Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pakeista forumo versija
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
SuperMama
Sveiki

pagaliau baigiau tvarkyti.
Dar yra daug klaidų, kai kur neišversta į lietuvių kalbą.

Jei kokios problemos, klausimai, kokios klaidos, būtinai ir labai prašau pranešti.
Nes dar reikia šiek tiek padirbėti tongue.gif

1. Visi kas neturi antro/trečio vaiko, galite iš profilio laukelių ištrinti šią informaciją, tada automatiškai ir temoje matysis tik vienas jūsų vaikutis.

2. Kas turi 3, matys visus thumbup.gif

3. Kas turi 4, parašykite čia, pridėsiu dar vieną laukelį.
Bella
SuperMama, šauniai padirbėjai, tik gal dar per anksti klausti, tačiau kodėl nesimato logotipų (avatarų) ir smailų postuose?
Jau matau thumbup.gif
Agnė
As vis neuzeidavau pasiskaityti apie keiciama forumo versija, tai klausiu dabar- ka cia reiskia g.gif
SuperMama
Dabar visi avatarai turėtu būti savo vietose. Išskyrus tų paveiksliukų, kurie buvo supermama.lt avatarų kolekcijoje. Jie niekur nedingo, guli valdymo skyde prie avatarų, tik skirtinguose segtuvose. Jei netingite - paieškokite. Arba įkelkite savo ir vaikučio nuotraukytę smile.gif
Taurė
naujas forumas tikrai super, bet va meginu zinute nusiusti supermamai ir neina. matyt uzmete tave forumieciai zinutem laugh.gif
groom
sad.gif o man tai nelabai sitas forumas...taip faina buvo lietuviska o dabar ir suamerikonejo...
Taurė
QUOTE(groom @ 2004 12 11, 00:22)
sad.gif o man tai nelabai sitas forumas...taip faina buvo lietuviska  o dabar ir suamerikonejo...
*

gali juk pasikeisti kalba i lietuviska smile.gif lango apatiniame, kairiajame kampe nustatyk norima kalba wink.gif
bsgess
Aciu, SuperMama clap.gif Tikejausi visai kitokio forumo, o jauciuos tame paciame. clap_1.gif
Aga
Ileidzia tik arba i foruma arba i chata....kartu i abu ne.... mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
LOCKETS
kazkaip reikia priprast...
O ka, skaitliukas paprastas neveiks? g.gif
Jicky
Viskas labai faina!!! clap.gif
Aciu, SuperMama, tikrai neblogai padirbeta !!! thumbup.gif smile.gif
spurgele
na is pat pradziu pagalvojau i koki kosmosa papuoliau, visura anglu kalba, o visos anglu kalbos zinios jau taaaaaip pamirstos laugh.gif , bet va gerai, kad galima pasirinkti kalba, o kad man paveiksliuko nerodo tai reiskiasi, kad as turiu susirasti ji is naujo arba isideti kokia noriu nuotrauka ar jau tai galima?
selll
Viskas labai thumbup.gif thumbup.gif Tik labai truksta "Favorites" sad.gif sad.gif Ar as nematau, ar jis tikrai padare "dingau"? Labai prasom atgal ikelti, neberandu savo temu , o taip buvo patogu ir greita smile.gif
VeroniQ
Nu gi saunu. Tikekimes veiks stabiliau clap_1.gif
Etina
Aciu, Supermama!!! clap.gif clap.gif clap.gif

kol radau, kaip pakeisti zinute doh.gif

labai saunu, kad atsakinedamas i tema, nesvarbu kiek psl yra prirasyta, visada matai pirmaja zinute thumbup.gif
VeroniQ
Tik va reiktu kad aytorius galetu visgi paredaguot savo pirma zinute ar istrint apklausa.
Smurka
O ką reiškia tas member no?
Etina
QUOTE(Smurka @ 2004 12 11, 10:43)
O ką reiškia tas member no?
*

manau, tai nr kelinta prisiregistravai rolleyes.gif
moda

huh.gif man kazkaip interesnai.... tox nejaukus vaizdas puslapio patapo.... saltas tox, nesavas.... sad.gif o siaip atrodo viskas gerai....
espera
cia gal dar ne viskas baigta su tvarkymais, tai del to, bet man tai labai letai foruma pradejo vartyti rolleyes.gif

