Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nuo kada vaikui galima duoti geltoną sūrį?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
vixiuke
QUOTE(zirzute @ 2007 11 15, 12:44)
O kaip jūs duodat tas sūrio lazdeles? Tokią cielą lazdelę ir paduodat į rankas? Ar suplaustot griežinėliais?? g.gif
Kai aš padaviau saviškei tokią lazdelę, tai ji tik po kambarį ją pavoliojo, ir viskas doh.gif nors šiaip lydytą sūrį ji tiesiog dievina thumbup.gif tai gal, sakau, paprasčiausia nemokėjau jai jo paduot blush2.gif
*

aš perplėšiu į kelias dalis, o skaniausia, tai kai plonom juostelėm suplėšau smile.gif
junga
maniskis metinukas ne is tolo i fermentini suri neziuri.. sad.gif
mamiux
valgom lazdeles surio smile.gif ,Nugrauzia koki trecdali jos...jai tiek uztenka smile.gif Duodu nuo kokiu metu ir 4 menesiu.
Basic
O mes kažkaip nelabai jau megstam valgyti sūrį.. Valgo retkarčiais taip gabaliuką koki o taip tai mums jo galėtu ir nebūti..
laukinukė
QUOTE(mamiux @ 2007 12 24, 01:19)
valgom lazdeles surio smile.gif ,Nugrauzia koki trecdali jos...jai tiek uztenka smile.gif Duodu nuo kokiu metu ir 4 menesiu.
*

O maniškė suvalgo dvi ir dar pasipiktinusi žiūri - duok dar doh.gif . Parduotuvėje sūrių skyrių geriau aplenkti - ašaros, skandalas, toks jausmas, kad visą dieną nevalgiusi būtų doh.gif . Ir iš kur tas maniakiškas noras to sūrio g.gif
Omrum
nuo metuku galima duot kokibiško fermentinio surio tik beabejo ne pavalgyt ar prisivalgyt o pasmaguriaut kokiu gabaleliu tai tikrai galima.
Arsua32
Mums jau greit 1.5 ir suri valgom tiek balta varskes, tiek fermentini, kartais mielai, o kartais ispjaudom. Pradejom ragauti nuo 1.3 metuku 4u.gif Dabar jau prie sudytu lasiniu perejom, labai jau mielai juos ciulpia thumbup.gif
jurginelis
QUOTE(laukinukė @ 2007 11 15, 10:46)
Va ir mūsiškei gali nebūti jokių sausainių, saldainių, pyragėlių. Bet vieną dieną šaldytuve nebuvo sūrio  doh.gif . Kilo baisinis skandalas - niekas kitas nepakeitė šio skanėsto, tai kariavom, kol grįžo tėtis su sūriu  thumbup.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu fainuole. Mano vyresnioji irgi be surio gyventi negali, o varskes surio nemegsta, tik fermentini. O mazajam bijau duoti, nes prisiskaiciau, kad sunkiai virskinamas, tai vis nesiryztu. Jo apetitas geras, tai nesijaudinu del to, veliau paragaus. O va vyresnioji tai nieko beveik apart surio nevalgydavo, tai tekdavo uzsimerkti ir leisti... blush2.gif
Nemarioji
Manajai labai patinka fermentinis sūris..plėšomo sūrio atsivalgė, kažkodėl nebenori, dabar eina į trasa "President" sūris toks atskirais pakeliais supakuotas, plonas toks...
Valedy
Duodu ir nematau nieko blogo,nes ne kas dien gauna ir nevalgo ten labai daug ax.gif
irenairsavi
duodam surio ir geltono, ir varskes - labai skaniai valgom bigsmile.gif varskes suris turbut sveikiau, bet kartais del skonio ir asortimento paivairinimo duodam ir fermentinio thumbup.gif
wilike
Daviau gal nuo metukų ar ankščiau, labai skanus daiktas. Aišku ne sūrio produktas, nes ten net kvapas neaiškus
lastochka
mes viska pradejom valgiti nuo metuko. Ir suris,ir krevetes,lasisa,vaiska,ka patis valgom,ir jeigu lelukui patika valgo!!! ko bijoti? thumbup.gif
Gėlėta
Mano vaikai abu laaabai mėgsta sūrius, tiek fermentinius, tiek varškės, thumbup.gif įvedžiau į racioną, kai virš metukų buvo, po truputį, atsargiai ax.gif o sūrio lazdelės pik nik tai dingsta greit, mums su vyru jei po vieną kliūva, tai gerai doh.gif
baltakase
Suri valgo su mielu noru. biggrin.gif
raseliukas
QUOTE(Peskute @ 2007 09 30, 02:58)
Musiske,irgi visada mato kaip pusryciaujam tai jai irgi labai reikia drauge,tai visada duodu bulkytes su sviestu ir suriu arba daktariska desryte.Labai skaniai suvalgo.  mirksiukas.gif
*

