Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skauda kairioje pusėje krūtinę
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
vivaflame
Sveikutės, pagelbėkit..gal kam taip buvę, kai įkvepi oro sudiegia krūtinę, kairėje pusėje. Tie diegliai nepraėjo visą naktį, o ir babar vis dar skauda. Šiaip jau seniai kosėju, ir vis tas kosulys nepraeina, savijauta visai ne kokia...aišku, reikia pas gydytoją, bet tokia situacija, kad negaliu niekaip ištrūkti iš darbo. Gal kaim taip buvo?
rjolancikas
gali buti sirdelei truksta deguonies arba kazkas su plauciais jei senai kosti. g.gif g.gif bet geriausiai nespeliok ir kuo greiciau dumk pas gyd. unsure.gif sveikatele brangiau uz darba.kai visai suims negalesi dirbt,nejuokauk. g.gif
vivaflame
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 20, 10:22)
gali buti sirdelei truksta deguonies arba kazkas su plauciais jei senai kosti. g.gif  g.gif bet geriausiai nespeliok ir kuo greiciau dumk pas gyd. unsure.gif sveikatele brangiau uz darba.kai visai suims negalesi dirbt,nejuokauk. g.gif
*

as ta pati galvoju, kad reikia kuo greiciau suktis ir dumt pas gydytoja smile.gif verysad.gif
deivydukomama
sveika eik greiciau pas gyditoja kad nebutu paskui dar blogiau unsure.gif ir parasyk kaip tau
furyy
QUOTE(vivaflame @ 2007 03 20, 09:20)
Sveikutės, pagelbėkit..gal kam taip buvę, kai įkvepi oro sudiegia krūtinę, kairėje pusėje. Tie diegliai nepraėjo visą naktį, o ir babar vis dar skauda. Šiaip jau seniai kosėju, ir vis tas kosulys nepraeina, savijauta visai ne kokia...aišku, reikia pas gydytoją, bet tokia situacija, kad negaliu niekaip ištrūkti iš darbo. Gal kaim taip buvo?
*

Man panašiai buvo, diegdavo įkvepiant tai krūtinę, tai po šonkauliais ir iš priekio ir iš nugaros, aišku pakosėdavau. Diagnozė-astmatinis bronchitas. Labai blogai jaučiausi, pulmonologas sakė, kad su tokiu bronchitu galiu ir į reanimaciją papult. Teko gert 2 rūšių stiprius antibiotikus, nuo kurių "parėjo" skrandis. Štai jau 5-tas mėnuo gydausi ir niekaip neatsigaunu schmoll.gif
Vijone
jei nekosetum, galima butu itarti tarpsonkaulinio nervo uzdegima(pati esu ji turejusi), bet jei kosai, tada tai rimciau g.gif Gali butu net plauciu uzdegimas unsure.gif
vivaflame
QUOTE(furyy @ 2007 03 20, 19:55)
Man panašiai buvo, diegdavo įkvepiant tai krūtinę, tai po šonkauliais ir iš priekio ir iš nugaros, aišku pakosėdavau. Diagnozė-astmatinis bronchitas. Labai blogai jaučiausi, pulmonologas sakė, kad su tokiu bronchitu galiu ir į reanimaciją papult. Teko gert 2 rūšių stiprius antibiotikus, nuo kurių "parėjo" skrandis. Štai jau 5-tas mėnuo gydausi ir niekaip neatsigaunu schmoll.gif
*

jei taip atvirai, tai jau labai baisu pasidare, tuoj pat skambinu gydytojai. Aciu uz atsayma!

