Įdomu sužinoti, lėtai ar greitai jums eina laikas, auginant savąjį džiaugsmelį. Man iki pusės metukų tai taip gana lėtokai, bet, kai panelė pradėjo sėdėti, ropoti, vaikščioti, tai tik spėk suktis: čia rytas, o čia jau ir vakaras. Pasidalinkite savo mintimis apie laiką.
Labai greitai.Man jau nuo pat pirmos dienos ,kai pagalvoji,kad jau beveik puse metu.....sunku patiketi.
Man irgi labai greitai lekia laikas
Ziauuuuriai greitai laikas bega,kai pagalvoju jog uz 3 men i darba,tai net nepajutau kaip prabego...
QUOTE(šokoladas @ 2007 03 22, 11:14) Sveiki. Laikas, kaip smelis tarp pirstu, taip nepastebimai ir greit byra, Dukrytei jau 10 men., net baugu pagalvoti kad uz 2 men. jau i darba.
Laikas bėga laaaaaabai greitai
Prisijungiu ir aš prie greitai besisukančių laike
be galo greitai, maniskiui jau beveik 3m
Ojoj kaip greitai bėga laikas
oi kaip tik dar siandien prisiminiau ta diena, kai su Karoliuku susipazinome akis i aki
tikrai greitai,atrodo tik vakar savo dukrytė parsivežiau namo
Na pirmi trys menesei kaskaip letai ejosi, bet dabar tikrai spek tik suktis ir jau i darba reiks eiti o kaip nesinori. Odar kaip nenori tai jis dar greiciau bega
jei dar tik 2men ie 2sav, o man ji jau visas vaikas. O ne kūdikis
O dienelės lekia. Nespėju pasidžiaugt 1dieniu, žiūrėk jau 5dienis
Labai greit bėga laikas o dabar kai dienos ilgesnės kai daugiau lauke gali pabūt tai net bijau pagalvot apie darbą. manau neskubėsiu pabūsiu truputį ilgiau, vistiek neuždirbsiu visų pasaulio pinigų, o mažylio kūdikystė bus tik vienąkart
QUOTE(virugie @ 2007 03 24, 15:55) Labai greit bėga laikas o dabar kai dienos ilgesnės kai daugiau lauke gali pabūt tai net bijau pagalvot apie darbą. manau neskubėsiu pabūsiu truputį ilgiau, vistiek neuždirbsiu visų pasaulio pinigų, o mažylio kūdikystė bus tik vienąkart Tikrai kūdikystė greit baigsis,o juk tai pats gražiausias periodas gyvenime
Skrenda laikas. Jau pusmetis
tikrai baisiai lekia tas laikas. Kol neturėjau vaikiuko tai kiti sakydavo, kad nusibos namie sėdėti. Na bet man tai tikrai nenusibodo ir visai aš į darbą nenoriu
man kai auginau pirmą vaiką tai laikas slinko kažkaip lėtai
Laikas lekia atrodo nesenai buvo leliukas,o jau va mergina gerokai virs metu QUOTE Laikas lekia atrodo nesenai buvo leliukas,o jau va mergina gerokai virs metu
Iki 2 men, man laikas bego laabai letai, sakydavau kad tik greiciau paaugtu
man sie 7 men prabego nu daugu daugiausiai kaip menuo , niu labai jau greit lekia tikrai
o mano maziukei eina ketvirtas menuo,bet man kazkodel letai
Kotrynai balndzio18 bus puse metukų man labai greit laikas praėjo.Atrodo ka tik buvo toke mazuliukė greitai laikas eina tarytum sapne
Su pirma dukryte ilgai laikas ejo. O su antra, metai prabego,tai net nepastebejau
man kazkaip iki penkiu menesiu laikas slinko, o dabar tiesiog lekia
Mano dukrytei tuoj 11 men ir man tai labai greit praejo laikas,atrodo tik neseniai buvau nescia,o cia jau vaikstineja dukryte
siaubas,kaip greit
QUOTE(gielux @ 2007 04 02, 08:23) Vat ir man tas pats, tik su dviem sūneliais
Niu man laikas tai bėgte bėga
Suneliui uz 11 dienu metukai!!! O atrodo vakar pagimdziau
Oi mamytes nespėju skaiciuoti dienu ir as.Cia rytas- čia vakaras.
Laikas žiauriai greitai bėga, mes su vyru vieną vakarą kalbėjom, kad kai vaikai atsiranda supranti kad jau sensti
Kai pagalvoji vaikui tuoj metai sueis, tada darželis, mokykla ir t.t.
Na mums trys menesiai kaip amzinybe buvo, o dabar jau taip pat nebesuskaiciuojam tik ziuri jau savaites ir nebera. Bet pirmu meneseliu prisiminti nelabai norisi....
labai greitai.atrodo dar vakar mazuliuka is ligonines parsiveziau,o jau devintas menuo eina.
per greit tas laikas bėga
Laikas bega labai greitai
nepaprastai greitai bega laikas.. 4 menesiai prabego kaip 1 savaite.. nepajutau.. nors ir nelengva buvo..
net gaila, kad tas laikas taip bega.. noretusi megautis savo maza pupyte dar ilgai ilgai..
Labai greitai prabėgo 6 mėnėsiai. Labai, labai greitai...
Na man tas laikas taip ilgai eina, kad atrodo taip seniai gimdžiau... jau ir pamiršau, kad sunkus gimdymas buvo, o vaikiukui dar tik 7,5 mėn. Na šiaip dienos pačios tai greit bėga, bet visumoj pats laikas eina lėtai
Net nepastebėjau kaip prabėgo 6,5 metų, mano sūnelis šiemet jau bus pirmokas. Na o mažosios trys mėnesiai tai kaip trys dienos . Net nepajusim kaip vaikai užaugs, nors norėtusi, kad kuo ilgiau galėčiau pamyluoti,panešioti...
pritariu daugumai, man ir greit laikas bėga
Man, gal tik 3-6 men.ilgai bego, kai sveciai nustojo lankytis ir uz lango salta buvo, bet dabar atrodo, kad taip neseniai parsiveziau, o jis jau zengia pirmuosius zingsnius, krecia isdaigas. Dienos lekia vis greiciau, ypac atsilus orams.
Man taip pat laikas labai greitai bega, jau maziai 5men. tuoj, o man visai namie buti nepabodo, kaip tik nauju talentu savy atradau
Iki puses metu tai laaabai ir laaabai ltai ejo laikas, nes buvo Lukas didelis verksnys bet kai pradejo sedeti ropoti tai jau ir laikas pajudejo dabar jau 11 men. bus tai vaiksto vyriskis ir bardakus daro tai spek tvarkyt o kur dar valgyt daryt ir kasdienius darbus apsidirbt tai tik sukis.
Pradzioj labai letai slinko laikas. dabar kai oras atsilo ir vaiikutis paaugo, ilgiau lauke galima vezintis tai greiciau ir tos dienos slenka ir linksmiau, turiu jau su kuo ir pabendraut
man prabego sis laikas kaip akimirka,jau uz keletos dienu bus pusmetis vaikui
|