Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip elgiatės su vynuogėmis?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Redaga
Aš duodu su odele, supjaustau į 4 dalis, išimu sėklas. Oi kaip jis mėgsta. Aplamai vaisius ir uogas labai mėgsta thumbup.gif
ritka68
Vis tiek manau kad odelę reikia nulupt,kai gulėjau ligoninėje būdama neščia tai gydytoja net neščioms uždraudė valdyti su luobelėmis.
porsche
4u.gif Duodu apie 10 vynuogiu ir perku mazytes, be seklu. ax.gif
Cherie Ice
Valgo doh.gif
Tanitaa
Valgo, patinka, tik duodu be odelės ir be sėklyčių mirksiukas.gif
ligiukss
QUOTE(ritka68 @ 2007 09 08, 14:09)
Vis tiek manau kad odelę reikia nulupt,kai gulėjau ligoninėje būdama neščia tai gydytoja net neščioms uždraudė valdyti su luobelėmis.
*

Mes valgom su odelėm,bet be sėklyčių!
j7777
Maniskis taip pat su odele valgo smile.gif
Lalique
Mes irgi valgom. Skaiciau, kad vynuoges - vieninteles uogos, kurios nesusikaupa nitratu/chemikalu savyje.
romuciukas
oho,kaip valgo,sakyciau, net ne valgo, o kerta hihihi.gif su visom skurytem,tik be kauliuku.Ir kekem kekem... biggrin.gif
Hebe
Na mano mergina jau nemazute, bet kolkas vynuogiu neragavo, nesinori jai tu chemikalu grusti schmoll.gif
Ikulia
Neduodu. Nes kai vyresnele buvo panasaus amziaus, ziauriai apsinuodijo, suvalgius vynuogiu keke ir gulejo ligononeje verysad.gif
Sypsena
as perku ekologiskai svarias vynuoges - maziuke jas laaabai megsta smile.gif Duode kilis kartus per savaite smile.gif kol kas jokiu pilvuko problemeliu del to neturejom smile.gif
Gyvačiukas
Manoji labai mėgsta,žalias.Suvalgo 6-7 ant karto,daugiau neduodu.
ritmetelis
savo pipirui duodu visokiu vynogiu ir jis labai jas valgo smile.gif nezinojau, kad cia yra kas blogo blush2.gif dabar prisilaikysiu blink.gif
Arsua32
Duodu melynas, juodas vynuoges. Nulupu zievele ir isimu seklytes. Valgo labai skaniai, bet tik mamyte kartais tingi vynuoges doroti blush2.gif Siaip labai megstam ir juodas alyvuoges tongue.gif
Mamaima
As duodu taip pat, ne perdaug, nes jos sunkiai virskinamos... uzpilu verdanciu vandeniu, nulupu zieveles, kas labai svarbu, gydytoja sake, isimu kauliukus ir duodu..nu skaniai valgo ax.gif
-Aiva-
Manoji labai megsta vynuoges. Retkarciais ju duodu, taip pat nulupus zienveles ir be kauliuku 4u.gif
Laivite
O mes duodam ji pasiima pati bet daug nesuvalgo kokias dvi-tris ir tuos viduriukus isciulpia o visa kita isspjauna tik tas be seklyciu mazas tai suvalgo visas thumbup.gif
^Braškytė^
4u.gif mes duodam zalias be kauliuku o suvalgo ir nedaug bet megsta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
fiona35
O mano gudragalvė anyta primaitino 1,5m mažėlį tom vynuogėm,kur auga prie namų,ir su viskuo(kauliukais,oda)Maniau,akd jau lėksim į ligoninę,bet "tik" visą naktį prarėkė ir kitą dieną kakojo kauliukais ir odelėm.Sakė:taigi sveika vaikui
Danielle
Sveikos smile.gif . O maniškė yra alergiška. O aš jei daviau pora uogų paragaut,tai sekančią dieną žandai vos ne pūslėm nuėjo doh.gif . Daugiau neduodu,bijau schmoll.gif .
ramux
MAno dukriukas laaabai mėgsta vynuoges, tik jai neleidžiam į jas kiek nori įsisukti. 4u.gif
mozila
o mes vynuoges kiekviena diena galetume valgyt,lb jau megsta,gerai kad musu neberia,danai nuperku
diva3
Duodu vynuoges tas kur mazosios be kauliuku, laaaabai jau megstam. thumbup.gif
Betse
Ir maniškė labai mėgsta vynuoges, bet yra problema - valgo jas beveik nekramtydama. Kartą net bloga buvo. Tai dabar valgom jas po nedaug.
juliux
Mes labai mėgstam vynuoges...net ir būdamas nevalgiukas vaikinas jas labai mėgsta. Perkam dažniausiai be kauliukų. Prieš duodant reik pamirkyt (apie 1 val.) ir būtinai nuimti visas šakeles (kitaip būna triukšmo) blush2.gif .
inga-uk
maniskes pacios bene skaniausios uogos, 4u.gif is pradziu jas lupiau, ir tikrai neskaiciuodavau kiek ju ji suvalgydavo, veliau nebe lupiau ir nieko, sueina ir tokios mirksiukas.gif , aisku jei buciau pastebejus kad bertu ar dar kas nors buciau tikrai nedavus, schmoll.gif bet dabar nieko, tai negi gaila, tegul valgo 4u.gif
dangausvaivorykste
Mano pipiriukas irgi valgo beveik kiekviena diena vynuogiu be seklu mirksiukas.gif ,aisku nedaug o po kelias biggrin.gif
oriste
mes ir valgome mielai.Jei su seklytem,tai perpjaunu per puse ir isimu,o tas besekles,tai jei pamato,pabandyk atimti,nebent ka skaniau duosi lotuliukas.gif
Mududu
QUOTE(juliux @ 2007 11 02, 20:59)
Prieš duodant reik pamirkyt (apie 1 val.)
*