Mūsų dukrytei irgi reikia visko ką mes valgom, ir dešrytės, ir fermentinio sūrio ir net pelėsinį brie valgo, aišku ne tonom, bet kol ant stalo yra, tol reik doh.gif
^Braškytė^
suri ir mano berniukas valgo bet nedaznai ir neperdaug 4u.gif
sandrilt
mes jau duodam kartais pakramtyt jei pati to nori, bet kad kaip valgymą tai dar ne, jei nusigriebia tai nuo mūsų stalo 4u.gif
deivydukomama
as nesenei pradejau duot surio galvoju ar patiks bet kai parago tai vaiksciojo patenkintas ir dar sauke niam niam tongue.gif
vaivos juosta
Pasiūliau kai buvo pusantrų, bet nepatiko. Ir dabar nenori. Dar plėšomo pasiims lazdelę, bet ir tai daugiau tik pasitąsymui..
Peskute
Mano mergaite tai megsta .Kartais as jai pusryciams sumustinuka padarau ir visai skaniai suvalgo.
K06
mamos, maziau duokit fermentinio surio, juk ten pilna konservantu....pusryciams maziams geriau duot kosikiu.
wilike
QUOTE(K06 @ 2008 01 27, 21:43)
mamos, maziau duokit fermentinio surio, juk ten pilna konservantu....pusryciams maziams geriau duot kosikiu.
*

doh.gif jau pasakyk kur tų koncervantų nėra g.gif Jeigu labai norit maitint ekologiškai važiuokit į kaimą, auginkit vištas, karves kiaules, nuo ryto iki vakaro arkit tam kaime, bet nors vaiką maitinsit sveikai.Taip išeina g.gif
Tiesą ir į darželį reiškia negalima leisti, nes ten vien koncervantais šeria ax.gif
paulapaula
QUOTE(dlambliukas @ 2007 03 18, 14:18)
Aš tai daviau paragauti, kai buvo metukų, nes ruošėmės į lopšelį, tai duodavau daug ko ir stebėdavau, ar nėra šalutinio poveikio smile.gif mano kačiukui labai patiko, kartais pusryčims valgome sumuštinukus su sūriu ir sviestuku užsigerdami arbatėle thumbup.gif
*

mes irgi drinks_cheers.gif kiekviena ryta suvalgom po sumustini su suriu arba "daktariska"desra ir nieko,jis pas mane labai megsta sumustinius biggrin.gif
sotto
QUOTE(K06 @ 2008 01 27, 20:43)
*

