Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žieminiai kombinezonai ir jų priežiūra
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
egliuke
Patarkit mamytės, kaip rengti vaikiuką žiemą, jei kombinezonų su kailiu parduotuvėj praktiškai nėra blink.gif O gal čia tik man nesiseka rasti??
uups
Man rodos,su tikru kailiu ir nebuna unsure.gif Buna su tokiu baltu dirbtiniu 'kailiuku'. Jis is 100% vilnos, dar buna ir 50% vilnos. Labai shilti,- rekomenduoju. Yra 'Cipoline'ir 'Riki2' wink.gif
Sunaus_tetis
Manau tikro kailio pypliukams 2.gif tikrai nereikia, nes jie net skuros normalios neuzsiaugine... kodel turi nesiot svetima (ji sunki ir oro nepraleidzia). Siuo atveju geriau lengva sintetika.
Ka manot apie tai?
Happymother
Aš pirkaau su avies vilna , labai šilta gariūnuose . Mokejau 90 lt .
Reklamiste
Man nepatinka kombinezonai su kailiu. Visiskai uztenka sintetika pasiltintu drabuziu: jei ir skalbiasi gerai, ir dziusta greitai, ir lengvi. O jei labai salta, uztenka pavilkti silta megztuka. Geriau keletas sluoksniu, nei vienas...
Man patinka kombinezonai ir striukes is MADA Vaikams: ir kainos normalios, ir kokybe pakankama (kartais buna fokusu...). Pramastytos detales: rankoves uzsiaurintos, kad sniegas nelistu, kelnes reguliuojamos, gobtuvai ir t.t.
egliuke
O vaikučiui nebus šalta su kombinezonu be kailio, jei aš jį ketinu vežioti autokėdutėje (kur dedasi ant vežimo rėmo), ten nei po apačia pakloti, nei ant viršaus užtiest beveik nieko neina. Apžiūrinėjau aš tuos kombinezonus, bet man pasirodė, kad ir po kombinezonu privilkus, vaikui plonai užklotam būtų šalta g.gif
Jurgana
Aš pirkau Čipoline puikų kombinzoną su dirbtiniu kailiu, dukrytę iš lauko parnešu šiltą, kaip bandelę thumbup.gif Man juokingi tie "šilti"kombinzonai iš dviejų medžiagos sluoksnių blink.gif
ERA
egliuk,tai kad tavo dar labai maziukas.As tai saviske dedavau i kombinezona ir dar i vilnoni dekuti susukdavau, o tada i vezima.O keduteje tai kiaurai pucia.Na cia as taip manau.Kazkaip vis tiek norisi kad daugiau pridengtas leliukas butu.Vasara tai suprantu, bet ziema g.gif .Ir zinai net ir siemet va dukrele aprengiau kombinezonu pasodinau i roges ir vilnoniu dekuciu apsukau.Bent jau kojytes.Man kazkaip atrodo kad jei kojom silta tai ir visam kuneliui.
Ingulė
Gariunuose yra tokie neblogi su naturalia vilna Kaina apie 120lt gal galima ir pigiau rast ( as neieskojau,tik taip paklausiau), bet analogiskas "Karolyje" pasilaiciuose kainuoja 170lt
Skorpione
As taip pat pirkau Gariunuose uz 110Lt su naturaliu vilnos kailiu.Mazyle tikrai labai siltai jaucias, ramiausiai sau miegojo prie -5 C°.Ir nereikia po apacia daug prirengt.Man patiko!
Aushrine
