Padeda su uzsidegimu,burbejimu,isvis tingi?
Temoje ka gavote dovanu is vyro po gimdymo nuejom moterys i sona ir pradejom skustis vyru elgesiu...Tai sumasciau nauja tema,kaip teveliai elgesi?
Padeda su uzsidegimu,burbejimu,isvis tingi?
ech,kad maniskis butu keliasis nakti...
dar nesenei tik pagimdžiau, bet maniškis pakolkas keliasi naktį, kai keičiu sauskelnes jas išneša ir laukia kol pamaitinsiu tam kad atrauginti mažę (bet jau 2 naktis taip gražiai per tą pusvalanduką nulūžta kad gaila man jį kelti). Dienomis vėl: jei nerami nešioja (naktim taip pat liepia man miegoti o pats su mažiuke ant rankų) prausia veiduką, valo nosytę, ausytes. laksto n kartų į parduotuvę tai to tai ano- vis nesusiperku visko ko reik. Išplauna rankomis mažiukės rūbelius (aš tik 2 kartus ploviau) Tik va neįkalbu sauskelnes keist ir užpakaliuką plauti- jam baisu, kaip aš tą mažiukę laikau virš kriauklės viena ranka. dar padeda maudyti. Dar kas dieną plauna grindis, kad kuo mažiau dulkių mažiukė prisikvėpuotų ir t.t.t.t.t net nepamenu visko. Myli jis savo mažę, o ir pakolkas nepaprastai panaši ji į jį kai buvo kūdikis
na jei suknerkia tai aš net atsikelt nespėju, o jis jau prie lovytės. QUOTE(Klepesova @ 2007 03 21, 10:22) dar nesenei tik pagimdžiau, bet maniškis pakolkas keliasi naktį, kai keičiu sauskelnes jas išneša ir laukia kol pamaitinsiu tam kad atrauginti mažę (bet jau 2 naktis taip gražiai per tą pusvalanduką nulūžta kad gaila man jį kelti). Dienomis vėl: jei nerami nešioja (naktim taip pat liepia man miegoti o pats su mažiuke ant rankų) prausia veiduką, valo nosytę, ausytes. laksto n kartų į parduotuvę tai to tai ano- vis nesusiperku visko ko reik. Išplauna rankomis mažiukės rūbelius (aš tik 2 kartus ploviau) Tik va neįkalbu sauskelnes keist ir užpakaliuką plauti- jam baisu, kaip aš tą mažiukę laikau virš kriauklės viena ranka. dar padeda maudyti. Dar kas dieną plauna grindis, kad kuo mažiau dulkių mažiukė prisikvėpuotų ir t.t.t.t.t net nepamenu visko. Myli jis savo mažę, o ir pakolkas nepaprastai panaši ji į jį kai buvo kūdikis na jei suknerkia tai aš net atsikelt nespėju, o jis jau prie lovytės. kaip grazu... Mano vyras irgi padeda suneli auginti. Kur noriu islekiu, paleidzia be problemu, jei reikia. Maudo jis, keicia pampersus, maitina, buciuoja
na maniskis kartais pazaidzia su mergyte panesioja lovyteje pamigdo...
