Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar vyras rūpinasi vaiku?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
patrakusi
Nu gražu skaityti apie supertėčius.. thumbup.gif Ex, daugiau tokių... verysad.gif
zaja
Tingi.
Paprasytas padaro, bet turi PAPRASYTI.
Eksperimento delei keleta dienu neprasiau nieko padet, tai jis ir nepriejo prie to naujagimio verysad.gif
olega
labai liudna turetu buti, jeigu vyras saltai reguoja i savo kudiki. Manau, visas rupestis turetu but per puse.
citroen
Rupinasi savo atzalele, o kaip kitaip?
Raigra
Musu tetis superinis thumbup.gif
Padeda viskuom, labai myli maziuke. Aciu jam labai labai. wub.gif
Asstule
Labai rupinasi mumis abiem thumbup.gif Dukryte tik pamato ji, is karto atsiranda sypsenele jos veiduke wub.gif
_Foxy_
Mano vyras tikrai labai rūpinasi mažyte, skiria Jai daug laiko ... Turime nuostabų Tėvelį thumbup.gif
renaciukas66666
na musu tevelis tai padeda,tik daznai buna pavarges,nes dirba sunku darba
Vijoka
Kai tik paprašau, tai daro viską: pamaitina, maudo, keičia sauskelnes, naktimis keliasi ir karts nuo karto išleidžia mane prasiblaškyti. Labiausiai patinka, kai dukrytei dainuoja wub.gif
Kristiniux
tiek pirmu, tiek antru labai rūpinasi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
azi
ir musu tetukas rupestingas wub.gif
_celeste
mūsų tetukas labai rūpinasi savo dukrele. turim supertėtį thumbup.gif:
|kyo
Be savo tetuko neisivaizduoju kaip butu reikeja susitvarkyti doh.gif Sitie menesiai po gimimo tai labai labai buvo palengvinti jo buvimu salia thumbup.gif
speciukai
taip rupinasi .Lopsiniu net prisiunte,net as sakiau kam reikia biggrin.gif
cererra
wub.gif saunuolis mutu tetis, jei kartai nebutu lb pavarges ir tinginiukas tai butu supertetukas ax.gif
kandaliza
labai rupinasi ir manimi ir mazulka thumbup.gif wub.gif
Miranda80
Kur jau nepasirupins savo princese biggrin.gif Aisku, "karaliene" irgi i uzribi nenustumta rolleyes.gif
aneta85
Naktim keliasi. Vakare i aerobika isleidzia, ar su draugem susitikt...ir esu rami, nes zinau, kad maziu pamaitins, sauskelnes pakeis...
tikius
maniskis rupinasi ne tik vaiku,bet ir mane palepinti laiko randa biggrin.gif
floridija
As ramia sazine iseinu savo reikalais, nes zinau, kad tevelis tinkamai pasirupins mazaja smile.gif
artita
labai wub.gif
visais be išimties..kadangi maitinam mišiniu, tai prie mažosios keliasi naktį, pamaitina wub.gif
saner
Rupinasi, tik nemegsta pampersu keisti:)
gajane
Labai rūpinasi bigsmile.gif . Mano reikalas buvo pamaitinti, nes pienelio jis neturi tongue.gif , o daugiau ir vaiku ir manimi ir namais rūpinosi vyriukas thumbup.gif .
