Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pakeista forumo versija
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Linaiva
Na dėl tokio žinučių citavimo tai super thumbup.gif

Ačiū už rūpestį mumis ir galimybe mums čia bendrauti heart.gif
SuperMama
Pašalinau pirmos žinutės prisegimą. Jei kas norės juo pasinaudoti, dešinėjė pusėje yra eilutė Outline · Standard · Linear+
Pasirenkate "Linear". "Outline" rodys temas kaip medį. Kaip man tai tos funkcijos nėra labai jau reikalingos.

SuperMama
Tą forumo kategoriją, kurios neskaitote, galite uždaryti su "-" (pirmam forumo puslapyje dešinėje pusėje yra "-" ženklas.
Taip skyrelių sąrašas nebus toks ilgas ir varginantis.
Mil@na
Nu nezinau...Man tai dry.gif
espera
QUOTE(TauRe @ 2004 12 11, 15:12)
na ir burbekles moteriskes  laugh.gif  pries jungiantis reikia uzdeti vatnele, jei nori, kad kita syki automatiskai pasijungtum  smile.gif
*

kad ir su uzdeta varnele neatsimena wink.gif as siandien cia trecia ar ketvirta karta sugriztu, bet manes nepamena smile.gif

o siaip viskas gerai - man is ryto irgi shokas buvo, pirma reakcija buvo, kad gal nelabai, bet isiziurejau ir viskas cia gerai, ir jau pripratau tongue.gif ir sriftas cia gera - viska lengviau perskaityti tongue.gif nebukim tokie konservatoriai laugh.gif reik prie naujoviu taikytis ir isnaudot jas wink.gif man pvz patinka, kad apacioj, kur rodo, kurie nariai skaito tema, tai su pele uzejus rodo ir ka tas narys daro - ar skaito, ar raso tuo metu thumbup.gif
MAMA2T&T
man patinka naujoji versija thumbup.gif Aciu Super heart.gif

Dabar mes visos sunumeruotos biggrin.gif O pagal koki kriteriju? Kelinta prisijungei prie forumo g.gif
mamulia
su nuotraukom naujove?
per browse idejau viena nuotrauka, bet forumo lange ji tokia mazute su nuoroda spaust ant jos, kad padidint. Ir daugiau nebeleidzia det. Kaip cia yr? wink.gif
Aga
O kaip del prisijungimo kartu i foruma ir i chata? daug kas skundzias labai...
espera
kazko vel greitis forumo suletejes g.gif
Šaltmėtė
man tai zinokit patinka sita forumo versija, manau ir kitoms, kai pripras, prades patikt, tik va is ryto buvo vienas teigiamas dalykas - pirma temos zinute matydavosi kiekviename psl.,o vat po pietu sitas dalykas dingo sad.gif Man tai labai patiko matyt ta pirma zinute kiekvienam puslapy! SuperMama, gal gali sugrazint taip kaip buvo ryte? ar yra kam tas nepatiko? huh.gif unsure.gif
SuperMama
vilkeS
Su tuo prisijungimu tai ir man mistika. Bandysiu aiškintis ir sutvarkyti šį reikalą.
Nes buvo pakeistas forumo adresas iš www.supermama.com/InvisionBoard į www.supermama.lt/forumas . Manau dėl to visos problemos ir yra.

Aga,
aprašyk būtent kokia problema ir kaip tai vyksta, nes nelabai suprantu.

mamulia
duok nuorodą, tikriausiai nustatymuose kur nors suklydau, bandysiu taisyti.

MAMA2T&T
tą numeraciją žadu pašalinti, jokios info, tik papildomų eilučių prisidėjo. smile.gif

O šiaip tai prie visų naujovių reikia priprasti. Man buvo svarbiausia kaip forumas veiks. Bent jau man tai dabar gerai - greitai varto ir nelūžinėja.