Maniskis man labai padeda priziureti maziuke, kartais keliasi naktimis, bet as jam nelabai leidziu keltis, nes noriu kad gerai issimiegotu pries darba, o savaitgaliais tai leidziu. Daznai mane isleidzia kur as noriu eiti
man toks klausimas iskilo:
QUOTE(ssiimmaa @ 2007 03 21, 20:07) man toks klausimas iskilo: taigi aš visai nesenei pagimdžiau QUOTE(ssiimmaa @ 2007 03 21, 19:07) man toks klausimas iskilo: maniskis irgi dirba sunkiai, bet gi yra tam kelios iseigines, pailsejes truputi man padeda
Na, kol mūsų mažylis mažiukas buvo, tai vyrui kaip supratau, buvo kažkas panašaus į pogimdyvinę depresiją.Jis lyg ir norėdavo su juo užsiimti, lyg ir bijodavo, kol vieną dieną gražiai su juo pašnekėjau, ko gero tai padėjo, išleidžia iki parduotuvės, ir maudyt padeda ir namus aptvarko, jei valgyt nespėju padaryt, tai pats pasidaro ir dar man padaro, naktim ne visada(kartais negirdi
QUOTE(Moncike @ 2007 03 22, 12:51) Na, kol mūsų mažylis mažiukas buvo, tai vyrui kaip supratau, buvo kažkas panašaus į pogimdyvinę depresiją.Jis lyg ir norėdavo su juo užsiimti, lyg ir bijodavo, kol vieną dieną gražiai su juo pašnekėjau, ko gero tai padėjo, išleidžia iki parduotuvės, ir maudyt padeda ir namus aptvarko, jei valgyt nespėju padaryt, tai pats pasidaro ir dar man padaro, naktim ne visada(kartais negirdi na tai turejai rimtai ir agumentuotai pasneketi, kad po pokalbio taip pasikeite. Saunuole
gera girdte tokias istorijas
Nuo pat pirmu minuciu vyras padeda rupintis dukrele, nors jau daba kai mes jau dideles aptingo tevelis
ot gera tema
va, galiu ir as pasigirti. Tevelis keliasi nakti, ryte isleidzia mane i paskaitas, o po pietu eina i darba (turi tris). Musu situacija gana sudetinga, nes nera mociuciu, kurios vaika padetu augint, tai dviese vienas kita paramstydami auginam savo stebukleli
Mano vyras ,tai rūpinosi iškart,mat gimdymas buvo komplikuotas ir po jo gana ilgai teko gulėti lovojo.Tai vyras labai rūpinosi tiek vaiku ,tiek manimi.
na tiesiog grazu skaityti kokie superteciau auga
gal atrodys kad as tik skundziuos, per daug reikalauju is to vyro, na bet ka jus apie tai manot ir patarkit ka kaip jus tokioj situacijoj elgtumetes.. penktadienis. vyras grizo pavarges kaip ir kasdien apie 20h. mes su vaikuciu namie, as kazkaip nekaip jauciuosi. turiu temperaturos. na jis grizo, atsigulo ir ziuri filma. sakau eik nusiprausti, ir uzkaisk valgyti (na koldunu, nieko rimto, sakytum nemokes, o cia tik vandeni uzkaisti..) sako - tuoj. po 5min vel priminiau, nes jau snaude. sako - tuoj. po to vel priminiau, nereaguoja, ziuriu miega. na as ji pajudinau, sakau eik darytis valgyti nusiprausk ir eik miegot jei jau pavarges. na bamnedamas nuejo, padare tu koldunu, t.y. uzkaite vandeni o likusi darba as pabaigiau, atejo, atsigulo i lova ir tiek ziniu. idek jam koldunu, uzdek grietines, pats nepasijudins. ir dar i tarpa vaikiuka paziurek nes jis bet kuria minute uzmiega. na nieko. pavalge - miega. sakau reiks maudyti maziuka. sako gerai, as pasnausiu, pasizadink. viskas kaip ir ok, kaip ir teisingai butu, na pavvarges, bet jau neduok dieve reikejo pazadinti. tai koki pusvalandi judinau kol pajuto, tada pradejo baubti kaip zveris kad nejudinkit manes atsokit visi. man temperatura kyla, vaikutis zirzia, nenoriu prie jo labai lysti kad neuzkresciau, beto labai silpna, kaulus lauzo, nenulaikau savo sunkenybes, zadinu vel brangiausiaji, tai dieve padek