Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar greitai bėga laikas?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Vijusa
Laikas bega ziauriai greitai atrodo tik neseniai pagimdziau o jau 8men. jau vel norisi maziuko leliuko smile.gif
mazhulinka
lekia laikas laaabai greitai... vaikas auga ne dienom, o valandom... kiekviena diena ismoksta vis nauju dalyku. su siaubu pagalvoju, kad greit reikes isleisti i mokykla, o paskui ir i gyvenima... verysad.gif
kristal
Zaibiskai laikas prabego - mums jau tuoj bus metukai smile.gif Ir visai neprailgo tie metai su vaikiuku bunat schmoll.gif
onushkis
Sveikos

oj labai greit laikas eina smile.gif labai Sekmes
Kucheriashka
Man ri gi laikas bėga nerealiai greit.Toks įspūdis,kad tuoj net nepastebėsiu kaip anūkus pradėsiu auginti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kribuk
Dabar jau greitai bėga laikas... smile.gif Bet iki aštunto mėnesio tai jis man nebėgo, bet pamažu slinko. Net nežinau kodėl... Gal, kad daug naujo dukrytė išmoko, tapo savarankiškesnė ir jau nebe tokia mažytė. smile.gif
kankan
sveikos.na laikas man pradejo zaibisku greiciu lekt kai atsilo oras,o su tuo graziu laiku ir maniskis ropot pradejo,tai nebejauciu dienu...tik spek suktis...gerai kad dar vaikuti auginsiu iki 3metu smile.gif atrodo noretusi jau ir antro,nes pasiilgau naujagimio kvapo ir to bejegiskumo,o dabar jau jis vis savarankiskeja...
*Jalta*
QUOTE(Naujai iskepta @ 2007 06 10, 16:23)
sveikos.na laikas man pradejo zaibisku greiciu lekt kai atsilo oras,o su tuo graziu laiku ir maniskis ropot pradejo,tai nebejauciu dienu...tik spek suktis...gerai kad dar vaikuti auginsiu iki 3metu smile.gif atrodo noretusi jau ir antro,nes pasiilgau naujagimio kvapo ir to bejegiskumo,o dabar jau jis vis savarankiskeja...
*

Šaunuolė Naujai iskepta,kad neskubi lėkti į darbą,kad auginsi savo mažutėlį iki 3 metukų. O laikas tikrai lekia šuoliais,ypač kai vaikiukai truputį paauga ir daug ko išmoksta. 4u.gif
rikutis
bega bega laikas... LABAI greitai... tongue.gif
rona
Man laikas bega labai greitai, atrodo taip nesenei mano mazulis buvo mazesnis ir uz lele, o jau jam 7 men.Kazkaip nesitiki kad jis toks jau didelis wub.gif ax.gif
ingeborge
Nors mums tik 3 men. bet atrodo neseniai pagimdziau o jau guguoja ir guguoja bigsmile.gif O pasiziurejus i vyresniji 6 metu vaika suprantu kad nepastebesiu kai laikas prabegs......... Po to tik nuotraukose uzfiksuotos akimirkos primena kokie jie buvo maziukai smile.gif smile.gif
Auksis
As kai pagalvoju, tai gimdymas, ligonines sienos - viskas atrodo taip seniai buvo ... g.gif O dar tik nepilni keturi menesiai ... smile.gif Is kitos puses man dukryte jau tokia didele atrodo, tiek daug moka lotuliukas.gif , ir kaip keista pasidaro kai kazkas pasako, kad vezimelyje guli dar labai mazyte lelyte... bigsmile.gif Taip ir norisi pasakyti, kad mes jau dideles lotuliukas.gif Juk kiekviena diena - vis naujas ispudis, nauji atradimai thumbup.gif
Droo
labai greitai ax.gif
Ledas
Kai auginau pirmąją, tai pirmi metai sakyčiau normaliai praėjo, tik nėštumas atrodė labai jau ilgas ir niekad nesibaigs. O jau su antra, tai ir nėštumas ir auginimas tiesiog šuoliais prabėgo. Jau antrąjai 1,5metukų bigsmile.gif net pačiai nesitiki, kad tiek daug smile.gif
sirdute
Pradzioje atrode, kad labai jau letai tas laikas slenka, vis tik ziema buvo, salta, lauke maziau gali buti, o dabar kai pasiziuriu, juk atrodo dar visai neseniai vaiksciojau nescia, o dabar maniske jau ropoja, atsistoja, tuoj vaiksciot prades. Tikrai greit bega tas laikas, nepamatysiu kaip uzaugs dukrele.
Herta
Kai pasigimdžiau pirmą vaiką tai man pirmas mėnuo atrodė,tikra amžinybė 9nesuprantu kodėl,bet taip buvo),dar ilgai ėjo iki trijų mėnesių,o paskui kaip įsibėgėjo....o dabar po trečio atrodo jau taip greit lekia,kad vos spėji susigudyt ax.gif
Ewe
jetau net nepastebiu kaip bėga laikas smile.gif
jurka
Būna, kad diena ilgai bėga, bet kaip prabėgo 2 mėn net nepastebėjau...
Zuikiosaulute
Oi taip greitai, kad nespėju gaudyti - pirmoji šypsena, pirmieji dantukai, pirmoji suvalgyta košė, noras sėstis...
Solemi
Man laikas bega super greitai. Atrodo tik vakar pagimdziau, o stai jau 10 menesiuku mirksiukas.gif
*Jalta*
QUOTE(Jusma @ 2007 07 29, 21:33)
Oi taip greitai, kad nespėju gaudyti - pirmoji šypsena, pirmieji dantukai, pirmoji suvalgyta košė, noras sėstis...
*

