Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 6 mėnesiukas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
zyliukas
Sveikutes,
mums jau prasidėjo 6 mėnesiukas (21 savaitė).
Norėčiau paplepėti kaip jūs jaučiatės, kas naujasnio pilvelyje dedasi, ką sako gydytojai, kokius tyrimus darotės.
20 sav. buvau echo darytis tai viskas gerai, mazius auga, vartaliojasi, gydytoja pasake iki 30 sav. neik pas mane nera cia ko jo erzinti. tegu ten ramiai ir gyvena.
As dar norejau genetinius tyrimus pasidaryti, nes virusas labai buvo pagavesmane, ir kraujas nusilpes, net antibiotikus geriau, o ji sako niekur neik viskas gerai.
Ar man taip pasikliauti aklai ta gydytoja.
Na zodziu paplepam.

Beje kaip auga pilvukai, kiek cm turite ? smile.gif
endnote
QUOTE(zyliukas @ 2007 03 21, 10:27)
Sveikutes,
mums jau prasidėjo 6 mėnesiukas (21 savaitė).
Norėčiau paplepėti kaip jūs jaučiatės, kas naujasnio pilvelyje dedasi, ką sako gydytojai, kokius tyrimus darotės.
20 sav. buvau echo darytis tai viskas gerai, mazius auga, vartaliojasi, gydytoja pasake iki 30 sav. neik pas mane nera cia ko jo erzinti. tegu ten ramiai ir gyvena.
As dar norejau genetinius tyrimus pasidaryti, nes virusas labai buvo pagavesmane, ir kraujas nusilpes, net antibiotikus geriau, o ji sako niekur neik viskas gerai.
Ar man taip pasikliauti aklai ta gydytoja.
Na zodziu paplepam.

Beje kaip auga pilvukai, kiek cm turite ? smile.gif
*

mums jau irgi 6 men isibegejo smile.gif labai daug valgyt norisi mirksiukas.gif ir skauda kirksnis ir t.t. tai mano gyd. sako magnio ir kalcio gert... bet as kazkaip nenoriu ant ura gert, tai paklausiau gal issitirti man ir gerti tai ko truksta, bet ji sako, kokie dar tyrimai blink.gif gerk ir viskas blink.gif as vietoj taves nueiciau pas genetikus, echo pasidaryt, labai fainiai ten parodo viska wub.gif ir paciai bus ramiau smile.gif as tai taip pat eisiu darytis tu kraujo tyrimu, nes tas magnis nuo visu ligu atrodo doh.gif
zyliukas
QUOTE(endnote @ 2007 03 21, 10:33)
mums jau irgi 6 men isibegejo  smile.gif labai daug valgyt norisi  mirksiukas.gif ir skauda kirksnis ir t.t. tai mano gyd. sako magnio ir kalcio gert... bet as kazkaip nenoriu ant ura gert, tai paklausiau gal issitirti man ir gerti tai ko truksta, bet ji sako, kokie dar tyrimai blink.gif gerk ir viskas  blink.gif as vietoj taves nueiciau pas genetikus, echo pasidaryt, labai fainiai ten parodo viska  wub.gif ir paciai bus ramiau  smile.gif as tai taip pat eisiu darytis tu kraujo tyrimu, nes tas magnis nuo visu ligu atrodo  doh.gif
*

Na man patare kita ginekologe, pas kuria gimdyt planuoju ramasauskaite, kad gerciau magni Diasporale. Nes man biski nugaryte paskauda, raumenukus. tai magnis padeda.
Tikrai nebijok magnio, juolabiau kai dabar tu vitaminu tiek nedaug.
Tai pregnacare geriu ir magni.
gal reik ir pasiskambint man i genetikos centra. Blogiau nebus, o tik ramiau. nestuke.gif

dar pamirsau parasyti, kad mazhiukas jau labai baladojasi, baisiai judrus. Siandien net pabudino ryte smile.gif
bet jausmas mielas iki negalimumo smile.gif
zyliukas
mamytes, negi jusu pilvukam neprasidejo 6 menesiukas.
Juk Liepinuku-rugpjutinuku tiek daug.
geruta
O kaip jus skaiciuojate ta sesta menesiuka,nes man 25 savaite tiksi,tai pagal menulio menesius -7menuo ,o pagal kalendoriu -6 ?Ar suprantate apie ka as ? smile.gif
zyliukas
QUOTE(geruta @ 2007 03 21, 12:46)
O kaip jus skaiciuojate ta sesta menesiuka,nes man  25 savaite tiksi,tai pagal menulio menesius -7menuo ,o pagal kalendoriu -6 ?Ar suprantate apie ka as ?  smile.gif
*