kad pradejo saukti, susisneketi neina, uzdengiau ranka burna kad nesauktu ir negasdintu maziuko, tai, na juokingai skamba, bet ikando i pirsta.. zinokit dar truputi ir galvojau kad ir per snuki gausiu.. sakau tai paskambink savo mamai kad atvaziuotu nes nesusitvarkysiu. tai gavau pati ir pasiskambinti, aciu dievui atvaziavo, nes jau prie zemes voliojaus nuo temperaturos.. ryte vaiksciojo susiraukes ir ant manes supykes, mazdaug as su tavim isvis neturiu ka sneketi.. tik idomu uz ka? juk pats pasake - pasizadink. dar pries tai kai sakau kuom tu geresnis kad gali ilsetis o as su temperatura negaliu? atsakymas - jis uzdirba pinigus.. supraskit, nedirbu - tai praktiskai ir zodzio seimoj neturiu. kaip dirbti kai toks kleckas ir dar mokslai nebaigti? na ka padarysi, neuzdirbu ant biliotenio tai ir sirgti negaliu.. ir kaip jus, mamos su superteciais elgtumete jei jusu svajoniu vyras, svajoniu tetis taip elgtusi? nes nebezinau nei ka bedaryti.. :verysad QUOTE(godos mama @ 2007 03 22, 14:43) gera girdte tokias istorijas hmmm, godutes mamyte, airijoje... gal mes pazistamos? QUOTE(ssiimmaa @ 2007 03 24, 16:59) na tiesiog grazu skaityti kokie superteciau auga gal atrodys kad as tik skundziuos, per daug reikalauju is to vyro, na bet ka jus apie tai manot ir patarkit ka kaip jus tokioj situacijoj elgtumetes.. penktadienis. vyras grizo pavarges kaip ir kasdien apie 20h. mes su vaikuciu namie, as kazkaip nekaip jauciuosi. turiu temperaturos. na jis grizo, atsigulo ir ziuri filma. sakau eik nusiprausti, ir uzkaisk valgyti (na koldunu, nieko rimto, sakytum nemokes, o cia tik vandeni uzkaisti..) sako - tuoj. po 5min vel priminiau, nes jau snaude. sako - tuoj. po to vel priminiau, nereaguoja, ziuriu miega. na as ji pajudinau, sakau eik darytis valgyti nusiprausk ir eik miegot jei jau pavarges. na bamnedamas nuejo, padare tu koldunu, t.y. uzkaite vandeni o likusi darba as pabaigiau, atejo, atsigulo i lova ir tiek ziniu. idek jam koldunu, uzdek grietines, pats nepasijudins. ir dar i tarpa vaikiuka paziurek nes jis bet kuria minute uzmiega. na nieko. pavalge - miega. sakau reiks maudyti maziuka. sako gerai, as pasnausiu, pasizadink. viskas kaip ir ok, kaip ir teisingai butu, na pavvarges, bet jau neduok dieve reikejo pazadinti. tai koki pusvalandi judinau kol pajuto, tada pradejo baubti kaip zveris kad nejudinkit manes atsokit visi. man temperatura kyla, vaikutis zirzia, nenoriu prie jo labai lysti kad neuzkresciau, beto labai silpna, kaulus lauzo, nenulaikau savo sunkenybes, zadinu vel brangiausiaji, tai dieve padek kad pradejo saukti, susisneketi neina, uzdengiau ranka burna kad nesauktu ir negasdintu maziuko, tai, na juokingai skamba, bet ikando i pirsta.. zinokit dar truputi ir galvojau kad ir per snuki gausiu.. sakau tai paskambink savo mamai kad atvaziuotu nes nesusitvarkysiu. tai gavau pati ir pasiskambinti, aciu dievui atvaziavo, nes jau prie zemes voliojaus nuo temperaturos.. ryte vaiksciojo susiraukes ir ant manes supykes, mazdaug as su tavim isvis neturiu ka sneketi.. tik idomu uz ka? juk pats pasake - pasizadink. dar pries tai kai sakau kuom tu geresnis kad gali ilsetis o as su temperatura negaliu? atsakymas - jis uzdirba pinigus.. supraskit, nedirbu - tai praktiskai ir zodzio seimoj neturiu. kaip dirbti kai toks kleckas ir dar mokslai nebaigti? na ka padarysi, neuzdirbu ant biliotenio tai ir sirgti negaliu.. ir kaip