Tikrai,net nepastebėsim kaip greit ir į mokyklą keliaus...
ginta85
Labai greitai bega laikas,jau net nespeju skaiciuoti tu menesiuku,atrodo juk visai neseniai gimdziau,o jau 7men praejo biggrin.gif
every
kai pirma auginau tai laikas letokai ejo, laukiau kada prades sedet, kada vaikscios, o kai gime dukryte tai viskas nepastebimai greitai. bigsmile.gif
jovituxss
ne tas zodis greit1taip ir norisi ta laika sustabdyti,mazylis vis didyn didyn... jau jis nebenori nei ant keliu,nei prisiglaust,kai pagalvoji... nespesi apsisukt jau ir is namu isleks verysad.gif man net ir vyras vienadien cia neseniai pasake :galetu jis likt visad toks kaip dabar -mazylis,o tai ziurek uzaugs tuoj ir jo akys taip nebespindes pamacius teveli,ir juokas bus jau ne be tas unsure.gif
Gėlėta
tiek su dukra, tiek su sūnum laikas iki pusės metų ėjo g.gif greitai, bet po pusmečio nepajutau doh.gif 1 metai su sūnum sakyčiau net greičiau, liko kelios savaitės ir rašysiu jau nuo 1 iki 3 metų, tuose lapuose kažkaip nesitiki schmoll.gif
eglejk
QUOTE(every @ 2007 09 02, 11:13)
kai pirma auginau tai laikas letokai ejo, laukiau kada prades sedet, kada vaikscios, o kai gime dukryte tai viskas nepastebimai greitai. bigsmile.gif
*

oi, koks gerazus mergytes vardukas, musu irgi Saulute biggrin.gif wub.gif
kai rinkom varda, atrode nera nei vienos Saules, o kai jau pasidarem metrikus, tai dabar vis atrandam Sauluciu biggrin.gif

beje prie temos, tai man lelyte dienom auga, labai ant rubu matosi, jau visa krepsi i sona padejom smile.gif ir siaip jau labai i aplinka reaguoja, o dar kelios savaites atgal aplinkiniai nelabai ja domino biggrin.gif
Leonora
suneli auginant laikas slinkte slinko, o gimus mazylei jis bega siaubingai greitai, tai dziaugiuosi kiekviena akimirka nes jos daugiau niekada nebesugris.
*Jalta*
QUOTE(Leonora @ 2007 09 04, 00:04)
suneli auginant laikas slinkte slinko, o gimus mazylei jis bega siaubingai greitai, tai dziaugiuosi kiekviena akimirka nes jos daugiau niekada nebesugris.
*