Kaip tik sestadieni apziurejau kombezus Gariunuose-vientisas kombezas su naturaliu kailiu-100lt., atskirai striuke ir kelnes(irgi su kailiu)-120lt.;su dirbtiniu kailiu 70lt., striuke su kailiu+kelnes sinteponines-80lt.; sinteponinis-90-120lt.; naujosios medziagos(nezinau kaip vadinasi, bet tipo super silta ir super plona)-140lt.
ERA
Na as vat Ugnelei nupirkau vakar kombinezona is "mada vaikams", cia Kaune p.c."SAVAS". Jau anksciau buvau nuziurejusi, bet vis delsiau, galvojau gal kokia dailesni gausiu.Perejau parduotuves ir net i baze buvau nulekusi.Na pakraupau nuo tu kombinezonu.Ir kokybe ir vaizdas ne koks.Na maciau as tuos su naturaliu kailiu, nu nepatiko jie man.Vaikas apkutotas kau su kaldra, nei pajudet negaletu.O vat as pirkau tai be kailio, nera storas labai, betvaikas gali lakstyti ir judeti, tai manu nesusals.O be to kai jau bus -15 tai ir i lauka nevesi.Tiesa dabar "mada vaikams" sako kas savaite vis kitiems kombinzonams darys nuolaidas.Tai as ta kur buvau nusiziurejusi uz 115 Lt, nusipirkau tik uz 85 Lt.
boruzka
atejo laikas zieminiam kombinezonui. dabar pradejau ieskoti. parduotuvej kainos pernelyg uzkeltos. galvoju apie turgu .. taciau kas garantuos kokybe ? esu pasiryzusi moketi apie 100lt g.gif nepermazhai ?
Skorpione
As pirkau Gariunuose uz 110 Lt su naturaliu kailiu thumbup.gif Labai siltas, kokybiskas, likau labai patenkinta biggrin.gif Kombinezona nesiosim jau antra ziema, nes dar telpam ax.gif Bet siemet nupirkau taip pat ir ziemine stiukyte su naturaliu kailiu viduj, tai tikrai labai silta ir faina.Taip pat lenkiska, o striukyciu kainos apie 70Lt.
boruzka
o kokia mums ismera mazdaug pirkti kad uztektu dar kitiems metams ?
Skorpione
Mes pirkom 86d.Tai pernai vis tiek dar visa ziema pragulejo vezimely, tai , kad didokas buvo, tai ir nesimate, bet uztat buvo labai silta biggrin.gif Bet jei pirksi kombinezona, tai ziurek , kad butu nors prisegami silti medziaginiai batukai, o kita met, kai jau vaikscios, tai , kad galetai batus uzdet.
Stai toks musu kombinezonas :
user posted image
Agnė
Aš saviškiui šįmet pirmąkart nupirkau naują kostiumą- striukę ir kelnes "Bimbo" parduotuvėj už 119lt. Jis vokiškas ir plonas, tad vaikas neatrodo kaip koks meškis ir eit lengviau. Užtikrino, kad šiltas, žieminis, žiūrėsim. smile.gif Praeitas dvi žiemas nešiojom kitų vaikučių išaugtus, bet matau pasidarė problematiška skelbimų lentoj kažką panašaus nusipirkt doh.gif
Skorpionės idėja labai thumbup.gif
Paja
O aš savo mažiukei pirkau Mada vaikams striukytę ir kelnytes. ax.gif Man tai visai nieko, ir nebrangu. 4u.gif
boruzka
paja nenoriu striukytes ir kelnyciu , nes tada batukus reikes pirkti. juk nelabai galima nevaikstanciam leliukui batus auti .

