Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žieminiai kombinezonai ir jų priežiūra
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Olimpiete
praejusi savaitgali Siauliuose dar buvo like Coccodrillo praeitu metu kombinezonu sumazintom kainom. Vientisu ir atskiru. Aisku pasirinkimas tik is poros modeliu (sviesus zydras arba tamsus melynas su oranziniu), bet man asmeniskai labai grazus ir tikrai nebrangus, jei neaktualus paskutinis mados klyksmas smile.gif
*rutuliukas*
man visai grazus siu metu kombinezoniukai kotrynos tinkle, ech, norisi, bet antro nereikia, nuo pernai dar geras bus
Pingvinukas
Buvau šiandien Gariūnuose, tai jau yra vaikams kombinezonų 4u.gif Jau anksčiau rašiau, kad man labai patiko BILEMI kombinezonai. Labai gražių yra ax.gif Juos galite rasti 12 eilėje 9 vietoje 4u.gif
migliux
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 21, 12:09)
Buvau šiandien Gariūnuose, tai jau yra vaikams kombinezonų  4u.gif Jau anksčiau rašiau, kad man labai patiko BILEMI kombinezonai. Labai gražių yra  ax.gif Juos galite rasti 12 eilėje 9 vietoje  4u.gif
*

O kieno gamybos? Ir iki kokio dydžio ten yra?
Pingvinukas
QUOTE(migliux @ 2007 08 21, 14:40)
O kieno gamybos? Ir iki kokio dydžio ten yra?
*

Šiandien mačiau, kad yra kažkur nuo 1,5 metų iki kokių 10 m. Tokie kabėjo, bet gal yra didesnių ar mažesnių 4u.gif Yra striukės su vilna atrodo 4u.gif Buvo labai faina ilga mergaitiška striukė pūkinė 4u.gif
O kilmės šalies nežinau ax.gif Nes tik parašyta, kad STYLE GERMANY ax.gif
*rutuliukas*
bus lenku, speju, nes dauguma rubeliu pas mus yra atvezami is lenkijos
bet juk ir lenku yra geros kokynes, kaip ir buvau minejus pvz AMADEO thumbup.gif thumbup.gif
migliux
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 21, 13:44)
bus lenku, speju, nes dauguma rubeliu pas mus yra atvezami is lenkijos
bet juk ir lenku yra geros  kokynes, kaip ir buvau minejus pvz AMADEO thumbup.gif  thumbup.gif
*

Gali būt. Nesinori kad būtų kokie neaiškūs kinietiški smile.gif
*rutuliukas*
na kai jau pamatai ir paciupineji, tai gali sprest ar kokybe gera ar ne
nes is tiesu yra tokiu blink.gif blink.gif blink.gif brrr ,kad net nesinori i ta puse net ziuret
Pingvinukas
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 21, 16:26)
na kai jau pamatai ir paciupineji, tai gali sprest ar kokybe gera ar ne
nes is tiesu yra tokiu blink.gif  blink.gif  blink.gif brrr ,kad net nesinori i ta puse net ziuret
*

JO... Yra tokių baisuoklių blush2.gif

Bet ten man kažkaip mieli, ypač su pingvinukais wub.gif wub.gif wub.gif
*rutuliukas*
dievini pingviniukus ir bezdzioneles wub.gif
AG@TA
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 21, 13:50)
Šiandien mačiau, kad yra kažkur nuo 1,5 metų iki kokių 10 m. Tokie kabėjo, bet gal yra didesnių ar mažesnių  4u.gif Yra striukės su vilna  atrodo 4u.gif Buvo labai faina ilga mergaitiška striukė pūkinė  4u.gif
O kilmės šalies nežinau  ax.gif Nes tik parašyta, kad STYLE GERMANY  ax.gif
*

jo dauguma ten tik kiniski, lenkiski ar turkiski daiktai mirksiukas.gif bet reiks pasidairyti, o kaip kainos?
Pingvinukas
QUOTE(AG@TA @ 2007 08 22, 10:24)
jo dauguma ten tik kiniski, lenkiski ar turkiski daiktai  mirksiukas.gif  bet reiks pasidairyti, o kaip kainos?
*