na as kalbu apie prasidejusi 6 menesiuka ir kas vyksta.
man dabar 5 ir prasideda 6.
anoli
Yra yra tokiu biggrin.gif
Man vakar dare echo tai jausmas nuostabus wub.gif
O del genetiniu tirymu, tai juos geriausei darytis iki 19 sav. ( jeigu as klistu, merginos pataisis mane) As ir buvau sirgus, labai persalus buvau, temperatura buvo uzkilus iki 39 doh.gif Pusleline ant lupu buvo 15-16 savaite. Tai ir pergivenau, bet gydytoja nuramino, pasake dar baisesniu ligu buna ir leliukai sveiki gimsta. O seip pilvukas jau didelis. Seip as visada buvau nemaza moteriske. O dabar tai jau doh.gif Dar va gydytoja neleidzia daug skisciu gert iki 1 litro per diena. O gert taip norisi doh.gif . Del svorio baras, as 5 kg priaugau, sako kad daug g.gif O sunaitelis mano tai nelabai judrus jis arciau nugaros dabar guli tai jauciu tokius tolokus judesiukus. Anksciau kai jis gulejo arciau pilvo tai judejo stipriau. Tai buvau sunerimus, kad silpni judesiukai, o kai vakar pamaciau, kad jis juda kaip reikalas, tai apsiraminau. smile.gif
zyliukas
QUOTE(anoli @ 2007 03 21, 14:47)
Yra yra tokiu  biggrin.gif 
Man vakar dare echo tai jausmas nuostabus  wub.gif
O del genetiniu tirymu, tai juos  geriausei darytis iki 19 sav. ( jeigu as klistu, merginos pataisis mane) As ir buvau sirgus, labai persalus buvau, temperatura buvo uzkilus iki 39  doh.gif Pusleline ant lupu buvo 15-16 savaite. Tai ir pergivenau, bet gydytoja nuramino, pasake dar baisesniu ligu buna ir leliukai sveiki gimsta. O seip pilvukas jau didelis. Seip as visada buvau nemaza moteriske. O dabar tai jau  doh.gif  Dar va gydytoja neleidzia daug skisciu gert iki 1 litro per diena. O gert taip norisi  doh.gif . Del svorio baras, as 5 kg priaugau, sako kad daug  g.gif O sunaitelis mano tai nelabai judrus jis arciau nugaros dabar guli tai jauciu tokius tolokus judesiukus. Anksciau kai jis gulejo arciau pilvo tai judejo stipriau. Tai buvau sunerimus, kad silpni judesiukai, o kai vakar pamaciau, kad jis juda kaip reikalas, tai apsiraminau.  smile.gif
*

oho 5 kg. daug??????
as jau 7 priaugau, bet as sveriau 56 iki nestumo, sportavau, tai del to gal labaius priaugau.
reida
Mums irgi 6men., t. y. 25sav. Vakar buvau echo pasidaryti, leiukui viskas gerai, izvelge, kad greiciausiai bus berniukas.
Priaugau 10kg. , bet niekas nesibara biggrin.gif Su pirmu vaikuciu per buvau 27kg. priaugusi, per visa nestuma. Bijau, kad ir dabar tiek nepriaugciau, nezmoniskai sunku.
Pilvukas mano irgi gana didelis. Vaikutis daug ir smarkiai juda, kaip tikras futbolistas lotuliukas.gif
Vakare nugaryte irgi po visos dienos paskausta, bet pagulejus pusvalanduka praeina.
Jau po truputeli, pacioje pilvo apacioje negro juosta ryskeja. Bet cia nieko baisaus, nes po gimdymo ji pranyksta.
anoli
QUOTE(zyliukas @ 2007 03 22, 09:31)
oho 5 kg. daug??????
as jau 7 priaugau, bet as sveriau 56 iki nestumo, sportavau, tai del to gal labaius priaugau.
*

Na as visada buvau apkuni, tai gydytoja ir sako, kad vaikeli turi ismanes imti viska, o as netureciau priaukt svorio. Bet ka as galiu padaryt, kad tas svoris auga g.gif Negaliu gi but visada alkana schmoll.gif , pait ir is bado galima kojas pakratyt. Bet as stengiuos nekreipt demesio i jos barnius, bet vistiek negera buna kai apibara verysad.gif O seip jauciuos tai gerai. Nejauciu as to svorio. As jau vakar dirziuka nusipirkau, kad pilvuka prilaikytu smile.gif O tai jau sunkokas pasidare ax.gif
Vaiduska

Sveikos Mamytes 4u.gif

Na man irgi 25 savaitele jau.Pilvukas auga nestuke.gif nestuke.gif
sveriu apie 56 kilus dabar thumbup.gif Nes iki 3 menesiuko buvau labai nusivemusi ta zodzio prasme doh.gif doh.gif nes i diena po 6 ar 7 kartus vemdavau tai buvau numetusi svorio doh.gif .Bet jau praejo blogumai man.Tai dabar jau nors svoris augti pradejo thumbup.gif Tik va bijau visokiu gripu blink.gif
Bet gal jau jie mazeja tos epidemijos? tai ir nepasieks manes tikiuosi? ax.gif
Tai laukiu ,kad greiciau slinktu laikas kag galeciau savo maziuka greiciau supuoti an ranku soske.gif

Butike sveikos ir laimingos Mamytes wub.gif wub.gif
anoli
QUOTE(Vaiduska @ 2007 03 22, 19:21)
Sveikos Mamytes  4u.gif

Na man irgi 25 savaitele jau.Pilvukas auga  nestuke.gif  nestuke.gif
sveriu apie 56 kilus dabar thumbup.gif Nes iki 3 menesiuko buvau labai nusivemusi ta zodzio prasme doh.gif  doh.gif nes i diena po 6 ar 7 kartus vemdavau tai buvau numetusi svorio doh.gif .Bet jau praejo blogumai man.Tai dabar jau nors svoris augti pradejo thumbup.gif Tik va bijau visokiu gripu  blink.gif
Tai laukiu ,kad greiciau slinktu laikas kag galeciau savo maziuka greiciau supuoti an ranku soske.gif