jus, mamos su superteciais elgtumete jei jusu svajoniu vyras, svajoniu tetis taip elgtusi? nes nebezinau nei ka bedaryti.. :verysad hmmm, godutes mamyte, airijoje... gal mes pazistamos? duočiau velnių QUOTE(Isila @ 2007 03 24, 18:35) duočiau velnių as sakau keiciames, paziureciau ar savaite bent istemptum, nes jei kur i koki klases susitikima isleidzia vakare, kai iseinu apie 9h tarkim, o 12h jis jau skambina kada tu grisi vaikis rekia klykia nezinau ko nori! susinervines visas, ir negali isbuti nei vakaro vieno su juo, o kaip kazi isbutu visa savaite. tai siule, sako davai keiciames, bet kad man ne maziau 1500Lt parnestum. matai, dar ir ikainius uz savo sunaus dabojima nurodines. jis skolu dar is jaunystes prisidirbes, o as matai dirbsiu ir dar ne maziau 1500, kad jam skolas mokeciau. graziausiai. pries kaledas isejo is vienos darbovietes, tai iki sausio pabaigos nedirbo. sakytum vaikiuka pades priziureti, kiti juk specialiai pasiema atostogu.. o as turejau akademines pasimti ir mesti mokslus visus paskutiniam kurse, nors ponas kaip ir be darbo sedejo, o vaikiuko kam priziureti nebuvo... QUOTE(ssiimmaa @ 2007 03 24, 18:43) as sakau keiciames, paziureciau ar savaite bent istemptum, nes jei kur i koki klases susitikima isleidzia vakare, kai iseinu apie 9h tarkim, o 12h jis jau skambina kada tu grisi vaikis rekia klykia nezinau ko nori! susinervines visas, ir negali isbuti nei vakaro vieno su juo, o kaip kazi isbutu visa savaite. tai siule, sako davai keiciames, bet kad man ne maziau 1500Lt parnestum. matai, dar ir ikainius uz savo sunaus dabojima nurodines. jis skolu dar is jaunystes prisidirbes, o as matai dirbsiu ir dar ne maziau 1500, kad jam skolas mokeciau. graziausiai. pries kaledas isejo is vienos darbovietes, tai iki sausio pabaigos nedirbo. sakytum vaikiuka pades priziureti, kiti juk specialiai pasiema atostogu.. o as turejau akademines pasimti ir mesti mokslus visus paskutiniam kurse, nors ponas kaip ir be darbo sedejo, o vaikiuko kam priziureti nebuvo...
tas musu sedejimas prie teliko - as sedziu ir nieko nematau nes uzsiimu su mazuoju (labai jau dirglus nervingas ir daug demesio reikalaujantis), o jis sedi ziuri tv, ir miega. ziuredamas miega. o pasisneketi su juo neimanoma.. arba tyli, o as varau monologa, kai paprasau kad pasakytu ka sako neturiu ka pasakyti, arba musu kalbejimasis tai rekimas, nes "as ji uzknisu su savo nesamones prisiskaicius visokiu supermamu..."
ssiimmaa Na kaip sakoma turi vyrą kokį nori!Draugavote matei kaip jis elgiasi?Nereikia tikėtis,kad gimus vaikui vyras daugiau nieko neveiks tik juo rūpinsis?(Būna,bet retai) O jis kažkiek padedaTas jo pasakymas pažadink,tai žinai jis pasakė tik taip ,kad tu atstotum nuo jo,nes tada būtum pradėjusiu bambėti(žinau iš patirties)
Vaikas irzlus nes tu pikta ir pavargusi,jaučia vaikutis tavo nuotaiką. Pakalbėkit su vyrų toliau taip tęstis juk negali?
jeigu gryzes vyras is po darbo prisedes uzsnusta...isivaizduokit, koks jis pavarges... cia as siaip, is savo praktikos
Mano vyras nei su pirmu, nes su antra dukra dabar nepabuna. Kai tik iseinu, iskart skambutis- rekia. Jau net ir telefona baisu kelt. Sako vaziuojam visur kartu su vaikais....Aisku jam patogu. Tik ne man. Bet gerai cia buvo parasyta, juk reikejo ziuret kai draugavom, bet tada viskas buna puiku ir net negali isivaizduoti ar budamas tevu jis myles vaikus ir pades juos auginti.
