Žiurėkit mamulytės susidūriau su tokia problemėle. mums dabar baigiasi 27 sav. norėjau pasiteiruati ar reikalingas pientraukis. kada ji geriau isigyti pries gimdyma ar po gimdymo? jei jus turi nusipirkusios gal galetumete tada parekomenduoti kokios firmos ir parasyti kainas, nes kai paziurejo avon pientraukia tai kaina apie 150 Lt euro vaistinese.. gal yra kokiu nors pigesniu? nes kazkai pkitu firmu neuzkliuvo uz akiu. sirdingai busiu dekinga uz pasidalinta informacija.
Na turbut ziurejai avent pientrauki?
O nemazai info apie tai surasi prie kudikiu zindymo skyrelio, isnagrineti ir butinumas, ir firmos
na jeigu pieno turesi ir tau vaikutis kruti ims normaliai tai tai pientraukis nereikalingas tikrai . bet vel jeigu tu noresi iseit kokiai 4 ar 5 valandos o kruties gi napaliksi namie su vyru tai pientraukis tau bus tikrai reikalingas nes nusitrauksi piena o vyrui teliks tik ji pasildyt. o zinok issedt su vaiku namie labai ilgai nemanau ar tau pavyks, nes po to stogas vaziuoja nuo ilgo sedejimo tarp keturiu sienu
Man asmeniškai buvo būtinas, bet pasinaudoti taip ir neišėjo. Teko rankomis melžtis, nes joks pientraukis man nieko neištraukdavo, tik krūtis darkydavo, skausmą net jausdavau, o pieno nė lašo. Bandžiau ir švirkšto formos ir paprastą, bet elektrinio jau nepirkau..kažkaip greitai įgudau ir taip to pieno išmelžti..beje, melžiausi kiekvienam maitinimui, nes dukrelė pieno neištraukdavo kaip reikiant, o man krūtys pritvinkdavo iki skausmo. manau, kad tikrai neverta skubėti su pientraukiu. jei neplanuoji ilgam palikti vaikiuko, tai vienam maitinimui ir nusiplovus rankas, rankomis gali to pieno prasimanyti (taip beje elgdavosi mano draugė augindama mažylę ir norėdama ištrūkti kelioms val. tik į parduotuvę ar pasivaikščioti), o jei planuoji ilgam palikti, pvz. studijuoji, greit grįžti į darbą tai tada ir nusipirksi, kam iš anksto?
teisingai kalbi as su tavim sutinku
aciu auges.. butent apie avent pientrauki ir galvojau vaistinej maciau kainuoja 143 lt. man labai brangu pasirode (bet jei reiks pirksiu ) tiesiog kitu firmu pientraukiu kaip ir nemaciau uz tad ir norejau pasiteirauti...
Jau vienoje temoje rasiau, tai cia kopijuoju. sako, neblogas budas. Kadangi savu laiku to nezinojau tai neisbandziau, bet jei pabandysi, parasyk kaip sekesi
Yra toks "silto butelio" budas pienui nesunkiai nusitraukineti. Reikia -stiklinio butelio (ne plastikinio) talpa turetu butim 1-3 litrai platus kaklelis min. 2 cm, geriausia 4 cm. - indo su karstu vandeniu, kuriame sildai buteli, - nedidelio kiekio salto vandens, kuriame atvesinsi butelio kakleli - storos nedziagos, kad islaikytum buteli rankoje. Buteli gerai pasildai karstame vandenyje (butelis turetu buti sterilus, o tai gaunama palaikius jame uzvirinti vandens kelias meinutes) kelias min., tada pavykioji medziaga, kad nenudegtum, atausini kakleli ir dedi speneli i buteli taip, kad susidarytu uzdara erdve aplinkui. Po keliu minuciu indas ataus ir pienas prades teketi i buteli. Laikai taip, kol teka. Tada ispili piena ir vel pakaitini buteli. Ir taip kiek reikia. Sako gala nesudetinga procedura ir nereikia nieko maigyti
Meka, parasyk Renax zinute. Ji tuos pacius Avent naujus uz 50 lt pardavineja. As nusipirkau dar kai laukiausi ir tikrai nesigailiu, praverte. Is pradziu nesigavo naudotis, galvojau irgi kad man netinka, nes nesugebedavau ne laso istraukti, o rankomis siek tiek istraukdavau. Tai kuri laika siaip pragulejo. O po kokio menesio pabandziau dar karteli - bingo. Traukia lengvai, svelniai, nei skauda, nei ka ir zymiai greiciau nei rankom.