anyta turi dar nuo senu laiku likusius kailinukus mutoninius ar kokius ten, bet atsisakiau nes reiketu ir saliko ir batu ir kelniu siltu
Paja
QUOTE(boruzka @ 2005 12 01, 18:46)
paja nenoriu striukytes ir kelnyciu , nes tada batukus reikes pirkti. juk nelabai galima nevaikstanciam leliukui batus auti .

*

blush2.gif Nepamačiau, kad lėlytė dar mažiukė visai. Aišku, kad reikia vientiso kombinezono. drinks_cheers.gif
mamse
Siemet su kombinzonais striuka. Pvz., tindirindi ju buvo labai jau sjurdus pasirinkimas todel, kad pasikeite firmos dizaineris...Mes nerasdami kombinzono griebemes siaudo ir antra karta gyvenime vykome Gariunuosna. Na ir ka. O gi nusipirkom Cocodrillo kombinzona (siuos rubus importuoja Kotryna). Pasirodo, sumokejom 5 Lt maziau nei Cipolino parduotuvej. Dar ivertinus kuro sanaudas ir mokesti uz stovejimo aikstele...mano vaikas 71 cm, tai pirkau 80 cm dydzio. Gal reikejo ir didesnio, bet vaikui patogiau. Butu kaip klounas su ilgom rankovem. O jei dar vaikscioti greitai prades, bus nepatogu jam. Pirksim antra, jei pauges. su vilnos pamusalu tai nepirkciau, nes jame, esant siltesniam orui, vaikas sukaistu.tai tiek.
cruiser
o aš tai zaroje pirkau.Labai thumbup.gif .Plonas , bet labai šiltas.Aišku , labai gražus.Mokėjau 159.Sūnui buvau pirkusi iš vaikų mados prieš 2 metus irgi gal už 100 , bet tikras sintetinis š...Visas suprakaitavęs būdavo
Mojo
Nupirkau dukrytei turguj lenkišką kombinezoną, kurio vidus - kailinis (natūrali vilna). Gal kas tokį turit ir jau esat skalbę? Mašina ar rankomis? Kokia temperatūra? Ar nesusitraukė, nesusivėlė?
Ačiū 4u.gif
Mojo
Na, va, nesulaukiau jūsų patarimų, o šiandien jau ir prisireikė skalbti, nes mažė taip nušluostė rankovėm surūdijusias sūpynes doh.gif
Bet skalbti rimtai vis tiek neišdrįsau, dar laikiu jūsų patarimų - juk tikrai ką nors panašaus turite mirksiukas.gif
Pavaliau tik, patryniau šlapiu rankšluoščiu, kad neperšlaptų kiaurai. Viršus tai labai kokybiško audinio, gana lengvai išsivalė. Bet kada nors vis tiek prisireiks skalbt visą, pasidalinkit patirtim, kąąąą?
a79
Šiaip tai viduj paprastai instrukcija būna mirksiukas.gif
O aš skalbčiau su skalbimo mašina, nustačius skalbimo rankomis programą. Tiesa, mūsų žieminis kombinzonas viduj ne iš grynos vilnos ir būtent toks skalbimas visai nekenkė.
Nors, jei ten tikra vilna gal bandyk programą skirtą vilnoniams audiniams. Juk natūralios vilnos megztiniai taip skalbiant savo išvaizdos nekeičia, o viršutiniam sluoksniui tikrai neturėtų kenkt.
LAPUTĖ
QUOTE(Mojo @ 2005 12 13, 17:58)
Nupirkau dukrytei turguj lenkišką kombinezoną, kurio vidus - kailinis (natūrali vilna). Gal kas tokį turit ir jau esat skalbę? Mašina ar rankomis? Kokia temperatūra? Ar nesusitraukė, nesusivėlė?
Ačiū 4u.gif
*

Manęs taip pat šis darbelis laukia blink.gif ,bet eisiu pirma į valyklą pasitarti ax.gif ,nes kai žaisliukus imečiau į skalbimo mašiną,tai,sakyčiau,jų toks kailiukas liko pasišiaušęs bigsmile.gif , (nors ir buvau nustačius programą,tinkančią vilnai skalbti ) smile.gif
lovely
Mes ir pirkome kombinzona su naturalia vilna, bet pliusas tas, kad vidus isegamas, tai neturiu rupesciu del susitraukimo!
O, jums siulau pirma i valykla nunesti, nes skalbiant, kad ir ranku programa, ta vilna gali pasitraukti!
keas
QUOTE(lovely @ 2006 01 14, 17:12)
Mes ir pirkome kombinzona su naturalia vilna, bet pliusas tas, kad vidus isegamas, tai neturiu rupesciu del susitraukimo!
O, jums siulau pirma i valykla nunesti, nes skalbiant, kad ir ranku programa, ta vilna gali pasitraukti!
*

