Gintarėlis*
2007 04 14, 18:44
QUOTE(zivala @ 2007 04 14, 18:12) na mano vyras su vaku nebūna, dirba kaip ateina is darbo eina pailsėt, savaitgaleis lekia kur pas draugus, as viena su vaiku bunu. Jis uždirba pinigus tai mano darbas vaika prižiūrėt Jei nesupyksi noriu paklaus  Darbas darbu, bet auginti vaiką ar ne abiejų tėvų visų pirma pareiga? MB ir grįžęs parą atidirbes laiką leidžia su mažąja. Ir dar pyksta jei veju miegoti, kaltina kad vaiko pavydžiu
sjurgita
2007 04 14, 20:26
QUOTE(zivala @ 2007 04 14, 18:12) na mano vyras su vaku nebūna, dirba kaip ateina is darbo eina pailsėt, savaitgaleis lekia kur pas draugus, as viena su vaiku bunu. Jis uždirba pinigus tai mano darbas vaika prižiūrėt Skaitau ir negaliu patikėti  ir dar yra tokių vyrų.  Užuojauta mamytei  Nežinau man atrodo vaikutis- tai abiejų tėvelių džiaugsmas ir rūpestėlis.  Mamytei, linkiu daug stiprybės ir pagalvoti ar tikrai tai tavo darbas rūpintis vaikeliu. Juk tai jūsų abiejų vaikelis ir tu mama dirbi visą parą ir be švenčių. Nenuvertink savęs.  Ir sekmės auginant savo stebūkliuką.
Kartais rūpinasi,kartais truputuka simuliuoja,kad nakti nereiktu keltis. Šeip gryžes iš darbo visada pažaidžia su mažyle,o poto jau eina ilsėtis
Svajūnė
2007 04 15, 09:51
QUOTE(Gintarėlis* @ 2007 04 14, 20:44) Darbas darbu, bet auginti vaiką abiejų tėvų visų pirma pareiga auksiniai žodžiai Manasis irgi rūpinasi dukryte. Aišku dirba jis daug, nes šeimą reikia išlaikyti, bet grįžęs po darbo visada vakarą leidžia man pailsėti, o pats užsiima su dukryte. Maudyti vienai teko tik kartą, kai vyras buvo išvykęs keliom dienom į kitą miestą darbo reikalais, o taip maudome visada tik kartu. Per 3 mėnesius apturėjom vieną bemiegę naktį, tai nuvaryti miegoti irgi niekaip vyro nepavyko... tik paryčiui prikalbinau, kad numigtų nors kelias valandas- jam gi į darbą reikėjo Tik manasis vieno dalyko nedaro- nekeičia sauskelnių. Sako, dar ne taip ką padarysiu  ai dar nemaitina
Gintarėlis*
2007 04 15, 10:11
QUOTE(Skalsa @ 2007 04 15, 10:51) Tik manasis vieno dalyko nedaro- nekeičia sauskelnių. Sako, dar ne taip ką padarysiu  ai dar nemaitina  Skalsa MB jau prieš gimstant mažyliai jau bijojo sauskelnių (kad nemokės uždėt, ar kad pykins nuo kvapelio  ). Bet kadangi po cezario gulėjau ir nekilau, jam teko vyt savo baimes šalin ir imtis šios pareigos Tai kad jau moka (dar geriau už mane), tai ir keičia
Dėkuj už užuojauta, ka padarysi visokiu ju buna tu vyru,
arabele
2007 04 16, 22:00
QUOTE(zivala @ 2007 04 15, 11:18) Dėkuj už užuojauta, ka padarysi visokiu ju buna tu vyru, mano irgi toks pat niekonedaro ir dėl to galvos nesuka net pamiršta mus per savo darbus o apie pagalba galiu tik pasvajoti, taigi pasirinkau ne toki koio norėjau, o taip atrodė kad myli vaikus pasirodo myli juos kol jais nereikia rūpintis
Gintarėlis*
2007 04 17, 08:00
O aš dar ant SB kartais pariaumoju  Matau kad nederėtų  MB pasirodo net labai geras
Palaida Bala
2007 04 22, 09:15
QUOTE(zivala @ 2007 04 14, 18:12) na mano vyras su vaku nebūna, dirba kaip ateina is darbo eina pailsėt, savaitgaleis lekia kur pas draugus, as viena su vaiku bunu. Jis uždirba pinigus tai mano darbas vaika prižiūrėt panasiai ir pas mus yra, dabar siek tiek pasitaise situacija, kai paaugo dukryte - pazaidzia kartu, paduksta, bet neilgam - atsiranda visokiu reikalu tradiciskai - telikas, kompas, siaip kur ismauti reikia...
