SuperMama
2004 12 11, 04:07
Sveiki pagaliau baigiau tvarkyti. Dar yra daug klaidų, kai kur neišversta į lietuvių kalbą. Jei kokios problemos, klausimai, kokios klaidos, būtinai ir labai prašau pranešti. Nes dar reikia šiek tiek padirbėti 1. Visi kas neturi antro/trečio vaiko, galite iš profilio laukelių ištrinti šią informaciją, tada automatiškai ir temoje matysis tik vienas jūsų vaikutis. 2. Kas turi 3, matys visus 3. Kas turi 4, parašykite čia, pridėsiu dar vieną laukelį.
SuperMama, šauniai padirbėjai, tik gal dar per anksti klausti, tačiau kodėl nesimato logotipų (avatarų) ir smailų postuose? Jau matau
As vis neuzeidavau pasiskaityti apie keiciama forumo versija, tai klausiu dabar- ka cia reiskia
SuperMama
2004 12 11, 05:52
Dabar visi avatarai turėtu būti savo vietose. Išskyrus tų paveiksliukų, kurie buvo supermama.lt avatarų kolekcijoje. Jie niekur nedingo, guli valdymo skyde prie avatarų, tik skirtinguose segtuvose. Jei netingite - paieškokite. Arba įkelkite savo ir vaikučio nuotraukytę
naujas forumas tikrai super, bet va meginu zinute nusiusti supermamai ir neina. matyt uzmete tave forumieciai zinutem
 o man tai nelabai sitas forumas...taip faina buvo lietuviska o dabar ir suamerikonejo...
QUOTE(groom @ 2004 12 11, 00:22)  o man tai nelabai sitas forumas...taip faina buvo lietuviska o dabar ir suamerikonejo... gali juk pasikeisti kalba i lietuviska  lango apatiniame, kairiajame kampe nustatyk norima kalba
Aciu, SuperMama  Tikejausi visai kitokio forumo, o jauciuos tame paciame.
LOCKETS
2004 12 11, 09:10
kazkaip reikia priprast... O ka, skaitliukas paprastas neveiks?
Viskas labai faina!!! Aciu, SuperMama, tikrai neblogai padirbeta !!!
spurgele
2004 12 11, 09:21
na is pat pradziu pagalvojau i koki kosmosa papuoliau, visura anglu kalba, o visos anglu kalbos zinios jau taaaaaip pamirstos  , bet va gerai, kad galima pasirinkti kalba, o kad man paveiksliuko nerodo tai reiskiasi, kad as turiu susirasti ji is naujo arba isideti kokia noriu nuotrauka ar jau tai galima?
VeroniQ
2004 12 11, 10:29
Nu gi saunu. Tikekimes veiks stabiliau
Aciu, Supermama!!!
kol radau, kaip pakeisti zinute 
labai saunu, kad atsakinedamas i tema, nesvarbu kiek psl yra prirasyta, visada matai pirmaja zinute
VeroniQ
2004 12 11, 10:38
Tik va reiktu kad aytorius galetu visgi paredaguot savo pirma zinute ar istrint apklausa.
O ką reiškia tas member no?
QUOTE(Smurka @ 2004 12 11, 10:43) O ką reiškia tas member no? manau, tai nr kelinta prisiregistravai
 man kazkaip interesnai.... tox nejaukus vaizdas puslapio patapo.... saltas tox, nesavas....  o siaip atrodo viskas gerai....
cia gal dar ne viskas baigta su tvarkymais, tai del to, bet man tai labai letai foruma pradejo vartyti
*Bambolina*
2004 12 11, 11:42
Man tai cia TRAGEDIJA  as angliskai nei bumbum  Nu ka pati kalta kad mokiausi vokieciu... Noriu paklausti ka reiskia Open Tags?
QUOTE(selll @ 2004 12 11, 09:26) tagi, Supermama rase, kad ju nebebus bet gali i explorerio favoritus susivesti
ne, visiskai nepatinka man sita versija - nieko neberandu, sriftas ne toks, ne....  100 ka senoji buvo geresne... gal todel kad pripratus buvau.. nesiorentuoju cia visai... is tikruju, jauciuosi nebe kaip namie...
QUOTE(Bambolino @ 2004 12 11, 11:43) Man tai cia TRAGEDIJA  as angliskai nei bumbum  Nu ka pati kalta kad mokiausi vokieciu... Noriu paklausti ka reiskia Open Tags? Taigi galima ir lietuviu kalba atsidaryt. Puslapio apacioje yra tas laukelis, kur gali pasikeisti kalba
mandalina
2004 12 11, 12:28
o man labai viskas patinka. Svarbiausia, kad mano dukryte trecia prie logotipo atsirado
QUOTE(mandalina @ 2004 12 11, 12:29) Svarbiausia, kad mano dukryte trecia prie logotipo atsirado  O kaip cia suprast? Cia kokie rinkimai buvo?  Oi  Susimaisiau  Dabar gi rodo ir trecia vaika
O paprasti skaitliukai veiks kazin?
man tai irgi viskas cia gerai, priprast reikia ir viskas  bet... man forumo ir nauja versija ka tik nuluzo  tikiuosi cia tik vienkartinis toks shposas..
Zinuciu skaicius nesikeicia...