Butike sveikos ir laimingos Mamytes  wub.gif  wub.gif
*

As ir pirmus 3 men vemiau nieko negalejau valgyt. Valgiau tik bulves ir piena geriau. O kito maisto, net paziuret negalejau. Tai svoris ir buvo nukrites, bet nedaug. O dabar 5 kg pririnkta. smile.gif
zyliukas
QUOTE(Vaiduska @ 2007 03 22, 20:21)
Sveikos Mamytes  4u.gif

Na man irgi 25 savaitele jau.Pilvukas auga  nestuke.gif  nestuke.gif
sveriu apie 56 kilus dabar thumbup.gif Nes iki 3 menesiuko buvau labai nusivemusi ta zodzio prasme doh.gif  doh.gif nes i diena po 6 ar 7 kartus vemdavau tai buvau numetusi svorio doh.gif .Bet jau praejo blogumai man.Tai dabar jau nors svoris augti pradejo thumbup.gif Tik va bijau visokiu gripu  blink.gif

Butike sveikos ir laimingos Mamytes  wub.gif  wub.gif
*

Vajatuteliau 56 sveri. As tiek pries nestuma sveriau smile.gif
Bet man su apetitu tai sunku. nu jau kaip nenoriu valgyti. sakes. ateina pietu metas, o as nieko nenoriu.
Va ko noriu tai is Kinu rozes traskios vistienos su imbierais. O jau ja tai galiu valgyt. dar ikrus megstu smile.gif
prabangi ania ? blush2.gif
o daugiau nic nieko nenoriu, per prievarta kazka susikisu, tada visa diena riaugeju.
Nu zodziu.

geruta
As sveriu 80,o priaugau 7kg,paskutiniu metu kazkaip sunku darosi,pilvelis kaip soko i prieki,jau ir dirbti nebenoriu,o tokia entuziaste buvau lotuliukas.gif ,nugaryte paskausta verysad.gif ,guodziuosi,kad dar truputi ir palengves mirksiukas.gif .
Laikykites busimosios mamytes. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ernoja
4u.gif Sveikos, mums 22 savaitės, priaugau 7 kilus. Su pirmu 12 buvo užaugę, bet dabar jau sveriu tiek, kiek pirmąjį gimdydama. Ech, amžius tas... nestuke.gif O šiaip tai vis kirkšnis paskauda, vaikščioti kartais net nesinori.
zyliukas
Sveikutes,

sakykit ar jusu pypliukai duksta pilvukuose?
maniskis duksta kartais ohoho, o kartais visai neduksta. Siandien kazkoks ramus ir jau mamytei neramu darosi.
ir ar jusu ginekologe skaiciavo vaikelio pirstukus, organelius visus isziurinejo.
Maniske tai tik paziurejo paziurejo sako nus viskas gerai ir viskas. Pamatavo tik galvyte ir pilviuka. daugiau info negavau, man kazkaip daugiau norisi zinoti sad.gif
Sakau gal pas kokia kita nulekt kad smulkiau papasakotu.
Juk taip svarbu zinoti, kas pas ji jau issivyste ar viskas kaip reikiant.
dar as po baisios ligos virusines tai is vis biski neramu.
snail
QUOTE(zyliukas @ 2007 03 26, 11:18)
Sveikutes,

maniskis duksta kartais ohoho, o kartais visai neduksta. Siandien kazkoks ramus ir jau mamytei neramu darosi.
ir ar jusu ginekologe skaiciavo vaikelio pirstukus, organelius visus isziurinejo.
Maniske tai tik paziurejo paziurejo sako nus viskas gerai ir viskas. Pamatavo tik galvyte ir pilviuka. daugiau info negavau, man kazkaip daugiau norisi zinoti sad.gif
*

sveika 4u.gif mano leliu jau 27sav ir pora dieneliu. man atrodo, kad ramus leliukas gyvena, bet kai reikėjo sėsti į dantisto kėdę, tai davėsi kaip pasiutęs lotuliukas.gif
mano daktarė per daug irgi nežiūri, paklausiau kada eisim i pasimatymą, nes buvau gal prieš pusantro mėn, tai sakė nėra svarbaus reikalo. man irgi idomu kaip ir kas ten gyvena. manau reikia nuvykti i privačią klinika, nors ir sumokėsiu pinigų, bet viską pamatysiu thumbup.gif
zyliukas
oho jus cia mamytes su rimtais pilvukais jau smile.gif
25 savaiciu, 27 smile.gif
man tai prasidejo 22 savaite, bet as skaiciuoju, kad prasidejo jau 6 menuo.
ramus buvo ramus visa diena, o vakare kokius sokius dare ohoho. Plika akim matem kaip is vieno sono i kita varineja, jau paskui ir ramint pradejau ir sneketis ir glostyti. Maniskis nosi prie pilvo prikisho ir gavo is kojytes arba rankytes:)
lotuliukas.gif