Pirma vaika ir maudem ir mankstinom kartu, o dabar kai musu santykiai paslije, tai su dukra beveik ir neuzsiima. Taip ir gyvenu, beveik viska tempiu ant savo peciu...tik nerzinau ar ilgai... QUOTE(sonia @ 2007 03 24, 21:32) Mano vyras nei su pirmu, nes su antra dukra dabar nepabuna. Kai tik iseinu, iskart skambutis- rekia. Jau net ir telefona baisu kelt. Sako vaziuojam visur kartu su vaikais....Aisku jam patogu. Tik ne man. Bet gerai cia buvo parasyta, juk reikejo ziuret kai draugavom, bet tada viskas buna puiku ir net negali isivaizduoti ar budamas tevu jis myles vaikus ir pades juos auginti. Pirma vaika ir maudem ir mankstinom kartu, o dabar kai musu santykiai paslije, tai su dukra beveik ir neuzsiima. Taip ir gyvenu, beveik viska tempiu ant savo peciu...tik nerzinau ar ilgai... Pap QUOTE(sonia @ 2007 03 24, 21:32) Aisku jam patogu. Tik ne man. Bet gerai cia buvo parasyta, juk reikejo ziuret kai draugavom, bet tada viskas buna puiku ir net negali isivaizduoti ar budamas tevu jis myles vaikus ir pades juos auginti. Pirma vaika ir maudem ir mankstinom kartu, o dabar kai musu santykiai paslije, tai su dukra beveik ir neuzsiima. Taip ir gyvenu, beveik viska tempiu ant savo peciu...tik nerzinau ar ilgai... butent. juk manau jei jis draugaujant pasirodytu toks, koks yra dabar, kazi ar kuri sutiktu su tokiu kurti seima, tuo labiau auginti vaikus... maniskis labai stengesi, labai daug rode demesio, ilgai del manes kovojo, kol galu gale pasieke taip issvajotaja savo mergaite.. o dabar?.. tik nesakykit gal pasistenk buti vel ta issvajota mergaite nes patikekit jau bilekiek bilekaip stengiausi. o isgirdus jo zodzius kai susipykom - nu ar negali tu nusizemint ir patyleti. NUSIZEMINT. nemanau kad apskritai santykiuose yra normalu vienas kita zeminti. beto jo nuomone - kiek BOBU uzsiaugina vaikus pacios vienos ir nenumirta, o tu cia kazkokias audras keli! na atsiprasau, jei gyvenant su vaiko tevu turiu auginti vaika kaip visos vienisos mamos, tai jau geriau ir buti vienisai mamai, bent zinosiu kad nera salia gulincio slunkiaus, kuriam nusispjauti tiek ant vaiko tiek ant manes. suprantu - pavarges. o ar jis bent kada supranta kad vaiku auginimas ne atostogos??
mano vyras tai nuo pat gimimo rupinasi mayle net nakti keldavosi prie vaiko atnesdavo man kad pamaitinciau nes buvo komplikuotas gimdymas kai sirgdavo ir net dabar kai naktimis blogai miega visada paima ant ranku pamiluoja pasupuoja jei reikia. net ir manimi rupinosi nes as beveik nieko negalejau daryti o dabar kai laukiuosi antro taip pat rupinasi tiek manimi tiek musu mazyle
Vat neįsivaizduoju kaip vyrai nepadeda savo vaikelio auginti
QUOTE(ssiimmaa @ 2007 03 24, 20:22) butent. juk manau jei jis draugaujant pasirodytu toks, koks yra dabar, kazi ar kuri sutiktu su tokiu kurti seima, tuo labiau auginti vaikus... maniskis labai stengesi, labai daug rode demesio, ilgai del manes kovojo, kol galu gale pasieke taip issvajotaja savo mergaite.. o dabar?.. tik nesakykit gal pasistenk buti vel ta issvajota mergaite nes patikekit jau bilekiek bilekaip stengiausi. o isgirdus jo zodzius kai susipykom - nu ar negali tu nusizemint ir patyleti. NUSIZEMINT. nemanau kad apskritai santykiuose yra normalu vienas kita zeminti. beto jo nuomone - kiek BOBU uzsiaugina vaikus pacios vienos ir nenumirta, o tu cia kazkokias audras keli! na atsiprasau, jei gyvenant su vaiko tevu turiu auginti vaika kaip visos vienisos mamos, tai jau geriau ir buti vienisai mamai, bent zinosiu kad nera salia gulincio slunkiaus, kuriam nusispjauti tiek ant vaiko tiek ant manes. suprantu - pavarges. o ar jis bent kada supranta kad vaiku auginimas ne atostogos??