*Bambolina*
Man tai cia TRAGEDIJA doh.gif as angliskai nei bumbum doh.gif Nu ka pati kalta kad mokiausi vokieciu... Noriu paklausti ka reiskia Open Tags?
Etina
QUOTE(selll @ 2004 12 11, 09:26)
Viskas labai  thumbup.gif  thumbup.gif Tik labai truksta "Favorites" sad.gif  sad.gif  Ar as nematau, ar jis tikrai padare "dingau"? Labai prasom atgal ikelti, neberandu savo temu , o taip buvo patogu ir greita smile.gif
*

tagi, Supermama rase, kad ju nebebus rolleyes.gif bet gali i explorerio favoritus susivesti wink.gif
Zhiema
ne, visiskai nepatinka man sita versija - nieko neberandu, sriftas ne toks, ne.... mad.gif sad.gif 100 ka senoji buvo geresne... gal todel kad pripratus buvau.. nesiorentuoju cia visai...

is tikruju, jauciuosi nebe kaip namie... sad.gif
Jicky
QUOTE(Bambolino @ 2004 12 11, 11:43)
Man tai cia TRAGEDIJA doh.gif  as angliskai nei bumbum doh.gif Nu ka pati kalta kad mokiausi vokieciu...  Noriu paklausti ka reiskia Open Tags?
*

Taigi galima ir lietuviu kalba atsidaryt. Puslapio apacioje yra tas laukelis, kur gali pasikeisti kalba wink.gif
mandalina
o man labai viskas patinka. Svarbiausia, kad mano dukryte trecia prie logotipo atsirado smile.gif
Jicky
QUOTE(mandalina @ 2004 12 11, 12:29)
Svarbiausia, kad mano dukryte trecia prie logotipo atsirado smile.gif
*

O kaip cia suprast? Cia kokie rinkimai buvo? g.gif
Oi doh.gif doh.gif doh.gif Susimaisiau blush-anim-cl.gif Dabar gi rodo ir trecia vaika smile.gif
Karmen
O paprasti skaitliukai veiks kazin? g.gif
espera
man tai irgi viskas cia gerai, priprast reikia ir viskas wink.gif
bet... man forumo ir nauja versija ka tik nuluzo blink.gif tikiuosi cia tik vienkartinis toks shposas..
Karmen
Zinuciu skaicius nesikeicia... huh.gif
Lukutis
o amn visai nauja versija patiko, tik kai iejau pirma karta ir pamaciau anglu kalba, tai pagalvojau, kad dabar pardesiu grybauti, bet paskui viska supratau, pasidariau lietuviu, tai visai nieko. wub.gif
neraj
man tai viskas super clap_1.gif thumbup.gif aciu SuperMamai clap.gif
Vennera
Puikiai padirbėta... smile.gif
Bet kažkaip neleidžia į sekančio puslapio skaityt. Vis atsiduriu pirmame puslapyje.
Ar visoms taip, ar tik man cia vaidenasi>?
Cikadelė
labas rytas smile.gif atsisedau siandien prie musu naujai perinstaliuoto kompo dry.gif atsidariau supermama ir... isigandau blink.gif galvojau, gal ne cia pataikiau doh.gif
ogi viskas naujai, galvojau gal kartais cia del to, kad musu kompas naujas dry.gif
kazkaip nepatiko, kad viskas anglu kalba sad.gif taciau perskaiciau TauRes zinute ir pasikeiciau i lietuviu kalba....dar visko nespejau perziureti, bet man anos aptakesnes formos patiko labiau......dabar viskas kazkaip kampuota huh.gif

bet aciu SuperMamai uz pastangas thumbup.gif

p.s kodel nerodo mano paraso su countdown? jis gal nebeveikia najam forume?
gutukas
na ir baimės apturėjau kai įsijungiau SM ohmy.gif galvoju viskas lieku be SM nes anglų nei bum bum tongue.gif bet net palengvėjo kai supratau kad galima pasikeisti į lietuvių thumbup.gif
espera
na taip, zinuciu skaicius nesikeicia smile.gif

o del patekimo i pirma puslapi, tai tiap tikrai nera biggrin.gif tik kiekvienam tolesniam puslapyje virsuje visada rodo pacia pirma temos zinute wink.gif o apacioj tai viskas jau normaliai smile.gif