As tai labai myliu savo pilvuka ir jo visai nesigedziu, norisi man ji kaip tik apsitempti kad visi matytu.
O pradzioj tai galvojau bus kompleksas, nes visada buvau liekna, sportuodavau daug. bet dabar supratau kad tokia busena pati nerealiausia ir jautiesi isskirtine ir labai faina viskas. wub.gif thumbup.gif
Zepter
Sveikutes 4u.gif
Ir as jau uz poros dieneliu busiu 6-menesiuku, 24 savaiteliu, lyginant 10 menesiu ir 40 savaiciu nestuma.
MB tai megsta paskaiciuoti atsizvelgiant i 9 menesiukus, tai vis maziau prikaisioja, bet man taip noris daugiau ir greiciau tu savaiteliu praeiti, kad nekreipiu i ji demesio tongue.gif To paskutinio menesiuko kaip ir nebefiksuoju,juk praleks kaip viesulas! biggrin.gif
Beje, o ka Jums del lyties sako. As visa nestuma turejau nuojauta,kad berniukas pilvuke. Atejo 22 savaite dare echo, sake vyrisku organu nera, moteriski, bet 26 savaite kai kurioms nestukems mergaites labai greitai pavirsta i berniukus, t.y uzauga lytiniai organai. O man sekantis echo tik 36 savaite. Vat se tau, taip laukiau ir tiesiog degiau is smalsumo suzinoti lyti! lotuliukas.gif
Bahama mama
QUOTE(zyliukas @ 2007 03 26, 10:18)
Sveikutes,

*

Va ir man nuo vakar vakaro neramu, nes iki šiol mažylis (mums 28 svaitės) duodavosi pilve kaip patrakęs, o nuo vakar vakaro tik vos vos sukrebždena, beveik nejaučiu. Bet gal jam vietos mažoka arba kažkur giliau yra pasislinkęs unsure.gif . Jei per šiandien ryt nesuaktyvės, skambinsiu mūsų gerajai gydytojai klaust, ar čia viskas gerai
Papildyta:
QUOTE(Zepter @ 2007 03 27, 10:36)
Sveikutes  4u.gif
Ir as jau uz poros dieneliu busiu 6-menesiuku, 24 savaiteliu, lyginant 10 menesiu ir 40 savaiciu nestuma.
MB tai megsta paskaiciuoti atsizvelgiant i 9 menesiukus, tai vis maziau prikaisioja, bet man taip noris daugiau ir greiciau tu savaiteliu praeiti, kad nekreipiu i ji demesio  tongue.gif  To paskutinio menesiuko kaip ir nebefiksuoju,juk praleks kaip viesulas!  biggrin.gif
Beje, o ka Jums del lyties sako. As visa nestuma turejau nuojauta,kad berniukas pilvuke. Atejo 22 savaite dare echo, sake vyrisku organu nera, moteriski, bet 26 savaite kai kurioms nestukems mergaites labai greitai pavirsta i berniukus, t.y uzauga lytiniai organai. O man sekantis echo tik 36 savaite. Vat se tau, taip laukiau ir tiesiog degiau is smalsumo suzinoti lyti!  lotuliukas.gif
*

Manęs, nors gydytoja jau tris kartus sakė, kad turėsim berniuką, neapleidžia nuojauta, kad bus mergytė. Aš net du kartus sapnavau, kad turiu mergytę, nors apie tai visiškai negalvojau ir man tikrai nėra skirtumo, kas bus. O dar kai bendradarbiai ir pažįstami pripasakojo, kaip iki paskutinės dienos, gydytojų užtikrinti, laukė berniuko ar mergaitės, o gimdavo priešingos lyties leliukas, tai dar neskubu mažyliui nieko pirkt, vis delsiu
Gandriuke
QUOTE(anoli @ 2007 03 21, 14:47)
Yra yra tokiu  biggrin.gif 
Man vakar dare echo tai jausmas nuostabus  wub.gif
O del genetiniu tirymu, tai juos  geriausei darytis iki 19 sav. ( jeigu as klistu, merginos pataisis mane) As ir buvau sirgus, labai persalus buvau, temperatura buvo uzkilus iki 39  doh.gif Pusleline ant lupu buvo 15-16 savaite. Tai ir pergivenau, bet gydytoja nuramino, pasake dar baisesniu ligu buna ir leliukai sveiki gimsta. O seip pilvukas jau didelis. Seip as visada buvau nemaza moteriske. O dabar tai jau  doh.gif  Dar va gydytoja neleidzia daug skisciu gert iki 1 litro per diena. O gert taip norisi  doh.gif . Del svorio baras, as 5 kg priaugau, sako kad daug  g.gif O sunaitelis mano tai nelabai judrus jis arciau nugaros dabar guli tai jauciu tokius tolokus judesiukus. Anksciau kai jis gulejo arciau pilvo tai judejo stipriau. Tai buvau sunerimus, kad silpni judesiukai, o kai vakar pamaciau, kad jis juda kaip reikalas, tai apsiraminau.  smile.gif
*

Nieko sau gydytoja, kaip taip galima g.gif Priaugai tikrai nedaug. As per 26 sav. uzsidejau 6-7 kg, bet jauciu, kad jie tik ant pilvuko ir tai pilvukas nedidelis. Kitur niekur nepadidejo apimtys. Tai ka daryti? Ant dietos sesti pagal tokia gydytoja? blink.gif Ir siaip, kiek girdejau, negalima riboti skysciu kiekio. Pagrysiu kodel. Ko organizmas reikalauja, reiskias tuo momentu tokiu statybiniu medziagu truksta leliukuj. Mazylis plaukioja skystyje, pluis daug skyscio isprakaituojam ir kitaip pasalinam. Tai geriant tik 1 l kur mazylis plaukios? Ta prasme tie vandenys turi kazkaip gamintis, o nestumo netu jie dar ir atsinaujina. Na tikrai pavaro tavo gydytoja....

