zyliukas
2007 03 21, 09:27
Sveikutes, mums jau prasidėjo 6 mėnesiukas (21 savaitė). Norėčiau paplepėti kaip jūs jaučiatės, kas naujasnio pilvelyje dedasi, ką sako gydytojai, kokius tyrimus darotės. 20 sav. buvau echo darytis tai viskas gerai, mazius auga, vartaliojasi, gydytoja pasake iki 30 sav. neik pas mane nera cia ko jo erzinti. tegu ten ramiai ir gyvena. As dar norejau genetinius tyrimus pasidaryti, nes virusas labai buvo pagavesmane, ir kraujas nusilpes, net antibiotikus geriau, o ji sako niekur neik viskas gerai. Ar man taip pasikliauti aklai ta gydytoja. Na zodziu paplepam. Beje kaip auga pilvukai, kiek cm turite ?
endnote
2007 03 21, 09:33
QUOTE(zyliukas @ 2007 03 21, 10:27) Sveikutes, mums jau prasidėjo 6 mėnesiukas (21 savaitė). Norėčiau paplepėti kaip jūs jaučiatės, kas naujasnio pilvelyje dedasi, ką sako gydytojai, kokius tyrimus darotės. 20 sav. buvau echo darytis tai viskas gerai, mazius auga, vartaliojasi, gydytoja pasake iki 30 sav. neik pas mane nera cia ko jo erzinti. tegu ten ramiai ir gyvena. As dar norejau genetinius tyrimus pasidaryti, nes virusas labai buvo pagavesmane, ir kraujas nusilpes, net antibiotikus geriau, o ji sako niekur neik viskas gerai. Ar man taip pasikliauti aklai ta gydytoja. Na zodziu paplepam. Beje kaip auga pilvukai, kiek cm turite ?  mums jau irgi 6 men isibegejo  labai daug valgyt norisi  ir skauda kirksnis ir t.t. tai mano gyd. sako magnio ir kalcio gert... bet as kazkaip nenoriu ant ura gert, tai paklausiau gal issitirti man ir gerti tai ko truksta, bet ji sako, kokie dar tyrimai  gerk ir viskas  as vietoj taves nueiciau pas genetikus, echo pasidaryt, labai fainiai ten parodo viska  ir paciai bus ramiau  as tai taip pat eisiu darytis tu kraujo tyrimu, nes tas magnis nuo visu ligu atrodo
zyliukas
2007 03 21, 09:41
QUOTE(endnote @ 2007 03 21, 10:33) mums jau irgi 6 men isibegejo  labai daug valgyt norisi  ir skauda kirksnis ir t.t. tai mano gyd. sako magnio ir kalcio gert... bet as kazkaip nenoriu ant ura gert, tai paklausiau gal issitirti man ir gerti tai ko truksta, bet ji sako, kokie dar tyrimai  gerk ir viskas  as vietoj taves nueiciau pas genetikus, echo pasidaryt, labai fainiai ten parodo viska  ir paciai bus ramiau  as tai taip pat eisiu darytis tu kraujo tyrimu, nes tas magnis nuo visu ligu atrodo  Na man patare kita ginekologe, pas kuria gimdyt planuoju ramasauskaite, kad gerciau magni Diasporale. Nes man biski nugaryte paskauda, raumenukus. tai magnis padeda. Tikrai nebijok magnio, juolabiau kai dabar tu vitaminu tiek nedaug. Tai pregnacare geriu ir magni. gal reik ir pasiskambint man i genetikos centra. Blogiau nebus, o tik ramiau. dar pamirsau parasyti, kad mazhiukas jau labai baladojasi, baisiai judrus. Siandien net pabudino ryte  bet jausmas mielas iki negalimumo
zyliukas
2007 03 21, 11:21
mamytes, negi jusu pilvukam neprasidejo 6 menesiukas. Juk Liepinuku-rugpjutinuku tiek daug.
O kaip jus skaiciuojate ta sesta menesiuka,nes man 25 savaite tiksi,tai pagal menulio menesius -7menuo ,o pagal kalendoriu -6 ?Ar suprantate apie ka as ?
zyliukas
2007 03 21, 13:12
QUOTE(geruta @ 2007 03 21, 12:46) O kaip jus skaiciuojate ta sesta menesiuka,nes man 25 savaite tiksi,tai pagal menulio menesius -7menuo ,o pagal kalendoriu -6 ?Ar suprantate apie ka as ?  na as kalbu apie prasidejusi 6 menesiuka ir kas vyksta. man dabar 5 ir prasideda 6.