Venecija
Na man tai siek tiek neiprasta ta nauja formumo versija. Bet manau, laikui begant priprasiu. smile.gif Man, kad cia kaip ir prie kiekvienu naujoviu reikia siek tiek laiko apsipratimui. Ir viskas bu gerai wink.gif
Laisvė
Ačiū, SuperMama. Pagaliau pavyko ir prisijungti, ir žinutes siųsti. Visą gruodį vargau ir pykau, nes to negalėjau kažkodėl padaryti. Galvojau, kad esu kokių nuodėmių pridariusi, kad mane forumas pradėjo ignoruoti...
SuperMama
QUOTE(astaishelsinkio @ 2004 12 11, 17:42)
man tai zinokit patinka sita forumo versija, manau ir kitoms, kai pripras, prades patikt, tik va is ryto buvo vienas teigiamas dalykas - pirma temos zinute matydavosi kiekviename psl.,o vat po pietu sitas dalykas dingo sad.gif  Man tai labai patiko matyt ta pirma zinute kiekvienam puslapy! SuperMama, gal gali sugrazint taip kaip buvo ryte? ar yra kam tas nepatiko? huh.gif  unsure.gif
*

taip, reikia tik paspausti temoje "Linear +" (dešinėje pusėje)
Tikrai geras dalykas. Jei pvz. ilga tema, galima visus pagrindinius akcentus sudėti į pirmą žinutę, nes būna, kad visos temos nepaskaito, užduoda tuos pačius klausimus, o čia kabėtų visa laiką viršuje. Bet yra labai ilgų žinučių - su sąrašais, todėl nepatogu kai kuriems.

Gerda
yra "+cituoti" prie kievienos žinutės, tda galima rinkti citatas, o yra prie kievienos žinutės - "atsakyti", kas prilygsta "cituoti" anama forume. Tai yra atsakyti konkrečiai į tą žinutę, cituojant tik ją. wink.gif
Aga
Supermama,

Daugeliui jei yra forume kraunant chata issijungia forumas, o jei esi chate, kraunant foruma issijungia chatas.Zodziu gali buti arba chate arba forume vienu metu.
mamulia
mano nuotraukos nuoroda:

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...pic=15970&st=12
SandraB
QUOTE(mamulia @ 2004 12 11, 19:22)

aha, ir man tas pats doh.gif , arba mes cia kazko nesuprantam, arba Supermama kazko nedadare g.gif
SuperMama
test
SuperMama
mamulia, Sandra
pabandykite dar kartą įkelti, turės suveikti smile.gif
*Bambolina*

Citatos - dabar galite beskaitant rinkti žinutes, kurias norite cituoti. Reikia spausti ant mygtuko "+cituoti", o kai surinkot, paspausti "atsakyti" ir visos žinutės pasirodys atsakymo lange.
*

[/quote]

Cia tai tikrai clap_1.gif
Gytutė
thumbup.gif jėga, daugiau galimybių, labai patogu naudotis, nu tiesiog mano mintis atspėjote thumbup.gif
mamulia
ot ir ne sad.gif
idejau nuotrauka, rodo visu dydziu ir dabar daugiau jau nuotrauku kelt negaliu, nes:

Prie šios žinutės galite prisegti failą.
Maksimalus failo dydis: 6.32k

Isnaudojau anai nuotraukai 23,68k biggrin.gif blink.gif
mama39
vaje.............kiek teko SuperMamai vakar padirbeti..........Labai aciu ir smagu,kad tiek visko naujo cia. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Va,o dabar visai ne i tema....KOdel negaliu papulti "uz miegamojo duru"? Turiu 100 zinuciu,esu geras "vaikas"ir niekaip....? Rasiau ir moderatoriui.bet atsakymo nesulaukiau,kodel?Jau pradejau galvoti,kad kazkoks ignoravimas...? blink.gif unsure.gif
SuperMama
mamulia, oi ri šito dar nesutvarkiau rolleyes.gif . Iki vakaro padarysiu tikrai biggrin.gif

mama39, parašyk dar viena iš moderų, nes pas mane pilna AŽ, netilps.

Valdymo skydas:

1. Galite matyti paskutinius prisegtus failus.

yra "Nustatymai", kur eilutė "Manage Your Attachments" leidžia ištrinti prisegtus failus.