Kainos nuo 80 iki 170 lt 4u.gif
*rutuliukas*
pirkit amadeo tikrai nesigailesit thumbup.gif thumbup.gif
Kristtute
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 22, 08:30)
pirkit amadeo tikrai nesigailesit thumbup.gif  thumbup.gif
*

Mačiau vakar Amadeo "Čipoline", tai nelabai patiko schmoll.gif Nei spalva, nei pasiuvimas schmoll.gif
Bet Wojcek superinis užtad buvo... Raudonas su rudu, su kažkokia ten nauja technologija pašiltinimo, megztas kaklas toks gerai apglundantis ir t.t. Tik mes turim jau šiai žiemai... Bet jeigu reikėtų, tai nedvejočiau ax.gif
*rutuliukas*
na va, o as dziaugiuosi, man patinka musu
Olimpiete
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 22, 11:19)
na va, o as dziaugiuosi, man patinka musu
*

as dabar jau visada atkreipiu demesi i kombinezono kakla, ten esanti uzsegima ir ar jis patogus vaikui, nes coccodrillo tai ne visi patogus buna.
*rutuliukas*
neturejau nei su vienu kombinezonu bedos schmoll.gif
Olimpiete
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 22, 11:31)
neturejau nei su vienu kombinezonu bedos  schmoll.gif
*

tai jums gerai smile.gif kad blogu patyrimu su sitais zieminiais apdarais nebuvo.
as su vienu prabangiu turejau bedos smile.gif nejo uzsegt iki kaklo, nes trindavo pasmakre.
*rutuliukas*
is tiesu,kai kaz kur nusvyli,tada pradedi ziuret
Karolinos Mama
nebuvo problemos su kombinzonais 4u.gif
*rutuliukas*
thumbup.gif thumbup.gif
besiba
QUOTE(Olimpiete @ 2007 08 22, 11:34)
tai jums gerai smile.gif kad blogu patyrimu su sitais zieminiais apdarais nebuvo.
as su vienu prabangiu turejau bedos smile.gif nejo uzsegt iki kaklo, nes trindavo pasmakre.
*

maniskei viena striuke trindavo kakliuka g.gif g.gif net pradzioj nesupratau -galvojau, kru cia sugebejo nusibrozdint -ten akzkaip medziaga nedaeina gerai ant uztrauktuko doh.gif
Olimpiete
QUOTE(bonda @ 2007 08 24, 12:55)
maniskei viena striuke trindavo kakliuka g.gif  g.gif net pradzioj nesupratau -galvojau, kru cia sugebejo nusibrozdint -ten akzkaip medziaga nedaeina gerai ant uztrauktuko doh.gif
*

o pas mus uztrauktukas paeidavo po medziaga, ten toks net ale specialus buvo pasiuvimas kad saugotu vaiko pasmakre nuo uztrauktuko, bet kad tas pasiuvimas toks kazkoks astriais siulais siusiutas smile.gif kazkaip kietai ten viskas smile.gif nu zodziu..nekas.
Zana4
Amadeo dar nera kaune kombinezonu, siandien buvau uzsukusi, o vat kotrynoi , cipoline yra cocodrilio graziu labai smile.gif
Kristtute
QUOTE(Zana4 @ 2007 08 24, 13:19)
Amadeo dar nera kaune kombinezonu, siandien buvau uzsukusi, o vat kotrynoi , cipoline yra cocodrilio graziu labai smile.gif
*

Amadeo tamsiai žalius su morkinėm detalėm mačiau akropoli, kazkurioj iš vaikiškų prekių parduotuvių g.gif
Zana4
QUOTE(Kristtute @ 2007 08 24, 18:59)
Amadeo tamsiai žalius su morkinėm detalėm mačiau akropoli, kazkurioj iš vaikiškų prekių parduotuvių g.gif
*

geras, reiks draugei pasakyti, jai labai patinka AMADEO thumbup.gif ačiukas
Pingvinukas
Batų temoje radau, kad labai geri BEAVER kombinezonai ax.gif O kur tokių yra pirkti? Ir kokios kainos?
migliux
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 26, 11:20)
Batų temoje radau, kad labai geri BEAVER kombinezonai  ax.gif O kur tokių yra pirkti? Ir kokios kainos?
*