Yra yra tokiu Man vakar dare echo tai jausmas nuostabus O del genetiniu tirymu, tai juos geriausei darytis iki 19 sav. ( jeigu as klistu, merginos pataisis mane) As ir buvau sirgus, labai persalus buvau, temperatura buvo uzkilus iki 39  Pusleline ant lupu buvo 15-16 savaite. Tai ir pergivenau, bet gydytoja nuramino, pasake dar baisesniu ligu buna ir leliukai sveiki gimsta. O seip pilvukas jau didelis. Seip as visada buvau nemaza moteriske. O dabar tai jau  Dar va gydytoja neleidzia daug skisciu gert iki 1 litro per diena. O gert taip norisi  . Del svorio baras, as 5 kg priaugau, sako kad daug  O sunaitelis mano tai nelabai judrus jis arciau nugaros dabar guli tai jauciu tokius tolokus judesiukus. Anksciau kai jis gulejo arciau pilvo tai judejo stipriau. Tai buvau sunerimus, kad silpni judesiukai, o kai vakar pamaciau, kad jis juda kaip reikalas, tai apsiraminau.
zyliukas
2007 03 22, 09:31
QUOTE(anoli @ 2007 03 21, 14:47) Yra yra tokiu Man vakar dare echo tai jausmas nuostabus O del genetiniu tirymu, tai juos geriausei darytis iki 19 sav. ( jeigu as klistu, merginos pataisis mane) As ir buvau sirgus, labai persalus buvau, temperatura buvo uzkilus iki 39  Pusleline ant lupu buvo 15-16 savaite. Tai ir pergivenau, bet gydytoja nuramino, pasake dar baisesniu ligu buna ir leliukai sveiki gimsta. O seip pilvukas jau didelis. Seip as visada buvau nemaza moteriske. O dabar tai jau  Dar va gydytoja neleidzia daug skisciu gert iki 1 litro per diena. O gert taip norisi  . Del svorio baras, as 5 kg priaugau, sako kad daug  O sunaitelis mano tai nelabai judrus jis arciau nugaros dabar guli tai jauciu tokius tolokus judesiukus. Anksciau kai jis gulejo arciau pilvo tai judejo stipriau. Tai buvau sunerimus, kad silpni judesiukai, o kai vakar pamaciau, kad jis juda kaip reikalas, tai apsiraminau.  oho 5 kg. daug?????? as jau 7 priaugau, bet as sveriau 56 iki nestumo, sportavau, tai del to gal labaius priaugau.
Mums irgi 6men., t. y. 25sav. Vakar buvau echo pasidaryti, leiukui viskas gerai, izvelge, kad greiciausiai bus berniukas. Priaugau 10kg. , bet niekas nesibara  Su pirmu vaikuciu per buvau 27kg. priaugusi, per visa nestuma. Bijau, kad ir dabar tiek nepriaugciau, nezmoniskai sunku. Pilvukas mano irgi gana didelis. Vaikutis daug ir smarkiai juda, kaip tikras futbolistas Vakare nugaryte irgi po visos dienos paskausta, bet pagulejus pusvalanduka praeina. Jau po truputeli, pacioje pilvo apacioje negro juosta ryskeja. Bet cia nieko baisaus, nes po gimdymo ji pranyksta.
QUOTE(zyliukas @ 2007 03 22, 09:31) oho 5 kg. daug?????? as jau 7 priaugau, bet as sveriau 56 iki nestumo, sportavau, tai del to gal labaius priaugau. Na as visada buvau apkuni, tai gydytoja ir sako, kad vaikeli turi ismanes imti viska, o as netureciau priaukt svorio. Bet ka as galiu padaryt, kad tas svoris auga  Negaliu gi but visada alkana  , pait ir is bado galima kojas pakratyt. Bet as stengiuos nekreipt demesio i jos barnius, bet vistiek negera buna kai apibara  O seip jauciuos tai gerai. Nejauciu as to svorio. As jau vakar dirziuka nusipirkau, kad pilvuka prilaikytu  O tai jau sunkokas pasidare
Vaiduska
2007 03 22, 19:21
Sveikos Mamytes Na man irgi 25 savaitele jau.Pilvukas auga sveriu apie 56 kilus dabar  Nes iki 3 menesiuko buvau labai nusivemusi ta zodzio prasme  nes i diena po 6 ar 7 kartus vemdavau tai buvau numetusi svorio  .Bet jau praejo blogumai man.Tai dabar jau nors svoris augti pradejo  Tik va bijau visokiu gripu Bet gal jau jie mazeja tos epidemijos? tai ir nepasieks manes tikiuosi? Tai laukiu ,kad greiciau slinktu laikas kag galeciau savo maziuka greiciau supuoti an ranku Butike sveikos ir laimingos Mamytes
QUOTE(Vaiduska @ 2007 03 22, 19:21) Sveikos Mamytes Na man irgi 25 savaitele jau.Pilvukas auga sveriu apie 56 kilus dabar  Nes iki 3 menesiuko buvau labai nusivemusi ta zodzio prasme  nes i diena po 6 ar 7 kartus vemdavau tai buvau numetusi svorio  .Bet jau praejo blogumai man.Tai dabar jau nors svoris augti pradejo  Tik va bijau visokiu gripu Bet gal jau jie mazeja tos epidemijos? tai ir nepasieks manes tikiuosi? Tai laukiu ,kad greiciau slinktu laikas kag galeciau savo maziuka greiciau supuoti an ranku Butike sveikos ir laimingos Mamytes  As ir pirmus 3 men vemiau nieko negalejau valgyt. Valgiau tik bulves ir piena geriau. O kito maisto, net paziuret negalejau. Tai svoris ir buvo nukrites, bet nedaug. O dabar 5 kg pririnkta.