daivazek
2007 04 22, 18:10
Nenoriu moralizuoti ar pan., bet uzjauciu mamytes, kurioms vyrai nepadeda auginti mazyliu  Mano vyras po cezario rupinosi ne tik dukrele, bet ir mamytei paciai pagelbedavo pasitvarkyti,ypac ligonineje ir pirmaji menesiuka namie, kuri pagal nauja istatyma tevelis praleido kartu su pagausejusia musu seimynele  Vyras ne tik zaidzia, fotografuoja mazyle, bet ir keicia pampersus, migdo,vaiksto su dukryte i kiema, veza pas daktarus. O maudynes be tetes, ne maudynes-vaika maudom tik abu kartu ir tai jau tapo savotisku seimyniniu ritualu  Dukrytei jau 3.5men, o as jauciuosi issimiegojusi, nepavargusi, turiu laiko ir laisvalaikiui-gerai knygai paskaityti, su draugem susilekti, po parduotuves pasivaikscioti, ir tai tik mano brangiausiojo deka  Kazkaip atrandam kompromisa savo seimoje dalindamiesi ne tik dukrytes prieziura, bet ir buitiniais darbais, del ko ir esam laimingi ir tevystes tikrai nelaikom varginanciu uzsiemimu, zvelgiam i tai kaip i atsakomybes seimoje padidejima, kuris kelia nepalyginamai daugiau dziaugsmo, nei nuovargio.  Aciu likimui, uz toki gera vyra ir rupestinga teveli  To linkiu visoms mamytems
Gintarėlis*
2007 04 22, 20:04
 Pas mus lygiai taip pat Juk kai pasidalini tuos banalius buities darbus, ir visą vaiko priežiūrą (nors ji nebanali), taip nepavargsti nuo kasdienybės. Ir taip abiem lengviau Manau būtent todėl, kad pasidaliname tais darbais, nepavargstam taip. Ir vaiko auginimas atneša tik džiaugsmą
Atejau paskaityt, del ko cia mergaites pykstasi, nesgi kitose temose lb. draugoviskos vienos kitom Manasis pradzioj lb stengesi, bet paskui pamazu nustojo, daba tik ir ziuri, kaip is namu istrukt kuo greiciau, standartine situacija, nors ir vyras geras, ir vaika myli. Kadangi neturiu kam savo mazes daugiau patiket, ketinu susirasti aukle, kad galeciau bent kiek atsikvepti, nes tikrai pavargau jau Papildyta:QUOTE(daivazek @ 2007 04 22, 20:10) Nenoriu moralizuoti ar pan., bet uzjauciu mamytes, kurioms vyrai nepadeda auginti mazyliu  Mano vyras po cezario rupinosi ne tik dukrele, bet ir mamytei paciai pagelbedavo pasitvarkyti,ypac ligonineje ir pirmaji menesiuka namie, kuri pagal nauja istatyma tevelis praleido kartu su pagausejusia musu seimynele  Vyras ne tik zaidzia, fotografuoja mazyle, bet ir keicia pampersus, migdo,vaiksto su dukryte i kiema, veza pas daktarus. O maudynes be tetes, ne maudynes-vaika maudom tik abu kartu ir tai jau tapo savotisku seimyniniu ritualu  Dukrytei jau 3.5men, o as jauciuosi issimiegojusi, nepavargusi, turiu laiko ir laisvalaikiui-gerai knygai paskaityti, su draugem susilekti, po parduotuves pasivaikscioti, ir tai tik mano brangiausiojo deka  Kazkaip atrandam kompromisa savo seimoje dalindamiesi ne tik dukrytes prieziura, bet ir buitiniais darbais, del ko ir esam laimingi ir tevystes tikrai nelaikom varginanciu uzsiemimu, zvelgiam i tai kaip i atsakomybes seimoje padidejima, kuris kelia nepalyginamai daugiau dziaugsmo, nei nuovargio.  Aciu likimui, uz toki gera vyra ir rupestinga teveli  To linkiu visoms mamytems  Gal butu galima pasiskolinti TB kokiai savaitei, pailseciau  (joke)
Va dar pamaniau i ta pacia tema. Kai vaikui sueis metukai ir turesiu grizti i darba, juk manes niekas neatleis nuo visu rupesciu visai parai, ir nakti teks keltis, ir t. t.. Ir tiesa pasakius, nenoreciau, kad atleistu  Turbut per diena taip dukreles pasiilgciau, kad grizus nebepaleisciau jos is ranku, nesvarbu, kiek pavargus buciau. Taip kad "sunkiai dirbantis vyras" tikrai netikusi priezastis sukrauti visus vaiko prieziuros rupescius "nedirbanciai zmonai".