Kokių konservantų pilna fermentiniame sūryje g.gif , tai kalcio šaltinis
saldumelisss
ragavom nesenai smulkiai tarkuoto smile.gif labai patiko thumbup.gif ir grazu buvo ziureti kai po viena drozlyte skanavo smile.gif
nanainis
musiskis ji kramto nuo tada kai pats ismoko atsidaryt saldytuva ir apsiziojes gabala surio ryte i lova atkeliavo mamos pasizadint lotuliukas.gif tai kazkur nuo 1,1m pasiima kai nori pats, bandem apgaut padedami varskes suri, bet jam schmoll.gif tada geriau grauzdavo sviesta pasiemes doh.gif
kubilina
Labai mėgsta, duodu kažkur nuo metukų, anksčiau tik labai mažai "pažaidimui gadavo". Jeigu tik leisčiau tau nežinau kiek suvalgytų biggrin.gif
diva3
Kazkaip nelabai jis jai patinka schmoll.gif
piene78
mes labaı pamegom pık nık surıo desreles, bet gırdejau kad nelabaı sveıka, bet nesprantu kodel g.gif juk atrodo kaıp tık naudınga nemazaı kalcıo gauna vaıkas ax.gif
Zuikis-Puikiss
Maniskis atrodo nuo metuku ragavo jau
ramux
Mano vaikas iš viso ignoruoja bet kokį sūrį schmoll.gif verysad.gif
Kamėja
Maždaug nuo metukų daviau paragauti. Patiko bigsmile.gif Dabar mėgsta vieno kąsnio sumuštinukus su juo arba plėšomas lazdeles thumbup.gif
*Brunetė*
Mes taip pat budami metuku paragavom surio is pradziu ptiko dabar nelabai megsta schmoll.gif ,pas mane jis siaip nelabai megejas pieno produktu doh.gif
v*i*j*a
na,maniskis irgi nemegejas pieno produktu,bet Pik-Nik surio lazdeles tai valgo kasdiena thumbup.gif pradejau duoti nuo metuku,gal net anksciau ax.gif
o dabar jis dar pasisildo jas mikrobangeje , jam dar smagiau taip jas valgyt biggrin.gif
jei netycia pakaitina ilgiau,tai paskui minko rankose kaip plastelina doh.gif bet galiausiai suvalgo biggrin.gif
rence*
Kazkur nuo 1metuku galima fermentinio surio duoti paragauti. Nors mano drauge tai duoda nuo 9men - sutarkuoja su tarka ir vaikiukas ima rankytemis ir valgo mirksiukas.gif
Margareta
fermentinis suris turi daug kalcio...maniske paragavo mazdaug metuku ir jai patinka...tai kartias duodu plesoma surio lazdele ar griezeneli surio...
balock
Mes valgom suri visoki, tik po nedaug, nes tai nera pats skaniausias patiekalas maniskei ax.gif .
varhay
nezinau kaip iki metuku, bet nuo metu tikrai galima duot surio ax.gif man kazkodel neatrodo jis toks nesveikas produktas g.gif
Madeiva
mes tai valgom dobilo ekologišką sūrį, nes mums tai labai patinka ir tikrai nematau nieko blogo. Svarbu, kad nealergizuotų
dote
QUOTE(Kamėja @ 2008 07 15, 14:08)
Maždaug nuo metukų daviau paragauti. Patiko  bigsmile.gif Dabar mėgsta vieno kąsnio sumuštinukus su juo arba plėšomas lazdeles  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
svarbu duot ne surio produkta, o suri 4u.gif
rumix
QUOTE(K06 @ 2008 01 27, 20:43)
*

O mes kaip tik susiruošėme sūrio paragauti, nes košikių nenori nė iš tolo ir ypač pusryčiams. verysad.gif Vakarienei lyg tarp kitko gali ir kokius kelis šaukštus košės praryti blink.gif
ausritukas
Mes nevalgom jokio sūrio.Nepatinka schmoll.gif
LisaLove
mes ant dienu paragavom surio! laaaabai patiko! tai dabar duosiu po truputi pora kart i savaite smile.gif
kaip viena mamyte jau rase - svarbu duot tikrai suri ( aisku gincytinas kl ant kiek jis " tikras") bet ne surio produkta.
kaip ir sviestukas, o ne 'tepusis riebalu misinys" doh.gif
audjura
Dar nebandziau jo duoti. 4u.gif
Laiskriste1
Mes nuo 11menesiu valgom po truputi fermentinio surio,labai patinka 4u.gif ,o ir kalcio jame daugiausia ax.gif
aurena
maniskis nuo metuku valgo fermentini suri
*Lyra*
Mano dukryte fermentini suri pradejo ragauti nuo vieneriu mirksiukas.gif
domina
as saviskiui urio irgi daviau paragaut kazkur metuku ir labai jam patiko. Kartais suris jam papildo pusrytelius, o kartais ir vakariene. Valgo ji viena, nes sumustinukus dar nelabai megsta.
LinaJ.
Mano mazoji fermentinio surio paragavo budama 11 menesiu. Labai patiko thumbup.gif Ir dabar vis kartais jo duodu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.