Tikrai nesugrįš, liks tik prisiminimai širdyje ir nuotraukose...
little bear
man tai laikas siaubingai greit eina doh.gif atrodo,dar visai neseniai pilvota vaikščiojau biggrin.gif schmoll.gif
-Aiva-
Na ir as prisidedu prie tu, kurios laikas greitai bega biggrin.gif Uz menesio mums jau metukai, o atrodo ka tik is ligonines grizom ar dziaugemes pirmuoju dantuku wub.gif wub.gif
ritka68
Aš prisijungiu prie mamyčių kurioms laikas bėga labai greitai.NET PER GREITAI SAKYČIAU.Pirmąjį kai auginau laukiau nesulaukiau kada paaugs ir aš būsiu laisvesnė,dabar viskas atvirkščiai,gal taip yra dėlto,kad tarp vaikų skirtumas didelis ir aš tos laisvės jau turėjau pakankamai.
@Ka
Man laikas irgi labai greitai bega, atrodo taip laukiau tu dvieju menesiuku wub.gif , po to labai laukiau keturiu menesiuku wub.gif , o jau praejo sesi menesiai ir nesuprantu, kaip taip greit viskas prabego... rolleyes.gif
*Citra*
O man laikas letokai eina. Labai laukiu pirmo sypsnio, sedejimo, kalbejimo, vaiksciojimo.. Atrodo, kuo labiau lauki, tuo tas laikas leciau eina..
neyartha
Labai greitai... Labai greit prabėga diena, savaitė, o ir mėnesiai, žiūriu, labai greit pradėjo keisti vienas kitą... Vaikas taip greit auga ir tobulėja, kad kartais žiūri ir negali patikėt. Na, pvz., atrodo, dar ne taip seniai kaip paguldydavau užmigusią dukrą į lovelę, taip ir gulėdavo toj pozoj, o dabar jau stovi toj pačioj lovelėj virbų įsitvėrusi ir švyti iš laimės smile.gif
Kartais apima monotonijos, begalinio nuovargio (ir fizinio, ir emocinio) jausmas ir pagalvoju tada - ak, greičiau ateitų tas laikas, kai dukra eis į darželį, ir aš būsiu bent tam tikra prasme laisvesnė, bet tokia (ar panaši) mintis tetrunka akimirką. Nes suprantu, kad net nereikia laukti, tas laikas ir taip greit ateis, gal net per greit. Ir tada jau apims nostalgijos jausmas dabartiniams laikams verysad.gif (nes jau dabar labai graudu, kai prisimenu pirmąsias dukrytės dienas, savaites...)
Taigi reikia atsipalaiduoti ir mėgautis dabartim smile.gif
Vilsen
kai auginau sūneli tai laikas nežmoniškai leėtai ėjo,o kai dabar dukryte auginu tai man jis taip greit prabėgo mirksiukas.gif
juraciukasl
Laikas beprotiškai greitai šuoliuoja. Jau tuoj reikės eiti į darbą, o taip norėtųsi namie su mažąja pabūti...
bela
Man laikas eina įvairiai - pirmas mėnuo kaip praėjo net nepajutau, o vėliau itin lėtai slinko(gal nekokie orai buvo, nuolat namie tik dviese), štai paskutinieji lekia itin greitai. nespėju stebėtis, kiek daug per dieną jis išmoksta. taip besistebint tos dienos ir lekia cool.gif
rassike
Nu man kazkaip laikas nepastebimai greitai lekia, gal veliau sustos g.gif
Tiomama
Siaubingai greitai!!!! schmoll.gif Kai pamatau maza leliuka, atrodo, kad mano angeliukas niekad ir nebuvo toks mazutis... verysad.gif
drakosa
man sunkiausiai ir lėčiausiai bėgo pirmas mėnuo, skaičiavau dienas, o paskui kaip įsibėgėjo, tai negaliu pagaut...
Mikėtukas
biggrin.gif iki 6 men ejo laikas letokai, o nuo 6 iki metuku tiesiog praskrido, laukiau-laukiau, kada vaikscioti prades, o dabar jau ir begioti bando biggrin.gif

su vyresnele laikas ejo leciau... Gal todel kad buvau ZYMIAI jaunesne ir nepatyrusi biggrin.gif kaip auginti vaikiuka
lodore
Man tai priklauso nuo nuotakos, kai būnu pavargusi ir suirzusi, tai žiūriu į tą vaiką ir gavoju:"Kada gi tu pagaliau užaugsi...?" O kai esu energinga, tai net pritrūksta paroj valandų....vis lekia ir lekia tos savaitės biggrin.gif
TimbaLimba
QUOTE(drakosa @ 2007 09 28, 10:09)
man sunkiausiai ir lėčiausiai bėgo pirmas mėnuo, skaičiavau dienas, o paskui kaip įsibėgėjo, tai negaliu pagaut...
*

drinks_cheers.gif ir man pirmas menuo ilgai ejo... o dbr ziuriu kaip greit dienos eina, ypac po 6men, nespeji ziuret, o jau ir 8 arteja... blush2.gif
Sunderu
Man tai labai greitai,mano saulytei jau 9 men. smile.gif
mazyle1985
man tai ziauria sunkiai ejosi pirmas 3men,nes labai jau neramus vaikas buvo,o dabar jau lengviau smile.gif
Miegaliuke S
Tiesiog nepastebimai bega laikas,atrodo tk vakargime,ojau maziukei wub.gif bus 8men
mergaite117
Pasižiūri į vaikus ir supranti,kad laikas bėga taip greit..........
lely
man kazkaip labai greitai bega tas laikas ax.gif
bambinoo
Nerealiai greit bega... rytas-vakaras-rytas-vakaras........ ir jau 5 menesiai beveik maziui... bigsmile.gif
Šalta
aha lakas bega beprotiškai greitai, ir kuo tolyn tuo greityn
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.