Dar neragavo, bet vien todel, kad negaminom ilgai patys, kazkaip pamirsus buvau apie toki skanesta. Kai padarysiu, butinai duosiu, bet tik savo ruostos, ne is pakeliu......
Dar neragavom
Niekad nedaviau ir neplanuoju duoti, nes nemanau, kad tai labai jau geras produktas...
Labai megom kol sukilo baisuline alergija.., nebevalgom nei zele, nieko su zele ir jokiu guminuku.. Nes jie daugelyje saliu net uzdrausti
as tai daviau paragauti kazkur 1,5 m labai patiko, bet po truputi
gal naudos jokios, bet kartais norisi, kaip ir traskuciu
daviau paragauti,bet nepatiko ir isspjove
Dar neduodam.Nera reikalo.
as neduodu, nes pati nemegstu. o ir vaikai abejoju, kad valgytu
per sias kaledas padarysiu ir duosiu paragaut
Ragavo, bet nepatiko
bandysim svenciu proga paragauti....
Tiek nedaug laiko prabėgo, o viskas apsivertė aukštyn kojom. Per šventes tik ir teprašė želė
Maniškei nepatiko, bet ir gerai, nes nemoku padaryti natūralios skaniai
Ne pro kur neikisi
ragavo,bet nepatiko
Manasis noriai valgo, bet aš darau su daug uogų, o žėlė tik tam kad jas "suklijuotų", o šiaip vienos nelabai mėgsta.
Nemėgsta, nevalgo
Nors sau dažnokai pasidarau su vaisiais, bet nei karto nesusigundė
Valgo tai ir duodu
Maniškių žele patikimas/nepatikimas banguoja ne dienom, o valandom
Bandziau kaip tik per Velykas ir zele ir saltienos bet atsisake grieztai
Žele valgo, o šaltienos iš tolo purtosi
Neduodu,nes patys nesam megejai
Kartais mėgsta, kartais - ne
Manoji biški šaltienos kur be taukų ir daugiau mėsos tai suvalgys gabaliuką. O salžios tai su grietinėle ir uogom pasmaližiavom pora kartu jau.
Kad zele nera sveikas maistas, be to, po gimdymo karta jos paskanavau ir mano mazaja isbere (per MP), tad dabar nei pati valgau, nei vaikui duodu, kol dar tokia mazute
QUOTE(Siurbelyte @ 2010 05 01, 13:24) Kad zele nera sveikas maistas, be to, po gimdymo karta jos paskanavau ir mano mazaja isbere (per MP), tad dabar nei pati valgau, nei vaikui duodu, kol dar tokia mazute jie zele is pakeliu, tai tikrai kad nelabai sveika, nes ten vien sintetika. as labai retai darau, bet visada is zelatinos, naminiu sulciu ar vaisiu dedu, kartais su naturaliu ekologisku jogurtu. Vago pasigardziuodama. Beje ir saltiena namine megsta QUOTE(Kyvis @ 2010 06 11, 15:04) jie zele is pakeliu, tai tikrai kad nelabai sveika, nes ten vien sintetika. as labai retai darau, bet visada is zelatinos, naminiu sulciu ar vaisiu dedu, kartais su naturaliu ekologisku jogurtu. Vago pasigardziuodama. Beje ir saltiena namine megsta maniske irgi labai megsta namine mamos paruosta zele. Tikrai nieko blogo joje, jei is savu produktu darai.
o mano nevalge, su ta zele plaukus issitepe
megsta ir valgo su mielu noru
duodu,jei daryta namie su kompotu.
maniskis nemegsta zeles
jei pati valgau, tai siūlau ir mažąjam, bet jam susižavėjimo nekelia
Labai patinka zele, valgytu greiciausiai pusryciam, pietum ir vakarienei
mazosios megstamiausia juoduju serbentu ir braskine
Valgo bet labai retai,butinumo nereiskia o ir darau tik per gimtadienius ir sventes, tai gaunas apie 4-5 kart i metus .
Darau pati namie zele torta tai valgo pats savo rankytem,patinka
Maniškė irgi mėgsta
megsta.. ir labai patinka kai ji "dreba"
Tikrai ne pats "blogiausias" desertas. Duodu kartais
gauna kelis kart i metus
Duodu, labai mėgsta, tik retai darau
Mes nevalgome, tai ir mažė 1,8m. neragavus dar. Bet manau, kad patiktų
Bandžiau duoti, bet tik susiraukė ir daugiau net neragauja
taip, cia jiems kaip desertas
Ragavo mažoji želė torto, bet jai, matyt labiau ne skonis patiko, o pats "procesas" pirštukais "gnaibyti"
|