QUOTE(jurk @ 2007 03 27, 14:39)
Va ir man nuo vakar vakaro neramu, nes iki šiol mažylis (mums 28 svaitės) duodavosi pilve kaip patrakęs, o nuo vakar vakaro tik vos vos sukrebždena, beveik nejaučiu. Bet gal jam vietos mažoka arba kažkur giliau yra pasislinkęs  unsure.gif . Jei per šiandien ryt nesuaktyvės, skambinsiu mūsų gerajai gydytojai klaust, ar čia viskas gerai
Papildyta:
Manęs, nors gydytoja jau tris kartus sakė, kad turėsim berniuką, neapleidžia nuojauta, kad bus mergytė. Aš net du kartus sapnavau, kad turiu mergytę, nors apie tai visiškai negalvojau ir man tikrai nėra skirtumo, kas bus.  O dar kai bendradarbiai ir pažįstami pripasakojo, kaip iki paskutinės dienos, gydytojų užtikrinti, laukė berniuko ar mergaitės, o gimdavo priešingos lyties leliukas, tai dar neskubu mažyliui nieko pirkt, vis delsiu
*

Man buvo pries pora savaiciu panika, kad mazyliui kazkas negerai, nes nieko nejauciau visa para. Persigandau nuejau pas gine, paziurejo per echo, o mazas pasirodo atsukes nugaryte i pilvuko puse ir rankytem kojytem makaluoja i stuburiuka lotuliukas.gif Dabar jau nepanikuoju kai aprimsta, reiskia apsiverte taip, kad nekilnoja pilvo ir tik as nejauciu, o jis//ji intensyviai sportuoja mirksiukas.gif

Del pyties ir as nezinau dar i nebekreipiu demesio. Stengiuosi pirkti drabuzelius niautraliu spalvu, bet pasitaiko graziu ir zydru arba ruzavu ax.gif Bet koks skirtumas, shliaustukus gi greit isaugs mirksiukas.gif
ernoja
Man gydytoja kaip tik patarė daugiau skysčių gerti, kaip ir profilaktikai prieš strijas.Arba tam kremą specialų pirkti. O jūs žiūriu jau rūbeliais rūpinatės. Aš tai kol kas nieko. Nors supirmuoju tai penkių mėnesių buvau, kai pradėjau viską pirktis. ax.gif Ir nuojautos jokios, kas bus. Sapnavau sūnų. Laukdamasi pirmojo buvau įsitikinusi visiškai, kad berno susilauksiu, o dabar intuicija tyli. g.gif Bet nesvarbu, svarbiausia nestuke.gif ir kūdikėlis...
ernoja
QUOTE(zinulė @ 2007 03 27, 15:33)
Man gydytoja kaip tik patarė daugiau skysčių gerti, kaip ir profilaktikai prieš strijas.Arba tam kremą specialų pirkti. O jūs žiūriu jau rūbeliais rūpinatės. Aš tai kol kas nieko. Nors supirmuoju tai penkių mėnesių buvau, kai pradėjau viską pirktis. ax.gif Ir nuojautos jokios, kas bus. Sapnavau sūnų. Laukdamasi pirmojo buvau įsitikinusi visiškai, kad berno susilauksiu, o dabar intuicija tyli. g.gif Bet nesvarbu, svarbiausia  nestuke.gif ir kūdikėlis...
*

Ups, kažkokią nesąmonę padariau... doh.gif
ingusiaa
QUOTE(zinulė @ 2007 03 27, 16:33)
Man gydytoja kaip tik patarė daugiau skysčių gerti, kaip ir profilaktikai prieš strijas.Arba tam kremą specialų pirkti. O jūs žiūriu jau rūbeliais rūpinatės. Aš tai kol kas nieko. Nors supirmuoju tai penkių mėnesių buvau, kai pradėjau viską pirktis. ax.gif Ir nuojautos jokios, kas bus. Sapnavau sūnų. Laukdamasi pirmojo buvau įsitikinusi visiškai, kad berno susilauksiu, o dabar intuicija tyli. g.gif Bet nesvarbu, svarbiausia  nestuke.gif ir kūdikėlis...
*

as ir dar niekuom nepasirupinus... viska ziurineju, bet dar nieko neapsirupinus smile.gif
ernoja
QUOTE(Inga28 @ 2007 03 27, 17:54)
as ir dar niekuom nepasirupinus... viska ziurineju, bet dar nieko neapsirupinus smile.gif
*