Neteko matyt. Bet va Gedimino 9 parduotuvėje yra švediškų vaikiškų rūbų parduotuvė, tai ten manau neblogesni. Tik kaina kandžiojasi
Martyna
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 26, 12:20)
Batų temoje radau, kad labai geri BEAVER kombinezonai  ax.gif O kur tokių yra pirkti? Ir kokios kainos?
*

Turim BEAVER kombinezoną, labai superinis, nestoras, bet labai šiltas, pats tas po sniegą voliotis thumbup.gif Pirkom dėvėtą per SM, nes Lietuvoj jais dar neprekiauja schmoll.gif
migliux
QUOTE(Martyna @ 2007 08 26, 12:42)
Turim BEAVER kombinezoną, labai superinis, nestoras, bet labai šiltas, pats tas po sniegą voliotis thumbup.gif Pirkom dėvėtą per SM, nes Lietuvoj jais dar neprekiauja  schmoll.gif
*

Mes irgi turėjom, bet nebuvo labai šiltas schmoll.gif Daugiau šlapiai dienai tinkantis nei šaltai
kornellita
QUOTE(migliux @ 2007 08 26, 14:25)
Neteko matyt. Bet va Gedimino 9 parduotuvėje yra švediškų vaikiškų rūbų parduotuvė, tai ten manau neblogesni. Tik kaina kandžiojasi
*

gal gali parasyt,kaip ta parduotuve vadinas g.gif
Papildyta:
klaipedietes,kur perkate gerus kombinzonus ziemai g.gif iduomu ar Zaroj buna ju g.gif Ir AMADEO,kazin ar prekiaujama musu provincijoj smile.gif
Pingvinukas
QUOTE(milocka @ 2007 08 26, 16:22)
gal gali parasyt,kaip ta parduotuve vadinas g.gif
*

Man atrodo, kad Polarnopyret ax.gif
migliux
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 26, 14:30)
Man atrodo, kad Polarnopyret  ax.gif
*

Kažkas panašaus. Toks pavadinimas kad net neprisimenu biggrin.gif
Pingvinukas
QUOTE(migliux @ 2007 08 26, 16:31)
Kažkas panašaus. Toks pavadinimas kad net neprisimenu  biggrin.gif
*

Ten pirkau kelnaites dukrai, tai pasižiūrėjau ant etiketės, taip irgi neatsiminčiau blush2.gif

O į tuos kombinezonus aš irgi atkreipiau dėmesį, labai jau lengvi ir matosi, kad geri thumbup.gif Tik kaina didoka blush2.gif
kornellita
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 26, 16:41)
Ten pirkau kelnaites dukrai, tai pasižiūrėjau ant etiketės, taip irgi neatsiminčiau  blush2.gif
O į tuos kombinezonus aš irgi atkreipiau dėmesį, labai jau lengvi ir matosi, kad geri  thumbup.gif Tik kaina didoka  blush2.gif
*

O kokia ju kaina g.gif
Pingvinukas
QUOTE(milocka @ 2007 08 26, 17:21)
O kokia ju kaina g.gif
*

Dabar jau tikslios kainos nepamenu blush2.gif Bet už dvejas kelnaites mokėjau apie 20 lt (čia jau su nuolaida), brangokos, bet man reikėjo būtent baltų, o tokių niekur neradau, o šitos dar tokios mielos wub.gif
nikute
QUOTE(milocka @ 2007 08 26, 15:29)
klaipedietes, kur perkate gerus kombinzonus ziema
*

Kažkur Klaipėdoje, Baltijos pr. berods (dabar tiksliai nepasakysiu doh.gif ) buvo tokia firma, kuri gamina vaikiškus neperšlampančius, lengvučius kombinezonus - kažkuo ten jie bais ypatingi. Prieš porą ar trejetą metų jie buvo atvežę savo produkcijos į parodą Vaikų šalis, tai visi labai pirko ir gyrė.

Prašom prisipažinti, kas pirkot lotuliukas.gif Supermama berods g.gif Paskui ieškojau tų pardavėjų koordinačių, tai radau Klaipėdoje.
Pingvinukas
QUOTE(nikute @ 2007 08 26, 17:32)
Kažkur Klaipėdoje, Baltijos pr. berods (dabar tiksliai nepasakysiu  doh.gif ) buvo tokia firma, kuri gamina vaikiškus neperšlampančius, lengvučius kombinezonus - kažkuo ten jie bais ypatingi. Prieš porą ar trejetą metų jie buvo atvežę savo produkcijos į parodą Vaikų šalis, tai visi labai pirko ir gyrė.