zyliukas
2007 03 23, 12:04
QUOTE(Vaiduska @ 2007 03 22, 20:21) Sveikos Mamytes Na man irgi 25 savaitele jau.Pilvukas auga sveriu apie 56 kilus dabar  Nes iki 3 menesiuko buvau labai nusivemusi ta zodzio prasme  nes i diena po 6 ar 7 kartus vemdavau tai buvau numetusi svorio  .Bet jau praejo blogumai man.Tai dabar jau nors svoris augti pradejo  Tik va bijau visokiu gripu Bet gal jau jie mazeja tos epidemijos? tai ir nepasieks manes tikiuosi? Tai laukiu ,kad greiciau slinktu laikas kag galeciau savo maziuka greiciau supuoti an ranku Butike sveikos ir laimingos Mamytes  Vajatuteliau 56 sveri. As tiek pries nestuma sveriau  Bet man su apetitu tai sunku. nu jau kaip nenoriu valgyti. sakes. ateina pietu metas, o as nieko nenoriu. Va ko noriu tai is Kinu rozes traskios vistienos su imbierais. O jau ja tai galiu valgyt. dar ikrus megstu  prabangi ania ? o daugiau nic nieko nenoriu, per prievarta kazka susikisu, tada visa diena riaugeju. Nu zodziu.
As sveriu 80,o priaugau 7kg,paskutiniu metu kazkaip sunku darosi,pilvelis kaip soko i prieki,jau ir dirbti nebenoriu,o tokia entuziaste buvau  ,nugaryte paskausta  ,guodziuosi,kad dar truputi ir palengves  . Laikykites busimosios mamytes.
 Sveikos, mums 22 savaitės, priaugau 7 kilus. Su pirmu 12 buvo užaugę, bet dabar jau sveriu tiek, kiek pirmąjį gimdydama. Ech, amžius tas...  O šiaip tai vis kirkšnis paskauda, vaikščioti kartais net nesinori.
zyliukas
2007 03 26, 10:18
Sveikutes, sakykit ar jusu pypliukai duksta pilvukuose? maniskis duksta kartais ohoho, o kartais visai neduksta. Siandien kazkoks ramus ir jau mamytei neramu darosi. ir ar jusu ginekologe skaiciavo vaikelio pirstukus, organelius visus isziurinejo. Maniske tai tik paziurejo paziurejo sako nus viskas gerai ir viskas. Pamatavo tik galvyte ir pilviuka. daugiau info negavau, man kazkaip daugiau norisi zinoti  Sakau gal pas kokia kita nulekt kad smulkiau papasakotu. Juk taip svarbu zinoti, kas pas ji jau issivyste ar viskas kaip reikiant. dar as po baisios ligos virusines tai is vis biski neramu.
QUOTE(zyliukas @ 2007 03 26, 11:18) Sveikutes, sakykit ar jusu pypliukai duksta pilvukuose? maniskis duksta kartais ohoho, o kartais visai neduksta. Siandien kazkoks ramus ir jau mamytei neramu darosi. ir ar jusu ginekologe skaiciavo vaikelio pirstukus, organelius visus isziurinejo. Maniske tai tik paziurejo paziurejo sako nus viskas gerai ir viskas. Pamatavo tik galvyte ir pilviuka. daugiau info negavau, man kazkaip daugiau norisi zinoti  Sakau gal pas kokia kita nulekt kad smulkiau papasakotu. Juk taip svarbu zinoti, kas pas ji jau issivyste ar viskas kaip reikiant. dar as po baisios ligos virusines tai is vis biski neramu. sveika  mano leliu jau 27sav ir pora dieneliu. man atrodo, kad ramus leliukas gyvena, bet kai reikėjo sėsti į dantisto kėdę, tai davėsi kaip pasiutęs mano daktarė per daug irgi nežiūri, paklausiau kada eisim i pasimatymą, nes buvau gal prieš pusantro mėn, tai sakė nėra svarbaus reikalo. man irgi idomu kaip ir kas ten gyvena. manau reikia nuvykti i privačią klinika, nors ir sumokėsiu pinigų, bet viską pamatysiu
zyliukas
2007 03 27, 08:30
oho jus cia mamytes su rimtais pilvukais jau  25 savaiciu, 27  man tai prasidejo 22 savaite, bet as skaiciuoju, kad prasidejo jau 6 menuo. ramus buvo ramus visa diena, o vakare kokius sokius dare ohoho. Plika akim matem kaip is vieno sono i kita varineja, jau paskui ir ramint pradejau ir sneketis ir glostyti. Maniskis nosi prie pilvo prikisho ir gavo is kojytes arba rankytes:) As tai labai myliu savo pilvuka ir jo visai nesigedziu, norisi man ji kaip tik apsitempti kad visi matytu. O pradzioj tai galvojau bus kompleksas, nes visada buvau liekna, sportuodavau daug. bet dabar supratau kad tokia busena pati nerealiausia ir jautiesi isskirtine ir labai faina viskas.