2. Paskutinias skaitytas temas
(man neaišku kam jų reikia, bet jei kam patogu, parašykite kuo patogu biggrin.gif )

Nustatymai - Manage Ignored Users
Naujovė. Jei labai jau nepatinka kažkos dalyvis, galite įrasyti jį į Ignore sąrašiuką ir nematysite jo žinučių visame forume biggrin.gif . Labai tausojanti nervus funkcija. wink.gif
mamulia
QUOTE(mama39 @ 2004 12 11, 19:29)
vaje.............kiek teko SuperMamai vakar padirbeti..........Labai aciu ir smagu,kad tiek visko naujo cia. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Va,o dabar visai ne i tema....KOdel negaliu papulti "uz miegamojo duru"? Turiu 100 zinuciu,esu geras "vaikas"ir niekaip....? Rasiau ir moderatoriui.bet atsakymo nesulaukiau,kodel?Jau pradejau galvoti,kad kazkoks ignoravimas...? blink.gif  unsure.gif
*

miegamojo moderatore atostogauja smile.gif rasyk kitoms moderatorems, pvz man az atsiusiu smile.gif
Tara
Po Linux'u negaliu rašyt forume žinučių. Senojoj versijoj viskas buvo O.K.
Ar su laiku tai išsispręs?
SuperMama
Tara, parašyk kokia klaidą meta ar neprijungia..
Niekada nedirbau su Linuxu, negaliu kolkas nieko atsakyti.
ERA
Man tai nepatinka g.gif , bet gal priprasiu. g.gif
Tara
Po Linux'u nesimato funkciniai laukai "Atsakyti", "Nauja tema", "Nustatymai". Gal yra ir daugiau, bet dabar šitie užkliuvo. Jei čia Java, tai būna, kad po Linux kai kas nesimato.
LorStina
QUOTE(Aga @ 2004 12 11, 07:55)
Supermama,

Daugeliui jei yra forume kraunant chata issijungia forumas, o jei esi chate, kraunant foruma issijungia chatas.Zodziu gali buti arba chate arba forume vienu metu.
*

vat butent ir man taip gaunasi, neiseina vienu metu buti ir forume ir chate g.gif
bsgess
QUOTE(kristinalord @ 2004 12 11, 19:59)
vat butent ir man taip gaunasi, neiseina vienu metu buti ir forume ir chate g.gif
*

As atsidariau du Supermamos puslapius. Viena naudoju chatui, kita - forumui, ir viskas veikia clap_1.gif
LorStina
QUOTE(baltic*girl @ 2004 12 11, 10:18)
As atsidariau du Supermamos puslapius. Viena naudoju chatui, kita - forumui, ir viskas veikia clap_1.gif
*

O man taip neiseina sad.gif bandziau irgi ...
SuperMama
pabandykite dabar, kai ką pakeičiau
Leida
Man svarbiausia, kad forumas veiktų be sutrikimų, o prie visų naujovių priprasiu smile.gif .
Ačiū Supermamai clap.gif !
selll
Nesusigaudau laike.Pvz:kompas dabar rodo 20:53, o supermamoj atspausdins 21:53???

Akurat sad.gif
LorStina
QUOTE(kristinalord @ 2004 12 11, 10:19)
O man taip neiseina sad.gif  bandziau irgi ...
*

visviena tas pats...nesigauna abiejuose but tuo paciu metu...
SuperMama
QUOTE(selll @ 2004 12 11, 20:54)
Nesusigaudau laike.Pvz:kompas dabar rodo 20:53, o supermamoj atspausdins 21:53???
Akurat sad.gif
*

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=2011
Tara
Viskas veikia po Linux clap_1.gif Atrodo, kad mano pusėj buvo problemų - įtariu, sūnus "pasidarbavo"...
Atsiprašau už trukdymą wink.gif
Vėja
VISKAS thumbup.gif
TIK VA ŠTAI KOKS KLAUSIMUKAS,AR TIK MAN AR KITIEM TAIP PAT KAŽKAIP LĖČIAU VARTO LAPUS? g.gif
IR DAR KAI PARAŠE ESU(IR DAUGIAU YRA PASIRAŠIUSIŲ)TĄ PVZ:MANO VAIKUTIS SAVO TORTADIENĮ ŠVĘS PO [COUNTDOWN] IR T.T. NEBERAŠO DATOS ,O RAŠO BŪTENT TAIP [CAOUNTDOWN].....?
AČIŪ wub.gif
Lukutis
man taip pat labai letai varto lapus, o diena tai gerai varte, bet kai dabar......tai galiu ir kompa sudauzyti. mad.gif
bsgess
QUOTE(Vėja @ 2004 12 11, 21:13)

