as kudesne busiu
valgykit valgykit
as kudesne busiu
Aš priaugau 5 kg, valgau pastoviai visą dieną, skrandis pilnas, bet praeina kiek laiko ir vėl lekiu prie šaldytuvo kokios dešros, bulkučių irgi pastoviai turi būti namie, kolkas dakterė nieko nesakė apie maisto normavimą, bet manau vėliau reikės susirūpint
QUOTE(edituke @ 2007 04 17, 19:14) Aš priaugau 5 kg, valgau pastoviai visą dieną, skrandis pilnas, bet praeina kiek laiko ir vėl lekiu prie šaldytuvo kokios dešros, bulkučių irgi pastoviai turi būti namie, kolkas dakterė nieko nesakė apie maisto normavimą, bet manau vėliau reikės susirūpint kiek suzinojau tai labai normalu yra per savaite priaugt 300-500gr
Na man dabar 25 sav, turiu +5,5 kg, kažkaip paskutiniu laiku labiau augti pradėjo, bet tikiuos, kad neišsipūsiu kaip balionėlis
mergaites, vat as visur skaitau, kaip ten visu leliukai spardosi ir duksta kasdien. O vat maniske rami kaip belgas. Jauciu jos judesiukus pastoviai, bet jie nebuna itin dazni ir stiprus. Kazin, ar tai dar pasikeis, ar taip ir turesiu ramu vaika
QUOTE(Bonifacija @ 2007 04 24, 19:52) mergaites, vat as visur skaitau, kaip ten visu leliukai spardosi ir duksta kasdien. O vat maniske rami kaip belgas. Jauciu jos judesiukus pastoviai, bet jie nebuna itin dazni ir stiprus. Kazin, ar tai dar pasikeis, ar taip ir turesiu ramu vaika man lygiai tas pats zinok... nei man ten banguoja kaip kitom, nei ten baisiausiai spiria... as ginei pasiskundziau sake neprisigalvot nesamoniu...judesiukai yra ir psio. QUOTE(Inga28 @ 2007 04 24, 18:22) man lygiai tas pats zinok... nei man ten banguoja kaip kitom, nei ten baisiausiai spiria... as ginei pasiskundziau sake neprisigalvot nesamoniu...judesiukai yra ir psio. as tai del to nepergyvenu, kaip tik noreciau, kad taip ir liktu, kad lialiukas ramus butu
O kaip jums su nugarytėm? Man tai vakarais jau užeina pamaudimai, tai gyd patarė nusipirkti diržą, reikės įsigyti jį, gal tikrai patogiau bus
Sveikos mamytės
mano pilvuko gyventojui rytoj sueina 23 savaitėlės Norėjau sužinoti, gal yra neštukių, kurios eina pasiplaukioti į kokį baseiną Vilniuje... arba planuoja eiti Aš vis laukiu kada atšils oras ir labai norečiau pavaikščioti į vandens aerobiką nėštukėms Gal parašytumėt, kas ką žinot QUOTE(lina_stass @ 2007 05 04, 13:14) Sveikos mamytės mano pilvuko gyventojui rytoj sueina 23 savaitėlės Norėjau sužinoti, gal yra neštukių, kurios eina pasiplaukioti į kokį baseiną Vilniuje... arba planuoja eiti Aš vis laukiu kada atšils oras ir labai norečiau pavaikščioti į vandens aerobiką nėštukėms Gal parašytumėt, kas ką žinot Sveikutė, junkis prie rugsėjinukių, paplepėsi apie visus baseinus ir t.t,, ten vilniečių labai daug
Labukas mamytes. Mums taip pat 6 menesukas, norejau paklausti kaip jauciates, ar didelius pilvukus turite?