Siaip nera tas daiktas butinas, bet labai pravercia, kai reikia kur iseit, ar kai pieno per daug prisigamina ir atsiranda guzai, veliau labai gerai kai reikia pienuko koselem uzbalinti. O be to jei pirksi uz tokia kaina, tai veliau parduosi jei nenaudosi.
O man jo visai neprireikė ir tau patarčiau nepirkt, kol nežinai ar bus reikalingas. Po gimdymo apgalvosi ir nuspręsi pagal situaciją.
man jis buvo reikalingas,bet taipat kaip ir Rasmai nieko su juo neiseidavo ir rankomis man pavykdavo zymiai geriau.teisingai pataria merginos auksciau-palauk kol pagimdysi ir tada spresi,juk pientraukis tai ne lovyte ar vezimelis ,galima nusipirkti veliau
Pritariu Laivai. Nepirk, kol nezinai, ar reikes. Man pientrauki buvo atidavusi drauge, bet praktiskai juo nesinaudojau - labai mazai pieno nusitraukdavo (bandziau, noredama palikt iseinant ilgesniam laikui), nors siaip pienuko uzteko sociai.
Sekmes
Meka, galiu paskolinti savo - vis tiek nenaudojau ir greitu laiku neprireiks
Rimaiste nesutinku, kad pientraukis reikalingas tik pieno palikimui. Man jis buvo labai reikalingas pacioj pradzioj kol pieno buvo labai daug ir krutis isejusios guzais
Cia tikrai idomus budas. Nors domiuosi tais klausimais ir daug skaiciau visokios info, bet apie tai neteko girdeti.
As kaip durocka sniegurocka nusipirkau pientrauki. Pasiterliojau viena syki, o paskui atidaviau vienai is forumo dalyviu
o buna ir taip, kad jks pientraukis pieno neislupa... Kai labai sunkiai bega- kartais padada tik rankutes...
as nusipirkau iskart po gimdymo, kai pirma guza aptikau.irgi avent.traukia lengvai ir greitai,o rankom nemoku
vienu zodziu reik sulaukt leliaus, paziuret kiek pieno bus ir tada siust teveli pirkti avent rankini pientrauki
siandien isitaisiau guza krutyje, tai traukiu pientraukiu
Aš tai naudojau abu būdus: turėjau Avent pientraukį, ir rankomis. Pientraukiu pienas būna sterilesnis,jei turi jo daugiau, gali sandariai uždarius laikyti iki paros, o rankomis vistiek ne taip švariai gaunasi. Bet "nusimelžus rankomis" krūtinė likdavo minkštesnėir jei reikdavo išeiti ilgiau galėdavau užtrukti.
Aš tai visom keturiom už pientraukį
O dėl kainos, tai juk galima nusipirkti iš mamyčių, kurios jau pasinaudojo už pusę ar net mažesnę kainą. Nemanau, kad naudotas pientraukis kuo blogesnis (juo labiau, kad dėžutėje yra ir atsarginių dėtalių).
O man ir butu neblogai buves pientraukis.... Turejau, bandziau- nu niekiap su juo pieno nenutraukdavau.... Net sesele bande - max 3 lasai ir viskas.... O pieno pilnos krutys- kaip kubilai. Net su mechaniniu bandziau - tai gal 5 lasus istraukiau. Tai va, traukdavau rankom, ness ne visosm pientraukis sugeba istraukt, jo galia mazesne nei ranku.....
sveikos
Tai kaip perskaiciau dauguma sakote kad geras pientraukis Avent,o jei vaikas maitinamas krutimi paskui duodi is buteliuko,jis gali ir nevalgyt is buteliuko???