*Lukro*
maniskis irgi rupinasi ne maziau nei as.kai zuikis dar buvo lelius nakti prie jo pamaitinti keldavausi as,nes jam i darba,tai leisdavau pamiegoti ax.gif taciau,kai grizdavo is darbo visa vakara jis karaliaudavo su vaiku,o as tada lekdavau laukan prasiblaskyti biggrin.gif dabr vaikas jau paauges,bet tikrai vienodai rupinames mirksiukas.gif su tokiu vyru tikrai nebijociau antro gimdyti ax.gif
jurackaaa
Saunus tie musu vyrai thumbup.gif drinks_cheers.gif
maniskis ir rupinasi labai smile.gif kartais nepasidalinam, kuris pampersiuka keisim, kuris rengsim smile.gif
kad tik taip ir toliau 4u.gif 4u.gif wub.gif
˜“ª¤Julija¤ª“I
Labai rūpinasi abiejomis ir pildo visas užgaidas-ant rankų,ant sprando,ant kelių mažiukė būna kiek nori biggrin.gif o mamytė-tiek kiek gali thumbup.gif
Mylimukeee
Drasiausiai mazyli palieku tetukui wub.gif nors nosyte ir ausytes isvalyt bijo biggrin.gif bet jei reiktu, tai aisku, kad susitvarkytu thumbup.gif
indrute84
turim dvieju men dvynukus, tetukas keliasi ir padeda visur ir viskuo kuom tik gali,kartais jis zino daugiau nei as,kruopsciau skaito visas instrukcijas klauso daktaro patarimu. dar negimus leliukam planavom aukle samdytis,bet tik jiem gimus isgaravo tos mintys kazkaip.
Renata N.
musu tetis gerai priziuri leliuka smile.gif drasiai palieku smile.gif
Dangiska
[quote=ssiimmaa,2007 03 24, 17:59]
na tiesiog grazu skaityti kokie superteciau auga biggrin.gif
gal atrodys kad as tik skundziuos, per daug reikalauju is to vyro, na bet ka jus apie tai manot ir patarkit ka kaip jus tokioj situacijoj elgtumetes..
penktadienis. vyras grizo pavarges kaip ir kasdien apie 20h. mes su vaikuciu namie, as kazkaip nekaip jauciuosi. turiu temperaturos. na jis grizo, atsigulo ir ziuri filma. sakau eik nusiprausti, ir uzkaisk valgyti (na koldunu, nieko rimto, sakytum nemokes, o cia tik vandeni uzkaisti..) sako - tuoj. po 5min vel priminiau, nes jau snaude. sako - tuoj. po to vel priminiau, nereaguoja, ziuriu miega. na as ji pajudinau, sakau eik darytis valgyti nusiprausk ir eik miegot jei jau pavarges. na bamnedamas nuejo, padare tu koldunu, t.y. uzkaite vandeni o likusi darba as pabaigiau, atejo, atsigulo i lova ir tiek ziniu. idek jam koldunu, uzdek grietines, pats nepasijudins. ir dar i tarpa vaikiuka paziurek nes jis bet kuria minute uzmiega. na nieko. pavalge - miega. sakau reiks maudyti maziuka. sako gerai, as pasnausiu, pasizadink. viskas kaip ir ok, kaip ir teisingai butu, na pavvarges, bet jau neduok dieve reikejo pazadinti. tai koki pusvalandi judinau kol pajuto, tada pradejo baubti kaip zveris kad nejudinkit manes atsokit visi. man temperatura kyla, vaikutis zirzia, nenoriu prie jo labai lysti kad neuzkresciau, beto labai silpna, kaulus lauzo, nenulaikau savo sunkenybes, zadinu vel brangiausiaji, tai dieve padek kad pradejo saukti, susisneketi neina, uzdengiau ranka burna kad nesauktu ir negasdintu maziuko, tai, na juokingai skamba, bet ikando i pirsta.. zinokit dar truputi ir galvojau kad ir per snuki gausiu.. sakau tai paskambink savo mamai kad atvaziuotu nes nesusitvarkysiu. tai gavau pati ir pasiskambinti, aciu dievui atvaziavo, nes jau prie zemes voliojaus nuo temperaturos.. ryte vaiksciojo susiraukes ir ant manes supykes, mazdaug as su tavim isvis neturiu ka sneketi.. tik idomu uz ka? juk pats pasake - pasizadink. dar pries tai kai sakau kuom tu geresnis kad gali ilsetis o as su temperatura negaliu? atsakymas - jis uzdirba pinigus.. supraskit, nedirbu - tai praktiskai ir zodzio seimoj neturiu. kaip dirbti kai toks kleckas ir dar mokslai nebaigti? na ka padarysi, neuzdirbu ant biliotenio tai ir sirgti negaliu..