Mes šiandien su drauge į "Trijų sezonų" parduotuvę užėjom (čia Kaune) Tokių fainų ir palyginus pigių rūbelių yra thumbup.gif Reikės lėkti kada vieną kitą nusipirkti, šiandien kažkaip dar nepasiryžau...
Šypsenėlė24
Sveikutės, mums jau beveik 22 savaitėlės. Priaugau 3 kg.
Dėl skysčių - man kaip tik gydytoja liepė išgerti po 2 - 2,2 l per dieną, nes kai paskutinį kartą darė šlapimo tyimą, rado acetono, o tai rodo, jog trūksta skysčių
ingusiaa
o as siandien nusipirkau nauja zurnaliuka tavo vaikas tai ten taip fainiai viskas apie 6nestumo menesiuka aprasyta priede... ax.gif
LAURIUS
Sweikutes nestuke.gif ,

Mums jau prasidejo 26 savaitele: jauciames gerai (bijau prisikalbeti, nes dar gimdymas toli smile.gif )-augam, maziuko judesiukus labiausiai jauciu ryte ir velai vakare. Jau priaugau 9 kg. Apetitas su kiekviena diena dideja biggrin.gif
Iki triju menesiu geriau vitamina E ir folio rugsti, po to menesiuka geriau Pregnacare vitaminus, dabar jokiu vitaminu negeriu...nes nezinau ko truksta organizmui, butent kokiu vitaminu, tad stengiuosi valgyti kuo daugiau darzoviu, vaisiu ir kt. naudingu maisto produktu.
Tiesa neseniai suzinojom kas pilvuke gyvena (aisku ne 100 proc.)-greiciausiai sunutis bigsmile.gif (tai tetis suzinojes dziaugsmo asara nubrauke smile.gif )
Balandzio pabaigoje pradesim lankyti kursus.
Tai wa tiek butu apie musu seimynele 4u.gif
ksiuša
Labukas visoms nestuke.gif
QUOTE(geruta @ 2007 03 23, 22:06)
As sveriu 80,o priaugau 7kg,paskutiniu metu kazkaip sunku darosi,pilvelis kaip soko i prieki,jau ir dirbti nebenoriu,o tokia entuziaste buvau  lotuliukas.gif ,nugaryte paskausta  verysad.gif ,guodziuosi,kad dar truputi ir palengves  mirksiukas.gif .
Laikykites busimosios mamytes.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

O aš jau maniau, kad viena čia taip jaučiuosi. Visos tik ir rašo apie priaugtus kg, kurie nesiekia net 60 kg ribos. jau buvau bepradedanti panikuoti. blush2.gif

QUOTE(snail @ 2007 03 26, 22:08)
sveika  4u.gif  mano leliu jau 27sav ir pora dieneliu. man atrodo, kad ramus leliukas gyvena, bet kai reikėjo sėsti į dantisto kėdę, tai davėsi kaip pasiutęs  lotuliukas.gif
mano daktarė per daug irgi nežiūri, paklausiau kada eisim i pasimatymą, nes buvau gal prieš pusantro mėn, tai sakė nėra svarbaus reikalo. man irgi idomu kaip ir kas ten gyvena. manau reikia nuvykti i privačią klinika, nors ir sumokėsiu pinigų, bet viską pamatysiu  thumbup.gif
*

mano ginė taip pat per daug „nesitaško“ aiškinimais. Gal ir man reikėtų pasikonsultuoti kokioj privačioj klininkoj? g.gif

QUOTE(Inga28 @ 2007 03 31, 20:37)
o as siandien nusipirkau nauja zurnaliuka tavo vaikas tai ten taip fainiai viskas apie 6nestumo menesiuka aprasyta priede...  ax.gif
*

Tavo vaikas skaitau nuo pirmo nėštumo mėn. žurnaliuko. Rytoj būtinai įsigysiu ir šį. smile.gif
Crazy Daisy
Sveikos mamytės 4u.gif Mums prasidėjo 23 savaitė. Augame, pilvas išlindo nestuke.gif Dabar jau ir darbe visi užpilingavo, tai šokas visiems, sako "kaip tai šeštas mėnuo?, kodėl nesimatė? " lotuliukas.gif
Buvom pas echoskopuotoja - ginekologė nusiuntė ant didesnio echo. Tai neduok tu dieve, vėpla kažkokia... doh.gif Nieko nepaaiškino... O pas ginekologę mažas echo ir nuotraukyčių nedaro... verysad.gif
Ga kuri nors buvot genetikos centre Viniuje savo noru? Kiek tai kainuoja? Ar eiės didelės? ax.gif Eisim ir mes turbūt. O gal privatų kabinetuką kokį gaite rekomenduoti? Ačiū 4u.gif
Apie priaugimus. Aš turėjau antsvorio iki pastojimo, o kai pastojau, nuvėmiau (tikrąja ta žodžio prasme) 8 kg. Tai tada ginė jau šaukė, kad ne laikas dietų laikytis. Aš jai aiškinu, kad nesilaikau jokių dietų, kad mane labai pykina. O ji patarė - stenkis nevemti blink.gif Čia maždaug kaip pamėgink nekvėpuoti lotuliukas.gif Tai va darbas jų toks - anyway barti - priaugi ar numeti lotuliukas.gif
Dabar jau nebe taip stipriai pykina. Tik kai nepavalgau. O kai pavalgau - rūgštys kyla. doh.gif Žodžiu, taip ir neauginu aš svorio mirksiukas.gif Bet lelius auga. Svarbiausia... 4u.gif
Bonifacija
QUOTE(Crazy Daisy @ 2007 04 02, 22:04)