Mūsų tėtis dirba užsienyje ir kai pagimdžiau buvo grįžęs trim savaitėm. Labai norėjo padėti, bet bijojo vaiką ant rankų paimti
Ssiimmaa situacija tai jau atskira tema: jei man vyras pabandytų pasakyti, kad jis pinigus uždirba... o aš maždaug nieko nedarau QUOTE(ssiimmaa @ 2007 03 24, 20:01) tas musu sedejimas prie teliko - as sedziu ir nieko nematau nes uzsiimu su mazuoju (labai jau dirglus nervingas ir daug demesio reikalaujantis), o jis sedi ziuri tv, ir miega. ziuredamas miega. o pasisneketi su juo neimanoma.. arba tyli, o as varau monologa, kai paprasau kad pasakytu ka sako neturiu ka pasakyti, arba musu kalbejimasis tai rekimas, nes "as ji uzknisu su savo nesamones prisiskaicius visokiu supermamu..." pasiskaičius ssimmoos pasiakymus, štai ką norėčiau parašyti.... jeigu matai, kad žmogus sminga iš nuovargio, žadinti ar balamutinti tikrai nereikia ar tikėtis, kad jis tuoj pabus ir puls pagelbėti...jeigu pati tuo metu jautiesi blogai imi ir skambini jo mamai, ji ateis pagelbės, galėsi ir tu pati tuo pačiu pasiilsėti...vyras tegu pamiega...aš tiesiog žinau pagal save, ką reiškia, kada smingi iš nuovargio, tiesiog atsijungi...tada būni labai suirzus, kada tave žadina....nesakau, kad jis teisuolis geruolis ir panašiai..tiesiog protingiau būtų paliktį tokį pavargusį žmogų ramybėje, išsimiegos kitaip reaguos į prašymą padėti, o gal ir pats pasisiūlys šiaip šeimoje abudu turi būti pakankamai sąmoningi, kad palaikytų viens kitą...visi mes ir susergam, ir nuskalam darbe ar moksle, visiems mums reikia poilsio...kai tai atsitinka abiems vienu metu, tai reikia kreiptis pagalbos, jeigu nėra senelių, tai yra auklės...keliom dienom duoti jums poilsio auklė tikrai brangiai nekainuos... ir dar...kad mama neišprotėtų tarp keturių sienų nedirbdama ir būdama namie su vaikučiu reikia kokios nors kitos veiklos..dauguma užsiima mokslu..sako viena kitam netrukdo QUOTE(Limcamca @ 2007 03 26, 10:54) Bet aš tavo vietoje, pavaryčiau tą vieną vienintelį monologą ir užtilčiau kelioms dienoms, prieš tai paprašiusi rimtai pagalvoti apie mano žodžius. Na, užtilti tai nereiškia, apie nieką nekalbėti, o tiesiog apie tai, ko paklausia. Ir daugiau nė žodžio. Sukasčiau dantis ir tvarkyčiausi. Jei nepadėtų, galvočiau rimtesnį žingsnį kokį.. Papildyta: QUOTE(Ferrari @ 2007 03 26, 14:11) Mūsų tėtis dirba užsienyje ir kai pagimdžiau buvo grįžęs trim savaitėm. Labai norėjo padėti, bet bijojo vaiką ant rankų paimti Ssiimmaa situacija tai jau atskira tema: jei man vyras pabandytų pasakyti, kad jis pinigus uždirba... o aš maždaug nieko nedarau saunuolis tetukas! o ta mintis apie atskira alga man irgi Papildyta: QUOTE(Euforija @ 2007 03 26, 14:47) pasiskaičius ssimmoos pasiakymus, štai ką norėčiau parašyti.... jeigu matai, kad žmogus sminga iš nuovargio, žadinti ar balamutinti tikrai nereikia ar tikėtis, kad jis tuoj pabus ir puls pagelbėti...jeigu pati tuo metu jautiesi blogai imi ir skambini