Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip elgiatės su vynuogėmis?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
sagritute
Mano dukrytė labai mėgsta, bet aš stengiuosi daug neduoti. Be to, prieš duodama ilgokai pamirkau vandenyje su soda.
wyturelis
neduodu, mam atrodo, kad cia nuodu bomba
hugutel22
nemegstam
zZzaliazZzole
pats megstamiausias dalykas! smile.gif kaip anksciau nusiramindavo su papuliu,tai db su vynuogem biggrin.gif visada nulupu odele ir smaguriaujam smile.gif jei leisciau turbut visa keke suvalgytu biggrin.gif
kristeen
Perkam vynuoges mazytes kur be kauliuku,tos labiausiai megstamos bigsmile.gif
****angeliuke****
Aš duodu arba kur be kauliukų arba išrenku kauliukus ir kartais skurytę nuimu, žiūrint kokios vynuogės blush2.gif tik jų nepadauginu, nes leidžia vidurius blush2.gif
kitule5
Mociute lepina,bet nupliko,isima kauliukus ir nulupa skuryte,po kelias uoytes duoda
Elėja
labai megsta vynuoges be kauliuku, suvalgytu labai daug, bet riboju smile.gif
Jugita29
vynuoges ir mums rojus, tik deja mama labai retai duoda smile.gif
Ksesanko
Vynuoges tik zalias galima duoti. Raudonas ir melynas galima tik po 5 m. smile.gif O siaip ne ytin naudingas produktas. Tik daug gliukozes turi smile.gif
js.
QUOTE(Ksesanko @ 2011 06 29, 15:04)
Vynuoges tik zalias galima duoti. Raudonas ir melynas galima tik po 5 m. smile.gif O siaip ne ytin naudingas produktas. Tik daug gliukozes turi smile.gif
*

kodel?niekur tokio dalyko negirdejau
svarbu be kauliuku,per puse perpjaut kad nepaspringtu ir skanauja
Ksesanko
QUOTE(js. @ 2011 06 29, 22:26)
kodel?niekur tokio dalyko negirdejau
svarbu be kauliuku,per puse perpjaut kad nepaspringtu ir skanauja
*

Dabar tiksliai neprisimenu pavadinimo, bet melynuose yra medziagos, kurios kenkia vaiko organizmui smile.gif
Superburbule
o maniskis ju dar negavo ragauti biggrin.gif
Siurbelyte
QUOTE(sagritute @ 2011 01 03, 16:42)
Mano dukrytė labai mėgsta, bet aš stengiuosi daug neduoti. Be to, prieš duodama ilgokai pamirkau vandenyje su soda.
*

As taip pat mirkau ir dar zievele nulupu.
Siurbelyte
QUOTE(Ksesanko @ 2011 06 30, 17:47)
Dabar tiksliai neprisimenu pavadinimo, bet melynuose yra medziagos, kurios kenkia vaiko organizmui smile.gif
*

Gal polifenoliai g.gif Viena polifenolių grupė yra taninai, jie kaupiasi vynuogių odelėse, sėklose bei koteliuose. Čia gal aktualiau vyno mėgėjams. Bet šiaip taninų yra arbatose, rabarbaruose.
orchideja@
nieko nezinau apie jokius nuodus vynuogese. manau kad visur ju galima rasti. kai norim tai ir pasmaguriaujam, svarbu gerai nuplauti smile.gif
Shalna
Maniskiai abu nuo metu valgo viska, iskaitant ir vynuoges smile.gif Abu jas labai megsta, o del nuodu, tai... vienas dalykas, siais laikais nelabai rasi svaraus produkto, kitas dalykas - gi nesuvalgo tonom ir ne kasdien tu vynuogiu smile.gif
daivulka23
Mano mazoji neseniai irgi paragavo vynuogiu, tai labai patiko ir vis reikalavo daugiau smile.gif o duodu tai nulupusi skurele ir isemusi kauliukus smile.gif
lapkrituke
Mano panelyte irgi labai megsta vynuoges. Valgo geltonas namines, tai duodu be jokios baimes smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.