Ga kuri nors buvot genetikos centre Viniuje savo noru? Kiek tai kainuoja? Ar eiės didelės?  ax.gif  Eisim ir mes turbūt. O gal privatų kabinetuką kokį gaite rekomenduoti? Ačiū  4u.gif

*

buvau, mokejau 118lt. BUvau pas gydytoja Krasovskaja. smile.gif
Bonifacija
beje, kiek apytiksliai sveria jusu mazyliai? Kazkaip maniske man jau tokia coliuke pasirode, nes 22 savaite svere 500gramu ax.gif
ingusiaa
as apie leliu svori pasiskaitau tai tik Sm kalendoriuje kas savaitele... nes man kazkodel gyd ne karto nesake kiek mano leliukas sveria...
tai orentuojuos i bendra statistika smile.gif
Irunia
QUOTE(Bonifacija @ 2007 04 04, 19:06)
beje, kiek apytiksliai sveria jusu mazyliai? Kazkaip maniske man jau tokia coliuke pasirode, nes 22 savaite svere 500gramu  ax.gif
*

Tai kad dičkė visai. Pažiūrėjau pagal SM kalendorių tai apie 450 g rašo.
Maniškis 20 sav. buvo 319 g. tai sakė nemažas.
Horo
Na, o mums eina 26 savaitė biggrin.gif Pilvukas pūpso, jau jokiu megztiniu nepaslėpsi. Kartais būna toks jėgų antplūdis, o kartais atrodo, kad dirbčiau labai sunkų darbą ir pavargstu nežmoniškai. Buvau priaugus 5 kg, nuo nėštumo pradžios, bet po to per 4 savaites 2 dingo kažkur, buvo truputį neramu, bet mūsų tėtis tvirtina, kad labai jau aktyvi pasidariau, einu į baseiną, pati namie pasimankštinu, o naktį panašu, kad vaikiukas "į mamą" soske.gif taip aktyviai niuksina, kartais ir rimčiau spiria. Prieš kokias 4 dienas buvo dingęs, buvau tikrai sunerimusi... Bet atsirado wub.gif
Ko laukiamės dar nežinom 4u.gif
ernoja
4u.gif Su artėjančiom VELYKOM smile.gif
Mane kažko labai pradėjo rėmuo ėsti g.gif Ar jums taip nesidaro? Ką vartojat?
sniege_s
Sveikutes,mums jau baiginejasi 25sav..Priaugau apie 8kg.tai mano gyd sako kad labai normaliai,nors nebuvau labai liekna ir pries tai. Rugstys taip pat labai kyla,ipac vakarais.Atrodo kad visastemple issvilins.As tuo met stengiuosi ko nors uzvalgyt(aisku tik nerugstaus),tai kartais aprimsta.
Pries 3sav. buvom pas genetikus.Tai ten echoskopas labai fainas matosi viskas,visa lialiaus sandara.Tai suzinojau kad turesiu mergyteir ji visiskai sveikute,gerai issivyscius ir svere 490gr.gyd.sake kad labai normaliai.
clap.gif lotuliukas.gif O pilvuzas dabar pradejo augti ne dienom o valandom,na bet nieko tegu sau auga i sveikata smile.gif
zyliukas
Sveikutes,

na va musu namukas-pilvukas jau irgi labai dideja. Jau reiks kada lekt pas fotografa kad iamzintu mano pilvuziuka su namuko gyventoju smile.gif
Na man viskas kaip ir gerai, tik pradejau jaust,kad ir kiek ne daug pavalgau jau taip skrandis apsunksta, kad kvepuot net sunku. Ir tos rugstys kyla. Niekad neturejau tokios bedos. Tai tik angliukus geriu.
Gal patrsit ka daryt kad skranduka palengvint.
Stengiusoi valgyt labai nedaug, bet kazkaip vistiek negerai. Skrandis kaip cemento pripiltas.

Jau eisiu nuo 04 23 atostogu 3 savaitem, o 05 14 dekretiniu. Planuoju eit pasportuot i Zebra kluba, pajudet.
Laukiu nesulaukiu kad iseisiu is darbo, nes jau uzknisa viskas, norisi laisves.
beje turim visokiu dziaugsmu su naujojo butuko irenginejimu, tai turesiu ka veikt.
na tiek naujienu musu fronte.
Ai beje mazylis labai judrus, spardosi, pilviukas kilnojasi. 18 diena eisiu i genetikos centra manau suzinosim kas ten gyvena smile.gif

