Sveikos mergaitės, ieškojau tokios temelės, bet niekaip neradau
Taip,as jau daviau savo mazajai ir labai patiko
Maniškė irgi ragavo. Labai patiko
Mes valgom
Valgom, bet nepiktnaudžiaujam
o aš nebandžiau, bet duočiau
Vyresnysis mėgsta ir valgo, ypač jei pripjaustau vaisių gabaliukų arba padarau grietinėlės sluoksnį, o mažiukui davėm paragauti žele iš gimtadienio torto, bet nesužavėjo. O tiesą pasakius nemanau, kad dar laikas, per mažas (1,3 m)
o as manau, kad galima, tik ne chemines kokios
mes ragavom želė,bet nebuvo sužavėta,teko man suvalgyti...
Mes dar kol kas neragavom tokio deserto,bet ateity po truputuką bandysim.
mes labai megstam zele daznai neduodu bet kartais padarau arba nuperku maksimoj pasiskanint
Mes siandien pirma karta ragausim:)
Duodam
mes jau valgėm želė ir labai patiko mazgei
Labai patinka,ypac TW zele ziede
Duodu, maniškis labai mėgsta
Duodam, labai megstam
kazkokia gydytoja yra sakiusi, kad zelatina esanti zele gerai, augant tvirtejant kauliukams
Aš ir kartais duodu savo mažei
dariau savo pyplio pirmojo gimtadienio proga. Labai patiko! bet dariau ne sintetines, o is saldytu uogu ir grietineles sluoksnio.
Na,aš daviau kelis kartus,nelabai ji valgo,o varškės su žele gabaliukais išvis į burna neima, tai daugiau aš jai tos žele ir nekišau,nevalgo ir nereikia
Maniškė ragavo, kiek ten buvo tų želė "pėdsakų" gimtadienio torte.
O šiaip aš tik už namuose gamintą želė - iš natūralių sulčių, jogurto, varškytės, gal trupučio grietinėlės (bet bus labai riebu). Natūrali želatina yra gaminama iš jaučio kanopų kremzlių (ar kažko panašaus). Tai nebent želė gali netikti tiems vaikams, kuriuos išberia vien išgirdus žodį "karvė". O ta sintetinė net man pačiai dvokia...
padariau ,paciai ir reikejo suvalgyti
Kol kas desrtu mes nevalgom....
aš saviškei želė pradėjau duoti nuo kokių 1,5 m. labai mėgsta
anksčiau nedaviau, nes nebuvau sugalvojus apie ją
Mano mazute, tai nemegsta zeles, net is varskytes, kuria siaip jau be problemu valgo, isspjauna
duodu bet nedaug kad skrandukas nesustotu
as viena karta ir bandziau duoti paragauti zele bet tik tokia juokinga grimasa padare ir isspjove
Maniškei
Bandziau duot suneliui paragauti, bet isspjove
duodu,valgo,bet nelabai megsta
Daviau
Bet nezinau kas labiau patiko zele valgyti, ar gnaibyti savo mazyciais pirsciukais
Maniskis nemegsta
duodu tik paragauti bet retai, ne del to kad manyciau kad kenkia, bet kad patys ja retai darom
duodu, megsta labai
nepatinka mum tas slidus daiktas
geriau guminukai
pries pora savaiciu dariau zele, tai ir maziukui teko, labai patiko
kartą daviau sūnui želė, bet didelio susižavėjimo neparodė...
duodam,skanu!
maniske isgi labai megsta zele,o labiausiai jeigu idedu kokiu vaisiu: mandarinu, vynuoge ir pan. tik zele turi viena blogybe, kad buna salta ir visada duodama bijau kad nesusaltu gerklytes, nors kuri laika isimu is saldytuvo, kad siek tiek susiltu
Musu maziuke dar neragavo, bet siaip jeigu vaikas nori, reikia duoti
ragavom
Dar nedaviau, bet gal reiktu pabandyti
Nors maniskis labai jau isrankus maistui...
Mes irgi zele dar neragavom
dar tik metukai mum, tai, manau, ilgokai teks palaukt dar iki zele ragavimo
Mes ragavom bet mazylei visai nepatiko.
Vakar kaip tik gaminau mazajai zele.Sukirto 3 indelius
|