Maniškis kartais ir patingi.
Braškutė
2007 04 30, 11:36
jeigu yra reikalas visada padeda, bet as dazniausiai susitvarkau viena
maniskis tai priziuri, kadangi diena ziuri aukle, grize priziurim vienodai, tiek ash, tiek jis po truputi. jei yra reikalas vienam kazkur vaziuo, vaziuoja, paskui mane ishleidzia.
Dvyniuke
2007 05 01, 11:18
Nugi pritingi pritingi mūsų tėtukas, kuo toliau tuo labiau  Ko paprašai, tą padarys, bet prašyti visąlaik nesinori - noris, kad pats, savo iniciatyva  Labiausiai tai mūsų zuikis nori dūkti su tėtuku, bet tėtukas labiau nori TV pažiūrėt grįžęs po darbo...  Nors šiaip maudom dukrytę abu, padaro mišinuko - atneša rytais, kad man nereiktų keltis, sauskelnių nebijo pakeist, bet kas liečia visa kita - bendravimą su vaiku, žaidimus, kažkaip trūkumas to dėmesio vėlgi dėl "pervargimo".........
kristinka
2007 05 02, 13:24
taip,kai reikia pasirupina  ,
Rudaake77
2007 05 04, 12:01
kelesi nakti kartu su manim iki dvieju men.dabar miega ir net nezino kiek kartu kelemes ar valgem
cukrinuke
2007 05 04, 13:56
QUOTE(Jura_j @ 2007 04 12, 12:47) Ech, o as prisijungsiu prie tu mamyciu, kurios vaikelius augina "vienos". Mano vyras sauskelniu keisti nemoka (net nebande), kai tik mergyte pravirksta, pradeda panikuot (tipo, vaikas nori valgyt) ir ieskot sveikatos problemu.. I parduotuve nueit negali, nes nezino, ka pirkti: reikia iki smulkmenu nurodyti produkta. Valgyt pasisildyti ir kambariu sutvarkyti negali, nes cia BOBU darbas. As jau nusispjoviau, sakiau, kada nors gyvenime atsigriebsiu, bet kartais nervai neatlaiko, tai baruosi Manau, cia kaltas auklejimas, mat pas ji seimoj viska uz visus dare mamyte, tai tikisi, kad ir as tokia busiu.  optimistas... 
Anamaze
2007 05 04, 14:01
QUOTE(DeinaT @ 2007 05 04, 13:01) kelesi nakti kartu su manim iki dvieju men.dabar miega ir net nezino kiek kartu kelemes ar valgem  maniskis niekada nesikele naktimis ir nenesiojo musu dukrytes bet visada rytais paklausia kiek kartu valgeme kaip miegojo as vis labai saugojau savo vyra vargselis dirba ir t.t., bet dabar pati dirbu ir taip pat vos kojas parvelku namo, maniske labai manes pasiilgsta as jos irgi bet tada noretusi pagalbos is vyro bet krepsinis gi svarbesnis nors negaliu sakyti jis daro valgyti isveda suni kartais isplauna grindis yra is esmes gerai bet norisi daug geriau visa tai pasiekiau tik daug su jo bendraudama aiskindama ir t.t
Negaliu skūstis MB kas liečia vaiko priežiūrą. Dukrai paaugus jis ne tik keitė sauskelnes ir mokėjo pamaitinti, bet ir vežasi ją į parkus ar šiaip dažnai pusdieniui abu kur išeina pėstute  Užsiima jis kai tik laiko turi. Dabar vėl mažiukę turim  Tai jis maudo, aš nei pirmos, nei antros dukros tokios mažos pati nemaudau  Geras tas mūsų tata, myli mergaites, pagamina valgyt kai aš dabar išsękus nuo nemigo naktų, pasiima mažylę ryte pasibovyt, kad aš pameigočiau ir tt. O kaip namus ištvarkęs buvo kol aš ligoninėje po gimdymo buvau