Sveikutes Ir as jau uz poros dieneliu busiu 6-menesiuku, 24 savaiteliu, lyginant 10 menesiu ir 40 savaiciu nestuma. MB tai megsta paskaiciuoti atsizvelgiant i 9 menesiukus, tai vis maziau prikaisioja, bet man taip noris daugiau ir greiciau tu savaiteliu praeiti, kad nekreipiu i ji demesio  To paskutinio menesiuko kaip ir nebefiksuoju,juk praleks kaip viesulas! Beje, o ka Jums del lyties sako. As visa nestuma turejau nuojauta,kad berniukas pilvuke. Atejo 22 savaite dare echo, sake vyrisku organu nera, moteriski, bet 26 savaite kai kurioms nestukems mergaites labai greitai pavirsta i berniukus, t.y uzauga lytiniai organai. O man sekantis echo tik 36 savaite. Vat se tau, taip laukiau ir tiesiog degiau is smalsumo suzinoti lyti!
Bahama mama
2007 03 27, 13:39
QUOTE(zyliukas @ 2007 03 26, 10:18) Sveikutes, sakykit ar jusu pypliukai duksta pilvukuose? maniskis duksta kartais ohoho, o kartais visai neduksta. Siandien kazkoks ramus ir jau mamytei neramu darosi. ir ar jusu ginekologe skaiciavo vaikelio pirstukus, organelius visus isziurinejo. Maniske tai tik paziurejo paziurejo sako nus viskas gerai ir viskas. Pamatavo tik galvyte ir pilviuka. daugiau info negavau, man kazkaip daugiau norisi zinoti  Sakau gal pas kokia kita nulekt kad smulkiau papasakotu. Juk taip svarbu zinoti, kas pas ji jau issivyste ar viskas kaip reikiant. dar as po baisios ligos virusines tai is vis biski neramu. Va ir man nuo vakar vakaro neramu, nes iki šiol mažylis (mums 28 svaitės) duodavosi pilve kaip patrakęs, o nuo vakar vakaro tik vos vos sukrebždena, beveik nejaučiu. Bet gal jam vietos mažoka arba kažkur giliau yra pasislinkęs  . Jei per šiandien ryt nesuaktyvės, skambinsiu mūsų gerajai gydytojai klaust, ar čia viskas gerai Papildyta:QUOTE(Zepter @ 2007 03 27, 10:36) Sveikutes Ir as jau uz poros dieneliu busiu 6-menesiuku, 24 savaiteliu, lyginant 10 menesiu ir 40 savaiciu nestuma. MB tai megsta paskaiciuoti atsizvelgiant i 9 menesiukus, tai vis maziau prikaisioja, bet man taip noris daugiau ir greiciau tu savaiteliu praeiti, kad nekreipiu i ji demesio  To paskutinio menesiuko kaip ir nebefiksuoju,juk praleks kaip viesulas! Beje, o ka Jums del lyties sako. As visa nestuma turejau nuojauta,kad berniukas pilvuke. Atejo 22 savaite dare echo, sake vyrisku organu nera, moteriski, bet 26 savaite kai kurioms nestukems mergaites labai greitai pavirsta i berniukus, t.y uzauga lytiniai organai. O man sekantis echo tik 36 savaite. Vat se tau, taip laukiau ir tiesiog degiau is smalsumo suzinoti lyti!  Manęs, nors gydytoja jau tris kartus sakė, kad turėsim berniuką, neapleidžia nuojauta, kad bus mergytė. Aš net du kartus sapnavau, kad turiu mergytę, nors apie tai visiškai negalvojau ir man tikrai nėra skirtumo, kas bus. O dar kai bendradarbiai ir pažįstami pripasakojo, kaip iki paskutinės dienos, gydytojų užtikrinti, laukė berniuko ar mergaitės, o gimdavo priešingos lyties leliukas, tai dar neskubu mažyliui nieko pirkt, vis delsiu
Gandriuke
2007 03 27, 13:51
QUOTE(anoli @ 2007 03 21, 14:47) Yra yra tokiu Man vakar dare echo tai jausmas nuostabus O del genetiniu tirymu, tai juos geriausei darytis iki 19 sav. ( jeigu as klistu, merginos pataisis mane) As ir buvau sirgus, labai persalus buvau, temperatura buvo uzkilus iki 39  Pusleline ant lupu buvo 15-16 savaite. Tai ir pergivenau, bet gydytoja nuramino, pasake dar baisesniu ligu buna ir leliukai sveiki gimsta. O seip pilvukas jau didelis. Seip as visada buvau nemaza moteriske. O dabar tai jau  Dar va gydytoja neleidzia daug skisciu gert iki 1 litro per diena. O gert taip norisi  . Del svorio baras, as 5 kg priaugau, sako kad daug  O sunaitelis mano tai nelabai judrus jis arciau nugaros dabar guli tai jauciu tokius tolokus judesiukus. Anksciau kai jis gulejo arciau pilvo tai judejo stipriau. Tai buvau sunerimus, kad silpni judesiukai, o kai vakar pamaciau, kad jis juda kaip reikalas, tai apsiraminau.  