QUOTE(Atize @ 2004 12 23, 14:17) O kodel explorerio favoritu nenaudoji? As supermamos favoritu niekad nenaudojau uz tat Explorerio  Tikrai nebutina kad supermamoj butu favoritai bandyk naudot exploreriojuk tas pat visikai  o kaip tai daroma?nemoku...gal paaiskinsi?  ir ar tokiu budu galima kita diena atsiversti ta psl kur baigiai skaityti?nu ar galima taip sekti tema? Supermamos prasau sukurti favoritus kaip ir buvo,manau daugelis butu patenkintos tuo nes palengvintu naudojimasi..Didelis aciu
Nesuprantu, kodel kas kart, kai isijungiu SM, visada praso prisijungti is naujo Ir ta varnele esu uzdejus, kur klausia, ar prisiminti mane ir registruoti automatiskai.
*Varlė*
2004 12 28, 20:08
QUOTE(Ramuniukas @ 2004 12 28, 19:42) Nesuprantu, kodel kas kart, kai isijungiu SM, visada praso prisijungti is naujo Ir ta varnele esu uzdejus, kur klausia, ar prisiminti mane ir registruoti automatiskai. Man irgi tokia problema. Gal čia taip turi būti? Arba aš nieko nebesuprantu.
QUOTE(pupa @ 2004 12 28, 20:09) Man irgi tokia problema. Gal čia taip turi būti? Arba aš nieko nebesuprantu. Zinok, po to pabandziau nebesiregistruot o eit toliau, kaip ir anksciau  Ir prisiregistruoja automatiskai  Mistika
visiskai nepatenkinta sia nauja versija  nesuprantu,kas cia tobuliau...man viskas tik sudetingiau pasidare  ir sypseneliu jau 3 diena nerodo,nerandu Stai ir mes skyrelio pastoviai
LorStina
2004 12 29, 02:35
o man pastoviai reik vis prisijungti per naujo naujai atsidarius foruma, nepadeda jokios varneles ir tt...
O kodel nebera mano nuotraukos?  Kroviau is kompiuterio, nieko nekeiciau.
QUOTE(Smilte @ 2004 12 28, 18:22) o kaip tai daroma?nemoku...gal paaiskinsi?  ir ar tokiu budu galima kita diena atsiversti ta psl kur baigiai skaityti?nu ar galima taip sekti tema? Supermamos prasau sukurti favoritus kaip ir buvo,manau daugelis butu patenkintos tuo nes palengvintu naudojimasi..Didelis aciuSu programa (dazniausiai naudojamos Internet explorer, dar naudoja kiti Mozilla) kuria atsidarai www.supermama.lt arba www.delfi.lt ir kitus psl. PAziurek virsuj yra meniu juosta File, Edit, View, Favorites, Tools ir Help. Tai vat Favoritu punktas tas pats kas ir buvo supermamoj, tiksliau as supermamos favoritais niekad nesinaudoju o tik explorerio. Bet yra vienas bet jeigu tu favoritus susikursi namie tai darbe neturesi ju tiksliau ir darbe reikes favoritus susikurt  O siaip patogu tikrai kur palikai skaityti psl paspaudi favoritus issirenki paspaudi linka ir atidaro kur vakar skaitei  Tik paskaicius nereikia pamrsti nauja linka issaugot  Na atrodo aiskiai paaiskinau jeigu nelabai supratai parasyk A.Z. pagalvosiu kaip geriau paaiskint
Man irgi labai truksta Favorite , Explorer trukumas tas kad kas kartą reikia "įkelti" "iškelti" kai paskaitai naują psl., o Supermamoj įkeldavo ten kur reikia
O pas mane užsiciklina pastoviai va kas: Sveiki sugrįžę, paskutinį kartą jūs lankėtės: Vakar, 14:41 Ir nors tikrai būnu ir šiandien
Dar pas mane šypseniokai nebejuda
ATRADIMAS GALIMA SEKTI TEMA KAI ATSIDARAI TAI SPAUDI TEN TOKI BALTA KVADRATUKA KURIS RODO KAD YRA NAUJI ATSAKYMAI IR ISMETA NUO TEN KUR BAIGEI SKAITYTI PAGALIAU NES MANIAU NUPROTESIU DABA JAU SIS TAS
Mamos nebukite tokios priekabios Supermamai. Tai tas negerai tai anas.Dziaukites sventemis, o po ju ati jau galesit ir papriekaistauti
Voriuke
2005 01 01, 18:12
QUOTE(kristinalord @ 2004 12 29, 02:36) o man pastoviai reik vis prisijungti per naujo naujai atsidarius foruma, nepadeda jokios varneles ir tt...  Man tas pats. Tai dabar as nebeatsijungiu niekad. Idomu, ar labai blogai? Juk tik namie prie savo kompiuterio skaitineju forume.
Pastebejimas: kuomet zhiuriu prisijungusiu vartotoju sarasha, tai ten buna daug 'nieko' - tiesiog tuschia vieta, kad 'zhiuri pagrindini forumu puslapi', ir tokiu 'nieku' - visas puslapis. Arba mane, pvz., tuo momentu rodo, lyg 'zhiuri tema 'ta ir ta', kai ash zhiuriu prisijungusiu vartotoju sarasha.