Linokas
2007 05 05, 12:15
Padeda, net neprašomas  Dažnai rytais pats atsikelia, pakeičia pampersą, pamaitina, ir tik tada jau žadina mane  Nors visos naktys mano  bet  soskę duodu, ir miega toliau (tfu tfu tfu)
labai padeda, nereikia raginti
Mes jau paaugom, bet vyras kaip nepadejo taip ir toliau  nemoku ir viskas
Anamaze
2007 05 06, 15:59
QUOTE(Regin @ 2007 05 06, 14:19) Mes jau paaugom, bet vyras kaip nepadejo taip ir toliau  nemoku ir viskas  Galvoju kad nereikia versti po lengva graziai jei laai kisi tai ir nenores vyrai retai pirmi puola rupintis mazyliais, maniskis ir tik neseniai pradejo su musiske tvarkytis::  ))))  Viskas bus ciki o siandien visas mamytes su MAMYTES diena
o jezau, popinasi, net juokas ima. tiek, kiek nenorėjo to vaiko, tiek dabar lepina, kalbina, nešioja, pampersus keičia, turėtų papą, tai dar ir maitintų
Žoržetta
2007 05 08, 13:36
Labai uzsiima. Popina, nesioja, maudo, daineles dainuoja. Visai rankinuku vaika padarys  Ir siaip labai imasi pagelbeti ir pampersa pakeisti ir perrengti, tik kad kazkaip as vis nustumu i sona  atseit pati greiciau padarysiu  Zinau, kad negerai darau, kai pati save tokioj situacijoj pagaunu, susilaikau Ir isviso, tos tevystes atostogos iki kol vaikui sukaks menuo -
mano vyras kaip gryzom is ligonines ,ligoninei jis visas paras buvo,pirma nakti paliko mane vaikas verke o nuraminti pirmagimi sunku buvo nes ne ka ismaniau tai aciu dievui kad uzmigo.tai nuo tos dienos ant vyro pykstu labai pykstu.pamirst negaliu kaip jis pasielge palikdamas mane:as gimdziau as skausmus kenciau, kai svitino po lempom nemiegojau visiskai,ir jis taip dryso pasielgt uztrenke duris niekada as jam neatleisiu.tai nebuvo ne vienos nekties iki metu nemiegojas o rekdamas nakti vaikiukas net neikiso nosies pasiteirauti ar viskas gerai.miegojom atskirai nes as su dukryte vienoj lovoj miegojom.bet po metu palikau ant nakties nes ir man reikejo pasizmoneti tai ka pramiegojo sudejus per nakti kokia valanda.kartais dabar pamiega tegu atsijema ir nakti atsikelia ir gerti paduoda tegul.tegu dziaugiasi kad toki stebukla padovanojam
aha, super. kitaip jie manytų, kad vaikai patys užauga
vassara
2007 05 08, 22:17
kazkaip nelabai suprantu apie ka cia tema
radai ko pykti,siaip nelabai supratau kas tau neitiko,vyras juk nemoka elgtis su kudikiu jis mano kad tu geriau zinai ka daryti todel ir nesikisa....Sorry,bet neatleisi,kad pirma diena tave viena paliko?Kokio velnio?as visa pirma savaite pragulejau ligoninej viena ir nieko,susitvarkiau ir nemaciau reikalo ant kazko pykti.
