Laikas eina nerealiai greitai... Toks pasakiškai nerealus laikas, kad net kvapą užgniaužia galvojant apie viską
Tiesiog skrieja!
Aš kažkaip net neįsivaizdavau, kad tas laikas taip pralėks .. Pamenu, kol laukiausi, draugė turinti vaikiuką vis sakydavo - "pamatysi, kaip greit diena praeina, o atrodo nieko neveiki" .... Ir dabar jau suprantu, ką tai reiškia
man bent jau tao zaibiskai greitai bega laikas.Suneliui jau 9men. Vis nauju dalyku ismokstam,dukstam,bendraujam....bet kovo men man i studijas....
Man labai greitai , nespeju suktis diena gena diena, atrodo net pagalvot nespeju.
atrodo ne minutem, o valandom lekia
ziauriai greitai
bega greitai, nes nera kada nuobodziauti.
Be galo greitai..
Labai greitai
O man kazkodel laikas ne taip jau greitai bega... Gal todel, kad iki 8 men maziulis leisdavo man daug ka nuveikti, nereikalaudavo daug demesio?
Per daug greitai...
labai greitai,net per daug,paroje trukta valandu
Labai greitai bėga, kartais norėtųsi net pristabdyti tą laiką..
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 02 03, 20:26) O man kazkodel laikas ne taip jau greitai bega... Gal todel, kad iki 8 men maziulis leisdavo man daug ka nuveikti, nereikalaudavo daug demesio? Man panašiai.Kažkaip lėtai slenka dienos,nors atrodo yra ką veikti su dviem vaikais,bet tos dienos tokios vienodos,naminės.Nesinori mažiukės visur tampytis,o mes tokie kur namie sunkiai nusėdim.Tad tenka palaukti kol mažė praaugs,tad laukiam....Na vasarą gal lengviau jau bus,o dabar žiemą privengiam ligų,tad vis namie sėdim. QUOTE(Auskarija @ 2012 02 05, 12:57) tikra tiesa, kažkaip vis neapleidžia mintys, kad reikia mėgautis kiekviena akimirka, kol esu dar taip labai reikalinga savo mažiukei ir galiu skirti laiko... Manau labai greitai ateis laikas, kai jau nei fiziškai nebus įmanoma nešiot, o ir poreikio pačiam vaikui, pradėjus labiau pažinti pasaulį savarankiškai, tokio nebus.
Vaje kaip greit, atrodo tik gime o jau beveik 3 men. Net nepastebiu kada laukia sutemsta nes tiek daug nuveikt reikia
Oi kaip greitai metai kaip mėnuo....mėnuo kaip savaitė..savaitė kaip diena..
baisu ir grežiotis atgal, vaikai kai auga akyse kaip ant mielių greitai ir pamatai kad pats ne jaunyn...bet kiekviena diena kaip staigmena kol yra mažylių namuose...norėčiau kad taip liktų amžinai
Tikrai labai greitai
Tikrai labai greit jis bega, bega ir prabega... atrodo vos katik parvaziavom namuciu su mazuciu kleckiuku, o va, jau siandien stebina mazulka savo naujais pasiekimais ech...
Ankščiau aju atrodė, kad laikas greit bėga, bet dabat jis tiesiog lekia
Auginant vaikuti laikas begga be galo greitai, bors kasdien panasi rutina, bet laikas skrieja
per greitai
Su pirmu vaiku lėtai, o su antru negaliu patikėti kaip greitai, net žiema op ir baigėsi
Visi metai jau pralėkė, bet taip greitai, dar tap neseniai mažulytis buvo, o dabar jau po namus neina pagauti
netas zodis kaip greitai bega
Ech bėga skrieja tas laikas
Su pirmu vaiku laikas ėjo laaabai lėtai, o su antru tiesiog skrieja šviesos greičiu
Su pirmu vaiku laikas bėgo, su dviem - lekia
Man tie metai ziauriai greit prabego
lb greitai prabego laikas. lyg ir katik pagimdziau, o jis jau laksto. lyg ir katik pradejo vaikscioti,o jau tapo lb savarankiskas. iki metuku laikas prabego greitai, o nuo metuku dar greiciau.
eina sau nespėju pamatyt, čia rytas čia vakaras, ir taip lekia mėnesiai
|