jo mamai, ji ateis pagelbės, galėsi ir tu pati tuo pačiu pasiilsėti...vyras tegu pamiega...aš tiesiog žinau pagal save, ką reiškia, kada smingi iš nuovargio, tiesiog atsijungi...tada būni labai suirzus, kada tave žadina....nesakau, kad jis teisuolis geruolis ir panašiai..tiesiog protingiau būtų paliktį tokį pavargusį žmogų ramybėje, išsimiegos kitaip reaguos į prašymą padėti, o gal ir pats pasisiūlys šiaip šeimoje abudu turi būti pakankamai sąmoningi, kad palaikytų viens kitą...visi mes ir susergam, ir nuskalam darbe ar moksle, visiems mums reikia poilsio...kai tai atsitinka abiems vienu metu, tai reikia kreiptis pagalbos, jeigu nėra senelių, tai yra auklės...keliom dienom duoti jums poilsio auklė tikrai brangiai nekainuos... ir dar...kad mama neišprotėtų tarp keturių sienų nedirbdama ir būdama namie su vaikučiu reikia kokios nors kitos veiklos..dauguma užsiima mokslu..sako viena kitam netrukdo aciu labai visoms patarejoms! QUOTE(sonia @ 2007 03 24, 20:32) Mano vyras nei su pirmu, nes su antra dukra dabar nepabuna. Kai tik iseinu, iskart skambutis- rekia. Jau net ir telefona baisu kelt. Sako vaziuojam visur kartu su vaikais....Aisku jam patogu. Tik ne man. Bet gerai cia buvo parasyta, juk reikejo ziuret kai draugavom, bet tada viskas buna puiku ir net negali isivaizduoti ar budamas tevu jis myles vaikus ir pades juos auginti. Pirma vaika ir maudem ir mankstinom kartu, o dabar kai musu santykiai paslije, tai su dukra beveik ir neuzsiima. Taip ir gyvenu, beveik viska tempiu ant savo peciu...tik nerzinau ar ilgai... Žinoma,kad neilgai iki tam tikros savo kantrybės ribos! QUOTE(ssiimmaa @ 2007 03 24, 21:22) butent. juk manau jei jis draugaujant pasirodytu toks, koks yra dabar, kazi ar kuri sutiktu su tokiu kurti seima, tuo labiau auginti vaikus... maniskis labai stengesi, labai daug rode demesio, ilgai del manes kovojo, kol galu gale pasieke taip issvajotaja savo mergaite.. o dabar?.. tik nesakykit gal pasistenk buti vel ta issvajota mergaite nes patikekit jau bilekiek bilekaip stengiausi. o isgirdus jo zodzius kai susipykom - nu ar negali tu nusizemint ir patyleti. NUSIZEMINT. nemanau kad apskritai santykiuose yra normalu vienas kita zeminti. ... Na taip sunku,kad taip kalba ir elgiasi Tavo mylimas žmogus.Aš ir galiu patarti kuo daugiau išsikalbėti neužsidaryti savyje. Sėkmės!
manau vyras pereme savo tevo ivaizdi ir ji sekmingai vaidina...nes kitaip neisvaizduoja ka reiskia buti tevus/vyru.
sveikos,na mano vyras man visai nepadeda,o kad naktimis keltusi as tik pasvajoti galiu,nei dienos metu su ja nebuna nei nakti,pas ji toks mastymas as seima islaikau o tu vaika augini,net mergaite pas ji nevisalaik buna.
maniskis irgi ne karto nesikele nakti,pati irgi retai(papa i burna ir miega toliau mudu su lelkium arba jis zaidiza sau vienas kol uzmiega vel).
siaip buna su mazius daznai pampersa keite tik kai sirgau,bet pats pamaitina,pazaidzia aprengia paziuri.