O aš nelabai pasitikiu valyklom g.gif
Skalbčiau programa skirta vilnoniams audiniams smile.gif
Meka Pinavija
QUOTE(keas @ 2006 09 24, 21:31)
O aš nelabai pasitikiu valyklom  g.gif
Skalbčiau programa skirta vilnoniams audiniams smile.gif
*

Aš irgi skalbčiau skalbimo mašinoje ir tikrai neneščiau į valyklą
daivaV
As galvoju kad ir valykloj gali pagadinti ir skalbimo masinoj pats gali sugadinti ax.gif nes kazkodel ir ijungus skalbimo rankom funkcija kai kurie drabuzeliai ima ir susitraukia doh.gif tai nereiskia kad as siulau skalbti rankom... vaikai taip daznai issitepa drabuzius doh.gif tad reiketu kiekviena diena sedeti vonioj ir plauti juos... tai jungiu skalbenke ir jau kas gausis tas...
katytia
as pirkau kombinzona gariunuose su nat vilnos kailiu tik be pirstiniu ir batu siaip toks vientisas nu bet ju ir nereik man. ir mokejau 70-75 tikslei nepamenu tamsiai melynas prieky baltas katinas labai praktiska spalva .o kas del skalbimo tai skalbsiu rankom jei reikes kada nu nebent jau labai issipurvins g.gif 4u.gif
*rutuliukas*
Mes su naturaliu avikailiu kombinezona pirkome Karolis parduotuveje, mokejom 180 lt,cia pries 2 metus, sy met pirkomcipiline coocodrillo , na dar nenesiojo, bet manau tikrai nesusals ,manau dziaugsiuos ir bus siltas tiek pat , kiek ir su kailiu , kad buvo thumbup.gif
Meškius
Supratau, ziuresiu kas pigiau gausis
Manau Maximoje gali nupirkti nebrangią, bet tikrai neblogą "Išeiginę" striukytę.
Jei finansai riboja, iš patirties žinau, kad geriau nupirkti geresnį daiktą, jis atlaikys porą sezonų, o dar ir jaunėliui liks. Tada striukytės kainą padalink iš sezonų skaičiaus,pvz. 2, ir ta kaina atrodys beveik biggrin.gif juokinga.
Yra ir patarlė: Aš ne toks turtingas, kad pirkčiau pigius daiktus. Viską parodo patirtis. Sėkmės

p.s. geriausia pirkti per išpardavimus ateinančiam sezonui: ir gerą prekę nusipeki ir pigiai. Pernai Aprangoje per išpardavimą nupirkau Tom Teilor pūkinę striukę už 29 LT!!! Pigiau nei Maximoje. Aš visada stengiuosi taip daryti, net avalynę taip perku. Kol kas neprašoviau.
Ice tea
QUOTE(Meškius @ 2006 10 27, 11:30)
Manau Maximoje gali nupirkti nebrangią, bet tikrai neblogą "Išeiginę" striukytę.
Jei finansai riboja, iš patirties žinau, kad geriau nupirkti geresnį daiktą, jis atlaikys porą sezonų, o dar ir jaunėliui liks. Tada striukytės kainą padalink iš sezonų skaičiaus,pvz. 2, ir ta kaina atrodys beveik  biggrin.gif juokinga.
Yra  ir patarlė: Aš ne toks turtingas, kad pirkčiau pigius daiktus. Viską parodo patirtis. Sėkmės

p.s. geriausia pirkti per išpardavimus ateinančiam sezonui: ir gerą prekę nusipeki ir pigiai. Pernai  Aprangoje per išpardavimą nupirkau Tom Teilor pūkinę striukę už 29 LT!!! Pigiau nei Maximoje. Aš visada stengiuosi taip daryti, net avalynę taip perku. Kol kas neprašoviau.
*

