Patarkit kaip sudominti vaiką mokintis , bendrauti, piešti.
mano vaikui 6 m. kitais jau eisim į mokyklą, bet jis visiškai nenori mokytis, jis net į mokyklą nenori. Į visus pasiūlymus piešti, mokintis skaičiuoti, rašyti sako ,,Ne". patarkit ar tai nebus problema kai jis nueis į mokyklą. Darželyje yra vienišius su vaikais nebendrauja neina kartu žaisti.
Patarkit kaip sudominti vaiką mokintis , bendrauti, piešti.
O kas jam idomu? Kuo jis uzsiima?reiketu per ta sriti bandyti ji sudominti...o kad veinisius..tai...nu voskiu zmoniu yra gi..gal su laiku atsiras koks draugas visam gyvenimui.
QUOTE(Alchemie @ 2007 03 20, 13:13) O kas jam idomu? Kuo jis uzsiima?reiketu per ta sriti bandyti ji sudominti...o kad veinisius..tai...nu voskiu zmoniu yra gi..gal su laiku atsiras koks draugas visam gyvenimui. Papildyta: Jam įdomu skaičiuoti, važiuodamas skaičiuoja stulpelius kur kilometrai pažymėti, mėgsta delioti figūras bet tik kompiuteryje QUOTE(ALAIMA @ 2007 03 20, 16:03) Papildyta: Jam įdomu skaičiuoti, važiuodamas skaičiuoja stulpelius kur kilometrai pažymėti, mėgsta delioti figūras bet tik kompiuteryje ar jam patinka statyti, konstruoti ne tik kompe?pvz. tada butu galima kartu su juo statyti kazkoki nama ar statini, o tu klausi, kiek kaladeliuatnesti, ar kiek man kedziu atnesti..vyktu kaip ir skaiciavimas, galiam ziasti, kad jei ko praso, pradzioje pasako spalva, o tada daikta. Arba, kad pasakytu is kokios raides yra daiktas, kurio jis nori ir pan. Tik kompiuteryje jis tai daro, o šiaip turim ir kaladėles, ir lego bet jų nedelioja. Buvo susidomėjęs deliones dėlioti rinkdavosi su 260 detalių jas sudėliodavo, bet greitai praėjo noras. Dabar delionės nutrenktos.
Galiu papasakoti kaip aš vieną dieną padariau
|