adatas i dantenas ir 1 i nervus, bet padejo. Kol vaiksciojau i poliklinika dantu taisytis, is viso neleidau man jokiu adatu leisti (tiesa sakant, kazkodel paniskai bijojau adatu). Vieno danties nervus reikejo isvalyti, tai pasakiau, kad numarinanciu nervus vaistu geriau detu Visus dantis, net ir labiausiai skaudancius, leisdavau taisyti be nuskausminimo ir bijojau turbut tik pirmus kelis kartus. Zinojau, kad jeigu neduosiu dantu sutaisyt, bus dar blogiau. O dantu rovimo bijojau dar labiau negu taisymo Kai pirma karta nuejau privaciai, net nepajutau, kaip gavau doze i dantenas Tik kai pradejo zandas nutirpinet, tada supratau, kas ten buvo Pas ta pacia dantiste nusitempiau ir vyra, kuris is viso visu daktaru bijo Ir nieko, isgyveno, dantis susitvarke ir laimingai toliau gyvena |
В частные, только и ходили  Может дашь координаты стоматолога  Я тоже хочу быть красивой  А этот стомотолог дорого берет  или терпимо
Pas mane irgi panaši problemėlė,tik as va nesenai susitvarkiau visus dantis,na kažkaip prisiverčiau,baisu buvo tik pirmus kartus,paskui ėjau kaip i darbą,ateini,atsisėdi,išsižioji ir jokiu baimių,net tris menesius vaikščiojau. Bet dar ne viskas,reikia viena dantį statyti,kanalai užplombuoti,bet vistiek ten sako aprauna aplink tą dantį,nu bet va delsiu ir bijau nerealiai to rovimo,o taip noriu tą dantuka susitvarkyt.
Šiaip tai aš neseniai irgi pirmą kartą gyvenime stačiausi dantuką. Ir man dar nėra rovę taip pat nei vieno. Bet statant dantį, nieks aplinkui nieko nerovė. Tiesiog apzūlino ta patį dantuką, į kanalus dėjo tam tikrus laikikliukus ir paskui dantį kažkaip pricementavo. Žodžiu, nėra taip baisu, kaip atrodo, tik kainuoja nemažai pinigų ir laiko.
QUOTE(Venta @ 2005 01 31, 11:04) tik kainuoja nemažai pinigų ir laiko. Tai irgi baugina
|
|