Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Želė
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3
dlambliukas
Sveikos mergaitės, ieškojau tokios temelės, bet niekaip neradau smile.gif vis neapsisprendžiu ar duoti savo 1m ir 3 men sūneliui paragauti žele g.gif norėjau paklausti kaip jūs darote
vyšniux
Taip,as jau daviau savo mazajai ir labai patiko smile.gif
ingere
Maniškė irgi ragavo. Labai patiko thumbup.gif
Gulia
Mes valgom essen.gif darau su TW zele ziedu dvieju sluoksniu,kartais ir 3 thumbup.gif Labai patinka wub.gif
princesa
Valgom, bet nepiktnaudžiaujam smile.gif
Oksis
o aš nebandžiau, bet duočiau mirksiukas.gif
lyra
Vyresnysis mėgsta ir valgo, ypač jei pripjaustau vaisių gabaliukų arba padarau grietinėlės sluoksnį, o mažiukui davėm paragauti žele iš gimtadienio torto, bet nesužavėjo. O tiesą pasakius nemanau, kad dar laikas, per mažas (1,3 m)
Alchemist
o as manau, kad galima, tik ne chemines kokios
Nemarioji
mes ragavom želė,bet nebuvo sužavėta,teko man suvalgyti...
Heaven
Mes dar kol kas neragavom tokio deserto,bet ateity po truputuką bandysim.
raimule
QUOTE(princesa @ 2007 04 02, 00:29)
Valgom, bet nepiktnaudžiaujam  smile.gif
*

Labai linksma žiūrėti,kaip manoji bando susimti tą drebutį rankytėmis ir patinka murkdyti po burnytę thumbup.gif
raimonda23
mes labai megstam zele daznai neduodu bet kartais padarau arba nuperku maksimoj pasiskanint smile.gif
Babe
Mes siandien pirma karta ragausim:)
Ikulia
Duodam smile.gif Patinka. Bet su saiku ax.gif
Luana
mes jau valgėm želė ir labai patiko mazgei thumbup.gif , aišku nepiktnaudžiaujam, gal kokius du kartus yra gavus , o kiek žinau kitos mamytės vaikam pirmo gimtadienio proga želė tortus daro, ir dar lyg želė tinka alergiškiems vaikučiams g.gif
Gulia
Labai patinka,ypac TW zele ziede thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kajune
Duodu, maniškis labai mėgsta smile.gif
irenairsavi
Duodam, labai megstam smile.gif daznai aisku nagauna, bet jau kai pamato... bigsmile.gif
kazkokia gydytoja yra sakiusi, kad zelatina esanti zele gerai, augant tvirtejant kauliukams smile.gif
twix'e
Aš ir kartais duodu savo mažei smile.gif Patinka net labai biggrin.gif
mukas
dariau savo pyplio pirmojo gimtadienio proga. Labai patiko! bet dariau ne sintetines, o is saldytu uogu ir grietineles sluoksnio.
ereeka
Na,aš daviau kelis kartus,nelabai ji valgo,o varškės su žele gabaliukais išvis į burna neima, tai daugiau aš jai tos žele ir nekišau,nevalgo ir nereikia smile.gif
Laumiux
Maniškė ragavo, kiek ten buvo tų želė "pėdsakų" gimtadienio torte.

O šiaip aš tik už namuose gamintą želė - iš natūralių sulčių, jogurto, varškytės, gal trupučio grietinėlės (bet bus labai riebu).

Natūrali želatina yra gaminama iš jaučio kanopų kremzlių (ar kažko panašaus). Tai nebent želė gali netikti tiems vaikams, kuriuos išberia vien išgirdus žodį "karvė".

O ta sintetinė net man pačiai dvokia...
kristinka
padariau ,paciai ir reikejo suvalgyti lotuliukas.gif nepatiko maniskiam kol kas
Dianaa
Kol kas desrtu mes nevalgom.... smile.gif paaugsim ir paragausim
Plumeria
aš saviškei želė pradėjau duoti nuo kokių 1,5 m. labai mėgsta
anksčiau nedaviau, nes nebuvau sugalvojus apie ją
Gera-mama
Mano mazute, tai nemegsta zeles, net is varskytes, kuria siaip jau be problemu valgo, isspjauna hihihi.gif
ulyta
duodu bet nedaug kad skrandukas nesustotu mirksiukas.gif
saldumelisss
as viena karta ir bandziau duoti paragauti zele bet tik tokia juokinga grimasa padare ir isspjove smile.gif gal buvo per tvirta g.gif nes kita kart pasiulius zele drebucius labai skaniai ragavo smile.gif
virginija.k
Maniškei thumbup.gif , Bet gauna tik per šventes.
Adamo mamyte
Bandziau duot suneliui paragauti, bet isspjove lotuliukas.gif Manau ateis laikas, kai pamegs ax.gif
v*i*j*a
duodu,valgo,bet nelabai megsta tongue.gif
Alisra
Daviau ax.gif
Bet nezinau kas labiau patiko zele valgyti, ar gnaibyti savo mazyciais pirsciukais lotuliukas.gif
Zuikis-Puikiss
Maniskis nemegsta
spin2liux
duodu tik paragauti bet retai, ne del to kad manyciau kad kenkia, bet kad patys ja retai darom biggrin.gif
renaciukas2
QUOTE(dowiliuke @ 2008 01 23, 15:40)
Aš ir kartais duodu savo mažei  smile.gif  Patinka net labai  biggrin.gif
*

Siaip daugumai vaiku patinka zele,jau geriau nei tortai biggrin.gif
Tatli
duodu, megsta labai
laumir
nepatinka mum tas slidus daiktas biggrin.gif
geriau guminukai biggrin.gif
Sigeita
pries pora savaiciu dariau zele, tai ir maziukui teko, labai patiko biggrin.gif
rikutis
kartą daviau sūnui želė, bet didelio susižavėjimo neparodė... smile.gif
violaaa2
duodam,skanu!
odetama
maniske isgi labai megsta zele,o labiausiai jeigu idedu kokiu vaisiu: mandarinu, vynuoge ir pan. tik zele turi viena blogybe, kad buna salta ir visada duodama bijau kad nesusaltu gerklytes, nors kuri laika isimu is saldytuvo, kad siek tiek susiltu ax.gif
Ivonadaniel
QUOTE(laumir @ 2008 09 08, 22:54)
*

maniškis ir nevalgė netgi guminukų, pradėjo patikti kažkur nuo 4met.
*Lyra*
Musu maziuke dar neragavo, bet siaip jeigu vaikas nori, reikia duoti mirksiukas.gif
virgutej
ragavom tongue.gif skanu buvo
Aden
Dar nedaviau, bet gal reiktu pabandyti g.gif

Nors maniskis labai jau isrankus maistui... blush2.gif
LinaJ.
Mes irgi zele dar neragavom smile.gif Kai darysiu, butinai duosiu paragaut bigsmile.gif
braškė-braškė
dar tik metukai mum, tai, manau, ilgokai teks palaukt dar iki zele ragavimo smile.gif
ILGAPLAUKE
Mes ragavom bet mazylei visai nepatiko.
vyšniux
Vakar kaip tik gaminau mazajai zele.Sukirto 3 indelius unsure.gif doh.gif ,siandien prase,kad vel pagaminciau biggrin.gif
rimulia12
QUOTE(laumir @ 2008 09 08, 23:54)
*

GUMINUKAI????????????
Nu nezinau kazkaip nemanau kad jie gerai.

Cia visos rase duoda ar ne. Patiko ar ne . O ka sako gydytojai?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.