Nesupratau, o kam prieš duodant vynuoges reikia jas pamirkyt?? Ir kur mirkyt?? blink.gif g.gif

Mano panelė valgo jas, išimu tik kauliukus, o odelių nebelupinėju. Pirmą kart duodama nulupau, tačiau jokios alerginės reakcijos nebuvo, tai po to jau drąsiau duodavau.
Rita@
Duodu ir labai mėgsta tas mažas saldžias be sėklyčių good.gif Jau geriau toks saldumynas-skanėstas nei saldainiai, tortai ir visi kiti, mano manymu, brudai.
Šiluma
Vynuogės mano pupsikui pačios skaniausios uogytės thumbup.gif Duodu valgyti kiek nori, bet turiu nedideliais kiekiais įdėti į dubenėlį, nes jei iš karto daug pamato, tai nekramtęs ryja, kad tik kuo greičiau visas sukimšti lotuliukas.gif
Aprile
Mėgsta maniškis vynuoges, daug jų nevalgo. Bet karts nuo karto paragauja ax.gif Nuplaunu, nulupu skurelę ir išimu kauliukus. Ir kerta čepsėdamas net gražu žiūrėti 4u.gif
Jurlin
duodu mazajam, bet ne saujom 4u.gif
roman
Jo jau tos vynuoges,mes kai apsinuodijom tai daugiau nebeduodu.Tar kitko vynuoges buvo mazos ir be kauliuku verysad.gif bet matyt skrandukas nesuvirskina skureles g.gif
irenairsavi
Oi, o jau mes kaip vynuoges dievinam!!! wub.gif
Bet valgom tik tas, kurios be kauliuku, nes ju luobele zymiai minkstesne. Idedu saujele i kibiriuka ir va sitaip uogaujam biggrin.gif ir skanu, ir uzsiemimas vaikui - kuri laika ramu bigsmile.gif
Basic
o mes neduodam vynuogių, nes vaikutis juos nevalgo, bet ir man nepatinka, ir manau tenai tai jau daug tikrai hemijos pripurkšta, bet kur jos nera sad.gif
Eglucius
duodu po kelias, daug ne..
nuluou odele ir kauliukus isrenku.. bet labiau bananai patinka smile.gif
gupija
Aš irgi duodu po kelias uogas. Perpjanu pusiau, išimu kauliukus ir pirmyn į burnytę.
vaivos juosta
Labai mėgsta: ir pirktines, ir iš savo sodo smile.gif . Tas namines gal net labiau - smulkesnės, tai tik skabo su pirščiukais ir am tongue.gif .
gupija
O aš kaip naminių bijojau duot- smulkios, o kauliukai dar smulkesni. Sunkiau išgaudyt nei iš pirktinių.
inteja
Aš duodu tik be odelės ir sėklyčių. Mėgsta labai thumbup.gif Duodu kiek nori, bet kai saldžios pati daug ir nesuvalgo. smile.gif

Bet žinau mamytę, kuri duoda ir su odele, ir su sėklytėmis 1,6 m. vaikučiui. Man tai nesuprantama, bet tai jau jos teisė smile.gif
Valedy
Duodu kiek nori ,o perku kurios yra besėklės biggrin.gif
Juliuxs
Valgo mano mazute ir labai megsta thumbup.gif Duodu nemazai,kai jau pradedam valgyt,nes sunku atitraukt ja nuo tu vynuogiu biggrin.gif Perku be seklyciu ir nulupu odyte (kiek speju).
raseliukas
mūsiškė nuo 1metukų labai mėgo vynuoges, bet tik tas saldžias be kauliukų, valgydavo saujom, o paskui matyt atsivalgė, max kokias penkias besuvalgo, dabar atejo sūrių lazdelių periodas doh.gif
deivydukomama
mano maziukas irgi megsta vynuoges as nulupu uodele ir jam duodu tai jis patenkintas kandzioja ta vynuoge
vaivos juosta
Mėgsta labai smile.gif Dabar perkam, o vasarą pačių sode uždera.
viilmute
Na musu maze tai alpsta del vynogiu daugiau jokiu vaisiu jai gali nebuti tik vynoges mirksiukas.gif
Buria
manoji, kaip ir visu lialiai, l a b a i megsta vynuoges, bet as tikiu, kad atveztines tikrai nera jau labai sveikos.. o jei ir nusiperkam, tai butinai labai gerai nuplaunam pries valgant bigsmile.gif
minik
Pradejau savo kleckiukui po truputi duoti vynuogiu jau gal nuo 5-6 menesio, visiskai nesibaiminau jokiu alergiju, nes kiek zinau, yra net pirmosios kudikiams skirtos vynuogiu sultys. O dabar jau valgo jas pilnais tempais, po keke per karta sudoroja (tik aisku nulupu odeles, ir jei buna su kauliukai, isvalau juos) biggrin.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.