Ačiū už rūpestį mumis ir galimybe mums čia bendrauti
Na dėl tokio žinučių citavimo tai super
Ačiū už rūpestį mumis ir galimybe mums čia bendrauti
Pašalinau pirmos žinutės prisegimą. Jei kas norės juo pasinaudoti, dešinėjė pusėje yra eilutė Outline · Standard · Linear+
Pasirenkate "Linear". "Outline" rodys temas kaip medį. Kaip man tai tos funkcijos nėra labai jau reikalingos.
Tą forumo kategoriją, kurios neskaitote, galite uždaryti su "-" (pirmam forumo puslapyje dešinėje pusėje yra "-" ženklas.
Taip skyrelių sąrašas nebus toks ilgas ir varginantis.
Nu nezinau...Man tai
QUOTE(TauRe @ 2004 12 11, 15:12) na ir burbekles moteriskes kad ir su uzdeta varnele neatsimena o siaip viskas gerai - man is ryto irgi shokas buvo, pirma reakcija buvo, kad gal nelabai, bet isiziurejau ir viskas cia gerai, ir jau pripratau
man patinka naujoji versija
Dabar mes visos sunumeruotos
su nuotraukom naujove?
per browse idejau viena nuotrauka, bet forumo lange ji tokia mazute su nuoroda spaust ant jos, kad padidint. Ir daugiau nebeleidzia det. Kaip cia yr?
O kaip del prisijungimo kartu i foruma ir i chata? daug kas skundzias labai...
kazko vel greitis forumo suletejes
man tai zinokit patinka sita forumo versija, manau ir kitoms, kai pripras, prades patikt, tik va is ryto buvo vienas teigiamas dalykas - pirma temos zinute matydavosi kiekviename psl.,o vat po pietu sitas dalykas dingo
vilkeS
Su tuo prisijungimu tai ir man mistika. Bandysiu aiškintis ir sutvarkyti šį reikalą. Nes buvo pakeistas forumo adresas iš www.supermama.com/InvisionBoard į www.supermama.lt/forumas . Manau dėl to visos problemos ir yra. Aga, aprašyk būtent kokia problema ir kaip tai vyksta, nes nelabai suprantu. mamulia duok nuorodą, tikriausiai nustatymuose kur nors suklydau, bandysiu taisyti. MAMA2T&T tą numeraciją žadu pašalinti, jokios info, tik papildomų eilučių prisidėjo. O šiaip tai prie visų naujovių reikia priprasti. Man buvo svarbiausia kaip forumas veiks. Bent jau man tai dabar gerai - greitai varto ir nelūžinėja.
Na man tai siek tiek neiprasta ta nauja formumo versija. Bet manau, laikui begant priprasiu.
Ačiū, SuperMama. Pagaliau pavyko ir prisijungti, ir žinutes siųsti. Visą gruodį vargau ir pykau, nes to negalėjau kažkodėl padaryti. Galvojau, kad esu kokių nuodėmių pridariusi, kad mane forumas pradėjo ignoruoti...
QUOTE(astaishelsinkio @ 2004 12 11, 17:42) man tai zinokit patinka sita forumo versija, manau ir kitoms, kai pripras, prades patikt, tik va is ryto buvo vienas teigiamas dalykas - pirma temos zinute matydavosi kiekviename psl.,o vat po pietu sitas dalykas dingo taip, reikia tik paspausti temoje "Linear +" (dešinėje pusėje) Tikrai geras dalykas. Jei pvz. ilga tema, galima visus pagrindinius akcentus sudėti į pirmą žinutę, nes būna, kad visos temos nepaskaito, užduoda tuos pačius klausimus, o čia kabėtų visa laiką viršuje. Bet yra labai ilgų žinučių - su sąrašais, todėl nepatogu kai kuriems. Gerda yra "+cituoti" prie kievienos žinutės, tda galima rinkti citatas, o yra prie kievienos žinutės - "atsakyti", kas prilygsta "cituoti" anama forume. Tai yra atsakyti konkrečiai į tą žinutę, cituojant tik ją.
Supermama,
Daugeliui jei yra forume kraunant chata issijungia forumas, o jei esi chate, kraunant foruma issijungia chatas.Zodziu gali buti arba chate arba forume vienu metu. QUOTE(mamulia @ 2004 12 11, 19:22) aha, ir man tas pats
test
mamulia, Sandra
pabandykite dar kartą įkelti, turės suveikti
ot ir ne
idejau nuotrauka, rodo visu dydziu ir dabar daugiau jau nuotrauku kelt negaliu, nes: Prie šios žinutės galite prisegti failą. Maksimalus failo dydis: 6.32k Isnaudojau anai nuotraukai 23,68k
vaje.............kiek teko SuperMamai vakar padirbeti..........Labai aciu ir smagu,kad tiek visko naujo cia.
