Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar greitai bėga laikas?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Dovak
Mums ir laikas bega labai greitai, atrodo dar neseniai parsivezem maziuka is ligonines, o jau ketvirtas menesiukas eina, jau ir guguojam ir juokiames daug wink.gif nepajusim kaip laikas praeis tuoj ir vaikscioti prades wink.gif
Lusasita
QUOTE(VilijaVVK @ 2011 02 25, 20:09)
neapsakomai laikas greit bega ir ne tik pirmuosius metus thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ypac jei vaikuciai auga sveiki,linksmi ir laimingi thumbup.gif thumbup.gif
ligorija
QUOTE(_Irmutee20_ @ 2011 02 27, 13:39)
Sveikos, mum auginant 6 men. sunu labai greitai bega laikas. o atrodo tik vakar pagimdziau smile.gif
*

Pritariu smile.gif tik mums 7 menesiukai thumbup.gif
dragostėja
Labai lėtai slinko pirmieji mėnesiukai doh.gif
kamilele12
La, man irgi labai letei slinko laikas pirmus menesius 4u.gif
Agė2
Kartais greitai, o kartais tokia rutina, ypač niūrus vasaris buvo. Na jau pavasarėja, tai vis linksmiau.
Gute 2011
Dziaukites kiekviena diena praleista su mazyliu, tik neskubinkit laiko, net nepajusit kaip jis prabegs kaip byrantis smelis tarp pirstu, atsimegaukit siuo laikotarpiu, nes veliau tik prisiminsit kaip trumpa saldziausia sapna smile.gif
leile
pirmas menuo buvo ilgiausias. o paskui nespeji apsizvalgyti jau sulaukeme 5 menesiu. todel dziaugiuosi kiekviena diena praleista su kudikiu.
dijanute
labai greitai
kaip parase zuiki puiki reik dziaugtis kiekviena minute smile.gif
KRIAUKLELE
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 09, 12:00)
Dziaukites kiekviena diena praleista su mazyliu, tik neskubinkit laiko, net nepajusit kaip jis prabegs kaip byrantis smelis tarp pirstu, atsimegaukit siuo laikotarpiu, nes veliau tik prisiminsit kaip trumpa saldziausia sapna smile.gif
*

visiskai taip drinks_cheers.gif , labai greitai bega laikas. Vyresnele dar neseniai darziuka lanke, o dabar jau treciokele. Viduriniuke dar neseniai kudikelis buvo, o dabar jau 2 su virsum, ir neseniai dar pilvota buvau, o dabar jau virs menesiuko musu broliukui blink.gif
Virbalė
Iki 4 menesiu laikas slinko letokai. Skaiciuodavau jau ne menesius, net ne savaites, o dienas. Nuo tada, kai maziuke eme vartytis, po truputi savarankiskai judeti, laikas pradejo skubeti, o nuo pusmetuko pasileido nepastebimai begti. Po menesiuko svesime pirmaji gimtadieni, o atrodo, kad ka tik gimdziau smile.gif bet net kiek nesigraudinu, kad ta kudikyste taip greitai praleke, nes kiekvienas etapas labai smagus, o dabartinis prasidedantis dar smagus ne tik todel, kad vaikiukas savarankiskesnis, idomesnis, bet ir man daug lengviau, idomiau. Jau po truputi pradedu raskyti savo vargelio vaisius - dziaugtis smile.gif
BOZZENA
Sako, svetimi vaikai greitai auga. O pasirodo - savi irgi! bigsmile.gif
*Svajone*
labai greitai lekia laikas,džiaukimės kiekviena diena wub.gif
Siaurine*
Labai greitai smile.gif
Kai pirmasis gime - greitai bego, kai antrasis - dar greiciau!
wwikii
Manp princese mano akim ziurint greitai uzaugo dabar jai 1 metukai bus o man atrodo kad pries pora men tik net nemoku apsakyti ji labai greitai viska ismoko ir va galim pasigirti 10 men pradejo vaikscioti savarankiskai smile.gif smile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ingese
QUOTE(Virbalė @ 2011 03 24, 00:24)
Iki 4 menesiu laikas slinko letokai. Skaiciuodavau jau ne menesius, net ne savaites, o dienas. Nuo tada, kai maziuke eme vartytis, po truputi savarankiskai judeti, laikas pradejo skubeti, o nuo pusmetuko pasileido nepastebimai begti. Po menesiuko svesime pirmaji gimtadieni, o atrodo, kad ka tik gimdziau smile.gif bet net kiek nesigraudinu, kad ta kudikyste taip greitai praleke, nes kiekvienas etapas labai smagus, o dabartinis prasidedantis dar smagus ne tik todel, kad vaikiukas savarankiskesnis, idomesnis, bet ir man daug lengviau, idomiau. Jau po truputi pradedu raskyti savo vargelio vaisius - dziaugtis smile.gif
*