Anamaze
2007 05 09, 07:19
QUOTE(sonija @ 2007 05 08, 20:19) mano vyras kaip gryzom is ligonines ,ligoninei jis visas paras buvo,pirma nakti paliko mane vaikas verke o nuraminti pirmagimi sunku buvo nes ne ka ismaniau tai aciu dievui kad uzmigo.tai nuo tos dienos ant vyro pykstu labai pykstu.pamirst negaliu kaip jis pasielge palikdamas mane:as gimdziau as skausmus kenciau, kai svitino po lempom nemiegojau visiskai,ir jis taip dryso pasielgt uztrenke duris niekada as jam neatleisiu.tai nebuvo ne vienos nekties iki metu nemiegojas o rekdamas nakti vaikiukas net neikiso nosies pasiteirauti ar viskas gerai.miegojom atskirai nes as su dukryte vienoj lovoj miegojom.bet po metu palikau ant nakties nes ir man reikejo pasizmoneti tai ka pramiegojo sudejus per nakti kokia valanda.kartais dabar pamiega tegu atsijema ir nakti atsikelia ir gerti paduoda tegul.tegu dziaugiasi kad toki stebukla padovanojam  Tas pyktis b utinai praeis dauguma buna kad vyras kalciausiais as pvz pati viena gimdziau ir ilgai buvau viena net per tas 1menesio tevystes atostogas nes vyras mano negalejo atsidziaugti vaiko gimimu ir su visais baliavodavo  gal tik i lauka kartu eidavome ir einame bet dabar kai mainskiai beveik 8 menesiai viskas po truputi susitvarko nes vaikas jau domisi ne tik mama bet ir aplinkiniais tuo paciu ir teciu, kuris gali jau ir pamaitinti ir i lovytes uzmigdyti padeti. Bet siais yra skirtingu vyru kai pirma as skaitydavau supermama tai pavydas bamda griazia::  ))kad visi vyrai tokie geri o maniskis toks blogas net kaimyniu vyrai pagal kalbas padedavo naktimis ir t.t., manau tu kaikp as ziurejai ir gal dar ziuri pro rozinius akinius arba turejai pasamoneje visiskai kita vaizda apie tai kaip jus gyvensite atsiradus vaikeliui, bet nepergyvenk manau tu jam atleisi
Klepesova
2007 05 09, 16:38
na va čia vėl aš... mano vyras jau mėnesį kaip į darbą gryžęs. ka galiu pasakyti... kai yra išeiginės tai viską daro po senovei- apiprausia veiduką, išvalo ausytes, nosyte, pažaidžia- paguguoja su mažiuke. išleidžia mane į univerą, tik man tereikia pakankamai pienuko nusimelžti, kad mažiukei užtektų  O kai maniškis dirba, aš iš jo nieko nereikalauju, gryžta nusikalęs, nusiprausia, pavalgo- pasikalba su savo angėlėliu ir visi draugiškai nueiname miegoti na maudome mažiukę po senovei kartu, kai manęs nėra vyras mažiukei pampersus pakeičia, sutvarko, pakalbina. Su juo palikdama mažiukę jaučiuosi saugiai palikusi vaikelį.  niekam kitam nepatikėčiau  , ir mažoji dievina tėtį nors jis pieno ir neduoda  kai tik paima tėtė ant rankų iš karto visą petį apseilioja. Va ir dabar už valandėlės į darbą, o su mažiuke bovijasi. grindis išplovė šiandieną, man kavos padarė, aš jam pusryčius  gyvename ir džiaugiamės gyvenimėliu  . buvo keletas nemiegotų naktų- visa šeima draugiškai ir nemiegojome  tai tiek
Zuikiosaulute
2007 05 09, 23:09
QUOTE(Regin @ 2007 05 06, 14:19) Mes jau paaugom, bet vyras kaip nepadejo taip ir toliau  nemoku ir viskas  Nu bet jūsų vaikas jau didelis  tada labai keista Maniškis po senovei viską daro, be problemų pasilieka su vaiku,kai manęs nėra,mišinuku papeni, žaidžia, maudom vis dar kartu, kartais net vaiko nepasidalinam,nes mums jis tikras džiaugsmas, tai kiekvienas norim su juo kuo daugiau laiko praleisti. Man svarbiausia, kad MB neverčiamas viską daro.
QUOTE(Reika @ 2007 05 09, 08:54) radai ko pykti,siaip nelabai supratau kas tau neitiko,vyras juk nemoka elgtis su kudikiu jis mano kad tu geriau zinai ka daryti todel ir nesikisa....Sorry,bet neatleisi,kad pirma diena tave viena paliko?Kokio velnio?as visa pirma savaite pragulejau ligoninej viena ir nieko,susitvarkiau ir nemaciau reikalo ant kazko pykti. ne ligononei o namuose
juodaplauke_ilgakase
2007 05 12, 13:47
Mano Meilė netingi, rūpinasi suneliu, keliames naktį kartu prie jo, ateina, kai maitinu ir žiūri, jau dabar seka pasakas leliui  Einam drauge pasivaikščiot, žaidžiam kartu...  O pampersų man keisti neleidžia - pat tai daro  Nežinau, ką daryčiau be savo saulės, jis nuostabiausias vyras ir tėtis pasaulyje, nors abu esam dar labai jauni  Manau, visi geri tėčiai rūrinasi savo leliais, bet vieni daugiau, o kiti mažiau
nastalzi
2007 05 14, 14:40
 Na maniskis naktim nesikelia,nes vaikutis ramus ir naktim jis mazules negirdi.O siaip,ko nepaprasyciau viska padaro,ir kai tik turi laisva minute pats iniciativa rodo.