ir kaip jus, mamos su superteciais elgtumete jei jusu svajoniu vyras, svajoniu tetis taip elgtusi? nes nebezinau nei ka bedaryti.. :verysad

Tu pinigu seimai labai daug uzdirbai ir ju uzdirbi labai daug kiekviena diena. Na tiesiog paskaiciuokim:
Isnesioti vaikiuka, t.y. syrogatine motina nuo 10 000 lt.
Aukle 5 lt/val, tai parai butu 120lt, o tavo buvimas salia vaiko mazu maziausiai kainuoja dvigubai,
Namu tvarkytoja/vireja dienai nuo 30 lt ir tai uz tokia suma butu sunkoka rasti
Tai nesigilinant i kitas detales lotuliukas.gif tavo dienos (nematomas) uzdarbis yra apie 150 lt, tai menesiui 4500, jei vaikiuka maitini pati tai dar menesiui tukstantuka pridek, zodziu sumele susidaro, dar ne kiekvienas vyras tokiu pinigus uzdibti gali mirksiukas.gif
afns78
atsakant i klausima temos galiu pasakyt kad tik maudidavo ir kartais pakeisdavo pamperi,buvo visada pavarges nuo darbo ,mokslo ir vaiko verksmo labai skaudejo pilvukas
_swaja_
musu tevelis yra thumbup.gif nuo pat pirmuju mazes gyvenimo akimirku,nepaleidzia jos is ranku smile.gif myluoja,valo,maudo,sauskelnes keicia ax.gif daro viska,ka tik gali,turetu pieno,tai ir to duotu lotuliukas.gif
gylyte
Na, mūsų tėvelis, tai pirmom dienom labai padėjo, ypač, kai savaitė po gimdymo man sukilo aukšta temperatūra. Tada ir naktį kėlėsi. Bet dabar, tai mažiau, maudė vaikelį tik 2 kartus ( mažyliui greit pusė metų) ir tai, aš šalia stovėti turėjau ir sakyt ką daryt, paduoti vieną ar kitą daiktą ir pan. Naktimis kėlėsi tik vieną kartą, tada kai susirgau. Bet visą kitą, tai negaliu skųstis - padeda man, ir sauskelnes pakeičia (labai džiugiasi, kai sauskelnėse neranda "rimto reikaliuko"), ir pamaitina, ir mane išleidžia ir į kirpyklą, ar į parodą, ar šiaip su draugėm susitikt (tik ne labai dažnai)
olguse
man vienai sunkoka, tetis nesivargina padeti sad.gif puse metu gyvenom su mano tevais, gal ir lengviau buvo, bent jau valgyt padaryta buvo, o db mes savarankiski tai man ir vaika ziuret ir namus taip pat! po darbo tetis pavarges, sugeba tik telika paziuret ir alaus isgerti. siaip, kaip zmogus jis neblogas, bet tikejausi, kad ir tevas bus geras.
September_Lady
Maniskis tai nera is tu superteciu g.gif na naktim jis atsikeldavo nori nenori, kai mazius verkdavo, ar maitint reikdavo, bet tik del to, kad negaledavo uzmigt "per mus" biggrin.gif yra keleta kartu ir nuramines naktim, kai jau as visai per para pora valandu gaudavau pamiegot, nes labai jau neramus pirmais menesiais buvo vaikis.
Pampersu tai niekada nekeisdavo, jei as budavau, nebent ten budavo tik sysiukas lotuliukas.gif
Siaip maniskis dirbdavo uzsieny ir kai grizdavo pas mus, jam dirbti nereikejo, tai isleisdavo mane i paskaitas, parduotuve ir pan.