Labai graziai parasyta 4u.gif mums jau 9 menesiukai, laikas tikrai nepastebimai greitai bega, tai diena klaip akimirka prabega,,,,,namu ruosa, maitinimas, laukas, miegojimas, taip ratas ir sukasi....na gal kiek leciau ejo pirmas menesis pamenu, prisimenu kaip didziausia baime.....dabar jau- nieko....tik nervai tai stabiliai pakenkti, nezinau kaip kartais susivaldyti.... 4u.gif visada labai kantri buvau... o kodel kartais ant vaikiuko uzrekiu-nesuprantu....
emikami
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 03 09, 13:00)
*

Pritariu 100%. drinks_cheers.gif As jau tai pajauciau. Kai vyresnelis buvo leliukas, norejau, kad greiciau uzaugtu, laukiau jo pasiekimu, kazkur skubejau...Anksti isejau i darba. Ir, kai sunui sukako penkeri, pamaniau, kaip gaila, kad viskas taip greit praejo, as net nespejau pasidziaugti... Dabar auginu dukryte ir VISAI nelaukiu, kad ji uzaugtu. Deja, laikas taip lekia.... doh.gif
Aijgozel
labai greitai, atrodo ka tik gime, o jau svenciam pirmaji gimtadieni smile.gif ir jau netrukus vel i darbeli sad.gif
lyra
Atrodo per akimirką praėjo ne tik pirmi metai, bet ir visi penki...
Jolstute
Pirmi trys menesiai ojojoj kaip letai slinko, svajojau kada bus menesiukas, trys, puse metu...O dabar mano dziaugsmeliui 9 men su truputuku, jau noreciau kad ir leciau laikas begtu, dabar tiesiog kasdien dziaugiuos savo mazyliu ir jo naujais laimejimais bigsmile.gif
nraminta
Pirmi trys menesiai atrode niekada nesibaigs, dabar jau lyg greiciau laikas eina 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pamaiviuke
Pirmos dienos atrodė amžinybė, dabar laikas tiesiog lekia šviesos greičiu, o taip norėtųsi, kad jis pristabdytų ir dar spėtumę pasimėgauti mažu kūdikeliu wub.gif bet mums jau greit prasidės naujas etapas, bus daug naujų pojūčių, išgyvenimų, o atsiminimai kvepiantys pienu lieka tik mūsų atmintyje wub.gif
donna bella
Man greitai eina laikas, nes vaikas neramus, atrodo tik naktis ateina ir vėl praeina, ir vėl sunki diena. Diena veja dieną.
*fujimi
nepastebimai greitai, net liudna rolleyes.gif
Sissta
Susigraudinau blush2.gif pastoviai laukiam is mazuju kazko naujo vis lauki pirmo atsisedimo, dantuko, paropliojimo, o kai atsigrezi - gaila smile.gif
spanieliuke
per greitai unsure.gif jau ne karta su V kalbeje esam,kad butu gerai,jei kas ta laika sustabdytu,nes musu mazytis kudikelis tuoj pereis i kita tarpsni-taps vaiku...
egllute
pirmi menesiai buvo ilgoki, o kuo toliau tuo greiciau viskas eina
pookutis
Labai greitai.. per greitai..
jancikas
pirmi menesiai prailgdavo, dabar tai labai greitai
wylia
QUOTE(Pamaiviuke @ 2011 04 30, 23:58)
Pirmos dienos atrodė amžinybė, dabar laikas tiesiog lekia šviesos greičiu, o taip norėtųsi, kad jis pristabdytų ir dar spėtumę pasimėgauti mažu kūdikeliu  wub.gif bet mums jau greit prasidės naujas etapas, bus daug naujų pojūčių, išgyvenimų, o atsiminimai kvepiantys pienu lieka tik mūsų atmintyje  wub.gif
*