ssiimmaa
2007 05 15, 13:14
QUOTE(sjurgita @ 2007 04 14, 21:26) va va, butent. kazkuria diena vaikutis poilsiavo pas uosviene, tai pas mus uzsuko vyro draugas, atseit "padaryti bonke" su manuoju, nes ilgai nesimate. ir kazkaip pasisuko kalba kad mazdaug vyras dirba, o man reik namie sedet. sakau tai ir as dirbu, 24 valandas per para 7 dienas per savaite. tai vajej vajej, gailejaus kad taip pasakiau. jau taip i suns dienas isdejo, "kokia tu mama jei taip dristi sakyt, neisivaizduoju kaip taip galima sakyti apie buvima su vaiku, DIRBI na cia graziausiai, juk cia su savo sunum buni ne svetimu, augini SAVO vaika ir kaip gali tai vadinti darbu!!!!!!!!" ir pan.. o dieve zinokit, pasimeciau net, taip iskoliota dar nebuvau. sako, nesu girdejes kad mama taip sakytu kadanors. sakau paklausk bet kurios, tai jis - nebeskaityk tu supermamu o tai isvis su protu susipyksi kokiu veju ten priraso! na atsiprasau bet kazkaip is po tokiu pasisakymu pasimeciau. manau laikas draugus perrinkti..
Anamaze
2007 05 15, 14:03
QUOTE(ssiimmaa @ 2007 05 15, 14:14) va va, butent. kazkuria diena vaikutis poilsiavo pas uosviene, tai pas mus uzsuko vyro draugas, atseit "padaryti bonke" su manuoju, nes ilgai nesimate. ir kazkaip pasisuko kalba kad mazdaug vyras dirba, o man reik namie sedet. sakau tai ir as dirbu, 24 valandas per para 7 dienas per savaite. tai vajej vajej, gailejaus kad taip pasakiau. jau taip i suns dienas isdejo, "kokia tu mama jei taip dristi sakyt, neisivaizduoju kaip taip galima sakyti apie buvima su vaiku, DIRBI na cia graziausiai, juk cia su savo sunum buni ne svetimu, augini SAVO vaika ir kaip gali tai vadinti darbu!!!!!!!!" ir pan.. o dieve zinokit, pasimeciau net, taip iskoliota dar nebuvau. sako, nesu girdejes kad mama taip sakytu kadanors. sakau paklausk bet kurios, tai jis - nebeskaityk tu supermamu o tai isvis su protu susipyksi kokiu veju ten priraso! na atsiprasau bet kazkaip is po tokiu pasisakymu pasimeciau. manau laikas draugus perrinkti..  Na nieko sau koks nahaliskumas kazkuo as nelabai dar supratau ar tai jums jusu vyras pasake?  as tai kai prablaivetu paimciau ir duociau vaika jam priziureti kokias 5-6 val ir paziureciau kaip jam tai lengva ir dar iseiciau pries vaikelio valgyma as suprantu kad sunku bet taip izeidineti nevalia  Zinok as labai pasipiktinau pyktis liejasi per krastus.Koks jau maniskis bebutu jis gali nepadeti specialiai na bent jau man taip atrodo garsiai sneketi kai  kai migdau, bet jau tokius zodzius niekada nesake. O jei tai pasakytu vyro draugas pareikalauciau kad i musu namus ne kojos nezengtu va taip
ssiimmaa
2007 05 15, 14:13
QUOTE(Anamaze @ 2007 05 15, 15:03) Na nieko sau koks nahaliskumas kazkuo as nelabai dar supratau ar tai jums jusu vyras pasake?  as tai kai prablaivetu paimciau ir duociau vaika jam priziureti kokias 5-6 val ir paziureciau kaip jam tai lengva ir dar iseiciau pries vaikelio valgyma as suprantu kad sunku bet taip izeidineti nevalia  Zinok as labai pasipiktinau pyktis liejasi per krastus.Koks jau maniskis bebutu jis gali nepadeti specialiai na bent jau man taip atrodo garsiai sneketi kai  kai migdau, bet jau tokius zodzius niekada nesake. O jei tai pasakytu vyro draugas pareikalauciau kad i musu namus ne kojos nezengtu va taip  draugas cia taip pasipiktinima isreiske, o manasis sedejo ir tylejo. jo siaip panasi nuomone. kai draugai taip masto tai ner ko noreti kad ir jam taip pat svieciasi, su kuo sutapsi tuo ir pats tapsi.  