beje, pasitaise greitis clap.gif dabar jau gerai varto foruma thumbup.gif
Ramunita
man irgi neberodo skaiciuokles...fainas dalykas...sugrazinkit ka....
Nukė
Man nepatinka, kad kiekvieno puslapio virsuje kartoja sena zinute - trikdo sekt pokalbio eiga, nuolat reik su pele varinet zemyn, o jei dar ilga zinute.. doh.gif
Be to, vystantis diskusijai, daznai nukrypstama nuo temos, ir tas pirmasis postas kaip is menulio nukrites tampa.. smile.gif
Ar cia reiskia, kad dabar visos zinutes gales but tik atsakymas i pirmaja, ir siukstu nedriskite nusivaziuoti i lankas? g.gif
moda

neeea.... kazkaip visai nebepatinka.... sad.gif o ir kodel man visa laik atejus i foruma vis reikia prisijungti? seniau is kart jau budavai prijungtas..... ir tikrai kampuotas puslapis, kaip ce kazkas sake.... brrrr.... nesavas krastas kazkox paliko.... sad.gif
Dikė
Ui... Kaip keistai as cia jauciuosi, kazkaip viskas nauja atrodo unsure.gif
moda

Ir is vis! kuriu galu reikejo pakeisti forumo versija? kuom senas neitiko? dry.gif sad.gif
nere
Supermama, iš tikrųjų būtų įdomu sužinot, o gal eina ką padaryt, kad nereikėtų kas kart logintis. Aišku nesunku, bet...geriau kai nereikdavo.Ačiū smile.gif
Ramunita
man tai nelabai patiko,kad norint cituoti reik nuspaust cituoti ir tada atsakyti...
pa_radize
ojej,kazkaip nelabai man cia,nelabai...kazkaip kampuota,nebe taip jauku...bet gal priprasiu...
Vennera
QUOTE(vilkeS @ 2004 12 11, 13:26)

beje, pasitaise greitis  clap.gif dabar jau gerai varto foruma  thumbup.gif
*

Man dar prasčiau varto puslapius, nei buvo anksčiau senajame forume doh.gif
mamulia
aciu Supermama clap_1.gif heart.gif

Mamkos, nebumbekit wink.gif
Iraida
Na viskas kažkada keičiasi,gal ir gerai.Reiks priprast smile.gif
moda
o ir paveixliuku visokiu tiek daug nebera rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Taurė
na ir burbekles moteriskes laugh.gif pries jungiantis reikia uzdeti vatnele, jei nori, kad kita syki automatiskai pasijungtum smile.gif
Zuzanėlė
Nemandagu bumbeti,bet..... mad.gif Sugedo nuotaika nuo ryto....Is pradziu sunervino ta anglu kalba-jau atrodo be jos nei zingsnio negalima padaryti (taigi vis tiek tik lietuves lankosi siame forume,kad ir is viso pasaulio). Gerai,kad dar galima pasikeisti,pasirodo.Ir aplamai-visa forumo forma pasidare tokia rafinuota,kieta ir salta. Br.r..r... salta cia pasidare.... sad.gif Ir kam cia viso sito reikejo g.gif
SuperMama
doh.gif Pakeičiau kalbą. Naktį kai dariau visai pamiršau kaip pagrindinę nurodyti lietuvių, o ne anglų. rolleyes.gif

Forumo programa liko pati, tik nauja verisja. Ta buvo sena-sena, o naujoje iš esmės perrašytas kodas, kad greičiau ir geriau veiktų, pridėtos papildomos funkcijos. Kadangi kodas visiškai skiriasi, teko ir apvalkalą daryti ši naujo, o atrodo kaip senas. wink.gif

Pasistengsiu surašyti visas naujas galimybes, kad jums būtų lengviau orientuotis, ką čia galima naujo padaryti.

Taip, jau rašiau, kad skaitliukas senas neveiks sad.gif . Man jis labai patiko, ne toks griozdiškas kaip tie lilypie.com ir tickercentral. Su laiku (1-2 mėn) bandysiu padaryti tokį pat.

Citatos - dabar galite beskaitant rinkti žinutes, kurias norite cituoti. Reikia spausti ant mygtuko "+cituoti", o kai surinkot, paspausti "atsakyti" ir visos žinutės pasirodys atsakymo lange.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.