Nieko sau gydytoja, kaip taip galima  Priaugai tikrai nedaug. As per 26 sav. uzsidejau 6-7 kg, bet jauciu, kad jie tik ant pilvuko ir tai pilvukas nedidelis. Kitur niekur nepadidejo apimtys. Tai ka daryti? Ant dietos sesti pagal tokia gydytoja?  Ir siaip, kiek girdejau, negalima riboti skysciu kiekio. Pagrysiu kodel. Ko organizmas reikalauja, reiskias tuo momentu tokiu statybiniu medziagu truksta leliukuj. Mazylis plaukioja skystyje, pluis daug skyscio isprakaituojam ir kitaip pasalinam. Tai geriant tik 1 l kur mazylis plaukios? Ta prasme tie vandenys turi kazkaip gamintis, o nestumo netu jie dar ir atsinaujina. Na tikrai pavaro tavo gydytoja.... QUOTE(jurk @ 2007 03 27, 14:39) Va ir man nuo vakar vakaro neramu, nes iki šiol mažylis (mums 28 svaitės) duodavosi pilve kaip patrakęs, o nuo vakar vakaro tik vos vos sukrebždena, beveik nejaučiu. Bet gal jam vietos mažoka arba kažkur giliau yra pasislinkęs  . Jei per šiandien ryt nesuaktyvės, skambinsiu mūsų gerajai gydytojai klaust, ar čia viskas gerai Papildyta:Manęs, nors gydytoja jau tris kartus sakė, kad turėsim berniuką, neapleidžia nuojauta, kad bus mergytė. Aš net du kartus sapnavau, kad turiu mergytę, nors apie tai visiškai negalvojau ir man tikrai nėra skirtumo, kas bus. O dar kai bendradarbiai ir pažįstami pripasakojo, kaip iki paskutinės dienos, gydytojų užtikrinti, laukė berniuko ar mergaitės, o gimdavo priešingos lyties leliukas, tai dar neskubu mažyliui nieko pirkt, vis delsiu Man buvo pries pora savaiciu panika, kad mazyliui kazkas negerai, nes nieko nejauciau visa para. Persigandau nuejau pas gine, paziurejo per echo, o mazas pasirodo atsukes nugaryte i pilvuko puse ir rankytem kojytem makaluoja i stuburiuka  Dabar jau nepanikuoju kai aprimsta, reiskia apsiverte taip, kad nekilnoja pilvo ir tik as nejauciu, o jis//ji intensyviai sportuoja Del pyties ir as nezinau dar i nebekreipiu demesio. Stengiuosi pirkti drabuzelius niautraliu spalvu, bet pasitaiko graziu ir zydru arba ruzavu  Bet koks skirtumas, shliaustukus gi greit isaugs
Man gydytoja kaip tik patarė daugiau skysčių gerti, kaip ir profilaktikai prieš strijas.Arba tam kremą specialų pirkti. O jūs žiūriu jau rūbeliais rūpinatės. Aš tai kol kas nieko. Nors supirmuoju tai penkių mėnesių buvau, kai pradėjau viską pirktis.  Ir nuojautos jokios, kas bus. Sapnavau sūnų. Laukdamasi pirmojo buvau įsitikinusi visiškai, kad berno susilauksiu, o dabar intuicija tyli.  Bet nesvarbu, svarbiausia  ir kūdikėlis...
QUOTE(zinulė @ 2007 03 27, 15:33) Man gydytoja kaip tik patarė daugiau skysčių gerti, kaip ir profilaktikai prieš strijas.Arba tam kremą specialų pirkti. O jūs žiūriu jau rūbeliais rūpinatės. Aš tai kol kas nieko. Nors supirmuoju tai penkių mėnesių buvau, kai pradėjau viską pirktis.  Ir nuojautos jokios, kas bus. Sapnavau sūnų. Laukdamasi pirmojo buvau įsitikinusi visiškai, kad berno susilauksiu, o dabar intuicija tyli.  Bet nesvarbu, svarbiausia  ir kūdikėlis... Ups, kažkokią nesąmonę padariau...
ingusiaa
2007 03 27, 16:54
QUOTE(zinulė @ 2007 03 27, 16:33) Man gydytoja kaip tik patarė daugiau skysčių gerti, kaip ir profilaktikai prieš strijas.Arba tam kremą specialų pirkti. O jūs žiūriu jau rūbeliais rūpinatės. Aš tai kol kas nieko. Nors supirmuoju tai penkių mėnesių buvau, kai pradėjau viską pirktis.  Ir nuojautos jokios, kas bus. Sapnavau sūnų. Laukdamasi pirmojo buvau įsitikinusi visiškai, kad berno susilauksiu, o dabar intuicija tyli.  Bet nesvarbu, svarbiausia  ir kūdikėlis... as ir dar niekuom nepasirupinus... viska ziurineju, bet dar nieko neapsirupinus
QUOTE(Inga28 @ 2007 03 27, 17:54) as ir dar niekuom nepasirupinus... viska ziurineju, bet dar nieko neapsirupinus  Mes šiandien su drauge į "Trijų sezonų" parduotuvę užėjom (čia Kaune) Tokių fainų ir palyginus pigių rūbelių yra  Reikės lėkti kada vieną kitą nusipirkti, šiandien kažkaip dar nepasiryžau...