Sveikutės,
sulaukiau ir aš jau šešto mėnesiuko
Sveikos, mums beveik 25 savaiteles. gal atsirastu pasnekoviu su panasiu
Sveikute, mums 27 savaitele i pabaiga,man taip pat butu idomu paplepeti apie
QUOTE(saule. @ 2007 06 15, 11:15) sveika. Matau, tavo nestumas siek tiek ilgesnis. Tu greiciau savo o, ziuriu, tu irgi uzsieny gyveni. Kokia ten medicinos sistema, nebaisu svetimoj saly? as tai dar neilgai UK gyvenu - 1.5metu, tai kiek baisoka, bet siaip viskuo esu absoliuciai patenkinta, mano akusere labai maloni ir faina, tai manau, viskas bus gerai... Labutis,man laikas ilgai ejo tik pirmus menesius,nes tik pykino ir miego norejau,Lt praleidau 2men,tai greit prasoko laikas net nepastebejau kaip pilvuzas isaugo
labas. man echo dare 3 kartus, nes nezinojau paskutiniu mmm pirmos dienos tiksliai, tai maniau, kad man daugiau laiko, o kai istyre, paaiskejo, kad dar per anksti, tai po poros savaiciu vel reikejo darytis. o kai trecia karta dare buvau 22 sav. dabar, jei reikes, tai tik pries pabaiga darys.Ir, atrodo, mergytes laukiuosi, bet as vis prisimenu, kad niekada gydytojai spedami lyti 100%neduoda...Gimdyti KOL KAS nebijau.Gal tik kiek jaudinuosi, kaip reikes laiku ligoninej atsidurt. Gerai, kad karsciai cia manes dar nekamuoja...
spardytis apie 19 sav. pradejo, bet spyriai stipreti tik dabar ima. pries tai net neramu budavo - visa diena ne krust, paskui vel spardosi. dabar jau, atrodo, pastoviai duodasi, bet nepasakyciau, kad labai stipriai.Bet fainas jausmas, ar ne?
Labutis,man kai dare echo 18sav,tai nustate kad mum dar tik 17sav,teko gryzt savaite atgal,dabar irgi lygtai darkarta darys tik nezinau tiksliai kada.Mane tai buvo karsciai uzpuole,tino kojos ziauriai ir lelka mazai spardesi tai buvo neramu.Nors jis spardosi vis stipriau bet buna dienu kad mazai aktyvus buna.Pirma spyri pajutau per Velykas lygiai 18sav.kaip pirmas vaikas tai sako anksti.Aisku jausmas kai spardosi fainai labai,bet jau man kartais ir skauda kai stipriau spiria.O tau pirmas vaikas?Man kai pirmas tai viskas nauja,gerai kad internetas yra tai galiu daugiau apsisviesti
sveika, taip, man cia pirmas vaikutis, tai man taip pat viskas nauja ir nepatirta dar. Pas mane irgi kartais daugiau spardosi, kartais, atrodo, itartinai ramus buna, cia turbut taip turi buti. Pirkti tai nieko dar nepirkau - vis atidedu velesniam laikui si dziaugsma. Gal kai atostogu iseisiu, nes dar darbuojuosi, ne pilna darbo diena, bet uztenka...O tu nuo kada nedirbi, laukiu nesulaukiu tu atostogu, bet net neapsisprendziu kada eit...
Labas visom. Man jau 25 savaitės, taigi panašiai kaip ir jum
labas, agnita, ziuriu, mes vienodo amziaus pilviukus auginam. Kaip jautiesi?
QUOTE(agnita @ 2007 06 19, 13:03) na, tai šaunu. Aš tai žiauriai laukiu, bet kartu ir bijau. Gimdymas ir visa kita, kažkaip kraupu man... O tavo čia pirmas? Man tai taip, tai viskas taip nauja... QUOTE(premium @ 2007 06 19, 21:28) na, tai šaunu. Aš tai žiauriai laukiu, bet kartu ir bijau. Gimdymas ir visa kita, kažkaip kraupu man... O tavo čia pirmas? Man tai taip, tai viskas taip nauja... Mano irgi pirmas QUOTE(premium @ 2007 06 18, 18:17) sveika, taip, man cia pirmas vaikutis, tai man taip pat viskas nauja ir nepatirta dar. Pas mane irgi kartais daugiau spardosi, kartais, atrodo, itartinai ramus buna, cia turbut taip turi buti. Pirkti tai nieko dar nepirkau - vis atidedu velesniam laikui si dziaugsma. Gal kai atostogu iseisiu, nes dar darbuojuosi, ne pilna darbo diena, bet uztenka...O tu nuo kada nedirbi, laukiu nesulaukiu tu atostogu, bet net neapsisprendziu kada eit... Sveikute,kaip laikosi pilvukas?senokai buvau prisedus prie interno.As tai dziaugiuosi nestumu nes nedirbu-vaiksciojau i mokykla kalba mokintis,dabar jau mokslai pasibaige tai stumiu laika namuose,tik va vel mokslai prasides rugpjucio 22,o man terminas rugsejo 8d.tai nezinau kaip savijauta ar leis eit i mokyklele.Ar nepavargsti dirbti? Papildyta: QUOTE(agnita @ 2007 06 18, 18:48) Sveika prisijungus agnita!!!
labas, na, mes augam gerai, galetu tik svoris nustoti man augęs, nes jau gana, manau. beje, o tu daug kg jau priaugai? As tai žiauriai manau, jau per 10 perkopiau...Ir dar juk ne pabaiga...
