valgo zele
Mano pupai šis saldumynas visai nepatinka, smagu tik su šaukšteliu baksnoti, ploti ir panašiai žaisti su žele
pries kelias dienas pati dariau zele, bet ne is pakeliu, tai labai skaniai valge, patiko
na mums 1,3m bet mes dar neragave
jau ragavom, bet nedaug. Stengiuosi pati padaryti, bet kartais ir nuperku, o be to -ele gabaliukų būna ir varškytėje ir sūreliuose
valgo kartais ,nuo 2metuku
labai megsta ir duodu nuo 1metu
Ne, nevalgo. Nepatinka jam...
Maniškis žele labai mėgsta, aišku nepiktnaudžiaujam
duodu, bet nedaznai ir nepodaug
mazei pradejo ragauti nuo dvieju metu,patinka,dabar visa indeli suvalgo
Kelis kartus jau ragavom,tai visai patiko
aš kažkaip daviau nuo anksti
kai buvo bėdų su žarnynu, nevalgydavo po sudirginimo, ir pediatrė patarė duoti keptą obuolį, padaryti žele
Laba diena,
mums 1,4 m. bet želė jau labai mėgstam
Maniskiui 1,7 men bet dar neragaves
Mano angeleliui jau metukai ir 2 men(beveik),bet zele labai megsta.Kazkaip pati valgiau viena karta,o mazylis taip godziai ziurejo i ta zele,tad daviau paragauti(nors bijojau,gal dar anksti tokius dalykus duoti),tai tiek ir temaciau,viska sukirto ir neisbere(nes dazniausiai beria vargseli ypac nuo nauju produktu).Dabar stengiuosi dazniau palepinti zele
Ragavom, bet nepatiko
per sventes buvau isvirus, tai su grietinele raitojo kad net ausys linko
O zele
Tik atidarau saldytuva mazoji (1.7) jau ir rekia MATAU ZELE Labai patinka, valgytu vien tik zele, jei kas duotu
maniškei nepatiko
o tik duok, lapnojam kaip turi but
mums 1.3m ir zele valgom, ne daznai, bet kai padarau mazoji ragauja
Mes taip pat pabandem paragauti,bet nepatiko
mamytės, o kokią želę duodate? pirktinę pakeliuose, ar pačios iš kokių sultyčių gaminate?
Duodu
Papildyta: QUOTE(electra23 @ 2009 02 25, 21:03) Šiaip manajam ir nepatiko ,nes buvo gan kietoka,kai darau mažyliui ta vaisinę,tai ipilu daugiau vendenuko,kad būtų skystenė,kitos labai kietos gaunasi tai kur jau patiks vaikui,toks drebutis burnytėje
daviau paragauti viena karta, patiko, dariau is pakeliu, nemanau kad tai sveikas produktas, tad kol kas antro karto dar nebuvo...
O maniškė nemėgsta žele
tokio amžiaus mes jau valgem žele.
as dar nedaviau zele
as saviskei daviau kai buvo metuku ir triju mensiu. net uzimerke kaip patiko ir paklause O KA CIA???? manau sveikiau butu gamint paciai is naminiu sulciu ir zelatinos, negu pirktines is pakeliu..
labai suintrigavo vienos mamytes zele su mascarpone
As dar nedaviau.
bandziau duoti nepatiko teko man valgyti
Mano maze nevalgo
1 kart pasiūliau paragauti savo gamybos nepatiko, tai ir nesiūlau, o iš pakelio tai didžiausias nuodas jų turinys
sunelis yra valges ir ne viena karta, bet nesizavi zele, jau mieliau pasirinktu ledus
daviau paragauti, patiko, bet daug nedaviau, o ir ant rankytes pastebejau paberima ....nezymus toks, bet manau kad nuo zele
Kadangi mama namuose daro tortus, tai zele yra beveik visada, daaviau trupineli paragauti - kaip mat svilpe lauk is burnos
QUOTE(ruta_zalia @ 2009 04 21, 10:37) Kadangi mama namuose daro tortus, tai zele yra beveik visada, daaviau trupineli paragauti - kaip mat svilpe lauk is burnos As pastebejau, kad mano visu draugiu vaikai iki 3 metu nelabai valge zele. Tik paduodi is karto spjauna lauk. Matyt konsistencija nesuprantama
maniskiui irgi skonis nepatiko,o va rankytese paminkyt
Didysis brolis šiandien valgė, tai ir mažiesiem prireikė. Paragavo ir abu kad spjaus išsiviepę. "Kaka čia" dar įvardino.
O mes ragavom, tai lyg nieko, patiko, suvalge, nesispjaude, su plakta grietinele
Ragavo,bet nelabai suzavetas liko
maniskei taip pat patiko valgem karta sveciuose, bet ar matet?
http://www.sveikasvaikas.lt/spring/product...?execution=e1s6 i puslapiuko pabaiga
bandė paragaut, bet spjovė...jam nepatinka, kai burnoj glitu būna
nedaviau ir neduosiu ,nes pati net nevalgau.o is ko ji yra pagaminta gal kuri zinote ?
as uzpilu maza dubeneli ir duodu jai pazaisti tai ji ir zaidzia ir ragauja o is juoko gali nukrist nuo kedes nes nesupranta kas cia toks per saltas, lygtais ir slapias, o gal ir ne, bet skanus daiktas
QUOTE(zalios_akys @ 2009 05 17, 10:44) maniskei taip pat patiko valgem karta sveciuose, bet ar matet? http://www.sveikasvaikas.lt/spring/product...?execution=e1s6 i puslapiuko pabaiga matėm, matėm. senai jau visi mamų žurnai šviečia, kad tokia žėlė yra brudas. o paprasta - senoviška, dėl skonio kompotas yra Papildyta: QUOTE(sima341 @ 2009 07 10, 00:05) as uzpilu maza dubeneli ir duodu jai pazaisti tai ji ir zaidzia ir ragauja o is juoko gali nukrist nuo kedes nes nesupranta kas cia toks per saltas, lygtais ir slapias, o gal ir ne, bet skanus daiktas o paskui nešat vaiką maudyt mes su maistu nežaidžiam
Ragavo ir jam labai patika
Bandžiau, bet nevalgo. Nepatinka šaltas maistas, net ledai.
nebandziau duoti ir nemanau kad tai sveika,paskaitykit etiketeje,vien E
|