Šypsenėlė24
2007 03 30, 18:51
Sveikutės, mums jau beveik 22 savaitėlės. Priaugau 3 kg. Dėl skysčių - man kaip tik gydytoja liepė išgerti po 2 - 2,2 l per dieną, nes kai paskutinį kartą darė šlapimo tyimą, rado acetono, o tai rodo, jog trūksta skysčių
ingusiaa
2007 03 31, 20:37
o as siandien nusipirkau nauja zurnaliuka tavo vaikas tai ten taip fainiai viskas apie 6nestumo menesiuka aprasyta priede...
LAURIUS
2007 04 02, 08:31
Sweikutes  , Mums jau prasidejo 26 savaitele: jauciames gerai (bijau prisikalbeti, nes dar gimdymas toli  )-augam, maziuko judesiukus labiausiai jauciu ryte ir velai vakare. Jau priaugau 9 kg. Apetitas su kiekviena diena dideja Iki triju menesiu geriau vitamina E ir folio rugsti, po to menesiuka geriau Pregnacare vitaminus, dabar jokiu vitaminu negeriu...nes nezinau ko truksta organizmui, butent kokiu vitaminu, tad stengiuosi valgyti kuo daugiau darzoviu, vaisiu ir kt. naudingu maisto produktu. Tiesa neseniai suzinojom kas pilvuke gyvena (aisku ne 100 proc.)-greiciausiai sunutis  (tai tetis suzinojes dziaugsmo asara nubrauke  ) Balandzio pabaigoje pradesim lankyti kursus. Tai wa tiek butu apie musu seimynele
Labukas visoms QUOTE(geruta @ 2007 03 23, 22:06) As sveriu 80,o priaugau 7kg,paskutiniu metu kazkaip sunku darosi,pilvelis kaip soko i prieki,jau ir dirbti nebenoriu,o tokia entuziaste buvau  ,nugaryte paskausta  ,guodziuosi,kad dar truputi ir palengves  . Laikykites busimosios mamytes.  O aš jau maniau, kad viena čia taip jaučiuosi. Visos tik ir rašo apie priaugtus kg, kurie nesiekia net 60 kg ribos. jau buvau bepradedanti panikuoti. QUOTE(snail @ 2007 03 26, 22:08) sveika  mano leliu jau 27sav ir pora dieneliu. man atrodo, kad ramus leliukas gyvena, bet kai reikėjo sėsti į dantisto kėdę, tai davėsi kaip pasiutęs mano daktarė per daug irgi nežiūri, paklausiau kada eisim i pasimatymą, nes buvau gal prieš pusantro mėn, tai sakė nėra svarbaus reikalo. man irgi idomu kaip ir kas ten gyvena. manau reikia nuvykti i privačią klinika, nors ir sumokėsiu pinigų, bet viską pamatysiu  mano ginė taip pat per daug nesitaško aiškinimais. Gal ir man reikėtų pasikonsultuoti kokioj privačioj klininkoj? QUOTE(Inga28 @ 2007 03 31, 20:37) o as siandien nusipirkau nauja zurnaliuka tavo vaikas tai ten taip fainiai viskas apie 6nestumo menesiuka aprasyta priede...  Tavo vaikas skaitau nuo pirmo nėštumo mėn. žurnaliuko. Rytoj būtinai įsigysiu ir šį.
Crazy Daisy
2007 04 02, 22:04
Sveikos mamytės  Mums prasidėjo 23 savaitė. Augame, pilvas išlindo  Dabar jau ir darbe visi užpilingavo, tai šokas visiems, sako "kaip tai šeštas mėnuo?, kodėl nesimatė? " Buvom pas echoskopuotoja - ginekologė nusiuntė ant didesnio echo. Tai neduok tu dieve, vėpla kažkokia...  Nieko nepaaiškino... O pas ginekologę mažas echo ir nuotraukyčių nedaro... Ga kuri nors buvot genetikos centre Viniuje savo noru? Kiek tai kainuoja? Ar eiės didelės?  Eisim ir mes turbūt. O gal privatų kabinetuką kokį gaite rekomenduoti? Ačiū Apie priaugimus. Aš turėjau antsvorio iki pastojimo, o kai pastojau, nuvėmiau (tikrąja ta žodžio prasme) 8 kg. Tai tada ginė jau šaukė, kad ne laikas dietų laikytis. Aš jai aiškinu, kad nesilaikau jokių dietų, kad mane labai pykina. O ji patarė - stenkis nevemti  Čia maždaug kaip pamėgink nekvėpuoti  Tai va darbas jų toks - anyway barti - priaugi ar numeti Dabar jau nebe taip stipriai pykina. Tik kai nepavalgau. O kai pavalgau - rūgštys kyla.  Žodžiu, taip ir neauginu aš svorio  Bet lelius auga. Svarbiausia...
