Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip sudominti vaiką
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
ALAIMA
mano vaikui 6 m. kitais jau eisim į mokyklą, bet jis visiškai nenori mokytis, jis net į mokyklą nenori. Į visus pasiūlymus piešti, mokintis skaičiuoti, rašyti sako ,,Ne". patarkit ar tai nebus problema kai jis nueis į mokyklą. Darželyje yra vienišius su vaikais nebendrauja neina kartu žaisti.
Patarkit kaip sudominti vaiką mokintis , bendrauti, piešti. verysad.gif
Alchemie
O kas jam idomu? Kuo jis uzsiima?reiketu per ta sriti bandyti ji sudominti...o kad veinisius..tai...nu voskiu zmoniu yra gi..gal su laiku atsiras koks draugas visam gyvenimui.
ALAIMA
QUOTE(Alchemie @ 2007 03 20, 13:13)
O kas jam idomu? Kuo jis uzsiima?reiketu per ta sriti bandyti ji sudominti...o kad veinisius..tai...nu voskiu zmoniu yra gi..gal su laiku atsiras koks draugas visam gyvenimui.
*

Papildyta:
Jam įdomu skaičiuoti, važiuodamas skaičiuoja stulpelius kur kilometrai pažymėti, mėgsta delioti figūras bet tik kompiuteryje
Alchemie
QUOTE(ALAIMA @ 2007 03 20, 16:03)
Papildyta:
Jam įdomu skaičiuoti, važiuodamas skaičiuoja stulpelius kur kilometrai pažymėti, mėgsta delioti figūras bet tik kompiuteryje
*

ar jam patinka statyti, konstruoti ne tik kompe?pvz. tada butu galima kartu su juo statyti kazkoki nama ar statini, o tu klausi, kiek kaladeliuatnesti, ar kiek man kedziu atnesti..vyktu kaip ir skaiciavimas, galiam ziasti, kad jei ko praso, pradzioje pasako spalva, o tada daikta. Arba, kad pasakytu is kokios raides yra daiktas, kurio jis nori ir pan.
ALAIMA

Tik kompiuteryje jis tai daro, o šiaip turim ir kaladėles, ir lego bet jų nedelioja. Buvo susidomėjęs deliones dėlioti rinkdavosi su 260 detalių jas sudėliodavo, bet greitai praėjo noras. Dabar delionės nutrenktos.
coliuke_v
Galiu papasakoti kaip aš vieną dieną padariau smile.gif Mano sūnus jau antrokas, bet taip pat laaabai tingi mokintis, rašo, skaito tik per piktumus arba papirkus saldumynais. Taigi nupirkau jam "Musę pusę" (galvosūkių žurnalas). Galvoju vis geriau nei televizorius, ir rašymo kryžiažodžiuose yra, ir loginio mąstymo, ir skaičiavimo. Žurnaliuko gale buvo kuponas, kur išsprendus užduotis siunti ir gali laimėti prizą. Tai jis tuo prizu ir susiviliojo smile.gif Išsprendė visas užduotis thumbup.gif Kadangi žurnaliuką nupirkau per vėlai, tai išsiųsti nebespėjau. Tada nupirkau iš tos pačios serijos "sudoku" galvosūkių knygelę, atspausdinau su kompiuteriu jo vardą, musės pusės logotipą, įdėjau į voką ir įmečiau į pašto dėžutę. Kiek jam buvo džiaugsmo kai "laimėjo" biggrin.gif Užsisakė pirkti visus žurnaliukus kur galima siųsti atsakymus, o "laimėtą" prizą išsprendė per dieną. Na gal ir nelabai gražu apgaudinėti vaiką, bet vis bent šioks toks užsiėmimas 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.