Maniškė tai valgo ir iš buteliuko ir iš kruties. Nežinau kaip išsiversčiau be pientraukio, juk negali buti visą laiką pririštas namuose. O su rankomis traukdavau kai turėjau 1 dukrą, tai labai mažai pieno pritraukdavau ir užimdavo daug laiko. O Avent
Maniske is buteliuko nevalgydavo.Tai turejom nemaza beda,kai atrode,kad jai pieno nepakanka.Norejau primaitint misineliais,bet ji is buteliuko nenoredavo gert.Ir tik visai neseniai ismoko gert is buteliuko.
as irgi uz Avent Isis! Kaina verta jo! reikia tik moketi su juo naudotis ir viskas labai liux! pirmiausia tai reikia gerai ismasazuoti kruti, o paskui pritaikyti ji prideti, jis tikrai svelnus kai ismoksti ir nezaloja speneliu, tie lapeliai "vaidina":) vaiko ciulpima, tad nemazeja pienas.
As turiu bet neneuadoju. neiseina man su juo nieko pritraukt, neturiu as tiek kantrybes
Siaip tai as turejau ir turiu Elektrini NUK pientrauki, realiai net nepasinaudojau, nes to pieno nebuvo... Siaip tai manau geras dalykelis, vien todel kaip kad cia kazkas minejo jo veiksmo principas labai panasus i kudikio zindima ir jis tikrai jau gerai padeda susidarius ivairiems guzams...
Bandau dabar savaji parduoti, bet pas mus provincijoj neatsiranda norinciu pirkti Tiesa, rankom siaip nerekomenduojama traukti pieno, sako, kad pazeidi (deformuoji) pieno latakus, kaip is tikruju tai nezinau
Be avent pientraukio nezinau ar dabar tureciau krutys
QUOTE(LARA @ 2004 02 05, 11:37) sveikos Tai kaip perskaiciau dauguma sakote kad geras pientraukis Avent,o jei vaikas maitinamas krutimi paskui duodi is buteliuko,jis gali ir nevalgyt is buteliuko??? Maniskis valgo ir is buteliuko ir is krutines. Kartais buna taip, kad is buteliuko viska suvalgo ir buna mazai tai duodu is karto krutine, jokiu problemu
Man tai pientraukio neprireike nei sunu, nei dukra maitinant. Jei budavo perteklius, lengvai nutraukdavau rankom.
As patarciau nesciai dar nepirkti pientraukio. Apsiziureti parduotuvese, issirinkti del viso pikto, vyrui parodytu, kad zinotu, jei prireiks. Mat gali paaisketi, kad to pientraukio ir neprireiks
Pieno upės gali būti, bet jei reikia išeiti kur nors ilgiau, ką tada daryti? Man pientraukis būtent tam ir reikalingas. Juk yra visokiausių reikalų, kur reikia išeiti iš namų ilgesniam laikui, tai pientarukis nepamainomas.
Eita, aisku, jei tikrai zinai, kad pirmaisias menesiais reikes kazkur iseiti vienai (mokslai, darbas), o vaiko kartu pasiimti negalesi, tai aisku, pientraukis pades. Bet as galejau vaikus visur kartu pasiimti, pamaitinti vietas surasdavau (kad ir automobilyje). Kasdien kazkur vaziuodavom. Nebet valandai ar porai i kokia kirpykla, gydytoja ar kokiu biurokratiniu reikalu tvrakyti islekdavau be vaiko. Per tas pora valandu vaikas neisalksta. Na, nezinau, nereikejo man to pientraukio...
As tai visada palikdavau pieno savo dukrai, kad ir trumpam jinai namie pasilikdavo su teciu ar aukle Jeigu kas gali rankom nusitraukineti, tai gerai
Kad as gyvenime nesimelziau. Meluoju- karta, kai buvo mastostaze nedidele duse teko pacypauti
Ir i apklausa paziurejus, gi tikrai nesu tokia vienintele. Musu daug Bet cia labai asmeninis reikalas, balsavimu tokiu dalyku (pirkti ar ne pientrauki) nenuspresime
Jus man "zaliai" paaiskinkit (kas zino!), ar tikrai jau su juo taip lengvai ir be skausmo nusitraukiamas pienukas? Ar cia tik reklama
As tokiu naudojausi, tai man patiko.Skausmo tikrai jokio nejauciau ir nesunku visai.Tiktai kai pirma karta bandziau, buvau labai supanikavus, nes nieko man nepavyko, nu galvoju sh.... ir 150 lt i bala.po keliu bandymu pavyko ir viskas buvo ok.