QUOTE(sniurke @ 2007 03 20, 20:07)
jei nekosetum, galima butu itarti tarpsonkaulinio nervo uzdegima(pati esu ji turejusi), bet jei kosai, tada tai rimciau g.gif Gali butu net plauciu uzdegimas unsure.gif
*

vakar isgeriau nimesilio, tas diegulys praejo, bet sunkumas krutineje nedingo. Skambiju gydytojai....
Papildyta:
jau pasiskambijau smile.gif
vaziuosiu i pavakare, parasysiu ka sake smile.gif
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
furyy
QUOTE(vivaflame @ 2007 03 21, 10:02)
jei taip atvirai, tai jau labai baisu pasidare, tuoj pat skambinu gydytojai. Aciu uz atsayma!
vakar isgeriau nimesilio, tas diegulys praejo, bet sunkumas krutineje nedingo. Skambiju gydytojai....
Papildyta:
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
*

Būtinai skambyk, nes bus kaip man, kai uždelsiau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vivaflame @ 2007 03 21, 10:02)
*

Būtinai parašyk
Nors ir taip aišku darys EKG ir plaučius švies
rjolancikas
QUOTE(vivaflame @ 2007 03 21, 11:02)
Papildyta:
*

butinai parasyk ka tau ten ras. g.gif laukiam ziniu. g.gif
vivaflame

Būtinai parašyk
*

[/quote]

pabusiu tundra, bet paklausiu...kas tas EKG?
rjolancikas
[quote=vivaflame,2007 03 21, 12:18]
Būtinai parašyk
*

[/quote]

*

[/quote]
gal elektrokardiograma? blush2.gif
vivaflame
[quote=rjolancikas,2007 03 21, 10:26]
*

[/quote]
gal elektrokardiograma? blush2.gif
*

[/quote]

panasu smile.gif
rjolancikas
tikrai nebaisi procedura.sekmes thumbup.gif
furyy
[quote=vivaflame,2007 03 21, 11:18]
Būtinai parašyk
*

[/quote]

*

[/quote]
hihihi.gif
EKG- kardiograma biggrin.gif
furyy
Vivaflame kaip tavo reikalai? Ką daktarė sakė?
vivaflame
QUOTE(furyy @ 2007 03 22, 08:26)
Vivaflame kaip tavo reikalai? Ką daktarė sakė?
*

pagaliau atsikapsciau, tiek darbais uzverte, net prisiduot supermamoms neturejau kada smile.gif

Parase antibiotiku kokiu tai, tris tabletytes , liepe sugerti. Pes plauciai svarus.
Sake uzdegimas tarpsonkaulinio nervo.
Isgeriau siandien ta tablete, gal tik atrodo taaip psichologiskai, bet tikrai gerai viskas, o gal kad daug darbo turiu, nera kada apie save galvot.
Bet tfu tfu tfu, atrodo gerai

Aciu jums uz palaikyma smile.gif

Saule100
[quote=vivaflame,2007 03 22, 16:41]

Parase antibiotiku kokiu tai, tris tabletytes , liepe sugerti. Pes plauciai svarus.
Sake uzdegimas tarpsonkaulinio nervo.
Isgeriau siandien ta tablete, gal tik atrodo taaip psichologiskai, bet tikrai gerai viskas, o gal kad daug darbo turiu, nera kada apie save galvot.
Bet tfu tfu tfu, atrodo gerai

O tu įsitikinus, kad ten antibiotikai? Ko tai neskiriami jie prie tokios ligos? g.gif
furyy
QUOTE(Saule100 @ 2007 03 22, 16:54)
O tu įsitikinus, kad ten antibiotikai? Ko tai neskiriami jie prie tokios ligos? g.gif
*

Nuo tarpšonkaulinių nervų uždegimo, regis nuo nervų vaistukai turėtų būt doh.gif
Saule100
QUOTE(furyy @ 2007 03 23, 09:05)
Nuo tarpšonkaulinių nervų uždegimo, regis nuo nervų vaistukai turėtų būt doh.gif
*

Nuo tokios ligos skiria pirmiausia priešuždegiminius, kurie dar skausmą malšina, raumenis atpalaiduojančius, vit B kompleksą. Nu dar fizioterapines procedūras gali pridėti. Antibiotikai blink.gif , nu ne schmoll.gif
vivaflame

