Mums ir laikas bega labai greitai, atrodo dar neseniai parsivezem maziuka is ligonines, o jau ketvirtas menesiukas eina, jau ir guguojam ir juokiames daug
QUOTE(VilijaVVK @ 2011 02 25, 20:09) neapsakomai laikas greit bega ir ne tik pirmuosius metus
Labai lėtai slinko pirmieji mėnesiukai
La, man irgi labai letei slinko laikas pirmus menesius
Kartais greitai, o kartais tokia rutina, ypač niūrus vasaris buvo. Na jau pavasarėja, tai vis linksmiau.
Dziaukites kiekviena diena praleista su mazyliu, tik neskubinkit laiko, net nepajusit kaip jis prabegs kaip byrantis smelis tarp pirstu, atsimegaukit siuo laikotarpiu, nes veliau tik prisiminsit kaip trumpa saldziausia sapna
pirmas menuo buvo ilgiausias. o paskui nespeji apsizvalgyti jau sulaukeme 5 menesiu. todel dziaugiuosi kiekviena diena praleista su kudikiu.
labai greitai
kaip parase zuiki puiki reik dziaugtis kiekviena minute QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 09, 12:00) Dziaukites kiekviena diena praleista su mazyliu, tik neskubinkit laiko, net nepajusit kaip jis prabegs kaip byrantis smelis tarp pirstu, atsimegaukit siuo laikotarpiu, nes veliau tik prisiminsit kaip trumpa saldziausia sapna visiskai taip
Iki 4 menesiu laikas slinko letokai. Skaiciuodavau jau ne menesius, net ne savaites, o dienas. Nuo tada, kai maziuke eme vartytis, po truputi savarankiskai judeti, laikas pradejo skubeti, o nuo pusmetuko pasileido nepastebimai begti. Po menesiuko svesime pirmaji gimtadieni, o atrodo, kad ka tik gimdziau
Sako, svetimi vaikai greitai auga. O pasirodo - savi irgi!
labai greitai lekia laikas,džiaukimės kiekviena diena
Labai greitai
Kai pirmasis gime - greitai bego, kai antrasis - dar greiciau!
Manp princese mano akim ziurint greitai uzaugo dabar jai 1 metukai bus o man atrodo kad pries pora men tik net nemoku apsakyti ji labai greitai viska ismoko ir va galim pasigirti 10 men pradejo vaikscioti savarankiskai
QUOTE(Virbalė @ 2011 03 24, 00:24) Iki 4 menesiu laikas slinko letokai. Skaiciuodavau jau ne menesius, net ne savaites, o dienas. Nuo tada, kai maziuke eme vartytis, po truputi savarankiskai judeti, laikas pradejo skubeti, o nuo pusmetuko pasileido nepastebimai begti. Po menesiuko svesime pirmaji gimtadieni, o atrodo, kad ka tik gimdziau Labai graziai parasyta QUOTE(Gute 2011 @ 2011 03 09, 13:00) Dziaukites kiekviena diena praleista su mazyliu, tik neskubinkit laiko, net nepajusit kaip jis prabegs kaip byrantis smelis tarp pirstu, atsimegaukit siuo laikotarpiu, nes veliau tik prisiminsit kaip trumpa saldziausia sapna Pritariu 100%.
labai greitai, atrodo ka tik gime, o jau svenciam pirmaji gimtadieni
Atrodo per akimirką praėjo ne tik pirmi metai, bet ir visi penki...
Pirmi trys menesiai ojojoj kaip letai slinko, svajojau kada bus menesiukas, trys, puse metu...O dabar mano dziaugsmeliui 9 men su truputuku, jau noreciau kad ir leciau laikas begtu, dabar tiesiog kasdien dziaugiuos savo mazyliu ir jo naujais laimejimais
Pirmi trys menesiai atrode niekada nesibaigs, dabar jau lyg greiciau laikas eina
Pirmos dienos atrodė amžinybė, dabar laikas tiesiog lekia šviesos greičiu, o taip norėtųsi, kad jis pristabdytų ir dar spėtumę pasimėgauti mažu kūdikeliu
Man greitai eina laikas, nes vaikas neramus, atrodo tik naktis ateina ir vėl praeina, ir vėl sunki diena. Diena veja dieną.
nepastebimai greitai, net liudna
Susigraudinau
per greitai
pirmi menesiai buvo ilgoki, o kuo toliau tuo greiciau viskas eina
Labai greitai.. per greitai..
pirmi menesiai prailgdavo, dabar tai labai greitai
QUOTE(Pamaiviuke @ 2011 04 30, 23:58) Pirmos dienos atrodė amžinybė, dabar laikas tiesiog lekia šviesos greičiu, o taip norėtųsi, kad jis pristabdytų ir dar spėtumę pasimėgauti mažu kūdikeliu teisingai
labai greitai prabego,liepos menesi jau svesim pirmaji gimtadieni
nors mes tik 5 savaiteliu bet pirmas menuo prabego labai greitai, nors buvo gan sunkus...
mum jau greit metukai..bet laikas prabego nepastebimai!atrodo katik laikiau najagimi ant ranku, o jis jau vaiksto,burbuliuoja, ragiukus rodo..
Oi, laikas bega tai labai greitai. Atrodo neseniai gime dukryte, o jau 9 menesiai jai. Gaila, kad tas graziausias laikas taip greit prabegs
kai atsirado pirmagime laikas pradejo begt pasisokinedamas
Deja , labai greit
Nenusakomai greitai, mums kita menesi bus metukai, o atrodo kaip menesis sitie metai praleke
Po kol kas jis man dar laabai letai einna, nes mazylei tik 1men1sav.
Mano berniukui 6,5 men. Laikas prabego nejucia.. Kartais net liudna,kad taip geitai auga maziukas, darosi svarankiskas..
Na man tai siaubingai letai eina laikas
kolkas mazylei tik menuo, bet jis prabego akimirksniu.
pasiziuriu i vyresneli ir suprantu, kad nepastebimai dingo ir 5metai... jis taip greitai auga.... gaila...
Taip laikas is tikruju tiesiog lekia
greitai
O kaip greitai tas laikas lekia. Atrodo, kad tik pagimdziau savo dziaugsmeli. O dabar jau 7 men. Nespeju, atrodo, kad pas gydytoja profilaktiskai vaikstom taip greitai. Tie menesiai vis bega ir bega. Ziurek, jau vaikeliui metai ir pats vaiksto
Sutinku,kad su vaiku,laikas lekia nepastebimai greitai... kartais del to net liudna darosi... bet man bega greitai ne tik pirmieni vaiko metai,va vyresnelei jau 4m,o as rodos ne nepastebejau,kad jie praleke...
kuo toliau, tuo greiciau
Pirmam berniukui 2 su puse, pirmajam jau du menesiai,nejauciu kaipo laikas bega,daznai net pagalvoju,kad galetu slink leciau.
|