Aš taip pat išbandžiau. Skausmo tikrai jokio nejaučiau ir labai greitai pienuko pritraukdavau, jeigu reikėdavo kur nors išbėgti.
Pritariu *Rasai* liuks daikciukas ir visiskai negaila tokiu pinigu moketi. Mano mazylis nuo pat gimimo neeme kruties, tai man sis avent pientraukis buvo kaip isigelbejimas...
Tikrai jokio skausmo nejauti nusitraukinedama piena. Yra silikoninis masazuoklis, kuris masazuoja ir atpalaiduoja kruti. Tik aisku is pradziu teks gerokai paeksperimentuoti kol rasi tinkamiausia buda. Gerai, kad traukima is kruties gali reguliuoti kaip nori keisdama pientraukio rankenos spaudima. Zodziu liuks daikciukas visoms rekomenduoju...Tikrai nesigailesite
Aciu uz atsakymus
O tai jau maniau, kad vel reklamistu auka busiu
O man pirmas savaites labai ranka skaudedavo. pavargdavo nuo spaudinejimo, bet dabar jau 3 menesiukas baigias kaip as su tuo pientraukiu po kokius 7-6 kartus i para traukiu ir
Tikrai nieko neskauda, viskas
Planuoju įsigyti Avent pientraukį. Reklamuoja, kad labai geras, puikiai ištraukia pienuką, nemažėja laktacija. O kaip iš tiesų? Gal kuri nors mamytė naudojo ir gali parašyt savo nuomonę, būčiau dėkinga
Kai mano vaikas sirgo stomatitu, pradėjo neimti krūties, skaudėjo burnytę, naudojau Avent pientraukį. Tai labai tiko, labai geras
Kelis mėnesius naudojau šį pientraukį, kai norėdavau kur išeit ir palikt mažulei pieno. Na, ką aš galiu pasakyti, tik puiku!!! Visiškai neskauda krūtinės, pieno nemažėjo. Labai patogus naudoti. Lengvai susirenka. Geresnių nelabai yra. Jis tikrai vertas savo kainos.
jausmas toks lyg mažylis pienuką trauktų
O man nepatiko.Vienintelis, kur tikrai gerai traukė - Medela Mini Electric.Vienintelis minusas - greit sugenda motoriukas
nu as be sio pientraukio buciau prapuolus. Jau vos dvieju savaiciu teturinti mazyli teko palikti, isejau i paskaitas ir taip 6 menesius mane gelbejo AVENT pientraukis. Skaudet ne trupucio neskaudejo, gerdavo mano pienuka is Avent buteliuku, taigi nusitraukdavau tik kai reikedavo, o siaip valge is kruties ir jam nebuvo jokio skirtumo
Dar turiu viena pazystama kuri augina 5 vaikus, su pirmais 3 isbande visokiausius pientraukius, o su paskutiniais dvynukais naudojo Avent'a ir sake jog tai buvo pats geriausias pientraukis is visu... Turiu drauge dirbancia su Avent produkcija, jei kam kils klausimu, galite drasiai kreiptis ir visko klausti. E-mail avent@limedika.lt Sekmes
Dar ir as isiterpsiu. Pieno neturiu kur konservuot, bet planuoju isigyt pientrauki, kad butu imanoma nors kartais nuo savo pienininko atitrukt. Tik biski beda, atrodo, kad pieno pradeda mazet. Ar nenutiks taip, kad koki karta gerai "numelsiu" ir paskui kai reiks maitint pieno nebebus dar pasigamine? Gal ir juokingai pasirodys, bet dar ir ne tokiu nesamoniu prisigalvoju
|