ingusiaa
bet rimtai pilvukas auga taip sparciai kad oij... ax.gif
Bonifacija
o as sian is gydytojos. Nu net nepatikejau, kai pasake, kad per menesi 3 kg isitaisiau blink.gif
Šypsenėlė24
Sveikutės, o kaip jums su nugara? Nekankina nemalonūs pojūčiai? Man tai kartais būna, kad atrodo, jog surakina ją, o tada nei pirmyn, nei atgal per pusiaują cool.gif
O man atostogos jau nuo 19 balandžio, o paskui iškart dekretas, tai galėsiu ramiai augint sau pilvuką nestuke.gif wub.gif
Viktut
Sveikutes, teoriskai mums dabar 22 savaites, o pagal echoskopa 20-21 savaite. jauciuosi visai neblogai, visi blogumai jau praeity, o ju tikrai buvo blink.gif Tik del svorio truputi pergyvenu, nes pries nestuma sveriau apie 63 -64, o dabar jau 70 kg, o jau dabar negaliu atsispirti ledams, o kas bus vasara doh.gif Pilvukas mano didukas pupso jau kaip reikiant atsikises, visus savo megstinius tempiu ir tempiu zemyn, tai kita met bus visu priekis ilgesnis doh.gif
Kartais ir man surakina nugara, kai atsigulu i lova, tai taip pasimuistau, pasimuistau ir atsirakina smile.gif Man keistesnis skausmas buna uzpakaly dupces ir koju skausmai, kartais nakty pabundu ir taip maudzia, atrodo dubces ir slaunu kaulus juos kas plestu i salis...
Judesiukus pradejau jaust jau labai anksti (15-16 sav.), tai dabar juos jauciu labai gerai. jau atskiriu, kada mazius miega, kada duksta, kada ramiai mane is vidaus tyrineja, kada buna patenkintas, kada ne. Labai nemegsta mano darbo... O gal greiciau, kad taip ilgai prasedziu prie kompo, tada ziauriai spardosi.
Vienintelis, kas labai nervuoja, tai nuolatinis vaiksciojimas i WC, nors darbe bent kiek taip pajudu smile.gif Ir dar vargelis, kad ziauriai uzkieteja viduriai.
Sian girdejau, kad si vasara bus itin karsta, tai bijau, kad reiks kraustytis i rusi gyvent smile.gif Labai bijau karsciu, o kai bus didziulis nestuke.gif , speju bus laaabai sunku, o dar sia vasara dvieju draugiu vestuves doh.gif
tanitausa
sveikutes mum baiginejasi 24ta savaite. vakar buvom pasidaryti anatominio ultrasoundo, tai sunelis musu jau 613gr. thumbup.gif na bet sake cia su 50 gr paklaida...
siusiuko tai ir as begioju labai daznai.
stengiuosi sportuoti, bet kazkaip jauciu kad darausi nerangi, sunku jau darosi nuo zemos sofos atsikelti ax.gif priaugau jau 6 kg blush2.gif nors labai stengiuosi nepersivalgyti, nu bet desertu atsisakyti negaliu doh.gif
mazylis labai budrus, nemegsta dulkiu siurblio lotuliukas.gif
rugstys kolkas ne kamuoja, bet labai bijau ju, nes pries nestuma turejau su jom problemu doh.gif
jau laukiu nesulaukiu to paskutinio menesiuko 4u.gif
zyliukas
Va man irgi dupces raumenis skauda. Nu nezinau ar ten raumenys smile.gif bet jau kai surakina slauni, tai nei siudy nei tudy.O skausmas pasireiskia tada kai namucio griztu ir prigulu ant nugarytes pagulet, matyt atrofuojasi kazkaip raumenukai ir sakes.O visa diena tai neskauda.

Kazkaip maziukas pradejo maziau judeti, gal jau jam vietos ne tiek daug.
Bet labai idomu buvo. Sakau saviskiui : mazius nebejuda, jis paeme su rankyte ir taip paradejo su pirstais kutenti ir prisiglaudes sneketi, ir ka sau manot bum bum niuks niuks buvo smile.gif
Jaucia teti reiskias smile.gif
tanitausa
omusiskis pradeda judeti jeei tetis i bamba ikisa pirsta ir ja pajudina biggrin.gif
zyliukas
QUOTE(tanitausa @ 2007 04 13, 16:09)
omusiskis pradeda judeti jeei tetis i bamba ikisa pirsta ir ja pajudina  biggrin.gif
*

che lotuliukas.gif
reiks ir mums pabandyti drinks_cheers.gif
Bonifacija
mano pupa kaip tik ramesne pasidaro, kai tevelis ranka uzdeda ir paglosto. buna, kad nakti pabundu nuo jos dukimo, tai tada zadinu teveli, kad dukra ramintu biggrin.gif
ingusiaa
mano lelius irgi nurimsta kai MB ranka prideda smile.gif
sakau va ka reiskia teviska ranka... ramybe is karto lotuliukas.gif
ausrele5555
Noriu daugiau svorio priaugti. blush2.gif Ką daryti? Prieš nėštumą svėriau 43 kg. dabar 25 sav. sveriu vos 50 kg. Atrodo ir valgau daugiau, nei viena būdama wub.gif Vyras tai džiaugiasi sako. dabar bent apkabinti yra ką rolleyes.gif
Bonifacija
QUOTE(ausrele5555 @ 2007 04 16, 12:29)
Noriu daugiau svorio priaugti. blush2.gif  Ką daryti? Prieš nėštumą svėriau 43 kg. dabar 25 sav. sveriu vos 50 kg. Atrodo ir valgau daugiau, nei viena būdama  wub.gif Vyras tai džiaugiasi sako. dabar bent apkabinti yra ką  rolleyes.gif
*

man tai atsirado kazkoks psichologinis noras valgyt. nors skrandis ne tuscias ir turi ka veikt, ale man vat norisi ka nors kramtyt ir viskas biggrin.gif nezinau, kaip kitom, ale man jei koks riebesnis patiekalas, tai iskart jauciu, kad dalis pasilieka biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.