IR DAR KAI PARAŠE ESU(IR DAUGIAU YRA PASIRAŠIUSIŲ)TĄ PVZ:MANO VAIKUTIS SAVO TORTADIENĮ ŠVĘS PO [COUNTDOWN] IR T.T. NEBERAŠO DATOS ,O RAŠO BŪTENT TAIP [CAOUNTDOWN].....?
AČIŪ wub.gif
*

Mamytes, gi atidziau skaitykit rolleyes.gif Net sioje temoje yra parasyta, kad kol kas "countdown" nera, bet Supermama bandys sutvarkyti.

Man viskas atsidaro greitai clap_1.gif
SuperMama
Skaitliukų kodus kolkas geriau pašalinti, nes nežinia kada išeis sutvarkyti, reikia specalų kodą rašyti, ko aš tikrai nemoku, čia programisto reikia.

Vartyti tikrai turi greičiau, nes naujas forumo kodas yra palengvintas.

Vėja
QUOTE(baltic*girl @ 2004 12 11, 22:20)
Mamytes, gi atidziau skaitykit rolleyes.gif Net sioje temoje yra parasyta, kad kol kas "countdown" nera, bet Supermama bandys sutvarkyti.

Man viskas atsidaro greitai clap_1.gif
*

blink.gif NU VA IIR IIIIIR NEPERSKAIČIAU,KAD TAIP YRA PARAŠYTA doh.gif AČIŪ LABAI clap.gif NES NIU NEREALIAI LĖTAI VARTO PUSLAPIUS sad.gif IR NELABAI YRA LAIKO ,KAD PERSKAITYTI KAS BUVO PRIEŠ TAI PUSLAPIUOSE PARAŠYTA sad.gif
Lukutis
dabar vel greiciau pradejo vartyti.
Vėja
QUOTE(SuperMama @ 2004 12 11, 22:31)
Skaitliukų kodus kolkas geriau pašalinti, nes nežinia kada išeis sutvarkyti, reikia specalų kodą rašyti, ko aš tikrai nemoku, čia programisto reikia.

Vartyti tikrai turi greičiau, nes naujas forumo kodas yra palengvintas.
*

AČIŪ wub.gif IR SĖKMĖS wub.gif
asfaltuota
Naujovė. Jei labai jau nepatinka kažkos dalyvis, galite įrasyti jį į Ignore sąrašiuką ir nematysite jo žinučių visame forume biggrin.gif . Labai tausojanti nervus funkcija. wink.gif
*

[/quote]
O kaip tuomet atrodys diskusija kai kažkieno postas iš bendro konteksto iškris g.gif
Nebemoku cituoti... Dabar kažkaip kitaip reikia g.gif
Letta
Man visai patinka nauja SM thumbup.gif clap.gif
Bet... Visgi pasigendu Favoritų sad.gif Ar nebus (bent jau ateity) kas nors panašaus į buvusius? O gal yra kas nors, kur galima būtų sekti patinkančias temas g.gif (Užsakinėjimai į E-p/d nelabai patogūs, nes ten kai priena laiškų doh.gif )
pa_radize
o tie paveiksliukai bendram puslapy prie kiekvieno skyrelio atsiras?kazkaip nyku beju...
ir dar-parasykit man,tundrai,kaip reikia temas i kitokius tuos favoritus isidet?
Letta
Tiesa, dar pasigedau tų rodyklyčių, kurių pagalba galima buvo vienu paspaudimu į puslapio viršų pakliūti tongue.gif O gal nepastebėjau g.gif
Dilma
Žiūriu, daug kas be galo piktinasi anglų kalba. O ar visos rašot lietuviškais rašmenimis?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.