beto kai paprasiau kad pakeistu pamperi ar pamigdytu tai atsakymas buna - kai man reiks tada ir pakeisiu tada ir pamigdysiu. na sakau ne tau ir ne man, o vaikui reikia. tai jis - kai taves nebus tai ir susitvarkysiu pats. tai paemiau ta proga ir isejau. iseinant pareiskiau kad va, manes nera. tai oj oj oj patikekit koks kosmaras namie daresi, ir man daiktus rinko pakavo, ir jau grasino kad issives vaika pas mama ir nebematysiu jei jau palikineju ir t.t.. atrodo kad ant gatves kur buciau palikus
Viltyte
2007 05 15, 18:29
QUOTE(ssiimmaa @ 2007 05 15, 15:13) draugas cia taip pasipiktinima isreiske, o manasis sedejo ir tylejo. jo siaip panasi nuomone. kai draugai taip masto tai ner ko noreti kad ir jam taip pat svieciasi, su kuo sutapsi tuo ir pats tapsi.  beto kai paprasiau kad pakeistu pamperi ar pamigdytu tai atsakymas buna - kai man reiks tada ir pakeisiu tada ir pamigdysiu. na sakau ne tau ir ne man, o vaikui reikia. tai jis - kai taves nebus tai ir susitvarkysiu pats. tai paemiau ta proga ir isejau. iseinant pareiskiau kad va, manes nera. tai oj oj oj patikekit koks kosmaras namie daresi, ir man daiktus rinko pakavo, ir jau grasino kad issives vaika pas mama ir nebematysiu jei jau palikineju ir t.t.. atrodo kad ant gatves kur buciau palikus nu zinok man taves gaila  vaikas tai abieju, o rupintis turi pati viena mano tai nuo pirmos dienos rupinasi ir pirma menesi viska jis dare o as ilsejausi ir niekada nebuvo tokio zodzio kad as jau nesirupinsiu, pati rupinkis  o jei man dar pagrasintu isvesti pas savo mama ......... o to draugo net prie namu artyn neleisciau  as tavo vietoje susimastyciau ar vera dar su tokiu gyventi
nugalėtoja
2007 05 15, 19:41
tik kai paprasau ..tingi.. na stebuklas butu jei kazka be mano prasymo padarytu.. o pats tik priminet megsta ..ar gerem vit.D , ar nuejom pas gyd..ar ..ar.. zodziu.. bet ji galima suprast, jis jo bijo , nes prie tetuko jis verkia , o prie manes ne ai , dar paaugs lakstys kartu..nes mama tuoj i darba kibs
virguliuke
2007 05 15, 21:19
QUOTE(Klepesova @ 2007 03 21, 10:22) dar nesenei tik pagimdžiau, bet maniškis pakolkas keliasi naktį, kai keičiu sauskelnes jas išneša ir laukia kol pamaitinsiu tam kad atrauginti mažę (bet jau 2 naktis taip gražiai per tą pusvalanduką nulūžta kad gaila man jį kelti). Dienomis vėl: jei nerami nešioja (naktim taip pat liepia man miegoti o pats su mažiuke ant rankų) prausia veiduką, valo nosytę, ausytes. laksto n kartų į parduotuvę tai to tai ano- vis nesusiperku visko ko reik. Išplauna rankomis mažiukės rūbelius (aš tik 2 kartus ploviau) Tik va neįkalbu sauskelnes keist ir užpakaliuką plauti- jam baisu, kaip aš tą mažiukę laikau virš kriauklės viena ranka. dar padeda maudyti. Dar kas dieną plauna grindis, kad kuo mažiau dulkių mažiukė prisikvėpuotų ir t.t.t.t.t net nepamenu visko. Myli jis savo mažę, o ir pakolkas nepaprastai panaši ji į jį kai buvo kūdikis  (manęs nei lašelio  , na gal tik nosytė, bet sako ji keičiasi) na jei suknerkia tai aš net atsikelt nespėju, o jis jau prie lovytės.  Tikras saunuolis tavo vyras  Ech, kad visi tokie butu...