tas "niekas" yra sveciai, neregistruoti dalyviai, O kas del to kad tave rodo kaip ziurincia tema: patikrink ar neatidarius antro lango su kokia nors tema
QUOTE(Voriuke @ 2005 01 01, 18:13) Man tas pats. Tai dabar as nebeatsijungiu niekad. Idomu, ar labai blogai? Juk tik namie prie savo kompiuterio skaitineju forume.  Kazko nesupratau: jei atsijungi - tai ir reikalauja naujai prisijungti
QUOTE(Auges @ 2005 01 03, 10:14) tas "niekas" yra sveciai, neregistruoti dalyviai, O kas del to kad tave rodo kaip ziurincia tema: patikrink ar neatidarius antro lango su kokia nors tema  Niekuomet neturiu atsidariusi antro lango. Su tais neregistruotais dalyviais irgi idomiai, nes tie 'niekai' buna ishmetyti po visa sarasha, o juk ju net pagal abecele neishskirstysi. Va, dar karta pazhiurejau: vienose eilutese rasho 'Svechias', o kitur nieko nerasho. Ir visose be ishimties parashyta, kad "zhiuri pagrindini forumu puslapi". Apskritai - jokios informacijos tos eilutes nesuteikia - galbut galima butu jas visai panaikint?..
tam sarase dalyviai eina ne pagal abecele, o pagal paskutinio paspaudimo laika
Zuzanėlė
2005 01 04, 11:23
QUOTE(Auges @ 2005 01 04, 07:06) tam sarase dalyviai eina ne pagal abecele, o pagal paskutinio paspaudimo laika Chia jau kaip pats nusistatai: yra opcija "Pagal Nario varda"
Atsiprasau, o kokios naujienos del skaitliuku, ar jie vis dar neveikia ir ar kada nors veiks ar nebesitiket
nu laba diena cia bandau pirma karta rasyti
subalansuota
2005 01 07, 10:55
Vel streikuoja supermamos forumas  Kodel  Vakar ir siandien ryte isvis neuzsikrove
madrugada
2005 01 07, 15:38
aha  man vakar ir šiandien visą dieną streikuoja  . ar čia tik šiaip laikini nesklandumai, ar kažkas rimčiau???
sveiki!1 kosmaras vos persiregistravau!!ir tai kodel raso kad tokio nera jei as buvau Lara ir ivedu senus slapyvardzius vistiek raso kad nera  vargau dabarir tai pasto dezute ne mano nes raso kad tokia uzimta kaip ji nebus uzimta jei as buvau Lara bet raso kad tokios nera,ka daryt??Ir slaptazodi vedu toki pat .Ka daryt????Juk dabar nueis pas drauge laiskai asmen.o as aisku noreciau kad pas mane?
delfinas
2005 01 10, 00:57
Mažytis pastebėjimas: pranešimas elektroniniu paštu apie naują AŽ ateina angliškai, o anksčiau būdavo lietuviškai. Man netrukdo, bet lietuviškai labiau patikdavo  . O šiaip man abi versijos patinka. Iš viso labai patinka, kad yra SuperMama  .
konfiguracija28
2005 01 15, 17:09
Man sita versija palyginus su senaja ivertinama tik 4 balais kai ana buvo 9.... nematau cia nieko gero joje.... nenoriu nieko izeisti.... bet puse dienos sedziu ir nerandu ko reikia kiek gi galima? nebeliko noro jau net cia lankytis.... vieni nervai ri laiko gaisimas
SuperMama
2005 01 16, 14:47
QUOTE(ausrute @ 2005 01 15, 17:10) bet puse dienos sedziu ir nerandu ko reikia kiek gi galima? O ką tokio ieškai, kad nerandi tai ko rasdavai anoje versijoje? Gal galiu padėti?
*mamyte*
2005 01 16, 14:55
Na , nezinau , viskas cia yra normaliai  .Aisku truksta favoritu , bet atsirinkus temas ir uzsisakius prenumeratas ,man sios problemos issiprende  .Ir forumas labai retai kada luzineja (kad tik neprisigyrus  ) .Aciu Supermama  , kas paivairini sedincinciu namuose mamyciu gyvenima !!!
LOCKETS
2005 01 16, 15:05
QUOTE(ausrute @ 2005 01 15, 17:10) Man sita versija palyginus su senaja ivertinama tik 4 balais kai ana buvo 9.... nematau cia nieko gero joje.... nenoriu nieko izeisti.... bet puse dienos sedziu ir nerandu ko reikia kiek gi galima? nebeliko noro jau net cia lankytis.... vieni nervai ri laiko gaisimas  ausrute, patvarkyk savo liniuote! Nes laabai jau "sendina" ji tavo lelyte
Peperoni
2005 01 17, 14:25
Kas vėl atsitiko Supermamai?????? Nuo 01.14 d. tai lūžinėja, kad norisi  ... Negi per mėnesį mūsų tiek "pasidaugino", kad vėl nebeatlaiko serveris?
dilaila
2005 01 17, 22:59
Gal kas galite pasakyti, kodel ta pacia tema skaitantys dalyviai vieni buna pabraukti istisa linija, o kiti - bruksneliais? Ka tai reiskia?
Lukutis
2005 01 20, 09:01
QUOTE(baltic*girl @ 2005 01 20, 08:49) Gal kas galite pasakyti, kodel ta pacia tema skaitantys dalyviai vieni buna pabraukti istisa linija, o kiti - bruksneliais? Ka tai reiskia?  kai buna pabrauktas bruksneliais, tai tas dalyvis tuo metu raso atsakyma i ta tema
Aciu
pa_radize
2005 01 21, 20:10
labai labai labai noriu padėkot už FAVORITES  nustebau pamačius,kad vėl turim šią galimybę...bet kaip faina.ačiū,supermama
*mamyte*
2005 01 22, 00:34
QUOTE(pa_radize @ 2005 01 21, 20:11) labai labai labai noriu padėkot už FAVORITES  nustebau pamačius,kad vėl turim šią galimybę...bet kaip faina.ačiū,supermama Aciu!!!  Aciu!!!  Aciu!!!
|
|