Bonifacija
2007 04 02, 22:43
QUOTE(Crazy Daisy @ 2007 04 02, 22:04) Ga kuri nors buvot genetikos centre Viniuje savo noru? Kiek tai kainuoja? Ar eiės didelės?  Eisim ir mes turbūt. O gal privatų kabinetuką kokį gaite rekomenduoti? Ačiū buvau, mokejau 118lt. BUvau pas gydytoja Krasovskaja.
Bonifacija
2007 04 04, 18:06
beje, kiek apytiksliai sveria jusu mazyliai? Kazkaip maniske man jau tokia coliuke pasirode, nes 22 savaite svere 500gramu
ingusiaa
2007 04 04, 19:56
as apie leliu svori pasiskaitau tai tik Sm kalendoriuje kas savaitele... nes man kazkodel gyd ne karto nesake kiek mano leliukas sveria... tai orentuojuos i bendra statistika
QUOTE(Bonifacija @ 2007 04 04, 19:06) beje, kiek apytiksliai sveria jusu mazyliai? Kazkaip maniske man jau tokia coliuke pasirode, nes 22 savaite svere 500gramu  Tai kad dičkė visai. Pažiūrėjau pagal SM kalendorių tai apie 450 g rašo. Maniškis 20 sav. buvo 319 g. tai sakė nemažas.
Na, o mums eina 26 savaitė Pilvukas pūpso, jau jokiu megztiniu nepaslėpsi. Kartais būna toks jėgų antplūdis, o kartais atrodo, kad dirbčiau labai sunkų darbą ir pavargstu nežmoniškai. Buvau priaugus 5 kg, nuo nėštumo pradžios, bet po to per 4 savaites 2 dingo kažkur, buvo truputį neramu, bet mūsų tėtis tvirtina, kad labai jau aktyvi pasidariau, einu į baseiną, pati namie pasimankštinu, o naktį panašu, kad vaikiukas "į mamą" taip aktyviai niuksina, kartais ir rimčiau spiria. Prieš kokias 4 dienas buvo dingęs, buvau tikrai sunerimusi... Bet atsirado Ko laukiamės dar nežinom
 Su artėjančiom VELYKOM Mane kažko labai pradėjo rėmuo ėsti  Ar jums taip nesidaro? Ką vartojat?
sniege_s
2007 04 09, 11:30
Sveikutes,mums jau baiginejasi 25sav..Priaugau apie 8kg.tai mano gyd sako kad labai normaliai,nors nebuvau labai liekna ir pries tai. Rugstys taip pat labai kyla,ipac vakarais.Atrodo kad visastemple issvilins.As tuo met stengiuosi ko nors uzvalgyt(aisku tik nerugstaus),tai kartais aprimsta. Pries 3sav. buvom pas genetikus.Tai ten echoskopas labai fainas matosi viskas,visa lialiaus sandara.Tai suzinojau kad turesiu mergyteir ji visiskai sveikute,gerai issivyscius ir svere 490gr.gyd.sake kad labai normaliai.  O pilvuzas dabar pradejo augti ne dienom o valandom,na bet nieko tegu sau auga i sveikata
zyliukas
2007 04 11, 10:42
Sveikutes, na va musu namukas-pilvukas jau irgi labai dideja. Jau reiks kada lekt pas fotografa kad iamzintu mano pilvuziuka su namuko gyventoju  Na man viskas kaip ir gerai, tik pradejau jaust,kad ir kiek ne daug pavalgau jau taip skrandis apsunksta, kad kvepuot net sunku. Ir tos rugstys kyla. Niekad neturejau tokios bedos. Tai tik angliukus geriu. Gal patrsit ka daryt kad skranduka palengvint. Stengiusoi valgyt labai nedaug, bet kazkaip vistiek negerai. Skrandis kaip cemento pripiltas. Jau eisiu nuo 04 23 atostogu 3 savaitem, o 05 14 dekretiniu. Planuoju eit pasportuot i Zebra kluba, pajudet. Laukiu nesulaukiu kad iseisiu is darbo, nes jau uzknisa viskas, norisi laisves. beje turim visokiu dziaugsmu su naujojo butuko irenginejimu, tai turesiu ka veikt. na tiek naujienu musu fronte. Ai beje mazylis labai judrus, spardosi, pilviukas kilnojasi. 18 diena eisiu i genetikos centra manau suzinosim kas ten gyvena
ingusiaa
2007 04 11, 19:04
bet rimtai pilvukas auga taip sparciai kad oij...