Va,o dabar visai ne i tema....KOdel negaliu papulti "uz miegamojo duru"? Turiu 100 zinuciu,esu geras "vaikas"ir niekaip....? Rasiau ir moderatoriui.bet atsakymo nesulaukiau,kodel?Jau pradejau galvoti,kad kazkoks ignoravimas...?
mamulia, oi ri šito dar nesutvarkiau
mama39, parašyk dar viena iš moderų, nes pas mane pilna AŽ, netilps. Valdymo skydas: 1. Galite matyti paskutinius prisegtus failus. yra "Nustatymai", kur eilutė "Manage Your Attachments" leidžia ištrinti prisegtus failus. 2. Paskutinias skaitytas temas (man neaišku kam jų reikia, bet jei kam patogu, parašykite kuo patogu Nustatymai - Manage Ignored Users Naujovė. Jei labai jau nepatinka kažkos dalyvis, galite įrasyti jį į Ignore sąrašiuką ir nematysite jo žinučių visame forume QUOTE(mama39 @ 2004 12 11, 19:29) vaje.............kiek teko SuperMamai vakar padirbeti..........Labai aciu ir smagu,kad tiek visko naujo cia. Va,o dabar visai ne i tema....KOdel negaliu papulti "uz miegamojo duru"? Turiu 100 zinuciu,esu geras "vaikas"ir niekaip....? Rasiau ir moderatoriui.bet atsakymo nesulaukiau,kodel?Jau pradejau galvoti,kad kazkoks ignoravimas...? miegamojo moderatore atostogauja
Po Linux'u negaliu rašyt forume žinučių. Senojoj versijoj viskas buvo O.K.
Ar su laiku tai išsispręs?
Tara, parašyk kokia klaidą meta ar neprijungia..
Niekada nedirbau su Linuxu, negaliu kolkas nieko atsakyti.
Man tai nepatinka
Po Linux'u nesimato funkciniai laukai "Atsakyti", "Nauja tema", "Nustatymai". Gal yra ir daugiau, bet dabar šitie užkliuvo. Jei čia Java, tai būna, kad po Linux kai kas nesimato.
pabandykite dabar, kai ką pakeičiau
Man svarbiausia, kad forumas veiktų be sutrikimų, o prie visų naujovių priprasiu
Ačiū Supermamai
Nesusigaudau laike.Pvz:kompas dabar rodo 20:53, o supermamoj atspausdins 21:53???
Akurat QUOTE(selll @ 2004 12 11, 20:54) http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=2011
Viskas veikia po Linux
Atsiprašau už trukdymą
VISKAS
TIK VA ŠTAI KOKS KLAUSIMUKAS,AR TIK MAN AR KITIEM TAIP PAT KAŽKAIP LĖČIAU VARTO LAPUS? IR DAR KAI PARAŠE ESU(IR DAUGIAU YRA PASIRAŠIUSIŲ)TĄ PVZ:MANO VAIKUTIS SAVO TORTADIENĮ ŠVĘS PO [COUNTDOWN] IR T.T. NEBERAŠO DATOS ,O RAŠO BŪTENT TAIP [CAOUNTDOWN].....? AČIŪ
man taip pat labai letai varto lapus, o diena tai gerai varte, bet kai dabar......tai galiu ir kompa sudauzyti.
QUOTE(Vėja @ 2004 12 11, 21:13) IR DAR KAI PARAŠE ESU(IR DAUGIAU YRA PASIRAŠIUSIŲ)TĄ PVZ:MANO VAIKUTIS SAVO TORTADIENĮ ŠVĘS PO [COUNTDOWN] IR T.T. NEBERAŠO DATOS ,O RAŠO BŪTENT TAIP [CAOUNTDOWN].....? AČIŪ Mamytes, gi atidziau skaitykit Man viskas atsidaro greitai
Skaitliukų kodus kolkas geriau pašalinti, nes nežinia kada išeis sutvarkyti, reikia specalų kodą rašyti, ko aš tikrai nemoku, čia programisto reikia.
Vartyti tikrai turi greičiau, nes naujas forumo kodas yra palengvintas. QUOTE(baltic*girl @ 2004 12 11, 22:20) Mamytes, gi atidziau skaitykit Man viskas atsidaro greitai
dabar vel greiciau pradejo vartyti.
Man visai patinka nauja SM
Bet... Visgi pasigendu Favoritų
o tie paveiksliukai bendram puslapy prie kiekvieno skyrelio atsiras?kazkaip nyku beju...
ir dar-parasykit man,tundrai,kaip reikia temas i kitokius tuos favoritus isidet?
Tiesa, dar pasigedau tų rodyklyčių, kurių pagalba galima buvo vienu paspaudimu į puslapio viršų pakliūti
Žiūriu, daug kas be galo piktinasi anglų kalba. O ar visos rašot lietuviškais rašmenimis?
|