O ar Maximoj tikrai gera kokybe? As kiek ziurejau, tai man kazkaip sintetika pasirode. Noreciau kad kailiukas butu blush2.gif Aisku, pinigeliai savo daro, bet tam reikalui esam paskyre apie 200 lt, tai manau kad reiks kazkaip prasisukti ir su kombinzonu-i darza, ir su atskiru- i sventes, kavines, auto ir pan. biggrin.gif tongue.gif Pagalvojau ir taip nusprendziau drinks_cheers.gif O ir sesei kazkada dar liks, ane g.gif blush2.gif
Meškius
Jau kad sesei liks tai tikrai, nes vaikai nesunešioja taip rūbų, greičiau išauga. biggrin.gif
Na, dabar ką turi Maxima, nežiūrėjau, nes nereikia, bet anksčiau esu pirkusi. Visai nieko. Šiais laikais ne sintetikos nerasi. Visos striukytės sinteponinės, bet manau, kad čia nieko blogo. Kombinezoną pirkau pernai Mada vaikams, jei gerai prisimenu kainavo 110Lt, o striukę kaip minėjau už 29 Lt. Prasisukau pigiai.
Gali pasidairyti Aprangos išparduotuvė prie Neries, atrodo Goštauto g-vė.
Vakar buvau, ieškojau didžiąjam, tai nukainuotų mažesnių buvo , tik negaliu pasakyti kokiam ūgiui.
Ice tea
QUOTE(Meškius @ 2006 10 27, 13:28)
Gali pasidairyti Aprangos išparduotuvė prie Neries, atrodo Goštauto g-vė.

Bet kad as is Kauno blush2.gif , pas mus cia tokiu nebuna schmoll.gif
Meškius
Sorry, nepastebėjau, kad tu iš Kauno. Vat Kaune, tai aš nieko nežinau. Gal kaunietės mamytės tau pagelbėtų?
*rutuliukas*
QUOTE(Meškius @ 2006 10 27, 12:30)
Jei finansai riboja, iš patirties žinau, kad geriau nupirkti geresnį daiktą, jis atlaikys porą sezonų, o dar ir jaunėliui liks. Tada striukytės kainą padalink iš sezonų skaičiaus,pvz. 2, ir ta kaina atrodys beveik  biggrin.gif juokinga.
Yra  ir patarlė: Aš ne toks turtingas, kad pirkčiau pigius daiktus. Viską parodo patirtis. Sėkmės

p.s. geriausia pirkti per išpardavimus ateinančiam sezonui: ir gerą prekę nusipeki ir pigiai. Pernai  Aprangoje per išpardavimą nupirkau Tom Teilor pūkinę striukę už 29 LT!!! Pigiau nei Maximoje. Aš visada stengiuosi taip daryti, net avalynę taip perku. Kol kas neprašoviau.
*

O tarp kitko, gal ir nepastebejot, bet synet maxima uzsiveze tokiu pat striukiu kaip kad pernai mada vaikams prekiavo, na tik kita etikete uzsiuta, IN STYLE, bet va pasiziurekit ant knopkyciu isspausta mariquita, kai kur dar ir buvo like ant uztraugtuku mariquita pakabukai thumbup.gif
Net nustebau pamacius jas, o kaina 30 lt mirksiukas.gif
Ice tea
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 10 28, 20:14)
O tarp kitko, gal ir nepastebejot, bet synet maxima uzsiveze tokiu pat striukiu kaip kad pernai mada vaikams prekiavo, na tik kita etikete uzsiuta, IN STYLE, bet va pasiziurekit ant knopkyciu isspausta mariquita, kai kur dar ir buvo like ant uztraugtuku mariquita pakabukai thumbup.gif
Net  nustebau pamacius jas, o kaina 30 lt mirksiukas.gif
*