Veliau kai pradejo dirbt LT, po darbo visada uzsiimdavo su vaiku pora valandu, o as susitvarkydavau namus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(olguse @ 2010 02 18, 19:09)
man vienai sunkoka, tetis nesivargina padeti sad.gif puse metu gyvenom su mano tevais, gal ir lengviau buvo, bent jau valgyt padaryta buvo, o db mes savarankiski tai man ir vaika ziuret ir namus taip pat! po darbo tetis pavarges, sugeba tik telika paziuret ir alaus isgerti. siaip, kaip zmogus jis neblogas, bet tikejausi, kad ir tevas bus geras.
*

Nereikia uzsileist schmoll.gif pacios taip islepinat savo vyrukus, taip ir turit unsure.gif buti su vaiku viisa diena, tai taip pat vargina, kaip ir bet koks darbas. Tegul pats pabando savaitgali pvz visa diena pabut vienas su vaiku, iseit su juo i lauka, paskui sutvarkyt namus, padaryti valgyt ir dar buti grazus ir mielas tau blink.gif
M.Rasele
Maniskis tai labai rupinasi vaiku. Ir pampersa pakeicia, nesvarbu koks jo turinys yra. As dar nesu vaiko maudziusi, cia jau tevelio rupestis.
Vakare kai grista is darbo, vaiku rupinasi tevelis, nesioja myluoja, zaidzia.
Nakti jis nesikelia prie vaiko, bet tai normalu, nes as keliuosi vaika maitinti, o jam keltis nera prasmes.. jis net dazniausiai negirdi kada vaikas nakti valgo.
Ir jis net geriau moka nuraminti verkianti vaika kartais nei as. galiu sakyti - super tevelis.
(Lelija)
Dukrytei metukai, pampersa keite tik du kartus per visą tą laiką. Viskuom aš rūpinuosi, ir valgyti gaminti, ir namus prižiūrėti, jo skudurus ismetytus rinkt ir mokesčius sužiūrėti ir pas daktarus vaiką vežti.Grįžta iš darbo baisiausiai pavargęs, net žodžio nepajėgia pratarti, pasirūpinti net savimi negali. Pietų neįsideda pats, kitą kartą net nevalgo kai laiko nėra. Vitaminus kišu po nosim,negeria, o kai prie butelio, tai pats pirmas. ir į pardę keliauju. Vaikas nuklykintas,kai grįžtu, nes verčia gulėt, pats nebepasijudina...O aš mat, nepavargstu.
Ir joks čia neišsiauklėjimas, būna dažnai valgyt padarydavo ir pardėj apipirkdavo. Bet apkiauto, gal pavargo nuo rutinos...jo šeimoj toks modelis, kad visus kampus mama laiko, tai nori taip visada ir gyvent...O aš noriu bent kartą pamiršt visus rūpesčius ir bent jau vonioj pagulėt ramiai be sąžinės griaužimo...
Aš suprantu, aš namie sėdžiu, mano darbas yra vaiką augint, bet juk yra TEVAS, juk turi mylėt, pažaist su vaiku, bent šiek tiek turi rūpėt...
jolitasam
gal teisybe yra kai sako, kad teciai auga kartu su vaiku.ne visiems tas teviskas instinktas prabunda su lyg vaiko gimimu.o ir mes moterys linkusios juos palepinti...pagailim po darbo dienos, nors pacios kaip issunktos citrinos bunam.maniskis stengiasi, priziuri mazaja, jei reikia man kur isbegt.pilnai juo pasitikiu, nereikia kiekviena kart prasyt mociutes kad priziuretu vaika.aisku kartais sukas mintys: ar gerai nupraus, ar pampersa teisingai pakeis ir t.t.leiskime vyrams buti savarankiskesniem ir jie tikrai daug greiciau ismoks tuos moteriskus dalykus, kuriuos mes darome kasdien likusios su vaikais.