Esme tame, kad paskyre antibiotikus (niekuomet nevartoju vaistu nepaskaicius kas apie juos parasyta informaciniame lapelyje), kadangi dar sausio men turejau virusa, kosejau slogavau ir t.t.t tik nukritus temperaturai pradejau eiti i darba, tai iki siol ir nepasveikstu. Todel gydytoja apziurejus, paklausius ir pridarius tyrimu paskyre tokius vaistus smile.gif
O apie vaistukus parasyta, kad jie kaip tik tinka gydyti uzdegimus, ir virsutiniu kvepavimo taku ligas ...
paprasta smile.gif
Saule100
QUOTE(vivaflame @ 2007 03 23, 11:04)
Esme tame, kad paskyre antibiotikus (niekuomet nevartoju vaistu nepaskaicius kas apie juos parasyta informaciniame lapelyje), kadangi dar sausio men turejau virusa, kosejau slogavau ir t.t.t tik nukritus temperaturai pradejau eiti i darba, tai iki siol ir nepasveikstu. Todel gydytoja apziurejus, paklausius ir pridarius tyrimu paskyre tokius vaistus smile.gif
O apie vaistukus parasyta, kad jie kaip tik tinka gydyti uzdegimus, ir virsutiniu kvepavimo taku ligas ...
paprasta smile.gif
*

Tokiu atveju, jie paskirti ne nuo tarpšonkaulinio nervo uždegimo. Antibiotikai tinka gydyti uždegimus tokius, kuriuos sukelia bakterijos. Bet tarpšonkaulinio nervo uždegimo priežastis tikrai ne ta.
vivaflame
QUOTE(Saule100 @ 2007 03 23, 11:15)
Tokiu atveju, jie paskirti ne nuo tarpšonkaulinio nervo uždegimo. Antibiotikai tinka gydyti uždegimus tokius, kuriuos sukelia bakterijos. Bet tarpšonkaulinio nervo uždegimo priežastis tikrai ne ta.
*

Kaip gerai, kad as nieko nesuprantu kas nuo ko ir kaip smile.gif
Geriu vaistus sau nesukdama galvos ir tiek....
Nusinuodysiu, zinosiu nuo ko smile.gif Dekui uz info smile.gif
Cikadelė
QUOTE(furyy @ 2007 03 20, 19:55)
Man panašiai buvo, diegdavo įkvepiant tai krūtinę, tai po šonkauliais ir iš priekio ir iš nugaros, aišku pakosėdavau. Diagnozė-astmatinis bronchitas.
va kaip g.gif pasirodo požymiai vienodi, o ligos skirtingos...tau vieną pasakė, vivaflame- kita.... man dar kita

Man jau nuo vaikystės būdavo sunku įkvėpt, suskausdavo širdies plote, ir dabar suskausta kartas nuo karto...

Vaikystėje diagnozavo intra skilvelinio laidumo sutrikimus, vėliau dešinės hiso pluošto kojytės blokadą blink.gif bet čia tik baisiai skamba, o sako, kad nieko baisaus...bet esmė ta, kad antrasis sutrikimas nebaisus moterims, tačiau jei tai būtų vyrui- tai jau būtų rimta problema...

šias ligas paveldėjau iš mamos, nes man eina pagal motinos liniją- mano brolis neturi tokių sutrikimų unsure.gif
virga
Sveika vivalflame. As turiu chroniska nervu sakneliu uzdegima. Tableciu negaliu naudoti del skrandzio opaliges, tai gydytojas paskyre masazus. Man labai padejo. thumbup.gif Jei turi galimybe tai siulyciau pabandyti.
vivaflame
QUOTE(virga @ 2007 03 24, 19:06)
Sveika vivalflame. As turiu chroniska nervu sakneliu uzdegima. Tableciu negaliu naudoti del skrandzio opaliges, tai gydytojas paskyre masazus. Man labai padejo.  thumbup.gif Jei turi galimybe tai siulyciau pabandyti.
*

man praejo nuo tu vaistu, tikiuosi nepasikartos tfu tfu tfu
O masazai tai tikrai gerai, kad padeda, nereikia chemijos ryt
thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.