Reiks pasizvalgyti po Maxima, bet savaitgali ziurejau, tai visiskai nieko doro tokiems 86 cm ugio schmoll.gif Bet kita diena reiks vel nulekt ir dar pasizvalgyt, gal bus g.gif tongue.gif
Pingvinukas
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 10 28, 21:14)
Net  nustebau pamacius jas, o kaina 30 lt mirksiukas.gif
*

Pastebėjome ir nupirkome dukrai tokią striukę mirksiukas.gif thumbup.gif
nes
Aha, ir as maciau maximoj striukyte tokia uz 20 ar 30lt, o paskui vaiku parduotuvej jau su 50proc. nuolaida uz 60lt ta pacia...... hihihi.gif
ingridatam
mes pernai pirkom turguj, o siemet laaaabai grazu gavom Cipolline thumbup.gif bet manau kitai ziemai bus mazas g.gif
Marina
Maciau Maximoj Akropole labai faina Coccodrillo striuke ir kombinezonines kelnes thumbup.gif Kelniu kaina 20 litu. Storos, neperslampa. Striukiu kaina nepaziurejau. Tiesa ne visi dydziai buvo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Marina @ 2007 02 15, 18:09)
Maciau Maximoj Akropole labai faina Coccodrillo striuke ir kombinezonines kelnes thumbup.gif  Kelniu kaina 20 litu. Storos, neperslampa. Striukiu kaina nepaziurejau. Tiesa ne visi dydziai buvo 4u.gif
*

Dabar galvoju, kad tai buvo Coccobello firmos smile.gif bet irgi geri lenkiski rubeliai smile.gif

Zana4
ziemini kombinezona atskira jau kelis (3 ) pirkome cocodrilio, labai labai patiko. 4u.gif ir kaina gera mirksiukas.gif
bul-bul
Mano praktikoj super kokybiski KANZ firmos kombinezonai - isskalbiu, imetu i dziovinimo masina ir ta pacia diena vel kaip naujas! Kazkokia super medziaga. O ir silti: kai dar vezime migdydavau, tai su kombezu i kailini vokeli idedavau - jokiu problemu del salcio, kai paaugo vaikas, eme pats vaikscioti, ne karto negrizo susales - juk juda. Juos pirkau Vilniuj Tindi-rindi parduotuvej. thumbup.gif
*rutuliukas*
coocodrillo perku arba amadeo thumbup.gif thumbup.gif
vilmase
Praeitais metais turėjome kombinezoną nuo kurio vaikiukas sušlapdavo, nors dar nevaikščiojo ir vežime gulėjo. Kokį pirkti kombinezoną, kad vaikas neprakaituotų? Patarkit, nenoriu prašauti help.gif
Pingvinukas
Žiemai dukrai pirkome kombinezoną Gariūnuose 4u.gif Kainavo 95 lt, BILEMI firma, vokiečių gamybos 4u.gif Tikrai labai fainas wub.gif wub.gif wub.gif Kitą kartą irgi pas tuos žmones pirksiu 4u.gif
Izida
O as su kailiu ne karto nepirkau. Man atrodo vaikui su tokiu kombinezonu judeti sunku g.gif . Svarbiausia kad butu is neperslampancios medziagos ir vejas neperpustu, butu lengvas, lengvai skalbtusi ir greitai dziutu. Pernai nei savo kaimelyje, nei Klaipedoje taip ir neradom normalaus kombinezono, tai vyras atveze.
septyniuke
Jau turiu nupirkusi šiai žiemai. Pirkau iš vienos mamytės čia SM. Striukė ZARA, o kelnės Cocodrilo (ar kaip ten jis). Labai šviesus komplektukas wub.gif Man labai patinka. Laaabai gražus wub.gif Aišku kainavo nemažai ax.gif Tikiuosi žiemą bus puikus wub.gif

P.S. buvau įdėjusi skelbimą, kad perku ir pasiūlė.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.