teisingai mirksiukas.gif ir labai graziai pasakyta wub.gif
a i r a
labai greitai prabego,liepos menesi jau svesim pirmaji gimtadieni smile.gif
kristiuke
nors mes tik 5 savaiteliu bet pirmas menuo prabego labai greitai, nors buvo gan sunkus...
maukis2
mum jau greit metukai..bet laikas prabego nepastebimai!atrodo katik laikiau najagimi ant ranku, o jis jau vaiksto,burbuliuoja, ragiukus rodo.. doh.gif 4u.gif net kaista kaip mano mazas zmoguti virto ,,savarankisku,, vyru su ragiukais biggrin.gif tongue.gif
*Miga*
Oi, laikas bega tai labai greitai. Atrodo neseniai gime dukryte, o jau 9 menesiai jai. Gaila, kad tas graziausias laikas taip greit prabegs verysad.gif
ievvuuze
kai atsirado pirmagime laikas pradejo begt pasisokinedamas biggrin.gif .atrodo katik su pirmaja nestuke.gif vaiksciojau,o jau jai 2,5m ir broliukas auga.nespesiu apsidairyt,o ziurek jau kavalieriai suktis apie duris prades lotuliukas.gif
viksvaa
Deja , labai greit ax.gif
rutuks
Nenusakomai greitai, mums kita menesi bus metukai, o atrodo kaip menesis sitie metai praleke doh.gif
Tekantisaule
Po kol kas jis man dar laabai letai einna, nes mazylei tik 1men1sav. smile.gif Bet zinau, kai bus praejes koks pusmetis, sakysiu, kad laikas tiesiog byra. biggrin.gif
LunRi
Mano berniukui 6,5 men. Laikas prabego nejucia.. Kartais net liudna,kad taip geitai auga maziukas, darosi svarankiskas..
cc-mark
Na man tai siaubingai letai eina laikas doh.gif atrodo jau kokie 2-3 metai praejo nuo tada kai pagimdziau,o dar tik 7men..tiek atrodo visko ivyko per ta laika ir siaip siaubingai pavargus jauciuosi nuo visko,tai tas laikas atrodo,kad sustojes...
Deja_Vu*
kolkas mazylei tik menuo, bet jis prabego akimirksniu.
pasiziuriu i vyresneli ir suprantu, kad nepastebimai dingo ir 5metai... jis taip greitai auga.... gaila... verysad.gif
multimam
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 07 25, 12:47)
kolkas mazylei tik menuo, bet jis prabego akimirksniu.

*

man taip pat drinks_cheers.gif
dominyka123
QUOTE(Tekantisaule @ 2011 07 16, 16:28)
Po kol kas jis man dar laabai letai einna, nes mazylei tik 1men1sav.  smile.gif  Bet zinau, kai bus praejes koks pusmetis, sakysiu, kad laikas tiesiog byra.  biggrin.gif
*

man kažkaio su kiekvienu mėnesiu vis greičiau ir greičiau tas laikas bėga...ech...
inguzele
Taip laikas is tikruju tiesiog lekia unsure.gif atrodo tik laikiau maza gleznuti, o jau ir ant ranku sunku nulaikyti. Sako svetimi greitai auga, bet savi lygiai taip pat. smile.gif
acorus
greitai thumbup.gif
ativel
O kaip greitai tas laikas lekia. Atrodo, kad tik pagimdziau savo dziaugsmeli. O dabar jau 7 men. Nespeju, atrodo, kad pas gydytoja profilaktiskai vaikstom taip greitai. Tie menesiai vis bega ir bega. Ziurek, jau vaikeliui metai ir pats vaiksto 4u.gif
Nala24
Sutinku,kad su vaiku,laikas lekia nepastebimai greitai... kartais del to net liudna darosi... bet man bega greitai ne tik pirmieni vaiko metai,va vyresnelei jau 4m,o as rodos ne nepastebejau,kad jie praleke...
kapučino
kuo toliau, tuo greiciau
ekona
QUOTE(kapučino @ 2011 08 10, 12:54)
kuo toliau, tuo greiciau
*

drinks_cheers.gif
jjuratele
Pirmam berniukui 2 su puse, pirmajam jau du menesiai,nejauciu kaipo laikas bega,daznai net pagalvoju,kad galetu slink leciau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.