Dirbti nepavargstu labai, tik dabar jau pradejo nugarą skaudeti. Dirbu tik pusė dienos. Laukiu dekretinių, bet nutariau išeiti tik rugpjūčio vidury, nes daug kas gąsdina, kad iš nuobodulio numirsiu. Bet gal prieš tai dar paimsiu neišnaudotas atostogas, tai išeiti gausis anksčiau. Vakar lankiausi pas savo gyd. , tai sako viskas gera. Tai ka tu veiki dienomis, kuo mėgsti užsiimti dabar? QUOTE(premium @ 2007 06 21, 18:48) labas, na, mes augam gerai, galetu tik svoris nustoti man augęs, nes jau gana, manau. beje, o tu daug kg jau priaugai? As tai žiauriai manau, jau per 10 perkopiau...Ir dar juk ne pabaiga... Dirbti nepavargstu labai, tik dabar jau pradejo nugarą skaudeti. Dirbu tik pusė dienos. Laukiu dekretinių, bet nutariau išeiti tik rugpjūčio vidury, nes daug kas gąsdina, kad iš nuobodulio numirsiu. Bet gal prieš tai dar paimsiu neišnaudotas atostogas, tai išeiti gausis anksčiau. Vakar lankiausi pas savo gyd. , tai sako viskas gera. Tai ka tu veiki dienomis, kuo mėgsti užsiimti dabar? As priaugau apie 10kg,tiksliai nezinau nes sesele per pirma apziura nepasvere,o tik paklause tai as jai apytiksliai pasakiau kiek galeciau sverti Svarbiausia kad nepervargtum,nes manau vaikutis i viska reaguoja.Kada tau echoskopas?Pamirsau ar zinai ko laukiesi?Kada tavo terminas?O nedirbant manau rasi ka veikti,juk ir kraiteli krauti ir namus susiruosti.As per dienas atrodo nieko ypatingo neveikiu,bet nebuvo dar kad is nuobodulio mirciau siaip megstu skaityt knygas,megzti ir daug vaikscioti
Nemanau, kad iš nuobodulio numirsit
QUOTE(agnita @ 2007 06 22, 09:31) Nemanau, kad iš nuobodulio numirsit manau tikrai nukris jei idesi siek tiek pastangu,o su vaikuciu sportuot tikrai galima.Ka tu veiki per dieneles? QUOTE(saule. @ 2007 06 22, 14:30) manau tikrai nukris jei idesi siek tiek pastangu,o su vaikuciu sportuot tikrai galima.Ka tu veiki per dieneles? Kadangi atostogos, tai nieko ypatingo QUOTE(agnita @ 2007 06 18, 21:48) Sveikos, Na va ir mes jau atkeliavome iki 6 mėnesiuko. Priaugau jau 6 kg. Šią savaitę buvau pas gine, tai lyg atrodo turėsim berniuką O dar daug kas sako, kad antri vaikai būna dar didesni už pirmus, tai tuomet nežinau kaip reiks išgimdyti QUOTE(getera @ 2007 06 23, 19:01) Sveikos, Na va ir mes jau atkeliavome iki 6 mėnesiuko. Priaugau jau 6 kg. Šią savaitę buvau pas gine, tai lyg atrodo turėsim berniuką O dar daug kas sako, kad antri vaikai būna dar didesni už pirmus, tai tuomet nežinau kaip reiks išgimdyti Sveika QUOTE(agnita @ 2007 06 22, 14:58) Kadangi atostogos, tai nieko ypatingo As mokinausi,baigesi mokslai tai sedziu namuose laika leidziu panasiai kaip tu. QUOTE(saule. @ 2007 06 25, 11:39) Manau, kad įdomu ir gerai, reikia kuo daugiau įvairių kalbų žinovų. Aš tai muzikantė, muzikos ir teatro akademijoje ir muzikos mokykloje dirbu QUOTE(agnita @ 2007 06 26, 09:00) Manau, kad įdomu ir gerai, reikia kuo daugiau įvairių kalbų žinovų. Aš tai muzikantė, muzikos ir teatro akademijoje ir muzikos mokykloje dirbu o as visada norejau mokintis muzikos mokykloj,bet... Na nors svorio nedaug priaugau kai daugiau pavaikstau pakerta nugara ir pilvo apacia pradeda temti zemyn.As kaip uzsirasiau dabar i kursus visai liepai tai manau greit laikas praleks.O dar ta liniuote ant ekrano dienas mazina tai atrodo net nepastebesiu kai jau gimdyt reikes. Papildyta: manau man jau begt reikes is sitos temeles,nes jau nepagal savaiteles as cia...