slyva
Rupinasi, o kaip gi biggrin.gif Ir nakti atsikelia kai reikia, ir pampersus pakeicia, ir maudom... Kitaip net negaleciau isivaizduoti tongue.gif
Ir tikrai, suprantu, kaip sunku turetu buti toms, kuriu vyrai tik pampersa karta kita yra pakeite... Nors dazniausiai vyrams taip ir buna - kai jau vaikas paauga ir susikalbet eina, tada prabunda tevystes jausmas ir auklet jau reikia biggrin.gif
teilor
mano vyras is pat pradziu nelabai rupinosi vaiku,bet laikui begant vis dazniau ir zaidzia ir maudo.
burbuliukas9
saunu, kad yra tokiu nuostabiu teciu, kurie taip stropiai rupinasi savo atzalelemis, bet deja musu tetis nera is tu,,,
luckyme
musu tetis tik mloniaja dali uzsiima tongue.gif zaidzia,uzmigdo,na nakti kai reikdavo panesiodavo kad atsirugtu,dalyvauja kur grazu,bet nepykstu,geriau nors tiek nei isvis nieko ax.gif
**karina**
na mano vyras nera is tu kuris pats pasisiulys padeti, ar pabuti su dukryte, o apie pamperso keitima isvis nei kalbos negali but schmoll.gif bet va kai jau dabar dukryte pati vaiksto, zaidze, begalo myli teti ir tik isgirdus kad tete gryzo is darbo saukia tete ir bega prie suru, tai dbar jau jam idomu su ja uzsiimt, ir vis dazniau jie zaidzia, valgo.....
Lietinga Diena
Na mūsų tėtis labai rūpinasi vaikais, mažyliui ir sauskelnes keičia, maudo, skalbia jo rūbelius, lygina....žodžiu daro viską, ką ir aš, tik nemaitina, nors jei galėtų ir tą darytų biggrin.gif
gingizė
mano vyras gal net per daug rupinasi-po to moraliskai issenka,pergyvena del ju-o jie naudojasi jo silpnumu ir visaip ji engia lotuliukas.gif
ilonytė
Mūsų tetis irgi geras, myli abu vaikus. Kai sūnus gimė, tai labai mažai buvo, nes dirbo. Neėmė ant rankų ilgai, nes bijojo, kad sulaužys. O dabar dažniau namie, tai ir numaudyt padeda, ir panešioja, ir naktį paramina, kol aš mišinuką padarau. Nesiskundžiu. Ir mane į miestą su reikalais ar šiaip paleidžia. Ir paguodžia, kai depresijon puolu nuo nuovargio, ir kavos padaro. Tik pamprsų dar nekeitė. Bet nieko, spės ir šitą malonumą išbandyt.
Miracle_mira
Musu tetukas taip pat mielai rupinasi suneliiu, daro viska ka tik reikia, ner jam baisu nei pampersus keist, nei dar ka daryti smile.gif padeda man ir as jam uz tai labai dekinga wub.gif
Ingusia31
A musu tetukas matyt pats geriausias wub.gif Kadangi as maitinu pati, tai daugiausia rupinuos nati tik maitinimu. Tetukas ypac rupinas kad mama butu pailsejus ir pienelio visada turetu, todel anksti ryte abu su jau budinejancia socia dukrele iskart iseina i kita kambari draugauti ir palieka mama miegoti ramiai iki sekancio maitinimo wub.gif Dienos metu mama dukryte gauna praktiskai tik tada kai reikia maitinti ar aprengti i lauka, musu tetukas visada dukryte i lauka veza ir priziuri kai mama namuose tvarkos, maudo, keicia sauskelnes ir siaip randa bendra kalba 4u.gif Kaip gaila kad tevelis su mumis gali tik menesiuka taip dziaugtis unsure.gif ale lauksim uztat kasdien gryztancio is darbelio wub.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.