Lukutis
2004 12 11, 12:57
o amn visai nauja versija patiko, tik kai iejau pirma karta ir pamaciau anglu kalba, tai pagalvojau, kad dabar pardesiu grybauti, bet paskui viska supratau, pasidariau lietuviu, tai visai nieko.
man tai viskas super  aciu SuperMamai
Vennera
2004 12 11, 13:11
Puikiai padirbėta... Bet kažkaip neleidžia į sekančio puslapio skaityt. Vis atsiduriu pirmame puslapyje. Ar visoms taip, ar tik man cia vaidenasi>?
Cikadelė
2004 12 11, 13:16
labas rytas  atsisedau siandien prie musu naujai perinstaliuoto kompo  atsidariau supermama ir... isigandau  galvojau, gal ne cia pataikiau ogi viskas naujai, galvojau gal kartais cia del to, kad musu kompas naujas kazkaip nepatiko, kad viskas anglu kalba  taciau perskaiciau TauRes zinute ir pasikeiciau i lietuviu kalba....dar visko nespejau perziureti, bet man anos aptakesnes formos patiko labiau......dabar viskas kazkaip kampuota bet aciu SuperMamai uz pastangas  p.s kodel nerodo mano paraso su countdown? jis gal nebeveikia najam forume?
gutukas
2004 12 11, 13:25
na ir baimės apturėjau kai įsijungiau SM  galvoju viskas lieku be SM nes anglų nei bum bum  bet net palengvėjo kai supratau kad galima pasikeisti į lietuvių
na taip, zinuciu skaicius nesikeicia  o del patekimo i pirma puslapi, tai tiap tikrai nera  tik kiekvienam tolesniam puslapyje virsuje visada rodo pacia pirma temos zinute  o apacioj tai viskas jau normaliai  beje, pasitaise greitis  dabar jau gerai varto foruma
Ramunita
2004 12 11, 13:36
man irgi neberodo skaiciuokles...fainas dalykas...sugrazinkit ka....
Man nepatinka, kad kiekvieno puslapio virsuje kartoja sena zinute - trikdo sekt pokalbio eiga, nuolat reik su pele varinet zemyn, o jei dar ilga zinute.. Be to, vystantis diskusijai, daznai nukrypstama nuo temos, ir tas pirmasis postas kaip is menulio nukrites tampa.. Ar cia reiskia, kad dabar visos zinutes gales but tik atsakymas i pirmaja, ir siukstu nedriskite nusivaziuoti i lankas?
neeea.... kazkaip visai nebepatinka....  o ir kodel man visa laik atejus i foruma vis reikia prisijungti? seniau is kart jau budavai prijungtas..... ir tikrai kampuotas puslapis, kaip ce kazkas sake.... brrrr.... nesavas krastas kazkox paliko....
Ui... Kaip keistai as cia jauciuosi, kazkaip viskas nauja atrodo
Ir is vis! kuriu galu reikejo pakeisti forumo versija? kuom senas neitiko?
Supermama, iš tikrųjų būtų įdomu sužinot, o gal eina ką padaryt, kad nereikėtų kas kart logintis. Aišku nesunku, bet...geriau kai nereikdavo.Ačiū
Ramunita
2004 12 11, 14:27
man tai nelabai patiko,kad norint cituoti reik nuspaust cituoti ir tada atsakyti...
pa_radize
2004 12 11, 14:33
ojej,kazkaip nelabai man cia,nelabai...kazkaip kampuota,nebe taip jauku...bet gal priprasiu...
Vennera
2004 12 11, 14:42
QUOTE(vilkeS @ 2004 12 11, 13:26) beje, pasitaise greitis  dabar jau gerai varto foruma  Man dar prasčiau varto puslapius, nei buvo anksčiau senajame forume
mamulia
2004 12 11, 14:44
aciu Supermama Mamkos, nebumbekit
Na viskas kažkada keičiasi,gal ir gerai.Reiks priprast
na ir burbekles moteriskes  pries jungiantis reikia uzdeti vatnele, jei nori, kad kita syki automatiskai pasijungtum
Zuzanėlė
2004 12 11, 15:34
Nemandagu bumbeti,bet.....  Sugedo nuotaika nuo ryto....Is pradziu sunervino ta anglu kalba-jau atrodo be jos nei zingsnio negalima padaryti (taigi vis tiek tik lietuves lankosi siame forume,kad ir is viso pasaulio). Gerai,kad dar galima pasikeisti,pasirodo.Ir aplamai-visa forumo forma pasidare tokia rafinuota,kieta ir salta. Br.r..r... salta cia pasidare....  Ir kam cia viso sito reikejo
SuperMama
2004 12 11, 15:35
 Pakeičiau kalbą. Naktį kai dariau visai pamiršau kaip pagrindinę nurodyti lietuvių, o ne anglų. Forumo programa liko pati, tik nauja verisja. Ta buvo sena-sena, o naujoje iš esmės perrašytas kodas, kad greičiau ir geriau veiktų, pridėtos papildomos funkcijos. Kadangi kodas visiškai skiriasi, teko ir apvalkalą daryti ši naujo, o atrodo kaip senas. Pasistengsiu surašyti visas naujas galimybes, kad jums būtų lengviau orientuotis, ką čia galima naujo padaryti. Taip, jau rašiau, kad skaitliukas senas neveiks  . Man jis labai patiko, ne toks griozdiškas kaip tie lilypie.com ir tickercentral. Su laiku (1-2 mėn) bandysiu padaryti tokį pat. Citatos - dabar galite beskaitant rinkti žinutes, kurias norite cituoti. Reikia spausti ant mygtuko "+cituoti", o kai surinkot, paspausti "atsakyti" ir visos žinutės pasirodys atsakymo lange.
|
|