Gal kam reikia kokio patarimo, o gal kas cia jau gyvena gali pasidalinti patirtimi
Sveikos
Gal kam reikia kokio patarimo, o gal kas cia jau gyvena gali pasidalinti patirtimi
[quote=Lavute,2007 03 20, 14:56]
nu seip neblogai.oras grinas,tik neturint masinos sunkoka,nes susisiekimas nelabai..
O lyginant su Dituva koks cia susisiekimas? Siaip juk arciau prie Klp
Siaip jau nuo Klaipedos iki Dituvos 15km, o iki Sernu - 9-10 km. Pazistami gyvena sernu soduose, na atstumas jauciasi, taciau daznai vazinejant manau ipranti ir neatrodo jau taip toli. Kas 20-30min is Sernu sodu i Klaipeda vazineja mikriukas, blogiausiu atveju su juo galima nukakti iki miesto. As, asmeniskai, negyvenciau ten
Šiaip kiek domėjausi tai man pasirodė , kad su Šernais iš visų Klaipėdos sodų susisiekimas geriausias.
Šiaip kiek esu girdėjusi Šernų SB yra labiausiai vertinama iš tų, kurios yra Klaipėdos apylinkėse. Bet tikrai norėtųsi išgirsti , kaip iš tikrųjų sekasi ten gyvenantiems nuolat?
mes sernuose gyvenam jau beveik 3 metai. susisiekimas tikrai palyginti neblogas mikriukai vaziuoja nuo 6:20 iki 20 val, kartais tenka ilgiau palaukt mikriuko bet ka padarysi, pati masinos nevairuoju tai tenka jais vazinetis ir su mazu vaiku o vasara dar ir sodo autobusas ilgiau vaziuoja
O kaip elektra sernuos? Netrukcioja elektros tiekimas?
QUOTE(dowiliuxe @ 2010 08 05, 08:52) Sveikos, kazkaip niekaip nepavyskta atgaivinti sios temeles Del elektros: Tai nieko gero, bet tikimes pagerejimo nuo sekanciu metu, nes esame jau priduoti VST, iki nauju metu turi but pasirasytos sutartys su kiekvienu is gyvenanciu soduose, tai bent jau as tikiuosi kad viskas tik i gera. QUOTE(Lavute @ 2010 08 22, 17:14) Sveikos, kazkaip niekaip nepavyskta atgaivinti sios temeles Del elektros: Tai nieko gero, bet tikimes pagerejimo nuo sekanciu metu, nes esame jau priduoti VST, iki nauju metu turi but pasirasytos sutartys su kiekvienu is gyvenanciu soduose, tai bent jau as tikiuosi kad viskas tik i gera. O kaip zimea su keliu valymu? Imanoma pravaziuoti?
mano tevai jau baigia statiti nama tai ziema jau givens,del elektros dinginejimo tai man atroda reciau nei dituvoj ne turim ir ten soda,del snego valima tai kaiminai susirenka i valo savo gatveles o pagrindines gatves traktoriukas tai dar nebuvo taip gad nedavazuotum iki sodo! be to sernuose ziene zimiai geresne nei dituvoj ir zinoma grinas oras!
Sveikos sernu sodu mamytes
Mes ir cia isikure jau penkti metai Visai faina cia gyventi
Niekas cia neraso
deimantilija kaip sekas sode? nebijot ziemos sako bus salta iki -40
kaip i klaipeda i darbus darzeli kada pirmas mikras? Papildyta: ilonux ir is sernu? QUOTE(ginttux @ 2010 10 25, 18:07) deimantilija kaip sekas sode? nebijot ziemos sako bus salta iki -40 kaip i klaipeda i darbus darzeli kada pirmas mikras? Papildyta: ilonux ir is sernu? as tai tikiuosi kad nebus salciau kaip pernai, aisku ir labai noreciau kad to sniego tiek nebebutu o kiras pirmas tai 6:20
as tai vairuoju,tai ir neteko pastrigt, nors pernai buvo ledas kad nejo parvaziuot namo
mergaites patarkit zadam pirkti soda Sernuose arba Dituvoje, patarkite kur geriau, ir kuom geriau
sveikute
bent mano nuomone susisiekimas geresnis su sernais
Mes irgi norime pirkti namuka (mama gyventu) turime keleta variantu Sernuose ir Dituvoje tik nezinau kur geriau. Kaip susisiekimas su Klaipeda? Ar autobusai daznai vaziuoja ir iki kelintos valandos?
sveika
susiekimais gan nebolgas
Labai mazas pasirinkimas is parduodamu namuku Sernuose. Dauguma Dituvoje. Ar dauk yra gyvenanciu zmoniou yra ?
manau nemazai gyvenanciu
|