Bonifacija
2007 04 11, 21:01
o as sian is gydytojos. Nu net nepatikejau, kai pasake, kad per menesi 3 kg isitaisiau
Šypsenėlė24
2007 04 12, 05:55
Sveikutės, o kaip jums su nugara? Nekankina nemalonūs pojūčiai? Man tai kartais būna, kad atrodo, jog surakina ją, o tada nei pirmyn, nei atgal per pusiaują O man atostogos jau nuo 19 balandžio, o paskui iškart dekretas, tai galėsiu ramiai augint sau pilvuką
Sveikutes, teoriskai mums dabar 22 savaites, o pagal echoskopa 20-21 savaite. jauciuosi visai neblogai, visi blogumai jau praeity, o ju tikrai buvo  Tik del svorio truputi pergyvenu, nes pries nestuma sveriau apie 63 -64, o dabar jau 70 kg, o jau dabar negaliu atsispirti ledams, o kas bus vasara  Pilvukas mano didukas pupso jau kaip reikiant atsikises, visus savo megstinius tempiu ir tempiu zemyn, tai kita met bus visu priekis ilgesnis Kartais ir man surakina nugara, kai atsigulu i lova, tai taip pasimuistau, pasimuistau ir atsirakina  Man keistesnis skausmas buna uzpakaly dupces ir koju skausmai, kartais nakty pabundu ir taip maudzia, atrodo dubces ir slaunu kaulus juos kas plestu i salis... Judesiukus pradejau jaust jau labai anksti (15-16 sav.), tai dabar juos jauciu labai gerai. jau atskiriu, kada mazius miega, kada duksta, kada ramiai mane is vidaus tyrineja, kada buna patenkintas, kada ne. Labai nemegsta mano darbo... O gal greiciau, kad taip ilgai prasedziu prie kompo, tada ziauriai spardosi. Vienintelis, kas labai nervuoja, tai nuolatinis vaiksciojimas i WC, nors darbe bent kiek taip pajudu  Ir dar vargelis, kad ziauriai uzkieteja viduriai. Sian girdejau, kad si vasara bus itin karsta, tai bijau, kad reiks kraustytis i rusi gyvent  Labai bijau karsciu, o kai bus didziulis  , speju bus laaabai sunku, o dar sia vasara dvieju draugiu vestuves
tanitausa
2007 04 13, 01:33
sveikutes mum baiginejasi 24ta savaite. vakar buvom pasidaryti anatominio ultrasoundo, tai sunelis musu jau 613gr.  na bet sake cia su 50 gr paklaida... siusiuko tai ir as begioju labai daznai. stengiuosi sportuoti, bet kazkaip jauciu kad darausi nerangi, sunku jau darosi nuo zemos sofos atsikelti  priaugau jau 6 kg  nors labai stengiuosi nepersivalgyti, nu bet desertu atsisakyti negaliu mazylis labai budrus, nemegsta dulkiu siurblio rugstys kolkas ne kamuoja, bet labai bijau ju, nes pries nestuma turejau su jom problemu jau laukiu nesulaukiu to paskutinio menesiuko
zyliukas
2007 04 13, 09:17
Va man irgi dupces raumenis skauda. Nu nezinau ar ten raumenys  bet jau kai surakina slauni, tai nei siudy nei tudy.O skausmas pasireiskia tada kai namucio griztu ir prigulu ant nugarytes pagulet, matyt atrofuojasi kazkaip raumenukai ir sakes.O visa diena tai neskauda. Kazkaip maziukas pradejo maziau judeti, gal jau jam vietos ne tiek daug. Bet labai idomu buvo. Sakau saviskiui : mazius nebejuda, jis paeme su rankyte ir taip paradejo su pirstais kutenti ir prisiglaudes sneketi, ir ka sau manot bum bum niuks niuks buvo  Jaucia teti reiskias
tanitausa
2007 04 13, 15:09
omusiskis pradeda judeti jeei tetis i bamba ikisa pirsta ir ja pajudina
zyliukas
2007 04 13, 15:28
QUOTE(tanitausa @ 2007 04 13, 16:09) omusiskis pradeda judeti jeei tetis i bamba ikisa pirsta ir ja pajudina  che reiks ir mums pabandyti
Bonifacija
2007 04 13, 16:08
mano pupa kaip tik ramesne pasidaro, kai tevelis ranka uzdeda ir paglosto. buna, kad nakti pabundu nuo jos dukimo, tai tada zadinu teveli, kad dukra ramintu
ingusiaa
2007 04 14, 20:43
mano lelius irgi nurimsta kai MB ranka prideda  sakau va ka reiskia teviska ranka... ramybe is karto
ausrele5555
2007 04 16, 12:29
Noriu daugiau svorio priaugti.  Ką daryti? Prieš nėštumą svėriau 43 kg. dabar 25 sav. sveriu vos 50 kg. Atrodo ir valgau daugiau, nei viena būdama  Vyras tai džiaugiasi sako. dabar bent apkabinti yra ką
Bonifacija
2007 04 16, 12:55
QUOTE(ausrele5555 @ 2007 04 16, 12:29) Noriu daugiau svorio priaugti.  Ką daryti? Prieš nėštumą svėriau 43 kg. dabar 25 sav. sveriu vos 50 kg. Atrodo ir valgau daugiau, nei viena būdama  Vyras tai džiaugiasi sako. dabar bent apkabinti yra ką  man tai atsirado kazkoks psichologinis noras valgyt. nors skrandis ne tuscias ir turi ka veikt, ale man vat norisi ka nors kramtyt ir viskas  nezinau, kaip kitom, ale man jei koks riebesnis patiekalas, tai iskart jauciu, kad dalis pasilieka
|
|