Prašom prisipažinti, kas pirkot  lotuliukas.gif  Supermama berods g.gif  Paskui ieškojau tų pardavėjų  koordinačių, tai radau Klaipėdoje.
*

Tikrai pamenu, kad Supermama juos gyrė thumbup.gif Pati mačiau juos parodoje VAIKŲ ŠALIS, bet pavadinimas užstrigo blush2.gif
nikute
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 26, 16:35)
Tikrai pamenu, kad Supermama juos gyrė  thumbup.gif Pati mačiau juos parodoje VAIKŲ ŠALIS, bet pavadinimas užstrigo  blush2.gif
*

Ir aš mačiau, čiupinėjau, tik dydžio nebebuvo reikiamo. O pavadinimas juodai užstrigo doh.gif doh.gif
migliux
QUOTE(milocka @ 2007 08 26, 15:21)
O kokia ju kaina g.gif
*

Virš 300 Lt
Pingvinukas
QUOTE(nikute @ 2007 08 26, 17:36)
Ir aš mačiau, čiupinėjau, tik dydžio nebebuvo reikiamo. O pavadinimas juodai užstrigo  doh.gif  doh.gif
*

Prisiminiau thumbup.gif Vis gi dar smegenys veikia lotuliukas.gif

JULVIJA
nikute
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 26, 16:45)
Prisiminiau  thumbup.gif

*

ohmy.gif Oho, aš tai sukau sukau galvą - nė pro kur doh.gif
Olimpiete
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 26, 15:45)
Prisiminiau  thumbup.gif Vis gi dar smegenys veikia  lotuliukas.gif

JULVIJA
*

labai issamus internetinis puslapis doh.gif
migliux
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 26, 15:45)
Prisiminiau  thumbup.gif Vis gi dar smegenys veikia  lotuliukas.gif

JULVIJA
*

Įdomu kaip kainos g.gif Ar verta 300 km važiuot lotuliukas.gif
nikute
QUOTE(migliux @ 2007 08 26, 16:57)
Įdomu kaip kainos  g.gif  Ar verta 300 km važiuot  lotuliukas.gif
*

Gal Supermama papasakos apie tuos kombinezonus. Kainos virš 100 buvo parodoje g.gif Kažkada jiems rašiau e-meilu, tai parašė, kad po 1 neparduoda blink.gif Bet tai buvo seniai, gal dabar lankstesni pasidarė rolleyes.gif
Pingvinukas
QUOTE(migliux @ 2007 08 26, 17:57)
Įdomu kaip kainos  g.gif  Ar verta 300 km važiuot  lotuliukas.gif
*

Aną rudenį apie 150 lt kainavo. Jie kartais Vilniuje būna, galima susitarti 4u.gif
Kristtute
QUOTE(nikute @ 2007 08 26, 15:01)
Kažkada jiems rašiau e-meilu, tai parašė, kad po 1 neparduoda  blink.gif  Bet tai buvo seniai, gal dabar lankstesni pasidarė  rolleyes.gif
*

Tai mes tuoj čia visos susiorganizuojam ir gausis urmu lotuliukas.gif
nikute
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 26, 17:12)
Aną rudenį apie 150 lt kainavo. Jie kartais Vilniuje būna, galima susitarti  4u.gif
*

Būna - tai čia kaip? Tu savo parduotuvę ar šiaip atvažiuoja? O kur apžiūrėti?
Pingvinukas
QUOTE(nikute @ 2007 08 26, 18:31)
Būna - tai čia kaip? Tu savo parduotuvę ar šiaip atvažiuoja? O kur apžiūrėti?
*

Parodų metu būna, o gal šiaip reikalus tvarko ax.gif Reikia pasiskambinti ir pasikalbėti. Arba emeilą parašyti 4u.gif
SuperMama
Pernai per parodą jų nebuvo. Užpernai vientisą kombinezoną pirkau už 120 lt.
Aną žiemą užsakinėjau iš jų tik striukytę, tai vien striukytė atrodo kainavo tada ar tai 110 ar tai 120 lt.
Pristatė ir man vienai asmeniškai, bet manau geriau susikooperuoti, nes siunčia su kurjeriais, taigi būtų pigiau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.