Anamaze
2007 05 16, 09:06
QUOTE(Viltyte @ 2007 05 15, 19:29) nu zinok man taves gaila  vaikas tai abieju, o rupintis turi pati viena mano tai nuo pirmos dienos rupinasi ir pirma menesi viska jis dare o as ilsejausi ir niekada nebuvo tokio zodzio kad as jau nesirupinsiu, pati rupinkis  o jei man dar pagrasintu isvesti pas savo mama ......... o to draugo net prie namu artyn neleisciau  as tavo vietoje susimastyciau ar vera dar su tokiu gyventi  Mums aisku lengva pasakyti tu iseik palik negyvenk bet vaikas nekaltas kad toki teveli turi manau kad vaikui turi tureti daugiausiai kantrybes ir meiles o i vyra nekreipk demesio tegul nesirupina obidno bet geriau buk ramesne tegul vaikas bus ramus Sekmes Papildyta:QUOTE(ssiimmaa @ 2007 05 15, 15:13) draugas cia taip pasipiktinima isreiske, o manasis sedejo ir tylejo. jo siaip panasi nuomone. kai draugai taip masto tai ner ko noreti kad ir jam taip pat svieciasi, su kuo sutapsi tuo ir pats tapsi.  beto kai paprasiau kad pakeistu pamperi ar pamigdytu tai atsakymas buna - kai man reiks tada ir pakeisiu tada ir pamigdysiu. na sakau ne tau ir ne man, o vaikui reikia. tai jis - kai taves nebus tai ir susitvarkysiu pats. tai paemiau ta proga ir isejau. iseinant pareiskiau kad va, manes nera. tai oj oj oj patikekit koks kosmaras namie daresi, ir man daiktus rinko pakavo, ir jau grasino kad issives vaika pas mama ir nebematysiu jei jau palikineju ir t.t.. atrodo kad ant gatves kur buciau palikus Zinok man tikrai taves gaila, bet maniskis irgi taip sake kad liksiu vienas susitvarkysiu jis liko ir susitvarke bet kai mazajai jau buvo 7 men tu gal neversk nerek ir nereikalauk is jo nieko turek ramumo taktika jus mes protingesnes uz tuos vyrus  pamatisi su laiku ir graziai svelniai palenksi i savo puse.Sekmes tau  ir jei tau bus labai sunku rasyk i supermama tikrai palengves as is patirties jau sakau ir man buvo sunku  o dabar
Anamaze
2007 05 17, 09:34
QUOTE(virguliuke @ 2007 05 15, 22:19) Tikras saunuolis tavo vyras  Ech, kad visi tokie butu...  Jau keleta dienu mano vyras kazkoks netoks migdo mazyle vakare ir sianakt atsikele migdyti  .Tfu Tfu kad neisgasdinti
Maniškis rūpinasi  , matė, kad taip elgiasi jo sesers vyras, be to, gimus dvynukams turbūt kitos išeities nebuvo  . Mūsų dičkiams jau po 6 metus, tėtis tikrai daug su jais užsiima  , nors daugelį dalykų darome visa šeima: žvejojame, keliaujame ir t.t. Pripratome viską daryti kartu todėl, kad nebuvo šalia nieko, kas galėtų padėti, seneliai, močiutės toli, tai ir auginom savo jėgomis, o pripratimas, antras prigimimas
Musu tevelis tai kai grizta is darbo tai ir nebepaleidzia savo karalaites nuo ranku, bet naktimis prie jos keliuosi tik as...
QUOTE(dzhina @ 2007 05 17, 14:22) Musu tevelis tai kai grizta is darbo tai ir nebepaleidzia savo karalaites nuo ranku, bet naktimis prie jos keliuosi tik as...  pas mus ir panasiai  .vyras ilgai dirba tai grizes bega pas sunu.buna rytais uzsizaidzia ir i darba paveluoja  .kartais savaitgaliais abu i miska isvaziuoja pasivaiksciot,mamai leidzia pasivartyt lovoj  .o retkarciais ir naktimis keliasi. kai nescia buvau tai kazkaip nelabai reagavo  .bet greiciausiai tada kai pirmas paeme ant ranku savo suneli prabudo tas teviskasis jausmas .ligoninej kartu "gyveno",plove uzpakali pats  .negaledavo ilgiau palikt musu,atlekdavo pasiilges  .uztat mes tave teveli labai mylim
Aš tai labai džiaugiuosi savo vyru, stengiasi, kiek turi laiko su vaikais praleisti. Žaidžia, maitina, sauskelnes Aš jam bent kol kas jokių priekaištų neturiu.
|
|