Sveikos
man jau 27 savaite eina.Jaučiuosi gerai,bet mažiukas labai pilve triukšmauja,ypač naktimis.Tai trukdo miegui.Kai judesiukus vos jaučiau-malonus jausmas buvo,bet dabar....tikriausiai bus sportininkas Iki pastojant svėriau 60 kg-dabar virš 73 kg. dabar kartais tempia pilvo apačią,gerai,kad nugaros neskauda ir kojos netinsta QUOTE(Nemux @ 2007 07 01, 18:43) Sveikos man jau 27 savaite eina.Jaučiuosi gerai,bet mažiukas labai pilve triukšmauja,ypač naktimis.Tai trukdo miegui.Kai judesiukus vos jaučiau-malonus jausmas buvo,bet dabar....tikriausiai bus sportininkas Iki pastojant svėriau 60 kg-dabar virš 73 kg. dabar kartais tempia pilvo apačią,gerai,kad nugaros neskauda ir kojos netinsta o aš 20 priaugau, tai suprantu tave, nors tu gerokai mažiau
Sveikos,
mums eina 21 savaite, uz poros dienu eisim daryt echo - labai idomu kas pilvelyje apsigyveno. Vyras nori berniuko, o man tas pats. Pirmas, tai jokio skirtumpo, svarbu kad sveikas butu. Jauciuosi gerai, o kiek priaugau dar tikslaii nezinau, uz savaites bus aisku. O kada laikas pradet rubelius ir kitus daiktus leliui pirkt? Kolkas manau dar anksti..
Sveikutes, mamytes
mums jau 23 savaites, augam valandomis As ir kas menesi po 3 kg paskutiniu metu priaugu Nuo pradzios jau 10 kg turiu... Daktare pyksta Del apsipirkimo, tai manau, jokiais prietarais tiket nereikia, kai uzeis noras - tai ir reikia
Sveikos busimos mamytes,
Vakar jau mano maziukui suejo 24 savaites Per si laikotarpi priaugau 6 kg, valgau tikrai nemazai, nes ir mano mamyte skaniais patiekalais palepina ir uosve, tai kaip gi atsisakysi. Siaip savijauta tikrai nebloga, kartais jauciu nuovargi, o rimtesniu problemu neturiu, pilvukas tik auga kaip ant mieliu As tai dar kolkas dirbu, bet jau rugpjucio 17 d, turiu iseiti dekretiniu, tai net nesinau, ka cia reiks veikti, nes namuose negaliu ilgai issedeti. Kokia jus veikla dabar uzsiimat?Kaip leidziat laisvalaiki?Kaip jusu pilvukai auga? QUOTE(aelituke @ 2007 07 06, 03:29) As tai dar kolkas dirbu, bet jau rugpjucio 17 d, turiu iseiti dekretiniu, tai net nesinau, ka cia reiks veikti, nes namuose negaliu ilgai issedeti. Kokia jus veikla dabar uzsiimat?Kaip leidziat laisvalaiki?Kaip jusu pilvukai auga? As tai planuoju dirbt tol kol galesiu, turbut beveik iki paskutines savaites. Nu kaip sveikata leis, bet kolkas jauciuosi puikiai.
Mes irgi jau 6 men. augam
Priaugau apie 6 kg, bet pilvas nepasakyciau, kad laaabai didelis, tik kai uzsidedu nesciosios kelnaites pasimato labiau
As tai irgi pradejau galvoti, kad galbut reiktu dar padirbeti ir bikiuka veliau pasiimti dekretines
O kodel tu saulyte nusprendei dirbti iki paskutines savaites? |