Paprastom dienom pagalbos kaip ir nesulaukiu, o savaitgalį leidžia man patinginiauti
QUOTE(linksmute2 @ 2007 03 27, 10:54) sveikos,na mano vyras man visai nepadeda,o kad naktimis keltusi as tik pasvajoti galiu,nei dienos metu su ja nebuna nei nakti,pas ji toks mastymas as seima islaikau o tu vaika augini,net mergaite pas ji nevisalaik buna. puikiai tave suprantu nes maniskis irgi niekuo nepadeda.atseit laukia kol bus didele kad susisneket iseitu
Maniškis tai amžinai darbais apsikrovęs:ryte, kai išvažiuoja, sūnelis dar būna neprabudęs,o grįžta tada, kai mažius jau miegelio ruošiasi.Bet naktimis tai visada kartu pašokstame prie lovytės.Ir šiaip, kai tik paprašau pažiūrėti, niekada neatsako
As negaliu skustis savo "tetuku",net didziuojuosi juo.Kaip stipriai jis ju norejo,taip ir uzsiima.Daug dirba,tai kartais matau kad per daug pavarges,vistiek ju neatstumia,bet tada as pati stengiuos su jais uzsiimti.Graudziai juokinga ziureti kaip jis gryzes is darbo valgo vakariene
Ir naktimis keliasi,ir ryte 6 val padaro misineli maziukui(pries iseidamas i darba),ir siaip pabuna su lialkom,kai as kur noriu... Tik va,SAUSKELNIU nekeicia.Yra pakeites tik pora kartu,kritiniu atveju...kai manes salia nebuvo...ir viskas liejos per krastus... Tikrai nesakau,kad viskas idealu,bet jis stengiasi ir tai as ivertinu Papildyta: ...ir daznai sako:-as nenoriu,kad jie uzaugtu!Noriu,kad jie visada butu tokie mazuciai...-
As tuomet turiu didziuotis savo vyru, jis nuo pat gimimo nakti keliasi pakeist pampersa, ir tuomet atnesa man pamaitinti , ryte misinuka padaro, pakeicia pampersa, ir tada eina i darba, gryzes is darbo visa vakara jis uzsiima su mazaja, ir maudo ir zaidzia kiek imanoma su dvieju menesiu leliuku, o as galiu skirti laiko sau, kazkaip kitaip net neisivaizduoju. O smagiausiai tai, kad niekada nereikejo jo skatinti ar prasyti kazka man padeti, pas mus tai kaip ir suprantamas dalykas, uk abieju vaikelis, abu ir turime rupintis
Ech, o as prisijungsiu prie tu mamyciu, kurios vaikelius augina "vienos".
Mano vyras sauskelniu keisti nemoka (net nebande), kai tik mergyte pravirksta, pradeda panikuot (tipo, vaikas nori valgyt) ir ieskot sveikatos problemu.. I parduotuve nueit negali, nes nezino, ka pirkti: reikia iki smulkmenu nurodyti produkta. Valgyt pasisildyti ir kambariu sutvarkyti negali, nes cia BOBU darbas. As jau nusispjoviau, sakiau, kada nors gyvenime atsigriebsiu, bet kartais nervai neatlaiko, tai baruosi Manau, cia kaltas auklejimas, mat pas ji seimoj viska uz visus dare mamyte, tai tikisi, kad ir as tokia busiu.
Nu pirmas savaites tikrai padejo, o po to tai kad tik pasisalint is kambario:(
as tai galiu dziaugtis. man vyras- didysis pagalbininkas
QUOTE(Jacobs @ 2007 04 12, 14:48) as tai galiu dziaugtis. man vyras- didysis pagalbininkas Kur toki vyra rasti? QUOTE(Daivutis123 @ 2007 04 12, 12:27) As tuomet turiu didziuotis savo vyru, jis nuo pat gimimo nakti keliasi pakeist pampersa, ir tuomet atnesa man pamaitinti , ryte misinuka padaro, pakeicia pampersa, ir tada eina i darba, gryzes is darbo visa vakara jis uzsiima su mazaja, ir maudo ir zaidzia kiek imanoma su dvieju menesiu leliuku, o as galiu skirti laiko sau, kazkaip kitaip net neisivaizduoju. O smagiausiai tai, kad niekada nereikejo jo skatinti ar prasyti kazka man padeti, pas mus tai kaip ir suprantamas dalykas, uk abieju vaikelis, abu ir turime rupintis maniskis sunum taip pat rupinasi nu pirmu dienu namuose,keliasi naktim atnesa, kad pamaitinciau,maudom kartu, zaidzia
MB
![]() Jau ligoninėje apsigyvno kartu. Anksčiau už mane išmoko mažylę rengti, prausti su vatyte, keisti pampersą Namuose niekas nepasikeitė.anksti ryte pabudus aš pamaitinu ir einu toliau miegot, o MB išsineša mažylę į kitą kambarį Man išsimiegojus veža mus į mišką, nes mažyliai ir man reikia gryno oro ![]() Žodžiu esu labai laminga! Tokiam vyrui galėčiau dovanoti ir dovanoti vaikus
na mano vyras su vaku nebūna, dirba kaip ateina is darbo eina pailsėt, savaitgaleis lekia kur pas draugus, as viena su vaiku bunu. Jis uždirba pinigus tai mano darbas vaika prižiūrėt
|